Димитър Димитров е новият ректор на УНСС

Димитър Димитров

Димитър ДимитровОбщото събрание избра проф. д-р Димитър Димитров за ректор на УНСС за мандат 2019 - 2023 г., съобщи университетът на сайта си.


"Благодаря на членовете на общото събрание, които участваха в избора. Някои от тях ме подкрепиха, други - другия достоен кандидат в балотажа или другите кандидати. Мисля, че УНСС показа, че е на високо ниво и ние поддържаме тази колeгиална атмосфера и академичен дух. По-сериозната работа предстои. Надявам се, че изборните емоции ще преминат след изборите за академичен съвет и другите органи. Наближават много празници и искам да пожелая на всички светли коледни и новогодишни празници. Да сме живи и здрави и да продължим да работим нататък като университет номер едно", каза новият ректор.


Досегашният ректор проф. Стати Статев пожела на проф. Димитров както е управлявал катедрата и факултета, два пъти по-успешно да управлява университета.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK