Кратки новини: БСП спира отчетно-изборната си кампания

Кратки новини: БСП спира отчетно-изборната си кампания

© Анелия НиколоваКратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.


Прокурори изискват документи за горски заменки


Във връзка с възложена от главния прокурор на Република България Иван Гешев проверка за извършването на замени на поземлени имоти в горски територии, прокурори от Върховна касационна прокуратура, съвместно със служители на Главна дирекция "Национална полиция", изискват документи (доклади, становища, заповеди и др.) от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите и от управителя на търговско дружество в гр. София. Изисква се цялата документация по изпълнението на обществената поръчка с предмет избор на правоспособен независим оценител, който да извърши оценка на поземлените имоти в горски територии в съответствие с европейските изисквания, както и документи, свързани с възстановяването на предоставена на бенефициентите помощ.


Пътят за Мелник е затворен заради придошла река


Придошла река затвори пътя Ново Делчево - Мелник. В последните дни в района вали обилно, което е довело до разрушаването на временния мост за влизане в града. Кметът на Мелник изрази надежда, че до няколко часа участъкът ще бъде разчистен. На мястото работят багери. Дъждът в района не спира, което допълнително затруднява работата на екипите по разчистването.


БСП спира отчетно-изборната си кампания


Заради развитието на епидемиологичната ситуация в страната, ръководството на БСП реши да спре отчетно-изборната кампания в партията. "В момента най-важно за нас е здравето на хората. Следим ситуацията и в зависимост от нейното развитие ще вземем следващите си решения", коментира председателят на БСП Корнелия Нинова. Все още не се знае дали това ще доведе до анулиране на избора на нов председател на партията.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK