Прокуратурата пусна нова порция доказателства по обвиненията срещу "ТАД груп" (допълнена)

Иван Тодоров вчера на влизане за съдебното заседание, на което беше оставен за постоянно в ареста, тъй като беше определен за обществено опасен и с възможност да се укрие

© Георги Кожухаров

Иван Тодоров вчера на влизане за съдебното заседание, на което беше оставен за постоянно в ареста, тъй като беше определен за обществено опасен и с възможност да се укриеДесетина дни след като разпространи до медиите част от доказателствата по разследването за кибертероризъм срещу собственика на "ТАД груп" Иван Тодоров, търговския директор във фирмата Георги Янков и 20-годишния служител Кристиян Бойков, както и ден след като съдът след закрито заседание върна в ареста Тодоров, специализираната прокуратура реши да пусне още една част от събраните от нея доказателствата по случая. (вижте прикачените файлове, имената им са дадени от прокуратурата)
"В съответствие с чл.41, ал.2 от КРБ Апелативната специализирана прокуратура и Специализираната прокуратура считат, че българските граждани имат право на информация по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не се засягат чужди права", се казва в мотивите за разпространението на четири PDF файла на сайта на Специализираната прокуратура.


"Представянето на данни и/или доказателства, част от досъдебни производства, е възможност за обществото да си изгради правилна преценка за обосноваността на наказателното преследване по казуси предизвикващи голям интерес. Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура
ще спазват, както и до момента презумпцията за невиновност


и няма да оповестяват информация, която би застрашила хода на наказателното производство. Водени от това разбиране, при абсолютно спазване на закона ще продължим да информираме обществеността по въпроси, представляващи голям обществен интерес. Българските граждани имат право да знаят", аргументират се прокурорите.
Отново от файловете се твърди, че са изрязани лични данни и нецензурни изрази, а разпространението им става с разрешение на съответния прокурор.


Четирите файла са озаглавени "Застрахователни дружества", "Разпити резюме", "Справка телеграм" и "Тодоров". Някои съдържат резюмета на показания на макар и анонимни, но видимо


доскорошни служители в "ТАД груп"


които свидетелстват за работата и практиките в компанията. Аудиозаписи не се разпространяват. В други два файла отново има комуникация между Кристиян Бойков и Иван Тодоров през приложението "Телеграм". В резюмета на показания на представители на застрахователни дружества пък се казва, че дружествата нямат никакви договорни отношения с "ТАД груп" и не би трябвало фирмата да притежава каквито и да било данни от тези застрахователи.


Прокуратурата вчера представи пред Апелативния специализиран наказателен съд нови доказателства срещу Тодоров, за когото твърди, че е поръчал на Кристиян Байков хакерската атака срещу базата данни на Националната агенция за приходите и че трябва да отговоря за кибертероризъм. Обвинението пледира, че Тодоров е ръководил еднолично всяко действия във фирмата. Освен това е имал система от охранителни камери, които по всяко време гледат в мониторите на подчинените му и е знаел те какво вършат.


Вчера в кратката си среща с медиите, след като се запозна с новите доказателства, шефът на "ТАД груп" само заяви, че не е поръчвал нищо, но отказа да коментира представените пред съда нови документи.


Сред представените вчера нови доказателства, пуснати днес и във файловете от прокуратурата, е справка от


чат в приложението "Телеграм"


между Тодоров и Бойков, в който служителят казва: "Тая вечер НАП заминава". А Тодоров отговорил: "Да ги копираме целите, пък после ще ги питам за киберсигурност". В друга комуникация се говори, че Бойков информира Тодоров, че има достъп до данни на застрахователна компания, а ръководителят на фирмата коментира, че ще "гони" застрахователя за тестове, а "ако не - в новините".


Пак в чат в същото приложение прокуратурата твърди, че Байков предлага на потенциален купувач база данни и дава ориентировъчни цени за масивите информация.


Говори се и за други хакнати застрахователни дружества, брокери, придобити застрахователни полици, данни за една медиа.


Пак в същия комуникационен канал Бойков публикува уеб адрес на български телекомуникационен оператор************, след което пише "български оператор ползват същата система, която успяхме да хакнем :D".


От резюмето на разпитите, разпространено от прокуратурата, се вижда, че е говорено с доскорошни служители в "ТАД груп", които дават информация за методите на работа във фирмата. Те казват, че Кристиян Бойков е имал външен диск, на който е съхранявал множество бази данни и е давал на колегите си да разглеждат информацията. С нея бил запознат и Тодоров. Свидетели посочват, че Бойков ги е


карал и дори подвеждал да осъществяват нерегламентиран достъп


до различни сървъри и бази данни на фирми, които не са били клиенти на "ТАД груп".


"Кристиян искаше да направим пробив в информационната система на НАП и да свалим база данни. Аз се съгласих, но му казах, че ще го направим по-късно, тъй като отивам на зъболекар. Аз се съгласих само защото не ми се занимаваше с него, но нямах намерението да го правя и аз лично не съм правил нищо.
По-късно, мисля, че след около три седмици, видях в един общ чат на компютърна тематика с над 50 участника отново в "Телеграм", че Кристиян се интересува от айпи адресите на nap.bg и nra.bg. Малко след това някой от групата, не си спомням кой точно, пусна айпи адресите на nap.bg и nra.bg. Тогава Кристиян написа: "ей сега ще видите какво ще стане, момчета", казва И. А.


"...Не си спомням точно кога, но Кристиян ми се похвали, че е свалил голяма база данни, съдържаща регистрационните номера на много автомобили, както и лични данни на техните собственици – имена, ЕГН-та, имейли. Кристиян ми каза, че държи тази база данни на много сигурно място и има информация за всички автомобили в България и техните собственици", продължава същият свидетел, цитиран вчера в съда като "свидетелят Ахмед". Той коментира пред прокурора, че ръководителят на "ТАД груп" е поставил на Бойков задача да хаква фирми, които впоследствие да стават клиенти на "ТАД груп".


Служители коментират, че ръководството на фирмата е знаело добре какво прави Бойков и е нямало как неговите действия да са били без съгласието на Тодоров.


От файла с име "Тодоров" собственикът на "ТАД груп" е цитиран да пише в група "tad cyber team" e на 5 март:


"Ще свалям правителството хаха"


На 21 юни в същата група Бойков публикува: "Ударихме на Бат Митко от .....машината и откраднахме всички документи".


На няколко пъти в различни чатове се споменава отново името на интернет сайта "Биволъ" и се говори, че част от данните ще бъдат публикувани там.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (363)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1876 Неутрално

  На порции ли ще го караме? Като в студентски стол. Първо, второ, десерт,

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 2. 2 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 698 Неутрално

  т.е. имаме новина, че са пуснали нещо, но ги няма приложени. Надявам се разбирате, че и сами можем да асимилираме поднесена информация.

 3. 3 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 2485 Неутрално

  Защо направо не си направят една Прокуратура ТВ? И без това в съда всичките им обвинения се издънват, поне в тяхно си ТВ шоу да си изживеят петте минути слава.

 4. 4 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Аз чакам само да разбера защо Бивол не са уведомили прокуратурата и ДАНС, като са получили хакнататите данни от НАП 2 седмици преди другите?
  Това ли са моралните стожери на обществото?

 5. 5 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Няма така прокуратура в света .

  Станахме за смях.
  Искат закрити заседания, обаче пускат на порции "'доказателства" според тях по обвинения за всеки случай, хората да са запознати.
  И разбира се- знаят кое да пуснат, избрано и целенасочено

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 6. 6 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Примката се затяга около биволите. Скоро ще научим и поръчителя на хакерската атака.

 7. 7 Профил на zippie
  zippie
  Рейтинг: 434 Разстроено

  Българските граждани имат право да знаят
  —цитат от коментар 0 на Статията
  ми е от най-противните и неадекватни аргументи, използвани най-вече от журналисти. Сега и прокуратурата се включи в играта ... Яко популизъм!

 8. 8 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#4] от "НеКой":

  Ами защото и биволите са омазани до гуша в ла**на.

 9. 9 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#8] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":

  Аз го знам отдавна, сега го научи и обществото.

 10. 10 Профил на Borislav Jordanov
  Borislav Jordanov
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Оставам с впечатлението, че в тая "държава" има постоянен теч на някакви файлове с всякаква информация. Ситуацията е отвъд троленето.

 11. 11 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Аз чакам само да разбера защо Бивол не са уведомили прокуратурата и ДАНС, като са получили хакнататите данни от НАП 2 седмици преди другите?Това ли са моралните стожери на обществото?
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  Защото 15000 пъти обясниха от Бивол, че не са имали такива данни.
  Който го твърди- първо да го докаже, че наистина Бивол са имали тези данни.

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 12. 12 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  я, да видим, са ше пада ли нов кикот покрай покрай маймунджулъците на мафията ГЕРБ и Бокоратирата

  Vernam Cipher
 13. 13 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  #НАПЛийкс – как да проверим дали сме засегнати и да си потърсим правата
  by Биволъ юли 27, 2019
  https://bivol.bg/napleaks.html

  Ако резултатите показват, че Вие сте засегнат от теча на данни, и се интересувате как да си потърсите правата, вижте тази статия. До 15 януари 2020 г. имате възможност да подадете жалба до КЗЛД, в която да опишете нарушението на GDPR и ЗЗЛД. За разглеждането на жалбата Ви от КЗЛД не се дължи такса. В случай, че желаете да се обърнете към КЗЛД, можете да използвате типовата жалба по-долу:

  Vernam Cipher
 14. 14 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#11] от "nessarox":

  Не вярвам на биволите въобще.

 15. 15 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 445 Весело

  Невинни, а?
  Леле, бай ви Ставри как ще ви "дъмпи" сега, бедна ви е фантазията. Че около него са и една тумба „църни" хакери. Ще си партнират иедално с тези „белите" хакери. :) :) :)

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 16. 16 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#4] от "НеКой":

  Мисля, че всички изтърваме една доста забавна от многото лъжи на Бокоротурата

  "Видно ... Кристиян Бойков е експлоатирал пропуски в сигурността на уебсайта на Агенция Митници"

  https://www.prb.bg/media/cms_page_media/common/12.pdf

  Видни са ви единствено т-ш-ц-те от това скрийншотче. Видни са също и отчайващата ви некомпетентност, че дори и неграмотност

  Смехотворно е да се говори за post exploitation ситуация

  https://duckduckgo.com/?q=post +exploitation

  да бяха показали reverse shell нещо?

  https://duckduckgo.com/?q=reverse +shell

  Ма, и аз ставам смехотворен, щото това не е дори и pre-exploitation. Не е задължително да бъде и слабост в сайта. Между другото, без бъкел да отбирам, бих предположил, че всеки начинаещ пентестър би се кикотил на тази очарователна комбинация от елементарен опит за SQL injection и елемементарен опит за XSS

  за тези де па ептен бъкел не отбират, сайтът връща малоумното query

  https://en.wikipedia.org/wiki/Query_string

  част от което е джаваскрит алерт-а, който както казах се връща при него и се изпълнява в неговия браузър

  Да повторя, това дори не означава задължително уязвимост в сайта на Агенция Митници. Подобен пропуск би бил проблематичен за Дневник да речем, но само ако би бил видим от други усери.

  Проблематичен, с условности и евентуалности, за усерите на Дневник. Веднъж, някой не беше ли направил да излиза такъв алерт бокс с нещо от сорта на "Борисов пед---рьст" точно в Дневник?

  Vernam Cipher
 17. 17 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#6] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":

  Бокоратурата публикува ей туй чудно списъче


  Наши клиенти са:

  Банка ДСК
  Токуда Банка
  Банка Алианц
  АДИС
  АТренд
  Нова Телевизия
  Ай Ти Ди Нетуърк
  Солид 55
  Завод за оптика
  Смартком
  Germanos
  Office1
  Net1
  Кока-кола
  Унипек ООД
  Гетлокал България ЕООД
  Поликлиника Пантелеймон
  Агромедиа
  Саав ООД
  БУЛГАРКОМ ООД
  Изи Мода ООД
  ЕнергоСервиз
  Топливо 2
  Фактор И.Н. АД
  НетСърф
  Пирита ЕООД
  АСМИП МЦ Медицински център ”Свети Пантелеймон”
  Инфо Рампа ЕООД
  ТВ Седем ЕАД
  ОРМ.БГ ООД
  Балкан Сървисис ООД
  и други.


  Сред чуждестранните ни клиенти са имена като:

  Vodafone
  T-Mobile
  PriceWaterhouseCoopers London
  Yellow Pages UK
  The Labour Party UK
  SAP AG
  TimeBank
  We Are What We Do
  MIT
  ISIS Concepts Ltd.
  Interaktika Studio, Inc
  Mifii Inc  http://www.antipodes.bg/bg/clients/

  https://www.prb.bg/media/cms_page_media/common/9.pdf

  интересно е наистина, защо журналистите се подмокрят и се пулят с изплезен език вместо да задават въпроси?

  Vernam Cipher
 18. 18 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2471 Неутрално

  Това разследване започва да заприличва на казуса „Иванчева” — прокуратурата всячески се опитва да убеди обществеността, че са хванали престъпници, вместо да се работи по същество.

 19. 19 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1058 Весело

  Варненският престъпник Тодоров вече има черен печат за влизане в САЩ... Защо така бе дугари?!?!?
  Защо най-висшата сила играе от страната на статуквото в БГ?
  А можеха да пратят един хеликоптер с морски пехотинци да го извадят от следствения арест, нали?
  ....дали пък не са се сетили за едни кредитни карти от преди години?

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 20. 20 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  До коментар [#8] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":Аз го знам отдавна, сега го научи и обществото.
  —цитат от коментар 9 на НеКой


  Ами какво чакате и не подавате сигнал към прокуратурата, и Разбира се да не забравите доказателствата, Че Бивол има тези данни по -отрано ,а не че сте го прочели някъде

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 21. 21 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5276 Неутрално

  Прокуратурата ни манипулира, не е нейна работа да разкрива информация а да я подготви и защити пред съда.

 22. 22 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#11] от "nessarox":

  Четох преди 3 дни във Фейсбук страницатана Бивол, платена е естествено и броят на харесванията е нереален, просто си плащаш и ти дават брой харесвания според парите, които си дал. Та една жена написа точно същия въпрос като коментар.
  Познайте какво отговори Биволът, не сме ги получили, но после последва един доста притеснителен коментар от тяхна страна... но и да сме ги получили, не сме ги разпространили...

  Няма нужда от повече думи, тези хора не милеят за България, за тях това е просто работна територия.

 23. 23 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  хм, нищо не виждам на сайта на Бокоратурата

  Vernam Cipher
 24. 24 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Умнокрасавците изтипосани в целият им блясък. Такова нещо рядко се вижда.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  хухуху, а нещо за изсмуканото малоумно обвинение в ТЕРОРИЗЪМ???

  Vernam Cipher
 27. 27 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#26] от "Дедо Лойко":

  Е не е ли кибертероризъм това?
  Ама вие сте пристрастни, на вас ТАД ви праща данни...

 28. 28 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1058 Весело

  Аз чакам само да разбера защо Бивол не са уведомили прокуратурата и ДАНС, като са получили хакнататите данни от НАП 2 седмици преди другите?Това ли са моралните стожери на обществото?
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  Защото те работята за поръчителите, точно като Тодоров ;-)

  А защо Тодоров и Ко, не дават паролите на компютирети се?!?? Да не би да крият още нещо?!???

  Чакат ги по 20 години като Иванчева, а след присъдата, адвокатите и платилите за атката пак ще повтарят, че са невинни ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 29. 29 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1645 Неутрално

  Не зная колко ще им помогне това в процеса (по дефиниция - изобщо не трябва да има значение за присъдата - осъдителна/оправдателна; тежест на наказанието), но ако - да допуснем - се стигне до оправдателна присъда - този ход на прокуратурата значително ще завиши обезщетението.
  Въобще - изявите им от 31.7. и днес с публикуването на т. нар. доказателства - са крайно необичайни и предначертават жестокост на изхода - или тотално в киреча, или триумф (твърде труден за постигане), съпроводен с шоу - нов телевизионен жанр...

 30. 30 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Биволите бяха добре преди да започнат да получават пари от Амбасадата. Вече по нищо не се отличават от грантовите медии. Поради това вече не може да им се има доверие.

 31. 31 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  До коментар [#22] от "НеКой":

  Нямам ФБ, не съм чела това.

  Отново повтарям, ако някой има информация за бивол , да я предоставят на прокуратурата.

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 32. 32 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#29] от "inn":

  Присъдата няма как да е оправдателна, дори и Лозан Панов да е съдия.
  Никой не обича да го хакват и да пуската данните му в мрежата.
  Българите също...

 33. 33 Профил на Минас Бахдасарян
  Минас Бахдасарян
  Рейтинг: 608 Неутрално

  Защо направо не си направят една Прокуратура ТВ? И без това в съда всичките им обвинения се издънват, поне в тяхно си ТВ шоу да си изживеят петте минути слава.
  —цитат от коментар 3 на spiegel


  Те и сега шарят по всички телевизии и сайтове.

  Da mihi factum, dabo tibi ius.
 34. 34 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  а зако никой не пита Бокоратурата за липсата на разследване на престъпленията извършвани в и от НАП?

  да не би министър Доганов да трябва да бъде спасен? на каквато и да е цена?

  Vernam Cipher
 35. 35 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  Май на прокуратурата трудно се отдава да манипулират аудиозаписи,но други ББ печатни материали могат да фалшифицират,както правят на изборите.
  Как прокуратурата ще ни докаже,че тези файлове не са взети от НАП и вкарани в последствие в компютрите на Tad Group,защото по делото Иванчева излезнаха вече свързаности между строители и прокуратура и продължават да искат този човек да стане гл. прокурор. Не ви вярваме,вие сте също мафия,която е обвързана с правителството.

 36. 36 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#31] от "nessarox":

  Обикновена Бивол имаше компромати за всички, благодарение на ТАД и подобни мръсни неща, скоро обаче и за тях ще излезе истината.
  И ще смърди яко. Отнася се и за групата медии около Бивол, Ваклин ги е написал в писмото си кои са...

 37. 37 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1200 Весело

  Най смешното е, че умнокрасавците са се маскирали като руски хакери.

 38. 38 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ваклин официално опроверга пред Правен свят, че е продал апартамент на жената на Гешев, както и че той е строил сградата, в която е този апартамент. Пратил е отворено писмо и до Дневник, Медиапул, Сега, Офнюз, да видим дали ще го пуснат и кога...

 39. 39 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4144 Любопитно

  Тези "ТАД груп" са си били чисто и просто ОПГ, интересно за кого са работили, какви дивиденти са извличали, кои са им плащали?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 40. 40 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Весело

  До коментар [#38] от "zidar":

  Не им го е дал пощаджията...

 41. 41 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 738 Весело

  Аз викам десебарките да отправят контраобвинение на прокуратурата. Нещо от сорта ... Чрез действията си, прокуратурата се опитва да всява страх и паника сред редиците на дб. Могат да претендират до 20 г. затвор.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 42. 42 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  Защо ни пущате PDF файлове,когато имате звукови записи на видеокамерите на компанията???

 43. 43 Профил на zippie
  zippie
  Рейтинг: 434 Разстроено

  В съответствие с чл.41, ал.2 от КРБ, ..., че българските граждани имат право на информация по въпроси, които представляват за тях законен интерес
  —цитат от коментар 0 на Статията

  А после в Страсбург - по чл.41, ал.1 от КРБ "Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани" 🥴 🥴 🥴

  Не твърдя, че не са виновни, ама първо докажете вина, а после ме заливайте с (непоискана) информация, която (може би, евентуално) може да представлява за мен някакъв (било то и законен) интерес.

  Ами хайде сега всички държавни органи и учреждения да ме залеят с всичката информация, която имат и която може представлява законен интерес. Може и персонално по мейла ... Още по-добре, персонално на всички мейли от изтеклите файлове ... 🤪🤪🤪

 44. 44 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Какъв ли ще да е този?

  Ivan 2019:08:07 09:27:30

  Vernam Cipher
 45. 45 Профил на Borislav Jordanov
  Borislav Jordanov
  Рейтинг: 221 Неутрално

  ... доколкото се разбра собственика на ТАД е и предстаивтел за България на веригата за сандвичи "Събуей" и още куп други бизнеси...
  —цитат от коментар 0 на нещо


  Това доколко е вярно, някой може ли да потвърди?

  Защото ако е, за мен случаят е приключен.

 46. 46 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 844 Весело

  Бени Хил едно време като тях пускаше порция смях с всяка серия...

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 47. 47 Профил на Borislav Jordanov
  Borislav Jordanov
  Рейтинг: 221 Весело

  Какъв ли ще да е този?Ivan 2019:08:07 09:27:30
  —цитат от коментар 44 на Дедо Лойко


  Иван... Костов?

  :D :D :D

 48. 48 Профил на Smile
  Smile
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Тези доказателства са толкова уникални, колкото и доказателствата по делото на Иванчева, на което Ваклин сам призна, че Иванчева лично никога не му е искала подкуп, но въпреки това тя беше осъдена за ИСКАНЕ на подкуп и оправдана за ПОЛУЧАВАНЕ на подкуп. В каква измислена държава живеем, просто не е истина.

  И при този случай, същите бози.
  Малка извадка:
  "По късно, мисля, че след около три седмици видях в един общ чат на
  компютърна тематика, с над 50 участника отново в „Телеграм“, че Кристиян
  се интересува от айпи адресите на nap.bg и nra.bg. Малко след това някой от
  групата, не си спомням кой точно, пусна айпи адресите на nap.bg и nra.bg.
  Тогава Кристиян написа:“ей, сега ще видите какво ще стане, момчета“. "

  Дори не ми се разсъждава защо аджеба му е нужен форум или чат на някой, за да разбере айпи адресите...

  Доказателствата със застрахователите също са уникални. Група дружества са запитани и са отговорили, че нямат отношения с ТАД Груп. А доказателства, че има поверителна информация от тези дружества - не. Те и мен могат да ме запитат вярно ли е, че имам дете от Евгени Минчев. Ако отговоря отрицателно, това значи ли веднага, че Евгени Минчев е гей (или пък аз съм лесбийка).

 49. 49 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 1203 Весело

  До коментар [#31] от "nessarox":Обикновена Бивол имаше компромати за всички, благодарение на ТАД и подобни мръсни неща, скоро обаче и за тях ще излезе истината.И ще смърди яко. Отнася се и за групата медии около Бивол, Ваклин ги е написал в писмото си кои са...
  —цитат от коментар 36 на НеКой


  За Ваклин, колкото за Дюлгеров

  И двамата кошаревски свидетели
  Същото е и с Лазов за КТБ.

  С тази прокуратура- такива свидетели

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 50. 50 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  VPN „TOR Phantom“

  олелемалелей

  Vernam Cipher
 51. 51 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Смиреност някаква, лъха от тази статия.

 52. 52 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  „Ще свалям правителството хаха“

  хух, страшно доказателсто за t-ЕРОРИЗЪМ :D

  Vernam Cipher
 53. 53 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2532 Неутрално

  Аз чета на глас, офисът се тресе от смях. Този следобед няма да се работи повече. Деловата атмосфера беше развалена окончателно.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 54. 54 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1992 Неутрално

  Ако е така, заслужават едно място с осигурена храна и подслон.

 55. 55 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Весело

  ".... Някои съдържат резюмета на показания на макар и анонимни, ...“ дНЕВНИК, пак се оакахте- показанията НЕ СА на анонимни свидетели, а на свидетели с ЯСНО ОБОЗНАЧЕНИ ИНИЦИАЛИ- съгласно ЕС регламент за защита на личните данни, така, че- и тази ви опорка не издържа- видно от тук:
  https://www.prb.bg/media/filer_public/51/cd/51cd3912-9b59-49b5-af22-f48946ba7e48/Razpiti rezume.pdf
  стр.1 - “И. А. :...“, стр. 3“...И.П...“ и стр. 5 “Л.Н...“:)

 56. 56 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Това разследване започва да заприличва на казуса „Иванчева” — прокуратурата всячески се опитва да убеди обществеността, че са хванали престъпници, вместо да се работи по същество.
  —цитат от коментар 18 на Fiji


  Как не се работи по същество бе, ама верно сте големи смешници. Откъде да десетките показани на обществеността и стотиците непоказани данни. Щото прокуратурата цъка белотче и не работи по същество. Защитата ви на престъпници от комична вече става трагикомична.

 57. 57 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Весело

  До коментар [#52] от "Дедо Лойко": Доказателство е за наличие на пряк умисъл- защото:
  НК Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
  Чл. 10. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Общественоопасно е деянието, което застрашава или уврежда личността, правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България или други интереси, защитени от правото.
  Чл. 11. (1) Общественоопасното деяние е извършено виновно, когато е умишлено или непредпазливо.
  (2) Деянието е умишлено, когато деецът е съзнавал общественоопасния му характер, предвиждал е неговите общественоопасни последици и е искал или допускал настъпването на тези последици.
  https://lex.bg/laws/ldoc/1589654529
  Аре- беги и ти да духаш таратора:)

 58. 58 Профил на Кум Лисан
  Кум Лисан
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Аз чакам само да разбера защо Бивол не са уведомили прокуратурата и ДАНС, като са получили хакнататите данни от НАП 2 седмици преди другите?Това ли са моралните стожери на обществото?
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  Бивол са същите като всички останали. Икономедия също са лайномети срещу определени субекти. Нямат много разлика с Пик, Блиц, Телеграф или някоя друга свинска медия.

  Много хитър
 59. 59 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 320 Неутрално

  „Ще свалям правителството хаха“хух, страшно доказателсто за t-ЕРОРИЗЪМ :D
  —цитат от коментар 52 на Дедо Лойко


  А ще думнем НАП как ти звучи? Като шегичка. И пращането на хакнатите данни на БиволЪЪЪ е друго майтапче. Ма големи веселяци сте бе. Някои ще се смеят от затвора... дълги години.

 60. 60 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  До коментар [#13] от "Дедо Лойко":

  "Ако резултатите показват, че Вие сте засегнат от теча на данни, и се интересувате как да си потърсите правата, вижте тази статия. До 15 януари 2020 г. имате възможност да подадете жалба до КЗЛД, в която да опишете нарушението на GDPR и ЗЗЛД. За разглеждането на жалбата Ви от КЗЛД не се дължи такса. В случай, че желаете да се обърнете към КЗЛД, можете да използвате типовата жалба по-долу:"

  Само не ми стана ясно за какво да я подавам тази жалба. Доколкото разбрах от въпросната жалба може да произтекат 2 неща :
  КЗК да глоби НАП. НАП естествено ще плати с пари от наши данъци които ще отидат..... Къде?
  След това на базата на призната жалба от кзк мобе човек да се включи в колективен иск за обезщетение, което по мнение на юристите е ролкова тромава процедура, че няма да приключи преди сроковете за давност. Тук малко съм объркан. Нали след като подадеш иск давностния срок спира да тече?
  Както и да е, връщам се към първоначалния въпрос. Какъв е смисъла от подобна жалба?

 61. 61 Профил на Damian Damianov
  Damian Damianov
  Рейтинг: 243 Неутрално

  Сега за всички стана ясно че този път т.н. прокуратура някак си са хванали истинските извършители. Каквото и да си дрънкаме но тези пичове са хакнали НАП и най-вероятно е по поръчка на знаем кой. Така че този Тодоров-Модоров ще си лежи 15 години в затвора и ще плати милиони обезщетения ако имаме правосъдие а не престъпна клоака от крадци и мошеници които ще се разберат зад кулисите и ще оправят този бушон.

 62. 62 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Четох преди 3 дни във Фейсбук страницатана Бивол, платена е естествено и броят на харесванията е нереален, просто си плащаш и ти дават брой харесвания според парите, които си дал.
  —цитат от коментар 22 на НеКой


  хаповете...

  ма поне направихте хубава реклама на Биволъ

  и не забравяйте да платите "Данък Биволъ"!

  https://bivol.bg/tax/

  Vernam Cipher
 63. 63 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1941 Неутрално

  Това, което прави прокуратурата, няма никакви допирни точки с правото. Формирането на обществено мнение чрез пускането на избрани доказателства може да доведе до натиск на съда за едно или друго решение и е абсолютно недопустимо.

  Не ме търсете преди обяд
 64. 64 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  До коментар [#61] от "jobssboj":

  "Сега за всички стана ясно че този път т.н. прокуратура някак си са хванали истинските извършители."

  Аргументи от рода "на всички е ясно" къртят мивки.

 65. 65 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  До коментар [#43] от "zippie":

  "Не твърдя, че не са виновни, ама първо докажете вина, а после ме заливайте с (непоискана) информация"

  ТАД груп не са случайна фирма. Ако прокуратурата не беше пуснала някаква информация, грантовите медии щяха да я разкъсат. Сега само мънкат или гузно се оправдават (Бивол).

 66. 66 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#27] от "НеКой":

  мне няма нищо общо с ТЕРОРИЗЪМ. кибер-хулиганство е много по близо до истината

  ако наистина има продавани бази на трети лица е друго, отново нямащо нищо общо с ТЕРОРИЗЪМ

  Vernam Cipher
 67. 67 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3429 Неутрално

  бивола излизал ли е напоследък с гръмовно разкритие?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 68. 68 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Абсурд! Как може да се разпространяват в медиите материали, които не са допуснати като доказателствени? Как са събирани тези материали? Със законни средства и методи ли! Кой съд ги е приел като доказателства? Кое вещо лице е потвърдило автентичността им? Тези какво са - прокурори, или някаква богоизбрала се институция, която се е поставила над закона? Моята представа за законност и ред ли е сбъркана, или тези са сбъркани? Това го чета и не го вярвам! Абсурд!

  Мърфи е оптимист!
 69. 69 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4144 Неутрално

  Тези от "Тад груп", както вече са и публично известни, знаят се имената им, адресите им (който иска, ще ги намери бързо), някой сериозно пострадал може да ги остави без пръсти на ръцете, и да си програмират само с глас или с пръстите на краката...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 70. 70 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Весело

  До коментар [#19] от "100 Рублей за Доллар": ++++++++++++++++:) оставили са само 1-2 трола да “поддържат огъня“- нийде не се забелязва главният им трол- “кмет в сянка" и това никак не е случайно- тролът чака нови указания спрямо променената фактическа обстановка, защото току-виж, утре- буквално- ГДБОП са влезнали и в офиса на партийната им централа- малеее- какъв вой ще бъде тогава- не ми се мисли:):):)

 71. 71 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 738 Неутрално

  Аз чета на глас, офисът се тресе от смях. Този следобед няма да се работи повече. Деловата атмосфера беше развалена окончателно.
  —цитат от коментар 53 на cinik

  ******************
  Тъй, тъй. На чужд гръб и сто тояги са малко.
  Вие се хилите в офиса, ама хвърли един поглед на онзи от горната снимка. Прилича ли ти като да му е весело.?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 72. 72 Профил на zippie
  zippie
  Рейтинг: 434 Весело

  Доказателство е за наличие на пряк умисъл- защото:
  —цитат от коментар 57 на cmy12603507
  някой може да прави скийншоти, незнайно от къде, да ги пейства в MS Word 2010 и експортва резултата в pdf-файл?! Страхотен доказателствен материал! 🥳

  🤡 🤭 🤫

 73. 73 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1941 Неутрално

  До коментар [#59] от "Jumbo Jet":

  Абе всичко хубаво, ама как намесихте Биволь? Аз ако кажа на моите съучастници, че ще пратя крадени пари/данни на Jumbo Jet , то това причина ли е да ви вкарат в затвора без дори да подозирате за този план?

  Не ме търсете преди обяд
 74. 74 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Весело

  До коментар [#23] от "Дедо Лойко": “....хм, нищо не виждам на сайта на Бокоратурата...“
  https://www.prb.bg/bg/asp/news/aktualno/apelativnija-specializiran-nakazatelen-syd-ost-87-2 Като не знаеш къде да търсиш, естествено, че няма да видиш:)

 75. 75 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Как прокуратурата ще ни докаже,че тези файлове не са взети от НАП и вкарани в последствие в компютрите на Tad Group
  —цитат от коментар 35 на Toni Ivanov


  по принцип би трябвало да се направи image на non-volatile паметта на устройствата и да се запечата. ако не са го направили значи верно сме бетер Путинландия

  ...чексуми, али-бали и простоти

  Vernam Cipher
 76. 76 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 530 Неутрално

  Ако всички тези свидетелски показания са истина, тогава не виждам как и защо лицето Кристиян Бойков е на свобода а не в ареста както шефът му. Бил е назначен в тази фирма в резултат на негова хакерска проява, така че липсата на работодател едва ли ще му секне мотивацията. Под някаквао специално наблюдение от службите ли е? Забранили са му да пипа компоти, пардон, компютри? Не разбирам как от обществото се очаква хем да вярва, че хакерът е хванат, хем да няма нищо против този хакер да е на свобода. Аз много повече се притеснявам от човекът който има уменията и нагласата да нанася щети от този който ги поръчва.

 77. 77 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  А бре Дневник, що все прокуратурата ви пречи, да не би да имате обвиняеми в екипа?

 78. 78 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  До коментар [#51] от "hammurabi":

  "Смиреност някаква, лъха от тази статия."

  На всички стана ясно, че Амбасадата пусна умнокрасавците на вълците. ДПС и ГЕРБ гласуваха за Ф16, те донесоха реални пари за Америка и янките им дадоха зелена светлина да се разправят с биволи, бойкикита и др. подобни. Интересното предстои.

 79. 79 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#72] от "zippie":
  https://www.prb.bg/bg/asp/news/aktualno/apelativnija-specializiran-nakazatelen-syd-ost-87-2
  ИМА достатъчно доказателства отдолу-
  застрахователни дружества
  PDF Файл / 105.9 KB
  Виж
  разпити резюме
  PDF Файл / 488.8 KB
  Виж
  справка телеграм
  PDF Файл / 2.1 MB
  Виж
  тодоров
  PDF Файл / 1.2 MB
  Виж

 80. 80 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2175 Неутрално

  До коментар [#56] от "Jumbo Jet":

  Като за повечето още преди Прокуратурата да покаже каквото и да е било беше ясно накъде водят следите на поръчката съвсем естествено активистите и симпатизантите на ДБ ще са гротескно най-активните.
  Затова аз не коментирам тези по 10 поста на ден.
  Ще си заведа дела срещу всички, който Съдъте призбае за виновни и осъди.
  Ако ги оправдае няма да завеждам

 81. 81 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Ваклин официално опроверга пред Правен свят, че е продал апартамент на жената на Гешев, както и че той е строил сградата, в която е този апартамент. Пратил е отворено писмо и до Дневник, Медиапул, Сега, Офнюз, да видим дали ще го пуснат и кога...
  —цитат от коментар 38 на zidar


  http://legalworld.bg/81568.sprete-da-me-zalivate-s-pomiia *.html

 82. 82 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#12] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#13] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#16] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#17] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#23] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#26] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#34] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#44] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#50] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#52] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#62] от "Дедо Лойко":
  До коментар [#66] от "Дедо Лойко":

  Троле, приключвай си умнокрасивата сесия, че мирише. Дай малко кретивност. Седмици наред копираш, копираш, копираш и се мислиш за ефективен. Много труд - малко мисъл.

 83. 83 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#82] от "z_axis":

  Малко му плащат, а и той толкова си може.

 84. 84 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Иванчева, на което Ваклин

  оправдана за ПОЛУЧАВАНЕ на подкуп
  —цитат от коментар 48 на Smile


  оправдана, щото "съдията" на мафията ГЕРБ нагласи "присъдата" дори и в тази и част -- инак Ваклин олекваше с ени 70 000 евро :D

  не ти ли прави впечатление как мафията и дума не дава да се издъма коа банка дава кредит за подкуп

  Vernam Cipher
 85. 85 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#72] от "zippie": И за тази болка си има лек- в съда се назначава тройна, петорна или седморна експертиза, която да докаже дали файловете не са манипулирани и ако накрая докаже , че не са манипулирани- жална им майка на тримата обвиняеми за кибертероризъм- въпреки платените хонорари на лулчева, ще са в затвора може и за 20тина годинки! Абе вие как я мислите тази работа- че всичко става като при вас- в ИТ света, ли?!

 86. 86 Профил на 100 Рублей за Доллар
  100 Рублей за Доллар
  Рейтинг: 1058 Весело

  До коментар [#12] от "Дедо Лойко":До коментар [#13] от "Дедо Лойко":До коментар [#16] от "Дедо Лойко":До коментар [#17] от "Дедо Лойко":До коментар [#23] от "Дедо Лойко":До коментар [#26] от "Дедо Лойко":До коментар [#34] от "Дедо Лойко":До коментар [#44] от "Дедо Лойко":До коментар [#50] от "Дедо Лойко":До коментар [#52] от "Дедо Лойко":До коментар [#62] от "Дедо Лойко":До коментар [#66] от "Дедо Лойко":Троле, приключвай си умнокрасивата сесия, че мирише. Дай малко кретивност. Седмици наред копираш, копираш, копираш и се мислиш за ефективен. Много труд - малко мисъл.
  —цитат от коментар 82 на z_axis


  Тролчето цяла седмица сменя акаунтите, но не сменя постовете ;-)

  Жуеш нагло ть1 хамон... Ах, как видно что шпион...!
 87. 87 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2532 Неутрално

  Не мога да намеря нищо за пръскачките. Най-опасният терористичен риск е омаловажен до степен да не го споменават изобщо.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 88. 88 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#51] от "hammurabi": Никаква смиреност не лъха- просто пред фактите и онези, които се считат за богове, мълчат и тъпеят и се чудят от къде да си изсмучат опровержения на фактите:)

 89. 89 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3627 Неутрално

  Аз чакам само да разбера защо Бивол не са уведомили прокуратурата и ДАНС, като са получили хакнататите данни от НАП 2 седмици преди другите?Това ли са моралните стожери на обществото?
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  А така!
  НАП са невинни (включително и онази дето не пожела да си остави отпуската), а всеки друг ти е виновен!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 90. 90 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#85] от "cmy12603507":

  Лулчева се притесни, не обича да губи, вероятно и няма да си заработи хонорара.
  Ама така е, този наглец си е повярвал, Тодоров, както и малкото хакерче.
  Но бай Ставри е строг и справедлив...

 91. 91 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално


  Дори не ми се разсъждава защо аджеба му е нужен форум или чат на някой, за да разбере айпи адресите...
  —цитат от коментар 48 на Smile


  много бг сайтове са зад КлаудФларе

  освен тва, само ного груб пример, отпред имаш няколко лоуд балънсъра и не е много ясно кога кво хитваш

  Vernam Cipher
 92. 92 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Вие, дето ги пишете тези неща, в ред ли сте? Нали утре вие може да сте на топа на устата? Мислите ли изобщо? Как може висши магистрати да изтряскват в пресата, каквото им падне? Кой е удостоверил достоверността на тези материали? Прокуратурата е СТРАНА в едно дело, решава съдът! Нямам думи!

  Мърфи е оптимист!
 93. 93 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1443 Неутрално

  Оставам с впечатлението, че в тая "държава" има постоянен теч на някакви файлове с всякаква информация. Ситуацията е отвъд троленето.
  —цитат от коментар 10 на Borislav Jordanov


  Мда, от една страна изтичат файлове, от друга изчезват тефтерчета с важна следствена информация при комични обстоятелства.
  Това не е прокуратура, това е онова нещо в целуфана, както се изрази веднъж премиерът.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 94. 94 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#89] от "Храбър":

  Не оправдавам НАП за пропуските, ще се вземат мерки.
  Но ако аз си оставя велосипеда на двора и ти го откраднеш, това си е кражба, нали...

 95. 95 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#93] от "Jessika":

  целофана

 96. 96 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Не мога да намеря нищо за пръскачките. Най-опасният терористичен риск е омаловажен до степен да не го споменават изобщо.
  —цитат от коментар 87 на cinik


  Има и за пръскачките. Хвалби на Бойков пред колеги.

  Но трябва да се четат опигиналните документи, а не преразказите на Дневник.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 97. 97 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  умнокрасавците
  —цитат от коментар 37 на moreee


  да ти напомня, този е основател на ГЕРБ -- винаги съм твърдял всичките гробари сте престъпна пасмина

  Vernam Cipher
 98. 98 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#97] от "Дедо Лойко":

  Какво значи основател на Герб?
  Бойко Борисов какъв е тогава?

 99. 99 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 2008 Весело

  До коментар [#6] от "Гербер ДайБългарист ДеСеБар":

  Дори и биволите не са крайния бенефициент. Отново се поставя въпросът cui bono? Тука виждам курнела крушовщайн, дуписе, ДБ. Кой от тях? Комбинирана поръчка? Поръчка на решетников чрез ТИМ?

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 100. 100 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7399 Неутрално

  Прокуратурата тотално гази законите. Тя няма право да изнася доказателства, за да не влияе на съда. В каква държава живеем? Прокурорска? Гешев чел ли е римското право или в Симеоново не го изучават. Къде е принципа за невинност,до доказване на противното. Той вече ги осъди. Това ли е ролята на прокурора.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK