След забрана и отмяна - лидерът на БОЕЦ ще може да пътува в чужбина за операция

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев със съпругата си Мариела

© Фейсбук /Георги Георгиев

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев със съпругата си МариелаДнес преди обед лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев е получил разпореждането на прокуратурата от вчера, с което е отменена забраната му за напускане на страната. Самият Георгиев съобщи за това в социалната мрежа Фейсбук и приложи част от документа. За отменената забрана за напускане на страната потвърди и зам. окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев, както и магистрати от Окръжния съд във Видин, които подчертаха пред "Дневник", че е имало само една забрана за напускане на страната и тя вече е отменена.


Постановлението на прокуратурата обаче според Георги Георгиев не дава отговор на въпроса може ли на практика да напусне България на 11 ноември, за да стане бъбречен донор на съпругата си Мариела в специализирана болница в Гренобъл, Франция.


За казуса се разбра вчера, след като самият Георгиев съобщи, че му е наложена забрана за напускане на страната, и разказа в детайли казуса. Заради забраната той не можеше да пътува със съпругата си, която е в терминален стадий на бъбречна недостатъчност от близо три години. В публикацията бе обяснено, че забраната за напускане на страната може да е животозастрашаваща за съпругата му.
За него ситуацията все още не е изяснена докрай и остават още висящи въпроси – законосъобразно ли е налагането на забрана за напускане на страната, както и последващото й отменяне. Освен това прокуратурата твърди, че е имало една забрана за напускане на страната, която вече е отменена, а според Георгиев и адвоката му – две и само втората е отменена.


Практиката обикновено е да се издава една забрана, която е напълно достатъчна, без значение колко дела или досъдебни производства се водят срещу едно лице. Георги Георгиев обясни пред "Дневник", че има две забрани и само втората е била отменена.


Георги Георгиев публикува част от постановлението на прокуратурата, което е получил днес и с което се отменя наложената му на 31 октомври забрана за напускане на страната

© Фейсбук

Георги Георгиев публикува част от постановлението на прокуратурата, което е получил днес и с което се отменя наложената му на 31 октомври забрана за напускане на страната


Вчера "Дневник" потърси за коментар зам. окръжния прокурор на Видин, който обясни, че забраната е само една и е наложена на 1 ноември, след като от полицията е постъпила информация, че Георгиев планира да напусне страната. Още вчера след изясняване на причините за планираното пътуване забраната е била отменена. Късно вечерта обаче Георги Георгиев публикува в профила си във Фейсбук документи от прокуратурата, получени същия ден, в които е описано, че му е наложена изрична забрана. Документите са с дата 31 октомври, но са му връчени едва вчера. Георгиев твърдеше, че прокуратурата лъже и вместо да отмени забраната, му е наложила втора такава.


След публикацията във Фейсбук и реакцията на медии тази сутрин прокуратурата е връчила и разпореждането, с което се отменя забраната. Днес прокуратурата твърди, че на Георгиев е позволено да пътува и забрана няма – не само за конкретен период от време, но и изобщо.


Колко забрани има за напускане на страната


Георгиев, чиято организация БОЕЦ организира протести срещу избора нов главен прокурор, стана обект на атаки от медиите, контролирани от депутата от ДПС Делян Пеевски, като всички, критикуващи процедурата и кандидата.


Срещу лидера на БОЕЦ се води едно досъдебно производство за инцидента от 5 юни 2019 г. с екип от Канал 3, които през юни в продължение на три дни преследваха него и съпругата ми за интервю. На Георгиев са повдигнати обвинения по два текста от наказателния кодекс – за хулиганство и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъде признат за виновен, Георгиев може да бъде осъден до две години затвор или пробация.


На 8 юли му е наложена най-леката мярка за неотклонение – "подписка", след като съдът приема, че няма данни да се укрие или да попречи на разследването срещу него. Според държавното обвинение до 1 ноември тази година той изобщо не е имал забрана за напускане на страната.


Такава е била издадена единствено 1 ноември и отменена на 5 ноември, съобщават от прокуратурата. Адвокат Николай Хаджигенов и лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев обаче твърдят, че има повече от една забрана за напускане на страната. Първата е била издадена през юли заедно с другите процесуални мерки по досъдебното производство. Преди повече от месец Георгиев и адвокатът му са поискали отмяната й и от прокуратурата, и от съда именно за да може да пътува до Франция със съпругата си. Произнасяне обаче не е имало, заяви вчера адвокат Хаджигенов.


"Дневник" се обърна със същите въпроси и към Окръжния съд във Видин - колко забрани за напускане на страната са наложени на Георгиев, кога и на какво основание са издадени и отменени ли са те, както и дали процедурата е минавала през произнасянето на съд.


От Окръжния съд във Видин обясниха, че по отношение на Георги Георгиев е имало само една забрана за напускане на страната - издадената на 1 ноември и отменена на 5 ноември. Процедурата не е минавала нито през Районния съд във Видин, нито през Окръжния съд и жалби срещу забраната с искане за отмяната й не са постъпвали в съда от страна на защитата.


Кога се издава забрана за напускане на страната


Наказателно-процесуалният кодекс предвижда налагане на подобна забрана в строго определени случаи – само при повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление или за друго престъпление (без значение умишлено или по непредпазливост), с което е причинена смърт. Буквалният текст на закона е:


Забрана за напускане на пределите на Република България


чл. 68. (1) В досъдебното производство, когато обвиняемият е привлечен за тежко умишлено престъпление или за друго престъпление, с което е причинена смърт, прокурорът може да забрани на обвиняемия да напуска пределите на Република България освен с негово разрешение. За наложената забрана незабавно се уведомяват компетентните структури на Министерството на вътрешните работи.


По смисъла на чл.93, т.7 от НК "тежко престъпление" е това, за което по закона е предвидено наказание лишаване от свобода повече от пет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


Според защитата на Георги Георгиев нито едно от повдигнатите му обвинения не предвижда наказание лишаване от свобода повече от пет години, за да е налице изобщо законовата предпоставка за налагане на забраната.


"Прокурор Ваня Ненкова от Окръжна прокуратура Видин не просто е издала едно незаконосъобразно постановление, тя използва свръхпринуда и репресира обвиняемия, като необосновано засяга правото му на свободно придвижване, заложено в чл.35 от конституцията, ясно съзнавайки предвид ранга, който заема, че действа в противовес на закона", твърди в подробен юридически анализ адвокат Камен Добрев, който е и член на гражданско сдружение БОЕЦ.


"През цялото време прокуратурата е била наясно за целта на пътуването и действията на държавното обвинение са с единствената цел да осуетят трансплантацията. Това по същество е опит за убийство. Заличаването на адвокат Хаджигенов от прокуратурата по делото е втори мракобесен ход, който е безпрецедентен за демократичната история на България. Причиненият стрес и ужас на семейството поставят в риск и заплашват и без това тежко увреденото здраве на Мариела.


Георги Георгиев: Ще пътувам на всяка цена, а утре излизаме на протест


Лидерът на БОЕЦ обясни пред "Дневник", че все още няма отговор на въпроса дали ще може да пътува в понеделник до френската клиника безпрепятствено. Той ще потърси тези отговори по време на протест утре в 13:00 ч. пред Окръжната прокуратура във Видин.


"Все още имаме много въпроси. Ние в понеделник ще бъдем на летището. А утре ще излезем пред Окръжната прокуратура на Видин именно за да попитаме: "Имаме ли гаранции, че това постановление е достатъчно, че е влязло в сила, че няма да бъдем спрени и задържани на летището. Искаме отговори на въпроса защо моето дело е под наблюдението на окръжния прокурор на Видин, след като е подсъдно на районната прокуратура. Искам да знам и защо бе заличен адвокатът ми Николай Хаджигенов и ми бе назначен служебен", заяви Георгиев пред "Дневник".


"Не само че преди повече от месец поискахме от съда и прокуратурата да ми бъде позволено да пътувам, но и приложихме всичката медицинска документация с конкретни дати, документи, заповедта от шефа на НЗОК, хронограмата от френската клиника. Аз лично съм ги уведомявал писмено и многократно, че ще пътувам. За мен тези действия са репресивни и незаконосъобразни. Това е поредният кошмар", разказа лидерът на БОЕЦ.


По думите му има още един въпрос, който все още е без отговор. Според юристи, с които Георгиев е разговарял, постановление на прокуратурата, както и забрана за напускане на страната може да бъде отменено само от съда или от висшестояща прокуратура. Тоест прокурор, който е издал забраната, не може сам да отмени собственото си постановление.


Магистрати от Окръжния съд във Видин обаче подчертаха пред "Дневник", че в чл. 68 на НПК е изрично регламентирана процедурата и е възможно прокуратурата, издала забраната, да я отмени на по-късен етап и без санкцията на съда.


"Нещата за нас стават абсурдни и пораждат много въпроси. Връчването днес на отмяната на забраната за напускане на страната за мен е опит от страна на прокуратурата да смекчи напрежението след острата обществена и медийна реакция", коментира Георгиев.


"Така или иначе ние ще пътуваме. Ако се стигне до някакви ексцесии спрямо мен, съпругата ми има право да пътува. Но дори и да ми бъде попречено, аз ще замина на всяка цена, защото това ми е най-важното", подчерта той.

Ключови думи към статията:

Коментари (53)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5959 Неутрално

  Сега да ги съди. Има много основания. А прокурорите да не си измислят Закони и да спазват стриктно съществуващите такива.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2063 Неутрално

  "Бате к*ре, тука бече ноу аджно ъ покаеме ън раята дека треъ ъ ци дзнае мЕстото! Ако дза Джоре Боецо мое некой ъ вдигне чум, некой цървул нема кой ъ го спАси. Тфа 7 милиона изпърделки треъ ъ ци го дзнаат и ъ ци ънлегат парцалите!"

  ГЕРБ е ДПС-то на етническите българи.
 3. 3 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3677 Неутрално

  Цаците вече се мисля за богове и , че могат да разполагат с живота на хората? Бай Х с една ръка подписва донорска карта ,с другата -обрича човек?

 4. 4 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  Бе те пуснаха руския пидор да лигави на Путин срамотите , а тизи го спират да спаси човек - български гражданин

 5. 5 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1417 Неутрално

  Само да напомня, че г-н Боеца е бивш гербераст.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 7. 7 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1318 Неутрално

  БЕЗОБРАЗИЕ ! Мафията разчиства сметки чрез подопечната си прокуратура.

 8. 8 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 940 Весело

  До коментар [#5] от "moreee":


  До коментар [#6] от "moreee":

  Важно е, че е израстнал духовно(преживял катарзис) и вече изповядва "правата вяра", подкрепен от "волните пожертвования" на мирянина с мустака.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5959 Неутрално

  До коментар [#5] от "moreee":

  И това какво значение има ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5379 Неутрално

  Прокуратурата си превишава правата с цел психически тормоз като сега се опитва да мине между капките. Да ги даде на съд в ЕСПЧ.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3741 Неутрално

  Донор ще стане Борисов, нали днес подписа съгласие за донорство.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8723 Неутрално

  Шпионинът пътува, критикарите не могат.

 15. 15 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2141 Неутрално

  начи, нарочно погледнах за какво другарката прокурорка изобщо е наложила въпросната забрана за напускане на страната и като добавим нейните издевателства към поведението на мильовците от видеото, които очевидно охраняват свиничките се получава една много приятна картинка

  специално за журнальорките, дето втори ден не могат да обяснят за какво става дума

  https://www.facebook.com/100001013855864/videos/2320665691310537/
  https://www.facebook.com/100001013855864/videos/2315452821831824/
  https://www.facebook.com/100001013855864/videos/2315834081793698/
  https://www.facebook.com/100001013855864/videos/2316932778350495/

 16. 16 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 2950 Неутрално

  До коментар [#5] от "moreee":

  Сегашен Мустак е...

 17. 17 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 2950 Неутрално

  До коментар [#13] от "kaiser":

  А,и що за човек може да пита за парите пт КТБ,и да харчи парите на Цв.Василев?!

 18. 18 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 535 Весело

  Г-н Боеца със знаменце на ГЕРБhttps://afera.bg/wp-content/uploads/2019/06/BOEC11.jpg
  —цитат от коментар 6 на moreee


  И сегашните гербери са бивши комунисти/социалисти - тях обичаш ли ги или само наполовина?

 19. 19 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 630 Неутрално

  Браво на мафията, прави си каквото иска... Но един светъл ден ще дойде Коледа, а може за някой да е и последна...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  Само да напомня, че г-н Боеца е бивш гербераст.
  —цитат от коментар 5 на moreee


  Значи за това трябва жена му да умре, така ли е, морски ?

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Неутрално

  " "Нещата за нас стават абсурдни и пораждат много въпроси. Връчването днес на отмяната на забраната за напускане на страната за мен е опит от страна на прокуратурата да смекчи напрежението след острата обществена и медийна реакция", коментира Георгиев.
  "Така или иначе ние ще пътуваме. Ако се стигне до някакви ексцесии спрямо мен, съпругата ми има право да пътува. Но дори и да ми бъде попречено, аз ще замина на всяка цена, защото това ми е най-важното", подчерта той."

  Самозабравила се престъпна клика, която си мисли, че може да си играе с живота и здравето на хората всеки път, когато гражданското съзнание и нетърпимост към обръчите на почетния излезе на яве пред обществото. Бил бивш гербер.....Че за какво е тоя страх тогава ? Отврат ! С тоя случай трябва да се стигне докрай и тук изобщо не визирам безумията с множествата заповеди, а всички рекетьорски действия от страна на държавните органи срещу един несъгласен с престъпната структура на властта българин ! И далече не е сам в това желание да живее в общество, нямащо нищо общо със сараите и школата на Живков !

 23. 23 Профил на Svetlio
  Svetlio
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Жоро БОЕЦ-а(бившия гербер,изритан заради кражба на служебни пари),"Много искал да отиде,но нямал желание"!
  Чакам да видя дали ще замине да даде наистина бъбрека си на жена си.Защото имам странното усещане,че това не е точната истина,както той казва!
  До тука само се оправдава ,че тези и онези не го пускали.Ето вече всичко е отпаднало,утре да заминава!

  sdg
 24. 24 Профил на Lich King
  Lich King
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Прокуратурата го пуска, но той не тръгва. Предпочита да събира популярност за сметка на болната си съпруга. Що за човек може да се възползва от такава ситуация :(
  —цитат от коментар 13 на kaiser


  Що бе дебил, ти там ли беше? Или си прокурора който е подписал?

 25. 25 Профил на Петя
  Петя
  Рейтинг: 5145 Неутрално

  Добре, че човека се развика та му обърнаха внимание. Успешно лечение.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на Джони Глупавия
  Джони Глупавия
  Рейтинг: 308 Неутрално

  До коментар [#4] от "KRAFTWERK":

  Абе, малко долно да търгуваш с живота на близките си, но човекът си знае...

 30. 30 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 801 Неутрално

  До коментар [#24] от "Lich King":

  Дебил е Гого Боеца. Вместо да отиде при съпругата си, той се прави на мъжкар и събира рейтинг на гърба и.

 31. 31 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 532 Неутрално

  Гласуването ОТНОВО е манипулирано.
  Много труд, малко мисъл.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 939 Неутрално

  АКО ГЕОРГИЕВ БЕШЕ НАРКОТРАФИКАНТ И БАНДЮГА КАТО БРЕНДО И БРАТЛЕТАТА ГАЛЕВИ, ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ЩЯХА ДА ГО НОСЯТ НА РЪЦЕ ДО ЛЕТИЩЕТО ЗАЕДНО С МАРИЕЛА...


  ИЗВОД:БЪЛГАРСКИ ПРОКУРОР=ИЗРОД.

 34. 34 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 939 Неутрално

  До коментар [#4] от "KRAFTWERK":Абе, малко долно да търгуваш с живота на близките си, но човекът си знае...
  —цитат от коментар 29 на Джони Глупавия


  А ПРОКУРОРКАТА,КОЯТО БЛОКИРА ,ПО ПОРЪЧКА,ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ ЗАРАДИ НЕЗНАЧИТЕЛНО ОБВИНЕНИЕ ,ВЪОБЩЕ НЕ Е ДОЛЕН ИЗРОД,РАЗБИРА СЕ...

 35. 35 Профил на Суджук Герберите
  Суджук Герберите
  Рейтинг: 712 Неутрално

  Е той Гешеф е радост още вчера отмени забраната. Жалки сте.

  Голям апартамент купи, голяма сума не плащай!
 36. 36 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2141 Неутрално

  До коментар [#26] от "Мунчету на Боeку":

  единия от тия дебили оня ден е бил кандидат-кмет от ДПС в родното си село... омръзнАло му шофьорстването рийш ли

  Община Своге, област Софийска
  Кметство МИЛАНОВО

  67 Тихомир Величков Георгиев
  Местна коалиция ДВИЖЕНИЕ НАПРЕД БЪЛГАРИЯ (БДЦ, ДПС, БДСР, СДП)

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2141 Неутрално

  да, и на мен ми направи впечатление, че "журналистите" приличаха на циганите, пишман нацистчетата и селски мутрички на ГЕРБ -- де ги бяха пратили за Гешев, на стадиона и къде ли не
  —цитат от коментар 37 на Мунчету на Боeку


  а мильовците на какво ти заприличаха :)... ами прокурорката хахах

  правосъдие и вътрешен ред като за реално доста над два милиарда годишно, м :)

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 41. 41 Профил на Папайа с коронавирус
  Папайа с коронавирус
  Рейтинг: 1331 Неутрално

  До коментар [#23] от "Svetlio"
  Може ли да не ме пуснете до чужбина защото трябва да дарявам бъбрек?

  In a time of universal deceit telling the truth is a revolutionary act
 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3628 Неутрално

  До коментар [#9] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ми такова каквото има партийната книжка на Борисов

 47. 47 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Случващото се е доказателство, че каузата на Гергов от Боец има смисъл и тя е живот в общество, в което законът се прилага еднакво по отношение на всички!
  —цитат от коментар 45 на Nathan Cohen


  Що не врекате за грубото погазване на закона от партията на радикалните комунисти от ДСБ, дека са окупирали държавна сграда от три години? Или и ти клошариш на Кърниградска и драпаш сувите кайсии на ококореното ДС ченге Тънас?

 48. 48 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Що не врекате за грубото погазване на закона от партията на радикалните комунисти от ДСБ, дека са окупирали държавна сграда от три години? Или и ти клошариш на Кърниградска и драпаш сувите кайсии на ококореното ДС ченге Тънас?
  —цитат от коментар 47 на Mike Crazy


  Дорде рефрешна - 13 минуса. Гиди комуня вие нефелни, нали видяхте колко ви минават номерцата вече? След време всичките ви кметчета - като Иванчевица - подсъдими и при бай Ставри. Щото вие освен кражби, манипулации и свинщина, друго не познаете, нали? Ха-ха-ха-ха-ха...

 49. 49 Профил на Mike Crazy
  Mike Crazy
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Случващото се е доказателство, че каузата на Гергов от Боец има смисъл и тя е живот в общество, в което законът се прилага еднакво по отношение на всички!
  —цитат от коментар 45 на Nathan Cohen


  И юще нещо - Гергов е от БСП - приватизира пловдивския панаир и направи крушовишката кранта лидерица на БСП, след като беше изградена от дръгалефския ви Гуру като кадър в СДС. Тоя си е Гошо (тъпото) Георгиев, видински несретник, харчещ парите на друг костов кадър - Цветан Василев. А ти си поредния неграмотен трол, по който бадева харчат пари вечните лузърчета, на които предстои дълга любофф с циганята в централния софийски затвор.

 50. 50 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Този пишман "боец" добре е захлебил покрай протести, блокажи на кръстовища и лидерстване на помиярски сдружения, щом може да си позволи да иде във Франция за операция извършвана без проблем у нас.

 51. 51 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 939 Неутрално

  Този пишман "боец" добре е захлебил покрай протести, блокажи на кръстовища и лидерстване на помиярски сдружения, щом може да си позволи да иде във Франция за операция извършвана без проблем у нас.
  —цитат от коментар 50 на Ерик


  А ДАНО СЕ СЛУЧИ НА ЖЕНА ТИ ТАКАВА "БЕЗПРОБЛЕМНА" ОПЕРАЦИЯ..

 52. 52 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#5] от "moreee":До коментар [#6] от "moreee":Важно е, че е израстнал духовно(преживял катарзис) и вече изповядва "правата вяра", подкрепен от "волните пожертвования" на мирянина с мустака.
  —цитат от коментар 8 на todor._89


  Ама вие това вярвате ли го? Нали ако беше вярно, щяха да го направят на бъзе и коприва чoвека?

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK