И на третото поредно заседание съдебният съвет не гласува оставката на Методи Лалов

Методи Лалов

© Юлия Лазарова

Методи ЛаловИ днес - за трети път поред, съдийската колегия на Висшия съдебен съвет не освободи съдията от Софийския районен съд Методи Лалов от поста, съобщи news.lex.bg.


Лалов подаде оставка от съдебната система на 1 август и бе поканен да оглави листата за общински съветници на "Демократична България". На двете предишни заседания - на 15 и 30 август, не се събра кворум оставката му да бъде гласувана.


Днес кворум имаше, но решението беше отложено, защото оставката му не била разгледана от Комисията за атестирането и конкурсите (КАК), каквото било изискването на Закона за съдебната власт. Освен това Лалов отказал да се произнесе по постъпило в срока на предизвестието му искане за промяна на мярката за неотклонение "задържане под стража" на непълнолетен по дело, което му е било разпределено в края на юни. Затова съдийската колегия реши да му даде възможност да се произнесе, за да "не отказва правосъдие".


Отсега не може да се каже дали търсенето на причини да не се гласува подадената от Лалов оставка ще попречи на включването му в листата на "Демократична България", тъй като не е известно кога ще има следващо заседание на Висшия съдебен съвет. Срокът за регистрация на листите с кандидати от партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети е 24 септември.

Ключови думи към статията:

Коментари (45)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Явно го чакат да си оправи бакиите.

 2. 2 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2930 Неутрално

  До коментар [#1] от "НеКой":

  Къде тръгва - никакъв шанс, реално нищо не предлага. В дясно трябва човек с идеи и знания да ги реализира; само да виждаш грешките на ГЕРБСП го можем и у форума.

 3. 3 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 728 Неутрално

  До коментар [#2] от "Deaddark":

  Така е, слушах в две предавания при Кулезич преди време, въздух под налягане.
  Отделно има дело, по което трябва да се произнесе.

 4. 4 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Има още дела да приключва. Никакви скатавки.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 5. 5 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 653 Неутрално

  До 1 и 2
  Напълно съм съгласен с вас, въздух под налягане е...
  Ма като е такъв, защо му правят сечено ?!

  Нима Радев щеше да се яви на изборите ако Плевнелиев и Борисов не искаха … ми нямаше да му разпишат рапорта и готово.
  При все, че Радев е за затвора за заговор с политическа сила и резидент на ГРУ в ущърб на България, докато е бил действащ генерал, шеф на ВВС ?!

  А онзи компира … дето и бъкел не знае испански, за него всичко е светкавично, върнат в съдебната система, пратен за консул ...

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 6. 6 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3698 Весело

  " Днес кворум имаше, но решението беше отложено, защото оставката му не била разгледана от Комисията за атестирането и конкурсите (КАК), каквото било изискването на Закона за съдебната власт. Освен това Лалов отказал да се произнесе по постъпило в срока на предизвестието му искане за промяна на мярката за неотклонение "задържане под стража" на непълнолетен по дело, което му е било разпределено в края на юни. Затова съдийската колегия реши да му даде възможност да се произнесе, за да "не отказва правосъдие"."

  Цялата работа с гласуване на оставката на Лалов става трагикомична ! Не че това ще помогне особено на хранениците на успелия млад мъж, но просто те са длъжни да го направят......

 7. 7 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 728 Неутрално

  До коментар [#5] от "ironhorse":

  Ми то и Борисов нямаше да се яви на избори за кмет, ако Румен Петков не му беше разписал навреме. Има и номера, но Лалов е дал основание да го бавят.

 8. 8 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 653 Неутрално

  До коментар [#5] от "ironhorse":Ми то и Борисов нямаше да се яви на избори за кмет, ако Румен Петков не му беше разписал навреме. Има и номера, но Лалов е дал основание да го бавят.
  —цитат от коментар 7 на НеКой


  И от първи август в КАК в носа ли си бъркат, та не са се произнесли ?!
  То е нормално да има развитие по тези 140 дела, които гледа един съдия в РС София …

  Пеевски и Борисов ще ядат здрав пердах на местните избори

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 9. 9 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4578 Неутрално

  До коментар [#4] от "О, ко ма напрай!":

  Значи, ако има дела за приключване, отърване няма! Ами то така един съдия може да работи (получава заплата) до смъртта си. Няма да се пенсионира!

 10. 10 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#5] от "ironhorse":


  До коментар [#4] от "О, ко ма напрай!":


  До коментар [#1] от "НеКой":

  ''''''''''........... Дисциплинарен състав разобличи Методи Лалов преди освобождаването му от съдебната система Съдията е предложен за „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за множество допуснати нарушения, докато е ръководил СРС

  София, България 09 Септ. 2019, 12:29

  Съдията е предложен за „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за множество допуснати нарушения, докато е ръководил СРС, сред които и неспазване случайното разпределение на делата, както и със „забележка“ за унижение на служителка, съобщи „Правен свят“
  На 48 страници тричленен дисциплинарен състав от членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) – Даниела Марчева, Вероника Имова и Боян Магдалинчев, представят основанията за налагането на две дисциплинарни наказания спрямо съдията от Софийския районен съд (СРС) Методи Лалов.
  Работата по дисциплинарните производства е продължила над две години и е приключила в началото на септември. Кадровиците предлагат Лалов да бъде наказан с „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за неизпълнения на служебните задължения за част от периода, в който е ръководил СРС, както и със „забележка“ за подигравателно отношение към служителка от администрацията на съда.
  По-тежкото наказание, което дисциплинарният състав предлага, е във връзка с производство, стартирало по предложение на Инспектората към Висшия съдебен съвет (ИВСС). Наказанието се основава на резултатите от цялостна проверка на дейността на Лалов като административен ръководител на СРС в периода 1 август 2015 г. – 1 август 2016 г.
  Решението на кадровиците, което е мотивирано с практика и на Европейския съд по правата на човека (EСПЧ) и с цитати от доклад на Българския институт за правни инициативи (БИПИ), потвърждава изводите на съдебния инспекторат и отхвърля обясненията на Лалов.
  Така кадровиците Марчева, Имова и Магдалинчев приемат, че като председател на СРС Методи Лалов:
  „не е организирал достатъчно ефективно работата на съдиите, не е осъществил необходимото административно и организационно ръководство на дейността на съда“; „не е създал необходимите предпоставки за спазване принципа на случайно разпределение на делата, а с издадени заповеди по организацията на разпределението на делата по отношение само на някои съдии председателят на СРС (М.Лалов) е нарушил чл. 9 от ЗСВ, а също и несправедливо е натоварил съдиите, които добре се справят с работата си“ .....................'''''''''''''''''''''''''
  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 11. 11 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 653 Неутрално

  До коментар [#10] от "Чардо":

  Хахахахах,
  забравил си услужливо източника на информация, а той е ..
  ПИИИК !

  Айде у лево и се разкарай

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 12. 12 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 728 Неутрално

  До коментар [#10] от "Чардо":

  Аз го знам какви ги е надробил, нека четат феновете му.

 13. 13 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2930 Неутрално

  До коментар [#5] от "ironhorse":

  Добре, разбрах че и ти можеш да критикуваш - това прави ли те достоен кандидат - не. Идеи и начини за реализирането им искам да чуя. Ала не като тази за забрана на коли от провинцията в центърО на Селофия.

 14. 14 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 915 Весело

  „не е организирал достатъчно ефективно работата на съдиите, не е осъществил необходимото административно и организационно ръководство на дейността на съда“;....
  —цитат от коментар 10 на Чардо

  ====
  Нищо де, сега като го изберат за общински съветник ще може да докаже, че е супер администратор, а заключенията на комисията са политическа атака.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 15. 15 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 653 Неутрално

  До коментар [#5] от "ironhorse":Добре, разбрах че и ти можеш да критикуваш - това прави ли те достоен кандидат - не. Идеи и начини за реализирането им искам да чуя. Ала не като тази за забрана на коли от провинцията в центърО на Селофия.
  —цитат от коментар 13 на Deaddark


  Хахахах,
  в ГЕРБ явно са ви инструктирали да го давате со кротце …

  Значи, понеже кандидатите на ГЕРБ са прости, всички останали са също !
  Фандъкова, Тотев и още безчет плазмодии са пълни некадърници.

  Елате и вижте скъпоструващият ремонт на центъра на Пловдив, че е досущ като този на Графа.
  ГЕРБ са КРАДЦИ !!!

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 16. 16 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1052 Весело

  За ла тераса си прекратиха отпуската...а тука се хващат за запетайки...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 17. 17 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2930 Неутрално

  До коментар [#15] от "ironhorse":

  Аз съм от ДаБГ - гадно ми става, когато нереализирани в ГЕРБСП шаблонаджийчета-послушковци плъзнете в и без това редкия десен електорат.

 18. 18 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2503 Неутрално

  До коментар [#16] от "не на безразличието":

  Само дето това са различни колегии на ВСС. Нали това беше съдебната реформа на Христо Иванов - съдиите се назначават и усвобождават от съдийска колегия, прокурорите от тяхна. И забележете че в съдийската колегия, половината са избрани директно от редовите съдии - на публични общи събрания. Т.е това отношение което получава Лалов точно отразява мнението на неговите колеги !!!

 19. 19 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#4] от "О, ко ма напрай!":Значи, ако има дела за приключване, отърване няма! Ами то така един съдия може да работи (получава заплата) до смъртта си. Няма да се пенсионира!
  —цитат от коментар 9 на vassilun


  А искаш ли дело, по което си пострадал или ищец да се гледа две години и вместо да бъде написано решение или произнесена присъда, съдията да реши да се кандидатира некъде си, щото му били обещали политическа кариера и твоето дело да почне отначало, барабар със свидетели наново и нов хонорар за адвоката, а?
  А, ако умножиш делата по двайсет, колкото са ненаписаните дела от лицето Лалов?!
  Абе, откъде ви намират такива промити мозъци, бе!

 20. 20 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3752 Весело

  Ще остане ОС без председател

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 21. 21 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3826 Весело

  Кво пречи Лалов да остане първа резерва, а някой от избраните да вземе и да се откаже след изборите, поради неотложни задължения?
  Колко време могат да се бъзикат от Съдебния съвет?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 22. 22 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1092 Неутрално

  За Пацо Терасата - може, на секундата! Прекратяват се отпуски за да се осигури кворум и гласува спешно оставката му.
  За Методи Лалов също може, но друго - прости гадни милиционерски номерца до последно. Територията на едни дерибайстващи шишковци.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 23. 23 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#10] от "Чардо":Хахахахах,забравил си услужливо източника на информация, а той е ..ПИИИК !Айде у лево и се разкарай
  —цитат от коментар 11 на ironhorse


  И като е ПИК, какво? Триста пъти по-достоверно и обективно издание от вашата партийна гЪзета. По същество, другарю, по същество!

 24. 24 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  ГЕРБ са КРАДЦИ !!!
  —цитат от коментар 15 на ironhorse


  Щ'и поверваме, кога ни покажеш с "неоткраднатите" пари по времето на тов. Костав ко построихте! Щото ГЕРБ възродиха България от разрухата на червено-лилявите мародери, дека ограбиха и залъка от устата на хората и същите крадци сега ни обясняват как ГЕРБ крадяли - при цялото строителство и преобразяване на България, което всички виждаме! Обади сега, другарЬО, вий като не сте крадци, ко направихте с парите на данъкоплатците? Ама конкретно искам - това, това, това построихме! давай да се посмеем!

 25. 25 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  А искаш ли дело, по което си пострадал или ищец да се гледа две години и вместо да бъде написано решение или произнесена присъда, съдията да реши да се кандидатира некъде си, щото му били обещали политическа кариера и твоето дело да почне отначало, барабар със свидетели наново и нов хонорар за адвоката, а?
  А, ако умножиш делата по двайсет, колкото са ненаписаните дела от лицето Лалов?!
  Абе, откъде ви намират такива промити мозъци, бе!
  —цитат от коментар 19 на oliverstone


  Е как от къде? Те си имат люпилня за малоумни на Кърниградска. Америчка, с турбо компресор и съвременна операционна за спешна лоботомия.

 26. 26 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  За Пацо Терасата - може, на секундата! Прекратяват се отпуски за да се осигури кворум и гласува спешно оставката му.За Методи Лалов също може, но друго - прости гадни милиционерски номерца до последно. Територията на едни дерибайстващи шишковци.
  —цитат от коментар 22 на virtual brain


  За вас само ритници и павета, гиди радикални комуня, дето съсипахте и окрадохте България! Утре ПИК организират протест срещу драгалевската мафия и финансиращите я олигарси. Ще дойдете ли да ви направим главите меки, големите смелчаци, дето искахте да нападате Путин с надуваеми лодки от ширпотреба? Мама ви неграмотна и скотове необразовани...

 27. 27 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 493 Неутрално

  Аз не разбирам реакциите и на Лалов и на ДБ. Първият, кога разбра, че му се налага спешно да напусне системата, та реши да го прави лятото, когато е съдебната ваканция. После, известно му е, че в едномесечния срок трябва да си напише делата. Да речем, това може и да го е сторил. После, наясно е, че ако ходи по медиите и пуска постове във Фейсбук това ще амбицира някой хора и ще го уволнят по устав, т.е. ще протакат, ще отлагат, а ако могат и ще откажат да освободят, като просто му образуват едно дисциплинарно производство. Т.е. ако целта е била да напусне бързо явно не е достатъчно умен за да я постигне. В крайна сметка това е елементарно упражнение, не е като да иска да стане съдия бързо. После, ако ДБ са имали действително намерение да го цанят в тяхната листа, защо мамка му го обявиха преди да са гласували оставката му. Те също са наясно, че ще има хора, които ако и да са наясно, че няма да спечелят нищо в София, ще им правят парчета. Или не са имали намерение да му дадат мястото на водач в тяхната листа или са смятали, че ще успеят да протикат оставката му овреме и перипетиите, които могат лесно да се предвидят, просто ще свършат работа на предизборна реклама.

 28. 28 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 290 Неутрално

  До коментар [#12] от "НеКой":

  Ами, хайде, сподели с нас, щом си толкова запознат, какви ги е надробил.
  Защото и аз съм запознат по въпроса.

 29. 29 Профил на foreverman77
  foreverman77
  Рейтинг: 290 Неутрално

  До коментар [#24] от "Reporter US":

  И какво построи ГЕРБ с нашите пари???

  Даде ги на Злате, Черепа и Пеевски, за да строят те за нас...с нашите пари.
  Само че, нашите пари, станаха техни.

  Та, хайде да не си говорим кой какво, защото милиардите, които потекоха от Европа, са изцяло по времето на твоя кумир-мутра.

 30. 30 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#24] от "Reporter US":И какво построи ГЕРБ с нашите пари???Даде ги на Злате, Черепа и Пеевски, за да строят те за нас...с нашите пари.Само че, нашите пари, станаха техни.Та, хайде да не си говорим кой какво, защото милиардите, които потекоха от Европа, са изцяло по времето на твоя кумир-мутра.
  —цитат от коментар 29 на foreverman77


  Построеното се вижда от където и да погледнеш - интерконектори, магистрали, ЖП линии, пречиствателни станции, метро, нови автобуси и тролеи във всички градове, спортни зали, заводи... а кой ги строи - който спечели конкурса! Вие колко фирми имате, с които да участвате в търгове? Я да позная - колкото имате и депутати. Щото сте и некадърни, и мързеливи. Ама ти не спомена и ЕДНО, построено по време на тов. костав, що така? а за него си бая е построил, завалията - щом само в София сваляше по 30 000 лева месечно от наеми, явно е можел да строи другарина! Пък ти ни обади с чии пари го е правил, да ни образуваш още хумор...

 31. 31 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Гневно

  До коментар [#11] от "ironhorse":


  До коментар [#10] от "Чардо":Хахахахах,забравил си услужливо източника на информация, а той е ..ПИИИК !Айде у лево и се разкарай
  —цитат от коментар 11 на ironhorse


  Няма да се разкарам , а те каня да седнеш на моя комп и да направиш всичко възможно да откриеш поне и един път да съм влизал в техен сайд ! ! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 32. 32 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2015 Неутрално

  Чардо, не пиши глупости. Не познаваш съдия Лалов и ти е удобно да цитираш полуистини или лъжи.

 33. 33 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7554 Неутрално

  Е как Пламен Георгиев го освободиха за два дена, а Лалов и за два месеца не може.

 34. 34 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 0 Неутрално
 35. 35 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  ВСС е една тъпа мафия! Ако Лалов умре или се разболее за 18 месеца????? Аман от подли номера.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 36. 36 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#7] от "НеКой":

  Много добре ги свързвате нещата. Са остава да се светнете, че Руменчо Петков, Баце, Радев и подобни са от едно котило.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 37. 37 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#30] от "Reporter US":

  Разбира се, че се вижда. Дъното на всяка класация в ЕС.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 38. 38 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  До коментар [#31] от "Чардо":

  Напротив, трябва да следим и познаваме врага! Не бях влизал в пиклювците 4-5 години. Но последните дни влязох 2 пъти! За да оборим една лъжа или манипулация, трябва да познаваме първоизточника, извора!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 39. 39 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Лалов е позор и като човек и като съдия

 40. 40 Профил на Rex
  Rex
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Дребни пед-раски номерца. Клоуни в тоги.

 41. 41
  Rex
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  До коментар [#5] от "ironhorse":До коментар [#4] от "О, ко ма напрай!":До коментар [#1] от "НеКой":''''''''''........... Дисциплинарен състав разобличи Методи Лалов преди освобождаването му от съдебната система Съдията е предложен за „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за множество допуснати нарушения, докато е ръководил СРС София, България 09 Септ. 2019, 12:29Съдията е предложен за „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за множество допуснати нарушения, докато е ръководил СРС, сред които и неспазване случайното разпределение на делата, както и със „забележка“ за унижение на служителка, съобщи „Правен свят“ На 48 страници тричленен дисциплинарен състав от членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) – Даниела Марчева, Вероника Имова и Боян Магдалинчев, представят основанията за налагането на две дисциплинарни наказания спрямо съдията от Софийския районен съд (СРС) Методи Лалов.Работата по дисциплинарните производства е продължила над две години и е приключила в началото на септември. Кадровиците предлагат Лалов да бъде наказан с „понижаване в ранг за срок от 1 година“ за неизпълнения на служебните задължения за част от периода, в който е ръководил СРС, както и със „забележка“ за подигравателно отношение към служителка от администрацията на съда.По-тежкото наказание, което дисциплинарният състав предлага, е във връзка с производство, стартирало по предложение на Инспектората към Висшия съдебен съвет (ИВСС). Наказанието се основава на резултатите от цялостна проверка на дейността на Лалов като административен ръководител на СРС в периода 1 август 2015 г. – 1 август 2016 г. Решението на кадровиците, което е мотивирано с практика и на Европейския съд по правата на човека (EСПЧ) и с цитати от доклад на Българския институт за правни инициативи (БИПИ), потвърждава изводите на съдебния инспекторат и отхвърля обясненията на Лалов. Така кадровиците Марчева, Имова и Магдалинчев приемат, че като председател на СРС Методи Лалов: „не е организирал достатъчно ефективно работата на съдиите, не е осъществил необходимото административно и организационно ръководство на дейността на съда“; „не е създал необходимите предпоставки за спазване принципа на случайно разпределение на делата, а с издадени заповеди по организацията на разпределението на делата по отношение само на някои съдии председателят на СРС (М.Лалов) е нарушил чл. 9 от ЗСВ, а също и несправедливо е натоварил съдиите, които добре се справят с работата си“ .....................'''''''''''''''''''''''''
  —цитат от коментар 10 на Чардо


  Бат Чардо , не им се хващай на глупостите. Целия ВСС е невероятно корумпиран. Ами че това са същите помияри, които номинираха Гешев и ще си го изберат скоро.

 42. 42 Профил на Rex
  Rex
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Лалов е позор и като човек и като съдия
  —цитат от коментар 39 на oliverstone


  Позор си ти , ушанко вмирисана.

 43. 43 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 688 Неутрално

  [quote#42:"Rex"][/quote]

  Той е прав, за съжаление. Методи е изключително лош избор на ДБ. Рядко посредствен и комплексиран човек, крайно невъзпитан и емоционално нестабилен. Той никога не е бил борец срещу статуквото, за какъвто се представя. Нямам представа как е излъгал десните да го подкрепят

 44. 44 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 284 Неутрално

  [quote#42:"Rex"]
  —цитат от коментар 43 на asroma1927
  Той е прав, за съжаление. Методи е изключително лош избор на ДБ. Рядко посредствен и комплексиран човек, крайно невъзпитан и емоционално нестабилен. Той никога не е бил борец срещу статуквото, за какъвто се представя. Нямам представа как е излъгал десните да го подкрепят[/quote]

  Теб па кой те излъга, че радикалните комунисти от ДСб са "десни"? Ха-ха-ха-ха-ха...

 45. 45 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Отвратителни хора монтират в дясно. Убеден съм, че е нарочно...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK