Заради италианския боклук прокуратурата влезе в свързвания с Ковачки "Брикел"

Заради италианския боклук прокуратурата влезе в свързвания с Ковачки "Брикел"

© Георги КожухаровПрокуратурата претърсва офиси на свързваното с бизнесмена Христо Ковачки дружество "Брикел" и на "Траш юнивърс" ЕООД в Гълъбово заради контейнерите с италиански боклук, които бяха открити на пристанище Варна-запад без редовни документи.


Акцията е започнала тази сутрин и е в рамките на разследването за внос на 127 контейнера с отпадъци от Италия, извършен в нарушение на законовия ред, посочват от прокуратурата. За това нарушение законът предвижда лишаване от свобода до четири години и с глоба от 2 хил. до 5 хил. лева. Междувременно днес се очаква първите 28 от откритите контейнери да бъдат върнати обратно в Италия за сметка на изпратилото ги дружество - "Дентичи пантелоне" от гр. Салерно.


Първите контейнери са пристигнали на варненския порт на 9 октомври 2019 г., а до 25 ноември миналата година са били разтоварени общо 127 контейнера с временен режим на съхранение до 90 дни. Товарът им бил описан като пластмасови и каучукови отпадъци, но е установено, че в пратката има текстил, стъкло и дърво. Отпадъците са предназначени за получателя - "Блацион" ООД в София. Дружеството е собственост на македонските граждани Блаже Игнатов и Горан Ангелов и на италианците Винченцо Трасари и Ецио Боче.


В кои дружества влезе прокуратурата
Отпадъците е трябвало да бъдат доставени на площадката на "Траш юнивърс" ЕООД в град Гълъбово и изгорени в пещите на теца на "Брикел", съобщава прокуратурата.


"Траш юнивърс" е регистрирано в гр. Гълъбово, на площадка "Брикел", с предмет на дейност оползотворяване и обезвреждане на отпадъци, събиране, транспортиране, третиране на отпадъци, сепариране, рециклиране, повторно използване на отпадъци и др. Според регистъра ДАКСИ едноличен собственик на капитала е Георги Илиев.


От 27 март 2019 г. "Траш юнивърс" има разрешително от РИОСВ - Стара Загора, за съхранение и третиране на отпадъци, включително пластамаса, каучук и т.нар. RDF отпадъци. Като електронна поща за комуникация пред регионалната екоинспекция е посочена [email protected]. Същият имейл адрес е даден на сайта на "Брикел" ЕАД, собственик на ТЕЦ "Брикел", за кореспонденция с изпълнителния директор на дружеството. Между двете дружества все пак не може да бъде открита пряка юридическа връзка.


През август 2019 г. "Траш юнивърс" излезе с право на отговор след разследване на сайта "Биволъ" за трафик на отпадъци от Италия, които се изгарят в свързвани с Ковачки тецове. Тогава "Биволъ" свърза името на дружеството с друг актуален скандал - загробването на тонове трупове от норки край Сливен на терен, концесиониран от дружеството "Мин инвест". В правото на отговор от "Траш юнивърс" заявиха: "Не виждаме по никакъв начин нашата роля по отношение на засегнатия казус с изхвърлените норки край Сливен, тъй като нямаме никаква свързаност с упоменатата фирма "Мин инвест" ООД. Не смятаме за нужно всички юридически лица, които се намират в непосредствена близост до конкретни производствени предприятия, да бъдат свързвани с тях."


Проверка в ДАКСИ обаче показва, че едноличният собственик на капитала на "Траш юнивърс" Георги Илиев е управител на "Мин инвест" ЕООД. Дружеството е регистрирано в сливенското село Боров дол, с предмет на дейност проучване, търсене и добив на енергийни ресурси и търговия с тях. Едноличен собственик на капитала е регистрираното във Великобритания "Нортона" ЛТД.


По информация на "Капитал" от 2017 г. "Мин инвест" е взело концесия за право за добив на нефтошисти, като ще разработва находище "Боров дол" в продължение на 35 години. От средата на 2018 г. ТЕЦ "Брикел " обяви намерение да замени до 10% от въглищата с друг вид твърдо гориво - нефтошисти, а към онзи момент "Мин инвест" бе единствената компания с право да добива нефтошисти.


В средата на декември 2019 г. съдът в Стара Загора забрани на ТЕЦ "Брикел" да гори отпадъци, след като през септември със заповед на екоминистерството работата на теца беше спряна временно. Заповедта бе издадена, след като главният прокурор Сотир Цацаров разпореди на МОСВ да провери и други топлофикации, свързвани с Ковачки - "Топлофикация Перник", ТЕЦ "Бобов дол" и "Топлофикация Сливен".


В края на януари тази година "Капитал" съобщи, че свързаната с Ковачки ТЕЦ "Брикел" е подала заявление за ново комплексно разрешително, което да позволи изгарянето на отпадъци.


Собственик на "Брикел" ЕАД е регистрираното във Великобритания дружество "Бакар Лимитид". През 2014 г. британското дружество придоби "Брикел" от регистрираното на Сейшелите "Молер корп". Преди това, от 2008 до 2011 г., "Брикел" бе собственост на "Калиста-2004" ЕООД, регистрирана на адрес в столицата, на който към онзи момент се водеха фирмите на Христо Ковачки.


Екоминистърът: Легалният бизнес ще помогне


Темата за горенето на отпадъци бе коментирана и от министъра на околната среда Емил Димитров - Ревизоро, след правителственото заседание днес. По думите му от ситуацията страдат четирите мощности (Димитров посочи "циментови заводи и един ТЕЦ"), които в момента отговарят за регламентираното изгаряне на отпадъци, и затова те ще са готови да помогнат на екоминистерството в битката с незаконния боклук. "Легалният бизнес за горене на отпадъци ще ни помогне да се справим с нелегалния", каза министърът, цитиран от агенция "Фокус".


"Ще извикам всички четири мощности, които в момента се занимават с преработка на отпадъци. Персонално ще знам от кого ги получават. Ако има проблем с тези контейнери, самите мощности и собственици ще си връщат контейнерите. С големите производители проблем няма да има", уверен е Димитров.


За "Дневник" Данита Заричинова от сдружение "За Земята" уточни, че в момента действащи разрешителни за изгаряне на отпадъци имат две топлоелектрически централи - в Сливен и в Бобов дол. За ТЕЦ "Бобов дол" дори е разрешено да действа с предварително изпълнение, т.е. докато текат обжалвания и дела, което е аргументирано с "важност за опазването на околната среда и здравето". Именно заради увреждане на околната среда и здравето от горенето на отпадъци обаче в момента "За Земята" и "Грийнпийс-България" водят дело срещу това разрешително.

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Yana Derevyanchenko
  Yana Derevyanchenko
  Рейтинг: 254 Любопитно

  Един по един окапват като круши 😀 . Все едно до сега сме нямали прокуратура

 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Неутрално

  Ама нали Язовиров каза, че всичко е ОК. А и кой ли е обгазявал околностите толкова години и е убил незнаен брой хора !?!?!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Тези "проверки" са смях в залата...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 4. 4 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Гневно

  Боклуци ! Превърнаха страната ни в сметище на чуждите държави !

 5. 5 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3338 Неутрално

  Един по един окапват като круши 😀 . Все едно до сега сме нямали прокуратура
  —цитат от коментар 1 на Yana Derevyanchenko
  Е,нали все пак сме правова държава и и имаме триистанционен съд,никой още не е окапал.

 6. 6 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 140 Неутрално

  Ся да няма телефонно обаждане към Гешев "Ало Иване, тоя Ковачки ми се обади"😁😁
  Забравих, че господин Каскет си има платена агитка във форума и те ще го защитят.

 7. 7 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7044 Неутрално

  Кой държи чадъра над Ковачки, че толкова години прави, каквото си иска. Ни закони признава, нито правила. За него няма ли Гешев.

 8. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Неутрално

  " В средата на декември 2019 г. съдът в Стара Загора забрани на ТЕЦ "Брикел" да гори отпадъци, след като през септември със заповед на екоминистерството работата на ТЕЦ-а беше спряна временно. Заповедта бе издадена, след като главния прокурор Сотир Цацаров разпореди на МОСВ да провери и други оплофикации, свързвани с Ковачки - "Топлофикация - Перник", ТЕЦ "Бобов дол" и "Топлофикация - Сливен"."

  Докато сараите изсмукват живителните сили на това общество, нищо в борбата с ОПГ във властта няма да се промени, няма и как да стане - всички схеми водят до падишаха, а той си е все там - в сараите, където резонира над световните процеси, докато безкрайните му обръчи от фирми тровят обществото ни по всички възможни направления със смрадта си...Буквално !

 9. 9 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1682 Неутрално

  В самия текст се отбелязва, че независимо от всичко:
  "В края на януари тази година "Капитал" съобщи, че свързаната с Ковачки ТЕЦ "Брикел" е подала заявление за ново комплексно разрешително, което да позволи изгарянето на отпадъци."
  Та горе-долу това е резултата, най-много някой от даващите такива разрешения да намаже още тази година.
  Така че кучетата си лаят, а кервана си върви.

 10. 10 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  Прокуратурата търси документи ЧАК СЕГА?
  Като знае от 29 август 2019, че трафиканти доставят боклук за Ковачки!
  Документите може отдавна да са изгорени!

 11. 11 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 324 Неутрално

  Всички защитници на производителя на (зелена) енергия от "възобновяеми" източници - Ковачки, цъкайте ми минуси!

  Браво на Гешев.

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 12. 12 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  До коментар [#10] от "Наблюдател":

  29 август 2019
  https://bivol.bg/kovachki-trash.html
  ТРАФИКАНТИ НА ОТПАДЪЦИ ОТ ИТАЛИЯ ДОСТАВЯТ БОКЛУК ЗА КОВАЧКИ

 13. 13 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  До коментар [#10] от "Наблюдател":

  31 август 2019
  https://bivol.bg/kovachki-trash-2.html
  ИТАЛИАНЦИ: “ДОСТАВЯМЕ БОКЛУК НА ТЕЦ – БОБОВ ДОЛ”. ТОПЛОФИКАЦИИТЕ НА КОВАЧКИ: “ГОРИМ ОТПАДЪЦИ ЗАКОННО. ЕКОЛОГИЧНО Е”

 14. 14 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 338 Весело
 15. 15 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  5 януари 2020
  https://bivol.bg/camorra-waste-bulgaria.html
  БОКЛУКГЕЙТ: РАЗСЛЕДВАНИ ЗА ВРЪЗКИ С КАМОРАТА И НДРАНГЕТАТА СА ДОСТАВИЛИ 9000 ТОНА БОКЛУК ЗА БЪЛГАРИЯ

 16. 16 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5047 Неутрално

  Ковачки е за разследване на цялото му "творчество"

 17. 17 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1164 Неутрално

  Ковачки е за разследване на цялото му "творчество"
  —цитат от коментар 16 на pet_fire


  навремето вестник СЕДЕМ
  пусна материали за фалирането на
  топлофикация сливен от ковачки на два пъти
  за да я прилапа за без пари. тоя е як мафиот и убиец.

 18. 18 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 331 Неутрално

  Сега е момента некой съдружник да даде интервю по телевизията и да каже, че Ковачки е изнасилвач и да му конфискуват музейните експонати...

 19. 19 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 257 Неутрално

  Петлешев, на разногледи мисирки ви направи Ванката Гешев.

 20. 20 Профил на In my world
  In my world
  Рейтинг: 572 Весело

  всичките помий на ковачки трябва да фалират.Това е

  In many wars between the CIVILIZED MAN and the SAVEGE.Support Civilized man defeat the terror(islam)
 21. 21 Профил на attitude
  attitude
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Както е "влязла" прокуратурата, така и ще излезе. Може даже да се извини за безпокойството причинено на Ковачки. Човекът има цели двама депутати в Герб , човека дигна цената на тока на борсата до 180 и 220 лв. през летните месеци на 2019г,, а наскоро си раздели с Доган 50мил.лв. за студен резерв.... Нищо няма да "намерят', най-много да поприкрият някой документ, че не с знае италианците какво ще искат. Пък и имаме виновен - Нено е където трябва и ще го "отчетем" и за водата и за боклука.

 22. 22 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Айде и Ковачки при Ветко, Маринела и Баневи! После и тимаджиите.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 23. 23 Профил на frisky
  frisky
  Рейтинг: 305 Неутрално

  всичките помий на ковачки трябва да фалират.Това е
  —цитат от коментар 20 на In my world


  Супер!
  Най-учтиво те моля да следваш едно просто правило, когато пишеш:
  помия>помиИ
  материя>материИ
  фантазия>фантазиИ
  Или за по-просто - НИТО ЕДНА дума в българския език в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО НЕ оконачава на „Й“. Да, няма да ти промени живота, но определено ще оставяш по-добро впечатление. :))

  Да се знае: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7729679
 24. 24 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 562 Неутрално

  НАЛИ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА ЧЕ КОВАШКИ МОЖЕ ДА ВКАРА САМ ЦЕЛИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ И КОРАБИ С ГНЯС ТУКА

 25. 25 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3806 Неутрално

  По пътят на елементарната логика е ясно , че най-големият "играч" в този мръсен бизнес е Ковачки!

 26. 26 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3806 Неутрално

  До коментар [#4] от "samoedin":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Така и всичко става "благодарение" на активното участие на държавната администрация!Вони на корупционни практики!

 27. 27 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 620 Неутрално

  Те и в Градус Нова Загора улизът през месец ама тъй и си излизат. Ората продължаат да дишат лаената на кукошкити и тъй тя

 28. 28 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 625 Неутрално

  "Освежаването" на олигархията по путински образец продължава със следващият в списъка. Не че не си го заслужава Ковачки, но всичко прилича на мафиотски филм за саморазправа на Кръстника с членове на семейството.

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 29. 29 Профил на inspektora
  inspektora
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Боклуци ! Превърнаха страната ни в сметище на чуждите държави !
  —цитат от коментар 4 на samoedin


  Курнела, ти ли си :)

 30. 30 Профил на nehaen
  nehaen
  Рейтинг: 338 Неутрално

  До коментар [#28] от "mastikata":

  Да де ама след като си вдигнал летвата връщане назад няма, и в един момент искаш или не, ще трябва да продължиш ролята която играеш иначе ичгаряш ти

 31. 31 Профил на Deadpudding
  Deadpudding
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Мале мале. Ако Гешев беше и компетентен нямаше никой от нищо да се оплаква. Айде пак зрелища за плебса.

  This is the place where puddings die.
 32. 32 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2706 Неутрално

  До коментар [#19] от "tosho_toto":

  Хи-хи-хи-и-и-и-и...! Добре, че беше италианската полиция да свърши работа. Ако си спомняш, властите първо започнаха да отричат, че нямало нищо и всичко било наред! Ама това не ти изнася, предполагам...!
  И я вземи се разрови назад в годините, за да провериш колко десетки милиона разсрочи правителството на ГЕРБ, точно на Ковачки. Не можел горкия да си плати данъците и осигуровките на работниците!
  Баси помиярите, дето сте в ГЕРБ...! До вчера обслужвахте Ковачки, днес ни обяснявате колко лош бил. Предполагам, в скоро време ще почнеш да ни обясняваш, че Пеевски е част от умнокрасивите, нали? :)))

  Бивш tww09306483.
 33. 33 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2706 Неутрално

  До коментар [#11] от "Shteryu Atanaso":

  Браво на Гешев ли? Ако не беше италианската полиция, какво ли щеше да прави Гешев сега?!? :)))

  Бивш tww09306483.
 34. 34 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3806 Любопитно

  До коментар [#7] от "Роси":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Явно за лицето Ковачки има яка индулгенция!Прави впечатление , че е с всяка една власт!И това става , защото си плаща яко Колкото трябва на Когото трябва!В нормална държава щеше да е на топло и то задълго!!!!

 35. 35 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ковача ни лук ял, ни мирисал. Да ви кажа ли как ше завършат проверките? С някоя димна завеса.

 36. 36 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Ковачки?-дойде ли му времето.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото е на чужд език

 38. 38 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  До коментар [#26] от "bat_plamen":

  ковачки не беше осъден за неплатено ддс от независимия български съд. мотиви-обществено значим бил.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 39. 39 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 581 Неутрално

  А робите миньори с кренвиршите как са

  BG e мини империя на злото.
 40. 40 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  До коментар [#36] от "dolna4erti4ka":

  Искрено се надявам да му е дошло времето.
  Много вредоносен елемент.

  Panta rhei....
 41. 41 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 324 Неутрално

  До коментар [#11] от "Shteryu Atanaso":Браво на Гешев ли? Ако не беше италианската полиция, какво ли щеше да прави Гешев сега?!? :)))
  —цитат от коментар 33 на Petleshev


  До коментар [#33] от "Petleshev":

  През годините е имало множество сигнали и доказателства за престъпна дейност от Западни полицейски служби и от органите на ЕС срещу влиятелни български граждани като:
  - Любен Гоцев
  - ББ от бандата на Иво Карамански (лежали в затвор в Чехия)
  - Евелин Банев - Брендо
  - братята Маргини
  - Младен Михалев - Маджо
  - ... ... ... и много други

  НО ББ И ЦАЦАРОВ, И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЕДИ ТЯХ НЕ НАПРАВИХА НИЩО, ЗА ДА СПРАТ ТЕЗИ ЗАКЛЕТИ РЕЦИДИВИСТИ!

  А сега, при Гешев, известни престъпници като Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, ... и други са в арестите (където им е мястото) ...

  И ако Гешев продължи, се очертава, че и Маргините, Маджо и много други ще търкат нарове, със или без помощ от Италия, Англия, ... ... .. или Франция

  МОЖЕ ДА ПЛЮЕТЕ ГЕШЕВ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, НО ВСЪЩНОСТ САМО ЗАЩИТАВАТЕ МНОГО ИЗВРАТЕНИ РЕЦИДИВИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО СЕ ОЧАКВА ДА ОТИДАТ ПО ЗАТВОРИТЕ И ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С ЧАСТ ОТ КРАДЕНИТЕ СИ БОГАТСТВА

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 42. 42 Профил на vito
  vito
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Ами той вече бил офейкал в неизвестна посока... Страх го било от проверка някаква, като при Божков🤣🤣🤣
  Големо театро се за вихри 😊

 43. 43 Профил на falcone
  falcone
  Рейтинг: 981 Неутрално

  До коментар [#4] от "samoedin":

  Хубаво си ни беше като си бяха само наши боклуците...

 44. 44 Профил на falcone
  falcone
  Рейтинг: 981 Неутрално

  До коментар [#32] от "Petleshev":

  Ами Бивол писа още лятото за боклуците. Ама как така ще се задействат от Бивол. 6 месеца по-късно може като обществото се възмути.

 45. 45 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 547 Любопитно

  Този е един от най- мракобесника олигарси. Превърнал е местното население в крепостни селяни. Подиграва се с държавата, на документи не гори боклуци, а комина на ТЕЦ- а му бълва отрова и трови хорицата. Дано има Видов ден за тоя. Стискам палци на Прокуратурата да сложи край на мизериите му .

 46. 46 Профил на bretschneider
  bretschneider
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Някой може ли да ни светне къде се гори боклука на София!? И без това си няма сметище...

 47. 47 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#42] от "vito":

  В социалните мрежи се вихри новина, потвърдена и от източници от МВР, че Ковачки още преди седмица си е събрал куфарите и е заминал в неизвестна посока. Неизвестна засега, но като се върне Гешев от Брюксел бързо ще стане известна. В ОАЕ се разтичаха в почивния си ден да арестуват Божков само три дни след обявяването му за издирване. Може да очакваме, че и Ковачки ще бъде издирен до края на предстоящия уикенд - независимо дали по християнския, юдейския или мюсюлманския календар.

 48. 48 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 547 Любопитно

  До коментар [#47] от "Един препатил":

  От твоите уста в Божиите уши.
  Дай Боже по- скоро да чуем тази блага вест.
  И още един народен изедник да си получи засуженото.

 49. 49 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  До коментар [#7] от "Роси":

  Има имаа, Гешев ги почна

 50. 50 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#48] от "inatlivka":

  Съжалявам, ама май съм Ви подвел. Пропуснал съм да поставя на моя коментар настроение: весело. Нали не вярвате наистина, че съм написал всичко това сериозно - че само три дни след обявяването му за издирване в ОАЕ са се разтичали в петък, почивния им ден да прибират Черепа? Или това за календара - просто исках да кажа Гешев да внимава в кой ден от седмицата обявява арестите. Да не стане както преди време с една колежка във форума, която твърдеше, че след като е завела децата на училище, отворила е пицарията си и обслужила първите клиенти е седнала да ни напише някой и друг коментар от Мелбърн, Австралия. Ама беше пропуснала, че по това време там е 3,20 часа през нощта.
  А иначе да, и аз искам да се сложи край на разгула на Божковци, Баневци, Арабаджиевци, Ковачкивци, Пеевскивци и Сие мародери. Но много ме безпокои по добра тардиция повечето пара да не отиде в свирката.

 51. 51 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  А ве ДНЕВНИК, нещо за язовир Студена? Почнал май да са пълни, нивото му са дигнало с петнайсет санта, а вие да не знаете

 52. 52 Профил на suhi
  suhi
  Рейтинг: 11 Неутрално

  Доган е скъпоплатен консултант мелиоратор и хидроспец - защо не ползват тоя национален капитал за язовирите? Сигурно има какво да каже и за боклука срещу хонорар, разбира се...

  suhi
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK