"Дневник" търси журналисти

"Дневник" търси журналисти

© ДневникДневник" търси журналисти, които умеят да откриват новините от България, да ги проверяват съвестно и да ги разказват прецизно, но и интересно. Хора, които разбират смисъла и ценностите на професията, знаят как да задават въпроси и не се отказват, докато не получат отговори.


От бъдещите членове на редакционния екип се очаква да уважават фактите, да са любопитни, наблюдателни, добре осведомени и да се ориентират бързо. Трябва да пишат грамотно и да се подготвят за всяко събитие, което ще отразяват, независимо дали изглежда голямо или незначително.


Ако имат тези качества, ще се присъединят към срeда на добри колеги и професионалисти.
Общи изисквания към кандидатите:


- да могат да създават или редактират текст до кратко и ясно съдържаниe
- да могат да предават новина в 140 знака
- английският език е задължителен, а всеки друг се оценява като предимство
- интересът към заснемане на видео- и фоторепортажи е предимство


Можете да кандидатствате, като изпратите CV и мотивационно писмо на адрес [email protected] до 2 декември 2019 г. вкл.


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK