Данаил Кирилов не бил чул критики от Съвета на Европа към идеите за промени за "тримата големи"

Данаил Кирилов не бил чул критики от Съвета на Европа към идеите за промени за "тримата големи"

© Велко АнгеловПравосъдният министър Данаил Кирилов заяви, че миналата седмица лично не е чул критики от представителите на Съвета на Европа по проектите му за разследването и отстраняването от длъжност на "тримата големи" в съдебната власт - главния прокурор и председателите на върховните съдилища. "Колегите следиха внимателно, разбраха дълбочината на този проблем, конституционната му обвързаност", допълни Кирилов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ.


Миналата седмица в София бяха представители на Съвета на Европа и се запознаха с идеите за промени на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и Закона за съдебната власт (ЗСВ), с които се въвежда механизъм за разследване на "тримата големи". А по-късно от институцията пуснаха съобщение със заключението на Отдела за изпълнение на решенията на Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ), в което се казва, че проектите не могат да изпълнят целите, за които се предлагат. "Предлаганите законодателни промени не само не гарантират независимо и ефективно разследване срещу главния прокурор, какъвто е конкретният проблем за България, но биха затруднили още повече започването на разследване срещу първия обвинител", се казва още в становището.


Още на следващия ден Кирилов защити идеите си. Днес продължи - дебатът дали промените да засегнат "тримата големи" или само единия е интензивен, с ярка поляризация, заяви Кирилов. Отбеляза, че според Конституцията, режимът на тримата големи е "идентичен с оглед основните елементи на дейност". "При всички положения тримата големи са магистрати, прилагат се общите правила за всички магистрати", допълни министърът.
Кирилов отбеляза, че според Конституцията прокуратурата има изключителна компетентност да разследва и повдига обвинения. Това е трудността - да намерим друг, който да разследва и повдига обвинения на главен прокурор, допълни министърът. По думите му е грешно да се приема, че прокурорите вътрешно са абсолютно зависими и никой прокурор няма възможност да води разследване. А как стои този въпрос за съдиите, които завършват наказателния процес, помислете как един редови съдия ще съди председателя си, този от който зависи кариерното му развитие, работна среда, разпределение на делата, допълни той.


А ако предложа Лозан Панов?


"Представете си, че ако хипотетично утре предложа за кандиат за главен прокурор г-н Лозан Панов. Дали този режим (за разследване на главен прокурор - б.р.) няма да стане най-законосъобразния, най-европейския?", попита още правосъдният министър. С което отправи реплика към своите опоненти, които изтъкват, че ЕС иска България да създаде механизъм за ефективно разследване срещу главния прокурор, а не срещу "тримата големи" в пакет.


Правосъдният министър отново влезе в индиректен конфликт с председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Миналата седмица във връзка с изразени съмнения, че разпределението на делата във ВКС не е случайно, както би трябвало да е по закон, Панов покани министърът да дойде и да види как това става в действителност и да се увери, че правилата се спазват. Кирилов заяви днес, че веднага е отговорил, че приема поканата. "Не бива да се очаква, че ще отида като пасивен зрител, който ще участва в един театър, ще натиска компютъра и ще казва - да вижте колко е прозрачно разпределението на делата", утобни днес той.


За "джуркането" на делата


Министърът заяви, че ще иска да вземе със себе си експерти. Които да търсят "евентуално следи за джуркането - жаргонът е, че не се разпределят делата, а се джуркат", каза Кирилов. Допълни, че няма доказателства, а всичко се основава на слухове и подозрения.


"В голяма степен сме на кантарно положение, в което имаме пет позитива и пет негатива. Трябва да работим, за да отпаднат негативите", коментира Данаил Кирилов в студиото на БНТ по повод мониторинговия доклад от страна на Европейската комисия към България. По думите му някои от негативите са по причини, независими от страната ни. Трябва ни възможно най-стриктното изпълнение на препоръките, получени в последния доклад на Европейската комисия, заяви Кирилов.

Коментари (63)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2451 Весело

  Слушам и не вярвам на очите си...

 2. 2 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Абе стига сте писали за този, той и за чеп за зеле не става

 3. 3 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2780 Неутрално

  Toя и бумеранг да хвърли , няма да се върне при него

  SHADOWS of SOFIA
 4. 4 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 737 Неутрално

  Е нормално, за тези е характерно избирателното слушане

 5. 5 Профил на deacon
  deacon
  Рейтинг: 368 Разстроено

  Тоя гони усилено Цветанов за по-куха кратуна...Има ли деца,само да питам,че не щем такива генофондове наоколо?Ама и ний си търпим като да всичкото ни е наред.

 6. 6 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 392 Неутрално

  Данаил Кирилов - в момента го слушам тук - https://www.bnt.bg/bg/a/kirilov-imame-problem-s-nedoverieto-tova-e-chuvstvitelen-element-v-edna-reforma

  От преразкази нямам нужда.

 7. 7 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4270 Весело

  Дани Глухото му викали...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 8. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3904 Весело

  Ами това, което неговите шефове не са му го свели като опорка за изпълнение, как да го чуе въпросната персона ! Като му го спуснат и ще чуе, и ще види, пък даже и ще изпълни. Само ще помоля задкулисието изрично да му спомене, че Съвета на Европа има критики срещу неговите ( разбирай тяхните) идеи за тримата големи, иначе пак няма да знае нищо, а ще го приеме като лична критика от своите началници и ще се чуди в какво не им е подложил достатъчно ниско !

 9. 9 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8076 Неутрално

  Освен тъп, се оказа и глух. Точно , като за министър на Борисов.

 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5377 Неутрално

  Очевидно има нужда от помощ. Само не мога да определя от какъв :
  - ушен лекар
  - психиатър
  - учител 1-4 клас

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2498 Весело

  "от институцията пуснаха съобщение със заключението на Отдела за изпълнение на решенията на Европейския съд за правата на човека" - видял, но не чул, а и като нЕма КОЙ да му прочете!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3103 Любопитно

  Колко хубаво е да бъдеш глух и сляп! Ех, Барни, ако беше и ням....

 13. 13 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Чужди сили не трябва да се допускат да се намесват във вътрешните работи на България.

  Ако съвета на европа направи такъв опит - трябва да се удари така е да му се завърти сопола около врата.

 14. 14 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  В 9:36 пуснахте "Цитат на деня: Виновни ли са хората във властта, че не живеят на палатка в парка"
  Авторът и обектът са същите, човекът сниман на същото място.....
  Не трябваше ли всичко да е в един текст?

  Еретик
 15. 15 Профил на FvH
  FvH
  Рейтинг: 657 Весело

  Даниту е невероятно попадение на Борисов! Не помня в последните 10 години чаааак толкова нагъл, безскрупулен и обратното на остър човек на толкова висока позиция. Този е от типа хора, които за пари и власт ще продадат и майка си.

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 16. 16 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1319 Неутрално

  До коментар [#15] от "FvH":

  Колко бързо си забравил Цвинокио министър

  Perhaps you and I have lived with this miracle too long to be properly appreciative. Freedom is a fragile thing and is never more than one generation away from extinction. It is not ours by inheritance; it must be fought for and defended constantly by each generation, for it comes only once to a people. Those who have known freedom and then lost it have never known it again. #ОСТАВКА
 17. 17 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 4054 Неутрално

  Че , в ГЕРБ много отдавна вече да се правиш на недочуващ и недовиждащ е маниер на правене на политика ,т.е. в собствен интерес , също както правят и с подбирането на "КАДРИТЕ" си....Така че , нищо ново.

 18. 18 Профил на Ale MI
  Ale MI
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Нагло подобие на човече. Както и тези около него

 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3904 Неутрално

  До коментар [#10] от "penetrating":

  "Очевидно има нужда от помощ. Само не мога да определя от какъв :
  - ушен лекар
  - психиатър
  - учител 1-4 клас"

  И от трите !

 20. 20 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 814 Неутрално

  До коментар [#10] от "penetrating":

  Ресурсен учител ще му помогне много, преди да стигне до изброените от теб.

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 21. 21 Профил на vesselin5
  vesselin5
  Рейтинг: 804 Неутрално

  ГЕРБ, Цацата и ДС, за да прокарат авторитарните си закони сложиха един откровен дебилен папагал.

 22. 22 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1450 Весело

  Този екзотичен екземпляр, има по-нисък IQ и от "винету"-ръсещия глупости.
  На фона на този, дори пеефски изглежда не толкова зле...

 23. 23 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5377 Весело

  До коментар [#19] от "samoedin":
  До коментар [#20] от "arnautsky":

  Съгласен :)
  Макар, че не ми е ясно какво е ресурсен учител, но звучи като човек, който ще му "достави" липсващите ресурси, а при Кирилов липсите на ресурси са много :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 24. 24 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  Пинокио нищо че чува. Неговата работа не е да чува, а да слуша мъдрите слова на Шкембетата и да изпълнява. Така и така от него нищо не зависи в Правосъдието, защо да си прави труда да чува критиките? Леля Цеца, "майката на нацията", също имаше ушен проблем. И когато стане някой голям скандал с намерени телефони в затворите или протести на служители на затворите, се намесва Той, дава благословията си и проблемът се решава.

  "Виж, приятелю, на този свят има два типа хора - тези със заредените пистолети и тези, които копаят. Ти копаеш!"
 25. 25 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Барни Ръбъла на правната мисъл.

  Голям апартамент купи, голяма сума не плащай!
 26. 26 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 757 Неутрално

  Това мини ООН (съвет на Евразия) да си отглежда русията и да си лапа заплати от вноските й, но тихо.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 28 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 693 Неутрално

  Този наистина ли е толкова тъп?
  Или използва стратегията, че никой няма да повярва, че министър може да е чак толкова абсурдно тъп, и хората ще си рекат, че може би все пак нещо не са разбрали...

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 29. 29 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3736 Любопитно

  Чужди сили не трябва да се допускат да се намесват във вътрешните работи на България....
  —цитат от коментар 13 на WWW


  Ти защо намесваш във вътрешните работи на страната ни тогава?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 30. 30 Профил на Паро
  Паро
  Рейтинг: 288 Неутрално

  Добре де, какъв министър е тоя, който изглежда (и не само изглежда) смешен и глуповат, голяма част от гилдията го смята за слаб професионалист, той сам си признава, че е глух, а в биографията му пише, че е политическа фурнаджийска лопата? Ама какво се чудя? Като му гледам началника...

 31. 31 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3736 Любопитно

  Ако Данаил Кирилов не разбира какво съвсем директно му казват от Съвета на Европа, значи е толкова глупав, че изобщо не е за мястото на министър .

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 32. 32 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Оф наистина не мога да го слушам повече тоя гьон, как обръща файлове, натиска компютъра и джурка делата.
  То па бива, бива простотия, ама това вече не се издържа.
  Още вчера писах, че вече не е смешно.

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 33. 33 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 707 Неутрално

  До коментар [#13] от "WWW":


  "Ако съвета на европа направи такъв опит - трябва да се удари така е да му се завърти сопола около врата."

  Ами удари му, кой ти пречи. Пък ний ще гледаме как се върти сопола на Съвета на Европа и ще клатим одобрително глава..

 34. 34 Профил на Дедо Крум
  Дедо Крум
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Бедата на Борисов, а това е факт, е, че заради своята напълно непригодна управленска годност назначава в правителствата си и в политическото си партийно обкръжение некадърни и простовати мушмороци, одобрени от него на принципа "аз съм прост, а те са още по прости, значи стават". И наблюдаваме все една и съща картина през годините : всичките му "кадри" се провалят с трясък, правителствата му подменят състава си, след като той е принуден под обществения натиск да чисти авгиевия правителствен обор. На свой ред, министрите му пренасят в екипите си все същите напълно непригодни мушмороци, нагли , лакоми, простовати и груби. Да вземем дуета Рашидов-Банов - двама пределно нагли бездарници, които нанесоха толкова бели и които прахосаха абсурдни колосални средства за фалшификати ( Ларгото - 18 000 000 лв) и нелепи простотии ( залепените фибрани във Венеция за 500 000 лв). Двамата бяха нееднократно публично компрометирани жестоко, но Борисов си ги държи. Защо ли? Защото са съучастници. Ито сега изборът на Кирилов( карикатурният наследник на карикатурната Цецка. От хиляди уважавани юристи да избереш такъв плъхоподобен посредственик, който веднага да забърка оспорвани простотии, се изисква много сериозно упорство, съчетано с проста цел - намереният посредствен простоват човечец, упълномощен с власт, който да поддържа надолу в подчинение цялата съдебна система в принуда според на помпиерските капризи. Просто и ясно.

  Дедо Крум
 35. 35 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1035 Неутрално

  Непоносим гьонсурат е Данаилчо, но пък вярно служи на тия, които му дърпат конците, и целува ръка на когото трябва ... че иляди в татковината.

 36. 36
  Дедо Крум
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 37. 37 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 693 Неутрално

  Данаил Кирилов - в момента го слушам тук - https://www.bnt.bg/bg/a/kirilov-imame-problem-s-nedoverieto-tova-e-chuvstvitelen-element-v-edna-reforma От преразкази нямам нужда.
  —цитат от коментар 6 на plebs

  Гледах го. Изглежда все пак наистина е тъп.

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 38. 38 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1036 Весело

  ох ,толкова характерно за гербавите ,да се правят на по дебилни отколкото всъщност са

 39. 39 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 709 Неутрално

  Абе хора, всеки от тези малоумни чиновници взе да ни прави на идиоти. Какво чакаме, вместо да сме на улицата? А тия 50%, които не гласуват, вие какво пък чакате?!

 40. 40 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Пасе са руски дупедавци и който не ги слуша е постъпил правилно

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 41. 41 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 814 Разстроено

  До коментар [#23] от "penetrating":

  Ресурсните учители са тези,които помагат на деца със специални образователни потребности.Влизат, и учат с тези деца в час,помагайки им да "догонват" останалите в клас.
  Ако това не е възможно,насочват към специализирани учебни заведения.

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 42. 42 Профил на Паро
  Паро
  Рейтинг: 288 Неутрално

  ох ,толкова характерно за гербавите ,да се правят на по дебилни отколкото всъщност са
  —цитат от коментар 38 на Stewie


  Изобщо не се правят. Айде покажи един, който наистина става! Нема, батко!

 43. 43 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 260 Весело

  Да бе, Дневник, знаем че Прокопи е подсъдим... ае, стига ривахте...

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 44. 44 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4580 Неутрално

  Дани Глухото му викали...
  —цитат от коментар 7 на hamiltonf


  Или по-скоро "Дани Кухото"!

 45. 45 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4580 Неутрално

  Даниту е невероятно попадение на Борисов! Не помня в последните 10 години чаааак толкова нагъл, безскрупулен и обратното на остър човек на толкова висока позиция. Този е от типа хора, които за пари и власт ще продадат и майка си.
  —цитат от коментар 15 на FvH


  Първо имаше една Руми, която Баце предложи за еврокомисар, но бе отхвърлена, защото бе много тъпа! След това беше "Майката на нацията" Цецка РабФакова. Но Дани е най-тъпото същество, което Баце е извадил на светло до сега!

 46. 46 Профил на proizvoditel
  proizvoditel
  Рейтинг: 886 Неутрално

  Това е поредния некадърен Нахалник Некадърников Слугинчов !

 47. 47 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 722 Неутрално

  какво сте се нахвърлили върху човека?
  той няма самостоятелна функция. той изразява и изпълнява волята на началника.

  критики и присмех насочени към него са доста глуповато и безсмислено упражнение.

 48. 48 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1450 Весело

  До коментар [#38] от "Stewie":

  За съжаление, не се правят. Такива са.

 49. 49 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 873 Неутрално

  "Значи", ако Дани е съдия ще съди по симпатия.
  Значи, че правосъдният министър открито заявява, че съдебната система не функционира правилно.

 50. 50 Профил на serafin
  serafin
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Колко е хубаво да си (се правиш на) тъп.
  Дани, я вземи най-после го прочети този пусти Закон за съдебната власт.
  Ако след като го прочетеш не си разбрал разликата между главния прокурор и председателите на върховните съдилища значи имаш ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ С ЧЕТЕНЕТО И РАЗБИРАНЕТО НА ТЕКСТОВЕ

  Ако искаш нещо да НЕ бъде свършено създай комисия
 51. 51 Профил на sofialand
  sofialand
  Рейтинг: 221 Весело

  Барни чува само каквото му изнася и Вожда

 52. 52 Профил на nsa17624486
  nsa17624486
  Рейтинг: 2723 Весело
 53. 53 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 824 Неутрално

  Мисля че неправилно го обвинявате в наглост. Той е обикновен лизач ва задници, при това, както всички са забелязали - не е особено умен. Казали са му да отрича и то отрича. Научило е няколко думи: "тримата големи", "файлове" и е запомнил едно име "Лозан Панов". "Джуркането" го е чул от майка си и тази дума я знае. Та около тези "жаргони", добавяйки некоюй-друг глагол/прилагателно, според зависи - обръщам/обърнат опитва да аргументира пуснатите заповеди, които според адресата са достатъчно прости и се изчерпват с: отричай, обвинявай, в краен случай ги изкарай прости. Толкова може човека, а и то не е виновно, че бащицата има нужда от него. Човека не е нагъл, само изпълнява, но акъла му стига за толкова. Предполагам има приложение на телефона и слушалка в ухото - дишай, издишай, дишай, издишай ….

 54. 54 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 1306 Весело

  Файловете нас обръщат и ние тях обръщаме.

 55. 55 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5337 Неутрално

  "Данаил Кирилов не бил чул критики от Съвета на Европа ...."

  И глух

 56. 56 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Дани Лоботома е типичен представител на шайката, която селяндура-нарцис Борисов отглежда повече от десетилетие. Посредствен, некадърен, функционално неграмотен, неадекватен гьонсурат, който умира на лиже и целува лапата на комуниста-помпиер Че Го Буда.

 57. 57 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1837 Весело

  Напоследък публикуват само нормални снимки на Данаил Кирилов.
  Защо така?

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 58. 58 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 824 Неутрално

  До коментар [#57] от "Полковник за европейско развитие на България":

  Да не мислиш, че е лесно! Голям подбор трябва, а когато е невъзможно - фотошоп.

 59. 59 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2116 Неутрално

  Не е хубаво, да се подигравате на хората със специални потребности! Аз си мисля, че Дани Кирилов е добро и наивно момче, с което, злобни, недобри хора, които някои в този форум нарекоха "по-малкото зло", се гаврят, като му възлагат задачи, които, поради ред когнитивни проблеми, той не може да изпълни. Лошото е, че същите тези хора, се крият зад неговите проблеми, перфидно прехвърляйки, гнева на хората, срещу него.
  Мисля, че не трябва да сте зли, спрямо него, а срещу "по-малкото зло"!

 60. 60 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7416 Неутрално

  Гьонсурат

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 61. 61 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Бедата на Борисов, а това е факт, е, че заради своята напълно непригодна управленска годност назначава в правителствата си и в политическото си партийно обкръжение некадърни и простовати мушмороци, одобрени от него на принципа "аз съм прост, а те са още по прости, значи стават". И наблюдаваме все една и съща картина през годините : всичките му "кадри" се провалят с трясък, правителствата му подменят състава си, след като той е принуден под обществения натиск да чисти авгиевия правителствен обор.
  —цитат от коментар 34 на Дедо Крум

  И всичкото това заради властта, влиянието и парите. Защото, ако беше нормален управник, след като 40% от правителството ти са подали оставка, щото са крадльовци, е редно и ти да се замислиш за оставка. Но комунистът пуска кокала само с кръв от зъбите, а Борисов е новия Тодор Живков. Простият народ го харесва, защоти и той е прост като тях.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63 Профил на Стоян Крумов Рахнев
  Стоян Крумов Рахнев
  Рейтинг: 223 Разстроено

  Тъжно е наистина!

  Stoyan Rahnev
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK