Как премиерът и варненският владика поговориха за магистрали, антихристи и смъртта

Борисов разговаря с варненския владика Йоан. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбук

Борисов разговаря с варненския владика Йоан. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбукНай-късно до октомври-ноември следващата година автомагистрала "Хемус" ще е готова в участъците от София до Севлиево и от Варна до Търговище. Това каза днес премиерът Бойко Борисов при поредното си внезапно посещение във Варна. То е второ за по-малко от месец и както при предходното – на 25 април, премина в общуване и с варненския владика Йоан.


Премиерът премина с ескорта си през крайните жилищни квартали, където спря да поговори с граждани, които го очакваха. В джипа, който отново управляваше сам, той бе съпътстван от кмета на Варна Иван Портних. Цялото пътуване на Борисов през града, както и срещите му, бяха излъчвани на живо в страницата му във фейсбук.


След подкана, вероятно случайно изтървана пред микрофона на камерата от пиарите на премиера, Портних направи строен отчет за похарченото, свършеното и онова, които предстои да се случи в града, въпреки "небивалиците на активисти", които били изписани в медите.
Кметът на Варна Иван Портних разказва на премиера за успехите си. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбук

Кметът на Варна Иван Портних разказва на премиера за успехите си. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбук


Борисов влезе активно във видеосесията


едва след пристигането си под куполите на строящия се вече десет години храм "Св. Прокопий Врненски".


Там той най-напред обсъди с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан финансирането, отпуснато от държавата и общината за градежа на църквата. Нахвърляните сметки показаха, че от местния бюджет за нея са отпуснати 1.4 млн. лв., около 300 хил. лв. е дала държавата, а за иконописването на храма предстои да бъдат похарчени още 620 хил. лв., които владиката ще очаква пак от държавата.


"Значи около милион",


закръгли ги набързо премиерът.


Тук кратка, но точна вметка направи финансовият министър Владислав Горанов, който заедно с колегата си Томислав Дончев и евродепутатите Мария Габриел и Емил Радев придружаваше премиера. "Трябва да върнете църквата при хората, обърна се той със съвет към владиката Йоан. Защото едно време тези храмове не са правени с пари от данъци." Митрополитът не отвърна на забележката, а веднага след това думата за дълго взе Борисов, връщайки разговора в любимата си тема – за пътищата и магистралите.


При първото си посещение преди месец т.г. той пристигна във Варна пак без пътуването му да е предварително обявено. Официално съобщената цел на визитата бе "да направи оглед на реконструираното трасе" на градския бул. "Васил Левски". Изненадата по време на деловата среща тогава бе появата и на варненския владика Йоан. Днес митрополитът се оплака, че по този повод в социалните мрежи бил зададен въпросът


"какво прави попът на магистралата"


"Ами той може да няма общо с магистралата, ама и той минава по нея, задочно обясни Йоан. Общото е, че всички минаваме през магистралата."


Развеселен от казаното, Борисов продължи с още обяснения за това защо владиката е бил повикан по време на т.нар. инспекция на бул. "Васил Левски":


"А още по-сигурното, ама, което е абсолютно сигурно, е, че пред всички нас после попът върви. На едно друго место. Ама това е гарантирано, че и тоя, къде е писал, някой ден някой ще му хлопне с това... къде... как се казваше...


помилуй, помилуй и айде, довиждане"


"Най-сигурното в нашия живот е, че ще умрем. Най-несигурното – кога" - продължи все в същия дух владиката Йоан. Веднага след това с вече сериозен тон Борисов обясни, че "попът е на магистралата, защото имаме 600 човека загинали по магистралите и още три пъти по толкова с тежки травми и инвалидност. Затова попът идва да чете за здраве и за да няма катастрофи. Затова идват поповете, не идват, да ни правят реклама", каза още той.


После, ни в клин, ни в ръкав, докато гледаше строго митрополит Йоан в очите, министър-председателят подхвана познатия си дълъг разказ:


"Хемус" от Варна до София толкова много ще се скъси – по посока Търново, там ще се събира, като догодина октомври поне със 60 – 80 км - и това ще ви е... с час ще скъсиме времето", разказа той. След това обясни на владиката, който слушаше безмълвно, че до октомври следващата година трасето на магистралата ще стигне от София до Севлиево, а от Варна до Търговище. Междинното трасе било сложно и щяло да отнеме малко повече време.


"Казвам го защо", зададе си сам въпрос премиерът и сам си отговори: "В Карапелит – огромен завод. 80% за Европейския съюз изнася и за Китай. И казва: без "Хемус" съм загинал. Тировете вървят, вървят... 150 хил. тона. Заводите в Русе, в Пазарджик – всичко е на колела. За 9 млн. автомобили кормилата ги правиме в Пазарджик, в завода вчера дето бях там. И всичко това заминава за Германия."


"Трябва позитивно да се гледа, да! Защото иначе...",


направи опит да се включи в разговора владиката, но отново беше прекъснат от Борисов.


"Щот се оказа, че никой не е правил сметка да прави магистрала "Хемус", никой!, каза той. Никой не я е проектирал до момента. Лъгали са ги, как се лъжат... айде да не казвам какво..."


Целият този разговор с владиката премиерът проведе под скелето на централния купол в църквата "Св. Прокопий Варненски". В него освен за магистралите и неизбежността на смъртта той успя да вкара и бъдещото рибарско пристанище в градския кв. "Аспарухово", за което в бюджета били предвидени 14 млн. лв.
"Не, 13", поправи го финансовият министър Владислав Горанов.
"Колко?", вдигна вежда Борисов?
"13", повтори Горанов.
"Значи 13 плюс 1", продължи с шегите Борисов.


Строящият се вече десета година храм "Св. Прокопий Варненски"

© Live Varna

Строящият се вече десета година храм "Св. Прокопий Варненски"


Тук владиката Йоан направи внезапен опит да върне разговора в сферата на духовното:


"Господин Борисов, само нещо да вмъкна


каза той. Това, като министър Горанов посочи, имаше основание. Отивам в "Токуда" болница да посетя болен събрат. Една болна женица в хирургично отделение ме видя и вика – аха, щом вие сте дошли, значи спукана ни е работата...".
"Мисли, че ще я опяваш ли", прекъсна го Борисов, развеселен от разказа. Но Йоан продължи сериозно:


"Защото това е разбирането за нашата дейност - като последна инстанция, едва ли не всичко свързано със смъртта. Но ние трябва да кажем, че има и възкресение и че нашето нещо започва от живота, а минава през смъртта, за да мине във вечния живот. Така че това е нещо, което хората трябва да го разберат, но и ние сме тези, които трябва да действаме в тази посока", завърши очевидно неуместното си вмятане Йоан.


Прехапвайки устни, докато слуша, и явно изгубил търпение, Борисов сложи край на разговора: "Добре, дядо владика. Трябва да тръгваме, че имам много работа", каза той и тутакси пое към вратата на църквата, вероятно за да осуети всеки опита за продължението му.


Навън Борисов вдигна очи към куполите на църквата. Покрити с лъскава жълта ламарина, те хвърляха златисти отблясъци. "Влади, ела, да видиш как ламарината гали камъка, обърна се премиерът към финансовия министър. За един милион..." След това отиде при зяпачите от другата страна на улицата, за да се поснима с тях.


Борисов се снима с фенове за спомен. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбук

Борисов се снима с фенове за спомен. Скрийншот от видео, излъчвано в страницата на Бойко Борисов във фейсбук


"Ей, т'ва Корнела не може да ми вземе


каза той, прегръщайки щедро две от фенките си. Ако може, ще го направи, ама не може...", усмихна се благодарно премиерът. Но сред всички селфита и снимки за спомен една бе наистина вълнуваща.


Жена на средна възраст плахо попита Борисов: "Бихте ли ми позволили да сe доближа до вас?"
"Разбира се, цял ден това правя", отговори Борисов.
"Вече бях до папата, живея в Италия", обясни жената.
"Къде искате да застанете", попита премиерът.
"Където искате, отвърна му тя развълнувана. За мен е важно да усетя топлината."


По време на посещението в най-новата и още строяща се църква във Варна министър-председателят умело избегна суеверната опасност "да мине под триъгълника" на едно от скелетата, три пъти целуна ръка на владиката Йоан и два пъти енголпието му.


Първата целувка, съвсем по протокол, бе още при пристигането му.


Втората бе неформална и спонтанна:


"Дедо владика, дай да ти цунем ръка"


поиска Борисов, преди двамата да започнат разговора си за пари и магистрали. Владиката даде.


Последните целувки бяха за сбогом и затова най-щедри. Най-напред Борисов целуна ръка на Йоан. След това отново енголпието, а накрая последваха и още две приятелски целувки по бузите.


"Сега като се наредят в "Александър Невски", като се наредят антихристите там,


няма място за тези, които сме били вярващи


оплака се на изпроводяк премиерът. Аз никога не ходя там. Сички комунисти се сберат около патриарха, дойде ли Великден, забелязал ли си? Демагогия, манипулация и лъжи, толкова години – не им омръзна. Но с Божията помощ...", махна с ръка Борисов. После подкани митрополита "да пипне колата му" за кадем.


"Бог е велик, да! Така че, той си избира чедата", успокояващо довърши прощалните му думи владиката Йоан

Коментари (106)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 535 Неутрално

  ББ включи и поповете в изборната надпревара

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 2. 2 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1417 Неутрално

  За тези, които са забравили, Варненската митрополия имаше Nissan GTR. Може би това е причината, за да говорят за магистралата.

 3. 3 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Дневник, защо не публикувате разкритията за измама със субсидиите които направи Слави снощи?

 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4060 Неутрално

  Българските владици всинца са на магистралата, както и да го разбираме това.

  Предишният Кирил Варненски, спомням си, имаше казина, бензиностанции и търгуваше с петрол, но когато "алелуя, алелуя, так-так-так и хлоп!" не можа да си ги занесе в гроба.

  Между другото, разбра ли се как се е удавил в спокойно море на метри от брега, Спасе?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6048 Весело

  Боце отново е разтупкал сърцата на множество лелки около петдесетте.
  Включително и на Корни и на Елена...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 6. 6 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2935 Неутрално

  Вместо бай Х да раздава милиони и акъл предизборно , да намали ДДС , явно се събира повече от необходимото.

 7. 7 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2935 Весело

  В шеги и закачки - пунта мара , шменти капели , стаи за гости ГЕРБ и козунаци ГЕРБ върви предизборната кампания на суджуците

 8. 8 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1741 Неутрално

  Бай- Тошо пасти да яде

 9. 9 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Днес е много черен ден за Спас. Беше даден старта и на рибарското пристанище.

 10. 10 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 906 Любопитно

  и килимявките ,и мутрите са от едно котило ,затова се поддържат и уважават

 11. 11 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Цирк Пунта мара е на турне в страната. Собственикът на цирка, известният мим чичо Боко, заедно със своята цирковата трупа състояща се известни акробати, клоуни, фокусници и жонгльори обикаля села и паланки и забавлява мало и голямо със своето цирково изкуство. Представленията будят усмивки на лицата на отрудените и натиснати от живота граждани и селяни и за миг ги карат да забравят тежкия си и
  нерадостен живот.
  Забавлението е гарантирано. Много смях и забавление, пантомима, фокуси и веселие на килограм. Скоро идваме и при вас. Очаквайте ни.
  Искрено Ваш
  Чичо Боко

 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Весело

  "
  Там той най-напред обсъди с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан финансирането, отпуснато от държавата и общината за градежа на църквата. Нахвърляните сметки показаха, че от местния бюджет за нея са отпуснати 1.4 млн. лв., около 300 хил. лв. е дала държавата, а за иконописването на храма предстои да бъдат похарчени още 620 хил. лв., които владиката ще очаква пак от държавата.

  "Значи около милион",

  закръгли ги набързо премиерът."

  С чужда пита помен се прави винаги лесно, защо да не закръгля сумата ? Преди избори сме, а и обществото плаща ! Аз бих " дал" за всеки случай два милиона - ей така, да има ! Не че наближават изборите, нищо общо с тях....

 13. 13 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  ГAΠБ дopявo 70 000 дeлopo зo вpъщoнĸ в Бългopия нo тялeтe нo oлпиниcтo Ивoн Ceмeв

  Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/7465152 © www.24chasa.bg

  Ех, Дневник, Дневник!

  Машини прости, народ неук.
 14. 14 Профил на Нормален гланц
  Нормален гланц
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Боце пак ще спечели изборите!

  Народът го обича и това си е...

 15. 15 Профил на draxter
  draxter
  Рейтинг: 290 Гневно

  Варна е Готъм сити един сив,мръсен и тъжен град с разпадаща се инфраструктура и заплати от по 700-800 лева масово управляван от мафиотската групировка ТИМ с благословията на комсомолските бандити от ГЕП и сикаджията. Пропагандата няма как да победи фактите. Много заведения и бизнеси във Варна и до днес плащат рекет на трибуквието.

 16. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Весело

  "Щот се оказа, че никой не е правил сметка да прави магистрала "Хемус", никой!, каза той. Никой не я е проектирал до момента. Лъгали са ги, как се лъжат... айде да не казвам какво..."

  Хубаво, че сега ще се включи ГЕРБ - те никога не лъжат и душа дават за народната любов....

 17. 17 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4171 Весело

  " Последните целувки бяха за сбогом и затова най-щедри. Най-напред Борисов целуна ръка на Йоан. След това отново енголпието, а накрая последваха и още две приятелски целувки по бузите.
  "Сега като се наредят в "Александър Невски", като се наредят антихристите там,
  няма място за тези, които сме били вярващи
  оплака се на изпроводяк премиерът. Аз никога не ходя там. Сички комунисти се сберат около патриарха, дойде ли Великден, забелязал ли си? Демагогия, манипулация и лъжи, толкова години – не им омръзна. Но с Божията помощ...", махна с ръка Борисов."

  Те сред тия " антихристи" там има немалко от ГЕРБ, а да не си припомняме как премиерът беше предложил на Нинова да си пиели кафето отвънка, докато експертите обсъждали подробностите....Ама не стана работата, та по - добре сега да го играем на сигурно с помощта не на Бог, а на успелите млади мъже у нас....

 18. 18 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 209 Неутрално

  Тоя дебил влезе на Великден в църквата с охрана.. какво да говорим?!

 19. 19 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 875 Неутрално

  Бойко, не забравяй, че те напусна МВР, за да останеш в БКП. Ти нямаш право да говориш за комунистите. Поне си мълчи на тази схема. И не разбрах, дядо ти или прадядоти е бил убит. Убит е на улицата или в Белене?

 20. 20 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7799 Неутрално

  Няма ли кой да спре глупостите му, да му каже , как да се държи и какво трябва да прави един премиер.

 21. 21 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Как премиерът и варненският владика поговориха за магистрали, антихристи и смъртта


  Цял месец вече казанчетата на тоалетните са в повсеместна повреда - от което и да пуснеш подата , се чува издълбоко И постепенно оттичане в канала . бълбукане - магистрали , нинова , комунисти -убиици . И постепенно оттичане в канала .

 22. 22 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2634 Неутрално

  Антихристи били в АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ :)) Почва да става много СМЕШНО ..... Очевидно е зае.....бал или пре ....бал цялото ПИАРСКО войнство и не му вярва. Всичко е взел на ръчно управление.

 23. 23 Профил на dc_ken
  dc_ken
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Преди известно време ми ставаше жал за хората, които са изпаднали в положението така прехласнато да роболепничат пред силните на деня, но напоследък изобщо не могат да изтръгнат от мен и ни най-малка доза състрадание. Всеки ден се убеждавам, че това са хора, които заслужавата да бъдат в положението, в което са.

 24. 24 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1546 Весело

  Пиари с килимявки, алилуи и вечно строящ се “Хемус“!

  Малинчо
 25. 25 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1546 Весело

  "Сега като се наредят в "Александър Невски", като се наредят антихристите там,
  няма място за тези, които сме били вярващи“ - тая тъпотия пък каква беше?

  Малинчо
 26. 26 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 879 Неутрално

  За съжаление този кич се харесва на мнозинството българи. Груби сметки показват, че около над 2 милиона българи харесват тази конфигурация в Парламента. Проруски партии, една на Шесто/ДПС/, една БКП и една зачената в сикаджийската суматоха през 90 те.
  Българинът е слабо развит умствено и затова харесва хора като тиквоча, за това нямаше реално дисидентство по комунизма и резултатите са налице - от 30 години посткомунистическа супа 25 под управлението на ДС и комунистите.
  Владики - младики абсолютно му е безразлично на сапиенса кой и защо гепи в БГ.

 27. 27 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 400 Неутрално
 28. 28 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 864 Весело

  Мисля, че от тия "спонтанни" клипове може да се направи страховита компилация!

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 29. 29 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1333 Весело

  За съжаление този кич се харесва на мнозинството българи. Груби сметки показват, че около над 2 милиона българи харесват тази конфигурация в Парламента. Проруски партии, една на Шесто/ДПС/, една БКП и една зачената в сикаджийската суматоха през 90 те. Българинът е слабо развит умствено и затова харесва хора като тиквоча, за това нямаше реално дисидентство по комунизма и резултатите са налице - от 30 години посткомунистическа супа 25 под управлението на ДС и комунистите.Владики - младики абсолютно му е безразлично на сапиенса кой и защо гепи в БГ.
  —цитат от коментар 26 на SSS


  А така, @SSS, я как добре поясняваш, че „Българинът е слабо развит умствено и затова харесва хора като тиквоча“! Един друг „професор“ беше казал, че 80% от българите са дебили! Ама сигурно са такива, щом не могат да разберат нито възвишените манифести, програми, стратегии и планове за тяхното процъфтяване, измислени с пот на чело от едни „умни и красиви“ подопашници, нито пък разбират визионерските позитанско-крушовишки напъни във световно известната „Визия за България“! Ти остави, ами гореспоменатите напъни са родили и една „Визия за Европа“, за която в Европа си правят оглушки, щото ще дойде една борбена (да не казвам как я нарича синът ѝ), па много бедна, ама па иначе много разследваща джурналистка и ще ги сложи в ред! Та ти продължавай в този дух, щото, нали, „Българинът е слабо развит умствено“, а с твоите мисионерски слова може да го ашладисаш поне малко и да престане да „харесва хора като тиквоча“ и да гласува за тези, които са ти на сърце! Давай, народни трибуне, не спирай!

 30. 30 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 450 Весело

  завод за кормила не е ли обещал за варненци:))

 31. 31 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5592 Неутрално

  Простащина като бълха на челото ...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 32. 32 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 400 Весело

  Ех, как съм се смяла само... Като някой разказ на Алеко за Бай Ганьо е! От-до смях...

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2823 Весело

  "Това каза днес премиерът Бойко Борисов при поредното си внезапно посещение във Варна."
  "Премиерът премина с ескорта си през крайните жилищни квартали, където спря да поговори с граждани, които го очакваха."

  Разбрахме. Организирано е спонтанно посрещане. При социализма колко много хора сме посрещали така! Ама пък всичките ги и изпратихме.

 35. 35 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Поредната доза блудкава БОЗА, относно предизборното ежедневие на Тиквата, която се излива щедро върху матряла, да не вземе да забрави, на кого дължи факта, че утре слънцето ще изгрее.

 36. 36 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 386 Неутрално

  Близките на Иван Томов събират средства, за да приберат тялото му
  ГЕРБ дарява 70 000 долара, толкова иска фирмата организатор

  Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/05/21/blizkite-na-ivan-tomov-sybirat-sredstva-za-da-priberat-tialoto-mu.410981

  Гнус!!!!

 37. 37 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 936 Неутрално

  Варна има нужда, много неверници се навъдиха и все "православни" , да ме прости Господ !

  agent
 38. 38 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ГAΠБ дopявo 70 000 дeлopo зo вpъщoнĸ в Бългopия нo тялeтe нo oлпиниcтo Ивoн CeмeвКопирано от
  —цитат от коментар 13 на Zizu


  после в Дневник и къде ли не не било пълно с гробарски тролове на които им се плаща от нашя джоб...

  Vernam Cipher
 39. 39 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "след пристигането си под куполите на строящия се вече десет години храм "Св. Прокопий Врненски""

  къде е тва, над градинката на лятно Тракия? Дето я заграбиха, а сега гробарите крадат и да го "строят" този "храм"? дето изтипосаха некаква сграда отпреде?

  Vernam Cipher
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бай- Тошо пасти да яде
  —цитат от коментар 8 на Doge


  толкова грозна ли е била картинката и тогава?

  Vernam Cipher
 42. 42 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2421 Неутрално


  " Сички комунисти се сберат около патриарха ... "


  Ето, защо големият демократ от Банкя не ходи за Великден в църква . И какво да прави между комунистите и какво общо има КОМУНИСТЪТ-МУТРА с другите комунисти ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 43. 43 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  Представете си, помечтайте си, калво ли ще стане един ден ако нямаме такъв премиер? Скука, а?

 44. 44 Профил на Абсент
  Абсент
  Рейтинг: 375 Неутрално

  Добре, че изборите са в неделя, че да спре рязко тая простотия

  По-добре здрав и богат отколкото беден и болен
 45. 45 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2421 Неутрално

  Бойко, не забравяй, че те напусна МВР, за да останеш в БКП. Ти нямаш право да говориш за комунистите. Поне си мълчи на тази схема. И не разбрах, дядо ти или прадядоти е бил убит. Убит е на улицата или в Белене?
  —цитат от коментар 19 на evtimvz  В някакъв линк прочетох, че бил ликвидиран на улицата в Банкя от хората с цел отмъщение . Дали пък и дядото не е бил мутра и го е споходила мутренска смърт ?
  Алоууу, Антон Тодоров, защо не се разровиш по документациите и архивите и да ни светнеш както за дядото на мутрата, така и за дядото на Тетка ? Я опитай, моля !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 875 Неутрално

  До коментар [#45] от "niksan1":

  Бойко дава разнопосочна информация и затова нищо не може да се разбере. Така че, ПунтаМара.

 48. 48 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Тоя дебил влезе на Великден в църквата с охрана.. какво да говорим?!
  —цитат от коментар 18 на Ivan Stoev


  не смеел да си обявява визитациите сред популацията, да не земе челно се сблъска с народната либоф... бе, таа буца мас, всъшност някога участвал ли е в политически дебат? че скоро не стават ли двадесет години как денонощно изскача от телевизора?

  Vernam Cipher
 49. 49 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За съжаление този кич се харесва на мнозинството българи...
  —цитат от коментар 26 на SSS


  глупости. просто след 2009-та в България не е имало свободни избори. не и по-свободни от в Русия на Путин

  Vernam Cipher
 50. 50 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  42 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2652
  11:46, 01 апр 19
  Неутрално

  До коментар [#37] от "Vili Jambov":

  Ето линк към Регистъра на лицата, заемащи висши публични длъжности в сайта на КПКОНПИ:

  https://register.caciaf.bg/

  Много моля ако някой може да намери декларация на Бойко Борисов при встъпването му в длъжност - досега три пъти. Не тази за промяната на имуществото за предходната година - другата, с която се декларира с какво имущество лицето встъпва в длъжността. Тази, от която през 2009 г. станаха известни апартаментите на Цветанов:

  https://register.caciaf.bg/2009y/82D501D4-C121-458E-A382-304C019E88D325929.xml

  Морално ли е най-моралният между моралните толкова очевидно да погазва закона и да се ослушва като прасе в тикви? Законно и морално ли е преди Сметната палата, а сега КПКОНПИ да се правят на умрели лисици и да си затварят очите пред това въпиющо закононарушение?

  Vernam Cipher
 51. 51 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1777 Неутрално

  Голям е Баце!
  Комедиант на годината!

 52. 52 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  Сега като го изхвърлим от властта ще има време да си говори с владики и кметове колкото си иска!

 53. 53 Профил на Radosveta Koleva
  Radosveta Koleva
  Рейтинг: 284 Любопитно

  "Ами той може да няма общо с магистралата, ама и той минава по нея, задочно обясни Йоан. Общото е, че всички минаваме през магистралата."

  А дали всички, които минаваме през магистралата стигаме там, където сме решили или някъде другаде? Аз поне - да. :)

 54. 54 Профил на Radosveta Koleva
  Radosveta Koleva
  Рейтинг: 284 Весело

  А може и да не минават всички по магистралата. Някои - от БСП-то най-вероятно - прелитат.

 55. 55 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5821 Неутрално

  И двамата са еднакво ... пълнички като по калъп, а кога постят? ... тъ!

 56. 56 Профил на magistrat
  magistrat
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Този поп беше с Борисов, когато ББ инспектира във Варна недовършения булевард и го обяви за открит без да бъде обезопасен.
  Така и не разбрах какво търсеше дядо поп там с Борисов.
  Вече е ясно, че са отложили обявяването на щедрите 1 милион лева за днешното посещение на величието във Варна.
  Да е честито на варненци новата придобивка.
  Поне ще знаят, че е достроена с нашите пари, но Бойко да каже как се разширява имота му в Банкя, първо.

 57. 57 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3430 Весело

  О свещенна простота!

  klimentm
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на noo
  noo
  Рейтинг: 454 Неутрално

  А онова прословуто кръгово във Варна вече е потънало. Булевард, която стойност е за 115 милиона, по-малко от месец след като му резнаха лентата, вече е за ремонт.

 60. 60 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 794 Гневно

  Гнус и отврат до полуда!

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 61. 61 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3430 Весело

  “Дедо владика, дай да ти цунем ръка!”

  Да цунеш на магарето ушите недодялан серсемин!

  klimentm
 62. 62 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално


  А онова прословуто кръгово във Варна вече е потънало. Булевард, която стойност е за 115 милиона, по-малко от месец след като му резнаха лентата, вече е за ремонт.
  —цитат от коментар 59 на noo


  не бъркаш ли, не потъна ли на автогарата? дето после го къртиха да слагат шахти СЛЕД като тлъстия червеногъз шопар Борисов го откри?

  ше е голям кикот ако и "кръговото" е станало езеро

  Vernam Cipher
 63. 63 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  А за ролекси и суджуци поговориха ли тлъстите подчовеци?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 64. 64 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 229 Неутрално

  А бе няма ли некой трол на ГЕРБ да коментира срутилата се част от ремонтирания път във Варна?

  Дедо Крум
 65. 65 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 672 Неутрално

  После, ни в клин, ни в ръкав, докато гледаше строго митрополит Йоан в очите, министър-председателят подхвана познатия си дълъг разказ:

  "Хемус" от Варна до София толкова много ще се скъси – по посока Търново, там ще се събира, като догодина октомври поне със 60 – 80 км - и това ще ви е... с час ще скъсиме времето", разказа той. След това обясни на владиката, който слушаше безмълвно, че до октомври следващата година трасето на магистралата ще стигне от София до Севлиево, а от Варна до Търговище. Междинното трасе било сложно и щяло да отнеме малко повече време .

  И на присъстващите и репортерите отново им се заповръща , с извинение . Въпреки взетите предвидливо предварително хапчета .

 66. 66 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4338 Весело

  До коментар [#61] от "klimentm":

  Абе сещам се по "Храбрият Войник Швейк" за отговора на войниците към изпращащите ги на фронта дами от разните общества (с въздържание и намекЩ цитирам:
  "К=ви, цунете ми Г@за!"

 67. 67 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А бе няма ли некой трол на ГЕРБ да коментира срутилата се част от ремонтирания път във Варна?
  —цитат от коментар 64 на Дедо Крум


  за какво става дума?

  Vernam Cipher
 68. 68 Профил на Шменти Капели
  Шменти Капели
  Рейтинг: 284 Разстроено

  Яд ме е на кУрнелия, яд ме е на Рада Дълбоката, яд ме е на целият "политически елит" в България, който няма алтернатива освен Тиквата.

  Russia delenda est
 69. 69 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 229 Неутрално
 70. 70 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1498 Весело

  [quote#67:"Дедо Лойко"][/quote]

  еми, бай уйчо ше прай рекламация на дедо поп... никаква не я е свършил с четенето

 71. 71 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Мутрафонът простите си го харесват и той си го знае, затова безспирно се опитва да докаже колко е прост.

 72. 72 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  ...Организирано е спонтанно посрещане....
  —цитат от коментар 34 на Един препатил

  Да-а, много спонтанно. Съвсем случайно Мара Габриел се оказа на тротоара, на 5 метра от мястото, където щастливи, изпаднали във възторг деца спряха кортежа на Баце. Последният за малко да им откаже срещата със себе си, но го придумаха да не ги разочарова. Причината за колебанието му беше както винаги опозицията, която тълкува превратно хобито му да обикаля страната с държавни средства и гавази. Долни люде, които пречат непрекъснато на спонтанно бликащата народна любов към Великия кормчия.

 73. 73 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#69] от "Дедо Крум":

  баси некадърниците гробарски. бтв не е истина колко са откраднали дори само от липсващата хидроизолация на пилотите -- беха турили неква имитация кат кръпки

  До коментар [#70] от "extraCACA":

  хух, към седем се събудих от силния дъжд -- са са притесних да не е валяло по-дълго и са чуда да зема скокна до къщата да не са е наводнило пак ...треа са гръмна тогаз

  Vernam Cipher
 74. 74 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#70] от "extraCACA":

  треа ти снимам въпросният "храм" каква изгъзица е. първо откраднаха градинката да го турят и после пльоснаха точно пред него неква сграда ...то и градинка много не беше, ма настоящото си и посиране отсекъде

  Vernam Cipher
 75. 75 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1498 Неутрално
 76. 76 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  СЛЕД като тлъстия червеногъз шопар Борисов го откри
  —цитат от коментар 62 на Дедо Лойко


  Официалната информация на варненската управа след дъжда гласи: "След проливния дъжд и градушка кметът Иван Портних и екип от общината направиха проверка на уличната инфраструктура. По трасето на бул. "Васил Левски", който все още не е въведен в експлоатация

  https://www.segabg.com/hot/krustovishte-nad-noviya-varnenski-bulevard-propadna

  Кръстовище над новия варненски булевард пропадна
  Обектът сдаде фронта при първия порой
  21 Май 2019

  Vernam Cipher
 77. 77 Профил на С Стоянов
  С Стоянов
  Рейтинг: 1192 Разстроено

  Комедийна постановка от висши политически люде и владиката! Несериозна работа, все едно са малки деца или са пияни. ПЪЛЕН КИЧ!

  ВЯРНОСТ И ПОСТОЯНСТВО
 78. 78 Профил на STALKER
  STALKER
  Рейтинг: 375 Неутрално

  До коментар [#2] от "popovski31":

  Божието слово трябва да стига по бързо до миряните.

 79. 79 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#70] от "extraCACA":

  обаче, ноо кофти, ако тлъстият червеногъз шопар Борисов е бил тука -- да ми е баш до гъза а аз да пропусна да се опитам да го замеря с развалени яйца... ;(

  Vernam Cipher
 80. 80 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#75] от "extraCACA":

  теа олигофрени и те не се отварят през ТОР-а -- бахти малоумната мода в Лойковината, се ено некой ше тръгне да им атакува пършивото сайтче. ...и щото много има кво да им атакува. баре ено съобщение моеха да метат, кретени

  Vernam Cipher
 81. 81 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално
 82. 82 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1498 Весело

  да ми е баш до гъза а аз да пропусна
  —цитат от коментар 79 на Дедо Лойко


  епа виж че небесната канцелария те е чула... сега като дойде да открива ремонта на хубавата елипса ще си го нагушкаш едно хубаво

 83. 83 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 450 Весело

  заслужаваме си го,може да е прост ама си го избираме:))

 84. 84 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 617 Весело

  гОУЕм, беее!!! А кажете ми кой друг може да прави такова шоу? И слави не може. Покани го, а той му скри шапката.

  Не знам доколко това няма да се превърне в анти-реклама обаче. Иначе това е най-доброто риалити, което някой някога е правил в България и то с наште пари, гУЕм кеф!

  Чакам новата порция простотии утре. кое село, кой завод кои трудови хора ще посетят премиерът и свитата му?

  Гледайте ни наживо от автомобила на премиера, гост в колата на премиера някой от подчинените му, които като в същинси биг брадър в буквален и преносен смисъл ще се изпоядват пред бай ти брадър какво са свършили.

 85. 85 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1818 Весело

  Голям смях. Сценаристите на Слави Трифонов .... да си скъсат няма да имзислят толкова смешни с абсурдността си скечове.
  Но жалкото е, че това е управлението на държавата ни. Да се чуди човек що щем в Европа. Добре, че Тръмп спечели изборите, та да се успокоим, че и Вуте е зле.
  А борбата за намаляване на жертвите по пътищата с молитви, погалването на автомобила от поп, избягването на някакво място в църквата си чиста проба проява на антихриста.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 86. 86 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 450 Весело

  на кухата кратуна някои да обясни че в пазарджик се сглобяват модули за волани

 87. 87 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Мутрата от СИК отива на гости на мутрите ТИМ. Ухае на просперитет за Варна, където улицата на квартала последно е била напълно асфалтирана 94та.
  След гнусните червени боклуци мразя на 2ро място сикаджийската шайка на Боко, който си е момченце за поръчки на хората с топки.

  Голям апартамент купи, голяма сума не плащай!
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4427 Неутрално

  UNITED WWW UNION

  Докато Бочко дроби дребноселска комунонистическа проблематика...

  Европартньар в НАТО отритна и изпроводи рашистко вторжение в Аляска,
  безпокоящо двете Америки and one and only Europe:

  https://edition.cnn.com/2019/05/21/politics/russian-bombers-alaska-intercept/index.html

 90. 90 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4427 Неутрално

  ВИИ Маркс имени Лелина

  Вий: Тръмп общество.
  Ний: Не.
  Не Ви познаваме бе!

  До коментар [#85] от "Gopeто":

  Голям смях. Сценаристите на Слави Трифонов .... да си скъсат няма да имзислят толкова смешни с абсурдността си скечове.
  Но жалкото е, че това е управлението на държавата ни.
  Да се чуди човек що щем в Европа

  Добре, че Тръмп спечели изборите, та да се успокоим

 91. 91 Профил на Митко
  Митко
  Рейтинг: 863 Неутрално

  Свети Йоан Кръстител беше заклан защото осъди прелюбодеянието на владетеля Ирод Антипа. А нашите владици почитат премиер, пред който Ирод изглежда като весталка девственица.

  "горко ми! загинах! защото съм човек с нечисти уста, и живея сред народ с нечисти уста" Исая 6:5
 92. 92 Профил на │
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#66] от "daskal1":

  Няма такова нещо в Швейк. “Цунете ми/ни гъза” се използва изключително към мъже.

  Did you know ... that no-one ever reads these things?
 93. 93 Профил на │
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#66] от "daskal1":


  Чешките войници може да са прости, но не са простаци. :)

  Did you know ... that no-one ever reads these things?
 94. 94 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 702 Неутрално

  ...''Каква е сега България? Опустошена и обезсърчена. Наплашена. С детски площадки, но без деца, със селски стадиони без футболисти, с „къщи за гости“ без гости. ГЕРБ и бизнес-клиентите на партията приватизираха европейското членство и го превърнаха в джипове и резиденции. Екранната България няма общо с реалната. Там режат ленти и българи се прибират в родината. Всъщност инвеститорите ни заобикалят, а ниските доходи гонят хората на гурбет. Затаеният гняв поболява хората. Институциите не функционират.

  Това улеснява манипулаците. ГЕРБ разполага с пари и средства за натиск и може да организира „служебен“ вот за своята листа. Сиреч управляващите водят с една обиколка преди старта. Това може да се компенсира само с масивно гласуване. През 2016 г. българите масово подкрепиха президента Радев и сега никой не съжалява. Дано осъзнаят залога и сега.''

  Иво Христов

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 95. 95 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2303 Неутрално

  До коментар [#11] от "SaveBG":
  Прав си ,приказваш като др Станишев ,който викаше на останалите циркаджии , да ,ама др Станишев и булката отхвърчаха в луксозните имоти в Брюксел ,на др Нинова момчето също ,само че в САЩ , нашенските комунисти ни гледат от луксозните си коли и къщи , а за всички нас ,дето работим тук ни остава да им плащаме огромните данъци , за да ги харчат те ,за да си правят шоуто и пиара ,разликата между едните и другите комунисти е ,че вторите все пак правят нещичко и за нас с нашите пари , е по някоя църквичка ,някоя магистралка или пасарелка да преминеш над пътя , щото все пак трябва да имитират дейност в полза роду ,разбира се за всичко това всички сме си платили ,надплатили и разплатили от данъците си и труда си .

 96. 96 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2303 Неутрално

  До коментар [#94] от "onemanband":

  Е да ,ама др Христов пропуска ,че пък по време на неговите управляващи ,ни докараха до няколко долара заплати и празни магазини ,което не корелира точно със заключенията му за сегашното положение ,вярно е ,че ГЕРБ не са цвете за мирисане ,ама да те управляат още по крадливите комунисти и депесари вече е прекалено мазохистично за българите начинание , запознати сме добре с прийомите им и демагогията им ,както и с крайния резултат ,инфлация ,бедност ,глад и мизерия за обикновените хора и всички благинки на ЕС ,пари и кражби и източвания на държавата и предприятията в полза на другарите от ДС и всички партии кръжащи около тази организация .

 97. 97 Профил на Сенчеста фигура
  Сенчеста фигура
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Аз пък твърдя, че поповете са антихристи и брадати дяволи, също и мошеници. Нормален човек през 21 век не се облича в расо и не ходи с брада на 25 и повече градуса по Целзий.

  В Дневник.бг има точно 1 русофил, но с над 300 профила. Щраквайте му редовно ! и да пътува. „Дойче Веле" е педерастка необективна медия, а Дневник.бг вече цензурира без аргументи. Това е обидно и е противоположното на свобода на словото.
 98. 98 Профил на есе
  есе
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#15] от "Drago Ivanov":

  Е, какво да кажеш, нали си партийно обвързан и трябва да хейтиш наред.

 99. 99 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4338 Весело

  До коментар [#93] от "I":

  Явно богатството на австроунгарския имперски военен лексикон не Ви е тема и повод за добро настроение. Съжалявам...

 100. 100 Профил на Gunners
  Gunners
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  Не е хубаво да говорят за смьртт...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK