Как Иван Гешев беше избран за главен прокурор (хронология)


Висшият съдебен съвет (ВСС) изслуша в четвъртък (24 октомври), а след това гласува кандидатурата на единствения номиниран за главен прокурор - Иван Гешев. Заседанието беше на фона на протести, които блокираха центъра на София. Привържениците на Гешев прекараха целия ден около сградата на ВСС, заради които районът беше блокиран. А след като бяха изтласкани от полицията от района с аргумента да се предотвратят сблъсъци, противниците на номинацията затвориха Орлов мост.
"Дневник" проследи на живо избора на нов главен прокурор - ето хронология на събитията:


Малко след 20 часа: Данаил Кирилов обяви, че преминават към гласуване и членовете на ВСС избраха Иван Гешев за нов главен прокурор с 20 гласа "за" и 4 гласа "против". Изборът му не подкрепиха Лозан Панов, Олга Керелска, Красимир Шекерджиев и Атанаска Дишева.


19:55 Красимир Шекерджиев подчерта, че политиката днес му е дошла в повече и посочи, че няма да подкрепи Иван Гешев. "Когато се дискутира въпросът дали да бъде подкрепена кандидатурата на г-н Гешев, то ми се струва, че този въпрос не трябва да бъде политически. Не е вярно, че всички, които не подкрепят Гешев са свързани само с една партия. Аз няма да подкрепя кандидатурата на Гешев. Като съдия аз съзнавам с какво фигурата на главния прокурор е изключително важна. Тя е твърде различна от тази на председателя на ВАС и на ВКС. Властта на главния прокурор е много по-голяма отколкото властта на който и да е председател на върховните съдилища", заяви Шекерджиев. Според него поста на главен прокурор трябва да заеме човек, който ще обединява, а не който ще воюва. "Той ще бъде под прожекторите, ще има безброй врагове. Ние по-скоро ще произведем много войни, отколкото да произведем ситуация, която да бъде работеща. Нямаме нужда от човек, който ще отговаря на всяко нападение, ще се бори при всяка една възможност и със средствата, които има. Защото това няма да заличи граници, а ще създаде по-голям проблем. В прокуратурата биха могли да се намерят прокурори, които да отговарят на тази моя визия", заяви Шекерджиев и допълни, че все пак Гешев му е станал симпатичен, защото е бил откровен.


19:42 Олга Керелска каза, че няма да подкрепи кандидатурата заради начина, по който е била издигната кандидатурата.


"Остава впечатлението, че нещата са предварително измислени и нагласени.


Нямам против, че всички вие от прокурорската колегия сте застанали зад една кандидатура. Но моето очакване беше процедурата по номинация да се проведе по друг начин. Спомням си, че прокурорите бяха застанали на категоричната позиция, че този път, най-накрая трябва да бъде избран прокурор", обясни Керелска. Според нея подкрепата, изразена в становищата до ВСС, оставя впечатление за нещо предварително режисирано. "Фундаментална е визията на главния прокурор за бъдещата наказателна политика, която ще провежда и дали тя ще бъде обективна и безпристрастна. Защото в противен случай се превръща в репресивен орган", посочи Керелска.


19:27 Даниела Чапкънова посочи, че ще подкрепи Гешев, тъй като е убедена в професионалните му качества. Представляващият ВСС Боян Магдалинчев заяви, че не уважава хората, които зад гърба на всички говорят срещу институциите. Той също посочи, че ще подкрепи Гешев.


18:42 Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че не е имал намерения да се изказва, но все пак взе думата. "Вярвам, че Гешев е доброто решение за прокуратурата и ще го подкрепя без да чакам благодарности от него. Ако аз очаквам от Иван Гешев благодарност, на същото основание и причини би следвало да очаквам благодарност и от Панов. Ще подкрепя Иван Гешев, защото знам как той работи, защото знам, че не се е огънал в най-тежкото време. Знам какви трудности костваше на мен навлизането в тази работа и решаването на всички проблеми, които заварих. Винаги след нас има други хора и винаги те ще направят повече. Работил съм достатъчно време с Иван Гешев, за да кажа, че начело на прокуратурата трябва да застане прокурор. Мина времето, в което начело на прокуратурата застана адвокат, мина времето, в което начело на прокуратурата застана юрист, съветник на президента, наказателен съдия. Дойде времето, в което начело на прокуратурата трябва да застане прокурор", заяви Сотир Цацаров. Той коментира протестите като каза, че най-общо има две групи протестиращи – тези, които протестират по свое лично убеждение и други, при които главният прокурор видя "гнусна политическа игра".


18:27 Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов заяви, че


днешният избор е ключов за правовата държава.


По думите му, с единствената кандидатура липсва състезателност в тази процедура. Той посочи, че оценката за професионалните качества не се извеждат произволно, а се обуславят от обективни критерии. "Смущаващи бяха идентичните становища, които постъпиха във ВСС. Как прокурори, следователи и служители са успели да се информират за работата Иван Гешев, съвсем не става ясно. Аз лично няколко пъти опитах, но така и не успях. Подкрепата, която идваше от цялата страна, изглеждаше по-скоро като пиар акция, а не като спонтанна подкрепа. А магистратите, които са работили с него, са много малко. Когато тези становища са постфактум, по-скоро изглеждат като кризисен пиар. Кой и как предложи на членовете на прокурорската колегия на ВСС г-н Гешев за кандидат за главен прокурор? По какви критерии е бил определен той? Обсъждани ли са и други кандидатури и кои качества са се оказали най-важни за тази номинация? Тази кампания мина в безпрецедентна активност на прокуратурата", заяви Панов. Според него в оценката на двете комисии има най-вече декларативни формулировки като "кандидатът отговаря на изискванията", "работи отлично в екип" и др., а статистиката за делата и обвинителните актове, по които е работил Гешев, са единствено по количествени, но не и по качествени показатели.


18:00 Даниела Марчева посочи, че според нея не съществува идеален кандидат.


Тя даде пример с европейската практика като каза, че се предпочитат кандидати от прокурорската гилдия. Тя допълни, че за нея днес е било важно, че е чула удовлетворителни отговори – за отчетността на главния прокурор, за баланса между обществения интерес и този на прокурорската гилдия, за проблемите и други.


17:58 Евгени Диков изрази подкрепата си за Гешев като посочи, че е време постът да бъде поет от прокурор. Даниела Машева заяви, че ще подкрепи кандидатурата му като посочи, че водещо за нея е не само това, че той отговаря на всички изисквания на закона, но и отговаря на критериите, които са били допълнително определени от професионалните организации – дейно професионално развитие изцяло в системата на прокуратурата, да показва задълбочено познаване на проблемите, да има визионерско мислене относно продължаване на съдебната реформа и електронното правосъдие, както и да се ползва с доверието на своите колеги и с това на професионалната общност. Машева посочи, че Гешев получава тази подкрепа и това е видно от становищата, постъпили във ВСС.


17:45 Изслушването на Иван Гешев приключи и започна дебатът и обсъждането в съдебния съвет "за" и "против" кандидатурата.


17:00 Олга Керелска попита дали ако бъде избран за главен прокурор ще допуска чадър и ще бъде ли обективен към всички политико-олигархични кръгове в България, без значение дали го подкрепят или не. "Благодаря на всички протестиращи срещу мен. И на тези, които ме подкрепят. Всичко това трябва да се развива в рамките на закона. Това не ми пречи да правя анализ на определени процеси – какво и защо се случва. На мен не ми е известно да ме подкрепят политико-олигархични кръгове. Олигарси не познавам. Например за това лице, за което ме питахте, депутата Пеевски, не го познавам, но съм му снемал обяснения по преписка. С г-н Прокопиев съм участвал в разпит. Това познаване ли е? Политици познавам - Данаил Кирилов.


Питайте ме конкретно, за да ви отговоря и да сте щастлива", отговори Гешев.


16:37 Председателят на Върховия касационен съд Лозан Панов зададе три въпроса към Гешев. Първият от тях бе за КТБ по повод заявеното от Гешев за това, че част от престъплението е станало "с логистиката на БНБ". По отношение на регулаторните органи бихте ли казали по това дело те имат ли някакво процесуално качество, попита Панов, а главният прокурор Цацаров се намеси и изказа съмнение дали е редно да се задава такъв въпрос от председателя на ВКС, който ще разгледа делото като последна инстанция. Гешев все пак обясни, че има три групи престъпления – длъжностно присвояване, присвояване от главна каса с обвинения към бивш подуправител на БНБ и представител на съответния надзорен сектор в БНБ. Дали сме прави или не – ще реши съдът", каза Гешев. Вторият въпрос на Панов също бе свързан с думи от изложението на Гешев за "страхът когато се събудите да прочетете поредната медийна публикация срещу себе си и семейството си". По какви критерии определяте кои медии са обективни и кои не?, попита Панов със забележката, че очевидно тези публикации нарушават емоционалния баланс на Гешев. "По това дали пишат верни неща или не. Това ми е критерият. А това, че зад определени медии седят определени интереси, на мен ми е ясно", каза кандидатът за главен прокурор. Третият въпрос на Панов бе как ще благодари на Цацаров за номинацията. "Аз не съм номинация на главния прокурор, а съм номинация на прокурорската колегия. Ако трябва да благодаря на някой – да благодаря на всички, включително и на главния прокурор. Да, благодарен съм му, че ми гласува доверие и като негов заместник. Материален израз на тази благодарност, не смятам, че е нужно, защото отношенията ни не са такива", добави Гешев.


16:25 "През годините държавата се държи с прокуратурата като с малолетно дете, което има нужда от настойник", заяви Гешев. "Сега прочетох, че са блокирани централни софийски булеварди. Това едва ли може да се случи в много български държави. Извинявам се на българските граждани, които заради мен, не могат да стигнат до работното си място, до училищата на децата си, до детските градини", допълни Гешев по време на изслушването си.


16:00 Олга Керелска попита за заявеното от него - че 99% няма да участва в това състезание, какво се е случило след това и дали е поставял условия, за да бъде номиниран. "Доста подробно обясних каква ми е аргументацията и мотивацията. Това, което надделя в личен план, са тези атаки, които започнаха когато се очерта процедурата. Аз не съм човек, който се плаши и бяга. Аз нямам от какво да се притеснявам. Пак ще цитирам сравнително-правния анализ на Отворено общество – тази процедура минава през много етапи и е достатъчно прозрачна. Аз твърдя, че няма страна в ЕС, която да номинира главен прокурор и да го изслушва цял ден с над 100 въпроса. Няма такава процедура. За това дали кандидатът е един, два, три или пет. Аз бях сам и като административен ръководител на специализираната прокуратура. Това е въпрос на професионалния избор на една колегия, която е създадена от един ръководител на партия и който сега има против нея. Всяка една от колегиите трябва да номинира хората, които прецени. Аз не бих си позволил да коментирам по никакъв начин и не бих се намесил в избора на шеф на адвокатурата. Дали условия са ми поставяни – не съм човек, на когото ще поставят условия, нито пък аз съм поставял условия. Аз казах, че съм готов с ясното съзнание какво ще се случи. Когато е един (както бе с г-н Велчев), питаме защо е един? Когато са трима (както беше при избора на Цацаров) - защо са трима?


Тук не става въпрос за принципност, а за безпринципност".


15:35 Заседанието бе прекъснато за кратка почивка, след което продължават въпросите към кандидата.


15:15 "Не мисля, че е черна точка, ако ти върнат обвинителен акт, а ако ти отменят присъда. Един прокурор трябва да поеме риск и да се надява, че ще убеди съда, че е прав. Аз лично съм го правил и го правя", заяви кандидатът за главен прокурор.


14:28 Гешев отговори на въпрос имала ли е отношения жената, с която живее на семейни начала, със свидетеля по делото за подкуп срещу Десислава Иванчева - Александър Ваклин. "В рамките на шегата бих отговорил, че се надявам да има отношения само с мен. Но това е част от различните сигнали, жалби, пасквили, компромати и всякакви други на хора и организации, принадлежащи към този кръг, за който говоря. Тези твърдения бяха проверени от КПКОНПИ, Инспектората на ВСС и прокуратурата и има произнасяне. Този свидетел в публични изявления заяви, че не познава жената, с която живея на семейни начала. Не ми остана време да сключа брак с нея, но мисля да я компенсирам за това, което й причиних. Част от тези атаки са и опитите за компрометиране на свидетели по досъдебни производства", заяви кандидатът за главен прокурор. Той подчерта и че тя не си е купила апартамент от Ваклин.


14.25 Цитат на деня: Българите нямат основание да се срамуват от съдебната си власт


14:15 Нарушено е движението на част от градския транспорт в центъра на София заради протестите около избора на Иван Гешев за главен прокурор. Информация за променените маршрути и движението на линиите на градския транспорт, четете тук.


14:00 "Налице са кални процеси и това не е тайна. Когато казах това, нямах предвид процедурата пред вас. Имах предвид това, което предупредих, че ще се случи и то се случи, включително и във вчерашния ден с публикуването на фалшиви документи в един сайт и други публикации снощи в "Биволъ", заяви Гешев в отговор на въпроса какво го е мотивирало да участва в процедурата, след като неведнъж е казвал, че "в тази кална битка няма да участва", защото очаква компроматна война и купени "магистрати, политици и журналисти".


13:19 Сред поставените въпроси, на които Гешев трябваше да отговори, бе и какви действия би разпоредил в отговор на поведението на българските футболни фенове и футболното хулиганство по време на мача България – Англия. Кандидатът за главен прокурор каза, че Софийската районна прокуратура вече е започнала работа и е предприела необходимите мерки.


13.15 На въпрос как да се разследва главният прокурор, за да се гарантира независимо разследване, Гешев каза, че трябва да има регламентация, както и специфични разлики между главния прокурор и председателите на върховните съдилища. По думите му, сегашната правна регламентация е много по-опасна за независимостта не само на съда, но и на прокуратурата. "Няма гаранция, че заради някаква лична специфика на човек някой няма да се самосезира от публикации и да започне наказателно производство. Да, ще има инстанционен контрол, но актът ще рефлектира сериозно върху независимостта и на прокуратурата, и на съда", отговори Гешев.


Изнасянето на данни по висящи дела не е проблем според Гешев


13.10 След почивката Иван Гешев продължи с отговорите на въпроси, поставени от неправителствени и професионални организации. "Трябва да има баланс между правото на българските граждани да бъдат информирани и между Европейската конвенция за правата на човека и от друга страна има презумпция за невинност. Балансът не е лесен, но трябва да се направи всичко възможно, за да има такъв. Според мен не представлява нарушение на презумпцията за невиновност, ако се изнасят факти във фазата на досъдебното производство, ако е с разрешението на наблюдаващия прокурор", каза Гешев в отговор на въпрос, свързан с изнасянето на данни от висящи дела и разследвания.


13.01 Две жени са задържани поради сбиване на "Орлов мост" и са отведени в първо районно управление на МВР за изясняване на причините на конфликта, съобщиха представители на СДВР на брифинг пред сградата на съдебния съвет. Представителите на полицията отказаха да посочат броя на полицаите, охраняващи митинга в подкрепа на Иван Гешев, който тече пред сградата на съвета и протеста срещу избирането му. Те уточниха, че блокадата на Орлов мост е нерегламентирана. Полицията преговаря с протестиращите на възловото кръстовище и опитва да ги убеди да го освободят за движение.


12.40 Протестите, на чийто фон преминава изслушването на Иван Гешев, очаквано доведоха до проблеми с трафика в София.


В центъра на столицата се образуваха задръствания, а справка в Google maps показва какво е забавянето при преминаването по проблемните артерии:


Как Иван Гешев беше избран за главен прокурор (хронология)


12:30 Висшият съдебен съвет обяви половин час почивка, след което ще продължи с изслушването на Иван Гешев.


За Иванчева, Пеевски и КТБ


12:20 "Присъствал съм на ареста пред Спортната палата на отстранения кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместника й Биляна Петрова в качеството си на административен ръководител на специализираната прокуратура, включително и за подкрепа на разследващия екип. Делото е висящо пред Апелативния специализиран съд", заяви Гешев в отговор на въпрос в какво качество е присъствал по време на арестите на Иванчева и Петрова. "Ако говорим за депутата Делян Пеевски, по делото КТБ са налице доказателства за това, че всички фирми, които могат да бъдат свързани с него, са погасили кредита си целево. По това дело няма данни, които да ангажират (и това е преценка не моя лична, а на екип от около 10 прокурори) наказателната отговорност на Пеевски. Няма данни и г-н Прокопиев да е получил пари, включително и други богати хора", заяви Гешев в отговор на въпрос дали на депутата от ДПС Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева са отпускани кредити на преференциални условия от КТБ.


11:50 Българският хелзинкски комитет обвини властите, че са нарушили международноправните стандарти за свобода на мирно събиране, като са разделили протестиращите срещу и в подкрепа на Иван Гешев и не допусна демонстрацията срещу кандидатурата му пред Висшия съдебен съвет. Провеждането на две или повече мирни събрания на хора по едно и също време и на едно и също място, дори когато едното е контрадемонстрация спрямо другото, трябва не да бъде предотвратявано, а да бъде гарантирано от властите, се казва в позиция на БХК.


11:10 Министърът на правосъдието Данаил Кирилов обяви, че са постъпили 107 въпроса към Гешев. На част от тях той е дал писмен отговор от кандидата за главен прокурор. Кирилов каза, че по закон има възможност да бъде отделен половин час за отговорите, но времето за това може да бъде удължено. "Обемът от въпроси е безпрецедентен. Отделно, без да съм специалист, в посока на твърденията за това каква е процедурата, ще кажа, че на мен поне не ми е известна такава процедура – публична, с изслушване онлайн и излъчвано националната телевизия и да се задават въпроси. За мен не е проблем, не бързам за никъде, ще отговоря на всички въпроси. Но зад тези въпроси седят две неща – компрометиране на процедурата и компрометиране на кандидата, включително и натиск към президентската институция", каза Гешев преди да започне да отговаря на въпросите.


Член на ВСС обяви, че има сигнал за бомба


10:55 Всички 23-ма членове на ВСС гласуваха единодушно да останат в залата и да продължат изслушването на Иван Гешев. От всички 24 членове от заседанието отсъства Цветинка Пашкунова от съдийската колегия.


10:51 Сигнал за бомба в сградата на ВСС е постъпил на телефона на секретаря на представляващия съвета Боян Магдалинчев. Министърът на правосъдието Данаил Кирилов прекъсна изслушването на Иван Гешев и даде думата на Магдалинчев, който обяви, че са му докладвали, че има сигнал за поставена бомба в сградата на ВСС. Членовете на съвета обсъждат дали да продължи изслушването, или да бъде прекъснато.


10:40 Иван Гешев започна представянето на концепцията си за управление на прокуратурата, ако бъде избран за главен прокурор и заеме поста през следващите 7 г. "Концепцията ми не е научен труд, а с чисто практическа насоченост и към нея не може да има претенции за академичен труд. Ще кажа уверено, че ще се справя със задачите и проблемите, както и че ще имам съответния административен капацитет. Време е прокуратурата да поеме отговорност за собственото си управление. Това не е само мое мнение, но и на почти цялата професионална общност, видно от безпрецедентния обем от становища, които постъпиха във ВСС. Част от мотивацията ми е свързана и с това, че в България съществуват политико-икономически кръгове, които имат и медийно влияние и които определено са засегнати от действията на прокуратурата и прилагането на закона. Това, което те правиха през годините, е да се хранят от това говорене и да изграждат идеологическата си база върху компромати срещу прокуратурата", заяви Гешев.


Протести блокираха центъра на София


Как Иван Гешев беше избран за главен прокурор (хронология)

10:35 Протестиращи срещу избора на Иван Гешев блокираха столичния бул. "Мария Луиза", в близост до сградата на ВСС, където в момента тече изслушването на кандидата.


10:25 "Орлов мост" е блокиран от протестиращите срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор. Полицейското присъствие в района е засилено. Повече четете тук.


Как Иван Гешев беше избран за главен прокурор (хронология)


10:25 Протестно шествие срещу избора на Иван Гешев спря движението по бул. "Цар Освободител". Вчера "Демократична България" обяви, че прекратява предизборната си кампания в цялата страна и призовава симпатизантите си на протест срещу "инсталирането" на Иван Гешев за главен прокурор. Повече за днешния протест тук.


10:00 Заседанието бе открито от министъра на правосъдието Данаил Кирилов, който представи кандидатурата и обяви, че 10 организации са отправили въпроси към Гешев.


9:30 Засилено е присъствието на полиция и жандармерия в района около сградата на ВСС, където се провеждат два протеста - в подкрепа и срещу избора на Иван Гешев. Протестиращите срещу избора на Гешев не са допуснати пред ВСС, а мястото пред сградата на кадровия орган е запазено за демонстриращите в негова подкрепа. От МВР съобщиха, че причината е, че те първи са поискали разрешение от общината за провеждане на протеста. Повече тук


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (260)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 777 Неутрално

  http://www.vss.justice.bg/page/view/3690

  Те тука е големия цирк :)

  Може ли някой да ми каже кой е този сричащия от ляво с червената вратовръзка?

  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5419 Весело

  Заплюли са си го, ще го изберат

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 6. 6 Профил на Канасубиги
  Канасубиги
  Рейтинг: 777 Неутрално

  Огнян Дамянов (Дани кики го представи като Димов ама айде) , ако има и други, които са се чудили :)

  Ентелегентно момче :)
  https://radiorazgrad.com/разградският-прокурор-огнян-дамянов/


  I don't debate. Too much Word, not enough Excel.
 7. 7 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1538 Весело

  Вчера "Демократична България" обяви, че прекратява предизборната си кампания в цялата страна и призовава симпатизантите си на протест срещу "инсталирането" на Иван Гешев за главен прокурор.

  Това не го разбрах. Ама вие и извън столицата ли сте имали кампания. Ша полудея... :)

 8. 8 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 302 Неутрално

  "На фона на протести" - един е протестът срещу Гешев, а проявата ЗА Гешев, не може да се нарече протест, а митинг в подкрепа. Така че заглавието е подвеждащо.

 9. 9 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Мафията си викна полиция, идвайте на центъра, решава се съдбата на държавата за следващите 7 години! После няма на кого да се сърдите

 10. 10 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 289 Неутрално

  На фона на рехави протести от платени участници.

 11. 11 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 442 Неутрално

  При един единствен кандидат, това не е избор, а назначение.

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#5] от "Lemmy":

  Ами ЦИК е дала разрешение да бъде привлечен като обвиняем. Има медии където излизат новини.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Мафията си викна полиция, идвайте на центъра, решава се съдбата на държавата за следващите 7 години! После няма на кого да се сърдите
  —цитат от коментар 9 на arcanum


  На кой център, че да кажа на таксито.

 14. 14 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Еманацията на калинковщината. Ето как чрез засилена неонаци пропаганда се лансира един послушен некадърник за кажи-речи най-важният пост в държавата.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 302 Неутрално

  Мафията си викна полиция, идвайте на центъра, решава се съдбата на държавата за следващите 7 години! После няма на кого да се сърдите
  —цитат от коментар 9 на arcanum


  Който дошъл-дошъл, толкоз сте, колкото сте. Трябва да се примириш. Хората не искат да съучастват в незаконна проява, а именно блокаж на кръстовище.
  И не се казва "НА центъра", звучи много селско. Културните хора казват " елате В центъра."

 17. 17 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Весело

  Умнокрасавци "сигнал за бомба" ли измислиха единствено

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Нещо ново за превозвача на евреи в конски вагони?Според Наказателния кодекс който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от ЕДНА ДО ЧЕТИРИ ГОДИНИ и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.
  —цитат от коментар 5 на Lemmy


  Тука нищо за изцепката на Тома Белев няма да прочетеш. ВИж ако го беше казал Боко да речем дни наред по 15 "анализа" щеше да има и рев и късане на ризи.

 20. 20 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  То стана, като вица, дето Господ извикал Адам, показал му Ева и казал да си избере жена. Трябва да си абсолютен гьонсурат, за да приемеш такъв "избор".

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 302 Любопитно

  Защо отидоха Цацаров и Гешев в САЩ? "Не е знак за подкрепа", коментира дипломатhttps://www.svobodnaevropa.bg/a/30219972.html "Това посещение не трябва да бъде приемано като някакво послание, независимо в каква посока, за конкретен кандидат", коментира пред Свободна Европа високопоставен западен дипломат, който пожела да запази анонимност.
  —цитат от коментар 15 на ywo13625255


  А защо е пожелал да остане анонимен? Каква е причината? - да не е същият, който подправи вчерашните документи срещу Гешев, публикувани в Медиапул?

 23. 23 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  То стана, като вица, дето Господ извикал Адам, показал му Ева и казал да си избере жена. Трябва да си абсолютен гьонсурат, за да приемеш такъв "избор".
  —цитат от коментар 20 на Роси


  Я разясни малко дълбоката си умнокрасива "мисъл".

 24. 24 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 856 Неутрално

  Българският законодател е решил да препише прилежно от Руската конституция:

  Конституция на Русия:
  Чл. 129 "Прокуратурата на Руската федерация е единна и централизирана структура, прокурорите са подчинени на по-горестоящите прокурори и на Главния прокурор на Руската федерация.”

  Закона за съдебната власт на България:
  Чл. 136. (3) Прокуратурата е единна и централизирана. Всички прокурори и следователи са подчинени на главния прокурор.
  Чл. 142. (1) Главният прокурор лично или чрез определени от него прокурори извършва ревизии и контролира работата на всички прокурори.

 25. 25 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Най-тъжното е, че не знам дали има независим човек за позицията главен прокурор, който би се изправил с/у българо-руската мафия с нейните ресурси и възможности. Животозастрашаващо е, според мен. Но трябва да се пробва, иначе какъв и смисъла...

 26. 26 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Най-тъжното е, че не знам дали има независим човек за позицията главен прокурор, който би се изправил с/у българо-руската мафия с нейните ресурси и възможности. Животозастрашаващо е, според мен. Но трябва да се пробва, иначе какъв и смисъла...
  —цитат от коментар 25 на ltq22310954


  Ами пробвай! Дращенето ти по форумите и без това е безплодно.

 27. 27 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 476 Неутрално

  "На фона на протести" - един е протестът срещу Гешев, а проявата ЗА Гешев, не може да се нарече протест, а митинг в подкрепа.
  —цитат от коментар 8 на zidar


  Те на митинга са толкова замаяни, че не е много ясно какво искат.
  1. Гешев от 1 година е зам. главен прокурор, а преди това беше шеф на Специализирана прокуратура, а по-преди това има дълга кариера в съдебната власт и полицията.
  2. Цацаров от 6 години е главен прокурор и сега подкрепя кандидатурата на Гешев.
  3. На митинга в подкрепа на Гешев се пускат песни, в които се пее "Доста робство и тиранство, всички на оръжие".

  Добре де, от какво тиранство се оплакват, след като властта е в тях?! Явно подкрепящите Гешев смятат, че Цацаров е тиран и подкрепя друг бъдещ тиран. :))

 28. 28 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 476 Неутрално

  Българският законодател е решил да препише прилежно от Руската конституция
  —цитат от коментар 24 на plynii


  Руската конституция беше приета повече от 2 години след нашата.

 29. 29 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Българският законодател е решил да препише прилежно от Руската конституция:Конституция на Русия:Чл. 129 "Прокуратурата на Руската федерация е единна и централизирана структура, прокурорите са подчинени на по-горестоящите прокурори и на Главния прокурор на Руската федерация.”Закона за съдебната власт на България:Чл. 136. (3) Прокуратурата е единна и централизирана. Всички прокурори и следователи са подчинени на главния прокурор.Чл. 142. (1) Главният прокурор лично или чрез определени от него прокурори извършва ревизии и контролира работата на всички прокурори.
  —цитат от коментар 24 на plynii


  Умнокрасавец не се връзва нещо. Руската конституция е приета декември 1993, нашата пък 1991г.

 30. 30 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Протести?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 31. 31 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  До коментар [#12] от "дерибеев":

  "Има медии където излизат новини."

  Да, в Дневник НЕ излизат новини! Но пък Дерибейката е денонощно в сайта на Дневник! Защо ли? 😂🤣

 32. 32 Профил на MrHide
  MrHide
  Рейтинг: 523 Весело

  "Най-добре е танковете да дойдат!"

  Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
 33. 33 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 476 Неутрално

  "Най-добре е танковете да дойдат!"
  —цитат от коментар 32 на MrHide


  Ще дойдат. Вече ни подгряват. Подкрепящите Гешев пред ВСС пак пуснаха руските военни песни на Любе. :))

 34. 34 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  До коментар [#23] от "von_seeckt":

  "Я разясни малко дълбоката си умнокрасива "мисъл"."

  Умнокрасивите мисли, не могат да бъдат разяснени на "тъпогрозни'! 🤣😂

 35. 35 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 302 Неутрално

  Десетина души затвориха Орлов мост. Без разрешение.

 36. 36 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Абе Дневник поне пускайте видео, че всеки вижда що за "протест" тече.

 37. 37 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Абе Дневник поне пускайте видео, че всеки вижда що за "протест" тече.
  —цитат от коментар 36 на von_seeckt


  не пускайте

 38. 38 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1331 Неутрално

  На живо разбирам поне един да седи там и да стриймва с gsm.
  В България медиите малко странно разбират новините. По телевизиите ти дават не от мястото на събитието, а преразказ какво се било случило. За 30 г. демокрация толкова не можаха да гледат веднъж CNN да видят какво значи новини, предава се с картина от мястото на събитието. Само Канал 3 по времето на Сашо Диков го правеше това.

  ДБ=БКП
 39. 39 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 476 Неутрално

  Умнокрасавец не се връзва нещо. Руската конституция е приета декември 1993, нашата пък 1991г.
  —цитат от коментар 29 на von_seeckt


  Всъщност и твоята и моята бележки за конституцията нямат общо. Човекът цитира Закона за съдебната власт, а не конституцията.

 40. 40 Профил на ywo13625255
  ywo13625255
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#22] от "zidar":

  по-интересният въпрос е защо ни върнахте във времената на родителите ни и Тодор Живков? Да ни се налага да се информираме от Свободна Европа?

 41. 41 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Днес Гешев Главен прокурор.
  Утре Пеевски съдия в Конституциония съд.
  Така става в ерата на управлението на мутрата Бойко Методиев Борисов!

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 42. 42 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 695 Неутрално

  Около 20-30 "батки" с качулки също са на място. "Блъскат хората и заплашат: "Бегай от тука да не ти се случи нещо", подканят те, предаде репортер на медията ни. В строго охраняваната зона хора се допускат само след записване на данните. Репортери се допускат след показване на журналистическа и лична карта. Отцепен от полицията е целият периметър между женския пазар, метростанцията и "Мария Луиза"

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 43. 43 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Весело

  До коментар [#31] от "vassilun":

  Васе , вчера имам 11 коментара срещу 55 твои.... Забавна ми е комичната пропаганда, паниката от Гешев и цензурата . Вярвай не очаквам новини (едва ли някой очаква)

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 44. 44 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 695 Неутрално

  В момента полицията започва да пропуска, но избирателно. Достъп до ВСС се дава само на "батките", които са "за" избора на Иван Гешев. На място има и много роми. Привържениците на Иван Гешев се предвождат от журналисти на една от жълто-кафявите медии.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 45. 45 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 695 Неутрално

  В момента "Орлов мост" е блокиран. Към протестиращите се присъедини и кандидатът за кмет на София от "Да, България" арх. Борислав Игнатов.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 46. 46 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Гневно

  Идвайте пред сградата, мафията си инсталира послушник. Снощи е правена профилактика на хора на протеста

 47. 47 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  [quote#39:"tamada"][/quote]

  Още по зле за него. Макар и в ал.2 на чл. 126 КБ да се казано смислово същото.

 48. 48 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Идвайте пред сградата, мафията си инсталира послушник. Снощи е правена профилактика на хора на протеста
  —цитат от коментар 46 на arcanum


  Ами хайде, дигай дисагите!

 49. 49 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Ха, ха...чудесена гледка! Гърчене на самоповярвали си умнокрасавци.
  —цитат от коментар 21 на von_seeckt


  Друго си е да си тъп и грозен, но с бюджет за крадене, нали?
  И някой Гешев, да те покрива.

 50. 50 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Любопитно

  Лозан Панов къде изчезна?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 51. 51 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Който не гласува за Гешев, значи не люби Бате Бойко.
  А щом не го люби, значи е комунист и рубашка!

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 52. 52 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  [quote#49:"ltq22310954"][/quote]

  Ето това ви е на вас мъктата, че други крадат, а вие не можете. Очевидно един само грант не стига.

 53. 53 Профил на ywo13625255
  ywo13625255
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Дерибейката е денонощно в сайта на Дневник
  —цитат от коментар 31 на vassilun


  В предни статии агитката "коментиращи" лъгаха че Гешев имал подкрепата на САЩ

 54. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Любопитно

  До коментар [#31] от "vassilun":Васе , вчера имам 11 коментара срещу 55 твои.... Забавна ми е комичната пропаганда, паниката от Гешев и цензурата . Вярвай не очаквам новини (едва ли някой очаква)
  —цитат от коментар 43 на дерибеев


  Дерибейка, благодаря, че преброи моите коментари, защото аз не ги броя! Не броя и твоите! След като не очакваш новини от Дневник, защо си в сайта? Какво очакваш? Да громиш врага, противопоставящ се на "Гешев е радост!"? Аз мога да отговоря защо аз чета Дневник!

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Любопитно

  До коментар [#45] от "b_52_strato":

  Тоест кандидат за кмет напълно в духа на закона и демокрацията блокира мост?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 57. 57 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Неутрално

  20-30 платени протестъри ще решават кой да е Главен Прокурор ли ?!?!
  Я оставете този избор на неговите професионални колеги!
  Нали Хр. Иванов предложи това, а сега протестира :)))

 58. 58 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Любопитно

  До коментар [#50] от "hamiltonf":

  Да види какво става с "бомбата"?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 59. 59 Профил на mop36557620
  mop36557620
  Рейтинг: 326 Неутрално

  Гешев - това е новият Гл. Прокурор !

 60. 60 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  Лозан Панов къде изчезна?!
  —цитат от коментар 50 на hamiltonf


  Виж под леглото ти! Може да е там! 😂🤣

 61. 61 Профил на ywo13625255
  ywo13625255
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Снощи е правена профилактика на хора на протеста
  —цитат от коментар 46 на arcanum


  За какво става дума?

 62. 62 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  Гешев - това е новият Гл. Прокурор !
  —цитат от коментар 59 на mop36557620


  Да! Тя и Янева (семейната приятелка на Цвъки) бе "избрана" по същия начин за шеф на СГС, но не можа да изкара мандата си! Същото очаква и Гешев!

 63. 63 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#35] от "zidar":

  Интересно, какво е усещането да слугувате на Пеевски. Приемам, че го правите НЕ за пари. Бихте ли ни разяснили как се примирявате с това, че сте една маша в ръцете му и агитирате за очевидно некадърен кандидат, спуснат отгоре. Или не го осъзнавате? Какво е усещането, винаги ми е било интересно? Какво си казвате, за да успокоите съвестта си? Костов? Или какво точно ви ръководи, ако не жълти стотинки?

 64. 64 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#63] от "jjs30624784":

  Мъчно ти е нещо...

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 66. 66 Профил на mrslv
  mrslv
  Рейтинг: 482 Неутрално

  Някой знае ли кои са тези, които изразяват подкрепа към Гешев? Някой знае ли кои са организаторите? Някой знае ли с какво за занимават митингуващите за подкрепа? На мен ми е достатъчно да ги погледна и всички съмнения около личността на кандидата, ако съм ги имал, директно отпадат. Аз бих се срамувал ако бях на мястото на Гешев!!! И от другите сигурно има хора, които не са читави. Но е ясно кои са, кой ги организира, кой ги финансира и т.н. Не се държат като секта или като мутри.

 67. 67 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 856 Неутрално

  С жандармерия го избират, с жандармерия ще управлява.
  Пригответе се за нови 7 години покриване на мафията и олигархията.

 68. 68 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  10.40
  Нова издънка. Другарят Гешев е подведен от академика, който му е написал словото.
  Отрицанието не прикрива изказа характерен по времето на социализма.

  Къде се крие Гестапото?

 69. 69 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 695 Весело

  И в тази тема са се съюзили бокулизачите с дъртите сесере-носталгици.
  Не успяват да да се нарадват, че ще им турят изоглавен неграмотник за главен прокурор.

  Онагледиха прозрението на потомствения комуняга Боку - аз съм прост и вий сте прости, затва се разбираме.

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 70. 70 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#66] от "mrslv":

  Много си срамежлив бил!

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3595 Весело

  Умнокрасавци "сигнал за бомба" ли измислиха единствено
  —цитат от коментар 17 на дерибеев


  Това наистина е инфантилно.
  Като слаби ученици ...

 73. 73 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Любопитно

  До коментар [#63] от "jjs30624784":Мъчно ти е нещо...
  —цитат от коментар 64 на von_seeckt


  Радвай се! "Гешев е радост!" Нали?

 74. 74 Профил на СА
  СА
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#63] от "jjs30624784":Мъчно ти е нещо...
  —цитат от коментар 64 на von_seeckt


  Разбира се. Защо, проблем ли има да ми е мъчно? Не съм нито дебил, нито малоумник, че да се смея постоянно - аз съм нормален човек и ми е мъчно, когато имам поводи да ми е мъчно. Мъчно ми е да гледам как един некадърник и прост човек се настанява на висок държавен пост, на който се седи дълго. Не виждам нищо лошо в това. А вие?

 75. 75 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  2013та не можаха да изберат Пеевски за шеф на ДАНС, но за главен прокурор успяха

 76. 76 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Ilian Vassilev
  49 mins
  Тези същите бяха на стадиона с нацистките и расистки ексцесии. Същите пазят Гешев. Всичко се координира от Борисов, защото жандармерията ги пропуска. Тоест от "властта са".

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157792235404430&set=a.10152104048889430&type=3&theater

  Гешев е радост сега...Гешев - шерифът на народа.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3032447876772141&set=a.780442425306042&type=3&theater

 77. 77 Профил на ptf39587191
  ptf39587191
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Гешев е поредната пионка на Боко какъвто беше и Цацаров. Много безмислен шум се вдигна за него и направиха голяма реклама. Дали ще е той или някой друг слуга на статуквото няма никакво значение. Живейте си живота и игнорирайте тези дебили,не чакайте нищо от тях.

 78. 78 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  [quote#74:"jjs30624784"][/quote]

  Не , не ми е мъчно. Това не е част от личния ми живот, че да ми е мъчно.

 79. 79 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 1801 Неутрално

  До коментар [#5] от "Lemmy":

  Ти малоумен ли си или просто го раздаваш услуга на статуквото. Човека не е казал абсолютно нищо обидно, в тоя форум само под една статия им десетки коментари дето са много кратно по обидни. Егати малоумщината е да се върже някоя на такава пропаганда.

 80. 80 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Няма такова безсилие на умнокрасавците ...Гешев главен прокурорМая кмет на София, а Игнатов обратно при играчките на гаджето
  —цитат от коментар 71 на 001


  Вечните губещи.

 81. 81 Профил на dream_er
  dream_er
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Това отвсякъде си прилича на назначение, не на избор.
  Не коментирам личността на Гешев, но очевидно
  не е допуснат някой дори символично да се изправи
  срещу него. А едва ли е имало липса на кандидати.

  Подобни действия нямат нищо общо с демократична
  даржава за каквато България се води на книга, а всъщност не е.

  Liberalism Is a Mental Disorder!
 82. 82 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Кои протестира?
  Соросоида ли?

 83. 83 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  ъх че тешка драма... ИДИЛ заплашил нежните сланинки на другаръ Цацаров, ама той е СМЕЛ и лесно за мезе се не дава, м

 84. 84 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Това отвсякъде си прилича на назначение, не на избор.Не коментирам личността на Гешев, но очевидноне е допуснат някой дори символично да се изправисрещу него. А едва ли е имало липса на кандидати.Подобни действия нямат нищо общо с демократичнадаржава за каквато България се води на книга, а всъщност не е.
  —цитат от коментар 81 на dream_er


  Я ти като голям спец ни кажи, кои бяха алтернативни кандидати при избора на Цацараов, Велчев, Татарчев?

 85. 85 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 559 Неутрално


  Няма такова безсилие на умнокрасавците ...Гешев главен прокурорМая кмет на София, а Игнатов обратно при играчките на гаджето

  Вечните губещи.
  —цитат от коментар 80 на von_seeckt


  От вечно губещите и вечно крадящите, предпочитам първите.
  При тях има шанс, докато вторите са ясни...

 86. 86 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 225 Разстроено

  [quote#74:"jjs30624784"][/quote]

  До този с нулевия рейтинг: Пущам сълза!...

 87. 87 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#77] от "ptf39587191":

  "Гешев е поредната пионка на Боко какъвто беше и Цацаров."

  Не, Гешев (и Цацаров) е пионка, но не на Боко, а на Пеевски / Доган! ГЕРБ-берите ще го разберат по трудния начин! Цацаров загатна за какво става дума с Костинбродската афера, но те не разбраха и пак ще настъпят мотиката!

 88. 88 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1343 Неутрално

  Като гледам снимката полицията е повече от протестиращите.

 89. 89 Профил на dream_er
  dream_er
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#84] от "von_seeckt":

  Да не би да съм твърдял, че тогава избора е бил
  демократичен.
  Което не оправдава сегашните действия.

  Liberalism Is a Mental Disorder!
 90. 90 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#84] от "von_seeckt":Да не би да съм твърдял, че тогава избора е бил демократичен.Което не оправдава сегашните действия.
  —цитат от коментар 89 на dream_er


  T.e. не се е случило нищо особено, което не е се е случвало преди това. Аз не се сещам при предишните избори да е имало протест на умнокрасавци.

 91. 91 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Сигнал за бомба е подаден в 10:51, което още веднъж издава противниците на реда, а именно комунисти или мюсюлмани - единствените които си служат с бомби в мирно време.

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 92. 92 Профил на dream_er
  dream_er
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#90] от "von_seeckt":

  А, след като се е е случвало преди това, няма проблем
  да продължава да се случва.
  Герберастско - комунистическата логика е желязна.

  Liberalism Is a Mental Disorder!
 93. 93 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  тоя боклик само глупости дрънка, един отговор по същество нема

 94. 94 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#90] от "von_seeckt":А, след като се е е случвало преди това, няма проблемда продължава да се случва.Герберастско - комунистическата логика е желязна.
  —цитат от коментар 92 на dream_er


  Говориш малко на ишлеме. Я ми посочи законов текст, който установява, че трябва да има няколко кандидати.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на dream_er
  dream_er
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#96] от "ywo13625255":

  Не го знам, важното е че е проверен другар и няма да подведе тези,
  които го назначават на поста.

  Liberalism Is a Mental Disorder!
 99. 99 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Пълен цирк..: ))

  Freedom of speech
 100. 100 Профил на dream_er
  dream_er
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#94] от "von_seeckt":

  На герберастски трол нещо ми приличаш. Колко ти плащат на пост?

  Liberalism Is a Mental Disorder!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK