Лозан Панов поиска доказателства, че кандидатът за главен прокурор работи качествено

Лозан Панов и Сотир Цацаров в Народното събрание през юни при обсъждане на доклада за съдебната власт.

© Велко Ангелов

Лозан Панов и Сотир Цацаров в Народното събрание през юни при обсъждане на доклада за съдебната власт.Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов изпрати писмо до главния прокурор на Сотир Цацаров, в което поставя въпроса за необходимостта от преценка на качеството на изготвените от кандидата за главен прокурор Иван Гешев обвинителни актове, а не само на количествените показатели за неговата дейност, съобщи пресслужбата на ВКС.


Копия на писмото са изпратени и до Комисията по атестирането и конкурсите при Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и ръководителите на Софийската градска прокуратура и Специализираната прокуратура.


Гешев е единственият кандидат за поста, който Сотир Цацаров предстои да освободи след като през декември изтече седемгодишния му мандат. Гешев е издигнат от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, а писма в негова подкрепа изпратиха прокуратури, полицейски структури, ДАНС, УНСС, група учени и фигури, свързани с дейността на бившата Държавна сигурност. Срещу Гешев обаче имаше и масови протести на граждани заради противоконституционния му коментар, че разделението на властите е ненужно. Междувременно активността на Гешев, който в момента заема поста зам.-главен прокурор, нарасна с участието му в шумни дела и пресконференции за тях, кавито бяха показният арест на бившия кмет на софийския район "Младост" Десислава Иванчева, разследването за шпионаж срещу членове на "Русофили", източването на данни от Националната агенция за приходите, задържането на престъпна група, занимавала се с рекет и наркотици. В неговата концепция за управление на прокуратурата е залегнала и вече прилаганата избирателно идея да се огласяват доказателства по все още водени разследвания.
"За обективна преценка на професионалните и делови качества на кандидата за длъжността главен прокурор следва да се формират непосредствени впечатления от нивото на правните му познания, умения и лични способности, проявени при изпълнение на функциите му", пише Лозан Панов до Цацаров. На 24 октомври предстои изслушване на Гешев в съдебния съвет, след което ще се гласува кандидатурата му.


"Тиражираната изключителна оценка на способностите на кандидата неминуемо означава, че прокурорските актове, които е изготвил, отразяват задълбочени и системни познания в областта на наказателното право и процес; способност за идентификация на подлежащите на доказване съществени факти по съответното дело; умение за подбор на релевантните доказателствени материали; умение за правилна квалификация на значимите факти и законосъобразно определяне на приложимия закон; познаване на съдебната практика. Съдържанието на актовете на кандидата е източник и на информация за прецизността на използвания от него правен език, общата езикова култура и умение за ясно изразяване", напомня председателят на ВКС.


Известно е също така, че преценката за професионалната квалификация на магистратите се гради освен на общи количествени, преди всичко на качествените резултати, постигнати в практическата му дейност. Те могат да бъдат преценени и коментирани само при наличието на непосредствени впечатления от конкретната му работа като прокурор, продължава писмото.


Затова председателят на ВКС предлага, членовете на съдебният съвет да се запознаят непосредствено с работаа на Гешев по конкретни дела, с изготвените от него обвинителни актове по приключили наказателни производства, за да могат да гласуват информирано.


Докладът на Комисията по атестирането и конкурсите (КАК) при Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по чл. 173, ал. 9 от ЗСВ относно професионалните качества на кандидата (конкретно: р. II) е основан върху документи и статистически данни за неговата дейност като прокурор, като отразява обема на неговата дейност само в количествен аспект. Липсва каквато и да е информация за качествения аспект на извършената от него работа, подчертава Панов.


Той цитира стр. 7 от раздел II от доклада, където е обобщено, че за 10-годишен период (от 2006 г. до 19.07.2016 г., вкл. времето, когато е бил прокурор в СРП) кандидатът е внесъл в съда 230 прокурорски акта, като по внесени от него прокурорски актове са осъдени общо 233 лица. "В тези констатации липсва яснота и конкретика относно точния брой изготвени и внесени в съда обвинителни актове, както и относно броя и крайния резултат на окончателните съдебни актове, поставени по внесени от кандидата обвинителни актове. Тази част на доклада не съдържа нарочен анализ и коментар на конкретни прокурорски актове на кандидата, поради което няма как да се изведат обосновани изводи за качествената страна на дейността му", подчертава Панов.


Резултатите от съдебния контрол по наказателните производства, инициирани по изготвени от него обвинителни актове, правната и фактическа сложност на производствата, биха илюстрирали с висока степен на обективност квалификацията на кандидата, добавя той.


Председателят на ВКС смята за необходимо да се уточнят залегналите в доклада статистически данни, като се съобщи информация за точния брой внесени в съда обвинителни актове, изготвени от кандидата, за периода от май 2012 г. до 19.07.2016 г. По това време Гешев е бил прокурор в Софийската градска прокуратура, което предполага, че внесените от него обвинителни актове са по дела с по-висока сложност.


За да се убедят всички във високите професионални качества на кандидата, Панов очаква за този период да бъдат предоставени преписи от изготвените от кандидата обвинителни актове по окончателно приключили към настоящия момент наказателни производства, по които са били образувани съдебни производства, ведно с информация за номерата на съответните съдебни дела и крайните резултати от съдебното разглеждане на делата.


В писмото до Цацаров председателят на ВКС посочва и други конкретни периоди от професионалната кариера на Гешев, за които иска същата информация - 18.02.2014 г. – юни 2016 г., когато той е разпределен в специализирания отдел на Софийската градска прокуратура и се е занимавал със сложни дела от обществен интерес, както и за времето, когато е бил административен ръководител на Специализираната прокуратура между юли 2016 и юли 2018 г., когато е разследвал корупцията по високите етажи на властта.


"Най-достоверна база за изводи относно правната компетентност на кандидата са окончателните резултати от съдебното разглеждане на делата, образувани по внесени от него обвинителни актове, поради което следва да се предостави информация за номерата на съответните съдебни дела и резултатите от инстанционния контрол по окончателно приключилите наказателни производства," обобщава председателят на ВКС.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (143)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2801 Неутрално

  Да пита Митю Очите - онзи веднага ще му даде най-бляскава атестация.

  Зер, заради качествената работа на Гешев съдът отхвърли в неговата цялост обвинителния акт срещу този достоен български патриот и предприемач.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Като какъв е поискал?

  Като газен от камион?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 3. 3 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 596 Неутрално

  Да пита Митю Очите - онзи веднага ще му даде най-бляскава атестация.Зер, заради качествената работа на Гешев съдът отхвърли в неговата цялост обвинителния акт срещу този достоен български патриот и предприемач.
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Моля ???? Поне "патриот " и " предприемач " в кавички ! Мнение на юристи :
  "По какъв показател Панов ще прави анализ на данните, ако ги получи, не е известно. Безспорно е обаче, че атаката на Лозан Панов срещу Иван Гешев е в нарушение на процедурните правила по избор на главен прокурор, утвърдени от ВСС."

 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2801 Неутрално

  До коментар [#3] от "doroteus":

  " Поне "патриот " и " предприемач " в кавички ! "

  Моите коментари не са адресирани към хора, на които се налага да ги обяснявам.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Хехехе, ГЕРБерски тролчета …
  Сега ще лъсне истината, че този завършил право в Симеоново милиционер - Гешев, допуска фрапантни грешки и не знае ни НПК ни НК.
  Трябва всички завършили школата в Симеоново да бъдат изхвърлени от съдебната власт.
  Там се става милиционер-доносник, а не човек с юридически познания и достойнство.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 6. 6 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1149 Весело

  Да. Освен заклинанията на трудовите колективи, не е лошо да се види и фактологията 😁😁😁

 7. 7 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 558 Неутрално

  Айде да не се прави прави преценка на качеството на обвинителните актове, че ще е сложно за по-голямата част от хората. Айде да видим осъдителните присъди, които е постигнал. Ма не тия дето са минали само на ниво спец съд ;)

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 8. 8 Профил на Емо
  Емо
  Рейтинг: 543 Неутрално

  То си е доста проста работа. Да се осмели Цацаров да покаже колко обвинителни акта е внесъл Гешев лично или чрез пряко зависими прокурори и колко осъдителни, респ. оправдателни присъди по тях са издадени. И на мен ми е много любопитно, защото не мога да се сетя за нито една осъдителна.

  Аз съм умнокрасив соросоиден либераст и съм благодарен, че не съм станал грознотъп путиновски диктатомачовец.
 9. 9 Профил на бабачко
  бабачко
  Рейтинг: 438 Неутрално

  Като какъв е поискал?Като газен от камион?
  —цитат от коментар 2 на О, ко ма напрай!


  Згазена от камион ти е грозната физиономия. Поискал го е като председател на най-високата инстанция в системата на съдилищата.

  искаш нов монитор? изтрий тук: ##############
 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3457 Неутрално

  " Известно е също така, че преценката за професионалната квалификация на магистратите се гради освен на общи количествени, преди всичко на качествените резултати, постигнати в практическата му дейност. Те могат да бъдат преценени и коментирани само при наличието на непосредствени впечатления от конкретната му работа като прокурор, продължава писмото."

  Лозан Панов както винаги продължава компетентно и неуморно да противостои на продажниците във ВСС и цялата съдебна система ! Един глас в полза на обществото и срещу платеното правосъдие ! Поздрави !

 11. 11 Профил на falcone
  falcone
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Шумно почва, но не свършва или свършва незадоволително?

 12. 12 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3457 Весело

  До коментар [#7] от "Dexx":

  " Айде да не се прави прави преценка на качеството на обвинителните актове, че ще е сложно за по-голямата част от хората. Айде да видим осъдителните присъди, които е постигнал. Ма не тия дето са минали само на ниво спец съд ;)"

  Не знаех, че е постигнал и осъдителни присъди кандидата на сараите....

 13. 13 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  Панов и Гешев са едно и също само господарите им са различни.

 14. 14 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  До коментар [#2] от "О, ко ма напрай!":


  Като какъв е поискал?Като газен от камион?
  —цитат от коментар 2 на О, ко ма напрай!


  Като един от членовете на органа, който трябва да гласува избора на Гешев. Т.е. желае да направи "информиран избор"....Май по-скоро желае да информира заблудените овце за качествата на кандидата...

 15. 15 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3457 Весело

  "Най-достоверна база за изводи относно правната компетентност на кандидата са окончателните резултати от съдебното разглеждане на делата, образувани по внесени от него обвинителни актове, поради което следва да се предостави информация за номерата на съответните съдебни дела и резултатите от инстанционния контрол по окончателно приключилите наказателни производства," обобщава председателят на ВКС."

  Може да започнем от мегаделото по източването на КТБ ! Например.....

 16. 16 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 719 Неутрално

  Добре подадена топка, която ще бъде и добре отиграна. И всички ще са доволни - първо агитката на Панов, а след това и на Цацаров. Така в игри и закачки изтече мандата на Цацаров, след две години ще изтече и на Панов, такива като тях ще ги сменят, а помията в съдебната система ще продължава да си тече.

  И двамата сикаджията си ги избра.

  На 04.04. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 17. 17 Профил на draxter
  draxter
  Рейтинг: 285 Весело

  Мислех си, че герберастията и прокурватурата ще решат да жертват поне по-дребни бандити тип Ценко Чоков и Очите и ще им треснат сериозни присъди колкото да залъжат матряла да не пита много за милиардните кражби на приближената до ГЕП олигархия, но явно съм се лъгал, защото дори на тези дребни риби отново им се размина и продължаваме по старому.

 18. 18 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 880 Весело

  Моите коментари не са адресирани към хора, на които се налага да ги обяснявам.
  —цитат от коментар 4 на Norman Granz


  Оф, извинети.

  Ако случайно коментарите ви са адресирани до Лозан Панов и други извисени като него, то може ли да му кажете да не вдига такива лесни и ефектни топки за Цацаров??

  Доброто е заразно
 19. 19 Профил на Емо
  Емо
  Рейтинг: 543 Неутрално

  До коментар [#8] от "Емо":

  Разбира се, имам в предвид последния му период като шеф на СП. Присъди за джебчийство и хулиганство не ни интересуват.

  Аз съм умнокрасив соросоиден либераст и съм благодарен, че не съм станал грознотъп путиновски диктатомачовец.
 20. 20 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  Не пипай гешев, тойе радост за всеки гербераст. Герберастите катого видят се подмокрят и вирват сервилно гъз.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 21. 21 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3457 Весело

  " Срещу Гешев обаче имаше и масови протести на граждани заради противоконституционния му коментар, че разделението на властите е ненужно. Междувременно активността на Гешев, който в момента заема поста зам.-главен прокурор, нарасна с участието му в шумни дела и пресконференции за тях, кавито бяха показният арест на бившия кмет на софийския район "Младост" Десислава Иванчева, разследването за шпионаж срещу членове на "Русофили", източването на данни от Националната агенция за приходите, задържането на престъпна група, занимавала се с рекет и наркотици. В неговата концепция за управление на прокуратурата е залегнала и вече прилаганата избирателно идея да се огласяват доказателства по все още водени разследвания."

  Гешев направо си продуцира едно голямо реалити шоу, в което се громят враговете ( на сараите), правосъдието да ходи и то да го гледа ! Колко ще издържат много от делата, ако стигнат до ВКС, е съвсем друг въпрос.....

 22. 22 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#7] от "Dexx":" Айде да не се прави прави преценка на качеството на обвинителните актове, че ще е сложно за по-голямата част от хората. Айде да видим осъдителните присъди, които е постигнал. Ма не тия дето са минали само на ниво спец съд ;)"Не знаех, че е постигнал и осъдителни присъди кандидата на сараите....
  —цитат от коментар 12 на samoedin  До коментар [#12] от "samoedin":

  То и аз не съм чувал. Ама де знаеш от 230те акта за десет години все може да е добутал нещо. Нека тях да видим с каква степен на сложност са ;) Ама както казах, да са потвърдени на всички инстанции, а не само от колегите му прокурори от спец съда

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 23. 23 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2010 Любопитно

  Гешев е радост. Къде е тази радост? Къде се покри? Или кой го покри? КОЙ? И защо го покри? Да не се излага повече публично ли? Е, ако е такава излагация, трябва ли да бъде назначен за главна радост на републиката?

 24. 24 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 228 Неутрално

  " Лозан Панов както винаги продължава компетентно и неуморно да противостои на продажниците във ВСС и цялата съдебна система ! Един глас в полза на обществото и срещу платеното правосъдие ! Поздрави !
  —цитат от коментар 10 на samoedin


  Аплаузи! Скндирания "да живей" и "ние сме с теб" огласиха форума! Някои се опитват да си хвърлят шапките нагоре от възторг, но с тъга разбраха че са пред компютъра.
  Жалка работа...

 25. 25 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4074 Неутрално

  Всички съдии, прокурори, следователи, ченгета и разведки, на детектор на лъжата!
  За футболисти може, а за държавните чиновници не може?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 26. 26 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 596 Неутрално

  До коментар [#3] от "doroteus":" Поне "патриот " и " предприемач " в кавички ! "Моите коментари не са адресирани към хора, на които се налага да ги обяснявам.
  —цитат от коментар 4 на Norman Granz


  Прав си ! Обяснението е ето - ТУК :
  Желязков беше задържан на 4 август миналата година в луксозен хотел край Босфора заедно с бургаския общински съветник от листата на БСП Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун. Двамата бяха върнати незабавно у нас, а Очите беше задържан в ареста в Истанбул. След искане от българска страна за екстрадирането му, на 15 февруари той беше върнат у нас.

 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2432 Неутрално

  И Лозан Панов иска доказателства. Не му ли стига , че Гешев е радост?

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1784 Неутрално

  Работи много качествено като пиар агенция.

 29. 29 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Становището на Панов е напълно професионално, без заяждане и субективно становище.

  Веднага, обаче, ще бъде оплют от мафията.

 30. 30 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#2] от "О, ко ма напрай!":
  —цитат от коментар 14 на lz73


  БА! Съмняваме леко да желае (Панов)да информира овцете! Мнозинството овце още си мислят, че присъдите ги произнася съда, а прокурора е част от съда. Ако можеха да схванат, че прокурора е държавен адвокат, (който обаче защитава престъпниците в България, само когато са човек на някой или срещу пари), който трябва да обвинява тези, за които смята, че може да са виновни и да е доказуемо пред съд. (Е да в България не го правят често с цел да е доказуемо, а с цел да е гадно на някой).

 31. 31 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 828 Неутрално

  няма такива защото по принцип гешев не работи с доказателства, важно е какво са му казали от горе. той е на този пост за да тормози хора неудобни на властта и да прикрива техните престъпления. не случайно баце се среща с "независимият" главен прокурор всяка сряда сутрин на оперативка.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 32. 32 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Не съм очаквал Л.Панов,да не покаже че е в подкрепа партията ДБ!

  sdg
 33. 33 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Добре подадена топка, която ще бъде и добре отиграна. И всички ще са доволни - първо агитката на Панов, а след това и на Цацаров. Така в игри и закачки изтече мандата на Цацаров, след две години ще изтече и на Панов, такива като тях ще ги сменят, а помията в съдебната система ще продължава да си тече.И двамата сикаджията си ги избра.
  —цитат от коментар 16 на bgkurshum


  И к'во предлагаш?

 34. 34 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Професионалните "качества" на гешев са одобрени от кремъл, а кандидатурата е издигната от сараите, спазвайки директивите спуснати от чайка...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 35. 35 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  [quote#18:"АзКлавдия"][/quote]

  Проличало си е , че Цацаров не се занимава с дела, а с обвинителни актове. Няма време с някакви си процеси да си губи времето.

 36. 36 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1626 Неутрално

  "..в което поставя въпроса за необходимостта от преценка на качеството на изготвените от кандидата за главен прокурор Иван Гешев обвинителни актове, .."

  Прав е г-н Панов, ама не виждам как това ще стане, даже и Цацаров да откликне на молбата, защото просто такива доказателства НЕ съществуват.

 37. 37 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#8] от "Емо":Разбира се, имам в предвид последния му период като шеф на СП. Присъди за джебчийство и хулиганство не ни интересуват.
  —цитат от коментар 19 на Емо


  Ама интересуват ни! Аз не мисля, че може да се справи лесно и с тях.

 38. 38 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3457 Весело

  До коментар [#22] от "Dexx":

  " То и аз не съм чувал. Ама де знаеш от 230те акта за десет години все може да е добутал нещо. Нека тях да видим с каква степен на сложност са ;) Ама както казах, да са потвърдени на всички инстанции, а не само от колегите му прокурори от спец съда"

  Да, със сигурност е добутал нещо до някъде ! Например дело срещу някой клошар, вероятно за престъпления срещу личността - побоища, заплахи....Дотам....
  Със сигурност Лозан Панов не е чувал за много дела, стигнали и издържали на ВКС, водени от същия като прокурор и аз се чудя защо ли, толкова ли не е информиран един " от тримата големи" във ВСС....

 39. 39 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  До коментар [#27] от "К2":

  "И Лозан Панов иска доказателства. Не му ли стига , че Гешев е радост?"

  А ние чакаме доказателства, че двуетажна вила на плажа може да струва 26 хил. лева, но все още ги няма.

 40. 40 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Лозан Панов да мисли какво ще прави след изтичане на мандата му и в коя партийка евентуално ще го наемат. Той е достатъчно компрометиран, за да се прави на ментор и да иска от другите как точно да изградят мнението си. Твърде, твърде нагъл тип.

 41. 41 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 511 Неутрално

  Интересно ми е, #КОЙчо с какви компромати държи Гешев на къса каишка. Не е тайна похватът на паралелните ръководители, които са превзели силовите министерства, прокуратурата и повечето политици.

 42. 42 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#27] от "К2":"И Лозан Панов иска доказателства. Не му ли стига , че Гешев е радост?"А ние чакаме доказателства, че двуетажна вила на плажа може да струва 26 хил. лева, но все още ги няма.
  —цитат от коментар 39 на moreee


  И преди и сега Гешев значи свобода! Гешев - закооон и рееед! Гешев - закооон и рееед!

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  До коментар [#2] от "О, ко ма напрай!":

  Като някой, на когото са му повредили умишлено колата, за да умре и да не задава такива въпроси на свинете.

 45. 45 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2304 Неутрално

  До коментар [#8] от "Емо":

  Е посмалете, любимката на трипроцентовите, безсребърната кметица Иванчева е осъдена вече.

 46. 46 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  До коментар [#40] от "xefgo":

  "Лозан Панов да мисли какво ще прави след изтичане на мандата му и в коя партийка евентуално ще го наемат"

  Предполсгсм, че ще основе агенция за недвижими имоти. Както стана ясно двамата с жена му имат уникалния талант да изнамират атрактивни имоти на безумно ниски цени.

 47. 47 Профил на Plums vs ГЕРБage
  Plums vs ГЕРБage
  Рейтинг: 1625 Весело

  Ако съдим от правните познания на самия Панов, "доказани" с влязло в сила решение на ВАС, то питаме ли се, подходящ ли е той за председател на ВКС, или напротив, требе да се запитаме с достатъчно правни познания ли е председателят на ВАС?

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 48. 48 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Като какъв е поискал?Като газен от камион?
  —цитат от коментар 2 на О, ко ма напрай!


  Как като какъв??? Като член на ВСС ,който трябва да се запознае с неговата компетенция и да прецени дали да гласува за или против него.Абсолютно резонни въпроси на Лозан Панов, за разлика от ония безличници,които ще гласуват за всеки спуснат от горе кандидат.

 49. 49 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3499 Любопитно

  Тц, тц, тц! Ам 'чи да гледа видеото с ареста на Иванчева и последвалото чакане с белезниците. Показното броене на пачките евро и останалата дунанма. После, да се запознае с хода на делото за фалита на КТБ. Ако и тогава не му е ясно, баце ще му обясни в личен разговор.

 50. 50 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  За какво качество на работата на прокуратурата може да става дума като оня ден изпратиха във ВКС НЕПОДПИСАНА жалба срещу авсстралиеца.
  То трябва голям талант за такъв пропуск. Дори нека си кажа как аз го оценявам. Този пропуск не показва ниска квалификация а мошенничество, да залъжеш общетвата, че уж првиш нещо.

  подпис
 51. 51 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 880 Весело

  До коментар [#35] от "Oleg Shishmanov":

  Цацаров, който неразумните дечица от правните нпо подценяват по доста глупав начин, превърна Пловдивския окръжен съд в национален отличник по съотношение дела/осъдителни присъди, потвърдени на трета инстанция.
  И всеки път, когато му дадат възможност,слага неразумните дечица на място.
  А те непрекъснато му дават възможност...

  Доброто е заразно
 52. 52 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2928 Неутрално

  Ако случайно коментарите ви са адресирани до Лозан Панов и други извисени като него, то може ли да му кажете да не вдига такива лесни и ефектни топки за Цацаров??
  —цитат от коментар 18 на АзКлавдия


  Там е работата, че топката хич не е лесна.
  Защото е по същество.
  Поради това няма и как да е ефектна. Ни за Цацаров, ни за Гешев.

  Така да попари Радостта тоя гаден, гаден Лозан ...

 53. 53 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 41 Любопитно

  Дай България,дай доказателства на Лозанъ!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 54. 54 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1498 Весело

  Много гаден този Лозанов иска номерата на делата!!!!!

  подпис
 55. 55 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 470 Неутрално

  По логиката на Л.Панов,че трябва да се представи качеството на работа от Гешев.То значи това е трябвалод а се случи и с предните кандидати за гл.прокурори.
  Само че при тях има един проблем.Освен че са юристи,никога не са работили в прокуратурата.
  Така че,по каква причина сега да се променят правилата за Гешев?!

  sdg
 56. 56 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4295 Неутрално

  Прогнозирам, че въпреки всичко Гешев ще бъде "избран", но пък няма да довърши мандата си! Ще се издъни както се издъни и семейната приятелка на Цвъки като председател на СГС!

 57. 57 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Дай България,дай доказателства на Лозанъ!
  —цитат от коментар 53 на Платон Фъшкиев


  Доказателствата ще си ги търсите в кремъл от чайката!

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 58. 58 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1049 Неутрално

  *Известно е също така, че преценката за професионалната квалификация на магистратите се гради освен на общи количествени, преди всичко на качествените резултати, постигнати в практическата му дейност. Те могат да бъдат преценени и коментирани само при наличието на непосредствени впечатления от конкретната му работа като прокурор, продължава писмото.*
  Умре му на Гешев всичката радост.

 59. 59 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 426 Неутрално
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#35] от "Oleg Shishmanov":Цацаров, който неразумните дечица от правните нпо подценяват по доста глупав начин, превърна Пловдивския окръжен съд в национален отличник по съотношение дела/осъдителни присъди, потвърдени на трета инстанция.И всеки път, когато му дадат възможност,слага неразумните дечица на място. А те непрекъснато му дават възможност...
  —цитат от коментар 51 на АзКлавдия


  Ама най-случайно имам поглед на мой гръб върху отличниците от СРП и СГП какво правят! И адвокат не може да защитава пресъпленията толков добре като тях!

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#55] от "Svetlio":

  Ам така е! Направо да може да го назначават без избор! Щом не бива да се избира!

 64. 64 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4295 Любопитно

  До коментар [#40] от "xefgo":

  "Той е достатъчно компрометиран, за да се прави на ментор и да иска от другите как точно да изградят мнението си. Твърде, твърде нагъл тип."

  Някакви аргументи за горното "съждение"?

 65. 65 Профил на Plums vs ГЕРБage
  Plums vs ГЕРБage
  Рейтинг: 1625 Весело

  До коментар [#35] от "Oleg Shishmanov":Цацаров, който неразумните дечица от правните нпо подценяват по доста глупав начин, превърна Пловдивския окръжен съд в национален отличник по съотношение дела/осъдителни присъди, потвърдени на трета инстанция.И всеки път, когато му дадат възможност,слага неразумните дечица на място. А те непрекъснато му дават възможност...
  —цитат от коментар 51 на АзКлавдия


  Цацаров като съдия е едно, а като главен прокурор - съвсем друго. Като се почне от Костинброд, мине се през тефтерчето на Златанов и се свърши с Цветанов, колко дела е спечелила прокуратурата заради неговото лично участие в каузата? А не беше ли Цацаров този, който покани с поклон Лозето да оглави ВКС? Къде мислиш, че ще отиде Цацаров, след като слезе от трона? Няма ли да е подчинен на Задаващиявъпросипокомпетентност? Не е ли целта на Цацаров да се пенсионира като върховен съдия или ще оглави районната прокуратура в Пловдив?

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 66. 66 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1784 Неутрално

  Прокурор Гешев е работил точно колкото Следовател Пеевски, преди да се наложи изненадващо да замести Пламен Георгиев.

 67. 67 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Прогнозирам, че въпреки всичко Гешев ще бъде "избран", но пък няма да довърши мандата си! Ще се издъни както се издъни и семейната приятелка на Цвъки като председател на СГС!
  —цитат от коментар 56 на vassilun


  Мисля точно обратното! За да го изберат трябва да го защитят едни хора на ББ. Ама трябва да го направят преди изборите, което няма да е много добре за ББ. А иначе стане ли, никой не може да го свали освен господ.

 68. 68 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 270 Весело

  Лозан Панов да мисли какво ще прави след изтичане на мандата му и в коя партийка евентуално ще го наемат. Той е достатъчно компрометиран, за да се прави на ментор и да иска от другите как точно да изградят мнението си. Твърде, твърде нагъл тип.
  —цитат от коментар 40 на xefgo


  Интересно - ако Лозан Панов е твърде нагъл тип, то господата Цацаров и Гешев на кое място в тази класация?!?!?! Според мен заемат първите 2 места и си сменят местата постоянно, но твърдо са на върха в тази класация :):):)
  И пак по темата - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПРОМЕТИРАНИЯ ЦАЦАРОВ къде ще отиде посланик след като му изтече мандата, варианти имаш ли? Европа, Азия или Латинска Америка? :):)

 69. 69 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4295 Любопитно

  До коментар [#8] от "Емо":Е посмалете, любимката на трипроцентовите, безсребърната кметица Иванчева е осъдена вече.
  —цитат от коментар 45 на m17


  Верно ли е осъдена Иванчева? С влязла в сила присъда? Или просто забравяте, че осъден на първа инстанция, не е с влязла в сила присъда! И Гешев сигурно смята, че Ивамчева е осъдена, защото така му се иска!

 70. 70 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3587 Весело

  До коментар [#35] от "Oleg Shishmanov":Цацаров, който неразумните дечица от правните нпо подценяват по доста глупав начин, превърна Пловдивския окръжен съд в национален отличник по съотношение дела/осъдителни присъди, потвърдени на трета инстанция.И всеки път, когато му дадат възможност,слага неразумните дечица на място. А те непрекъснато му дават възможност...
  —цитат от коментар 51 на АзКлавдия


  Колкото сега де що има прокурорче, подчинено и зависимо от Цацаров хвали Гешефт на поразия, така и Цацаров е станал отличник!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 71. 71 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#63] от "Oleg Shishmanov":

  Има си разписани правила за избор на гл.прокурор.Явно на някой политически партии и обвързаните хора с тях,не им харесва това.И се правят всякакви измислени инсинуации,спрямо Гешев.

  sdg
 72. 72 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4295 Любопитно

  До коментар [#46] от "moreee":

  "Предполсгсм, че ще основе агенция за недвижими имоти. Както стана ясно двамата с жена му имат уникалния талант да изнамират атрактивни имоти на безумно ниски цени."

  Няма да може да се справи с конкуренцията на Цвъки и Цецка! А и на Пламен Георгиев!

 73. 73 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  До коментар [#63] от "Oleg Shishmanov":Има си разписани правила за избор на гл.прокурор.Явно на някой политически партии и обвързаните хора с тях,не им харесва това.И се правят всякакви измислени инсинуации,спрямо Гешев.
  —цитат от коментар 71 на Svetlio


  Горкия той! Така да го мъчат да си вади хляба! Ще рече човек, че е някъде много ниско в йерархията, а не прикурор от ВКП.

 74. 74 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3587 Весело

  Дай България,дай доказателства на Лозанъ!
  —цитат от коментар 53 на Платон Фъшкиев


  Фъшкиите на Цацаров съвсем изтрещяха!
  Вие сте на ред да давате доказателства бе глупчо!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 75. 75 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Малеее,като чета коментарите ,то всичките герберски тролове са се наредили на опашка,Днес по тая тема премии ли ще раздват,та всиките сте тук?

 76. 76 Профил на Plums vs ГЕРБage
  Plums vs ГЕРБage
  Рейтинг: 1625 Весело

  После иди сравнявай Цацаров с Лозан Панов! Кой бил избрал Цацаров знаем. Питаме се, пак Той ли избра Лозан Панов или него го избра Началника? Ама не онзи от Драгалевци, а другият, хахаха...

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 77. 77 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Малеее,като чета коментарите ,то всичките герберски тролове са се наредили на опашка,Днес по тая тема премии ли ще раздват,та всиките сте тук?
  —цитат от коментар 75 на registriran


  Не чете ли във фрог? Ковчежникът питал праси "До кога ще го търпят тоя?" и оня таман папакал и се оригнал и казал, да потрае още малко. И сега трябва да омилостивят праси!

 78. 78 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 270 Весело

  По логиката на Л.Панов,че трябва да се представи качеството на работа от Гешев.То значи това е трябвалод а се случи и с предните кандидати за гл.прокурори.Само че при тях има един проблем.Освен че са юристи,никога не са работили в прокуратурата.Така че,по каква причина сега да се променят правилата за Гешев?!
  —цитат от коментар 55 на Svetlio


  Първо - троле светлий, никой не променя правилата за нищо, председателя на ВКС има право да направи "информиран избор" за качествата /количествата на кандидата за ГлавПрок ги виждаме - къмто 120 кила живо тегло! :):)/ на кандидата. А какъв по-добър начин за това да видиш наличните обвинителни актове за какви престъпления става дума, колко от тях са били осъдени по посочените в обвинителния акт членове и да се представят писмените записки по конкретните дела :):)
  Второ - това, че никой предходен шеф на ВКС не го е искал от предходните кандидати, не е проблем на Лозан Панов, в закона си има подобни разпоредби :)
  Трето - след като не са прокурори /визирам Борис Велчев/, то нека се направи една справка колко статии, публикации и писмени защити по граждански дела има и да се направи анализ на познанията и уменията му, напълно съгласен съм! :) Е те тогава Гешев съвсем ще изпадне от класацията обаче, защото при него тези неща са на кота 0 ... ама хубава, голяма, заоблена, кръгла НУЛА! :):):)

 79. 79 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4295 Любопитно

  До коментар [#55] от "Svetlio":

  "Така че,по каква причина сега да се променят правилата за Гешев?!"

  Ако Вие сте правил нещо погрешно пет пъти смятате ли, че е оправдано да продължавате да правите същото нещо пак погрешно?

 80. 80 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 880 Неутрално

  До коментар [#52] от "xm...":

  Изчакай топката, де,не е отиграна.
  Къде търчиш напред.

  Доброто е заразно
 81. 81 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  До коментар [#72] от "vassilun":

  ""Предполсгсм, че ще основе агенция за недвижими имоти. Както стана ясно двамата с жена му имат уникалния талант да изнамират атрактивни имоти на безумно ниски цени."

  Няма да може да се справи с конкуренцията на Цвъки и Цецка! А и на Пламен Георгиев!"

  Ще ги отсвири стой та гледай. Жената на Лозан постигна цена от 225 евро за кв/м за апартамент от Артекс. Цецо и Цецка в този бизнес са мишлета. Черният лебед ще ги схруска на закуска.

 82. 82 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 270 Весело

  Защо "умно красивите",пишете толкова тъпи коментари?Нещо разумно имате ли да кажете,или ще продължавате с тъпотиите,че е човек на Доган,Пеевски,Раша,Чайка,и т.н.
  —цитат от коментар 60 на Svetlio


  А не е ли? Риторичен въпрос, разбира се ... Ако ти не знаеш отговора, и медицината ще е безсилна да ти помогне ... :):):)

 83. 83 Профил на Oleg Shishmanov
  Oleg Shishmanov
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Защо "умно красивите",пишете толкова тъпи коментари?Нещо разумно имате ли да кажете,или ще продължавате с тъпотиите,че е човек на Доган,Пеевски,Раша,Чайка,и т.н.
  —цитат от коментар 60 на Svetlio


  Какво точно трябва да кажем?
  Относно разделението на властите - казахме! Тъпо ти е!
  Относно това, че не печели дела - казагме! Не ти е интересно!
  Относно това, че се врътна на 180 градуса относно това да е главен прокурор - казахме!
  Относно жената, с която живее и Ваклин - казахме ! Скука ти е!
  Относно образованието! - пак не те е интересно!

  Признавам си, не знам каква музика харесва!

 84. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3587 Неутрално

  Защо "умно красивите",пишете толкова тъпи коментари?Нещо разумно имате ли да кажете,или ще продължавате с тъпотиите,че е човек на Доган,Пеевски,Раша,Чайка,и т.н.
  —цитат от коментар 60 на Svetlio


  Не глупей, а прочети статията дето са ти дали над теб!
  Там всичко ще ти стане така ясно, че ме е страх да не ослепееш!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 85 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 525 Неутрално

  "ДЕБЕЛОТО" е изпълнителен орган на паралелната власт, която създаде ДПС като мощен инструмент на влияние на етническа основа. Над дебелото е разпределителят на порциите, иронизиращ неспособността на българското общество да се организира в свой интерес като резултат от съвкупни качества, философски обобщавайки ги в диагноза, наричайки я морфичен резонанс. Над разпределителя на порции е мощна организирана структура, замислена още 85-та, основно от ДС, с мисия за оцеляването си в посткомунистически условия. Замисълът е в резултат на политиките на Андропов, виждайки неизбежния разпад на комунизма в периода на перестройката. Целта на управлението на Андропов беше изготвяне на стратегия за възраждане на комунизма в нова форма при нови условия, когато му дойде времето. Един от ключовите играчи, на паралелната власт, оцелял във времето в България е бившият шеф на политическата полиция (комунистическото гестапо) - Димитър Иванов. По негова идея беше създаден политическият проект НДСВ. По негова идея, охранителят на Тодор Живков беше предложен за главен секретар на МВР при управлението на НДСВ. Тогава изгря звездата на ДЕБЕЛОТО. Димитър Иванов е основният идеолог, съвместно с Решетников на проекта "Президент", Той е и основният идеолог на новия проект - "Сестра Галева"!
  Ключов момент в процеса на бетониране на властта на "дебелите" е назначаването на дебил за главен прокурор и установяване на режимна форма на управление, придобила известност като прокурорска демоКРАТура. Прецизно е отчетен факта, че практически няма обществена съпротива против установяването на режима и ако се появи такава, то лесно ще бъде смазана. Затова мутрите, докарани на контрапротестите със задоволство се виждат като милиционерите на новото време.

 86. 86 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3587 Неутрално

  До коментар [#80] от "АзКлавдия":

  Същият съвет отправям и към теб.
  Прочети статията в "Капитал".
  Въпросът на Лозан Панов в право в целта!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 87. 87 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1687 Любопитно

  Ама чакай сега господин Панов! Как тъй доказателства за качествена работа?
  Ма Гешев си е качествен отвсякъде. Не само в работата.
  Качествена единица на Бандата от Симеоново.
  Качествен милиционер.
  Самото Качество на качествата.
  Критерий за качество.
  Как ще искаш доказателства за критерий?:)

  :)
  !

 88. 88 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Трябва силно да подкрепяме Панов.

 89. 89 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Гешев е радост, Гешев е свобода 💡 Дайте шамс на Гешефт да работи👍

  No Pain No Gain
 90. 90 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Че от делото за КТБ каква по-висока оценка?!?
  "Правилните" доказателства се разглеждат, а "неправилните" дори не се забелязват.
  Редовете ДП-576 млн, както и къде отидоха активите купени с парите събрани в КТБ са напълно безинтересни теми за "прокуратурата"!
  Е, може след 12 години да излезе някой невиждан "видео запис", ама само ако обстановката го изисква и отогваря на тогавашните цели.

 91. 91 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 316 Неутрално

  Tази част от съдийството се дискредитира тотално. Този горе, скрилият се в миша дупка калпакчиев и останалите, които изпълзяха покрай грозната кампания срещу Андрей Монов. Това НЕ е чудо за три дни, такова НЕ се забравя!

  Мърфи е оптимист!
 92. 92 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 558 Весело

  До коментар [#38] от "samoedin":

  Охооо сега видях, че тези 230 не са "обвинителни актове", а само актове, т.е. всякакви, включително глоби. Хахаха тоя ще се окаже всъщност доста ниско продуктивен :)

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 93. 93 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Само че при тях има един проблем.Освен че са юристи,никога не са работили в прокуратурата.Така че,по каква причина сега да се променят правилата за Гешев?!
  —цитат от коментар 55 на Svetlio


  Тоя пък е работил в прокуратурата. Нека се види, какво е постигнал.
  Или по-добре да не гледаме?

 94. 94 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3696 Весело

  Фани Цацаров че удри Гешев! Един дол дренки, продажници и блюдолизци!

  klimentm
 95. 95 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1505 Любопитно

  До коментар [#83] от "Oleg Shishmanov":

  "Относно жената, с която живее и Ваклин - казахме"

  Жената на Гешев е човек на Ваклин а жената на Панов е семейна приятелка на Артекс. Две много мощни строителни фирми, вероятно конкуренти за парцели и при продажбите. Не смяташ ли, че може би заради това е конфликта?

 96. До коментар [#4] от "Norman Granz":

  Проблема е, че дори не можеш и да обясниш...
  Това е трудна задача при наличието на толкова опорки и флашки......
  Особено за теб....

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 97. 97 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3587 Весело

  До коментар [#91] от "султана глаушева":

  Това герберските тролове ставате все по-смешни.
  Също като слепци размахвате заплашително тояга без дори да се опитате да ударите нещо смислено.
  Пишете глупости, сменяте темата.
  Ето ти например от зор сменяш темата, ама и там сте за мустака.
  Твърде много станаха поръчителите на Цацаратурата и от нея вече се чудят на кой да уйдисат на акъла.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 98. 98 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1687 Любопитно

  Когато станел Главен прокурор Гешев щял да наложи промени в Конституцията.
  Първо трябвало да се забичат думичките "мандат" и "седем години". Второ към думите Главен прокурор се добавят и думите Иван Гешев. Трето - същата промяна се прави и в названието на държавата. Четвърто в лена за произхода на властта думите народът се заменят с думите "Иван Гешев". Можело по съвместителство и да се добави Пеевски.
  :)
  !

 99. 99 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 554 Неутрално

  [quote#3:"doroteus"][/quote]
  Ха-ха-ха "Процедурни правил" с един кон на пистата да правиш залагания за победител.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 100. 100 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Ей сега е моментът да му запушат устата със справка за успешните дела.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK