Комисията за регулиране на съобщенията може да глоби БНР със 100 хил. лева

Комисията за регулиране на съобщенията може да глоби БНР със 100 хил. лева

© Надежда Чипева, КапиталПроверка на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) установи, че спирането на програма "Хоризонт" на Българското национално радио (БНР) е неправомерно, защото не са били налице нормативно установени основания за това. В съобщение на сайта на регулатора се посочва, че на 17 септември на държавната медия е съставен и връчен акт за установяване на административно нарушение. Глобата предвидена в закона е от 10 хил. до 100 хил. лева.


Днес е последният ден, в който санкцията може да бъде обжалвана. От КРС не дават обаче информация дали това е било направено.


От КРС уточняват, че проверката е започнала на 13 септември. Установено е, че БНР е нарушило условията на издаденото от регулатора разрешение за ползване на радиочестотен спектър за аналогово радиоразпръскване.
"От БНР не са предоставени доказателства за наличие на технически проблем, наложил прекъсването на излъчването на програма "Хоризонт". Констатирано е, че и двете програми на БНР "Хоризонт" и "Христо Ботев" използват един и същи оптичен пренос между БНР и "НУРТС България" ЕАД, който на 13 септември не е бил прекъсван. Не е констатирано прекъсване на излъчването на програма "Христо Ботев".", уточняват от КРС.


От проверката на комисията е установено още, че на 13 септември в периода от 9 до 17 часа е предвидена годишна техническа профилактика единствено на РРТС "Белоградчик", РРТС "Ивайловград" и РРТС "Трещеник". Регулаторът направи и хронология на събитията.


"В хода на проверката беше установено, че на 12 септември в 9:26 ч. техническият директор на БНР е изпратил електронно съобщение до началника на отдел "Радиоразпръскване" на "НУРТС БЪЛГАРИЯ" ЕАД с искане да бъде прекратено излъчването на програма "Хоризонт" на 13 септември на територията на цялата страна за времето от 6 до 11 часа поради профилактика на студийния комплекс. На 12 септември от "НУРТС БЪЛГАРИЯ" ЕАД е изпратено електронно съобщение до техническия директор на БНР, че няма да се подава сигнал на програма "Хоризонт" в исканото време. На 13 септември в 8:07 ч., отново чрез електронно съобщение, от техническия директор на БНР е поискано възстановяване на сигнала на програма "Хоризонт" в 10:20 ч.", пише в доклада на комисията.


От Българската телекомуникационна компания (БТК) е била поиска информация има ли регистриран сигнал от БНР за оптичния пренос между БНР и "НУРТС БЪЛГАРИЯ" ЕАД. Констатирано е, че към 14:54 ч. на 13 септември за предходните 48 часа в БТК не е постъпил подобен сигнал.


В крайна сметка КРС е установила, че не са били налице нормативно установени основания, които да дават право на БНР да прекъсне излъчването на програма "Хоризонт".


Прокуратурата също обяви, че безпрецедентното спиране на ефирното излъчване на програма "Хоризонт" на БНР за близо 5 часа на 13 септември не се дължи на профилактика. Не е съществувал технически проблем, който да изисква прекъсване на сигнала, а отговорността за решението е на техническия ръководител на държавното радио Пламен Костов, който ще бъде разследван за престъпление по служба. Повече за разследването на прокуратурата четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (64)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 518 Разстроено

  И кой ще ги плати? Който плати глобата и на НАП ...

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 2. 2 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4289 Весело

  И какво е виновна БНР?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 3. 3 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#1] от "danvan":

  Важното е Бойко да събере пари за да си ги делне да речем със собствениците на свинекомплекси.


  До коментар [#2] от "hamiltonf":

 4. 4 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 580 Неутрално

  КОГО точно в БНР ще глобят? Протестиращите и отказали да заемат мястото на уволнената си колежка журналисти, може би?

 5. 5 Профил на babyroo
  babyroo
  Рейтинг: 274 Неутрално

  # кой забеляза спирането на БНР???

  roo
 6. 6 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2647 Неутрално

  Голям праз.

  Ще ги платим пак ние, данъкоплатците.

  Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) трябва да се произнесе КОЙ е разпоредил изключването на Радиото (което не е замлъквало през бомбардировките, но замлъкна при Трисвиниума) и да СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА за акт на тероризъм.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 7. 7 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2375 Неутрално

  Това е пик на съвестта! Ще глобим лошите а те ще платят с вашите пари/

  SHADOWS of SOFIA
 8. 8 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 904 Неутрално

  Като глобяват БНР, глобяват данъкоплатците, а те с нищо не са виновни, дори са потърпевши!!! Има конкретни хора, които трябва да си понесат последствията! Всичко се замазва!
  Но така е по-добре. Все някога данъкоплатците ще разберат, че ги правят на маймуни и правещите ги на маймуни ще увиснат по стълбовете. А може и да си останат маймуни.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 9. 9 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3312 Неутрално

  Всички знаят вече КОЙ спря БНР - знаят го дори от самите депутати от ГЕРБ, които ги е страх и да го заявят публично. Отговорът, веднъж казан ясно и на глас пред обществото, ще постави процеси, които могат да сринат цялата " стабилност" на сараите и на сегашното управление....

 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3312 Весело

  " Депутатът от ДПС Велислава Кръстева е предизвикала паниката у ръководството на БНР, довело до свалянето от ефир на журналиста Силвия Великова. Това твърди бившият посланик на България в Москва Илиян Василев."


  Какво не е ясно тука ? Какви глоби от институция на институция, които се плащат от всички нас ? Смях !

 11. 11 Профил на vxx57592865
  vxx57592865
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Всички знаят вече КОЙ спря БНР - знаят го дори от самите депутати от ГЕРБ, ....
  —цитат от коментар 9 на samoedin


  Айде кажи му името, бе Умняк !


  До коментар [#9] от "samoedin":

 12. 12 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4313 Неутрално

  Тази евентуална глоба от една страна звучи добре!Но дефкато данъкоплатците ще платят за безобразията в БНР!!!!

 13. 13 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2375 Неутрално

  Всички знаят вече КОЙ спря БНР - знаят го дори от самите депутати от ГЕРБ, които ги е страх и да го заявят публично. Отговорът, веднъж казан ясно и на глас пред обществото, ще постави процеси, които могат да сринат цялата " стабилност" на сараите и на сегашното управление....
  —цитат от коментар 9 на samoedin


  Цирея се спука. Фукните бяха до тук. Вече всеки ще може да пита , а ти попита ли Доган.

  SHADOWS of SOFIA
 14. 14 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  И кой ще ги плати? Който плати глобата и на НАП ...
  —цитат от коментар 1 на danvan  От единият джоб на държавата, в другия . Това значи . Съвсем друго би било, ако комплексара-нарушител плати ОТ ДЖОБА СИ . Тогава щеше да бъде ИЗКЛЮЧЕНО да гледаме зрелището с Иванчева и при една евентуална присъда от Страсбург ( в което не се съмнявам ), главните « герои « Гешевтов и Компира да си продадат апартаментите и терасите и да платят зрелището .
  Да, това щеше да е ИЗКЛЮЧЕНО !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 15. 15 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3312 Неутрално

  " Депутатът от ДПС и член на комисията за култура и медии Велислава Кръстева в сряда вечер не отговори директно на въпроса на "Дневник" дали познава генералният директор на БНР Светослав Костов и кога за последно е разговаряла с него. Тя каза, че е недопустимо да бъде намесвано името й в конфликта в БНР.
  Повод за въпросите бяха коментари, които свързаха името й с оказвания натиск в държавното радио, довел до опита за сваляне на Силвия Великова от ефир и смяната на ресора й и безпрецедентното спиране на излъчването на програма "Хоризонт" за 5 часа. Основната причина за случилото се - Великова да не отразява избора на Иван Гешев за главен прокурор, към който била критична.
  Според непотвърдена информация Кръстева е давала инструкции на ръководството на БНР и е имала претенции към съдържанието."


  С пълни продажници на власт, които нямат достойнството да поемат отговорност за това, че предадоха всички държавни институции почти в ръцете на един престъпен модел, това е резултата ! И изобщо няма тука нищо за учудване ! Стабилност ! На сараите !
  Изобщо не е важно кой технически е извършил спирането на БНР като най - обикновенна маша на задкулисието !
  Важното е, че всички знаем КОЙ доведе обществото ни до това да бъде овладяно от ДПС !
  Кой се молеше публично за усмивката на Падишаха ? Аз пък - забравих, че същия тоя винаги цял свети в бяло.....

 16. 16 Профил на gobay
  gobay
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Що ни баламосват с БНР?Какво е това прехвърляне на вина и отговорност?Кой е този,който разпорежда да се спре излъчването на Хоризонт?Това нещо не е като да си издухаш носа или да пр....ш!И не става въпрос за изпълнителя ,а за далия разпореждането. И сега всички са неспособни да ни дадат отговор и виновният да си понесе санкцията.

 17. 17 Профил на Peter Vassilev
  Peter Vassilev
  Рейтинг: 13 Неутрално

  Една държавна институция глобява другс. Това вече го видяхме, преливане от пустов празно. Виновните се развяваъ коня. Трябват крути мерки, а не само да замитаме под килима. Той стана като планина, но такъв ни е манталитета, "Не е важно дали съм добре, важно е Вуте да е по зле".

 18. 18 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2106 Неутрално

  Нали е очевидно, че като глобяват БНР, която е на бюджетна издръжка глобяват мен, като данъкоплатец?!

 19. 19 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  Боли го гоя БНР за 100000 лв кой сега ще ги плаща? докато не се персонализират наказанията няма оправия в тази държава.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 20. 20 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3312 Весело

  [quote#11:"vxx57592865"][Айде кажи му името, бе Умняк !]

  "...много фино ви будалкат с разни дарения лични, фирмени... Вижте, в цял свят, като започнете от Америка до Япония, всяка партия си има, така да се каже, обръч от фирми... и ви отговарям сега на въпроса за финансирането. Че аз, ако не мога да построя един такъв дом , как ще реша проблемите на държавата?"

 21. 21 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  Голям праз.Ще ги платим пак ние, данъкоплатците.Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) трябва да се произнесе КОЙ е разпоредил изключването на Радиото (което не е замлъквало през бомбардировките, но замлъкна при Трисвиниума) и да СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА за акт на тероризъм.
  —цитат от коментар 6 на Norman Granz  Комисията е сезирала прокуратурата и с тази толкова тежка задача /казус, геройски се е заел голият охльов, единствен кандидат за глав. прок . Само по някаква случайност БНР е изключило предавателя, ИМЕННО да не се говори « неправилно « по адрес на СЪЩИЯ ТОЗИ ГОЛ ОХЛЬОВ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 22. 22 Профил на 911
  911
  Рейтинг: 751 Неутрално

  До коментар [#5] от "babyroo":

  Аз например. И много други, що?

 23. 23 Профил на 911
  911
  Рейтинг: 751 Неутрално

  До коментар [#8] от "quatro_4x3":

  Ето още някой, за когото Народен съд 2 не е толкова голяма фикция. Неизбежно е при такова пропадане на "елит", управници и институции....

  Иначе глобата що не я треснат на оня тулуп, дето по технически причини спря радиото и на шефа му??

 24. 24 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Какви глоби, бе? Държавата глобява държавата. От единия крачол в другия.

 25. 25 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 927 Неутрално

  И къде изчезна Петър Волгин? Живо ме интересува, че няма кой да ме информира за тенденциите в левите движения у нас и Русия 😁! Ситуацията в БНР си е чиста разработка , няма да се учудя, ако парите идват точно от руски олигарси . Руски кланове водят война, десните им слугуват .....😁!

  agent
 26. 26 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 904 Неутрално

  Боли го гоя БНР за 100000 лв кой сега ще ги плаща? докато не се персонализират наказанията няма оправия в тази държава.
  —цитат от коментар 19 на Содом и Гомор- (к)Раят на джендъризма


  А те не се персонализират поради разсеяност или незнание, неразбиране? Напълно умишлено!!!
  Ако бяха персонализирани, сега някои "наши верни другари" щяха да го отнесат доста яко! И защо да губим верни другари?!?!?!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 27. 27 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 904 Неутрално

  До коментар [#8] от "quatro_4x3":Ето още някой, за когото Народен съд 2 не е толкова голяма фикция. Неизбежно е при такова пропадане на "елит", управници и институции.... Иначе глобата що не я треснат на оня тулуп, дето по технически причини спря радиото и на шефа му??
  —цитат от коментар 23 на 911


  Глупости. Какъв народен съд ти трака из черепа?! Просто някога чашата ще прелее. Но едва ли.
  Глобили БНР. Ще платим през бюджета. Виновният ще плати колкото нас. Никак не е случайно, че законите са такива. Умишлено са такива.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 28. 28 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4289 Весело

  До коментар [#25] от "Ronald Reagan":

  Целия следобед беше в ефир, или май си тролиш ей така, да става разговорка?!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 29. 29 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 904 Неутрално

  И къде изчезна Петър Волгин? Живо ме интересува, че няма кой да ме информира за тенденциите в левите движения у нас и Русия 😁! Ситуацията в БНР си е чиста разработка , няма да се учудя, ако парите идват точно от руски олигарси . Руски кланове водят война, десните им слугуват .....😁!
  —цитат от коментар 25 на Ronald Reagan


  Как къде е изчезнал? Не е изчезнал. Днес след обяд "водеше" някакво предаване точно по БНР! Другарите са си тук повече от всякога!!!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 30. 30 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3748 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Land and Freedom of Оpportunities...
  Сигурно може.

  "Бълха ухапала държавата" - казвала държавата,
  в случай такъв

  "Комисията за регулиране на съобщенията може
  да глоби БНР
  със
  100 хил. лева"

 31. 31 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Комисията за регулиране на съобщенията може да глоби БНР със 100 хил. лева

  И парите от левия джоб , ще се прехвърлят в десния . И накрая на отчетния период ще бъдат раздадени на същото БНР като ДМС . Премии , ,на прост език речено . Като най големи ще получат , естествено , най- големите виновници за налагането на глобата . Но пък ще бъдат наъ- заслужилите за осигуряването на ДМС- то . Прекрасна схема . За точене на средства .

 32. 32 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1484 Весело

  Я мислим дека е същиот дека одеве маана охраната на Лютфито вие как мислите?
  Щото тогава Плевнелиев бая се "чеса по главата" май а пък ББ думичка не обели.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 33. 33 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4492 Любопитно

  До коментар [#6] от "Norman Granz":

  Да сезира кого? Трисвиниума да сезира едно от прасетата? А и Цацата да се задейства?! Не бях с впечатление, че сте толкона наивен!

 34. 34 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Прокуратурата също обяви, че безпрецедентното спиране на ефирното излъчване на програма "Хоризонт" на БНР за близо 5 часа на 13 септември не се дължи на профилактика. Не е съществувал технически проблем, който да изисква прекъсване на сигнала, а отговорността за решението е на техническия ръководител на държавното радио Пламен Костов, който ще бъде разследван за престъпление по служба

  Ще бъде разследван . Накрая ще бъде наказан по административен път . С глоба . Най- вероятно с мъмрене пред строя . За нарушение на административния правилник . Което НЕ Е предсъпление . Сигурно е нарушение .

 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4492 Любопитно

  До коментар [#8] от "quatro_4x3":

  Напротив, точно данъкоплатците СМЕ виновни! Нали ние гласуваме на избори?! Нали ние избираме тези, които правят задкулисни назначения?!

  Ние сме напът да "си изберем" Гешев! С когото ще бъде дори по-зле!

  "Гешев е радост!"

 36. 36 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4492 Любопитно

  До коментар [#11] от "vxx57592865":

  Ген. Любен Гоцев!

  Доволен ли сте?

 37. 37 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 795 Неутрално

  Някой взел някакво рашение и се предлага на мат'риала да рупа.
  Що за демагогия е всичко това ?!
  За всяка работа в БНР има назначени хора и всеки един от тях получава заплатата си за да си върши задълженията съгласно правилника на дадената институция. Т.е. ако някой не си е свършил работата , не трябва да получи заплата и /или/ да получи съответно наказание . В крайна сметка Отговорността е Персонална !!! Необходими са Имена на живи хора, които трябва да си понесат наказанията. Ясно е, че ще изгорят разни бушони , но това е най-малкото което трябва да се случи като административна мярка. Отделен е въпросът, че същите тези трябва да понесат /ако Съда прецени/ и наказателна отговорност. Крайно време е в България всеки да си плаща за всичко което е натворил. Всичко друго е прах в очите на мат'риала .
  Но това зависи и от самите нас и всеки трябва да е наясно, че докато сме мат'риал а не Гражданско Общество , властта ще ни третира като мат'риал...

  Stupid people make me sick
 38. 38 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Кво са правят като някви мазни лепки че правят някво разследване.Цензурата на БНР е поръчана от Боико тъпия пожарникар, Гешен, Цацаров и хората които стоят за тях. Колко прост трябва да си да не го разбереш това.

 39. 39 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Това е една гавра. Ето защо на паралелната държавна структора от тъпи мижитурки им трябва само един главен прокурор, нищо друго. И тогава обръщат държавата наопаки, започваме сами да глобяваме себе си, защото това са съществуващите механизми. Няма ли кой толкова да ги отстрани тия генерали от ДС и тоя Сокол и палячото му -Пеевски...

 40. 40 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 442 Неутрално
 41. 41 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3348 Неутрално

  До коментар [#10] от "samoedin":

  " Депутатът от ДПС Велислава Кръстева е предизвикала паниката у ръководството на БНР, довело до свалянето от ефир на журналиста Силвия Великова. Това твърди бившият посланик на България в Москва Илиян Василев."
  —цитат от коментар 10 на samoedin


  Позволявам си този път да не се съглася с Илиян Василев. Коя е тази Велислава Кръстева, та да предизвика паника у ръководството на БНР? Да им се е явила Велислава Дърева разбирам - то си е за паникьосване. Ама Велислава Кръстева е само член на комисията за култура и медии, дори не е и неин председател. С какво може да предизвика паника? Нали не си мислите, че в ръководството на БНР са хора взели коза на гола девятка, без никакви политически протекции? Отнюдь! А и защо пък ДПС ще се опитват да спрат критиките към Гешев? Те знаят, че процедурата е бетон и той ще бъде избран. Може би от страх от протестите и от гражданкото общество? Да бе, да - точно пък те. Но забелязахте ли, че Светослав Костов е казал на Силвия Великова, че четирима души са го натискали да я свали от ефир и че той се страхува. От какво се страхува? Че ще го изгонят от радиото? Е, че какво страшно има - той не се е родил директор на радиотото, там е само от три месеца, знае как е дошъл и че все някога ще си ходи. Страхува се от физическо посегателство? Ами-и-и, нали тогава може да изпищи, че е заплашван и полицията и прокуратурата ще се разшътат. Прокуратурата ли казахме? Ами хайде да си отговорим тогава на няколко въпроса. Кой може да се безпокои, че нещо в избора на Гешев може и да се обърка? И е най-силно заинтересован това да не се случи? Кой може да заплаши Светослав Костов с нещо толкова страшно, та да той да изпадне в паника? От нещо, което се е случило в миналото му или би могло да му бъде приписано? Кой може да му докаже, че няма на кого да се оплаче? Дори и на Бойко Борисов както е предложила Силвия Великова? Кои са тези някои, които могат да дадат на Костов убедителни примери какво се случва на всеки, който е нарочен? Отговорът може да бъде само един - такъв натиск може да бъде оказан само от прокуратурата. Е, не от цялата, разбира се.

 42. 42 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2246 Неутрално

  Всъщност не зная дали си давате сметка, но спирането на сигнала прилича на протестен акт. За това и Гешев ги проверява. Можеха просто да напълнят времето с нещо и нямаше да се вдигне такъв шум, но някой спря сигнала и всъщност изкрещя оглушително

 43. 43 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#41] от "Един препатил":

  Абе и Кръстева да им се е явила на живо, пак ще се паникьосат от такъв дзвер!

 44. 44 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  Аууу ужас. Чакам с нетърпение гербавия КАТ да почне да пише фишове и актове за тероризъм. Жалкари и спукани капути сте всичките, слабоумни калинки.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 45. 45 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#42] от "uq":


  Да, де факто е точно така. Вик на хора, или поне - шепа хора като директора, някога съвестни, притиснати в ъгъла.

 46. 46 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  Трябва да започнем да ускоряваме пътя на ДС чичаците към отвъдното, има няколко които напористо продължават да живеят, а им е време да пукват. Трябва да им се помогне.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 47. 47 Профил на Мултикултиджендър-Ариец
  Мултикултиджендър-Ариец
  Рейтинг: 1484 Весело

  До коментар [#41] от "Един препатил":

  Обаче вие упорито продължавате да си живеете в паралелните вселени. Нас не догонят? Ку-ку ку-ку ку-ку.

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 48. 48 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3312 Неутрално

  " .... Ама Велислава Кръстева е само член на комисията за култура и медии, дори не е и неин председател......"

  Уважавам различните гледни точки и с някои неща, които си написал съм съгласен. Няма проблем със заключението, че прокуратурата може да окаже подобен натиск. Но прокурорите много добре знаят какъв състав на престъпление изпълняват в един такъв момент и няма логика дори да започват да го правят по този начин - веднага стават под прицел.
  Относно въпросната персона:

  https://www.google.com/imgres?imgurl=https ://www.dnevnik.bg/shimg/zx860y484_3965381.jpg&imgrefurl=https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/09/18/3965369_deputatut_ot_dps_velislava_krusteva_ne_namesvaite/&docid=V7ikG-VBAMoXKM&tbnid=YyisWv-vURBgzM :&vet=10ahUKEwjS7vTcneDkAhWHJlAKHTqcAzcQMwhBKAEwAQ..i&w=783&h=461&client=firefox-b-d&bih=646&biw=1531&q=Велислава Кръстева&ved=0ahUKEwjS7vTcneDkAhWHJlAKHTqcAzcQMwhBKAEwAQ&iact=mrc&uact=8

  Та почетния далеч не се разхожда със всеки под ръка ! Това не я прави да е НЯКОЯ ! За мен си остава НИКОЯ ! Но точно такива персони обичат сараите, за да им вършат мръсната работа, точно както от ДС издигаха за бизнесмени абсолютно неизвестни на обществото личности, буквално докарани от всякакви кътчета на родината ни ! Кой беше Красимир Гергов от пловдивското село Маноле ? А " колегата му" по съдба - Георги Гергов ? Свинар пак от тоя район . А Домусчиев ?......
  Така "използваш" посредствени персони, които добре си знаят колко струват и какво биха постигнали без тебе....Затова пък са ти много верни ! Дори като станат мултимилионери...
  Стар способ, мисля че няма смисъл да се впускам в излишни обяснения и за въпросната Кръстева ! Не е страшен човекът сам по себе си, а тези които стоят зад него. А те са публична тайна.....

 49. 49 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5610 Неутрално

  Главанаците на Борисов, сър. дотам е отговрността.
  Но накрая пак ние плащаме

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 50. 50 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#41] от "Един препатил":

  Отговорът може да бъде само един - такъв натиск може да бъде оказан само от прокуратурата. Е, не от цялата, разбира се.
  _________________
  е тука развали цялото писание :)
  На 20 реда си обяснил , че никой няма полза от спиране на УКВ честотите на Хоризонт,
  Обаче на я едно изречение изобличаваш виновните....
  Нещо факти , логика?
  Или да си кажем казването?
  И изобщо, таа дъвка с БНР не стана ли малко вече малко солена, та продължавате с нея?
  Неква звезда я спряли от ефир и немало как да подържа протеста срещу Гешев....
  Тва ли е проблема на държавата - протеста срещу Гешев?
  Или на една група , дето се опитва да се отъждествява с целия народ на България?
  Я по -кротко , че ще настъпите котето по опашката...

 51. 51 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Главанаците на Борисов, сър. дотам е отговрността.Но накрая пак ние плащаме
  —цитат от коментар 49 на penetrating


  Ти пък какво си платил досега? Би ли представил некви фактури за плащания ?
  Или ние си пеем по нотите на диригента?
  Ние плащаме....кои дте тия "ние " и какво платихте досега? Ама с документи!
  А за 100000 лв на теб ти се пада , ако е ще плащаш, 70 лева , които , ако ти е толкова зор да дадеш за "свободата на словото" то аз бих поел този пасив :)

 52. 52 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#42] от "uq":

  Всъщност не зная дали си давате сметка, но спирането на сигнала прилича на протестен акт. За това и Гешев ги проверява. Можеха просто да напълнят времето с нещо и нямаше да се вдигне такъв шум, но някой спря сигнала и всъщност изкрещя оглушително
  ---------------------------
  Един смислен коментар!
  А и спирането не е първото в историята на Хоризонт - има си традиция.
  Ама не е много удобно да се споменава в момента с тезата, която се защитава тук....че ще стане много ачик поръчителите!
  Верно , бе - много сте отворени , ама що не назовете "тия четиримата" по име , та да разберем всички!

 53. 53 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#51] от "wxx44583141":

  А за 100000 лв на теб ти се пада , ако е ще плащаш, 70 лева , които , ако ти е толкова зор да дадеш за "свободата на словото" то аз бих поел този пасив :)
  _______________________
  Ако все пак ми представиш документ , че си ги платил, като глоба за БНР. Или че ги дължиш , заради тая глоба.
  Както казах, осребрявам и поемам пасивите за моя сметка,
  Чакам документи и банкова сметка , за да ти приведа сумата.

 54. 54 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  То е много съмнителна работата....
  Кой издигна кандидат кмет с шавливо гадже? Или не са знаели? Те ли - бивше ченге, дето ...или другите умници , дето си падат по "черни лебеди" ? Не знаели? Фърлиха го човека на мегдана за подигравка и храна за тролове.
  Е , не всичко е по сценарий - развалиха им "изненадата", според мен, дето беше за петъка преди изборите, в традиция с "Костинброд".
  Още се чудя, на тоя човечец , как им се вързва, да го разкарват като панаирджийска мечка по ....
  Ако е толкова тъп , то си заслужава и гаджето, и кметската кандидатура!
  Та в тоа ред на мисли - кой спря БНР? Явно някой много "умен" , а може би и красив?

 55. 55 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Не знаели?
  ----------------------------------------
  ми да си запалят дипломите и всички тапии, дето имат, на центъра , да ги видят всички, ако не са знаели!
  Ама мълчат като пукали....

 56. 56 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 927 Неутрално

  Въпросът за агента Петър Волгин и липсата му беше риторичен другари 😀! Това е събирателен образ на бившите и настоящи агенти в БНР и БНТ. Както сами забелязахте те са си там ....🧐😊!

  agent
 57. 57 Профил на Шменти Капели
  Шменти Капели
  Рейтинг: 274 Весело

  Дневник не ни занимавайте с журналистически диария
  ...., знаем на кое място е българската "журналистика" ( 4 та Власт ) , корумпирани лайна . Ахахаха

  Russia delenda est
 58. 58 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3607 Гневно

  Голям праз.Ще ги платим пак ние, данъкоплатците.Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) трябва да се произнесе КОЙ е разпоредил изключването на Радиото (което не е замлъквало през бомбардировките, но замлъкна при Трисвиниума) и да СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА за акт на тероризъм.
  —цитат от коментар 6 на Norman Granz


  Нали.
  Въртят -сучат все данъкоплатците го отнасят.
  А това кой се обади да притиска, защо директора не желае да каже кой е....няма никакво значение.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 59. 59 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3607 Гневно

  Изобщо не вярвам, че се били обадили четирима.
  Най-вероятно е само един и това е Бойко Борисов.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 60. 60 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Аеде сектор с това радио вече, всеки ден по не знам колко неща пускате за него. Предлагам оная цензурираната да и дадът ефир да коментира съдебните решения на оня ми ти капутчиев, а след това да я махат и нея и директорите и. Да назначът нов директор и да видим как ще тръгне това ти ми радио

 61. 61 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2677 Неутрално

  Парцелирането на държавата продължава. Двама от шишковците плеснаха третия чрез главанаците, за да напомнят, че "нашата работа" (Cosa nostra bulgaro) включва не само икономическа подкрепа, но и медийна. Те му го осигуряват чрез подопечните си лайномети, редно е той да контролира своите подопечни квазидържавните, уж обществени. Явно не е разбрал намека с Кошлуков ТВ.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 62. 62 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Парцелирането на държавата продължава. Двама от шишковците плеснаха третия чрез главанаците, за да напомнят, че "нашата работа" (Cosa nostra bulgaro) включва не само икономическа подкрепа, но и медийна. Те му го осигуряват чрез подопечните си лайномети, редно е той да контролира своите подопечни квазидържавните, уж обществени. Явно не е разбрал намека с Кошлуков ТВ.
  —цитат от коментар 61 на Николай Колев


  Какво Кошлуков? Ми вземи ти да ръководиш фирма с 40 милиона загуба или висящи за следващата година,
  Вземи и се направи на мъж - оправия тази фирма само с лакърдии/ сладки приказки и те признавам.
  Това за "лаинометите" нема го коментирам, предполагам грешка пти писане.
  А за шишковци -ми Баце бая кила качи(да е жив и здрав) ма дохторите едвс ли са доволни.
  И кво парцелиране става , че не разбрах? Да нема нова приватизация?
  Костов нещо?

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 64. 64 Профил на amanotwas
  amanotwas
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#63] от "Мунчету на Боeку":

  А ти пропусна ли = къде са миносите че ми липсват?
  Тлъст обида ли е да се впрягам?
  А дали съм за ГЕРБ - да , ама сега си уреждам договор за кинти и не работя за жълти стинки!
  Жал ми е за останалите тролчета = за една супа да си чупите пръстите....
  А тебе.....нема ти казвам кво мисла , че .....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK