Рисковете да купуваш "на зелено", или антикорупционната комисия за имотите на властта

На 19 юни комисията е приключила 11 производства, които бяха образувани след скандала. По 7 от тях комисията не е открила конфликт на интереси, а други 4 са прекратени.

© Дневник

На 19 юни комисията е приключила 11 производства, които бяха образувани след скандала. По 7 от тях комисията не е открила конфликт на интереси, а други 4 са прекратени.Цветан Цветанов не е купил апартамента си в конфликт на интереси, защото няма дял в "Артекс", Цецка Цачева е поела сериозен риск като е придобила жилището си "на зелено", а бившият зам.-министър на спорта Ваня Колева не е можела да упражнява натиск, защото при покупката на апартамента си е била само парламентарен секретар в министерството.


Това гласят част от заключенията на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), която съобщи, че не е установила конфликт на интереси в нито един от проверяваните случаи за имотите на висши държавни чиновници и министри, купени на по-ниски цени от пазарните.


Решенията са публикувани на сайта на комисията. Подписани са от зам.-председателят Антон Славчев и членовете Пламен Йоцов и Силвия Къдрева. Комисията е петчленна, но председателят й Пламен Георгиев излезе в отпуск, след публикации за това, че и той е укрил данни за имотните си придобивки. В решенията не е участвала Антоанета Георгиева-Цонкова.
Пламен Георгиев е обект на проверка от прокуратурата, която също се сезира след публикациите за имоти на хора на властови позиции, купени на по-ниски от пазарните цени. Въпреки че отказваше да дава обяснения за имотите си с аргумента, че съмненията към него са несъстоятелни, Пламен Георгиев спешно излезе в отпуск по съвет на премиера Бойко Борисов, а това удължи срока, в който няма да е на работа. Данъчните инспектори в София и прокуратурата правят ревизия на имуществото и доходите на Георгиев и съпругата му за периода 2013 – 2018 г.


На 19 юни комисията е приключила 11 производства, които бяха образувани след скандала. По 7 от тях комисията не е открила конфликт на интереси, а други 4 са прекратени. Така казусът с имотите е приключен за КПКОНПИ.


Резултатите от проверката на прокуратурата все още се очакват. "Решенията на КПКОНПИ са в сегмента, който касае тяхната компетентност – а именно конфликт на интереси. А при нас има проверки, които са възложени също на тази комисия и при които извършваме събиране на данни за престъпления от компетентността на прокуратурата", заяви днес зам.-главният прокурор Иван Гешев.


Няма участие в "Артекс", няма конфликт на интереси


Бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов е дал обяснения пред комисията по повод проверката на имота му, става известно от публикуваните решения. От обясненията му "е видно, че е узнал за обявения за продажба процесен апартамент от приятелско семейство, след което се е срещнал с продавачите и са договорили условията по сделката".


Цветан Цветанов не е свързан със собствениците на "Артекс", защото няма участие във фирмата, посочват от комисия "Антикорупция" и така стигат до извода, че няма и конфликт на интереси.


Освен това, никой от фирмата строител, не е бил служебно подчинен на Цветанов и заради това се приема, че той не би могъл да им окаже влияние.


"По отношение на съмненията за евентуално влияние върху други органи и лица, Комисията приема, че за оказване на влияние е необходимо наличието на отношения на субординация и йерархическа подчиненост между този, който оказва влияние и този, върху когото се оказва влиянието, което в конкретния случай не е налице", се казва в решението на антикорупционната комисия за Цветанов.


Имот "на зелено" е сериозен риск


В решението за бившия правосъден министър Цецка Цачева антикорупционната комисия посочва, че при евентуални сравнения с цените на други купени жилища в района следва да се отчете фактът, че жилището е купено "на зелено".


"Това е сериозен риск за купувачите, при сключването на предварителния договор. Именно, този риск обосновава по-ниската цена на имотите, купени от Цецка Цачева "на зелено" и обуславя липсата на ценова привилегия за нея", се казва в решението.


Освен това, не е установен и "релевантен частен интерес, който би могъл да доведе до облага от материален или нематериален характер за нея самата или свързано с нея лице", посочва комисията. И уточнява, че тя е гласувала при приемане на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията на 25 януари 2017 г.


В сигнала срещу Цачева се твърдеше, че по този начин тя е облагодетелствала "Артекс" с гласуването, тъй като измененията касаят удължаване на срока на издаденото разрешение за строеж за техен обект. Според комисията, такива данни и доказателства няма.


Парламентарен секретар не може да оказва натиск


Комисията не е установила конфликт на интереси и при покупката на имот от бившия зам.-министър на спорта Ваня Колева. Жилището и гараж към него са купени на 17 ноември 2016 г., а проверката срещу нея е прекратена "поради липсата на упражнени правомощия по служба".


Според антикорупционната комисия Колева, която е кумица на Цветан Цветанов, не е можела да оказва натиск, защото от ноември 2014 г. до януари 2017 г. е била само парламентарен секретар в министерството на младежта и спорта.


На 23 март Колева подаде оставка като зам.-министър, а след това започна проверка на сделката с жилището й в луксозната сграда на фирма "Артекс" - "Летера".


Лозан Панов - конфликт няма, но да се провери пак


Апартаментът, за който председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов бе проверяван, е купен от дружество - собственост на съпругата на Панов. Имотът е придобит на 10 април 2013 г., т.е преди датата на назначаване на Лозан Панов на длъжността председател на ВКС 3 февруари 2015 г. Това установява КПКОНПИ при проверката.


И още нещо – имотът е купен около две години преди датата на сключване на гражданския брак на 14 февруари 2015 г.


В сигнала срещу Лозан Панов се твърди, че са нарушени изискванията за висок морал, но те не са от компетентността на комисията, признават от КПКОНПИ. Заради това сигналът се препраща в Инспектората на Висшия съдебен съвет.


Ангелкова не е използвала служебно положение


"Липсват упражнени от лицето правомощия по служба в частен интерес – неин или на свързано с нея лице", пише в решението за министъра на туризма.


Николина Ангелкова показа нотариален акт на журналистите, след като стана част от скандала с имотите на висши държавни чиновници, купувани на цени под пазарните. Тя също обясни, че в сделката й няма нищо нередно. Жилището е в кв. "Овча купел", 116 кв. м плюс мазе и гараж и е купено в груб строеж през 2008 г.


Ангелкова обясни, че е платила 75 хил. лв. лични средства на родителите й. Преди сделката тя поръчала независима пазарна оценка и тя е на същата сума, която в крайна сметка е била платена. Тя заяви и че данъците са платени върху тази сума, а не върху данъчната оценка. Но в имуществената й декларация през 2011 г. погрешно е записана данъчната оценка.


"В медийните публикации липсват твърдения за упражнени от Николина Ангелкова в качеството й на лице, заемащо публична, респективно лице, заемащо висша публична длъжност, правомощия или задължения по служба във връзка с осъществените покупко-продажби на недвижими имоти", се казва още в решението на комисията за Ангелкова.


Апартаментът на Рашидов е фирмен


Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов е придобил имота си само ден преди Цецка Цачева. Имотът обаче е купен през "Рашидов Пропъртис". Фирмата е собственост на съпругата му, а той е акционер в нея.


Вежди Рашидов е разказал пред комисията за сделката. Обяснил, че разбрал за обявения за продажба апартамент от приятели. Твърди, че условията по сделката са договорени от името на фирмата на съпругата му, в която той е акционер.


"Заявява, че от 2009 г. декларира прозрачно средствата си пред Сметна палата, като е преминал и през проверки на НАП и финансови организации за верността им. Фирмата на съпругата му е регистрирана и основната й дейност е покупко-продажба на имоти и отдаването им под наем. Твърди, че е декларирал закупените недвижими имоти в Столична община по местонахождение на имота", се казва в решението на КПКОНПИ.


От БСП купували преди парламента


Проверките срещу депутатите от БСП Елена Йончева (вече евродепутат) и Крум Зарков са прекратени, тъй като комисията установила, че те са купували имотите си преди да станат народни представители.


Сигналът срещу Елена Йончева беше, че семейството ѝ ползва 3 къщи за гости край Лозенец. В решението на комисията се казва, че къщите са изградени до 2012 г., когато Йончева не е заемала висша публична длъжност, за да бъде в конфликт на интереси. Тя е народен представител от 2017 г.


Проверката срещу Крум Зарков от БСП започна по публикации, в които се твърдеше, че е купил жилище в София като платил за 1107 евро на кв. м. Освен това към него има и дворно място.


Самият Зарков обясни в профила си във фейсбук още когато започна проверката срещу него, че е придобил апартамента си през 2015 г. - година преди да бъде избран за член на Изпълнителното бюро на БСП и живее в него със семейството си. Платил е за него 155 000 евро и го намерил по обява в интернет.


Същото потвърждава и проверката на антикорупционната комисия – че имотът бил купен преди Зарков да заеме публичната длъжност.


Проверката за двата имота на Валери Жабланов пък е прекратена, тъй като от антикорупционната комисия са установили, че те са купени през 2002-2004 г. Няма на какво основание да бъде проверяван, тъй като и отмененият Закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси действа от 2009 г.


За вилата на Жаблянов в "Симеоново" се твърдеше в публикации, че е построена за 360 хил. лв., но в декларацията му за 2013 г. нямало информация за строящата се сграда. След това обявил, че парите за вилата са от заем и спестявания, но бил декларирал само ипотечен заем от ДСК за 67 хил. лв. за купуване на апартамент в кв. "Крива река".


От сделките на Симеонов минали над 3 г.


Валери Симеонов също бе проверяван, но и проверката по сигнала срещу него е прекратена. Тя бе за три имота, купени от СКАТ. Събраните по преписката доказателства касаят периода от 2012 г. до март 2016 г. Сигналът е по медийни публикации от април 2019 г., посочват от комисията.


"Производството за установяване на конфликт на интереси се образува не по-късно от 3 години от извършване на нарушението. Дори и да се приеме, че в качеството си на народен представител Валери Симеонов би могъл на наруши забраните на Глава II от ЗПУКИ (отм.) в периода 2014 - м. март 2016г., то към датата на образуване на производството са изтекли повече от 3 години и на това основание, производството по сигнала за посочения период следва да бъде прекратено", решава КПКОНПИ.


Първанов купил като гражданин


При бившия вече зам.-министър на енергетиката Красимир Първанов антикорупционната комисия също не открива конфликт на интереси.


Причината - имотът му със застроена площ от 150.20 кв.м. и гараж е купен на 23 ноември 2011 г., когато той не е заемал публична длъжност по смисъла на закона и заради това проверката срещу него е прекратена.


За втория имот на номинирания от НФСБ зам.-министър, купен през 2018 г, когато вече е бил на властова позиция, проверката не е намерила потвърждение за нарушения. Аргументът на комисията е, че според медийните публикации, по които се е сезирала, Първанов не е злоупотребил с правомощията си.


"Твърденията в медийните публикации касаят правни действия – сключване на договори за покупко-продажба на недвижими имоти, извършени от Красимир Първанов в качеството му на физическо лице, участник в гражданскоправния оборот, а не в качеството му на лице, заемащо публична длъжност", се казва в решението.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (124)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Не са прости тези от снимката! Виж, онези, които гласуват за тях, може да се замислят сериозно. Но те май си знаят - дори бащицата им го каза в прав текст.

 2. 2 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Визирам др."малтретиращ старци " - ЗАРКОВ ! ми той не е бил във властта , но е внуче на ген Кацамунски и син на "честната " журналистка Ана Заркова / наистина пострада от своите , но те са си такива - гонят "врага с партиен билет " / :
  От БСП купували преди парламента! Страхотно СЪЖДЕНИЕ ! Това КОНПИ май наистина ми мирише на КОРУПЦИЯ ОТЛЯВО !

 3. 3 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  #Апартаментгейт - всички сделки в търсачката на Биволъ:
  https://apgate.bivol.bg/

  Пробвайте примернос търсене на братовчеда "Ради"

 4. 4 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Лозан Панов. Конфликт няма - вила без пари - има.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 5. 5 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 213 Весело

  Боко да се извини на Артекс, и да го проверят за конфликт на интереси с братя Диневи и Главболгарстрой.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 6. 6 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално
 7. 7 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално
 8. 8 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 418 Неутрално

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????

 9. 9 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  В Европа няма да се вържат, разбират за какво става дума и си го казват право в очите:
  Bulgarien: Korruptionsskandale
  https://de.euronews.com/2019/05/23/bulgarien-korruptionsskandale-erschuttern-politik

 10. 10 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 618 Неутрално

  Не виждам нещо смущаващо в решението, защото "конфликт на интереси" е нещо доста специфично и точно определено. В същото време обаче сделките са укорими, а при част от тях иглежда има и извършени престъпления - най-малко укриване на данъци. Остава да видим какво ще каже прокуратурата, но изглежда ще е пак нещо такова.

 11. 11 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#3] от "Наблюдател":

  Пробвах с Лозан Панов и Христо Иванов - нищо не излиза.

  Очаквано. Бивол е една помиярска пощенсса сутия за компромати.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 12. 12 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 618 Неутрално

  В Пловдив една от най-големите или дори най-голямата фирма, фактор в България, продава на 50%, другото 50 кеш в техните офиси. 3 от банките в които ходих за кредит им знаят схемата, щот все пак не сме Шанхай с 30милиона жители, и директорите се подхилват... Тъй било.. И то 3 от най големите банки

 13. 13 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Кой рискувъ - пичели, кой не.... Д*хъ супътъ...

  roo
 14. 14 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#12] от "b0b069":

  Важното е да си смениш касовият апарат!

 15. 15 Профил на leo1971
  leo1971
  Рейтинг: 418 Неутрално

  за Симеонов:
  "... то към датата на образуване на производството са изтекли повече от 3 години и на това основание, производството по сигнала за посочения период следва да бъде п
  прекратено ..."
  за Панов:
  "...Имотът е придобит на 10 април 2013 г., т.е преди датата на назначаване на Лозан Панов на длъжността председател на ВКС ..."
  но срока от три години не важи, смях в залата

  "... имотът е купен около две години преди датата на сключване на гражданския брак на 14 февруари 2015 г..." от дружеството на тогава все още не негова съпруга

  ама дай да се произнесе и Инспектората на Висшия съдебен съвет ... смях

 16. 16 Профил на leo1971
  leo1971
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#10] от "blagoj":

  то прокуроските деца били нуждаещи се лица (имат нужда от хотел)
  па никой нищо не направи

 17. 17 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1101 Весело

  "Проверката срещу Крум Зарков от БСП започна по публикации, в които се твърдеше, че е купил жилище в София като платил за 1107 евро на кв. м. Освен това към него има и дворно място. Платил е за него 155 000 евро и го намерил по обява в интернет."

  Крум Зарков.
  Любимото внуче на генерал Кацамунски.
  Израснало със сребърна лъжичка в уста в Дижон, Париж и Хага.
  Без трудово биография и без трудова книжка.
  Интересно откъде ги има тези пари след като нищо не е работил през живота си...

 18. 18 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  Някой да е очаквал дрго? Става дума за назначени от нашите правилни слжители. Видимо мързеливи и нагли. Но важното е, че са послушни.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 19. 19 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2713 Неутрално

  До коментар [#10] от "blagoj":

  Конфликт на интереси няма. Интересите напълно съвпадат. Изпирането на близо 300 хил. лв. при сделката на Цветанов и укриването на данъци за над 120 хил. лв. при сделката на Цачева никой не е изпаднал в конфликт със собствените си интереси.

 20. 20 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1440 Весело

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????
  —цитат от коментар 8 на arcanum


  @arcanum, не съм и предполагал, че някой те спира да протестираш! Ама ако толкова ти се протестира, питай същия въпрос още 50-60 пъти – може пък някой да се навие! Успех!

 21. 21 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2300 Неутрално

  Не виждам нещо смущаващо в решението, защото "конфликт на интереси" е нещо доста специфично и точно определено. В същото време обаче сделките са укорими, а при част от тях иглежда има и извършени престъпления - най-малко укриване на данъци. Остава да видим какво ще каже прокуратурата, но изглежда ще е пак нещо такова.
  —цитат от коментар 10 на blagoj


  Какво може да каже прокуратурата, след като Цацаров е посочен от мутрите в герб?
  Ами много ясно - това което каза ведомството на политическата бухалка Пламен Георгиев, който също е посочен и назначен от мутрите в герб!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3762 Неутрално

  Наистина трогателно четиво...Само че така , вместо да се направи услуга на пвечето от горепосочените герои, се постига точно обратния ефект: всички виждат наивния начин, по който избранниците на властта биват бранени от контролираните от самите тях или тяхните приятели институции и органи, което най - категорично потвърждава колко навътре в блатото е нагазила цялата управленска клика.....

 23. 23 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3762 Весело

  " Цецка Цачева е поела сериозен риск като е придобила жилището си "на зелено""

  Целокупна България си отдъхна, след като риска си е струвал, и бившия кандидат - президент успешно е достигнал до акт 16....

 24. 24 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1101 Неутрално

  "КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????"

  Некъде след 10 години.
  Когато измрат сичките родени в робство.

 25. 25 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 675 Гневно

  "Проверката срещу Крум Зарков от БСП започна по публикации, в които се твърдеше, че е купил жилище в София като платил за 1107 евро на кв. м. Освен това към него има и дворно място. Платил е за него 155 000 евро и го намерил по обява в интернет."Крум Зарков.Любимото внуче на генерал Кацамунски.Израснало със сребърна лъжичка в уста в Дижон, Париж и Хага.Без трудово биография и без трудова книжка.Интересно откъде ги има тези пари след като нищо не е работил през живота си...
  —цитат от коментар 17 на palav_nik


  А откъде са парите на Цветан Цветанов за 7-те апартамента?
  Откъде са парите на Пламен Георгиев за мезонета, за който бе пропуснал декларира 1/3 от площта му?
  И това е човека, който трябвяше да води борбата срещу корупцията!!!

 26. 26 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3762 Весело

  " Цветан Цветанов не е свързан със собствениците на "Артекс", защото няма участие във фирмата, посочват от комисия "Антикорупция" и така стигат до извода, че няма и конфликт на интереси.
  Освен това, никой от фирмата строител, не е бил служебно подчинен на Цветанов и заради това се приема, че той не би могъл да им окаже влияние."

  Така простичко стоят констатациите спрямо властимащите, които органите в тази държава правят по прилагането на закона за конфликт на интереси....
  Не искам да си помислям какво щеше да е заключението на същите тези лица от ЧОПНИ, ако на мястото на някой от повечето юнаци на снимката, се намираше, да речем, Трайчо Трайков.....

 27. 27 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????
  —цитат от коментар 8 на arcanum


  След като се научим да гласуваме. При 30% активност на избори, няма как да събереш толкова за протести.

 28. 28 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 418 Любопитно

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????
  —цитат от коментар 8 на arcanum


  А кой ти пречи да излезеш и да протестираш?

 29. 29 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Некъде след 10 години.Когато измрат сичките родени в робство.
  —цитат от коментар 24 на palav_nik

  Русия ни освободи от турското робсто преди 141 години.

 30. 30 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2300 Неутрално

  Пламен Георгиев е обект на проверка от прокуратурата, която също се сезира след публикациите за имоти на хора на властови позиции, купени на по-ниски от пазарните цени. Въпреки че отказваше да дава обяснения за имотите си с аргумента, че съмненията към него са несъстоятелни, Пламен Георгиев спешно излезе в отпуск по съвет на премиера Бойко Борисов, а това удължи срока, в който няма да е на работа. Данъчните инспектори в София и прокуратурата правят ревизия на имуществото и доходите на Георгиев и съпругата му за периода 2013 – 2018 г. .
  —цитат от коментар 0 на Статия!


  Колко ли време ще бъде разследван Пламен Георгиев? Година, две?
  От гледна точка на върхушката на герб, едно е да се разследват "врагове" като Трайчо Трайков, който се опъна на мутрите в герб за АЕЦ Белене или Министъра на отбраната Ненчев, който пък се запъна на руснаците за руските таралясници в армията, а съвсем друго е да се разследват "наши" хора - герберунгели!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 31. 31 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  До коментар [#29] от "Virgin":

  Дано скоро се освободим и от руското робство.

 32. 32 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Във всяка друга държава такива правителството щеше да падне след такъв безподоблен скандал, а в Китай можеше дори публично да екзекутират такива като тези наглеци горе на снимките. Най-фрапантен е случаят с недосегаемия Рашид. Но с овчи народ турци ей такива башибозуци ще вършеят и стрижат стадото.

  Дедо Крум
 33. 33 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Корупцията прогни цялата държава

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 34. 34 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4547 Неутрално

  До коментар [#23] от "samoedin":

  И аз си отдъхнах! Майката на нацията не се е набутала!

 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4547 Неутрално

  До коментар [#29] от "Virgin":

  И от тогава - все си под руско робство!

 36. 36 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4547 Любопитно

  До коментар [#30] от "Рим":

  Има и друг въпрос : "Право на колко дълга отпуска има Пл. Терасов"?

 37. 37 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 822 Неутрално

  До коментар [#25] от "Virgin":

  Обикновено ти пиша минуси, но тук си право в десетката.
  Тази комисия е пунта мара, изтривалка и бухалка, пара -милиционерска структура, за да брани свои/Бай Х/ и да гони чужди.
  Конкретно лицето вифаджия и виден милиционер Цветанов, няма как от бюджетни пари да изкара пари даже и за един апартамент.
  Ако някоя гербаджийска амеба ми покаже, даже и едно място, където вефаджията е работил за пари, но не на бюджетна заплата, да дойде да ми се обади.
  Значи за Панов имало проблеми с морала за нискочелите гербаджии няма. Нищо, че са на власт и се оядоха, като бременни въшки.
  То, и акъла им толкоз. Но пък са нахални и упорити.

 38. 38 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  До коментар [#25] от "Virgin":

  На цвъцко са от тъщата. Той е истински мъж.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 39. 39 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  До коментар [#29] от "Virgin":

  Русото си е русо. Дори когато е червено.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 40. 40 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2713 Любопитно


  Не бих искал да ставам досаден, но пак ще попитам - кога КПКОНПИ ще забележи на собствения си сайт, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност, с което очевадно е нарушил закона, по силата на който съществува и самата комисия?

 41. 41 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2713 Любопитно


  Не бих искал да ставам досаден, но пак ще попитам - кога КПКОНПИ ще забележи на собствения си сайт, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност, с което очевадно е нарушил закона, по силата на който съществува и самата комисия?

 42. 42 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#11] от "Жълто паве":

  Пробвай и това:
  https://apgate.bivol.bg/?q=Бойко Борисов

 43. 43 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1222 Неутрално
 44. 44 Профил на Ale MI
  Ale MI
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Докато хората не излязат масово по улиците така ще бъде. Но за съжаление сме далече по манталитет от едни чехи или сърби дори.

 45. 45 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  А Рада Дълбоката и Ристю Бойкикиев кога ще връщат парите?

 46. 46 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 675 Весело

  Дано скоро се освободим и от руското робство.
  —цитат от коментар 31 на nema_labavo

  Ти на кого робуваш?
  Имаш собственост, можеш да пътуваш, нямаш господар, можеш да учиш ...

 47. 47 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1101 Весело

  "Русия ни освободи от турското робсто преди 141 години."

  А дрогара Горбачов ни освободи от комунистическото робство преди 30 години...

 48. 48 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  До коментар [#46] от "Virgin":

  Така казано, от какво тогава ни е освободила русия?

 49. 49 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не бих искал да ставам досаден, но пак ще попитам - кога КПКОНПИ ще забележи на собствения си сайт, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност, с което очевадно е нарушил закона, по силата на който съществува и самата комисия?
  —цитат от коментар 40 на Един препатил


  Защо не сигнализираш Комисята Конпир и Цацаратурата?

  Аз лично нямам дупе :( Мафията/Борисов/ГЕРБ са си инсталирали бухалки навсякъде в държавата и се страхувам за себе си и за близките си

 50. 50 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Страхува ли те Борисов?

 51. 51 Профил на kamenpavlov
  kamenpavlov
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Ако членувам в Герб, ще се докопам ли до преференциалните цени на някоя мастита строителна фирма? И да изясня - считам, че никой, който е управлявал не е чист и всеки е крал като за последно

 52. 52 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  Не виждам смисъл от антикорупционна комисия, която не може да открие корупционни практики. За тия корупция сред управляващите все няма...
  Това е все едно да плащаме на агенция, която да се бори с извънземните. С враговете на Партията като Иванчева МВР се справя чудесно, с любезното съдействие на прокуратурата.

 53. 53 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  сделките са укорими, а при част от тях иглежда има и извършени престъпления - най-малко укриване на данъци
  —цитат от коментар 10 на blagoj


  укриването на данъци е малкият проблем. то е следствие от големия, прикриването на нерегламентирани доходи в огромни размери

  циркът е дето зам-КОМПИР-а също е вътре с двата крака но подписва "решения" за оневиняването на останалите корупционери

  бтв, някой има ли достъп до Сиела? В word файловете има тези адреси:

  https://web6.ciela.net/Document/LinkToDocumentReference?fromDocumentId=2137563701&dbId=9&refId=34993255

  https://web6.ciela.net/Document/LinkToDocumentReference?fromDocumentId=2137563701&dbId=9&refId=34993254

  тоест, кви са тези Сиелски документи с док/реф-айдита 2137563701, 34993254, 34993255

 54. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4547 Любопитно

  До коментар [#45] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":

  Кои пари да връщат, гербераст?

 55. 55 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Страхува ли те Борисов?
  —цитат от коментар 50 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  не само, страхувам се от Мафията, страхувам се от ГЕРБ :( Борисов е просто сламен човек на мафиотските кланове

 56. 56 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#55] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  страхувай се, тлъста тъпа госпожице от ГЕРБ

 57. 57 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В word файловете има
  —цитат от коментар 53 на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ


  също кои са тези Zlatka Dimitrova и Boriana Yotova? някой да има повече информация за тези слуги на Мафията в българия?

 58. 58 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не бих искал да ставам досаден, но пак ще попитам - кога КПКОНПИ ще забележи на собствения си сайт, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност, с което очевадно е нарушил закона, по силата на който съществува и самата комисия?
  —цитат от коментар 40 на Един препатил


  и изобщо не си досаден, аз например, никога нямаше да знам за това брутално погазване на закона от тлъстото, комунистическо, третокласно мутре Бойко Борисов, ако не беше ти

 59. 59 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2713 Любопитно

  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Защо не сигнализираш Комисята Конпир и Цацаратурата?
  —цитат от коментар 49 на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ


  Мила госпожице, ама как да сигнализирам КПКОНПИ? Това, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност аз не съм го научил от "една жена ми каза", а от собствения сайта на комисията! Как да ги сигнализирам за нещо, което те самите ми съобщават, ама се правят на умрели лисици?

 60. 60 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2713 Любопитно

  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Защо не сигнализираш Комисята Конпир и Цацаратурата?
  —цитат от коментар 49 на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ


  Мила госпожице, ама как да сигнализирам КПКОНПИ? Това, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност аз не съм го научил от "една жена ми каза", а от собствения сайта на комисията! Как да ги сигнализирам за нещо, което те самите ми съобщават, ама се правят на умрели лисици?

 61. 61 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално


  https://web6.ciela.net/Document/LinkToDocumentReference?fromDocumentId=2137563701&dbId=9&refId=34993255

  https://web6.ciela.net/Document/LinkToDocumentReference?fromDocumentId=2137563701&dbId=9&refId=34993254

  тоест, кви са тези Сиелски документи с док/реф-айдита 2137563701, 34993254, 34993255
  —цитат от коментар 53 на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ


  и защо аджеба изобщо присъстват в документи от КОМПИР?

 62. 62 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 675 Весело

  Така казано, от какво тогава ни е освободила русия?
  —цитат от коментар 48 на nema_labavo


  Ти кажи защо си роб!!!

 63. 63 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Не са прости тези от снимката! Виж, онези, които гласуват за тях, може да се замислят сериозно. Но те май си знаят - дори бащицата им го каза в прав текст.
  —цитат от коментар 1 на truly


  Лош матрял, щом гласува за гроп

  мурзилка
 64. 64 Профил на proizvoditel
  proizvoditel
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Цитат: " ...Няма участие в "Артекс", няма конфликт на интереси..."

  И кого лъжеш бе Цветанов? Това е класическа схема поне за укриване на данъци и за пране на пари!
  Старият апартамент купен от Цветанов е на повече от изискуемите години и затова върху него може да не се начислява ДДС. Новият апартамент обаче задължително се продава с начислен 20% ДДС. Цветанов продава старият си апартамент на доверен служител, но заедно с фирмата "Артекс" оформят сделката като заменка - аз ти давам стария си апартамент, ти ми даваш нов апартамент, но аз ти плащам само разликата. 20% ДДС не начисляваме и не го внасяме в държавния бюджет. Ама нали закона е врата у поле е само глупаците минават през нея! Схемата е елементарна и ако прокуратурата приложи правото - Цветанов ще влезе в затвора.

 65. 65 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Мила госпожице, ама как да сигнализирам КПКОНПИ? Това, че Бойко Борисов никога не е подавал декларация за имуществото си при встъпването в длъжност аз не съм го научил от "една жена ми каза", а от собствения сайта на комисията! Как да ги сигнализирам за нещо, което те самите ми съобщават, ама се правят на умрели лисици?
  —цитат от коментар 59 на Един препатил


  ами, за спорта? не ти ли е интересно, какво биха ти отговорили от Министерски съвет, Парламент, Омбудсман, Прокуратура и самия КОМПИР на питане с копия до подбрани посолства и чужди организации/медии?

  за съжаление, аз нямам куража...

 66. 66 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Лош матрял, щом гласува за гроп
  —цитат от коментар 63 на Маршалов


  а, гласува... мафията ГЕРБ си фалшифицира и манипулира изборния процес както и дойде. контролирани медии и всички останали изпитани путински номера

 67. 67 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Защо не проверяват Бойко М. Борисов?

 68. 68 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  И кого лъжеш бе Цветанов? Това е класическа схема поне за укриване на данъци и за пране на пари!
  —цитат от коментар 64 на proizvoditel


  отделно сделката с РВД-то смърди, та се не трае... а самото РВД е най-вероятно подставено лице

 69. 69 Профил на izt21595181
  izt21595181
  Рейтинг: 257 Неутрално

  #Апартаментгейт - всички сделки в търсачката на Биволъ:https://apgate.bivol.bg/ Пробвайте примернос търсене на братовчеда "Ради"
  —цитат от коментар 3 на Наблюдател


  Липсва Лозан Панов, т.е. "нашите" не ги бараме ... хубава работа, ама грантаджийска. Нема по-долно нещо от грантаджията, всичките им приказки за нов морал, либерални ценности и пр. важат единствено когато им изнася. С нищо не се различават от другите.

 70. 70 Профил на prx15601314
  prx15601314
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Според отдел "Продажби" на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС. А Цецка е платила 590 евро за квадратен метър.
  ЪЪЪЪЪ извинявам с много къде и аз да си взема така на зелено ?
 71. 71 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 856 Весело

  КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????
  —цитат от коментар 8 на arcanum


  Като станем румънци.

  Дотогава- мен не ме търси...

  -Жена-салатката- със зехтин, и повечко лук... Аре размърдай се, че ракиятя се стопли! Щи кажа аз ени истанбулски конвенции!

  😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 72. 72 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ilian Vassilev
  @idvassilev
  2 hours ago

  Пеевски организира, съгласувано с Борисов, потапянето на темата с апартамент гейт. И понеже си мисли, че е много умен си вярва, че е успял.
  Първо, прокуратурата вкара в пакета, в групата заподозрени, тотално... https://www.facebook.com/ilian.vassilev.9/posts/10157467232019430

 73. 73 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 481 Неутрално

  До коментар [#8] от "arcanum":

  Когато цъфнат налъмите.

 74. 74 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 231 Неутрално

  При положение че същата комисия изкара Прасеевски най-чистата, ангелска сълзица в цялата вселена, разбира се е естествено да приемем всичко казано и направено с тях на доверие. Особено ако сме мозъчни донори. Интересно, ако дори най-корумпираните социологически агенции направят проучване за рейтинг на КПКОНПИ, аз бих заложил апартамент (без асансьор и без 180 кв.м. безотчетна покривна площ, но все пак сносен), че процента на доверие няма начин да стане двуцифрено число. Естествено, ако проучването се прави в локалната, герберска партийна ядка, нещата няма да изглеждат така.
  Да перефразирам "каймака" на обществото - вие си ги избрахте!

 75. 75 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2151 Весело

  "Рисковете да купуваш "на зелено", или антикорупционната комисия за имотите на властта"

  Видимите резултати, малка част от тях, от гласуването за "по-малкото зло"!
  Катарзисиралите комунисти се оказаха по-големи разбойници и от брат'чедите си, ортодоксалните комунисти!
  В Държавата на Мафията е така! Сите мафиоти в бяло, само "врага" не!
  А ДПС не са ни коалиционни партньори, те са кукловодите на Вожда и Шамана!

 76. 76 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ilian Vassilev
  2 hrs ·

  Пеевски организира, съгласувано с Борисов, потапянето на темата с апартамент гейт. И понеже си мисли, че е много умен си вярва, че е успял.

  Първо, прокуратурата вкара в пакета, в групата заподозрени, тотално несвързани с оригиналното разследване казуси. За да обърка пуликата - примерно трима явно корумпирани групирате с трима явно некорумпирани и се получава полукорумпирани всички. Като този с Лозан Панов - нерде Ямбол, нерде Стамбул. Жената, която след години, от придобиването, се запознава и става съпруга на Лозан Панов, купува апартамент, с казуса на Цветан Цветанов, където казуса е нарусиван.

  Как да има конфликт на интереси, тоест да получат тези ниски цени и оферти, след като никака, ама никак, няма общо между цената, която е много под пазарната и това, че е и той е втория в управляващата партия. И изобщо няма частен интерес - в смисъл апартамента не е за него, а за обществото. И изобщо собственикът на Артекс не се отказал доброволно и ненайдено от градения за себе си и децата си специолано проектиран апартамент.

  Второ, вкараха и човек от БСП за цвят, за да изглеждат като равноотдалечени и надпартийни. И знаете ли кое е важното, че нито Нинова, нито БСП, нито която и да е партия от парламента ще оспори това решение на КПКОНПИ, защото всички са част от ГРУПАТА. - фейк опозиция. Така, че следващия път когато Нинова се напъне да се представя като алтернатива - този казус в лицето и да млъква.

  Нищо особено и неочаквано не се случи, просто някои имаха илюзии, че нещо може да стане и че Борисов ще раздаде правосъдие и справедливост. КПКОПНИ показва - тази власт няма никакво намерение да откъсва опашки. Борисов от време на време, на принципа пунта мара, разиграва някакво пошло шоу, че наказва някого. Всички са в кюпа и са взаимнозависими , за това смяната и разчистването на корупцията е НЕВЪЗМОЖНО при Борисов, при Цацаров и при тази мрежа от зависимости, от горе на която стои ненаказуем главен прокурор с началник "Пеевски".

  Промяната става единствено през смяната на модела и властта. В рамките на на тази мрежа от зависимости не може да има борба с корупция. МОже да има пунта мара.

  Забравете че НАП ще направи нещо различно. Там идеята на Цацаров е, да прехвърли горещия картоф от КПКОПНИ - където той има влияние, върху НАП, където Борисов има влияние.

  https://www.facebook.com/ilian.vassilev.9/posts/10157467232019430

 77. 77 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ilian Vassilev @idvassilev 2 hours ago

  Забележете колко медии, ще отразят убийствената позиция на Анти-Корупционния фонд, която разбива на пух и прах КПКОПНИ. Нова ТВ и БНТ пасуваха, основните сайтове на...

 78. 78 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 856 Весело

  Ilian Vassilev
  @idvassilev
  2 hours ago
  —цитат от коментар 72 на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ


  Те тва ми беше важно, мерси!

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2151 Весело

  До коментар [#69] от "izt21595181":"Липсва Лозан Панов, т.е. "нашите" не ги бараме ... хубава работа, ама грантаджийска. Нема по-долно нещо от грантаджията, всичките им приказки за нов морал, либерални ценности и пр. важат единствено когато им изнася. С нищо не се различават от другите."

  Ами и мен ме няма, баджанак! Направо съм съсипан!
  А ти там ли си?!

 81. 81 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#78] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  гробар селски, ти си ясен

 82. 82 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#76] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Илиан Василев е част от мафията

 83. 83 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7064 Неутрално

  Горките, живи да ги ожалиш.

 84. 84 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 476 Неутрално

  До коментар [#67] от "historama":
  Терасаджията да проверява Баце? 😂 Днес? И да му иска сметка за Барселонската къща?😆. Боже😱!.Та той на времето прикри „Ало Ваньото” и на Мишо Бирата „инфаркта”, Та му дадоха възможност да просперира. Ама , на , селски глупак, взе си тераса с барбекю и сауна на 5-я етаж на сграда срещу 16-етажен блок. Да не би някой да се усъмни , колко е прост и подкупен.

 85. 85 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  "КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ??????????"Некъде след 10 години.Когато измрат сичките родени в робство.
  —цитат от коментар 24 на palav_nik
  Имаш много поздрави от мен !
  Излизахме и протестирахаме . Свалихме правителствата на Луканов и Виденов . Всички ние тогавашните " герои " вече сме в ЕС и САЩ, а в България останаха доволните, които гласуват за ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединените ( разединени ) идиоти . Ако някой от тях се чувства обиден, пренебрегнат и ограбен, не протестира, а хваща Терминал -2 и изчезва .
  Вие които сте в България, ПОВТОРЕТЕ нашите дествия от времето на Луканов и Виденов - ТОВА БИ БИЛО НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 86. 86 Профил на Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#76] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":

  Илиан Василев е част от мафията
  —цитат от коментар 82 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар


  Кога па Илиан Василев е имал нещо общо с ГЕРБ? Щото аз не се сещам за мафиотски клан, който да не е прилъскан от Борисов

 87. 87 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#85] от "niksan1":

  Докато обижате електората на "идиоти" то вашите партии никога няма да получат гласовете на този електорат и говоря за комунистическите ДСБ и Дай България

 88. 88 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  [quote#29:"Virgin"][/quote]


  За да ни наложи СЪВЕТСКО / РУСКОТО РОБСТВО !
  ВАШАТА МАМИЦА !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 89. 89 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#88] от "niksan1":

  Изчезни

 90. 90 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 558 Неутрално

  Не съм и очаквал друго. Всички са чиста вода ненапита. Гарван гарвану око не вади.
  И трябва да повярвам на заключения като тези за Ангелкова: "Но в имуществената й декларация през 2011 г. погрешно е записана данъчната оценка."

 91. 91 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 476 Неутрално

  До коментар [#78] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":
  Важно е. Щом някой има проевропейски и проатлантически виждания, ти се чувстваш длъжен да опонираш.Защо ли?😱

 92. 92 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#32] от "Дедо Крум":


  " Най-фрапантен е случаят с недосегаемия Рашид . "


  Ще те опонирам .
  Вежди Рашидов е склуптор и винаги може да " си изпере парите " . От къде са парите на КПКОНПИра Георгиев, на НИКОГА нищо не работитхлият Зарков, на Ушатия, който НЕ МОЖЕ да " изпере " почти половин милион лева .
  Интересно в горната " класация ", защо липсват имената на зам. КПКОНПИРа, Гешев и Цацаров ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 93. 93 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#30] от "Рим":Има и друг въпрос : "Право на колко дълга отпуска има Пл. Терасов"?
  —цитат от коментар 36 на vassilun  Докато поутихнат скандалите .
  Не бих се учудил, ако Боко ( като прилежен ученик на правешкия цървул ) го е посъветвал да си вземе отпуск и да се " сниши " ... !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 94. 94 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1245 Весело

  И сега какво стана? Бойко ги маха, а другите ги връщат.
  Под въздействието са на 93 псалм.

 95. 95 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  "Русия ни освободи от турското робсто преди 141 години."А дрогара Горбачов ни освободи от комунистическото робство преди 30 години...
  —цитат от коментар 47 на palav_nik  Не ни е освободил Горбачов, а Роналд Рейгън, лейди Тачър и големият Хелмут Кол с неговия тогава министър на външните работи Ханс-Дитрих Геншер и най-вече НЕПОБЕДИМИЯТ АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР !
  Това са факторите, които изхвърлиха в небитието СССР, СИВ, Варшавски договор и т. н. " социалистическа система " .
  Ако чакахме на Горбачов и в момента щеше да има КПСС и БКП .

  PS. Днес БКП имат свойте производни, но това е друга тема .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 96. 96 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1245 Весело

  "Имот "на зелено" е сериозен риск"
  Не е лесно да слезеш от служебния автомобил и да се озовеш пред гьол, който после става жилищна сграда.

 97. 97 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 405 Неутрално

  Браво Фандъкова, Браво Здравков, Браво Калинов
  Терасата с барбекюто - законна...
  https://btvnovinite.bg/bulgaria/terasata-s-barbekju-zakonna-so-e-otmenila-akta-za-sabarjane-na-postrojkite-na-plamen-georgiev.html?fbclid=IwAR1jLxOStwWG_OBVpPJ0NpWf5vK5aavR1uDqx8sKVXfwwy9DEZ9C0Oz7UGs

  В бахти и гнусната кочина живеем...

 98. 98 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":


  " Защо не сезираш Комисията Конпир и Цацаратурата ? "


  Със същият успех можеш да сезираш и бай Пешо от с. Стърчи патка - Видинско !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 99. 99 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2171 Неутрално

  Политическата ни класа се самоизяжда. Това е добре.

 100. 100 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#49] от "Тлъсто Тъпа Госпожица ГЕРБ":Страхува ли те Борисов?
  —цитат от коментар 50 на Гербер ДайБългарист ДеСеБар  За нея не знам, но аз щом видя др. Борисов и се изпускам по малка ...
  Добре, че умни хора ме посъветваха да използвам памперс .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK