Слави Трифонов: Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта (видео)

Слави Трифонов: Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта (видео)

© "Няма такава държава"Заради отвращението си от политиците, които не са се съобразили с резултатите от проведения от него референдум, шоуменът Слави Трифонов е решил да създаде партия. Това обявява той пред делегатите на 20-минутното учредително събрание, на което беше създадена неговата партия "Няма такава държава" малко след избора си за партиен лидер.


"Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост...Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел...Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие, независимо от това дали на някой му харесва или не му харесва", заявява Трифонов, цитиран от организаторите на събитието.


"Животът е прекрасен, благодаря ви", завършва той.

"Дневник" публикува цялото изказване на Слави Трифонов след избирането му за председател на "Няма такава държава":


"Първо искам да ви благодаря, това е едно изумително нещо което се случва, защото целият политически ресурс в последните години изглежда нелепо и нормалният човек чувства отвращение. Една огромна част от българите са отишли в чужбина точно по тая причина. Хората, които управляват и се избират от неголяма част от българския избирател са алчни за власт.


Аз и моите колеги процедираме по този начин, защото се случи една огромна несправедливост. Беше проведен по смисъла на конституцията референдум. Този референдум беше проведен по българската конституция и по правата на пряката демокрация. Той беше захвърлен в ъгъла все едно нищо не се случило.


Тука в България всички сте потребители на факта, че всяко чудо е за три дни. Да обаче чудото е нещо прекрасно – не може да бъде за три дни. Затова е чудо. Аз няма да ви обяснявам тия неща в емоционален план, но днес е ден в който си позволявам по-емоционално да ги обясня.


Аз съм практичен човек и мислех да си напиша реч. Но предпочетох по-скоро да ги кажа по-емоционално, защото живеем заради емоциите. Те са лош съветник, но живеем заради тях. Та тази емоция, която предизвикаха с незачитането на референдума и че "всяко чудо е за три дни" е.. отвращение.


Слави Трифонов: Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта (видео)

© "Няма такава държава"


Аз съм последователен и мисля, че най-правилното нещо е човек да върви към целта си без да се спира и без да се страхува. Обаче има една група хора, които решиха, че това няма никакво значение и със съвсем елементарни хватки и дори с незачитане на закона, което е отвратително – законодателят не зачита закона, та този референдум беше избутан в ъгъла с това, че всяко чудо е за три дни.


И по закон, това, което може да се направи е да се създаде политически продукт и този политически продукт. не се измъквам от думата "партия", но думата "партия" е отвратителна. Просто представлява нещо, което в последните години, при този начин на "демокрация" се превърна в нещо отвратително нарицателно. Но такъв е закона и целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта.


Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост. Както предполагам и огромната част от вас. Кой нормален човек не иска справедливост? Излизайки от тази зала всеки живее живота си подложен на несправедливости. Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел.


Когато нещо се прави трябва да се направи до край. Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие, независимо от това дали на някой му харесва или не му харесва. Защото според мен така се прави.


Ако и това нещо се замете в ъгъла и се направи като "всяко чудо за три дни" ние в какво да се опираме в ежедневието си като желание за справедливост? Откъде да дойде то? Ще дойде когато се спазват правилата.


Слави Трифонов: Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта (видео)

© "Няма такава държава"


Аз не мога да направя така че да се спазват всички правила, но едно съществено правило като закона за пряката демокрация ще бъде спазено, защото, който застане на пътя на справедливостта ще си поеме всички последствия.


Искрено съзнавам какво правя. Искрено съзнавам какво правя, искрено осъзнавам отговорността, която поемам. Искрено осъзнавам отговорността, в която сте ме облекли вие. Суверена е майсторът който прави това, а аз съм просто инструмент.


Искам да ви благодаря, оценявам вашето доверие и съм ви благодарен, че създавате за мен и моите колеги един изключителен момент.


Животът е прекрасен, благодаря ви.


Слави Трифонов: Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта (видео)

© "Няма такава държава"


Какво се казва в учредителната декларация на партията


В публикуваната преди време учредителна декларация на партията една от основните цели на формацията ще бъде засилено участие на гражданите в управлението на държавата и вземането на решения чрез референдуми. Политическата формация ще иска и въвеждането на задължително гласуване на избори и референдуми. Както и електронно дистанционно гласуване.


Трифонов продължава да настоява за смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна и за намаляването на броя на депутатите от 240 на 120. Предвижда да се бори за изцяло мажоритарна избирателна система в два тура с абсолютно мнозинство.


Предлага се и пряк избор на главния прокурор, на националния омбудсман и на шефовете на областните дирекции и районни управления МВР.


Освен това в декларацията пише, че сред целите са също "цялостно реформиране на правоохранителната система и установяване на реално върховенство на закона; премахване на партийното влияние върху правосъдната система; реформиране на системата за обществено здравеопазване и осигуряване на свободен и равнопоставен достъп на всички граждани до адекватни и качествени медицински услуги". Има и други задачи - намаляване на бюрокрацията и въвеждане на електронно управление, неутрализиране на монополите и картелите, реформиране на образователната система, защита на семейството и семейните ценности, достойни доходи, гарантиране на личната неприкосновеност, членство на България в еврозоната, банковия съюз и шенгенското пространство.


Част от идеите, като намаляване на броя на депутатите, мажоритарни избори и др. са близки до въпросите, които екипът на шоуто на Трифонов опита да подложи на национален референдум преди три години. Част от тях бяха отхвърлени от Конституционния съд, защото изискват свикване на Велико народно събрание. Други като задължителното гласуване, мажоритарните избори и държавната субсидия от един лев на глас за партиите
получиха подкрепа от избирателите, но не достатъчна, за да станат задължително закони.


През май 2017 г. Слави Трифонов започна протест пред парламента срещу неприемането на резултатите от инициирания от него референдум от депутатите. Седмица по-късно той спря да идва пред парламента, след като депутатите от ГЕРБ внесоха проект за промени в Изборния кодекс, с които да се въведе "пълен мажоритарен вот в два тура", като страната бъде разделена на 240 едномандатни избирателни района.


В днешното учредително събрание са участвали 559 делегати от цялата страна, съобщиха организаторите

© "Няма такава държава"

В днешното учредително събрание са участвали 559 делегати от цялата страна, съобщиха организаторите


На 30 май Върховният административен съд пък постанови, че референдумът, иницииран от "Шоуто на Слави", не е задължителен. В отговор водещият обяви, че магистратите са узаконили лъжата и са оправдали нарушаването на закона.


Малко по-късно депутатите отхвърлиха и идеята за въвеждане на мажоритарен вот. А Трифонов обяви в писмо до медиите, че "живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. В европейската история аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция - няма значение".


Сега тези и други отхвърлени идеи ще залегнат и в програмата на бъдещата формация.


В днешното учредително събрание са участвали 559 делегати от цялата страна, съобщиха организаторите.

Коментари (343)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  Пожелавам успех на Слави!

 2. 2 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  Дано да върне в родината ни интелигентните и млади хора и да посъкрати тър____те в народното събрание.

 3. 3 Профил на Animals As Leaders
  Animals As Leaders
  Рейтинг: 387 Весело

  До коментар [#1] от "Зори":

  Успех в какво му пожелаваш? Да прави без акъл неща, за които се иска акъл?

 4. 4 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3996 Неутрално

  Слави няма да стане българския Зеленски. Много е компрометиран и няма качествата за това.

 5. 5 Профил на Нам Бок
  Нам Бок
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Хубаво е хората, дето се канят да гласуват за Трифонов, да са информирани за кого си дават гласа. Моля софиянците, работещи по телевизиите, да изровят предаването "Илия Павлов гост на Слави Трифонов". Там ще видите един съвсем друг Слави, не тоя който сте свикнали да гледате.

 6. 6 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 658 Весело

  Трифонов е новото издание на Бареков ... На лов за шарани ...

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 7. 7 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 658 Весело

  Дано да върне в родината ни интелигентните и млади хора и да посъкрати тър____те в народното събрание.
  —цитат от коментар 2 на Зори


  За да бъде интересен за интелигентни хора е нужно и той да бъде поне малко интелигентен ... уви, не е от силните му страни това.

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 8. 8 Профил на anonim440
  anonim440
  Рейтинг: 2460 Неутрално

  Колкото е отвратителен в национален ефир толкова е отвратителен и като поитик.

 9. 9 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#3] от "Animals As Leaders":

  Като се иска акъл и ти имаш претенциите да имаш повече акъл от него-смени Слави,създай партия и осъществи това за което гласуваха хората на референдума.

 10. 10 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2394 Неутрално

  Цитат:

  "Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост."

  Как ще въздадеш справедливост,ако нямаш власт?! И то цялата власт!
  Слави или е идиот,или е лъжец. Лично аз НЕ го смятам за идиот.

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2590 Неутрално

  Ако Сараят стои зад този катил, с бате Бойко ще си казваме чао до скиф.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. Защо му давате трибуна на тоя нов Шиши?

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 13. 13 Профил на anonim440
  anonim440
  Рейтинг: 2460 Неутрално

  Няма такъв политик, няма такава партия, няма такива избиратели.

 14. 14 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3996 Неутрално

  Човекът , който допринесе много да няма справедливост в България , сега ще възстановява справедливостта.
  Слави ще излезе прав. Цинично прав. А , бе наистина, жаргонно казано , "няма такава държава".

 15. 15 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#10] от "deaf":


  А тези които имаха и имат власт все още взеха ли предвид резултатите от проведения референдум? Тогава къде е справедливостта,която искат хората?

 16. 16 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  Ха ха, думата партия била отвратителна, па продукт не била отвратителна.
  Славчо, толкоз си объл, майка, такива си ги нанизал като в кръчмата, че еш си нямаш.
  Дневник шпиони ли са пуснали, що ли? Нали щеше да е тайно, аз мислех, че ритуално чифтосване са извършвали, то гледай какво било.

  Доброто е заразно
 17. 17 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Неутрално

  Като знам някои подробности на този етап се дистацирам.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 18. 18 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3119 Неутрално

  Още един който да изпитва реакциите на местната глутница на Павлов

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Весело

  До коментар [#16] от "АзКлавдия":

  Ако са се чифтосвали и са те пропуснали си права да се гневиш !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21 Профил на bkstoja
  bkstoja
  Рейтинг: 395 Неутрално

  поредния месия! и той като крадлив дедо и други подобни ще си замине след няколко години излъгал народа и загубил времето на държавата заради лични амбиции.

 22. 22 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Ужасни неща са написали в декларацията. Всъщност, нищо ново под слънцето - отново неуки и необразовани хора са се качили на клона.
  Потърпевшите са ясни.
  Чалгата постепенно ще превземе изцяло територията.
  Всеки народ си заслужава управляващите.

 23. 23 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Весело

  До коментар [#19] от "КМЕТ В СЯНКА":


  Hahahaha

 24. 24 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#15] от "Зори":

  Референдумът е незадължителен, стига вряка и ти.

  Доброто е заразно
 25. 25 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 925 Весело

  Устройството на държавата не е шега работа.

 26. 26 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 915 Любопитно

  вярно е, че българинът е дълбоко отвратен от политиците си, но със новият проект на слави,едва ли това отвращение ще стихне ,по вероятно е обратното ?

 27. 27 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  До коментар [#19] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ти си по-объл и от Слави, мълчи си там.

  Доброто е заразно
 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Неутрално

  До коментар [#21] от "bkstoja":

  Що бе? Бойко как се задържа ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3996 Неутрално

  Няма такъв политик, няма такава партия, няма такива избиратели.
  —цитат от коментар 13 на anonim440


  Казано в смисъла на жаргонното "няма такова нещо", като отрицание на абсурдното.
  Само в държавата Абсурдистан може да съществува партия "няма такава държава".

 30. 30 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Весело

  До коментар [#24] от "АзКлавдия":

  Много си гневна !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 31. 31 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#3] от "Animals As Leaders":

  То щото управляващите имат много акъл,затова от зле по на зле вървим и се чудят как да излезем от калта

 32. 32 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Неутрално

  До коментар [#6] от "danvan":

  Как може да сравняваш Трифонов с Бареков, си е много интересен въпрос, особено за кинтите, към 100 млн., които прибра Бареков от една банка, за политическото си проектче...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 33. 33 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  Славейко се взе много на сериозно ! ! !
  Съвременник и свидетел е на много такива партийни недоносчета ,
  които просъществуваха както казваме ние дъртите шопЕ - от ден до пладне ! ! !
  А като млад юноша си спомням и един филм:
  "" Тя танцува само едно лято! ""

  Но вече си има и прякор:
  Слави Справедливия . . . . .🎈😂 🎈 😂 🎈 😂

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 35 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2573 Неутрално

  До коментар [#18] от "дерибеев":

  и твоята реакция е в рамките на очакваното :)

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 36. 36 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Весело

  До коментар [#27] от "АзКлавдия":

  Зла леля !Зла леля !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 37. 37 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Весело

  ХА-ХА-ХА .... продукт.
  "Няма такъв продукт!":)

  Справедливостта славчо се УСТАНОВЯВА, не се възстановява.
  справедливостта е продукт, а не се прави с продукти.
  ХА-ХА-ХА....
  Няма такава справедливост.

  Мислех да не го коментирам въобще, ама карай.
  ХА...
  :)
  !

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2586 Неутрално

  "Животът е прекрасен, благодаря ви"

  Засега ми приличат на секта

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2573 Неутрално

  До коментар [#26] от "Stewie":

  След като българина съвсем се отврати, вероятно трябва да дойде българското копие на Путин.

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 42. 42 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#30] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Никак, забавлявам се, не ми се занимава с теб и коментари тип 6 а клас

  Айде, друм.

  Доброто е заразно
 43. 43 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Неутрално

  Силно изявление, важни цели! Някои партийки искаха само чрез недомлъвки избор на главен прокурор чрез пряк избор, тук, една новосформирана партия/политически проект, го поставя като една от главните си цели!

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 44. 44 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1674 Неутрално

  оооофофоф... след маяма - гражданския кандидат ся пък и тоя ми ти продукт на отходния тракт на дс

 45. 45 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2590 Неутрално

  До коментар [#22] от "SSS":

  "Потърпевшите са ясни."

  За да се изяснят и поръчителите на проекта, трябва да се проследи реакцията на свинските медии. Ако са сдържано-доброжелателни, в комбинация с дискретни критики към "стабилността", ясна е работата.

  Във всеки случай, replay на Царо, Пожарникаро, Бареката (който даде бързо фира) ... you get the idea.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 46. 46 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Трифонов продължава да настоява за смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна и за намаляването на броя на депутатите от 240 на 120. Предвижда да се бори за изцяло мажоритарна избирателна система в два тура с абсолютно мнозинство.


  Предлага се и пряк избор на главния прокурор, на националния омбудсман и на шефовете на областните дирекции и районни управления МВР.

  За смяната на Главния чрез пряк избор се изисква промяна на Конституцията.
  Тези тъпанари - Тошко сценарисчето и сие нищо не разбират. Отново хаос и халтура. Отново ужасна простотия в политическото пространство...
  Няма ли в тая държава свестни хора?

 47. 47 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4867 Весело

  До коментар [#42] от "АзКлавдия":

  Кучкова не харесва това !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 48. 48 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  До коментар [#40] от "Зори":
  Ти тук мен ли си дошла да коментираш, или референдума на Славчо?
  Я си пиши по темата и не се вълнувай излишно.

  Доброто е заразно
 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1839 Любопитно

  "Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта"
  ...................
  Славчо, защо е взел слогана на дрогарката Милийончева "Справедливост сега"
  Или шараните вече са забравили, че са кълвали на тази стръв???

 51. 51 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3119 Неутрално

  До коментар [#35] от "Opportunity":

  Естествено, че е очаквана . 30 години еднакви клишета редите

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 52. 52 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Любопитно

  До коментар [#43] от "hamiltonf":

  Пълна глупост е изборът на главен прокурор.
  Проблемът с глания прокурор не е как се избира , а негоната БЕЗКОНТРОЛНОСТ.
  Много важно сме направили избори, след като в резултат получаваш ДИКТАТОР!
  Разбираш ли!
  Така че това е прах в очите. Самозаблуда.
  !

 53. 53 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  До коментар [#43] от "hamiltonf":

  Сега остава да направим избори за внс, 400 депутати, и ПуПу Няма такава държава да има мнозинство в него.
  Иначе са просто приказки за зелени гащи и чорапи.

  Доброто е заразно
 54. 54 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Неутрално

  До коментар [#52] от "AzDebil":

  Конституция има по въпроса...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 55. 55 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#48] от "АзКлавдия":


  Нямам време теб да коментирам.Пък е излишно виж колко други те коментират негативно.

 56. 56 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Любопитно

  До коментар [#54] от "hamiltonf":

  То и да НЕ се избира глаДен прокурор го пише в Конституцията.

  Значи ще сменяме конституцията.
  !

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 58. 58 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Неутрално

  До коментар [#16] от "АзКлавдия":

  "Клавдия", не мога да те позная, малко безпристрастност няма да ти е излишна...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 59. 59 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 398 Неутрално

  И да успее да вкара 20-ина депутати...как ще постигне целта си? Той е отвратен от всички партии. Все с някой трябва да се коалира. Освен това не прочетох кой е спонсорът на тази "алчност за справедливост"?

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 60. 60 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  До коментар [#48] от "АзКлавдия":Нямам време теб да коментирам.Пък е излишно виж колко други те коментират негативно.
  —цитат от коментар 55 на Зори

  😂😂😂
  Като е излишно и нямаш време, спри се.

  Доброто е заразно
 61. 61 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 292 Неутрално

  Що за злобен мазохист трябва да бъдеш че да мразиш и плюеш по някой който се бори ЗА ТЕБ и твоите права. Вие сте болни бе хора. Управлява ви един прост пожарникар и олигархия, БГ затъва, а вие мразите всеки който се опитва да промени нещата. Дали е чалгар Слави или не въобще няма никакво значение. Важното е какво предлага, за какво се бори. БГ има нужда от пряка демокраия, повече гражданско участие във власта, пряк избор на политици и управници. От това имаме нужда, а не повече от същото.

 62. 62 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  До коментар [#56] от "AzDebil":

  "Значи ще сменяме конституцията."!?!

  Кои са тези "ще сменяме"!?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 63. 63 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#59] от "tolkoli":


  НЕ ТОЙ Е ОТВРАТЕН! Хората са отвратени от всички партии и затова той ще обере отрицателния вот от всичките партии.

 64. 64 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 477 Неутрално

  И без това политическият ни живот до сега беше една голяма чалга та дойде време и най големият чалгар да заеме подобаващато му се място. Единствено хубавото на случващото се е, че умнокрасавците съвсем ще загубят терен под краката си.

 65. 65 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#58] от "hamiltonf":

  Моля?
  Безпристрастност за глупостите на Слави? Кое ти се стори пристрастно - че има Конституция ли?

  Доброто е заразно
 66. 66 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1612 Весело

  До коментар [#62] от "hamiltonf":

  Аз, ти и тези дето ги няма...:)
  :)
  !

 67. 67 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#61] от "happystory":


  Прост народ-слаба държава!

 68. 68 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1412 Неутрално

  ОТДАВНА НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТАКА!!!!!!!!
  Приятелят на мутрите ще"възстановява справедливостта"!!!!!
  Бог да пози Отечеството!

 69. 69 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1412 Неутрално

  ОТДАВНА НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТАКА!!!!!!!!
  Приятелят на мутрите ще"възстановява справедливостта"!!!!!
  Бог да пози Отечеството!

 70. 70 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2590 Неутрално

  До коментар [#61] от "happystory":

  "Дали е чалгар Слави или не въобще няма никакво значение. Важното е какво предлага, за какво се бори."

  Онова, което са му написали СЦЕНАРИСТИТЕ.

  Ама не ония от "шоуто". 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 71. 71 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1260 Весело

  Ох, ас са флюбих ей в тва, освен в първото лице, ед.ч.:
  "Аз няма да ви обяснявам тия неща в емоционален план, но днес е ден в който си позволявам по-емоционално да ги обясня.
  Аз съм практичен човек и мислех да си напиша реч. Но предпочетох по-скоро да ги кажа по-емоционално, защото живеем заради емоциите. Те са лош съветник, но живеем заради тях. Та тази емоция, която предизвикаха с незачитането на референдума и че "всяко чудо е за три дни" е.. отвращение."

  Другари, решиф да са кръста "Емоция"! Прощавайти!

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 72. 72 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  Българите винаги чакат някой да ги ,,освободи"! Никога не вярват в себе си,защото са комплексари! Все следват тълпата-дори тя да греши генерално. Никога не скачат заедно когато им нарушават правата!

 73. 73 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  Като се вземе предвид:
  Как насажда в продължение на 20 години чалга културата, която убива гражданина;
  кого никога не критикува;
  кого възпява;
  колко справедливо правеше "унищожителни" критики без право на глас на портретите на политиците, неудобни на комунистическата мафия
  как гъделичка националните чувства, за да ги принесе в жертва на руската геополитика и т. н.
  акълът ми не побира каква "справедливост" и за Кой иска да наложи в България.


 74. 74 Профил на Thrasimedes
  Thrasimedes
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Партиен продукт основан на "емоцията на отвращението" (както сами си признават) и формиран като секта или клика, обединена около общ работодател.

  Може ли да съществуват в България такива наивници, че да свързват подобен отдавнашно режисиран и вмирисан още от самото начало продукт с думата "надежда"?

 75. 75 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  До коментар [#66] от "AzDebil":

  "... и тези дето ги няма...:)"


  Добро, много добро...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 76. 76 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2590 Неутрално

  До коментар [#73] от "авторът":

  Бих добавил и:

  Откъде тръгна!

  От Мултигруп.

  Enough said.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на fio41315648
  fio41315648
  Рейтинг: 300 Весело

  Един селянин, убеждава други селяни, колко много го е грижа за тях! Тоя филм вече сме го гледали, знаем и края! :)

 79. 79 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  До коментар [#64] от "von_seeckt":
  Разбира се, трябва да споменештова, срещу което си поставен във форума - умно-красивите, т.е. европейското бъдеще на България. Молодець!

 80. 80 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#77] от "hamiltonf":


  То и Волен Сидеров ги пееше много сериозни,ама виж го до къде го докара! Та няма значение какви си ги пял, а за какво имаш воля!

 81. 81 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  Каквото има да се случва, ще се случи, дали след месеци, или след година-две, на следващите парламентари избори, до тогава, треска ще тресе и Герб, и БСП, и националисти, и "десни", вкл. и радвоените членове на "ДПС"...
  Ще има ли инфаркти, това е въпроса...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 82. 82 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  До коментар [#80] от "Зори":

  Волен беше главен редактор на "Демокрация", много моля...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 83. 83 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  До коментар [#77] от "hamiltonf":
  Нали трябва да се прокарва чалгата под булото на някакъв национализъм. И след това идва балет "Магадан" и всичко става ясно. Но това са трудни за разбиране неща на човек като теб, който работи за миналото на България.

 84. 84 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#82] от "hamiltonf":


  Мда...

 85. 85 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  Забележителен форум. Всички, които са защитгавали БСП и ДПС са си подали ръка, за да славят новият чалгарски проект на хибридната война на Русия. Само слепият не може да разбере за кого ще работи и каква справедливост зе въздаде, ако има възможност.

 86. 86 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  Яко ще се изкефя Слави да ги направи за срам дето толкова време само мотат хората с разни обещания,прокламират преди избори проекти които никога не са и мислили да изпълняват.

 87. 87 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  До коментар [#83] от "авторът":

  https://www.youtube.com/watch?v=deTb9RcCyRs

  Увеличи звука, да чуеш най-накрая нещо истинско, българско, през живота си! Погледни хората, хора млади и на средна възраст, бъдеща лавина гласоподаватели:
  Жалка история...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 88. 88 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1674 Неутрално

  НЕ ТОЙ Е ОТВРАТЕН! Хората са отвратени от всички партии и затова той ще обере отрицателния вот от всичките партии.
  —цитат от коментар 63 на Зори


  ахахаха... продуктът не е отвратен, само се пъне да обере некъв си вот, така ли хахаха

  а да видим па дали нема да си обере крушите... и то още след първите избори, на които ще се яви... улАвите свършиха мадам

 89. 89 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  До коментар [#59] от "tolkoli":
  Разсъждаваш за политическия продукт на Слави като за партия, която апостолски се грижи за народа. Слез на земята и се опомни - този продукт е замислен в лоното на ДС преди четвърт век. Няма как да го разглеждаш като нормален.

 90. 90 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3953 Весело

  До коментар [#85] от "авторът":

  "Всички, които са защитгавали БСП и ДПС са си подали ръка, за да славят новият чалгарски проект на хибридната война на Русия."!?


  Кои са тези "всички червени и ДПС" "юнаци", бе другарю?! Всички, до един са против, и не само те, а и онези от Герб, и от "десните"!
  Трола на вечерта! Срамна история, но все пак "авторска"...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 91. 91 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5918 Неутрално

  Популист номер ен :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 92. 92 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  Каквото има да се случва, ще се случи, дали след месеци, или след година-две, на следващите парламентари избори, до тогава, треска ще тресе и Герб, и БСП, и националисти, и "десни", вкл. и радвоените членове на "ДПС"...Ще има ли инфаркти, това е въпроса...
  —цитат от коментар 81 на hamiltonf


  Ще има инфаркти, зер! Моят ще е от любов!

  P.S. Славчо, ако четеш, умиргам за тебе! Чети ми подписа!

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 93. 93 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  До коментар [#87] от "hamiltonf":
  Благодаря ти, ти по-лоша реклама от мен направи на Слави. Това ще отрезви всички, които са позабравили за каква чалга-справедливост копнее Славчо.

 94. 94 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3910 Весело

  Ще възстанови бошлшф! От кога вируса възстановява болния?!

  klimentm
 95. 95 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2573 Неутрално

  До коментар [#63] от "Зори":

  От днес "всички партии" включва и неговата

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 96. 96 Профил на ages
  ages
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Слави да каже какво мисли за Цацаров, Гешев, Пеевски, Доган. Това е тестът.

  Защо ако не да?!
 97. 97 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1674 Весело

  и между другото, задължителното гласуване отдавна влезе в ИК, ако на авторката чак да не и се верва... я вижте там, да не би да става дума за принудително гласуване хахаха

 98. 98 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  В края на краищата партията му вече е факт. На кой му харесва на кой му не харесва-всеки да избира за какво да гласува. Аз обаче гледайки Волен Сидеров с неговата ,,Атака",Марешки с неговата ,,Воля", ОП с техните резили-твърдо предпочитам Слави

 99. 99 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3910 Весело

  До коментар [#74] от "Thrasimedes":

  "Може ли да съществуват в България такива наивници"


  Разбира се че може и още как! Българский избирател е извънаредно глупав и тъп!

  klimentm
 100. 100 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2529 Неутрално

  До коментар [#95] от "Opportunity":


  Да.Така е!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK