Борис Бонев е отстранен от важен орган на общинския съвет

Борис Бонев

© Цветелина Белутова

Борис БоневСлед решение на политическите партии независимият общински съветник Борис Бонев беше отстранен от председателския съвет на Столичния общинския съвет (СОС), съобщиха от "Спаси София" днес в социалната мрежа. В този съвет участват председателите на всички политически групи, както и зам.-председателите на СОС, като в него се определя дневният ред на предстоящите сесии и приоритетите на СОС.


"Спаси София" приема този акт "като ясен знак, че партиите на властта имат желание да диктуват дневния ред зад гърба на обществото", се казва в становището на гражданската организация.


Как е бил отстранен Бонев от съвета
На извънредно заседание на председателския съвет, проведено онлайн на 2 април, се е обсъждало провеждането на сесия на СОС на 16 април, на която да се приемат спешните мерки за икономиката на общината по време на извънредното положение. Борис Бонев е присъствал, както и на предишни заседания, но като независим общински съветник той няма политическа група.


По тази причина според действащия правилник за организацията и дейността на СОС той не може да участва в този съвет. В новия правилник, който предстои да се приеме, независими съветници ще имат право да се кандидатират за зам.-председател и ако бъдат одобрени от мнозинството, да заемат поста и да участват в този съвет.


В позицията на "Спаси София" се посочва, че "за нас бе неприятна изненада поведението на партиите от "Демократична България", които настояваха Борис Бонев да не бъде част от председателския съвет, с което управляващите охотно се съгласиха".


Методи Лалов, председател на групата на "Демократична България" в СОС и член на председателския съвет, обясни за "Дневник":


"На заседанието на 2 април, което беше онлайн, аз се включих с минута-две закъснение, защото имах проблем с връзката. Включвайки се, чувам как Герджиков казва на Бонев, че няма да участва в тази среща, защото има правилник и той вече е решен да го спазва. Тогава Бонев напусна онлайн разговора. В това време аз само слушам. Беше поставен въпросът откъде той е получил линк за участие в заседанието. Оказа се, че администрацията на Герджиков не му е пратила, а Борислав Иванов от "Атака" (зам.-председател на СОС от "Патриоти за София"). Никога не съм поставял изрично искане Бонев да не участва нито на този, нито на друг председателски съвет."


Елен Герджиков: Отстраних Бонев, защото спазвам правилника


Елен Герджиков от ГЕРБ и председател на СОС обясни случая по следния начин: "Твърдението на Борис Бонев, че е отстранен от председателския съвет на СОС, е неуместно, защото не можеш да си отстранен от нещо, в което по правилник не присъстваш. В сега действащите текстове членове на този съвет са само председателите на политическите групи и заместник-председателите на СОС.


Твърдението, че след като Борис Бонев не присъства на председателски съвет, всички останали политически субекти се наговарят зад гърба на обществото, е несериозно. Освен ако г-н Бонев не смята, че той е единствен представител на обществото в СОС. До момента той е присъствал по моя инициатива и покана. Неведнъж обаче е повдиган въпросът, преди всичко от "Демократична България", защо нарушавам правилата.


Позовавайки се на този прецедент, на няколко пъти на председателски съвет идваше почти половината група на "Демократична България". Ето защо реших да се върна към спазването на буквата на закона", обясни Герджиков.


Обсъждаха се постове за 4000 лева месечна заплата, казва Лалов


Методи Лалов поканил колеги от групата, когато в предишни заседания, когато започнало обсъждане за участието на общински съветници през новия мандат в бордовете Столичния общински приватизационен фонд за малки и средни предприятия, на Столичната общинска агенция по приватизация и иновации и в Общинския гаранционен фонд. Там според него месечното възнаграждение било 4000 лева за няколко часа работа на месец.


"Предложиха вместо 31 съветници от всички партии в СОС да участват в тези бордове те да се увеличат на 33. Целта беше да се вкара в един от бордовете и Борис Бонев, но никоя политическа група не си даваше бройката и затова се предложи тя да се увеличи. Квотите са според представителството на всяка група в СОС - най-много са от ГЕРБ, после БСП, ние и накрая "Патриоти за София", обясни Лалов.


"Демократична България" възрази не само заради бройката, а защото 31 човека по 4000 лева месечно са над 1.4 милиона лева на година, а се иска увеличаване с още двама души. Нямаше смислен аргумент защо се иска това. Тогава ние дискутирахме това в "Демократична България" и решихме да предложим заплатите да са 600 лева в тези бордове", подчерта той.


Присъствието на други съветници на тези заседания не е било желателно


Двама съветници от "Демократична България", Грети Стефанова и Симеон Ставрев, поискали да присъстват на следващото обсъждане на темата в председателския съвет. В началото му Елен Герджиков попитал защо са дошли, обяснили му, че обсъжданата тема е деликатна, и той поставил на гласуване участието на двамата съветници.


"Никой не се възпротиви и те останаха. На другото заседание пак дойдоха двама наши съветници и Герджиков обяви, че от следващия път ще се спазва правилникът и на председателския съвет ще идват само тези, които имат това право. Този следващ път беше на 2 април, когато е отстранен Бонев." Това е обяснението на Методи Лалов.


Борис Бонев потвърди, че като завъшил икономика в Сорбоната може компетентно да контролира дейността на общинския гаранционен фонд за малки и средни предприятия като член на надзорния му съвет. "Не зная колко е заплатата! И пет лева да е, аз съм готов да върша тази работа и бих подкрепил предложението на "демократична България" за намаляване на възнаграждението", заяви той.


"Спаси София": Ние не се занимаваме с котерийни интереси


От "Спаси София" обявиха в днешното си послание, че те са открита и толерантна организация, която не се занимава с котерийни интереси и ще се съсредоточи върху това, което винаги е можела най-добре. "Ще продължим да защитаваме интересите на града и софиянци, да предлагаме решения и проекти за неговото развитие, така както го правим от 10 години. Защото за нас София не е стълба за политическа кариера, а кауза в сърцата ни."


БСП няма против Бонев да участва в този съвет


Милка Христова от БСП и зам.-председател на СОС също е участвала в онлайн заседанието на 2 април. "Нямам нищо против участието на Борис Бонев в председателския съвет, но наистина чисто правно не е уреден статутът на независим общински съветник. Просто досега не е имало случай като него. На добра воля решихме, за да се отчете представителността на неговата фигура, и той беше включен в председателството. На онлайн заседанието на 2 април аз се включих по-късно, когато той вече беше отстранен", заяви тя.


Предстои приемането на новия правилник за организацията и дейността на СОС, в който е включен текст, разрешаващ независими общински съветници да се кандидатират за зам.-председатели на СОС. Това вероятно ще стане след отмяната на извънредното положение.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (109)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1238 Неутрално

  Много дразни строителната мафия. Очакваше се да го елиминират. Жалко за софианци.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4584 Неутрално

  ГЕРБ не обичат гласността !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на Ran
  Ran
  Рейтинг: Неутрално

  Правилно решение!
  Незрял е още ...

 4. 4 Профил на Ran
  Ran
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":

  И ДБ и те!

 5. 5 Профил на Митко Палаузофф
  Митко Палаузофф
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Пишете човека у некой борд и му дайте 4000лв заплата, бе, идиоти!

 6. 6 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 806 Весело

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "В този съвет участват председателите на всички политически групи, както и зам.-председателите на СОС, "

  Умен си кмете, умен! Даже може и да знаеш като какъв има право да е в този председателски съвет!?

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 7. 7 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 999 Неутрално

  Стига с тоя вой срещу партийте, сякаш има вариант без тях!
  Борис Бонев ако не беше убил всички опити на ДБ за съвместно явяване, сега квотата на демократичната общност в СОС щеше да е с огромно мнозинство!
  Спаси София не е партия, и? Къде е разликата? В това, че сега имат само един човек в СОС, вместо 10.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 8. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3708 Неутрално

  "Методи Лалов поканил колеги от групата, когато в предишни заседания, когато започнало обсъждане за участието на общински съветници през новия мандат в бордовете на Столичния общински приватизационен фонд, на Столичната общинска агенция по приватизация и иновации и в Общинския гаранционен фонд. Там според него месечното възнаграждение било 4000 лева за няколко часа работа на месец."

  Арогантността на самозабравилата се шайка просто вече плаче за метлата !

 9. 9 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Хитрите и подмолни десебарчета и на христо хората. Игнатов не сме го чули откакто взе поста. Лалов и Игнатов дори не са членове на ДБг, а парашутисти.
  Да видим къде старата им надежда Прошко- Прошко е в групата СДС/Герб.
  толкова с неподкупния десебаризъм.
  А иначе, Трайчо се оказа милионер, който си купил акции в................ ТИМ
  А Иво, Иво си накупил апартаменти, и преди изборите ни молеше да му даряваме пари защото нямал........... еми дарявайте му има два огромни апартамента в центъра на София.

 10. 10 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 862 Неутрално

  После ДБ нека търсят съюзници пак...

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Човекът пропиля хиляди гласове и осигури мнозинство на ГЕРБ + ВМРО в СОС, така че нека не го съжаляваме твърде много. Иначе схемата е ясна, вкарват го някъде където не му е мястото, ДБ пита защо не се спазват правилата и ги изкарват виновни, че са го махнали, въпреки че изобщо не е трябвало да бъде там.

 13. 13 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 999 Неутрално

  До коментар [#11] от "m17":
  Дори и да е така (което според мен не е и си е чиста кафява опорка) да бяха си регистрирали партия. Сега щяха да имат една дузина представители в СОС.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 14. 14 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#7] от "virtual brain":

  И защо да се явява Бонев с Дбг. Те са напълно компроменирани хора. Игнатов , който никой не го чува вече, който пътъна. Лалов, който освен да заплашва и обижда, друго не може. /а извинявам се- като председател на Съда имаше оплаквания и , че обича саморазправи с подчинени, дори леко физически- бута, блъска и крещи/.
  И двамата обаче са партийни парашутисти, понеже не са членове на партиите. Парашутисти.
  Каква е съдбата на хората на ДБг - всички се продават на герб. Трайчо беше министър , Радан се изявяваше конферансие и годеница на Борисов над година и нещо, Христо министър на Борисов и т.н. и т.н.
  Най- добре се вижда какви са като видиш стария им кандидат за кмет, кристалния Прошков. .................човека просто мина в другия отбор . Толкова за "кадрите".

 15. 15 Профил на skaraboev
  skaraboev
  Рейтинг: 442 Разстроено

  „"Мен не ме интересува заплатата! И пет лева да е, аз съм готов да върша тази работа и бих подкрепил предложението на "демократична България" за намаляване на възнаграждението", заяви той.“
  ....
  Не знам, не знам … ясно е, че егото на „софийския спасител“ също е в изолация тези дни. Какво да се прави, дойде коронавирусът, опустя градският транспорт, а хората в момента не се вълнуват от счупените плочки в центъра на града. Това не означа, че ДБ са виновни, че Герджиков най-после е започнал да спазва правилника на СОС. Същият Герджиков, заедно с когото Бонев подписа и внесе доклад за увеличение на броя съветници в бордовете на различни общински структури, за да може да се докопа до тези заветни 4,000лв на месец. Същите 4,000 лв., които ДБ предложи (с официален доклад, внесен в СОС), да слязат до размер от 1 минимална заплата, както казва М. Лалов.

  To exceed expectations is to essentially alter history
 16. 16 Профил на radost.petrova
  radost.petrova
  Рейтинг: 254 Неутрално

  Чл. 19 от правилника на СОС позволява на председателят на СОС да провежда консултации с председателите на постоянните комисии и на групите общински съветници, с представители на политически партии, обществени организации и граждани. Въз основа на това правило на председателски съвет могат да присъстват общински съветници, освен председателите на партии. Досега чрез това правило Борис Бонев можеше да представлява интересите на своите близо 50 000 избиратели при определянето на дневния ред на СОС. Сега вече не може, щото и други се били възползвали и станала какафония. Докато не се приеме нов правилник, все ще е така. Независимият глас е трън в очите на всички партийци.

 17. 17 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 332 Весело

  "Приятелски огън II" - умнокрасива драма, в ролите: Активния софиянец - Борис Бонев, Стария номенклатурчик - Методи Лалов, Червената къса патерица - Милка Христова и др.

 18. 18 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 332 Любопитно

  И един въпрос: Архитект Игнатов в кои бордове е?

 19. 19 Профил на radost.petrova
  radost.petrova
  Рейтинг: 254 Неутрално

  До коментар [#8] от "samoedin":

  Мхм. За същите бордове Методи лалов предлага 6 съветници от Демократична България със същото възнаграждение от 4000 лв. От него демократите щели да си запазват по една минимална заплата, а другото да даряват на партията за партийна дейност. Има го черно на бяло в декларация в сайта на ДБ.

 20. 20 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#13] от "virtual brain":

  Регистрирай ти партия, да видиш колко е лесно. И хората на Ристю и Владко отсвириха най-високомерно Бонев, когато им предложи той да е общия десен кандидат, а не неизбираемия Игнатов. И ако беше Бонев общ кандидат, много хора щяха да гласуват за него, а не да дадат глас за Маяма, просто защото искаха да гласуват против ГЕРБ.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3271 Неутрално

  До коментар [#12] от "Locke":

  Всъщност Бонев им показа как подкрепен от младите и сам човек (без да е превъртя милиони грантове)може да получи гласове колкото три ... партии.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Ако по правилник не е член на съвета, как са го отстранили от съвета!?

 24. 24 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2397 Неутрално

  Борис Бонев е единствената алтернатива на шайката лъжливи политици. Ще захлеби и ще се кротне като много преди него.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 25. 25 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4323 Весело

  До коментар [#2] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Май не четем внимателно:
  "В позицията на "Спаси София" се посочва, че "за нас бе неприятна изненада поведението на партиите от "Демократична България", които настояваха Борис Бонев да не бъде част от председателския съвет, с което управляващите охотно се съгласиха"."

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 26. 26 Профил на Dankol
  Dankol
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Направо не ми се пише ! В какво превърнахте дясното политическо пространство !

 27. 27 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5380 Неутрално

  Много смърди това блато

 28. 28 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 729 Неутрално

  Този спуснат от мафията индивид бил отстранен. Докато слугуваше на ГЕРБ не го отстраняваха,но когато зави колесницата към "опозиционния" клан на мафията БСП го отстраниха не защото е нещо,а за да си подготвят почвата за нов клан на мафията като ГЕРБ.
  Само да попитам за един приятел: От къде взема този индивит средства за да учи в Сорбоната?

 29. 29 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#16] от "radost.petrova":

  Бонев представлява някъде към 6000 от избирателите си. Останалите десетки хиляди имат представители в лицата на допълнителните съветници на ГЕРБ, БСП и ВМРО, така че всичко е наред.

 30. 30 Профил на Rocketman
  Rocketman
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Стига с тоя вой срещу партийте, сякаш има вариант без тях!Борис Бонев ако не беше убил всички опити на ДБ за съвместно явяване, сега квотата на демократичната общност в СОС щеше да е с огромно мнозинство!Спаси София не е партия, и? Къде е разликата? В това, че сега имат само един човек в СОС, вместо 10.
  —цитат от коментар 7 на virtual brain


  А защо не стана обратното ДБ да подкрепят независият Бонев, който беше хем с по висок резулат на първи тур хем по разпознаваем? Ицо Хазарта с иго каза много точно за ДъБъ.

 31. 31 Профил на skaraboev
  skaraboev
  Рейтинг: 442 Разстроено

  До коментар [#8] от "samoedin":Мхм. За същите бордове Методи лалов предлага 6 съветници от Демократична България със същото възнаграждение от 4000 лв. От него демократите щели да си запазват по една минимална заплата, а другото да даряват на партията за партийна дейност. Има го черно на бяло в декларация в сайта на ДБ.
  —цитат от коментар 19 на radost.petrova


  Много е лесно да се чете избирателно. Проверих да не би да съм попаднал във форума на ПИК/Блиц. За жалост, не съм.

  Иначе да, има го черно на бяло (както следва да са всички политически действия). Има го, защото това е процедурата, за да имаш представителство в тези органи, където се вземат важни решения. Има го, обаче, и то на същия този сайт, предложението (под формата на официален доклад, а не фейсбук статус) за намаляне на възнагражданията. Аргументът тук не е дали да се участва, а че възнагражданието е непропорционално на работата, просто и ясно.

  Иначе ще е добре подобен отзвук да имат не само такива фейсбук шоу програми, но и други много по-сериозни проблеми, като например решенията на едни абсурдно високоплатени чиновници, от една банка, уж, за развитие, които в продължение на години отпускат десетки милиони на кухи фирми. За тяхната дейност пандемиите са Радост.

  To exceed expectations is to essentially alter history
 32. 32 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 295 Неутрално

  Борката н

  До коментар [#8] от "samoedin":Мхм. За същите бордове Методи лалов предлага 6 съветници от Демократична България със същото възнаграждение от 4000 лв. От него демократите щели да си запазват по една минимална заплата, а другото да даряват на партията за партийна дейност. Има го черно на бяло в декларация в сайта на ДБ.
  —цитат от коментар 19 на radost.petrova


  Може ли да посочите точен линк, защото аз не откривам подобна декларация?!

  I shave with Occam's razor
 33. 33 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 999 Неутрално

  До коментар [#13] от "virtual brain":Регистрирай ти партия, да видиш колко е лесно. И хората на Ристю и Владко отсвириха най-високомерно Бонев, когато им предложи той да е общия десен кандидат, а не неизбираемия Игнатов. И ако беше Бонев общ кандидат, много хора щяха да гласуват за него, а не да дадат глас за Маяма, просто защото искаха да гласуват против ГЕРБ.
  —цитат от коментар 20 на Пипера е много лют

  Плоска лъжа и манипулация, пробай нещо друго:

  Имало е 8 срещи между "Демократична България" и "Спаси София" за общо явяване


  Христо Иванов разказа, че е имало преговори между "Демократична България" и неправителствената организация "Спаси София", която издигна Борис Бонев за кмет на София. Имало е 8 срещи между коалицията и Бонев - 7 от тях по инициатива на политическото обединение. Предлагано е било на "Спаси София" да се работи заедно, нейни представители да са в листата на "Демократична България" и дори Бонев да се включи във вътрешните процедури за избор на общ кандидат за кмет. Но от "Спаси София" отказали обща работа с един мотив - не искали да имат нищо общо с политически партии, а само търсели подкрепа.

  https://www.dnevnik.bg/politika/2019/08/15/3951648_arhitekt_ignatov_shte_zapochne_s_reforma_na/

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 34. 34 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3699 Неутрално

  Няма място за несъгласни с линията....

 35. 35 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 955 Неутрално

  мафията си е мафия, ром-десните сега ще компенсират нашите хора които купиха ромският вот на изборите предполагам. явно са решили че сега покрай корона вируса ще мине и това

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 36. 36 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 295 Неутрално

  Чл. 19 от правилника на СОС позволява на председателят на СОС да провежда консултации с председателите на постоянните комисии и на групите общински съветници, с представители на политически партии, обществени организации и граждани. Въз основа на това правило на председателски съвет могат да присъстват общински съветници, освен председателите на партии. Досега чрез това правило Борис Бонев можеше да представлява интересите на своите близо 50 000 избиратели при определянето на дневния ред на СОС. Сега вече не може, щото и други се били възползвали и станала какафония. Докато не се приеме нов правилник, все ще е така. Независимият глас е трън в очите на всички партийци.
  —цитат от коментар 16 на radost.petrova


  Намерих го и както предполагах, написаното сте си го интепретирали по ваш си вкус

  https://sofia.demokrati.bg/document/merki-v-pomosht-na-sofijskata-ikonomika/

  Солидарна администрация в дигитален режим на работа
  Намаляване на заплатите на общинските съветници в бордове до една минимална заплата. Вместо по близо 4 000 лв. месечно, членовете в управителните съвети на няколко общински структури да получават една минимална работна заплата, а спестените пари да отиват към новосъздаващия се Гаранционен фонд за подкрепа на малки и средни предприятия, засегнати от кризата. Това ще осигури още близо 1 милион лева годишно за новия фонд, което ще даде възможност мерки за подкрепа да бъдат предоставени и на гражданите със свободни професии. Групата на Демократична България в Столичния общински съвет вече внесе официален доклад във връзка с тази мярка. Сега е времето да бъдем солидарни.

  I shave with Occam's razor
 37. 37 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 999 Неутрално

  До коментар [#30] от "Rocketman":
  Защо не стана обратно - за стотен път. Защото сега нямаше да имат нито един представител в СОС, и каскети и милиционери щяха да си правят каквото си искат. Виж коментар 33, няма какво повече да ви обяснявам.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 38. 38 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Тази лимонка Бонев, къде гръмна гласовете на хиляди хора, се появява в медиите само да обясни колко са зли от "Демократична България". А той осигури мнозинството на герберастите. Никва вяра в такива.

 39. 39 Профил на svoboden izbor
  svoboden izbor
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Всички в съвета му се мазнят , но зад гърба му го мачкат , зер не е минал през политическото сито на партия и току виж мисли първо не за нея , а за избирателя!
  Всяка власт изолира осветяващите работата и граждани и организации! Пустата прозрачност ги "плаши" най-много - щото показва КРАЖБИТЕ !!! Така и Десислава много пречеше - НО НИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ - за да не наричат децата ни , че са от КРАДЛИВАТА България! Но умен и смел "народ" сме си - та така ...!!!

 40. 40 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2540 Неутрално

  "Бате к*ре, дзвони му ън тфа момче и му кай така - цичко цтанА дзаради пеерасите на Ицо Реформата. Но тфоето не це губи. Дзадаат це ърлаетарните идзори - прайш ена партийка така, ч'удриме некое рамо ако треъ, и ън 200-300 хиляди духачи глацоете - па у канало!"

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 41. 41 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 908 Неутрално

  До коментар [#20] от "Пипера е много лют":

  Бонев е не по-малко високомерен. Ако знаеш какво е SSC ще знаеш.

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 42. 42 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 908 Неутрално

  [quote#30:"Rocketman"][/quote]

  Ицо Хазарта е бита карта! Колко тъп може да си да разправяш, че не правиш политическа агитация, правейки политическа агитация, ила нас мисли за тъпи?

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 43. 43 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Апаратчика Лалов си затраял и само ритал по кокалчетата .
  Каква новина

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 44. 44 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Апаратчика Лалов си затраял и само ритал по кокалчетата .
  Каква новина

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 45. 45 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 786 Неутрално

  Гербаджийте изкараха ДБ за големия виновник

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 46. 46 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Между другото такава подобна лимонка герберастите спуснаха и в Пловдив с Дани Каназирева. "Несистемния" играч Каназирева се оказа набързо областен управител и в коалиция с герберастите и техен глашатаи. Този е абсолютно същия - уж е против системните партии, а всичките му действия са в полза на герберастите. Постара се и разводни вота до ниво "Фандъкова срещу Манолова", което си е едно и също, осигури герберастко мнозинство в общинския съвет и хвърли в канала гласовете на хиляди софиянци. Във всичките си медиини изяви държи линия на хулене и плюене и явни лъжи и манипулации против "Демократична България", каквато линия държат общо взето всички системни партии. Кое му е несистемното, непартийното и така нататък? Абсолютна долнопробна лимонка. С тях е пълно, нито е първия, нито ще е последния.

 47. 47 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  Това му е на Бонев наказанието, че вдигна шум за поръчката на нови автомобили и трябваше като п*срани да я отменят. Да си лае колкото ще, обаче като ни бърка в кефа директно ще има шамари!

 48. 48 Профил на Shkembechorba
  Shkembechorba
  Рейтинг: 464 Неутрално

  Много тролове на амбразурата бе!!!

 49. 49 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  Тия дето развявате тая опорка, че Бонев нарочно разцепил вота за да не стигне ДБ до балотаж - можете ли смятате? Гласовете на Бонев + Игнатов не стигат да се настигне Мая. Игнатов просто беше безобразно слаб кандидат без никакви шансове и ДБ много добре го знаеха. Той мьекаше по дяволите! Но го издигнаха просто щото нямаха кой. И защото не им пука кой ще управлява, а само те да са единствената автентична опозиция, ако ще и 5 човека. Не дай боже някой да вземе да ги засенчи.

 50. 50 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  Чудно, че чак сега се сетиха да изпълняват правилника.

 51. 51 Профил на Shkembechorba
  Shkembechorba
  Рейтинг: 464 Неутрално

  А нарцистичното кариеристче Бонев се оказа поредният балон, подвел избирателите.

 52. 52 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#33] от "virtual brain":

  Така де, Бонев да се яви на вътрешни избори на ДБ срещу......Игнатов? Да участва в свирен мач? С подобна арогантност ДаБг отхвърлиха общо явяване с ДСБ на парламентарните избори, щели сами да си правят група...е, направиха си.
  Други линкове, които доказват правотата ми, ще пуснеш ли?

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 53. 53 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 862 Неутрално

  До коментар [#46] от "Are de":

  А това е мръсна болшевишка лъжа и опорна точка. Разводнил десния вот, разколебал избирателя, за да може да спечели Фандъчка. Е*ах аз тоя десен избирател, който е зестра на Наско Късия, Ристю Бой, и Владко Компенсаторката. Други кандидати нямат право да участват на избори, щото ще нарушат изборния баланс и нашите вместо 3.9% ще вземат само 2%. Тия тънки сметки - при бакалина. Всеки който има идея за нещо и топки да се бори, може да се яви на избори. Никой не се е родил с един електорат зестра, освен ако не е ДПС.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 54. 54 Профил на niki
  niki
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много правилно рвшвние на политическите сили, че са го отстранили.

  niki
 55. 55 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  До коментар [#51] от "Shkembechorba":

  Ако не е той, ще е някой друг, като него. Виновни са тези, които имайки правото да гласуват и при цялото си желание за промяна, са подкрепили отново статуквото, пропилявайки гласа си.

 56. 56 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 382 Неутрално

  До коментар [#46] от "Are de":А това е мръсна болшевишка лъжа и опорна точка. Разводнил десния вот, разколебал избирателя, за да може да спечели Фандъчка. Е*ах аз тоя десен избирател, който е зестра на Наско Късия, Ристю Бой, и Владко Компенсаторката. Други кандидати нямат право да участват на избори, щото ще нарушат изборния баланс и нашите вместо 3.9% ще вземат само 2%. Тия тънки сметки - при бакалина. Всеки който има идея за нещо и топки да се бори, може да се яви на избори. Никой не се е родил с един електорат зестра, освен ако не е ДПС.
  —цитат от коментар 53 на Пипера е много лют


  Да, разводни вота, защото подведе избирателите си, излъга ги, ако щеш. Тия хора гласуваха за несистемен играч, а получиха в замяна една безгласна буква и герберастно мнозинство. И никъде нито говоря, нито споменавам думата "десни". Тия понятия, десни, леви, централни и тн в България изобщо не съществуват. И той и Каназирева спечелиха гласове, като "несистемни" местни играчи, и веднага ги вляха при герберастите. Това си е като по учебник "разводняване" на вота - кандидати, които покриват различни ниши от обществените нагласи, но в последствие вливат гласовете в една партия.

 57. 57 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  ГЕРБ не обичат гласността !!!
  —цитат от коментар 2 на КМЕТ В СЯНКА


  Да, ама оказва се, че "Демократична България" са поискали отстраняването му! Явно не могат да му простят, че сам събра толкова гласове колкото целият файтон партии там.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 58. 58 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#22] от "дерибеев":

  Много хубаво, браво на него, но да получиш гласове и после да ги пренаспчиш към друг, макар и индиректно, не е нещо което трябва да радва избирателите или да служи като модел за успех в политиката.

 59. 59 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  А нарцистичното кариеристче Бонев се оказа поредният балон, подвел избирателите.
  —цитат от коментар 51 на Shkembechorba


  Помни ми думата, следващите избори ще му ближете з@дника Бонев да влезе в коалиция с вас и на негов гръб да прескочите проклетата бариера. Както се подмазвахте на "Червената кукувица". След това ви знаем, вътрешни интриги и унищожаване.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 60. 60 Профил на xymax
  xymax
  Рейтинг: 620 Неутрално

  До коментар [#45] от "neut":

  Гербаджийте изкараха ДБ за големия виновник
  —цитат от коментар 45 на neut


  Ами те колко пъти го о..ждаха на същия принцип, ама те са дебелокожи щото им подхвърлят по някой парица.

 61. 61 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 723 Неутрално

  До коментар [#38] от "Are de":

  При кандидата с вибратора, който потъна напълно, Бонев е на светлинни години напред И не е подарил никакво мнозинство. Неговите гласоподаватели имат доста познати в ДСБ и ДБГ и отлично знаят колко е долна вътрешната среда там. Толкова е долна, че не може никой да измести хора, които нямат никакви политически плюсове , като Атанасов , например. Такива хора отблъскват гласоподаватели. После, имаме радан, който казва, че след провала на парламентарните избори, се оттегля от ръководството и става редови член. После обаче не се оттегля. Става даже Зам. председател. После имаме Христо, който е напълно нехаресван човек. Той прецаква коалицията преди парламентарните избори, отказва да я направи , от високомерие и се..........проваля. Но познайте какво- и той отказва да подаде оставка, а наскоро обяви, че ще иска и получи нов мандат като ръководител на партията- имало какво да направи. Значи, тоя съюз/съюз ли е , сбор на партии ли е, сбор на хора ли е/, няма нови лица от десет години, старите не пускат никой да ги измести, даже Кънев измами Тафров и свеж се включи от храстите на последния километър от маратона, и..........служебно го спечели. Сега, вместо да дарява една малка част от огромната си заплата и така да направи едно добро дело/а и да има актив за бъдещите избори/, той иска да строи комунизъм и да дава пари и да опрощава. И това е същия човек , който остави субсидията в КТБ, и който загуби новата субсидия, правейки съюз с партия , по- невидима от един Еднорог- "Легионерите". Е, сега субсидия имат Дончева, Костя Копейкин и други такива маргинали. И това заради явяването в коалиция, измислено от Кънев. Направо , като му гледаш действията е като подривен елемент, срещу финансите на ДСБ.

 62. 62 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 871 Неутрално

  "В позицията на "Спаси София" се посочва, че "за нас бе неприятна изненада поведението на партиите от "Демократична България", които настояваха Борис Бонев да не бъде част от председателския съвет..."

  Ха-ха...

 63. 63 Профил на Deadpudding
  Deadpudding
  Рейтинг: 591 Неутрално

  До коментар [#7] от "virtual brain":

  Така наречените "градски десни" допускат едни и същи грешки с цел да се докажат колко морално извисени са. Ето в друга статия на дневник ДБ изискват оставки..... извън парламента. А можеше от тях да зависи дали закони щяха да отпадат заради кворум и министри да бъдат най-малкото уволнявани. Те сами се направиха негодни, дори и да имат правилна визия за развитие на страната.

  This is the place where puddings die.
 64. 64 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1149 Весело

  Бацета, дабг си отсвириха Бонев, съвсем демократично и дясно! Затова форумните плъшоци-дабългаристи много много не коментират под статията :)
  Имаше една песен на Лили Иванова - Панаири, панаири!
  Това е модерното дясно в България, между левандурските идеи и жаждата за власт :) :) :)

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 65. 65 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 1236 Неутрално

  Хммм ... отстраних Борис Бонев по няколко причини:
  първо - защото съм изпълнителен и изпълнявам това което ми се нареди.
  второ - ако не спазвам закони и правилници (новоизмислени, дори и още необнародваните) ще съм вторият след Бонев
  трето - Бонев не се научи да говори това което трябва и започна да говори това каквото не трябва и най-вече се опита да рита срещу ръжена. Е ясно е, щом не иска да се учи, а само да рита, да си ходи!
  Борисе, не унивай, ела при нас (мен и Петкан) на острова и ще станем достатъчно хора да направим независима организация "Независимите"
  Поздрави от Isla Más a Tierra.

  robin ot Crusoe
 66. 66 Профил на 4i4oti
  4i4oti
  Рейтинг: 714 Весело

  Гербаджийте изкараха ДБ за големия виновник
  —цитат от коментар 45 на neut


  Посирате се на всяка крачка и все някой друг ви е виновен.

 67. 67 Профил на Deadpudding
  Deadpudding
  Рейтинг: 591 Неутрално

  До коментар [#64] от "dgd":

  Като се замислиш, че Станишев въведе плоския данък ляво-дясно наистина е малко наопаки тук.

  This is the place where puddings die.
 68. 68 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  До коментар [#7] от "virtual brain":Така наречените "градски десни" допускат едни и същи грешки с цел да се докажат колко морално извисени са. Ето в друга статия на дневник ДБ изискват оставки..... извън парламента. А можеше от тях да зависи дали закони щяха да отпадат заради кворум и министри да бъдат най-малкото уволнявани. Те сами се направиха негодни, дори и да имат правилна визия за развитие на страната.
  —цитат от коментар 63 на Deadpudding


  +++
  Проблемът на ДБ е че те не се борят за чужд електорат, а го чакат сам да "прогледне" и да дойде при тях. Едва ли не ги е гнус от селяндурите и предпочитат да са бутикова партия на готините. Така никой никога не е печелил избори. Дали е нарочно или не е друг въпрос.

 69. 69 Профил на MrHide
  MrHide
  Рейтинг: 435 Весело

  Стандартна съдба за малка душичка...

  Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
 70. 70 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7447 Неутрално

  Интересно , защо Бонев не обвинява Герджиков, а Демократична България.

 71. 71 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 382 Неутрално

  До коментар [#64] от "dgd":Като се замислиш, че Станишев въведе плоския данък ляво-дясно наистина е малко наопаки тук.
  —цитат от коментар 67 на Deadpudding


  "Левите" въвеждат плосък данък, "десните" от герб са най-големите социалисти, националистите викат "да живее русия", а най-големите евроатлантици и либерали са под пряко управление на православна и консервативна рашка. Хаха.

 72. 72 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 758 Разстроено

  Поредната "пръчка" от ДаБГ. Чудя се защо ДСБ продължават да са в коалиция с ристювите комуняки. Може би, защото ДС генералчето продължава да е начело на ДСБ и я унищожа отвътре.

  Мома, връщай 12 и 12А!
 73. 73 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1753 Неутрално

  До коментар [#7] от "virtual brain":

  Точно това щях да напиша и аз. Но искам да допълня нещо, което широката публика може би не знае: На изборите Борис Бонев изигра изключително кален номер на демократичната общност. Разбира се, няма да може да се докаже, че е правил някакви договорки с ГЕРБ и дали е получил нещо в замяна, но благодарение на неговото поведение на изборите той реално "подари" в Столичния общински съвет поне 4 допълнителни места на ГЕРБ и две на т. нар. "патриоти". Сами си правете изводите. Така че рано или късно щеше да стане това, което се случи с него. Явно паметта му е къса. Това е типичното поведение на Бойко Борисов, той не е оригинален, действува по един и същи начин - употребява "съюзниците" си и после ги изхвърля. Както паякът "Черна вдовица" изяжда партньора си, след като снесе яйцата.

 74. 74 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1753 Неутрално

  До коментар [#61] от "grayeagle":

  Е-е-е, тази "опорна точка" ли ти спуснаха твоите работодатели от ГЕРБ? Не хваща дикиш, твърде елементарна е...

 75. 75 Профил на gedk
  gedk
  Рейтинг: 570 Неутрално

  До коментар [#70] от "Роси":

  Никой нормален не очаква нищо нормално от Герджиков.

 76. 76 Профил на Born
  Born
  Рейтинг: 613 Неутрално
 77. 77 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 464 Весело

  Пуснах сАлза

  Кой беше този , че трябва да заема някакви постове.
  Общинския съвет се състои от 61 общински съветници и не може за всичките да се намери постче дето да им се умножава заплатката.
  За всеки пост и комисийка си прибират още по няколко хилядарки в джоба, затова е този плач.
  Другия път да си направи партия и пак да се яви на избори.
  Ако спечели десетина съветника може да му се вдигне тарифата, за сега е никой и неговия глас е с нулева стойност

 78. 78 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3105 Неутрално

  За тоз навлек виновни са които го инсталираха там.

 79. 79 Профил на dyl17574956
  dyl17574956
  Рейтинг: 8 Весело

  Здравейте. Подарявам руски часовник с кукувица. На всеки кръгъл час от него изскача президентина Радев с нова декларация.

  John Silver
 80. 80 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1753 Неутрално

  До коментар [#19] от "radost.petrova":

  Ти не можеш ли да четеш, моето момиче? Сигурно не можеш, щом не си прочела по-горе, че Лалов е предложил заплата 600 лв., а не 4000.

 81. 81 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 464 Любопитно

  Нормално е от ДъБъ да го изхвърлят от председателския съвет между другото.
  Не знам какъв му е проблемът на този.

 82. 82 Профил на Pandipool
  Pandipool
  Рейтинг: 563 Неутрално

  "Демократична България" могат да забравят за моя глас!

 83. 83 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 464 Весело

  "Демократична България" могат да забравят за моя глас!
  —цитат от коментар 82 на Pandipool


  хахаха
  Ето това е сериозна заплаха,
  Вече ще станат трипроцентови без един

  Между друго безделниците от Спаси София , какво направиха за града в борбата му с вируса.
  Нещо доброволци поне да бяха се записали или са спасители само на думи

 84. 84 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  Това момче изобщо върши ли нещо, откак е в общинския съвет?
  Не съм чул.
  А за малко да гласувам за него...

  Където и да натиснеш в ГЕРБ, излиза ГНОЙ.
 85. 85 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  До коментар [#73] от "murry":

  ОК, Бонев изигра кален номер на "демократичната общност". На тези избори, в София. На миналите кой им го изигра? На по-миналите? В другите градове? Защо ДБ не може да постигне повече от тия мижави 50к в София, заради Бонев ли? И с него и без него пак нямаше да имат кмет, нито мнозинство в общински съвет. Все някой им е виновен.

 86. 86 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 51 Неутрално

  Оставка на Елен-а и на всички животни в СОС!

 87. 87 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2452 Неутрално

  До коментар [#53] от "Пипера е много лют":

  Ноо са лютиш бре, остави ги тези жълтопаветни афтентични дето крещяха, че извънредното положение въведено от Борисов пръв в ЕС било диктатура. Както се видя и други страни го въведоха

 88. 88 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2452 Неутрално

  ,,....Методи Лалов, председател на групата на "Демократична България" в СОС и член на председателския съвет, обясни за "Дневник":

  "На заседанието на 2 април, което беше онлайн, аз се включих с минута-две закъснение, защото имах проблем с връзката. ...,,

  Горкият, копчиту нящу заялу и ни могал да влезни точни на времи във връзка

 89. 89 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 541 Неутрално
 90. 90 Профил на dokoro
  dokoro
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#56] от "Are de":

  Грешката е в закона за местното самоуправление, че на местни избори граждански сдружения не могат да се регистрират.
  И такива като мен подкрепиха тъкмо този несистемен играч, първо защото вече се беше доказал, че върши работа, второ защото има потенциал, и трето, защото на такива младежи трябва да се дава шанс.

 91. 91 Профил на dokoro
  dokoro
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#84] от "keen":

  Върши

 92. 92 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  До коментар [#64] от "dgd":Като се замислиш, че Станишев въведе плоския данък ляво-дясно наистина е малко наопаки тук.
  —цитат от коментар 67 на Deadpudding


  Ами той самият Дайнов си го каза "Няма ляво няма дясно!"... един дол дренки сме.

  Или както се казваше в онзи филм "Нас червеното знаме роди ни.... Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър, и така до края на света!".

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 93. 93 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  Разбира се, няма да може да се докаже, че е правил някакви договорки с ГЕРБ и дали е получил нещо в замяна,
  —цитат от коментар 73 на murry


  За сметка на това може съвсем ясно да се докаже, че вие си правихте договорки с БСП. И така с техните гласове получихте 8 районни кмета.

  https://www.dnevnik.bg/politika/2019/11/01/3986011_ninova_prizova_na_balotaja_da_se_glasuva_za_kandidati/
  Нинова призова на балотажа да се гласува за кандидати на Демократична България

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3609 Неутрално

  "Този мъж се държи доста надменно и с голямо самочувствие на всезнайко. Дразнещо е даже държанието му по телевизията, представям си как е на съвета."
  Мнение от друг форум

  "..Борис Бонев потвърди, че като завъшил икономика в Сорбоната може компетентно да контролира дейността на общинския гаранционен фонд за малки и средни предприятия като член на надзорния му съвет.."
  Цитат от статията горе

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3609 Неутрално

  До коментар [#11] от "m17":Дори и да е така (което според мен не е и си е чиста кафява опорка) да бяха си регистрирали партия. Сега щяха да имат една дузина представители в СОС.
  —цитат от коментар 13 на virtual brain


  Именно!
  Бонев хем не иска да върви по нормалния път, хем иска да го зачитат за нещо повече от обикновен член на СОС.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2260 Неутрално

  До коментар [#22] от "дерибеев":

  Сериозно ?!? Млад човек без спонсори ?!? Бонев никога през живота си не е работил за заплата и от 10 години се занимава с политика - офис, медии, време, персонал. Как си мислите, това дали е без пари ?. Само за сравнение, аз за 6 месеца без работа ще стигна до кофите !!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK