Членове на съдийската колегия обвиниха Лозан Панов в опит да повлияе на съдии

Лозан Панов на заседание на съдийската колегия

© Юлия Лазарова

Лозан Панов на заседание на съдийската колегияДесет от 14-те членове на съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определиха обръщението на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов като недопустимо нарушение на независимостта на българския съд и опит да бъде поставен "на колене" конкретен съдебен състав. Те го призовават "да поеме своята отговорност от грубото потъпкване на българските закони, професионален дълг и чест".


Реакцията е срещу обръщението на Панов, публикувано на сайта на ВКС в понеделник, в което той предупреждава, че "законността и правото стават жертва на конюнктурния произвол и политическата целесъобразност" по повод случая с австралийския гражданин Джок Полфрийман. Панов се обръща към съдиите, на които им предстои да разгледат искането на главния прокурор Сотир Цацаров за възобновяване на делото за условното предсрочно освобождаване на Полфрийман и възлагането му на друг съдебен състав, който да го върне в затвора.


Вчера обръщението беше обсъждано в съдийската колегия извън дневния ред.
Според част от членовете на съдебния съвет обръщението на председателя на ВКС към поименно посочени съдии от състава на съда, на които е възложено разглеждането на делото, е безпрецедентна и откровена намеса в тяхната работа. "Особено фрапиращо е неприкритото му изявление за бърз и желан изход от делото, което съставлява недопустим опит за влияние", пишат членовете на съдийската колегия. Според тях висящи дела не трябва да се коментират, а с опита си за влияние Панов е изказал демонстративно недоверие към колегите си.


"Да се правят внушения за "беззаконие и произвол", когато казусът е висящ пред съда и се очаква произнасяне по него, е тотална загуба на професионалното "достойнство на тогата" точно в онези моменти, в които председателят на ВКС би следвало да е облечен с нея и да "отстоява законността" без страх", пишат Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков.

Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  ВСС е правителството на съдебната власт, която е в момента тотално отсвирена и съдебни решения не се изпълняват поголовно. Нено Димов е осъден да обяви разрешителните за горене на боклук, не го прави. Фандъкова е осъдена да отвори папката с проекта за крематориум за боклуци в центъра на София - не го прави. Джок Полфрийман е освободен от съда - 3 месеца стои в бежански лагер. Забраната за напускане е свалена - взели са му паспорта.

  Накрая Лозан пита какво става в тая държава и те скачат него да бият??? От самолет се вижда, че бачкат за Свинята.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 2. 2 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Шах с пешката! Десет от 14 съдии! Като махнете Лозан Панов стават десет от 13 съдии!
  Това означава, че половината от квотата на избраните от самите съдии в колегията, са гласували срещу Лозан Панов и приказките за политическо влияние на парламентарната квота увисват !

 3. 3 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Да си припомним, че един от тези членове на ВСС, пращаше СМС-и на мутрата премиер:
  "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записите с двете каки. Не го приехме".

  Кой ли е бил този изрод, достигнал до такова високо ниво?

  А иначе при тези мекотели във ВСС, напълно естествено е поне един да каже че законите и решенията на съда трябва да се спазват от всички!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 4. 4 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#3] от "Рим":

  Въобще не си разбрал смисъла на изявлението на колегията, лилав трол!

 5. 5 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 889 Неутрално

  Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков.

  Това е лобито на ДПС във ВСС.
  Тези следва да бъдат низвергнати и с доживотна забрана за публична длъжност.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 6. 6 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  ВСС е правителството на съдебната власт, която е в момента тотално отсвирена и съдебни решения не се изпълняват поголовно. Нено Димов е осъден да обяви разрешителните за горене на боклук, не го прави. Фандъкова е осъдена да отвори папката с проекта за крематориум за боклуци в центъра на София - не го прави. Джок Полфрийман е освободен от съда - 3 месеца стои в бежански лагер. Забраната за напускане е свалена - взели са му паспорта.Накрая Лозан пита какво става в тая държава и те скачат него да бият??? От самолет се вижда, че бачкат за Свинята.
  —цитат от коментар 1 на cinik


  Разбира се!
  И още - "....Административният съд - София е постановил с окончателно решение, че не е законосъбразен отказът на енергийния министър да предостави информация за отказа на ТЕЦ "Марица-изток 2" от договор за студен резерв. Това съобщава Антикорупционният фонд, който поиска от Теменужка Петкова да каже защо държавният тец се е отказал да изпълнява функцията на студен резерв и така да се лиши от милиони левове приходи.
  Съдът е постановил, че отказът на такава информация е незаконосъобразен, тъй като е налице надделяващ обществен интерес от разкриването й.
  Фондът припомня, че отказът на този ТЕЦ от договор за осигуряване на студен резерв отвори пътя на ТЕЦ "Варна", собственост на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, да изпълнява тази функция...."

  Някаква файда от това решение на съда!
  Това че Темерутка е в екипа на червените мутри, а ВСС е почти изцяло техен, дава ли им право да заобикалят решенията на съда?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 7. 7 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 497 Весело

  Да си припомним, че един от тези членове на ВСС, пращаше СМС-и на мутрата премиер: "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записите с двете каки. Не го приехме".Кой ли е бил този изрод, достигнал до такова високо ниво? А иначе при тези мекотели във ВСС, напълно естествено е поне един да каже че законите и решенията на съда трябва да се спазват от всички!
  —цитат от коментар 3 на Рим


  Може Лозан сам да се е донасял

  мурзилка
 8. 8 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  Шах с пешката! Десет от 14 съдии! Като махнете Лозан Панов стават десет от 13 съдии!Това означава, че половината от квотата на избраните от самите съдии в колегията, са гласували срещу Лозан Панов и приказките за политическо влияние на парламентарната квота увисват !
  —цитат от коментар 2 на oliverstone


  Съдебната власт е обезценена като българския футбол по времето на БФС с Боби Михайлов. До степен, че едно "мани ги тия боклуци кфо каат", дошло от Библиотеката, може да обезсили съдебно решение.

  За това положение е виновен ВСС. Те нямат интерес да си посипват главата с пепел.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 9. 9 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 416 Неутрално

  Ни епомним същият този ВСС как мишкуваше и пусна някакви декларации едва ли не против решението за освобождаване. Още тогава тези хора трябваше да напуснат веднага съдебната система.

 10. 10 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#5] от "ironhorse":

  Трима от изброените от теб не са от парламентарната квота, а от съдийската!
  Какво остава пък да са избрани от ДПС?!
  Айде вкарайте малко мозък в тия глави, че са пълни с клишета само!

 11. 11 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков. Това е лобито на ДПС във ВСС.Тези следва да бъдат низвергнати и с доживотна забрана за публична длъжност.
  —цитат от коментар 5 на ironhorse


  Боян Магдалинчев: ".....Престоят му в съвета е свързан със скандали, един от които е подмяната на протокол от решение на кадровия орган на съдебната власт. През 2004 г. става председател на Четвърто отделение във ВАС, което се занимава с концесии, обществени поръчки и контролира актовете на Комисията за финансов надзор, както и решенията на ЦИК. През 2012 г. е назначен за зам.-председател на съда. Името му се свързва със скандали около случайното разпределение на делата, които не бяха поставени по време на изслушването му в парламента...."

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 12. 12 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков. Това е лобито на ДПС във ВСС.Тези следва да бъдат низвергнати и с доживотна забрана за публична длъжност.
  —цитат от коментар 5 на ironhorse


  Българският "народ" все повече ми заприличва на "народа" в 1984, онази част, в която се описваше, как крайните квартали нямали нужда от Големия брат. Те сами се пазаели един другиго, "като стада, пуснати да пасат свободно в аржентинските прерии". Пред вратата на ДПС винаги е стояла цяла върволица българи, която да си предлага услугите за "съвместни действия по поренето на 7-те милиона педерунгели"

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 13. 13 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Вместо да бъде подведен под отговорност за доказана престъпна злоупотреба с власт, този екземпляр успя да се намърда за втори път във ВСС:

  ".........Това е второ участие на Магдалинчев във ВСС. Предишното беше свързано с огромния скандал между бившия председател на ВКС Иван Григоров и Магдалинчев във връзка с извършена фалшификация на протокол на ВСС от самия Магдалинчев.
  Помнят се и неговите действия като зам.-председател на ВАС да изолира определени магистрати, за да не могат да влязат в състава, който ще гледа делото на Петьо Петров - Еврото. Тогава той прескочи заповедта на Колев, според която, след като с компютър бъде определен съдията докладчик, другите членове на състава се определят по старшинство. В този случай Магдалинчев е "пренаредил" съдии, за да включи удобни според него, за да се получи целеното решение по делото
  Съдия Боян Магдалинчев, който беше основно действащо лице в порочния модел на администриране на Върховния административен съд, породил множество скандали и съмнения за манипулиране на дела. Ясно е, че г-н Магдалинчев не може да бъде лице на реформата в съдебната власт независимо дали едно реално проучване би потвърдило или отхвърлило съмненията, че той в много отношения наследи ролята на Венета Марковска, смятат магистрати..."

  Това е грозното лице на ВСС днес и сега!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 14. 14 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  [quote#11:"Рим"][/quote]

  Те такива ги намират целенасочено - само личности със съмнителна репутация и минало, което дава основание за 10 и нагоре години кауш.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 15. 15 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 283 Неутрално

  Лозанчо и кукловодите му са в паника. Затова вече карат през просото. И като го попитам нещо, той мъжествено бяга.

 16. 16 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#13] от "Рим":

  Прокуратурата - лоша, съда - лош (освен Панов и Каплакчиев), полицията - лоша, медиите - Пеевски, парламента - лош, президента - лош, партиите - лоши, народа - прост и грозен (че не харесва Кънев и компания), ЕК лоша (че не удря по Баце), ЕНП лоша (че не и пука за ДСБ, а само за ГЕРБ), папата лош (че гали Баце по главата), ЦРУ/ФБР/САЩ лоши (че не подпукат Баце), МВФ лош (че увеличая прогнозния ръст)....

  Времето и то лошо - жега, студ, все тая като си в критическа :)

 17. 17 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2381 Неутрално

  Панов е само един Манджурски кандидат - един андроид управляван с дистанционно от Фондацийката!

  I Want To Believe
 18. 18 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  [quote#6:"Рим"][/quote]

  Отказът на Теменужка да публикува парите за ТЕЦ-а на Доган също е скандален. Ще има още стотици такива. Какъв е смисълът от съдебна власт изобщо тогава? "То хуу иъ цъдебно речение, уаче, бате, фффф-чера лично Гецтапото ми дзвони ъ опрайме раотата. Реченията ън цъдо треъ ъ це изпълнеът, аъ нека и Дидо Дебелио ъ потвЪрди. Цепак, неова е държдаата!"

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 19. 19 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 276 Неутрално

  [quote#12:"cinik"][/quote]

  "...Пред вратата на ДПС винаги е стояла цяла върволица българи, която да си предлага услугите за "съвместни действия по поренето на 7-те милиона педерунгели"..."


  +++
  Това е и голямата ни трагедия, за съжаление...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 20. 20 Профил на deinakz
  deinakz
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съдийската колегия викате. Абе тва не бяха ли същите, които дадоха златен медал на съдията Георги Колев за вярна и професионална служба? Същият Георги Колев, който забърка скандала с непризования и неразследван Никола Филчев по случая с убитата ямболска адвокатка Надежда Георгиева и прокурора Николай Колев. Същият Георги Колев, който преписваше обвинителните актове, барабар с грешките и ги пущаше като решения на съда, и така успя да потопи делото "Сапард" и делото за Вальо Топлото. Същият Георги Колев, който осъди Джок Полфрийман на първа инстанция и прие всичките объркани показания и мотиви, че дошъл един Дънди и решил да убие 13 човека на улицата. Лозан Панов обаче е много льош, щото призовава да се спазва закона, и за него само тоягата.

  Когато несправедливостта е закон, съпротивата е дълг.
 21. 21 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Ако не друго, то поне се преброиха.

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Неутрално

  ""Да се правят внушения за "беззаконие и произвол", когато казусът е висящ пред съда и се очаква произнасяне по него, е тотална загуба на професионалното "достойнство на тогата" точно в онези моменти, в които председателят на ВКС би следвало да е облечен с нея и да "отстоява законността" без страх", пишат Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков."

  Боян Магдалинчев:

  Според представляващия Висшия съдебен съвет Боян Магдалинчев протестите срещу избора на Гешев целят, първо, да се активира обществена нагласа срещу този кандидат, а второ, да се всее колебание или страх у някои членове на Висшия съдебен съвет "да не гласуват така, както са решили и съобразно качествата на кандидата".

  Магдалинчев подчерта, че при предишни избори на главен прокурор в годините не е имало такава организирана кампания срещу определен кандидат.


  Какво да коментираме повече подобни персони ?

 23. 23 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  ""Да се правят внушения за "беззаконие и произвол", когато казусът е висящ пред съда и се очаква произнасяне по него, е тотална загуба на професионалното "достойнство на тогата" точно в онези моменти, в които председателят на ВКС би следвало да е облечен с нея и да "отстоява законността" без страх", пишат Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков."Боян Магдалинчев:Според представляващия Висшия съдебен съвет Боян Магдалинчев протестите срещу избора на Гешев целят, първо, да се активира обществена нагласа срещу този кандидат, а второ, да се всее колебание или страх у някои членове на Висшия съдебен съвет "да не гласуват така, както са решили и съобразно качествата на кандидата".Магдалинчев подчерта, че при предишни избори на главен прокурор в годините не е имало такава организирана кампания срещу определен кандидат.Какво да коментираме повече подобни персони ?
  —цитат от коментар 22 на samoedin


  - Гешев е радост!
  - Воистину е радост!

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 24. 24 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  грух-грух магдалинките... а кога магдалинките ще поемат отговорност за плачевното състояние на правосъдието в територията, което видно от резултата 10:3 се дължи именнно на тях, а не на Панов

  с какво доверие и какви резултати могат да се похвалят тея клети български майчици... бюджет 2x/ БВП спрямо средноевропейското и грантове на корем, доверие няма и 10% и един огромен % от населението на практика лишен от достъп до правосъдие... как е, добре ли е

 25. 25 Профил на v.n.t.news
  v.n.t.news
  Рейтинг: 330 Неутрално

  Според тях висящи дела не трябва да се коментират, а с опита си за влияние Панов е изказал демонстративно недоверие към колегите си.

  --------------------------------------

  Доверие нулево с такива компрометирани членове .

 26. 26 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Говорят за корупция, а те самите са корумпирани до мозъка на костите си. Достатъчно е да погледнем онзи боклук, взел пари от БХК, за да освободи един доказан убиец и рецидивист.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 862 Неутрално

  Какво погазване на закона, бе! Погазване на закона е, че го допуснахте за преразглеждане. Дали са прави съдиите с решението си да пуснат предсрочно австралиеца или не, в случая не е важно. Няма такава възможност за връщане на делото, предвидена в законите и кодексите. Може да накажете дисциплинарно тези съдии, а не да отменяте решението им. Може да ги лишите от съдийски права, да ги вкарате в затвора, дори. Явно сте....

 29. 29 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 596 Неутрално

  [quote#6:"Рим"]
  —цитат от коментар 18 на cinik
  Отказът на Теменужка да публикува парите за ТЕЦ-а на Доган също е скандален. Ще има още стотици такива. Какъв е смисълът от съдебна власт изобщо тогава? "То хуу иъ цъдебно речение, уаче, бате, фффф-чера лично Гецтапото ми дзвони ъ опрайме раотата. Реченията ън цъдо треъ ъ це изпълнеът, аъ нека и Дидо Дебелио ъ потвЪрди. Цепак, неова е държдаата!"[/quote]

  Да не забравяме и отказа да се впише Гебрев като собственик на Дунарит повече от година.

  Veritas odium parit obsequim amicos
 30. 30 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#24] от "extraCACA": "грух-грух магдалинките... а кога магдалинките ...."

  Да им се провери имотното състояние. Ще заплачете, ако научите колко хотели в България и имоти имат в Гърция. И това по-нисшите. За висшите не можете да си представите.

 31. 31 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  *В България се нападат отделни съдии, рязко се увеличават посегателствата срещу независимостта на съдебната система, а реформите, които се предлагат, са насочени към това да се ограничи свободата им на сдружаване. Това са само част от заключенията на асоциацията "Европейски магистрати за демокрация и свободи" (МЕДЕЛ).*
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/30217332.html

 32. 32 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  До коментар [#3] от "Рим":Въобще не си разбрал смисъла на изявлението на колегията, лилав трол!
  —цитат от коментар 4 на oliverstone


  Ми хайде обясни го!
  Аз бих казал че едно подобно обръщение - "Да се правят внушения за "беззаконие и произвол", когато казусът е висящ пред съда и се очаква произнасяне по него, е тотална загуба на професионалното "достойнство на тогата" - се отнася по-скоро до Цацаров, който в услуга на нацита наруши закона, за да върне едно решено вече дело.
  Всъщнот, точно това решение на Цацаров е подложено на всички удари на международното мнение за произвол в правовата ни система.
  И сега, когато в опит да опази доброто име на правовата ни система един правист се изказва за по-бързо решаване на случая, някакви слуги, мекерета на управляващите трима шишковци изсукват до толкова законите с извратените си мозъци, че на черното казват бяло!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 33. 33 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  [quote#29:"anihilator_jack"][/quote]

  Да, и това. Съдебната власт е суспендирана напълно и тея стоят и лапат мухи в очакване на инструкции. На тея 10 магдалинчовци освен да им перваш по една пострижка зад врата всеки път, когато ги видиш на улицата, друго отношение не заслужават.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 34. 34 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7498 Неутрално

  Значи на прокурорите всичко е разрешено, на върховните съдии, нищо не е разрешено.

 35. 35 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  Боян Магдалинчев, Боян Новански, Боряна Димитрова, Даниела Марчева, Красимир Шекерджиев, Драгомир Кояджиков, Севдалин Мавров, Стефан Гроздев, Вероника Имова и Георги Чолаков. Това е лобито на ДПС във ВСС.Тези следва да бъдат низвергнати и с доживотна забрана за публична длъжност.
  —цитат от коментар 5 на ironhorse


  А останалите са ЛОБИТО на ПРОКОПИЕВ ! И тогава "кво прайм "? Може би "само " ЮРИСТЪТ без юридически стаж , но с МИНИСТЕРСКИ такъв - ЗНАЕ !!!
  И на още един въпрос , макар и с понижена трудност търся отговор - ОТ КОГА И ЗАЩО РОЖБАТА НА БХК - ЛОЗАН ПАНОВ стана толкова скъпа за някои от вас !

 36. 36 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 817 Неутрално

  ВСС е правителството на съдебната власт, която е в момента тотално отсвирена и съдебни решения не се изпълняват поголовно. Нено Димов е осъден да обяви разрешителните за горене на боклук, не го прави. Фандъкова е осъдена да отвори папката с проекта за крематориум за боклуци в центъра на София - не го прави. Джок Полфрийман е освободен от съда - 3 месеца стои в бежански лагер. Забраната за напускане е свалена - взели са му паспорта.Накрая Лозан пита какво става в тая държава и те скачат него да бият??? От самолет се вижда, че бачкат за Свинята.
  —цитат от коментар 1 на cinik

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  След като законодателната власт в лицето на НС е стигнала дъното на одобрение от "демоса" то се мултиплицира за нейните "отрочета" изпълнителна и съдебна власт в рамките на статистическата грешка . Да напомня парламентарната квота държи контролния пакет акции 50 +1 на т.н. "независимата съдебна власт"

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 37. 37 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  До коментар [#6] от "Рим":

  Тази не само корупционна, ами престъпна от всякъде далавера е поредното доказателство за продажността на управляващите и тоталната им незаинтересованост за добруването на родината ни!
  По значимост тази далавера е двеста пъти по-опасна от мижитурските изпълнения "къщи за тъщи", апартаменти с връзки, салами, "ало Ваньо" и други подобни.
  И въпреки това тя не намира широко отражение из медиите!
  Защо?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 38. Подобно изявление на висш магистрат е недупостимо!
  Точка!
  Няма какво да ми обяснявате колко бил чист Панов.
  Най-логичното е да си подаде оставката!

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 39. 39 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1369 Любопитно

  До коментар [#5] от "ironhorse":Трима от изброените от теб не са от парламентарната квота, а от съдийската!Какво остава пък да са избрани от ДПС?! Айде вкарайте малко мозък в тия глави, че са пълни с клишета само!
  —цитат от коментар 10 на oliverstone

  И к'во като не са от парламентарната квота, свинята не може да ги купи или притисне с компромати ли?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 40. 40 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Неутрално

  До коментар [#35] от "doroteus":

  От 14 члена 10 са в лобито на ДПС!?
  Трябва да си много дебелоок дори при такова съотношение (ще оставим на страна жалкия ти опит да припишеш останалите 4 на "лобито на Прокопиев") да правиш опити да коментираш обвинително.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 41. 41 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3542 Весело

  Подобно изявление на висш магистрат е недупостимо!Точка!Няма какво да ми обяснявате колко бил чист Панов.Най-логичното е да си подаде оставката!
  —цитат от коментар 38 на Агент ТРИ ХиКс Ел биРИ и МуЗиКаТа яКо Да Свири


  Я колко смело ги решаваш тези работи!
  Ми що не го казва това на Цацаров когато съвсем целенасочено наруши законите?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 42. До коментар [#41] от "Храбър":

  Да ви имам аршина.......иначе много плямпате за “ненамеса в работите на “независимия” български съд”, или “независими” трябва да са само тези, замесени с разни НПО-та и получаващи финансиране от чужди организации?
  Лозан Панов открито се намеси в работата на съдебен състав в институцията, която ръководи!
  На това му се казва “злоупотреба с власт” и “намеса в работата на независим съдебен състав” !

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 43. 43 Профил на Jordan J
  Jordan J
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Оставка на 10-тте зивисими съдии!
  Подкрепа за Лозан Панов- един от малкото достойни хора по върховете на Съдебната власт!

 44. 44 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално
  До коментар [#41] от "Храбър":Да ви имам аршина.......иначе много плямпате за “ненамеса в работите на “независимия” български съд”, или “независими” трябва да са само тези, замесени с разни НПО-та и получаващи финансиране от чужди организации?Лозан Панов открито се намеси в работата на съдебен състав в институцията, която ръководи!На това му се казва “злоупотреба с власт” и “намеса в работата на независим съдебен състав” !
  —цитат от коментар 42 на Агент ТРИ ХиКс Ел биРИ и МуЗиКаТа яКо Да Свири


  Причината на Лозан Панов да избухне разбра ли каква е? Тя е, че какъвто и съдебен състав да реши нещо, накрая изпълнителната власт изпълнява това, което им е спуснато от Библиотекаро-сарайския мозъчен тръст. Съдебната власт е в 10-та глуха и ВСС вместо да удари тавана с гъза си в такава ситуация, те лижат подметки на Трисвиниума

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 45. 45 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 377 Неутрално

  Тоя дърт боклук магдалинчо , да не напълни памперсите от толкова напъване .

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 46. 46 Профил на vasill
  vasill
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Тия мижитурки как живеят със себе си....

 47. 47 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2596 Неутрално

  Тоя дърт боклук магдалинчо , да не напълни памперсите от толкова напъване .
  —цитат от коментар 45 на Vrijheid


  Свинята като се изхрачи на пода и каже "е-ла тука", всичките пълнят памперси: депутати, министри и 10 членове на ВСС

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 48. 48 Профил на Rhapsody of Fire
  Rhapsody of Fire
  Рейтинг: 669 Неутрално

  Преброяване на гнилите ябълки. Видно е че ги има и измежду избраните от съдиите.
  Не само гнили, а направо разложени.
  Браво на Лозан и останалите достойни съдии, които ежедневно са обект на атаки от стоглавата хидра.

  Путинофилите и Тръмпанарите възприемат: Учтивия- за лицемер; Възпитания-за слабак;Толерантния-за гей; Културния-за лигльо; Разумния-за будала; Образования-за соросоид.
 49. 49 Профил на асен георгиев
  асен георгиев
  Рейтинг: 773 Неутрално
 50. До коментар [#44] от "cinik":

  Причината е съвсем друга, знаем я и ти и аз.....

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 51. 51 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 912 Неутрално

  тези са предполагам от квотата на народното събрание? и завършили предимно свищов, велико търново, юзу?

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 52. 52 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Хахаха! В опит? Какъв опит - той си го направи ачик, на висок глас, пред очите на всички! Дори не се постара с поне малко-от малко демагогия да го поприкрие! Направо издаде заповед от медиите! Запазих си този уникален документ! Недосегаем ли се чувства, не се ли усеща, що ли? Но по арогантност далеч надмина Гешев, направо го издуха!

  Мърфи е оптимист!
 53. 53 Профил на Niko Kostantinov
  Niko Kostantinov
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Хайде Матросовци на амбразурата

 54. 54 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1561 Любопитно

  Интересно - др Дишева не се е разписала

  Съдийка, съпруг и жалбоподател под шапката на „Да, България“

  https://trud.bg/швейцарски-франкове-шумолят-екологи/

 55. 55 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 499 Неутрално

  Десетимата са от *партийната квота*!Това е до неКОЙте от писалите по-горе!Пак ви лъснаха червените дирници!

 56. 56 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#55] от "tedif":
  Трогателно е, как същите, които с жар оспорваха решението на три съдебни инстанции, осъдили кумира им, сега защитават решението на една, предсрочно освободила го! (Без)принципността като ценностна система, Санчо.....

  Мърфи е оптимист!
 57. 57 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 839 Весело

  Лобито на Пеевски срещу грантоядите, рунд пореден.

 58. 58 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Членове на съдийската колегия обвиниха Лозан Панов в опит да повлияе на съдии
  ..............
  А представяте ли си какво щеше да е заглавието, ако изявлението беше в ПОДКРЕПА на Панов?
  100% ще ше да е "Българските съдии подкрепят Панов в борбата срещу мафията".
  Ама иначе квичим , срещу ПИК, МИК, ЦВИК т.н.

 59. 59 Профил на ЛиБератор
  ЛиБератор
  Рейтинг: 456 Гневно

  Този ВСС е срам и позор за правото и Съдебната система!

  Клика от политически назначения дава квалификации за един достоен български съдия, какъвто е Лозан Панов и смелата му позиция СРЕЩУ мафията!

  ВСС са група национални предатели, наравно с партиините им шефове... Срам

  #СъдебнаРеформа ‬
 60. 60 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 556 Неутрално

  До коментар [#59] от "ЛиБератор":
  ВСС са група национални предатели, наравно с партиините им шефове... Срам
  .......
  Ко? Не
  Не са.
  Всеки има право на мнение, но само определен тип хора държат да налагат своето със сила. И ако не си на тяхното мнение си предател, идиот и т.н.
  Говоря за талибаните.

 61. 61 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 556 Неутрално
 62. 62 Профил на ЛиБератор
  ЛиБератор
  Рейтинг: 456 Весело

  До коментар [#60] от "buljubei":

  Нали се сещаш,че говорим за същия ВСС контролиран от прокурорската колегия и още повече, този ВСС, който подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор? Или и там е по съвест?

  #СъдебнаРеформа ‬
 63. 63 Профил на deutscher._
  deutscher._
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Лозан Панов нямаше да е Лозан Панов ако беше клекнал пред цитираните 10 плазмоиди !
  От такива като тях дойде време нормалните средно-интелигентни граждани да ги е срам да се наричат българи !

 64. 64 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  Ченалова е образец за съдия. Корупцията е всеобща.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 65. 65 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  До коментар [#27] от "Reporter US":

  Гербаджийският трол бил жив!?

 66. 66 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1744 Весело


  "Десет от 14-те членове на съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определиха обръщението на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов като недопустимо нарушение..."

  За няколко века, бавно и полека, съдът ще се изчисти от "гнилите ябълки". Успех!

 67. 67 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5872 Неутрално

  Шаманите на ДПС се изказаха :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 68. 68 Профил на МИЛАН МОМЧИЛОВ
  МИЛАН МОМЧИЛОВ
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Да си ходи , оставка, писах му лично официоз до него във връзка с мое дело и той какво направи??? премести си го в другия крачол.....да си ходи , другаде да си го мести!!

 69. 69 Профил на waldmeister
  waldmeister
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Естествено е Лозан Панов да направи подобно обръщение към съдиите.
  Нима уважаващ себе си съдия може да подмине мълчаливо това самият съд да нарушава закона!
  Ревналите срещу него вече явно обслужват гешевата кандидатура.
  Датата 24.10 наближава, критици на Гешеф не бива да се допуснат!

  waldmeister
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK