Следовател: Прокуратурата сключва хиляди споразумения с престъпни групи

Бойко Атанасов е следователят, който изнесе данни за групи от следователи за поръчки и ги нарече "шпицкоманди". Днес той ясно заяви, че подкрепя необходимостта от децентрализация на прокуратурата и, за разлика от Гешев, е за разделението на властите.

© Анелия Николова

Бойко Атанасов е следователят, който изнесе данни за групи от следователи за поръчки и ги нарече "шпицкоманди". Днес той ясно заяви, че подкрепя необходимостта от децентрализация на прокуратурата и, за разлика от Гешев, е за разделението на властите.Наличието на хиляди споразумения с организирани престъпни групи създава впечатление, че прокуратурата не обвинява и не отстоява актовете си в съда. Това мнение изрази пред Би Ти Ви следователят Бойко Атанасов, предложен за главен прокурор от сдружение БОЕЦ, а гражданската петиция в негова подкрепа е събрала над 5000 подписа.


Днес е последният ден, в който може да бъде издигната кандидатура, алтернативна на номинирания единодушно от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет зам.-главен прокурор Иван Гешев. Това може да направи правосъдният министър Данаил Кирилов, който обаче вече изрази скептицизма си спрямо качествата на Атанасов. Преди дни Кирилов пред същата телевизия каза, че е проучил професионалните му качества и не би го подкрепил. Днес Атанасов отговори: "Миналата година бях атестиран от прокурорската колегия на ВСС с най-високата професионална оценка за много добро изпълнение на служебните изпълнения. Най-вероятно министър Кирилов е проверил нещо друго".


Атанасов не изключи, че днес, в последния възможен ден за издигане на алтернативен кандидат, това ще се случи, защото "обществото не е готово да приеме една наложена кандидатура без избор". Петицията с негово име определи като тест за функционирането на обществото и инструмент на европейското право, чрез който гражданите могат да предлагат на компетентните органи, в случая министъра на правосъдието, излъчени от тях кандидати.
Той изрази надежда да бъде публикувана информация за атестацията на кандидатите - какво са правили и какви споразумения са сключвали. "Работата на Специализираната прокуратура и ресорът, който Иван Гешев оглавява, разследва корупция и организирана престъпност. Отсъствието на присъди води до това да се създава впечатление, че тези органи не работят. Номадството на едни магистрати от орган в орган в последните 10 г. не създава впечатление за тяхната успешност", заяви Атанасов.


Помолен да коментира протестите на граждани срещу номинирането на Гешев, отговори, че мненията на българските граждани за действията на прокурорската колегия трябва да получат отговори чрез мотиви, с които Висшият съдебен съвет да обясни своите решения.


Бойко Атанасов е следователят, който изнесе данни за групи от следователи за поръчки и ги нарече "шпицкоманди". Днес той ясно заяви, че подкрепя необходимостта от децентрализация на прокуратурата и, за разлика от Гешев, е за разделението на властите.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (45)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3714 Неутрално

  Прокуратурата е приватизирана и обслужва частни интереси. Крайно време е да се преименува на БРРС (Бюро за репресия, рекет и сплашване) СИК-2.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3745 Весело

  " Днес Атанасов отговори: "Миналата година бях атестиран от прокурорската колегия на ВСС с най-високата професионална оценка за много добро изпълнение на служебните изпълнения. Най-вероятно министър Кирилов е проверил нещо друго"."

  Висока професионална оценка за изпълнение на служебните задължения ? Това звучи заплашително за модела на сараите ! Този в никакъв случай не трябва да се издига за кандидат за главен прокурор ! Ами ако започне да прилага закона срещу модела КОЙ какво правим ? Ще му развиваме болтовете на гумите на служебния му автомобил ли ? Не, това вече е правено, пък и не донесе никакъв ефект на шпицкомандата....

 3. 3 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 749 Неутрално

  Дори този следовател изглежда по-добър вариант от милиционера Гешев. В прокуратурата сигурно има много достойни, честни и образовани прокурори, които обаче се крият малодушно.

 4. 4 Профил на PisnaMi
  PisnaMi
  Рейтинг: 2295 Неутрално

  "Прокуратурата сключва хиляди споразумения с престъпни групи"
  Споразумения, с които прокуратурата обслужва престъпни групи?

 5. 5 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  Скептична съм , че някой от статуквото ще направи предложение за друг кандидат гл. прокурор.
  Бойко Атанасов е един достоен човек, който също заслужава да влезе в надпреварата.

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 6. 6 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 843 Неутрално

  "правосъдният министър Данаил Кирилов, който обаче вече изрази скептицизма си спрямо качествата на Атанасов."

  Тази червена амеба изразява скептицизъм, та утре ще напишете, че мисли - нещо напълно невъзможно с едноцифрено Айкю.

 7. 7 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  Ей така се прави неуспешен опит да станеш Главен прокурор!!!

 8. 8 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1008 Весело

  Няма значение какво пише в конскитуцията и законите на страната, нито какво е меннието на ВСС, министърът на правосъдието и т.н.
  Важното е новият главен прокурор да е подкрепен, от наш'те НПО-та, одобрен от наш'та партия....
  "Вся власть НПО-там!" - с това е закърмен Христо Иванов и това си повтаря АХАХАХАХАХАХ

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 9. 9 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Посредствена личност и слаб юрист, също завършил магнаурската школа е този следовател Атанасов. Следователчето е маша на разни маргинални групички като "Боец", чийто председател е обвиняем след побой на журналисти. Но, карай да върви, нали е от "наште", тогава става. Смях в залата, но не съдебната, защото този следовател не е влизал никога в съдебна зала, а само е провеждал разпити в кабинета си. Този действително е скъпо платен деловодител, действащ в стил "видяла жабата, че подковават коня, та вдигнала и тя крак."

 10. 10 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 609 Весело

  "Прокуратурата сключва хиляди споразумения с престъпни групи"Споразумения, с които прокуратурата обслужва престъпни групи?
  —цитат от коментар 4 на PisnaMi


  Да, точно така ... Прословут е примера за споразумение на прокуратурата с Митьо Очите, за да се превърне от обвиняем по делото за стрелбата за "паркоместа" в защитен свидетел по делото, което се води само срещу Божо Кравата /или както се казваше другия "юнак", с чиято банда се бяха стреляли!/. Т.е. вместо прокурата да обвини и двамата, заедно със стрелящите, в престъпления срещу гражданите и държавата, тя обвинява само единия и подопечните му стрелящи във ОПГ /организирана престъпна група/, а другия го превръща от обвиняем в свидетел ... Защото Митьо Очите си е "наш" човек и не трябва постоянно да го обвиняват за какво-ли-не :):):)

 11. 11 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5445 Неутрално

  Бойко Атанасов няма да получи подкрепа от #Кой, ерго от ВСС, който е машата на #Кой в съдебната система, няма да получи подкрепа от Борисов (неговият слуга Кирилов го потвърди), няма да получи подкрепа от Цацаров.
  Ерго, заслужава си да бъде избран, ако искаме промяна.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 12. 12 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  До коментар [#10] от "dedo_goshko":

  Че защо да не сключва споразумение? С него те се признават за виновни, но най-важното е, че ВСЯКО СПОРАЗУМЕНИЕ СЕ ОДОБРЯВА ОТ СЪД! Набийте си това в тиквите, преди да дрънкате опорки! Съдът много пъти не е одобрявал споразумения, когато сметне, че противоречат на морала и закона. Длъжен е! Така че след като ги е одобрил, значи е бил съгласен с тях. Този Атанасов, като е толко ербап, па да беше станал прокурор и да внася обвинителни актове на килограм, да го видим колко е добър, но като само си провеждаш разпити от кабинетчето е лесно да се правиш на борец са справедливост.

 13. 14 Профил на bobacko
  bobacko
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Помитали радио Ереван каква е разликата между ОП и ОПГ? Радиото отговорило: По принцип, липсва една буква, а на практика, няма никаква разлика. :)

 14. 15 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Въпросът е кой слепец е проучил професионалните качества на Данаил Кирилов и го е сложил за министър, вместо да му даде да продава дини и чесън на Женския пазар...

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 15. 16 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 909 Неутрално

  Нашите прокурори са като рибарите от Енимал планет! Хващат шараните/престъпниците целуват ги, снимат се с тях и ги пускат!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 16. 17 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 609 Весело

  До коментар [#10] от "dedo_goshko":Че защо да не сключва споразумение? С него те се признават за виновни, но най-важното е, че ВСЯКО СПОРАЗУМЕНИЕ СЕ ОДОБРЯВА ОТ СЪД! Набийте си това в тиквите, преди да дрънкате опорки! Съдът много пъти не е одобрявал споразумения, когато сметне, че противоречат на морала и закона. Длъжен е! Така че след като ги е одобрил, значи е бил съгласен с тях. Този Атанасов, като е толко ербап, па да беше станал прокурор и да внася обвинителни актове на килограм, да го видим колко е добър, но като само си провеждаш разпити от кабинетчето е лесно да се правиш на борец са справедливост.
  —цитат от коментар 12 на oliverstone


  Пич, няма какво да си набивам, защото знам как се случват нещата. Но също така знам и как се случват нещата при сключване на споразумение от този тип, знам как се "признава" вината и какви последствия /т.е. как липсват последствия/ за лицата, сключили споразумения с прокуратурата и "признали вината си" има. Защото прекрасно знаеш, че "водач" на едно наказателно дело е прокурора, а не съдията и че съда няма да откаже споразумение, ако и след като е сключено по правилата на закона /за морал не ми се говори, защото тази дума може лесно да бъде заглушена с прилична сума в пари .../ :):):) По-важното в случая е, че прокуратурата в множество случаи /както цитирания по-горе случай!/ УМИШЛЕНО и с пълното съзнание да предпази определени личности, им предлага споразумения с измислени мотиви, с измислени следи и посоки на разследванията и т.н. Ако това не го знаеш, вероятно и в Дядо Коледа/Мраз още вярваш ... :):):)

 17. 18 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#15] от "keen":

  Що бе! След Цецка Цачева и овен да сложат за министър в това министерство по зле няма да стане.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 18. 19 Профил на Срам ме е от ГЕРБ
  Срам ме е от ГЕРБ
  Рейтинг: 287 Неутрално

  Посредствена личност и слаб юрист, също завършил магнаурската школа е този следовател Атанасов. Следователчето е маша на разни маргинални групички като "Боец", чийто председател е обвиняем след побой на журналисти. Но, карай да върви, нали е от "наште", тогава става. Смях в залата, но не съдебната, защото този следовател не е влизал никога в съдебна зала, а само е провеждал разпити в кабинета си. Този действително е скъпо платен деловодител, действащ в стил "видяла жабата, че подковават коня, та вдигнала и тя крак."
  —цитат от коментар 9 на oliverstone


  Баси плазмоядият си, чèстно....Дано си похарчиш стотинките от тролене за вазелин.

 19. 20 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 275 Неутрално

  http://legalworld.bg/80938.bojko-atanasov---kandidat-za-vsichki-postove.html

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 20. 21 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Кратка биографична извадка за кандидата за главен прокурор на ДБ
  Във всяка от досегашните шест процедури за административен ръководител, в които е участвал Бойко Атанасов, той е представял дипломата си за завършено юридическо образование в Югозападния университет "Неофит Рилски". Именно от нея разбираме, че следователят иска да стане главен прокурор с оценка "Среден" 3 по Наказателно право. Нещо повече, дори на държавния изпит по Наказателноправни науки, действащият следовател също има тройка. Същата крайно незадоволителна оценка Атанасов има и по Гражданскоправни науки, както и по основополагащи предмети от специалността "Право" в българските университети, като "Римско право" и "Общо учение за държавата". Меко казано странната нагласа на Атанасов към професионалните му задължения и силното му желание да си позволява да коментира (почти) като крайна инстанция работата на съдебната власт намират своето обяснение в оценката от "Среден" 3 и по предмета "Устройство на съдебната система".

  Не че Гешев е цвете, но в сравнение с този, а като титан на юридическата мисъл.

 21. 22 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 909 Весело

  До коментар [#21] от "oliverstone":

  Важното е, че и двамата са добри по душа!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 22. 23 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  [quote#19:"Срам ме е от ГЕРБ"][/quote]

  Ех, Саше, колко си п.р.о.с.т. Саше! Викаш - аз нямам аргументи, но ти си еди какъв си и си трол - такива сте всичките подопашници - клишета, заклеймяване и уверени, че линията на партията е единствено правилната. Затова сте един файтон хора и никога мнението ви няма да е меродавно за хората.

 23. 24
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  Няма значение какво пише в конскитуцията и законите на страната, нито какво е меннието на ВСС, министърът на правосъдието и т.н. Важното е новият главен прокурор да е подкрепен, от наш'те НПО-та, одобрен от наш'та партия.... "Вся власть НПО-там!" - с това е закърмен Христо Иванов и това си повтаря АХАХАХАХАХАХ
  —цитат от коментар 8 на 100 Рублей за Доллар


  Очевидно една специфична категория, щях да кажа помияри, но не бих искал да съм толкова директен, са получили поредната си дажба и опорни точки, защото джафкането им е хорово. Диригента е ясен. Той е същият, който ги докара с безплатни автобуси, даде им по един кренвирш и топла лимонада да ръкопляскат на Орлов мост, гледайки с кучешкото си раболепие как се целуват на трибуната двама национални "герои". Щях да кажа престъпници, но се сетих, че не трябва да се обижда правото на избор. Избрали са си душичките да спят под портретите на тримата Шишковци.

 24. 25 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Кратка биографична извадка за кандидата за главен прокурор на ДБ Във всяка от досегашните шест процедури за административен ръководител, в които е участвал Бойко Атанасов, той е представял дипломата си за завършено юридическо образование в Югозападния университет "Неофит Рилски". Именно от нея разбираме, че следователят иска да стане главен прокурор с оценка "Среден" 3 по Наказателно право. Нещо повече, дори на държавния изпит по Наказателноправни науки, действащият следовател също има тройка. Същата крайно незадоволителна оценка Атанасов има и по Гражданскоправни науки, както и по основополагащи предмети от специалността "Право" в българските университети, като "Римско право" и "Общо учение за държавата". Меко казано странната нагласа на Атанасов към професионалните му задължения и силното му желание да си позволява да коментира (почти) като крайна инстанция работата на съдебната власт намират своето обяснение в оценката от "Среден" 3 и по предмета "Устройство на съдебната система".Не че Гешев е цвете, но в сравнение с този, а като титан на юридическата мисъл.
  —цитат от коментар 21 на oliverstone


  Някакъв линк за биографичната справка която цитираш имаш ли? Всъщност ако имаш не е ли по добре да ни го пратиш тук за да сме по добре запознати с кандидата за прокурор Атанасов.Между другото от къде ти е иформацията чè той е кандидат на ДБ ,след като те не са обявили никаква кандидатура?

 25. 26 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1657 Неутрално

  а ако прокуратурата НЕ сключи споразумения с които обвиняемия сам се признава за виновен ще има хиляди безкрайни дела и оспорване на всяко доказателство в съда

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 26. 27 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  [quote#25:"registriran"][/quote]

  Атанасов не е прокурор, бе! Следовател с оценка 3 по всичко от ЮЗУ Благоевград.
  Линк има в коментар 20. Доволен?

 27. 28 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 464 Неутрално

  Бих гласувал за него, ако имаше как. За сега ще успея да отида на протеста срещу Гешев довечера

 28. 29 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Дори този следовател изглежда по-добър вариант от милиционера Гешев. В прокуратурата сигурно има много достойни, честни и образовани прокурори, които обаче се крият малодушно.
  —цитат от коментар 3 на galapagas


  Всеки един е по-добре от гЕШЕВ!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 29. 30 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Дори магаре да сложат на мястото на яйцето пак ще е по добре и ще бъде по-независимо!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 30. 31 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2232 Неутрално

  "Той изрази надежда да бъде публикувана информация за атестацията на кандидатите - какво са правили и какви споразумения са сключвали. "Работата на Специализираната прокуратура и ресорът, който Иван Гешев оглавява, разследва корупция и организирана престъпност. Отсъствието на присъди води до това да се създава впечатление, че тези органи не работят. Номадството на едни магистрати от орган в орган в последните 10 г. не създава впечатление за тяхната успешност", заяви Атанасов."

  Законът позволява споразумения и прокурорите се споразумяват!
  Нали Цацаров уж се отчита периодично пре НС - ами да му зададдат въпрос, с кого и за какво са се договаряли.

  I Want To Believe
 31. 32 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 724 Неутрално


  Интересно, дали в това издание на Делян Пеевски можеш да намериш някаква подобна критична статия за Гешев?
  Апропо, не съм чувал постановленията по чл.199 и чл.235 НПК да са публични - как изданието се е добрало до тези актове? Законно ли?
  (Да не говорим, че нито следователите, нито прокурорите, нито съдиите пишат сами актовете. Пишат ги секретарите и деловодителите.)

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 32. 33 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  [quote#32:"keen"][/quote]

  И ти пишеш глупости, както това сега. Документите не лъжат, обаче

 33. 34 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Документите не лъжат, обаче
  —цитат от коментар 33 на oliverstone

  Ама кои "документи", бе?

  А и като си казал "А", кажи и "Б" - дай такива "документи" и за Гешев. Да сравним.

  #КОЙ предложи Пеевски за главен прокурор?
 34. 35
  oliverstone
  Рейтинг: 387 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 35. 36 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 770 Неутрално

  Добра кандидатура, но за съжаление няма да бъде допуснат.
  Това би разрушило един от основните стълбове на "стабилността"!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 36. 37 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 613 Неутрално

  Както написах по-горе и Гешев не е цвете за мирисане, но този гусин следовател е карикатура, тройкаджия от ЮЗУ - а това си е постижение там, без никаква професионална биография и само пионка в игричките на жълтопаветниците.
  —цитат от коментар 35 на oliverstone


  Не се обяснявай, гаден трол тъпогрозен на разкладка
  Довечера сме пред палатата

 37. 38 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2448 Неутрално

  Ако борисов, мутрите от властта и дпс са чисти, достойни и спокойни политици, не би трябвало да се страхуват от една номинация на Бойко Атанасов!
  След като пробвахме един мандат с човека на герб - цацаров и файда няма, какъв е смисълът от втори цацаров?
  Не е ли най-добре този път да опитаме с човек, който не е номиниран от мутрите в герб...?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 38. 39 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1722 Неутрално

  Лошото е, че дори по някакъв начин да бъде номиниран, като знаем кои ще правят избора, не виждам шанс да спечели някой друг освен Гешев, който си плещи каквото му дойде на акъла и се държи от маса време като вече избран за главен прокурор.

 39. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 41 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3913 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Зала за разпити...
  Нормално кабинет не е зала.
  Прокурорска съдебна е.

  Как да е. Сега кво праим.
  Обвиняеми, Молим за споразумение!

  До коментар [#9] от "oliverstone":

  Смях в залата, но не съдебната,
  защото този следовател не е влизал никога в съдебна зала,
  а само е провеждал разпити в кабинета си.

 41. 42 Профил на ebf52574941
  ebf52574941
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Бойко Атанасов е свестен и предложението на „Боец“ е много добро. Дано само БГ-„демократите“ от ДСБ да не се присъединят към предложението, че тия където са отишли все са оплескали нещата. Например предложението на Радан за президент да бъде Р.Плевнелиев.

 42. 43 Профил на ebf52574941
  ebf52574941
  Рейтинг: 269 Неутрално

  ...След като пробвахме един мандат с човека на герб - цацаров и файда няма, какъв е смисълът от втори цацаров? ...
  —цитат от коментар 38 на Рим


  Има логика в предложението ти.
  Така направи и Орешарски като предложи за шеф на ДАНС човек извън агенцията. Но се появиха платени протестиращи (протестърите) и си искаха ченге от системата. Затова ДАНС още не е заловил някой престъпник от високите етажи на властта.

  До коментар [#38] от "Рим":

 43. 44 Профил на CINZANO - оправете си сайта!
  CINZANO - оправете си сайта!
  Рейтинг: 1078 Разстроено

  Гештапото е пълен леш и не става за главен прокурор по никакъв начин, но ако Атанасов е негова алтернатива, тогава жална ни майка...
  Трябва ни достойна кандидатура, но няма такава, а и да има - няма кой да я издигне. Поне Дани Ръбъла няма да го направи...

  Мома, връщай 12 и 12А!
 44. 45 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7601 Неутрално

  Ами няма да си губят времето с глупости. Те се занимават само с враговете на определени хора .

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK