Тази рубрика е създадена по проект, финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Публикациите отразяват единствено мнението на автора и Европейската комисия не отговаря за съдържанието на информацията.

Най-важното за чумата по свинете (видео)
Заради заболяването африканска чума по свинете министерството на земеделието и агенцията по безопасност на храните подготвиха видеоклип, който трябва да повиши информираността на хората в България за болестта.


Видеото разяснява въпроси около чумата по свинете и дава съвети, свързани с разпознаването на заболяването, начините за реакция при съмнение за възникване на болестта и мерките за справяне и недопускане на разпространението ѝ.


Актуална информация за местата с потвърдени случаи на африканска чума по свинете в България и движението на заболяването може да се намери в интерактивната карта, публикувана на сайта на агенцията по храните.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK