Лозан Панов: Системата на прокуратурата наподобява стар съветски модел (видео)

Председателят на върховния касационен съд Лозан Панов каза, че има още дати, на които може да бъдат издигнати кандидатури за нов главен прокурор и е възможно всичко да се случи.

© Надежда Чипева, Капитал

Председателят на върховния касационен съд Лозан Панов каза, че има още дати, на които може да бъдат издигнати кандидатури за нов главен прокурор и е възможно всичко да се случи.Нагледахме се на случаи, в които се избират главни прокурори, в които имаше пак проформа предложени кандидати, и в крайна сметка дори тези, които внесоха предложенията, не гласуваха за собственото си предложение."


Така председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов коментира номинацията на Иван Гешев за главен прокурор. Вчера 11-те членове на прокурорската колегия на съвета издигнаха кандидатурата на заместник главния прокурор Иван Гешев за наследник на Сотир Цацаров.


Панов обясни, че ще обяви позицията си, след като бъде изслушана концепцията на Гешев и визията му за развитието на прокуратурата.
"Много е важно да видим каква е неговата концепция и визия за развитието на прокуратурата. Освен това трябва да му бъдат задавани въпроси, включително и от медиите, и от всички, които се интересуват, защото това е една много важна тема, това е събитието на тази година – изборът на главен прокурор. Така че ще чуете моето мнение, когато чуем неговата концепция", обясни Панов.


Той допълни, че е важно и с какви дела и разследвания се е занимавал Гешев, колко и кои от тях е придвижил към съда и изобщо цялата му професионална дейност. Панов също каза, че не е изтекъл срокът за номинации и напомни, че има още заседания на пленума, на които може "всичко да се случи".


Панов подчерта, че структурата на прокуратурата "наподобява стар съветски модел, на върха на която е главен прокурор, който може да прави всичко"."Трудно ми е да приема, че колегите, които ще работят с бъдещия главен прокурор, връщайки се в прокуратурата, няма да имат тези взаимовръзки и конспирации, които да ги подпомогнат да взимат решение да гласуват заедно за главен прокурор", каза още Панов.


Боян Магдалинчев - големите в съдебната система не са продукт на политически решения


"Изборът на главен прокурор няма да бъде политическо решение. Големите в съдебната ситема не са продукт на политически решения." Това заяви представляващият Висшия съдебен съвет (ВСС) Боян Магдалинчев в ефира на Би Ти Ви.


Очертава се това да бъде единствената кандидатура, предложена от прокурорската колегия на ВСС, а по закон единствено колегията и министърът на правосъдието имат правомощия да издигат кандидатури. Министър Данаил Кирилов вече каза, че няма да прави предложения, но остави "отворена вратичка" да го направи, ако процедурата "започне да се изкривява" или ако няма нито един кандидат.


"Има още две заседания – в четвъртък и в следващия понеделник, когато има принципна възможност и прокурорската колегия да номинира още кандидати. Но не би било логично и нормално да се подпишеш под името на един кандидат, а след това под името на друг. За кого ще дадеш гласа си?", коментира Магдалинчев.


Гешев от своя страна многократно е заявявал, че е сигурен "на 99%", че няма да участва в тази мръсна и кална битка. Магдалинчев не можа да отговори как е бил убеден Гешев да бъде издигнат.


"Вероятно това е труден и тежък избор, тъй като много неща се стоварват на гърба на главния прокурор – той трябва да е наясно каква тежка функция има. Тогава той каза, че други причини от личен характер го спират", коментира Магдалинчев.


През месец май в медиите излезе информация за жената, с която Гешев живее на семейни начала, и твърдения, че тя е свързана с Александър Ваклин – основният свидетел по делото срещу бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Те бяха осъдени на първа инстанция от специализирания съд за подкуп, който са получили от предприемача Ваклин.


Според Магдалинчев тази информация не е била потвърдена и не е вярно, че жената, с която живее Гешев, е свързана с Ваклин.


"Ако остане само един-единствен кандидат и не се направят предложения за нов кандидат, няма 100% гаранция, че Иван Гешев ще бъде избран за главен прокурор. По закон трябва да има минимум 17 гласа. В съдийската колегия има 14 души и не е сигурно дали поне 6 от тях ще застанат зад неговата кандидатура. Най-силният момент е изслушването и тогава те могат да бъдат убедени дали да покрепят Гешев", коментира Магдалинчев.Представляващият ВСС отбеляза, че е факт, че през последните години Иван Гешев много ярко присъства в публичното пространство.


"Много действия показват неговата динамика и изява, както и като специалист, така и публично и все пак – основно заради неговата работа. За първи път се случва човек, който е тръгнал от най-ниското стъпало, да бъде издигнат за главен прокурор и да е от системата на прокуратурата", каза Магдалинчев.


По думите му, пример за успешно приключило дело на Гешев, макар и само на първа инстанция, е присъдата по делото срещу Иванчева. Другите по-големи разследвания, по които той е работил, все още не са стигнали до присъда.


Помолен да коментира думите на Лозан Панов след срещата при президента Румен Радев по време на консултациите – че без реформа не може да има политически независим главен прокурор, Магдалинчев каза, че реформа е имало през 2015 г.


Тогава с промяна в Конституцията ВСС бе разделен на две – парламентарна и професионална квота. 11 от членовете на ВСС се избират от Народното събрание, а останалите 11 са от професионалната квота на съдии, прокурори и следователи.


Всичко за номинацията на Иван Гешев за главен прокурор - тук.


Всичко за процедурата по избор на нов главен прокурор - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (39)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Вече 10 години, държавата (вече територия) се управлява като охранителна фирма с мутренски произход, където счетоводителят на фирмата има основно задължение да укрива данъците в полза на боса. В случая, истинският собственик на фирмата е този, който е назначил счетоводителя и управлява създаденият модел на кръгова икономика (обръчи от фирми и разпределяне на порции) на територията, която се нарича все още България през боса на фирмата.
  Укриването на данъци, като криминално деяние, изисква да няма доказателства за това, поради което не трябва да се допуска разрушаване на модела на кръгова икономика, което на простичък език означава установяване на режимна форма на управление, който изисква задължително пълен контрол върху правосъдната система, медиите и каквото се сетите като механизми и инструменти за контрол. Демократурата, която се представя като демокрация, се приема безропотно от населяващите територията, което провокира непрекъснатото желание на истинския бос да се гаври със същите тези населяващи територията. Понякога изглежда му става неудобно да изрази в прав текст мнението си за населяващите и го прикрива зад словоблудство като "морфичен резонанс".
  Обичайно е за диктатурите да смазват с всякакви средства политическите си противници, като при наличието на горните условия, цинично да манипулират изборни резултати, да си играят с машинното гласуване играта "тука има, тука нема", да съчиняват сценарии, с които да ударят веднъж завинаги тези, които не се страхуват да ги разобличават като "Бивол". Хорицата от територията дори не могат да си представят какво ги очаква. Спете хорица, спете! Като не можете друго, спете и си чакайте това, което заслужавате!

 2. 2 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 5105 Любопитно

  Не наподобява...ами си е точно по модела Вишински от 1950г!И затова нашите прокурори любезно са притичвали при тавариш Чайка......

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !
 3. 3 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1436 Неутрално

  "Лозан Панов: Системата на прокуратурата наподобява стар съветски модел (видео)"

  Ето ви го съветския модел:
  „Борис Велчев е единственият кандидат за главен прокурор
  Очакванията за политическа договореност около избора на нов главен прокурор се оправдаха…“
  https://www.mediapool.bg/boris-velchev-e-edinstveniyat-kandidat-za-glaven-prokuror-news113331.html

  „Чайка е на двудневно официално посещение в страната ни, съгласно подписаното между него и главния прокурор проф. Борис Велчев на 9 октомври 2008 г. Споразумение за сътрудничество между прокуратурите на двете държави. В рамките на това споразумение ежегодно се осъществяват визити на български прокурори в Русия и на руски прокурори у нас.“ - http://epicenter.bg/article/Balgarskata-i-ruskata-prokuratura-shte-si-satrudnichat-v-borbata-s-terorizma/136493/3/0

 4. 4 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3479 Неутрално

  Единственото дело на Гешев с присъда е срещу Иванчèва ?!. И то ще падне на втора инстанция. Този като Цветанът на мисълта ще отнесе няколко присъди в Страсбург .

 5. 5 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2946 Неутрално

  "Панов подчерта, че структурата на прокуратурата "наподобява стар съветски модел, на върха на която е главен прокурор, който може да прави всичко"."

  И структурата на държавата наподобява савецки модел. Хора назначени от ДС са овладели политическата и икономическата власт, недосегаеми от законите.

 6. 6 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1436 Неутрално

  За мен показателно е, че номинацията на Гешев идва И от прокурори и следователи, избрани от прокурори и следователи!

  Тук съм напълно съгласен с Христо Иванов за "съдии, избрани от съдии". А тези съдии дали са единодушни? Определено не съм съгласен с

  “Ние сме съдебната система, Лозане!"
  https://www.24chasa.bg/novini/article/7390189

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2461 Неутрално


  Защо Лозан Панов не е служил в казармата?
  Председателят на ВКС на два пъти избягва донаборната служба
  Новини
  08:26 - 17 Юли 2019
  1147
  Защо Лозан Панов не е служил в казармата?


  Дебат за бъдещето на военните съдилища при Съдийската колегия на ВСС вчера извади отдавна твърде лошо критата публична тайна, че председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов се е освободил от отбиване на задължителната военна служба.

  Роденият през 1971 година Панов е трябвало да влезе в казармата или през 1990-та година, когато завършва номенклатурното Национално средно училище при Комитета по култура (Италианския лицей), или в средата на 90-те години на миналия век, когато получава висшето си юридическо образование в Алма Матер. И към двата момента, отбиването на наборната военна служба бе все още задължително. Още през 1995 г. обаче Панов е назначен като Съдебен кандидат при Софийския окръжен съд без да служи.Вече се питам - ЧИИ ДЕЧИЦА ПРЕДИ 10 11 1989 Г УЧЕХА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕЙ ! ? Мога и това да припомня , но не мисля , че е необходимо за интелигентната писателска аудитория на "Дневник " !
  Припомняме, че преди това близо 2 години в разрез със законите в България той не подаваше имотна декларация пред КОНПИ и затова съдът му постанови глоба за грубото погазване на задълженията му като лице, заемащо публичен пост. След това НАП установи сериозно разминаване в доходите му.

 9. 9 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1162 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Защото и Станишев така.
  Тарикати, какво да ти кажа.
  Иначе обичат България.
  На думи...

 10. 10 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 602 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Колега, май си заравил във чий форум коментираме. Аз избягвам по правило статии за панов.
  В целия нет няма една думичка затова, какво стана с руснака, с джип под наем, който блъсна Панов, преди да се кандидатира за поста на който е. Капитал имаха една доста негативна статия за него непосредствено след избора му/бил човек на Делян и ДПС/.
  Само след няколко дена, вече го възхваляваха.
  Ей затова, това за мен е една доста тъмна фигура. И се надявам да бъде отстранен от поста, който заема.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 11. 11 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1656 Неутрално

  Малиии ша падна. А защо патреота Джамбазки не е ходил в казарма?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 12. 12 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 641 Неутрално

  До коментар [#4] от "hodounski":

  Делото не е на Гешев, други бяха прокурорите, които наблюдавах делото и внесоха обвинителния акт. Гешев само присъства при задържането. Прогнозата за отмяна на присъдата вероятно няма да се сбъдне, най-много да я изменят (ако решат да по намалят наказанието).

 13. 13 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":Защото и Станишев така.Тарикати, какво да ти кажа.Иначе обичат България.На думи...
  —цитат от коментар 9 на НеКой


  И в Америка още бият негрите ! Не ми сравнявай МЕЛЕЗА СТАНИШЕВ с УХАЖВАНИЯ ОТ "ЖЪЛТОПАВЕТНИЗЦИТЕ " - Лозан Панов , не че не си прав !Днешното училище в Горна баня започва историята си като експериментално на 19 ноември 1976 г. Министерският съвет издава решение за основаването му към тогавашния Комитет за култура. Идеята е на Людмила Живкова. В него трябва да се избистри моделът на съвременното българско училище, където изкуство, обучение и възпитание са едно цяло.

  Още преди 10-ти ноември, по неписани правила, там учат децата на властта. През цялото му 34-годишно съществуване, въпреки всички промени, и днес върли политически опоненти сядат рамо до рамо на родителските срещи и записват препоръки и задачи. Милионери и властимащи политици трескаво снимат децата си на първия учебен ден, а майките размахват букети за по 100 лева . питам се само дали по "родителска " линия няма нещо общо с някоя фамилия , подобна на Бойкикеви , Малееви , Живкови ....И това ще разбера !

 14. 14 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3479 Весело

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Да ,за един съдия най-важно е да ходи в казармата . Може и в Магнаурската...

 15. 15 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 955 Неутрално

  За мен показателно е, че номинацията на Гешев идва И от прокурори и следователи, избрани от прокурори и следователи!Тук съм напълно съгласен с Христо Иванов за "съдии, избрани от съдии". А тези съдии дали са единодушни? Определено не съм съгласен с“Ние сме съдебната система, Лозане!" https://www.24chasa.bg/novini/article/7390189
  —цитат от коментар 6 на plebs


  Бате плебс, съдиите нямат върховен началник, който може да им заповядва како и как да правят, включително и кой кандидат да издигнат, за кой да гласуват и т.н. Разбира се, тази малка подробност удобно я порпускате, когато сравнявате прокуратурата с другите магистратски органи.

  No Pain No Gain
 16. 16 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 6587 Неутрално

  Магдалинчев: "...Много действия показват неговата динамика и изява, както и като специалист, така и публично..."
  Така е, но ние очакваме избор на главен прокурор, а не избор на калпав и неграмотен ПР специалист.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 17. 17 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 641 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Най-много държат на военната служба хора, на които тя е върховното им постижение в живота. Могъл е, скатал се е от военна служба. Осмислил е с по-добри неща две години от живота си. А за Италианския лицей, ами могъл е, учил е. Или е бил умен, или е имал успели или с позиции родители.

 18. 18 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8473 Неутрално

  Неговата концепция е милиционерска, да няма разделение на властите.

 19. 19 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 602 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":Най-много държат на военната служба хора, на които тя е върховното им постижение в живота. Могъл е, скатал се е от военна служба. Осмислил е с по-добри неща две години от живота си. А за Италианския лицей, ами могъл е, учил е. Или е бил умен, или е имал успели или с позиции родители.
  —цитат от коментар 17 на hammurabi


  Брутално цинично. При цялото ми уважение.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 20. 20 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 1436 Неутрално

  Бате плебс, съдиите нямат върховен началник, който може да им заповядва како и как да правят, включително и кой кандидат да издигнат, за кой да гласуват и т.н. Разбира се, тази малка подробност удобно я порпускате, когато сравнявате прокуратурата с другите магистратски органи.
  —цитат от коментар 15 на Умнокрасив  До коментар [#15] от "Умнокрасив":

  Прокурорската колегия във ВСС НЕ са подчинени на главпрока. Всесилието на главпрока беше до преди. Сега той може да комндва пряко подчинените си и да издава методически указания за по-низшите прокурори.
  Със здраве.

 21. 21 Профил на shisharko
  shisharko
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Ами то цялата държава бавно, но стабилно върви по пътя на бъдеща съветска република... Вечна дружба прелива отвсякъде!

 22. 22 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  Трагедията е, че малко българи ще почерпят сили от поведението на Лозан Панов да удържа сам сред вълци опитите за завладяване на съдебната власт. Камо ли да го подкрепят. Нещо повече, тъй като самите те никога не биха направили същото от "прагматични съображения", това ги комплексира и озлобява срещу него още повече. Надеждата им е не толкова да го смачкат, което само ще го героизира. Съкровената им мисъл е Лозан най-сетне да се продаде, за да си имат извинение пред себе си, жените и децата си, че всички така правят. Този манталитет ражда роби. Няма нужда да ни поробва някой нашественик, ние сме си отдавна роби.

  ГЕРБ е ДПС-то на етническите българи.
 23. 23 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7037 Неутрално

  Гешев единствен кандидат (засега) - типично по съветски модел

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 24. 24 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 870 Неутрално

  "Стар съветски модел"...
  - Не чак талкова стар.
  На мен си ми прилича на пионерски отряден съвет.

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 25. 25 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 821 Неутрално

  не е съвецки сицилиянски е

 26. 26 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  Вече се питам - ЧИИ ДЕЧИЦА ПРЕДИ 10 11 1989 Г УЧЕХА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕЙ ! ? Мога и това да припомня , но не мисля , че е необходимо за интелигентната писателска аудитория на "Дневник " !
  —цитат от коментар 8 на doroteus


  Мен ме приеха в първи клас в това училище през 1985 след явяване на конкурс, без да съм номенклатурна унука. Същото се отнася и за 95% от съучениците ми по онова време.

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 27. 27 Профил на WWW
  WWW
  Рейтинг: 546 Неутрално

  Презираме Лозан Панов !

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3719 Неутрално

  Това е самоочевиден факт.

  Подкрепян от собствените изказвания на новия доберман на властта.

  От рода на: "Нека [арестувьният] постои на тъмно, пък ако има инстинкт за самосъхранение, ще си признае всичко."

  С такива "магистрати" мястото ни е в Русия или Северна Корея, не в Европейския съюз.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Трагедията е, че малко българи ще почерпят сили от поведението на Лозан Панов да удържа сам сред вълци опитите за завладяване на съдебната власт. Камо ли да го подкрепят. Нещо повече, тъй като самите те никога не биха направили същото от "прагматични съображения", това ги комплексира и озлобява срещу него още повече. Надеждата им е не толкова да го смачкат, което само ще го героизира. Съкровената им мисъл е Лозан най-сетне да се продаде, за да си имат извинение пред себе си, жените и децата си, че всички така правят. Този манталитет ражда роби. Няма нужда да ни поробва някой нашественик, ние сме си отдавна роби.
  —цитат от коментар 22 на cinik


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  И сме единствените роби в цяла Европа!

 30. 30 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2575 Неутрално

  Защо Лозан Панов не е служил в казармата?Председателят на ВКС на два пъти избягва донаборната службаНовини08:26 - 17 Юли 20191147Защо Лозан Панов не е служил в казармата?Дебат за бъдещето на военните съдилища при Съдийската колегия на ВСС вчера извади отдавна твърде лошо критата публична тайна, че председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов се е освободил от отбиване на задължителната военна служба.Роденият през 1971 година Панов е трябвало да влезе в казармата или през 1990-та година, когато завършва номенклатурното Национално средно училище при Комитета по култура (Италианския лицей), или в средата на 90-те години на миналия век, когато получава висшето си юридическо образование в Алма Матер. И към двата момента, отбиването на наборната военна служба бе все още задължително. Още през 1995 г. обаче Панов е назначен като Съдебен кандидат при Софийския окръжен съд без да служи.Вече се питам - ЧИИ ДЕЧИЦА ПРЕДИ 10 11 1989 Г УЧЕХА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕЙ ! ? Мога и това да припомня , но не мисля , че е необходимо за интелигентната писателска аудитория на "Дневник " !Припомняме, че преди това близо 2 години в разрез със законите в България той не подаваше имотна декларация пред КОНПИ и затова съдът му постанови глоба за грубото погазване на задълженията му като лице, заемащо публичен пост. След това НАП установи сериозно разминаване в доходите му.
  —цитат от коментар 8 на doroteus


  За кой нормален човек соцказармата е някаква ценност, освен за хора, които са по-простти и от фатмака, който им е бил учител в живота 2 години?

  ГЕРБ е ДПС-то на етническите българи.
 31. 31 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 849 Неутрално

  Човека каза констелации а не конспирации!!!Бележка до редактора

 32. 32 Профил на block
  block
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Презираме Лозан Панов !
  —цитат от коментар 27 на WWW


  възхитително :) радвам се, че опитвате нови ... субстанции :)

 33. 33 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 2269 Весело

  Какво стана с бунгалото на плажа, то по съветски модел ли е кацнало на пясъка

  Кой не подава декларации и се мисли за нещо над останалите Кой

 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3719 Неутрално

  До коментар [#30] от "cinik":

  "За кой нормален човек соцказармата е някаква ценност, освен за хора, които са по-простти и от фатмака, който им е бил учител в живота 2 години?"

  Хахаха! +++++

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  Малиии ша падна. А защо патреота Джамбазки не е ходил в казарма?
  —цитат от коментар 11 на Свинчуга


  Ти сам го казваш - защото е ПАТРЕОТ !!!!Те не ходят в казарма , не служат войници ! Те са просто ТЕОРЕТИЦИ !

 36. 36 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 1118 Любопитно

  "Системата на прокуратурата наподобява стар съветски модел"
  =============================================================
  А-а-а,няма страшно - те,нашите ходят на опреснителни курсове там. Или пък, тук идват техни "лектори",за да им четат "лекции"...:))))

 37. 37 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 9630 Любопитно

  Че той съветският модел още не е изкоренен от преди 30 години.

 38. 38 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 955 Неутрално

  [quote#20:"plebs"][/quote]

  Главния може не само това, а и всичко останало, което му мине през голямата глава - включително да прати призовки на членовете на ВСС, включително да ги обвини, че са организирана престъпна група, включително и мен и теб да привика. Просто не му се прави, но ако реши - няма сила, която да го спре. До като това положение се представя като "нромално", а и както виждаме новия кандидат за главен напълно подкрепя тезата, че не е нужно "чак такова разделение на властите", ще живеем в същата кочина, хората ще бягат от държавата, а останалите ще слушат оправданията на "политиците" и "патриотите" за мизерията им - "виновни са циганите, умнокрасивите, либералните ценности, Цв. Василев, Хр. Иванов, Ив. Костов".
  Със здраве.

  No Pain No Gain
 39. 39 Профил на Dimitar Ginchev
  Dimitar Ginchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  От 2007 г. си пишем с тях без резултати, но смениха закона (НК чл.182 в частта за лични контакти с децата ни по #СР). Един от #вождовете в едно #НПО каза „честита победа” . Къде ли се е прибрал сега, защото не го виждам, както едни други!

  ЗА свободата от домашния затвор на 14-годишния Георги от Нова Загора
  on.fb.me/1weBbPJ

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK