Емил Димитров-Ревизоро - идеалният за министър

Емил Димитров - подава оставка като шеф на агенция "Митници" през 2002г.

© Юлия Лазарова

Емил Димитров - подава оставка като шеф на агенция "Митници" през 2002г.Емил Димитров, към чието име неизменно стои прякорът Ревизоро, притежава едно специфично качество, което го отличава от останалите депутати. Дали заради артистичното му първо образование - завършил е хореографски институт, той с пеперудена лекота може да коментира каквато и да е тема и проблем или и да откаже да коментира.


Когато събирах миналата година мнения на депутати за кризата в БНР и отстраняването и възстановяването в ефир на журналиста Силвия Великова, те се криеха по стаите си, за разлика от Ревизоро. Той завидно спокоен и даже усмихнат арогантно контрира поканата ми: "Че защо да коментирам? Тебе, ако те уволни твоят началник, аз да ходя да се разправям ли?" Той изобщо не показа смущение, че паралелът му е логически неуместен, нито тревога или каквото и да е чувство, че някой фактор от властта се е обадил на шефа на радиото да свали Великова от ефир - заради този въпрос другите депутати бързаха да се скрият. Не и Ревизоро. Той не изпитваше никакво притеснение от такъв подозрителен за депутатския имидж въпрос.


Помните ли Ревизоро: Нещо като главния секретар Борисов, ама в митниците
Емил Димитров Симеонов, който след дни, ако не след часове, ще замени уволнения Нено Димов начело на Министерството на околната среда и водите, след хореографския си период е завършил Висшия икономически институт (УНСС) и има няколко следдипломни квалификации по митнически контрол, финанси и счетоводство. Можем да отбележим и известна ирония на съдбата - той е от Перник - градът, заради чиято водна криза - предшественика му е в ареста.


Става популярен като финансов ревизор - често се явява по телевизията като сладкодумен разказвач на разкрити нарушения и през 1992 г. постъпва в Министерството на финансите. От районен ревизор се издига до най-отговорниге ревизии в държавата. През 1997 г. е определен за "Ревизор на годината" във връзка с проверките на зърнения износ на кабинета Виденов. После ръководи гражданско звено срещу корупцията към "Движение Гергьовден", името все повече нашумява, а прякорът помага да е лесно разпознаваем.


През 2001 г. е назначен за началник на Дирекция "Митници" от тогавашния финансов министър Милен Велчев (правителството е на Сакскобурготски). Общественият рейтинг и медийните изяви на Димитров, както и имиджът му на борец против корупцията, създаден от самия него, го правят единствено възможната кандидатура за този пост. Но това, което се описваше в медиите по негови изказвания, не беше онова, което се случваше наяве: за няколко месеца приходите от такси намаляват, а контрабандата през границите продължи и той беше преждевременно сменен. Така Емил Димитров се доказа преди всичко добър пиар на собствената си дейност, един от ярките предшественици на днешната вече заякнала с годините рекламна пропаганда на успехите - няма значение какво правиш, важно е как те показват по телевизията.


После изчезна от медийния фокус. Завърна се в 43-ото Народно събрание, а после и в 44-ия парламент. Като депутат с листата на Патриотичния фронт, сега Обединени патриоти /НФСБ и ВМРО/ - избран от района на Шумен. В сегашния парламент е председател на парламентарната Комисия за борба с контрабандата и сивата икономика.


Депутат в Народното събрание - 2019 г.

© Анелия Николова

Депутат в Народното събрание - 2019 г.


Депутатски период: вписване и силно бранене на статуквото и лобизъм в полза на силния


Като депутат Емил Димитров Ревизоро ще бъде запомнен с поне два законопроекта, в които прозира защита на "определени интереси", казано иначе - изпълнение на поръчка. И с подкрепа на спорни законови поправки, свързани с активите на КТБ и предлагани предимно от ДПС.


През юли 2018 г. Ревизоро влезе в окото на бурята с поправка "в полза" в Закона за приватизацията и следприватизационния контрол.


С нея се предвиждаше да се намали срокът на задълженията на купувачите от 10 на 5 години, като това да се отнася и за старите сделки, тоест със задна дата. От поправката щеше да се възползва най-пряко Кирил Домусчиев, който дължеше неустойки за милиони на Български морски флот. Наред с него и депутатът-бизнесмен Делян Пеевски, който контролираше "Булгартабак" - компанията, която в крайна сметка под негов контрол приключи вековния си живот, както и купувачът на Киноцентъра в Бояна, който по това време имаше обявено медийно партньорство пак с Пеевски.

Поправката предизвика обществен скандал, президентът наложи вето, проектът не мина.
Пак през 2018г. Димитров си спечели определението лобист на "Лукойл" заради авторството на закона за горивата, който първоначално бе приет, а впоследствие бе отложено влизането му в сила и започнаха поправки, които продължават и досега. Срещу закона скочиха организации от много браншове, най-напред малките бензиностанции, които го възприеха за удар срещу тях в полза на "монополиста". И дори заплашиха, че ще запалят бензиностанциите си.


"Изсветляване на сивата икономика", но на тъмно в ръководената от Ревизоро комисия


Покрай закона за горивата Ревизоро въведе екзотични правила в оглавяваната от него Комисия за борба с контрабандата и сивата икономика, с което си спечели критични коментари в медиите. В работната група за писане на наредба към закона той допусна само хора от Газовата и петролна асоциация, председателствана от шефа на "Лукойл" Валентин Златев, с което подхрани слуховете дори за авторството на проектозакона - че е писан от експерти на асоциацията. След което затвори вратите на комисията за медиите, "за да не си правят предаванията на гърба на комисията".


Лекокрили коментари и за най-сериозните скандали на властта, например "Апартаментгейт"


Сред лавината от разкрития през март 2019г. за покупка на апартаменти на ниски цени от хора с власт заяви пред БНТ: "Нека разделим закона и морала. Не че законът е неморален, но когато няма нарушения, а се опитваш да вкараш допълнителни категории, само и само някой, който не ти е симпатичен, да го очерниш, е зле. Досега не съм видял нито един документ, за да кажа този е виновен, този не е виновен. Плюс това не съм аз компетентният, има институции. Целият скандал с апартаментите ще се окаже битов."


Похвални слова без мяра за Цацаров и Гешев


Най-запомнящите се попадания напоследък в центъра на вниманието в българския обществено-политически живот Ревизоро отбеляза от лятото на 2019г. насам, и то свързано с институцията и дейността на главния прокурор. Последно това стана при номинацията и избора на бившия главен прокурор Сотир Цацаров за председател на Антикорупционната комисия. Емил Димитров го определи като "богатство за държавата" и "кой друг ако не той". И обяви, че лично е убедил Цацаров да се кандидатира за поста. А по време на процедурата за избор на Гешев самоотвержено защитаваше кандидатурата и цветисто атакуваше опонентите му.


Липсата на мярка в коленопреклонението пред силните предизвикваше снизходителни усмивки, но нека не бъда глословна: През юли миналата година Ревизоро превърна в пародиен спектакъл заседанието на своята комисия, на което трябваше да бъдат изслушани шефовете на специалните служби, МВР и прокуратурата (присъстваха и Цацаров и Гешев) за резултатите от борбата със сивата икономика и контрабандата в тютюневия сектор.


Раздаване на плакети като награди: на Цацаров - "За рационално и проактивно действие" (който може да обясни смисъла), на министър Младен Маринов (че дошъл в комисията веднага след като поел министерския пост), на Владислав Горанов пък за повишените приходи от ДДС бе връчен плакет "140 години Народно събрание"... Изслушването на резултати и проблеми в борбата с контрабандата, казано иначе - контролът на парламентарната власт над изпълнителната, премина на това заседание като възторжена прослава на изпълнителна власт от контролиращия я парламентарист Ревизоро.


След часове контролиращият депутат сигурно ще стане част от довчера контролираната от него изпълнителна власт. Като проследим еволюцията му, нямаме основания да очакваме, че Ревизоро ще се втурне със своя воля да оправя без конюнктурни съображения пропуските или бакиите, които наследява, а те не са малко.


Напротив, от новия министър очаквам по-скоро ентусиазирано кимане в знак на съгласие с влезлите вече в министерството прокурори и нищо друго или нищо повече - предвид възторжената подкрепа, която вече е дал на държавното обвинение.


Това го прави идеален за министър в кабинет на Борисов - идеален и за статуквото, и за собствената му сигурност, като се има предвид реалният властелин.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  Емил Димитров-Ревизоро - идеалният за министър
  Ами да - както беше казал един бивш американски посланик за нашите политици -,,Един боклук си отива, веднага на негово место идва още по-голям боклук". От този не очаквам нищо свястно да направи.

 2. 2 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3677 Неутрално

  Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Ревизоро е точно за това правителство от калинки ,само хоерограф си нямаха,,,

 3. 3 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4685 Весело

  "Емил Димитров, към чието име неизменно стои ироничния прякор Ревизоро..."?!  И защо да е "ироничен", Петя?! Както по-надолу си написала, " От районен ревизор се издига до най-отговорниге ревизии в държавата. През 1997 г. е определен за "Ревизор на годината" във връзка с проверките на зърнения износ на кабинета Виденов."

  И, такова нещо, като "районен ревизор", в министерството на финансите не си спомнят да са чували...

  Топ 3 на най-младите приватизатори в България при по-мащабните сделки: №1 Д. Пеееевски, №2 К. Нинова, №3 И. Прокопиев
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 2118 Любопитно

  Някой нещо друго в това на 100% депесарско-милиционерско правителство очаквал ли е?

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 6. 6 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1535 Неутрално

  Точно това, че смята, че няма какво да коментира, ако началник уволни служител, не виждам какъв проблем е. Иначе си е карикатура, признавам.

 7. 7 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7526 Неутрално

  Човек на статуквото - ББ би го употребил без да му мигне окото

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 8. 8 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 283 Весело

  Е, как няма да му благодарят: та както се вижда, през целия си съзнателен живот той е помагал и покривал тези, които трябва. Все някога си идва времето. Толкова е спестил човекът на силните. И той си иска и си търси своето. Честито да му е!

 9. 9 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1295 Неутрално

  "Това го прави идеалния министър в кабинет на Борисов - идеален и за статуквото, и за собствената му сигурност, като се има предвид реалният властелин."
  !!!

 10. 10 Профил на 👀
  👀
  Рейтинг: 78 Весело

  Не е за завиждане Ревизоро. Трябва да прецени сега, кои властни ВЕЦ-собственици и Язовир-собственици да наказва и респективно, кои никога да не пипа.

 11. 11 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3992 Неутрално

  След като лобист на Валето Златев става министър, значи да очакваме арест за кмета на Ботевград.

 12. 12 Профил на 👀
  👀
  Рейтинг: 78 Весело

  До коментар [#8] от "papunqk":


  Четох, че заради жилищен проблем отишъл да работи по строежи и завършил УнСс задочно. Като млад е имал доста силен гръбнак, щом е взел проблема в свои ръце и не се е поколебал да бачка яко.
  Нищо че журналистката тук иска да го изкара негелен във всяко едно отношение.

 13. 13 Профил на sbaleev
  sbaleev
  Рейтинг: 625 Неутрално
 14. 14 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8723 Неутрално

  И той говори повече, отколкото трябва и то без да се замисля много.

 15. 15 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8723 Неутрално

  И той говори повече, отколкото трябва и то без да се замисля много.

 16. 16 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3992 Весело

  Идеалният министър за това правителство, само да не прекали с личния пиар, че на Бойко няма да му хареса.

 17. 17 Профил на PisnaMi
  PisnaMi
  Рейтинг: 2214 Неутрално

  За министър НЕ става, защото не се интересува от спазването на законите.

 18. 18 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Шльопатарник като настоящия си партиен секретар и хвалипръцко като предстоящия си началник - още от мръсния въздух и никак чиста вода.

 19. 19 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  До коментар [#3] от "hamiltonf":
  ""Емил Димитров, към чието име неизменно стои ироничния прякор Ревизоро..."?!
  И защо да е "ироничен", Петя?! "

  На теб най ти харесаха слугинажа и възхвалите към бившия и към настоящия Главпрок, нали!? Та се чудиш за какво точно да я "жегнеш" тази Петя, а?
  Аз, пък, винаги съм се чудил какви комплекси трябва да избива някой, за да се нарече Хамилтон, ама това са си негови проблеми и не питам!

 20. 20 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2362 Неутрално

  След като лобист на Валето Златев става министър, значи да очакваме арест за кмета на Ботевград.
  —цитат от коментар 11 на Fiji


  За Валето Златев - не знам ! Но първи Валето Златев спомена за яз. Пчелина , изграден за промишлени нужди. Не , че Ревизоро се интересува от писания в "Дневник " , но все пак поствам , и то този път не като ГЕРБЕРАСТ а като човек , който иска максимално бързо да се РЕШАТ проблемите на перничани - безразлично дали са "позитанци + , "гербарасти " , "жълтопаветни демократи " , "зелени " / интересно къде са те / , роми .....-
  Инженер, участвал в приемателната комисия за яз.Пчелина: „Това не е утайник!” Кой лъже?
  0 0 Google +0
  от PernikNews
  Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 496 | Брой коментари 0
  06:09 30.10.2019

  На сайта ни получихме писмо от представителите на Централна рибноопазваща организация в продължение на темата за чистотата на яз. Пчелина. Природозащитниците ни дават поредното становище, изпратено до тях, в защита на тезата, че язовира не е утайник. Ето какво пишат защитниците на водоема:

  „Без никаква редакция (спестяваме 2 изречения за язовир Студена, че не е обект на нашата тема) публикуваме автентично писмото на Г-жа инж. Емилия Димитрова - пенсионер на 77 год. пуснала в експлоатация язовира през далечната 1975 год.

  Междувременно сме отправили официално запитване до МОСВ да се предостави на обществото решение на Министрски съвет от далечната 1975 год, че язовира е утайник.

  „Инж. Емилия Стоянова Димитрова член на приемателната комисия на системата за оборотно промишлено водоснабдяване на фирмите в гр. Перник през 1975 г.

  Като член на приемателната комисия съм запозната с основното предназначение на яз Пчелина за комплексни нужди.

  1. яз. "Пчелина" НЕ Е предназначен за утайник по никакъв начин.

  2. Изградена е система от водопроводни съоръжения, като тръбна система, деривации, горен и долен изравнител.

  3. Изградени са два подема помпени станции при с.Калище и гр. Батановци.

  тук не цитираме писмото, защото се засяга темата за яз. Студена.

  4. Яз. Пчелина е предвиден и за напояване така, че не може да е утайник.

  5. В Перник според класическата схема бяха изградени локални пречиствателни станции на фирмите и накрая градска пречиствателна станция за отпадни битово фекални и промишлени отпадни води след докална очистка.

  6. Яз. Пчелина е предназначен и за развъдник на риби на рибно стопанство.

  Река Струма в този участък е река втора категория, като градската пречиствателна станция в гр. Батановци има биологично стъпало, като същата пречиства отпадните води до степен 2- ра категория.

  Категорично заявявам, че като професионалист, аз съм хидроинжинер и съм работила към системата на МОСВ- 21 години, че този язовир НЕ Е предназначен за утайник и не може да бъде такъв.

  Трябва местното РИОСВ да се ограмоти и да не твърди неверни и професионално несъвместими твърдения, че язовир Пчелина е утайник, а да се вземе да пази водите на р. Струма от аварийни изспускания на силно замърсени води, които биха увредили флората и фауната на яз. Пчелина.

  С уважение : подпис

  П. С Сега тази система на язовира Пчелина е съсипана пак поради неграмотност и н е може да се използва, изрязани са неопорните тръбопроводи на ПС Батановци, останалите тръби са изкрадени.”

 21. 21 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  До коментар [#4] от "WWW":

  Бе я ходи да си спасяваш пандите!

 22. 22 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4685 Весело

  До коментар [#19] от "Косьо Генчев":

  Поредните празни приказки, и нищо по темата...
  Пенсионерска история...

  Топ 3 на най-младите приватизатори в България при по-мащабните сделки: №1 Д. Пеееевски, №2 К. Нинова, №3 И. Прокопиев
 23. 23 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2865 Весело

  Ама Ревизоро е родом от Перник.
  Граовци мое да се сърдят на себе си, ако и Ревизоро не ги оправи...

 24. 24 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2574 Весело

  "Можем да отбележим и известна ирония на съдбата - той е от Перник - градът, заради чиято водна криза - предшественика му е в ареста."

  Вярното е:
  "Можем да отбележим и известна ирония на съдбата - той е от Перник - градА, заради чиято водна криза - предшественикЪТ му е в ареста."

  Като ще се заяждаме - да бъде както трябва. Да, формално това е заяждане, но дамата специално е учила правопис (може би), защото с него изкарва хляба си.
  Ако беше само правописа....
  Пък и изрежда дипломите на Ревизоро...намеква , демек. Викам и аз да намекна!

 25. 25 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  До коментар [#22] от "hamiltonf":
  "Поредните празни приказки, и нищо по темата... Пенсионерска история..."

  Виж . . . ти вместо да киснеш по форумите, вземи да работиш нещо, 'щото комунягите окрадоха пенсионните фондове и сега ти ми плащаш пенсията. И вместо по форумите, вземи и отгледай две - три деца, че да има и твоята пенсия кой да я изкарва един ден.

 26. 26 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2865 Неутрално

  Другите опции от банката с кадри на Красимир Каракачанов бяха Искрен Веселинов и зам. министърът за боклуците в същото министерство - Николай Кънчев

 27. 27 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2362 Неутрално

  До коментар [#20] от "doroteus":

  Има и още Зa тoвa oщe прeз 70-тe гoдини e изгрaдeн язoвир "Пчeлинa". Тoй e пocтрoeн c двe цeли - eднaтa e дa e утaйник нa индуcтриaлнитe вoди нa бившeтo ДМЗ (ceгa "Cтoмaнa"). Другaтa e дa гo зaхрaнвa c индуcтриaлнa вoдa.  Пoнeжe "Пчeлинa" e пo-ниcкo oт Пeрник, e изгрaдeнa пoмпeнa cтaнция, кoятo кaчвa вoдaтa нa хълмa, a пocлe пo грaвитaчeн път пo бeтoнeн кaнaл тя oтивa дo зaвoдa.  Прeз 90-тe гoдини пoмпeнaтa cтaнция e рaзгрaбeнa, a кaнaлът e зaтлaчeн.  Прeди 6-7 гoдини "Нaпoитeлни cиcтeми" зaпoчвa дa нaтиcкa "Cтoмaнa"-Пeрник дa купувa вoдa oт "Пчeлинa", кaктo e прeдвидeнo, вмecтo oт "Cтудeнa", кoeтo e нeзaкoннo. Прeдлaгa cъc cвoи cрeдcтвa дa изгрaди oтнoвo пoмпeнaтa cтaнция и дa прoчиcти кaнaлa. Изчиcлявa, чe c пaритe, кoитo "Cтoмaнa" би плaтилa, инвecтициятa щe ce върнe зa 6 мeceцa.  Въпрeки чe индуcтриaлнaтa вoдa oт "Пчeлинa" e мнoгo пo-eвтинa oт питeйнaтa вoдa oт "Cтудeнa", зaвoд "Cтoмaнa" oткaзвa прeдлoжeниeтo.  Зaщo ли? Имa ли другo oбяcнeниe, ocвeн тoвa, чe "Cтoмaнa" плaщa тoлкoвa мaлкo вoдa в cрaвнeниe c тoвa, кoeтo пoтрeбявa, чe дoри пo-виcoкaтa цeнa oт "Cтудeнa" излизa мнoгo пo-изгoднa, oткoлкoтo ниcкaтa oт "Пчeлинa"?  Aкo "Cтoмaнa" тoчи oт "Пчeлинa", вeднaгa щe ce види кoлкo тoчнo пoтрeбявa. Язoвирът e мaлък и му личи кoлкo вoдa e дръпнaтa. И пoнeжe вoдaтa в нeгo нe cтaвa зa пиeнe, "Cтoмaнa" щe e eдинcтвeният пoлзвaтeл и щe трябвa дa плaщa кoлкoтo хaрчи.за "Пчелина " /Лобош/:

 28. 28 Профил на gorskiq1
  gorskiq1
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Нема да изкара много тоя

 29. 29 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 2865 Неутрално

  Накрая ще се окаже, че водопроводите са много по-важни от газопроводите...

 30. 30 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  До коментар [#29] от "palav_nik":
  "Накрая ще се окаже, че водопроводите са много по-важни от газопроводите..."

  Ай стига бе!!! Ама наистина ли го разбра? Сега ако и разбереш, че водопроводите са много по-важни и от магистралите, направо си ставаш "сапиенс".

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1840 Неутрално

  Ако е много свестен да го направим премиер?

 33. 33 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2670 Неутрално

  хитро слагат медиен тарикат, че тая година ще е спринт до изборите.

 34. 34 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7957 Любопитно

  Ще го видим до колко ще издържи, шест месеца са много :).

 35. 35 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 7957 Любопитно

  Ще го видим до колко ще издържи, шест месеца са много :).

 36. 36 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3290 Неутрално

  ".... с пеперудена лекота може да коментира каквато и да е тема и проблем..."

  След калинките настава сезонът на пеперудките.

 37. 37 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 2362 Неутрално

  До коментар [#4] от "WWW":Бе я ходи да си спасяваш пандите!
  —цитат от коментар 21 на Косьо Генчев


  А някой да е чул за ВЕЦ "Пчелина " изграден в пълно противоречие на закона в защитена зон по "Натура 2000 " / къзе бяха тогава "зелените кхмери "??? И представете си е собственост на едни "демократи " от обкръжението на Кобурга и хидромелиоратора Доган . Разрешение за строителството му е дала "безследно изчезналата " Долорес Арсенова !
  Водно-електрическата централа е собственост на съпруга и брата на бившия зам.-министър на околната среда и водите Фатме Илияз, която беше и депутат от ДПС и според различни слухове е приближена до Ахмед Доган

 38. 38 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Пълен бутафорник, също като лицето Бойко Методиев.

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 39. 39 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  До коментар [#31] от "palav_nik":
  "Ти пък кой беше, ве папагал..."

  Това "ве" не зная на какъв точно диалект е. Би ли ми подсказал.
  И иначе не само бях, а и още съм Косьо Генчев. То там си пише де!

 40. 40 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3674 Неутрално

  До коментар [#33] от "karatista":

  Мисля..., че няма да има избори.

  Бивш tww09306483.
 41. 41 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1798 Разстроено

  Капацитетът на гербавите калинки ще стигне за един молебен за дъжд+ритуала "Пеперуда" и поръсване на пробитите водопроводи със захар.

  ВЛАСТ ПОВЕЧЕ ОТ АКЪЛА ! ! ! МНОГО ПОВЕЧЕ.
 42. 42 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2670 Неутрално

  До коментар [#40] от "Petleshev":

  ей къде е 2021, а 2020 е спринта дотогава

 43. 43 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3290 Неутрално

  До коментар [#37] от "doroteus":

  ..... Разрешение за строителството му е дала "безследно изчезналата " Долорес Арсенова !......
  —цитат от коментар 37 на doroteus


  Извинете, Долорес Арсенова никъде не е изчезвала. Има си адвокатска кантора на пъпа на София - на ъгъла на пл. "Света Неделя" и малката уличка "Света Неделя", успоредната на "Позитано" (нищо не намеквам) между площада и ул. "Лавеле".

 44. 44 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 3037 Неутрално

  Целият живот е такъв. Празноглави сладкодумници се издигат. Въпросът е дали те наистина са праЗноглави? Или ние?

 45. 45 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 107 Неутрално

  Фалшив герой и подлога на мафията е тоя Ревизоро / Язовиро

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3002 Весело

  Очаквам ревизия на климатичните промени и бързо пълноводие за язовир Студена ...

 49. 49 Профил на iliyapopov
  iliyapopov
  Рейтинг: 519 Неутрално

  На мен пък той е един от най-добрите народни представители - ясен, точен, , директен, конкретен и аргументиран! Това,че някаква журналистка се опитва да го осмива си е нейна работа и не ме смущава, защото сред тяхната гилдия има повече продажници отколкото сред депутатите. Жалко само за него защото и него ще го "сготвят" като Нено Димов, но по-трудно, защото той е много по печен.

 50. 50 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 4404 Неутрално

  Не е за завиждане Ревизоро. Трябва да прецени сега, кои властни ВЕЦ-собственици и Язовир-собственици да наказва и респективно, кои никога да не пипа.
  —цитат от коментар 10 на 👀


  Нищо сложно няма. 6 месеца ще получава РЗ и всички привилегии, присъщи на висшия държавен служител. И някоя далаверка и милионче. И след това ще си отиде по живо, по здраво.

 51. 51 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 639 Весело

  Още един доказан палячо попълва трупата на Цирка!

 52. 52 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1100 Любопитно

  Това е подмазвачът на бъдещето ... Прави го от принципни позиции, но винаги в полза или от благодарност към някого. И друго , типичния подмазвачът прикрива някак си поведението си, защото подмазмач не изглежда престижно ...Този го така го излага на показ, че публиката го приема за нормално ...

 53. 53 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Ревизоро е точно за това правителство от калинки ,само хоерограф си нямаха,,,
  —цитат от коментар 2 на hodounski  Чудя се, дали да не кандидатствам за работа при хореографа - все пак съм хоров диригент и имам 5 отлични оценки в дипломата ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 54. 54 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  Човек на статуквото - ББ би го употребил без да му мигне окото
  —цитат от коментар 7 на neut  От статията става ясно, че сам се предлага и лиже, а този « манталитет « е добре дошъл за всеки премиер, особено, ако се налага да бъдат изпрани нечии на**ани гащи . Нека не забравяме, че Нено не е единственият виновник за безводието, службата в полза на Цеко и всичко свързано с МОСВ е под прякото подчинение на премиера .
  Такъв удобен кадър като Ревизоро си е дар Божи за един премиер, притиснат в ъгъла от неопровержими факти .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 55. 55 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1088 Неутрално

  От близо две десетилетия изяви, ясно се видя, какво може. Нищо. Нулев ефект. Само направи дебел политически задник. Инак си остана същият абсолютен бърборко, какъвто стартира. Е, не притежава логореята на тези, на които се мазни, но дрънкането му има същия ефект - крайно изнервящ в пустословието си.

 56. 56 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 5559 Неутрално

  Ще свърши работа.

  Gunter glieben glauchen globen
 57. 57 Профил на bobhunter
  bobhunter
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Този винаги ми и е изглеждал хипер несериозно, но не съм очаквал, че по образование е хореограф. Сега ми светна пред очите! Всичко си идва на мястото! Да назначиш хореограф за министър на екологията е все едно да назначиш икономист за министър на здравеопазването или пожарникар за министър председател.

 58. 58 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 2728 Неутрално
 59. 59 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 2728 Неутрално

  Нямам думи..
  —цитат от коментар 13 на sbaleev

  И аз ..
  Българска Журналистика, сър ..

 60. 60 Профил на shemet
  shemet
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Името на Димитров беше замесено по някакъв начин с Косьо "Самоковеца", докато "Ревизоро" беше шеф на митниците при Симеон.
  Опитах се да го намеря в архива на Капитал, ма ядец
  Споменът ми е че след като стана шеф на митниците, се е срещал с бандюгата него извън служебните помещения на МФ, т.е тайно.
  Ако някой помни за какво точно идеше реч, няма да елошо да ни припомни и на на

  shemet
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK