Четири обвинения и 19 минути разлика (какво се знае за катастрофата с Милен Цветков)

Милен Цветков

© Красимир Юскеселиев, Нова телевизия

Милен ЦветковСофийската градска прокуратура (СГП) е повдигнала обвинение на Десислава Пешева-Николова за това, че е предоставила фирмения джип Ауди Q7 на сина си Кристиан, който е бил под въздействието на наркотици - амфетамин и канабис. Наложена й е парична гаранция от 100 000 лв., съобщиха от държавното обвинение във вторник (21 април) привечер.


Обвинения ще бъдат повдигнати и на двамата спътници на Кристиан Николов - Симона Цветкова и сина на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги Иванов. Те са били разпитани за катастрофата, в която загина Милен Цветков, а от прокуратурата съобщиха, че срещу тях са събрани достатъчно данни за престъпление - затаяване на истина. Материалите от делото са отделени, като предстои да бъдат изпратени по компетентност в Софийската районна прокуратура и привличането на двамата към наказателна отговорност. Каква ще е тяхната мярка - засега няма информация.


Други подробности от прокуратурата засега отказват.
На специална пресконференция Спешна помощ обясни детайли около пристигането си и оказаната помощ на Цветков, но разпространени видеокадри от охранителни камери оставиха един въпрос, на който все още няма отговор - защо сигналът е стигнал при медиците 12 минути след произшествието.


Въпреки обвиненията по случая все още има много неизвестни и въпроси, на които "Дневник" потърси отговор.


Кои са задържаните и за какво ще бъдат обвинени


Общо четирима души ще бъдат обвинени след смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Задържаните с полицейска мярка до 24 часа по случая бяха трима. Освен Кристиан Николов, на когото е повдигнато обвинение, в ареста на Трето районно управление за едно денонощие бе и майка му Десислава-Пешева Николова. Автомобилът Ауди Q7, който е шофирал синът й, е собственост на една от фирмите й. В рамките на разследването за катастрофата Икономическа полиция проверява и произхода на средствата, с които е купен джипът.


Николова е обвинена, че предоставяйки фирмения автомобил на сина си, е нарушила правилата на чл. 102, ал. 1, т. 1, пр. 2 от Закона за движението на пътищата. Текстът на закона гласи: "На водача, собственика или упълномощения ползвател на моторно превозно средство се забранява да предоставя моторно превозно средство: на водач, който е употребил наркотични вещества или техни аналози".


Около 15:30 ч. тя бе изведена от Трето районно управление и откарана в СДВР. Остана там около час, след което бе изведена и вкарана в полицейски автомобил. Час по-късно от прокуратурата обясниха, че й е повдигнато обвинение и за нея е определена мярка парична гаранция в размер на 100 000 лв. В понеделник на влизане в СДВР пред "24 часа" тя отрече да е давала ключовете от автомобила на сина и отказа коментар. По непотвърдена досега информация колата всъщност е била карана редовно от Николов (няма потвърждение, че я е получил като подарък за бала си преди четири години, но шофьорската му книжка по данни на МВР е от толкова години).


В Столичната дирекция на вътрешните работи в понеделник бяха отведени и двамата спътници - Симона Цветкова и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги Иванов. Пред "Дневник" от СДВР и прокуратурата не дадоха информация дали те са съдействали на разследващите, но по-късно от съобщението на държавното обвинение стана известно, че и на тях ще бъде повдигнато обвинение - за затаяване на истина.


За това престъпление обикновено носят отговорност свидетели, призовани пред съда, които отказват да разкрият информация, която знаят и която е важна за установяването на истината. Наказателна отговорност за това могат да носят лица, които не са в пряка роднинска връзка с обвиняемия, но не и близки роднини или родители. В случая двамата спътници на Кристиан Николов нямат роднинска връзка с него, а това престъпление се наказва с лишаване от свобода до 5 г.


Все още няма официална информация и дали спътниците му също са употребили наркотици, както и дали са знаели, че Николов е седнал зад волана под въздействието на две различни наркотични вещества.


В сряда прокуратурата ще поиска постоянно задържане под стража за 22-годишния Кристиан Николов, който предизвика тежката катастрофа. Все още не е ясно по какъв начин ще се проведе заседанието по определяне на мярката за неотклонение, но то ще бъде при закрити врата за журналисти - както всички производства по време на извънредното положение.


Как е станал инцидентът и има ли спирачен път


Видеокадри от охранителни камери, разположени на кръстовището на бул. "Черни връх" и ул. "Сребърна" показват как е станала катастрофата и дават отговор на някои от въпросите, на които от полицията и прокуратурата все още не отговарят. Точно 22 секунди след като автомобилът на телевизионния журналист спира на червен светофар, той е ударен в задната част от джипа, който се движи с висока скорост.


Видеокадри вижте в края на текста


На кадрите се вижда, че джипът се врязва в автомобила на Цветков и го избутва напред през кръстовището към спирката на метрото. За късмет секунди преди това пресичащите на зелено шестима пешеходци са успели да преминат през тази част на кръстовището, без да бъдат засегнати от автомобилите. На видеокадрите не личи да има спирачен път, нито пък опит на Кристиан Николов да избегне удара или да спре.


Очаква се по случая да бъде изготвена автотехническа експертиза, която да даде заключение за това как точно е станал сблъсъкът, имало ли е техническа повреда в джипа преди удара и дали шофьорът е натиснал спирачка.


Няма официална информация за скоростта на движение - като непотвърдените данни са за между 80 и 100 км/час (при ограничение - 30 км/час).


Забавила ли се е линейката и какво се е случило между 18:04 и 18:16 ч.


Камерите показват и точно в колко часа е станал инцидентът - между 18:03 и 18:04 часа. Още в неделя от столичната полиция съобщиха, че катастрофата е станала около 18.00 часа. "Дневник" потърси информация от говорителя на тел. 112 с въпроса кога на спешния номер е получен първият сигнал за катастрофата и кога той е бил насочен към екипа на Спешна помощ и полицията. От там не отговориха кога точно е получен сигналът и колко общо е имало. От кадрите се вижда, че в района има много свидетели. А един от първите, които се затичва към блъснатия автомобил, е шофьорът на такси, спряло в съседната лента до колата на Цветков.


От пресцентъра на 112 обясниха, че решението коя линейка да бъде изпратена и в коя болница да бъде откаран пострадалият, не е тяхно, а на Спешна помощ.


По-рано днес директорът на Спешна помощ д-р Георги Гелев даде пресконференция за журналисти, на която бе обяснено, че сигналът в Спешна помощ е бил подаден в 18:16 ч. Все още няма отговор на въпроса защо никой не се е обадил за помощ след катастрофата в продължение на 12 минути и ако е имало такова обаждане, от кого е било забавено, докато стигне до екипа на Спешна помощ.


"Сигналът е подаден в 18:16 ч., след първоначалното подаване е диктуван в 18:19 ч. На мястото на инцидента линейката е пристигнала в 18:23", съобщи директорът на Спешна помощ Георги Гелев.


По думите му тя е тръгнала от центъра на Спешна помощ на пл. "Сточна гара" и е стигнала до мястото на инцидента за 5 минути.


Но от сблъсъка са минали 19 минути.


Това обяснява защо в разказите на очевидци се твърдеше, че линейката се е забавила. Полицаи са дошли на мястото по-бързо според тях, но от МВР засега не коментират темата. Свидетели разказаха, че Цветков е изваден от колата и е стоял на тротоара, но след това състоянието му се е влошило (все още няма официална информация и пълна картина за случилото се в тези 12 минути).


Във вторник вечер във фейсбук беше разпространено още едно видео, но по-късно свалено. То показваше гледната точка на камера от бул. "Черни връх" в посока нагоре към търговския център. Видеото беше около 2 минути и на него се виждаха хората, които се стичат към колата на Цветков след сблъсъка и се чудят какво да правят, но след това той е изведен от автомобила и сяда на отсрещния тротоар. За това разказваха и някои свидетели през последните два дни. Видеото потвърждава, че той е бил сам в автомобила и че е бил в него след сблъсъка.


Автомобилът на Милен Цветков бе ударен в задната част на кръстовището пред мол "Парадайс".

© Булфото

Автомобилът на Милен Цветков бе ударен в задната част на кръстовището пред мол "Парадайс".


"Лекарката е заварила на платното, близо до тротоара, мъж по гръб, на когото граждани са му оказвали първа помощ. Тя е видяла, че са му правили изкуствено дишане уста в уста. Екипът го е заварил в кома", твърди Гелев. Той обясни, че е правен опит за сърдечен масаж и обдишване. В линейката е имало единични сърдечни удари, но опитите за обдишване са продължили. По думите на екипа, оказал спешна помощ на журналиста, не е имало начин да бъде интубиран, тъй като трахеята е била пълна с кръв. Екипът не е разпознал журналиста заради нараняванията му. Директорът на Спешна помощ обясни и че Милен Цветков е издъхнал "буквално на прага на "Пирогов".


"Чисто статистически за нас инцидентът е приключил в 18:45 ч.", обясни Гелев.


Защо журналистът не е бил откаран в най-близката болница


Директорът на Спешна помощ обясни, че Милен Цветков не е бил откаран в най-близката болница "Токуда", тъй като здравното заведение не разполага с такова спешно отделение с противошокова зала. "Много малко болници в София разполагат с подобно спешно отделение - единствено "Пирогов", ВМА и "Св. Анна". Само те имат възможността във всеки един момент да повикат лекари от всички специалности освен анестезиолог и реаниматори, хирург и травматолози с цел оказване на адекватна спешна медицинска помощ", каза Гелев.


Той обясни, че има в някои случаи има възможност очевидци на подобни инциденти да влошат състоянието на пострадалия, като опитат да му окажат спешна помощ. Не е сигурно дали случаят с хората, които са опитали да помогнат на Милен Цветков, е такъв и дали това е довело до влошаване на състоянието му. Очаква се резултатите от аутопсията да установят точната причина за смъртта.Друго видео от охранителни камери гледайте - тук
Повече за арестите четете тук.
Как може да се помогне на децата на Милен Цветков четете тук.
Как е купен джипът, блъснал колата на журналиста четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (206)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на bretschneider
  bretschneider
  Рейтинг: 693 Неутрално

  Айде сега тия камери дето са налепени по цялата страна като част от преброителните пунктове да видят по номера на колата дали въпросният син на собственичката на фирмите е карал колата редовно да не кажем ежедневно?

 2. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3384 Гневно

  Конфискация , и айде да не пиша още какво , че ще попадна за изтриване !!!

  [email protected]
 3. 3 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3384 Любопитно

  А на камерите, не им се връзвайте - да не мислите, че отчитат в реално време !
  Много ме съмнява 10 минути, никой да не се е обадил на 112 !!!

  [email protected]
 4. 4 Профил на brusuev
  brusuev
  Рейтинг: 299 Неутрално

  От появата на колата в кадъра, до удара са някъде към 20 метра и малко под секунда време. Скоростта лесно ще се изчисли по тези кадри. Може би е някъде около 90 км/ч.
  На това кръстовище има десетки камери и поне в този случай всичко ще е се види с големи подробности. За съжаление това не е утеха за близките и обществото :(

 5. 5 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3905 Разстроено

  Трагедия...Ужасна трагедия !!!Само късметът спаси пресичащите хора от връхлитащият джип удрящ спрялата кола....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 6. 6 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Гневно

  " В понеделник на влизане в СДВР пред "24 часа" тя отрече да е давала ключовете от автомобила на сина и отказа коментар. По непотвърдена досега информация, колата всъщност е била карана редовно от Николов (няма потвърждение, че я е получил като подарък за бала си преди четири години, но шофьорската му книжка по данни на МВР е от толкова години)."

  Какво очаквате от такива родители освен такива синове - сеещи смърт и разруха на пътя ? На какво да го възпита, след като на тази майка и липсва каквато и да било ценностна система - лъже за очевадни неща и търси начин всячески да избегне каквато и да е отговорност по случая !

 7. 7 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3384 Любопитно

  И какво значение имат километрите ?
  Като те заколи някой - да не би да има значение, колко грама му тежи ножът !?

  [email protected]
 8. 8 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3905 Неутрално

  До коментар [#4] от "Brusuev":

  Джипът удря спрялата кола с не по-малко от 120-130 км/ч....За да я изхвърли на 22 метра в средата на ктъстовището!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 9. 9 Профил на brusuev
  brusuev
  Рейтинг: 299 Неутрално

  А на камерите, не им се връзвайте - да не мислите, че отчитат в реално време !Много ме съмнява 10 минути, никой да не се е обадил на 112 !!!
  —цитат от коментар 3 на karabastun


  Със сигурност сега ще се покажат още десетки камери от това кръстовище. Времето им обикновенно се сверява през интернет, така че часа на катастрофата ще е едно от най-сигурните неща. А линейката едва ли може да дойде по-бързо, освен ако не е била на самото място. Ти като се обадиш на 112 следва едни въпроси, пък после те препредават. Не е толкова бързо колкото си мислиш.

 10. 10 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3384 Неутрално

  До коментар [#5] от "Willy Messerschmitt":

  Пешеходците всяка година да палят свещи и да дават курбан на Великден !

  [email protected]
 11. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Гневно

  " Той обясни, че има в някои случаи има възможност очевидци на подобни инциденти да влошат състоянието на пострадалия като опитат да му окажат спешна помощ. Не е сигурно дали случаят с хората, които са опитали да помогнат на Милен Цветков, е такъв и дали това е довело до влошаване на състоянието му. "

  Много силно ме съмнява при подобен зверски удар състоянието на Милен да се е влошило от опитите да му помогнат ! Той просто е берял душа и само факта, че е бил в субару форестър, един сравнително здрав сув среден размер, му е помогнал да не издъхне в момента на удара, а е издържал още известно време след това !

 12. 12 Профил на inlineonline
  inlineonline
  Рейтинг: 388 Неутрално

  След убийството на Милен Цветков се разбра, че и частните болници за никакъв чеп не стават, а за източване на здравната каса са строени. Е няма такава държава... уп извинявам се територия. Цирк! Толкова се оплетоха в кражбите, че да прикрият истината ни хвърлиха в жестока карантина, да не натоварим здравната система и лъсне истината колко сме зле.
  (Не визирам Токуда или друга болница, просто закона позволява различията между държавни и частни, а имаше един гробаджия март месец твърдеше , че е необходимо намаляване на леглата в държавните,.).

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Нелепо! Харесвах г-н ЦВетков.
  Сега по темата. Наличието на кръв в трахеята и механизма на деянието показва, че е налице вътрешноорганно разкъсване, вследствие на внезапно кинетично ускорение от 0 до 80 км. в час. Ето защо, когато и да е пристигнала линейката, екзитус леталис е бил неизбежен. В този смисъл е безсмислено да се говори кога е пристигнала линейката, защото това нямаше да го спаси. Но е тема за друг разговор, относно поведението на гражданите, които са били на местопроизшествието и не са се обадили веднага. А, е наше - на гражданите задължение. Защото сме общество, а не стадо.

 15. 15 Профил на terminal velocity
  terminal velocity
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Добре звучат нещата от страна на прокуратурата. Дано и съда да е на ниво.

 16. 16 Профил на terminal velocity
  terminal velocity
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Добре звучат нещата от страна на прокуратурата. Дано и съда да е на ниво.

 17. 17 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4000 Неутрално

  До коментар [#4] от "Brusuev":

  " От появата на колата в кадъра, до удара са някъде към 20 метра и малко под секунда време. Скоростта лесно ще се изчисли по тези кадри. Може би е някъде около 90 км/ч.
  На това кръстовище има десетки камери и поне в този случай всичко ще е се види с големи подробности. За съжаление това не е утеха за близките и обществото :("

  Въпрос на експертиза е да се види точната скорост, с която е летяло аудито, защото ако караш приблизително 20 метра в секунда, това прави 72 км. в час, но ако си взел повече от това разстояние за по - малко от секунда, тогава скоростта вече се качва далеч по - нагоре. Аз мисля, че джипът не е карал с под 90 - 100 км. в час, съдейки по това как отнесе форестъра на Милен и как го помля отзад !
  Казано с една дума : изверги, отнемащи и съсипващи човешки живот за по - малко от секунда !

 18. 18 Профил на walking.dead
  walking.dead
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ИЗРУДИ, Ейвалата на човека който пуснал това видео, иначе ако чакаме държавата както знаем закона работи за МУТРИТЕ

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 698 Весело

  "Четири обвинения ...."

  А аз прочетох само за едно конкретно, това на майката:
  "Николова е обвинена, че предоставяйки фирмения автомобил на сина си, е нарушила правилата на чл. 102, ал. 1, т. 1, пр. 2 от Закона за движението на пътищата."

  Явно за тези на сина и ще трябва да почакаме.

  Между другото- при положение че ти трябва пълномощно, за да управляваш служебен автомобил, и че има рестрикции за управление на такъв през почивни дни, защо само по чл. 102... е повдигнато обвинение? Не може ли и по още някой?
  Обърках се.

 21. 21 Профил на sanvito
  sanvito
  Рейтинг: 377 Неутрално

  Е тоз наркоман ако е карал служебна кола е трябвало да бъде с пълномощно. Накратко нарушенията : превишена скорост, надрусан, убива човек, двама от спътниците бягат от местопрестъпление, кара служебна кола, а се говори че е нямал и гражданска. Ще издоят майка му за някой друг милион и ще го пуснат. Все пак е аверче със сина на Лъчо Мозъка.

 22. 22 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Дано да осъдят виновните в справедлив съдебен процес. Жалкото е, че нищо не може да върне Милен, загинал по такъв нелеп начин.

 23. 23 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Мисля че случаят ще покаже много от недъзите в България. Как може болниците да нямат спешни отделения? Бил в спешното на "Св. Анна" и лежах там докато дойде лекар, после лекарят ми назначи изследвания и снимки. После ме снимаха, изследваха и ме приеха. Всичко това стана за 30-40 мин. Общо взето съм доволен от спешното на "Св. Анна".
  За всички в София е ясно, че в "Пирогов" и "ВМА" са най-добрите специалисти (за обикновени граждани).

  ДБ=БКП
 24. 24 Профил на it
  it
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Необходимо е допълнително разследване, защо огромна болница като "Токуда" не може да приеме пациент след тежка катастрофа. По думите на Гелев, Милен Цветков е издъхнал буквално пред Пирогов. А от кръстовището на "Сребърна" до Токуда са само няколко стотин метра двулентов път. Да ви го таковам на частните болници!

 25. 25 Профил на pmp41600418
  pmp41600418
  Рейтинг: 58 Неутрално

  Цяло чудо, че пешеходците са се разминали!

 26. 26 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4079 Неутрално

  Ужасни кадри!Единственото положително е това , че преминаващите в този момент около половин дузина пешеходци не са пострадали!Всички дрогирани келеши "плачат "за затвор, защото единият кара безумно , а другите лъжат и бягат!!!!

 27. 27 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Според мен синчето дето е извършителят ще го измъкнат. Ще вземат добър адвокат и ще му се размине. И това ще е въпреки общественото мнение.

  ДБ=БКП
 28. 28 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#14] от "oliverstone":

  Хората са се обадили веднага, фактът че полицията е пристигнала толкова бързо го доказва. Съмненията за забавянето на линейката е заради липса на добра комуникация между 112 и Спешна помощ. Не е за пръв път впрочем.

 29. 29 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 497 Неутрално

  А ЗАСТРАХОВКАТА НА КОЛАТА-СНАРЯД???
  В МОМЕНТА НА УДАРА БИЛА ЛИ Е ЗАСТРАХОВАНА? МАЙ НЕ!
  И КОЙ ПРАВИ ЗАСТАХОВКАТА СЪС ЗАДНА ДАТА????.

 30. 30 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 858 Гневно

  Трагедия...Ужасна трагедия !!!
  —цитат от коментар 5 на Willy Messerschmitt


  Айде писна ми от тази катастрофа!
  Когато Местан уби бебето не писа, че е трагедия.

  До коментар [#5] от "Willy Messerschmitt":

 31. 31 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4079 Неутрално

  До коментар [#3] от "karabastun":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Според статията има цели 12 минути разминаване между получения сигнал и катастрофата !Няма начин да има такава голяма времева дупка!

 32. 32 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 39 Неутрално

  Само едно нещо.. да се осъжда и напада тва келенце дето уби Милен само щото имало скъпо ауди Q7 и майка му била богата не е много ОК.
  Не на всички богати хора децата са дрогирани отрепки първо на първо.
  Също така , бедността има способността да поквари човек по същия начин по който богатството и алчността!!

 33. 33 Профил на it
  it
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Да допълня, че още по-близо до кръстовището е частната болница "Вита" - само на следващия светофар.

 34. 34 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 497 Неутрално

  ЕДИНСТВЕНАТА ВИНА НА КОПЕЛДАКА Е ,ЧЕ Е ЛЕТЯЛ ТВЪРДЕ НИСКО...
  😬😬😬

 35. 35 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4925 Неутрално

  До коментар [#21] от "sanvito":

  Не е достатъчно само пълномощно.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 36. 36 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3226 Неутрално

  До коментар [#27] от "anonim440":

  Този път никой няма да се измъкне, заради публичността, въпросът е винаги да е така, а не по изключение.
  Жалко за Милен и близките му, познавах го, позитивен човек и тв журналист от изчезнала порода.

 37. 37 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Само едно нещо.. да се осъжда и напада тва келенце дето уби Милен само щото имало скъпо ауди Q7 и майка му била богата не е много ОК.Не на всички богати хора децата са дрогирани отрепки първо на първо. Също така , бедността има способността да поквари човек по същия начин по който богатството и алчността!!
  —цитат от коментар 32 на Александър


  Е не е само за това , че е богат или кара скъп джип. Сякаш повече заради това, че уби човек, под влияние на наркотици.

 38. 38 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#28] от "Големи яйца:)":

  Хората не са се обадили веднага - записа на обаждането от 112 е от и 18.15 часа, записа от камерите показва, че катастрофата става в 18.03 часа - десет минути разлика.

 39. 39 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  До коментар [#36] от "boevbisser":

  Да това ме е яд н ай-много. АКо не беше М. Цветков в джипа а примерно, Иван Колев, на 52 год., геодезист от кв. "Хладилника", щяха да го пуснат до утре, делото ще се протака 4 год, накрая условна и кой от къде е. Пито платено. Както става и в много други случаи, когато убития е прросто обикновен човечец.

 40. 40 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Ами не само, правителствена болница Лозенец е на 3 минути от там...
  Но там е само за "избрани", нали?

  Отделение за Спешна помощ
  Спешното отделение на УБ „Лозенец“ разполага с 3 легла за 24-часово наблюдение, както и с:

  Спешен кабинет;
  Манипулационна;
  Противошокова зала.
  Оборудвани са с модерна апаратура. 30% от функционално поливалентните легла в болницата също се предвиждат за нуждите на отделението по спешна помощ. В Университетска болница „Лозенец“ се намира най-модерната в България шокова зала, която е предназначена за оказване на спешна медицинска помощ и отговаря на световните стандарти.

 41. 41 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#39] от "Doge":

  Пълни глупости - от години се налага ефективно наказание за причиняване на смърт при ПТП след употреба на упойващи вещества. Не се изказвайте неподготвени и лаически, ако обичате. Освен ако търсите не истината, а някакви внушения.

 42. 42 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4566 Любопитно

  Ама защо питат Медиците защо са закъснели? Не е ли редно да разговарят с оператора на 112 първо и след това да говорят с медиците. Доколкото знам телефона не звъни в Пирогов, нали така?

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 43. 43 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  Хайде забравете вече! Нали знаете как се проваля едно разследване? Като се раздели на няколко по-малки!!! Симона и Мозъчето вече са отделени!!! А наркоманчето ще го обвинят само в телесна повреда!
  Журналистите протестират срещу 111 -то мясно по свобода на словото.... но кой забранява на журналистите на Дневник да напишат кои са родителите на Симона, бащата..... тогава ще разберем как се пръска делото, как се смачква до административно нарушение и се замита! Напишете свободни журналисти, напишете кои са родителите на Симона???

  Русия- проказата на планетата Земя.
 44. 44 Профил на ilinko
  ilinko
  Рейтинг: 818 Неутрално

  До коментар [#20] от "lilithi":

  Аз съм доста учуден... то в цялата работа един човек е е убил друг и е ясно къде виновния... сега изкараха още 3ма други виновни... за мен има един виновен и това е. Кой бил дал колата, кой не бил го спрял е много относително.

  Този чл. 102 е направо разбива . Нямаш право да даваш кола, но някой, който е пил или употребявал наркотици... ми ако му я дадеш и той отиде и се напие след това пак ли си виновен? Виновен е този, който е карал като луд и се друсал преди това. До някъде са виновни и тези, които са му позволили да се качи в колата, но чак да ги опъндизят за такова нещо...

 45. 45 Профил на spring_va
  spring_va
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Аз лично не мога да си навържа следното: Как е било правено изкуствено дишане на Милен Цветков на мястото на проишествието при положение, че според думите на пристигналите медицински лица, в състоянието в което е било намерено тялото на Милен Цветков, то е било трудно разпознаваемо?

 46. 46 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#27] от "anonim440":Този път никой няма да се измъкне, заради публичността, въпросът е винаги да е така, а не по изключение.Жалко за Милен и близките му, познавах го, позитивен човек и тв журналист от изчезнала порода.
  —цитат от коментар 36 на boevbisser


  Разследването е накъсанона две и вече е смачкано. Да се обзаложим? Виж кой е бащата на Симона и ще разбереш!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 47. 47 Профил на 堅不可摧
  堅不可摧
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Хайде забравете вече! Нали знаете как се проваля едно разследване? Като се раздели на няколко по-малки!!! Симона и Мозъчето вече са отделени!!! А наркоманчето ще го обвинят само в телесна повреда! Журналистите протестират срещу 111 -то мясно по свобода на словото.... но кой забранява на журналистите на Дневник да напишат кои са родителите на Симона, бащата..... тогава ще разберем как се пръска делото, как се смачква до административно нарушение и се замита! Напишете свободни журналисти, напишете кои са родителите на Симона???
  —цитат от коментар 43 на chichka


  Моля господине не наричайте мисирките Журналисти!

 48. 48 Профил на vesko19
  vesko19
  Рейтинг: 567 Неутрално

  До коментар [#5] от "Willy Messerschmitt":

  Точно това казвах вчера ...Че Милен е извадил лошия късмет да е точно там на пътя ...
  И че лекето трябва да го съдят за предумишлено убийство...
  Защото се е качил да шофира под влиянието на 2 вида наркотици....Смесването им напрактика те докарва до там че да изгубиш реална представа за света около теб ....
  Тоест ако не беше Милен да поеме удара ...Лекето щеше да убие друг нея вечер ...
  Най-вероятно като гледам кадрите от камерите вероятно щеше да избие пешеходците ако не там то на следващото кръстовище ...Но гарантирано щеше да има жертви нея вечер ....
  Просто Милен се е оказал на неправилното място.....Със смъртта си е спасил други животи неизвестно колко ...Не че това е няква утеха но ............

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на 堅不可摧
  堅不可摧
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Хайде забравете вече! Нали знаете как се проваля едно разследване? Като се раздели на няколко по-малки!!! Симона и Мозъчето вече са отделени!!! А наркоманчето ще го обвинят само в телесна повреда! Журналистите протестират срещу 111 -то мясно по свобода на словото.... но кой забранява на журналистите на Дневник да напишат кои са родителите на Симона, бащата..... тогава ще разберем как се пръска делото, как се смачква до административно нарушение и се замита! Напишете свободни журналисти, напишете кои са родителите на Симона???
  —цитат от коментар 43 на chichka


  Те тия мисирки няма да напишат ами по-добре ни кажете вие истината, кой е башата на тая малка гювендия.

 51. 51 Профил на clint_eastwood
  clint_eastwood
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Използването на автомобил, регистриран на името на търговско дружество или юридическо лице извън целите на дейността му е квалифицирано като стопанско престъпление в НК.
  —цитат от коментар 13 на Nathan Cohen


  Такава глупост отдавна не бях чел. Можеш ли поне да посочиш за кой член от НК говориш?

  Като епидемиолози по инфекциозни болести и учени в областта на общественото здраве имаме сериозни опасения относно вредното въздействие върху физическото и психическото здраве на населението, в резултат на преобладаващите политики наложени във връзка с COVID-19: https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-bulgarian/
 52. 52 Профил на Veshin
  Veshin
  Рейтинг: 442 Любопитно

  търся видео СЛЕД катастрофата, да видим как Милен става и ходи сам, както казва лъжесвидетелят ?!

  Vanya Ilieva
 53. 53 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Хора настройват камерите, 10-15 минути разлика е нещо допустимо. Често се случва, но заснетото очевидно е вярно , освен това има свидетели, доказателства, експертизи... Ровенето по подобен начин в проблема по-скоро подкопава бъдеща присъда на маминия ! Освен това насочвате проблема грешна посока - зер ако пРезидента управляваше щеше мигом да реши проблема с разстрел ? Това е приказка за наивници. Продължавам да е разбирам защо се кланяте на руските слуги в България!

  agent
 54. 54 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 424 Неутрално

  Само едно нещо.. да се осъжда и напада тва келенце дето уби Милен само щото имало скъпо ауди Q7 и майка му била богата не е много ОК
  —цитат от коментар 32 на Александър


  Твърдението ти щеше да е правилно, ако бяха честни бизнесмени и богатството и скъпото ауди бяха дошли вследствие на усърден труд. В случая, хората не ги нападат просто защото са богати, а защото са ярки представители на мутро-чалга-олигархичната прослойка, която ограбва и убива България. И на всички им е писнало.

 55. 55 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 273 Гневно

  Дойде време тия глупости да спрат.

  - Милен Цветков не е загивал в катастрофа
  - това е поредния режисиран цирк
  - нашата полиция ТЯХ пази!

  олекна ми на душата, возвисих ся!
 56. 56 Профил на our12595545
  our12595545
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Интересно защо не е сработил пиропатрона на колана. Или инерционният механизъм на колана е заминал заедно с пиропатрона при предишно ПТП или е сложил само презраменната част на колана.

 57. 57 Профил на our12595545
  our12595545
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Интересно защо не е сработил пиропатрона на колана. Или инерционният механизъм на колана е заминал заедно с пиропатрона при предишно ПТП или е сложил само презраменната част на колана.

 58. 58 Профил на fire73
  fire73
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Има две обяснения за забавянето на линейката:

  1. Часовника на камерата да не е точен и да се прави засичане от нея и това което е казал директора на Спешна помощ, като време за пристигане. Най-точно ще се види, ако се засича от тази същата камера кога пристига линейката - но е възможно на нея да не се вижда изобщо линейката. Ако се засича по друга камера, то тя може да е с друго време ... понякога има разминаване в настройките на часа и минутите на камерите.

  2. От 112 да дадат разпечатка в колко часа е първото обаждане и после от Спешния център да дадат своята разпечатка в колко часа е получено при тях ... но отново да се засече дали и при едните и другите има разлика в часовниците на компютрите, които регистрират тези обаждания. Само така може да се докаже, дали има забавяне и къде е причината!

  БЕЗ ДА СЪМ СИГУРЕН, ДАЛИ В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ Е ТАКА, НО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ ЕДНА ИСТИНА: НЕПРЕКЪСНАТО ИМА ЗАБАВЯНИЯ ОТ 112 КЪМ СЛУЖБИТЕ ЗА СПЕШНО РЕАГИРАНЕ .... ПРОСТО ТАКА Е СЪЗДАДЕНА СИСТЕМАТА И ТЯ НЕ РАБОТИ АДЕКВАТНО!

 59. 59 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  Използването на автомобил, регистриран на името на търговско дружество или юридическо лице извън целите на дейността му е квалифицирано като стопанско престъпление в НК.
  —цитат от коментар 13 на Nathan Cohen


  Това ако беше така, трябва спешно да почнем да строим заводи, щото в България има десетки, ако не стотици хиляди служебни автомобили, които се ползват и като лични.

 60. 60 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  До коментар [#59] от "Doge":

  строим заводи = да строим затвори

 61. 61 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2012 Неутрално

  Прекият убиец е надрусания младеж, съучастници майка му и другите две деца в колата. И???? Дотук? А всичките стотици и хиляди полицаи пускали през годините мамините синчета да си ходят по Живо по здраво щото са синчета На някого или дават подкуп? А стотиците и хиляди майки и бащи на такива надрусани човечета даващи подкупи и обаждащи се на полицаи за да може дрогираните и пияните да стават убийци? Стотиците прокурори и съдии взели подкупи или затворили очи заради политически чадъри? Дали някой от тия стотици и хиляди съучастници в убийството осъзнава че е съучастник в убийство? Или чакат докато някой техен близък стане жертва?

 62. 62 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2012 Неутрално

  Прекият убиец е надрусания младеж, съучастници майка му и другите две деца в колата. И???? Дотук? А всичките стотици и хиляди полицаи пускали през годините мамините синчета да си ходят по Живо по здраво щото са синчета На някого или дават подкуп? А стотиците и хиляди майки и бащи на такива надрусани човечета даващи подкупи и обаждащи се на полицаи за да може дрогираните и пияните да стават убийци? Стотиците прокурори и съдии взели подкупи или затворили очи заради политически чадъри? Дали някой от тия стотици и хиляди съучастници в убийството осъзнава че е съучастник в убийство? Или чакат докато някой техен близък стане жертва?

 63. 63 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 892 Неутрално

  От видеото се вижда, че джипът направо лети и връхлита без забавяне с огромна скорост. Сега ще изкарат, че се е повредил, че техническа повреда е причината.

 64. 64 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Обвиненията на майката и на другите двама, които са били в колата са пълен смях. Абсурд е да издържат в съда.
  С такива безмислени обвинения прокуратурата сама си срива авторитета.

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 65. 65 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#38] от "oliverstone":

  Това, че сигналът е подаден в 18.16 го твърди шефа на Бърза помощ. И е ясно защо има интерес да го твърди. Полицаите са пристигнали след 4-5 минути. Искаш да кажеш, че и те са се чешали по топките в продължение на 7-8 минути без да се обадят на 112? Аз не го вярвам. Както и че никой от гражданите преди това не се е обадил.

 66. 66 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3226 Неутрално

  До коментар [#46] от "chichka":

  Кой е бащата на Симона?

 67. 67 Профил на Athanatos
  Athanatos
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Е тоз наркоман ако е карал служебна кола е трябвало да бъде с пълномощно. Накратко нарушенията : превишена скорост, надрусан, убива човек, двама от спътниците бягат от местопрестъпление, кара служебна кола, а се говори че е нямал и гражданска. Ще издоят майка му за някой друг милион и ще го пуснат. Все пак е аверче със сина на Лъчо Мозъка.
  —цитат от коментар 21 на sanvito


  Чак пък пълномощно...
  Нашите служебни коли се карат със заповед на Изп.Директор.
  Няма пълномощно.
  Относно гражданската - има колата гражданска, тъпата овца бивша съдия Ченалова беше пуснала, че няма, като беше снимала скрийншот от гаранционния фонд, но за "гранична застраховка гражданска отговорност", което е различно от застраховка ГО. Сигурен съм, че гранична и твоята кола няма.
  Аз също не споделям екзалта за всички нахакани в ареста.
  При ПТП отговорен е единствено и само ВОДАЧА.
  Майка му може да е всякаква, но пряка вина за ПТП-то няма.
  Нито пък спътниците му в колата, които може да са всякакви, но да са били ужасени от шофирането му и да са викали през цялото време "намали! спри! и т.н.".
  И стига с това, че тоя бил дете... 22 годишен човек, баща ми на неговите години е бил с 2 деца и 2 брака!
  Съвсем пълнолетен, отговорен за постъпките си мъж.
  Майка му, баща му, дядо му и баба му са отделни личности.

  Adam-е zendeh, zendegi mikhad / Живият човек се нуждае от живот .
 68. 68 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Момичето в колата кой е баща ѝ?
  Защото в нета пише, че бил депутат или прокурор.

  ДБ=БКП
 69. 69 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Защо отказват коментар от прокуратурата? Други дела се публикуват до медиите, защото са обществено значими. Това също е такова! Максимален затвор за малкия наркоман-убиец!!!

 70. 70 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2433 Неутрално

  Ше ги отървеме децата, нема начин да не ги отървеме. Представяте ли си какъв пример ше се даде на другите правоимащи, ако не ги отървеме. Кастовото общество отива на кино.

  Освен това виновният съм аз. Работя в Европа, плащм данъци, част от тях стигат до България под формата на еврофондове, и после мама купува жипка на съкровището.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 71. 71 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#47] от "amg32":

  Благодаря за забележката, но как да нарека работещите в Дневник?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 72. 72 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1690 Неутрално

  До коментар [#69] от "Ksharp":

  Не се надявай на повече от 3 год и половина.

 73. 73 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  Обвиненията на майката и на другите двама, които са били в колата са пълен смях. Абсурд е да издържат в съда.С такива безмислени обвинения прокуратурата сама си срива авторитета.
  —цитат от коментар 64 на Dexx


  Ти не разбра ли че прокуратурата пръска и размива делото? Кой е таткото на Симона?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 74. 74 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2433 Неутрално

  Ти не разбра ли че прокуратурата пръска и размива делото? Кой е таткото на Симона?
  —цитат от коментар 73 на chichka


  Съдейки по татуировките, сигурно е папуас.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 75. 75 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 497 Неутрално


  До коментар [#46] от "chichka":Кой е бащата на Симона?
  —цитат от коментар 66 на boevbisser


  Явно и тя не е случайна, въпреки че на снимките изглежда като долнопробна пачавра.

  мурзилка
 76. 76 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 667 Неутрално

  Затова не сме в България, защото е навсякъде пълно със си чета на кметчета бизнесменчета адвокатчета политици, прокурори които си живеят и си харчат субсидии ходят си по клубове с джипове и коли за над 100к лв иии се имат за вървежни и в купом хората покрай тях ги изкачват на пиедестал щото самите те немогат да сметнат 2+2. И това е модела на младите. Коли пари и наркотици.

 77. 77 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  Щом полицията е пристигнала, значи някой се е обадил. Защо линейката е дошла по-късно, може да се види за колко време се взема разстоянието Сточна гара-метростанция Витоша. Но не мисля, че това би спасило Милен.
  Не съм сигурен, че Малкия Мозък и кифлата ще бъдат много осъдени. Това "затаяване" ми се струва малко янлъш работа.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 78. 78 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#43] от "chichka":Чичка, вземи се скрий! Аман от тъпунгери! Имаме смърт, той за телесни повреди бълнува. Имаш запис от камери, свидетели, експертизи ще има. Хайде използвай го това сиво вещество, колкото и да е малко.
  —цитат от коментар 49 на oliverstone


  Да се обзаложим? Каса бира, 100 лв, 1000 лв..... знай че обвинението което влиза в съда ще е след 3-5 години, триинстационно сагата няма да приключи за по-малко от 10 години! Задай си въпроса, кой има властта да раздели това нашумяло събитие с фатален край на няколко части за да го замете по-лесно? Да си видял или чул Гешев по темата? Да е излязла говорителката на Главатаря на прокурорите да говори, обяснява?? Имаш ли смелост да се обзаложим?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 79. 79 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7498 Неутрално

  Ще говорят два-три дена и ще забравят. Ще остане само болката за близките и ненаказаните джигити, които убиват повече от коронавируса.

 80. 80 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  До коментар [#19] от "babacata":

  Абсолютно прав сте! Но от институцията на Каскета за пореден път доказват, че на всичките "професионалисти" там интелектът им е горе-долу на едно ниво, каквото ниво между другото е и неговото. А пък за морал да не говорим – пълен дефицит. Какво да ги прави човек – завършили са "юридическото" си образование или в Магнаурската школа в Симеоново, или в Библиотекарския институт. Та затова тиражират такива "юридически бисери". Синчето е виновно, но за нарушението на майката, доколкото зная, наказанието е ГЛОБА ОТ 300 ДО 500 ЛЕВА. Въобще не ми е ясно как от прокуратурата са успели да прокарат гаранция от 100 000 лв. Или само са поискали такава гаранция и блъфират за пред невежата публика, която ще блее възторжено? Типично е за Каскета и колегите му да "газят през просото".

 81. 81 Профил на bacillus
  bacillus
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Делото е нарисувано направо, с куп доказателства, които уличават синчетата. Дори студент би го спечелил с максимална присъда срещу синчетата. Да не говорим, че дори най-малкото, едното синче на Лъчо Тъпото от ГЕРБ е вече с условна присъда.

 82. 82 Профил на irobot
  irobot
  Рейтинг: 857 Неутрално

  До коментар [#48] от "vesko19":

  Изглежда на предумишлено убийство породено от внезапен изблик на садизъм и агресия под въздействието на наркотици. Тоест, самият удар е планиран и координиран от мозъка му, а непосредствено преди атаката някакъв мозъчен импулс отключва това и изключва всякакви разсъждения за последствията.

  По същия начин такива халюциниращи дегенерати на запад вадят нож на случаен минувач само защото например комбинацията от сини обувки и кафяво яке кара мозъка им да прещракне и да минат в режим "терор".

 83. 83 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2381 Неутрално

  "Много малко болници в София разполагат с подобно спешно отделение - единствено "Пирогов", ВМА и "Св. Анна".

  Все пак живеем в условия на демокрация и пазарна икономика!

  I Want To Believe
 84. 84 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 933 Неутрално

  Общоизвестен факт е, че тези които получават евросубсидии (в частност и особено зърнопроизводителите), първата им работа е да си купят тузарски джипове (яхти, самолети, кокетни вилички) . И държавата си го знае това. Ама нали са все "наши" хора, спонсори, та все им се разминава.

 85. 85 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 389 Неутрално

  До коментар [#5] от "Willy Messerschmitt":Пешеходците всяка година да палят свещи и да дават курбан на Великден !
  —цитат от коментар 10 на karabastun


  Спасиха се на косъм, Бог ги запази, наистина трябва всеки ден да му благодарят.

 86. 86 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3226 Неутрално

  До коментар [#78] от "chichka":

  Кой е бащата на Симона, знаеш или не знаеш?

 87. 87 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 389 Неутрално

  До коментар [#4] от "Brusuev":Джипът удря спрялата кола с не по-малко от 120-130 км/ч....За да я изхвърли на 22 метра в средата на ктъстовището!
  —цитат от коментар 8 на Willy Messerschmitt


  Ударът беше чудовищен, то се видя. Да видим сега какво ще лъжат от следствието.

 88. 88 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Вече има и сведения, че убиецът след прием на наркотични вещества му ставало лошо и припадал. И сега може да е припаднал. Ще го измъкнат. Не знам какво всички са повярвали в съдебната система в България като че ли не помнят как пияният до козирката Ставийски уби човек и остави друг човек доживот на легло. По закон трябва да е присъдата 3-15 г. нали? А какво стана?

  ДБ=БКП
 89. 89 Профил на inlineonline
  inlineonline
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#78] от "chichka":Кой е бащата на Симона, знаеш или не знаеш?
  —цитат от коментар 86 на boevbisser


  Доколкото ми светва лампичката, нещо от цацарацуров, каскетов или техни близки.

 90. 90 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  До коментар [#24] от "it":

  А защо любезно се пропуска правителствена болница? Може и по-близо от Токуда да е. И сигурно има такова отделение. Все пак е правена да обслужва управляващите.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 91. 91 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  До коментар [#86] от "boevbisser":

  Може да го е страх да каже.

  ДБ=БКП
 92. 92 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  И да дойдем до основното. В София през последните дни станаха няколко тежки катастрофи. При никакво движение. Защо? Защото няма елементарен контрол. Гробарите през предишния си мандат законодателно ликвидираха камерите. И не проявяват никакво желание да приложат контрола, който води до дисциплина и малко жертви на пътя. Защото гробарите и шефовете им са сред редовните нарушители.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 93. 93 Профил на Гъз, ти си нашето знаме!
  Гъз, ти си нашето знаме!
  Рейтинг: 718 Любопитно

  На който му е интересно може да намери от интернет:

  СЪВРЕМЕННИ МЕТОДИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МЕХАНИЗМА НА НАСТЪПВАНЕ НА ТЕЖКИ ПЪТНОТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ
  от
  МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
  НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ИНСТИТУТ ПО КРИМИНАЛИСТИКА И КРИМИНОЛОГИЯ
  ЦЕНТЪР ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

  ИВАН БАРЪМСКИ

  Има примери за изчисляване на скоростта при сблъсък на превозните средства.
  По мои сметки от публичната информация удара е настъпил със скорост 103 км/ч.
  Но не се включва загубата на енергия при деформация, а деформацията в случая е значителна много вероятно скоростта да е била с около 50 км/ч повече.

  Следването на троловете е сигурно като следването на парите.
 94. 94 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 389 Неутрално

  Ше ги отървеме децата, нема начин да не ги отървеме. Представяте ли си какъв пример ше се даде на другите правоимащи, ако не ги отървеме. Кастовото общество отива на кино.Освен това виновният съм аз. Работя в Европа, плащм данъци, част от тях стигат до България под формата на еврофондове, и после мама купува жипка на съкровището.
  —цитат от коментар 70 на Един вампир броди из Европа


  Те всички са свързани в клуб по интереси: богаташи, прокуратура, полиция, съд. А европейските граждани нека да пълнят гушите на нашите чорбаджии от данъците си. Не е луд, който яде баницата, а който му я дава.

 95. 95 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#19] от "babacata":Абсолютно прав сте! Но от институцията на Каскета за пореден път доказват, че на всичките "професионалисти" там интелектът им е горе-долу на едно ниво, каквото ниво между другото е и неговото. А пък за морал да не говорим – пълен дефицит. Какво да ги прави човек – завършили са "юридическото" си образование или в Магнаурската школа в Симеоново, или в Библиотекарския институт. Та затова тиражират такива "юридически бисери". Синчето е виновно, но за нарушението на майката, доколкото зная, наказанието е ГЛОБА ОТ 300 ДО 500 ЛЕВА. Въобще не ми е ясно как от прокуратурата са успели да прокарат гаранция от 100 000 лв. Или само са поискали такава гаранция и блъфират за пред невежата публика, която ще блее възторжено? Типично е за Каскета и колегите му да "газят през просото".
  —цитат от коментар 80 на murry


  Имаш ли статистически данни колко прокурори са завършили т.нар. Магнаурска и Библиотекарския институт. А, сетих се, май в Библиотекарския институт няма юридически факултет. А, откъде знаеш прокурорите дето разследват случая къде са завършили? Знаеш ли процента на оправдателните присъди за причиняване на смърт при ПТП и в тази връзка знаеш ли колко си могат прокурорите? Остър ли си или обратното?

 96. 96 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 497 Любопитно

  Щом полицията е пристигнала, значи някой се е обадил. Защо линейката е дошла по-късно, може да се види за колко време се взема разстоянието Сточна гара-метростанция Витоша. Но не мисля, че това би спасило Милен. Не съм сигурен, че Малкия Мозък и кифлата ще бъдат много осъдени. Това "затаяване" ми се струва малко янлъш работа.
  —цитат от коментар 77 на Николай Колев


  Предполагам загубеното време, е по вина на 112 телефонистките? Сигурно са мотали няколко минути обадилият се с обяснения, преди да предадат сигнала към спешната помощ.

  мурзилка
 97. 97 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 842 Любопитно

  а прокурорското синче което уби двама обикновени граждани и го 'осъдиха' на 18 месеца условно какво ще го правим???

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 98. 98 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 497 Любопитно

  Вече има и сведения, че убиецът след прием на наркотични вещества му ставало лошо и припадал. И сега може да е припаднал. Ще го измъкнат. Не знам какво всички са повярвали в съдебната система в България като че ли не помнят как пияният до козирката Ставийски уби човек и остави друг човек доживот на легло. По закон трябва да е присъдата 3-15 г. нали? А какво стана?
  —цитат от коментар 88 на anonim440


  Съдебната система в БГ, да не би да е като прасенце - касичка.

  мурзилка
 99. 99 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 486 Неутрално

  До коментар [#23] от "anonim440":

  Така е, само дето преди години мой познат лекар от "Спешното" на ВМА споделяше, че му е писнало от "тъмно зелени"!

 100. 100 Профил на oliverstone
  oliverstone
  Рейтинг: 460 Неутрално

  До коментар [#97] от "не на безразличието":

  И кой го осъди на толкова ? Прокурорите ли?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK