Кой се страхува от кмета на Симитли

Апостол Апостолов

Апостол АпостоловКметът на Симитли Апостол Апостолов нарече пред камерата кореспондента на Би Ти Ви в Благоевград Ирина Жерева "чума". Поводът е нейният въпрос дали общинската администрация ще се тества за коронавирус, след като шофьорът на кмета се оказа с положителна проба. След излъчването на репортажа, в сайта на общината "Симитли инфо" се появява декларация на кмета: "Снощи, ако някой е гледал новините на Би Ти Ви, сигурно сте видели как една жена ме подгони с микрофон искала нещо да й кажа ами казах й нещо - първото, каквото ми дойде на езика. Тя пък взела, че се обидила... Хванала се за думата "чума" и впрегнала днес още две, три женички да я бранят от мен с декларация". В текста кметът обвинява Жерева, че "взема пари от провокатори и инициатори на скандали по празници, за да прокламира вулгарните им лъжи." Не дава доказателства за тези твърдения и въпреки това те са публикувани.


Това се случи преди малко повече от седмица. Апостолов още е кмет на Симитли. От ГЕРБ, които са сред подкрепилите го за последния мандат, разпространиха кратко съобщение, че "подобно поведение не е присъщо на представител на местната власт" и го призоваха да се извини, другите партиите и кметове замълчаха. Асоциацията на европейските журналисти в България излезе с остра декларация в защита на Жерева, подкрепи я и дружеството на Съюза на журналистите в Благоевград, като и двете медийни организации поискаха оставката му.


Реакцията на Апостолов за обидното му отношение към журналист и предишните скандали около него обаче оставят впечатление, че той е недосегаем и над фактите.
Кметът: Аз да съм я обидил? Няма такова нещо


"Дневник" попита кмета какво го е предизвикало да обиди пред камерата на Би Ти Ви техния кореспондент с думите "Ти си чума". Не дали го е казал, защото това се чува на видеозапис.


"Аз да съм я обидил? Няма такова нещо. "Ти си чума" не съм казвал на Ирина Жерева. Ако сте ги чули от моята уста, публично ще й се извиня, колкото и да ми е неприятно", отвърна той.Това поведение досега носи успех на кмета на Симитли и в предишни негови изяви. Апостолов беше обвинен от служител на футболен клуб "Пирин"-Благоевград, че му е нанесъл побой на стадиона в село Крупник на 1 февруари 2018 г.


Замесен ли е в побой в село Крупник


"Пред 80 души ме нападна в гръб с ритници и удари по главата. После заяви, че въобще не е бил на стадиона в Крупник", каза Велислав Елезов. До него бил журналист от местна медия, видял всичко, но после казал, че не е бил на мача.


След футболната среща Ирина Жерева с оператор намира Апостолов в друго село, където той вече е на празненство по случай Трифон Зарезан. Тогава изтръгнал микрофона от ръката й и заплашил оператора, че ще му счупи камерата.


На въпрос участвал ли е в побой в село Крупник, той отрекъл въобще да е ходил там този ден.


От първоначалното разследване на Районната прокуратура-Благоевград се оказало, че никой от публиката на мача в Крупник не си спомня да е виждал кмета. През юни 2018 г. случаят е прехвърлен на Специализираната прокуратура в София, където според Елезов пет-шест свидетели вече заявили, че Апостолов е бил на стадиона. Досъдебното производство още не е приключило.


Сега пред "Дневник" кметът не твърди, че не е бил на стадиона на 1 февруари, а че просто не е виждал въпросния Елезов.


Боят на Нова година на площада в Симитли


В 00.12 ч на 1 януари т.г. видеокамери са заснели как мъж пресича площада пред общината на Симитли и хвърля бутилка към ресторанта, където празнуват много хора. Бутилката се пръсва в стена, но минава опасно близо край жени и деца, твърди собственикът на ресторанта Методи Бачев. Започва бой, в който се виждат кметът и синът му Стефан, депутат от ГЕРБ. Тогава Апостолов обясни пред местни медии, че отишъл до ресторанта за да поздрави празнуващите, а не да ги замеря с бутилка.


"Апостолов хвърли бутилката по заведението, защото искаше да държи реч на площада за Нова година, а бяха дошли 15-ина души. В това време от нашето заведение се чуваше празненството на много хора и това явно го е вбесило. Има момче със счупени зъби, удари и сестра ми", обясни причината за поредния инцидент Бачев пред "Дневник", който се прочу преди няколко години с нецензурно изказване за отношенията между кмета Апостолов и премиера Бойко Борисов.


Сайтът "Струма", който следи региона под лупа, след новогодишния инцидент цитира началника на районната прокуратура в Благоевград: "Сбиване не е имало, имало е блъскане, но няма удари, никой не е падал, нито е пострадал. Няма телесни повреди, ако на някой са му паднали зъбите, то не е станало там. Затова не сме образували досъдебно производство, а проверка."


Бачев сега твърди, че е сезирал за инцидента главния прокурор и Върховна касационна прокуратура.


На 1 януари по обяд отидохме с оператор в Симитли. Открихме кмета на неговата улица сред кукери. Тогава не се държа агресивно, само нарече оператора "боклук" и през цялто време обясняваше, че не е участвал в никакъв бой. Даже иронично подхвърли: "Да, изтепах ги всичките!", разказва Жерева. Тя обаче вижда видеозаписи от камери на площада, от които става ясно, че кметът и синът му участват в мелето пред заведението.


"Има си съд, нека той се произнесе за случая по Нова година", обясни сега Апостолов, но после добави: "Дело няма никъде, има предварителни разследвания. Ще има дело, ама обратното - аз срещу тях."


Досега по двата случая има прокурорски проверки и досъдебно производство, но не е образувано съдебно дело.


Кметът на Симитли наскоро гостувал на бивш президент на "Реал"-Мадрид


Последният повод Апостолов да стане медийно известен е установяването, че неговият личен шофьор е заразен с коронавирус. В Симитли се знае, че кметът се е върнал от Испания на 2 март. Твърди, че там е бил на гости на бившия президент на "Реал" - Мадрид Лоренсо Санс (1995-2000 г.), който на 21 март почина от коронавируса.


"Бях на гости на Лоренсо Санс, лека му пръст. Шофьорът не е бил с мене в Испания, както твърди Ирина Жерева и сайтът "Инфомрежа", приближен до нея. Аз поне така разбрах намека на Би Ти Ви - казаха, че съм бил много изнервен, че едва ли не аз съм докарал заразата", обясни Апостолов.


Този инцидент също се разказва по съвсем друг начин от Жерева. След като се установява на 22 април, че шофьорът на кмета е заразен и е настанен в болница в Благоевград, тя с оператор отива в Симитли. Заедно с други тв екипи чакат кмета пред общината. Той излиза и тръгва бързо към колата си. Жерева пита дали всички общинари ще се изследват за коронавирус. Кметът мълчи.


"Казах му, че коронавирусът не е чума, а е болест, от която никой не е застрахован. "Ти си чума" беше отговорът му", уточнява Жерева.


Кой крепи пети мандат кмета Апостолов


Апостолов заявява, че винаги се е явявал на избори за кмет като независим кандидат. "Дневник" му припомня, че на последните местни избори се е явил като кандидат от Партия на зелените, той уточнява: "Да, на последните избори бях кандидат на Партия на зелените. Аз и г-н Христо Порточанов сме създали тази партия!"


На последните кметски избори той е единствен кандидат за поста в Симитли и е подкрепен и от БСП, и от ГЕРБ, а на по-предишни - от НДСВ, от ДПС, изрежда Жерева. "Винаги печели изборите в Симитли и е обгрижван от всички партии. На парламентарните (март 2017 г.) синът му бе последен в листата на ГЕРБ, но после излезе сред първите с преференциален вот и сега е депутат", разказва тя.


"Синът ми е дарил над 80 000 лева досега. Той си оставя само 1200 лева от депутатската заплата, другото дарява за инвитро програми", твърди Апостолов.


Според Жерева кметът наистина помага на част от хората в общината с пари, когато са болни и те го приемат за свой. Останалите обаче си мълчат, най-вероятно от страх.


След боя на стадиона в село Крупник в социалните мрежи жители на община Симитли пишат на Елезов, че също са били бити от Апостолов. "Трима души ми писаха. Единият беше активист на ГЕРБ и него го били с бухалки 5-6 души с качулки", твърди Елезов.


Кои местни медии не се плашат от кмета на Симитли


"От медиите в Благоевград първо ме подкрепи Мариета Димитрова в нейния сайт "Благоевград нюз". После от почти всички местни медии ми се обадиха. Два-три сайта обаче дадоха поле за изява на обвиненията на Апостолов към мен", посочи тя.


Местните медии се издържат като сключват договори с общини за т.нар. услуга "информационно обслужване". Срещу годишен абонамент, който варира от 400 лева до 10 000 лева и нагоре, според популярността на медията, тя се ангажира да публикува по-значими събития в живота на общината и да ги отразява.


"Ангажиментът на всяка медия към общината трябва да е за популяризиране на нейното управление, да пуска съобщения на кмета, но в никакъв случай журналист не би трябвало да продава съвестта си за каквато и да е сума", заявява Жерева.


И признава, че още се двоуми дали да заведе дело за клевета или да сезира главния прокурор за кмета на Симитли.Тя все още не е получила и извинение от Апостолов за нанесените обиди и клевети.


3 май е Световен ден за свобода на медиите. Още по темата - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Lazarus
  Lazarus
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Каквито са ни управниците, такива са и журналята.

 2. 2 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 656 Любопитно

  Тоя селяндур отдавна трябваше да е при бай Ставри. Най-малко заради хулиганските му прояви, да не говорим за далаверите му.

 3. 3 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2335 Неутрално

  До коментар [#1] от "Lazarus":

  Абсолютно точно ,избираме си ги и после се възмущаваме ,що точно тези ни крадат и унижават .

 4. 4 Профил на Лопе де Вега
  Лопе де Вега
  Рейтинг: 8 Весело

  Само боко се страхува...

  без подпис!
 5. 5 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Както всички добре знаем кметА на Симитли и мис Гащи могат да си правят каквото си пожелаят в кочината на Свинята, която се намира в градината на Тиквата...

 6. 6 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 848 Неутрално

  Журналистката го помолила да каже нещо и първата дума, която му дошла на езика е "чума". Толкоз за образованието и възпитанието на нашите управници.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 848 Неутрално

  До коментар [#1] от "Lazarus":
  Хубав лозунг, и най-вече върви, където и да го напишеш. В случая, обаче, аз гледах предаването. На един нормален въпрос за тестване от корона вирус въпросният кмет отговори с ругатни (може би бърка корона вирус със сифилис, не знам). Как от този случай направихте извод за състоянието на нашата журналистика?

 9. 9 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 931 Любопитно

  типичен гербер ,нагъл, прост, арогантен и НАД закона и морала ,но баце си го обича и дундурка и сигурно има защо

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  Затова който може, бяга от това блато.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13 Профил на today
  today
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Е нали затова бяха всички тия усилия да се превземе съдебната система и всички прокурори и съдии да са на синджир. След това властимащите си правят каквото си искат, по сталинския.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15 Профил на helemong
  helemong
  Рейтинг: 194 Неутрално

  Синът му депутатче от ГЕРБ дали се научи да чете или още срича?

 16. 16 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 4068 Весело

  До коментар [#4] от "Лопе де Вега":

  А, не! Не се страхува! Обича си го! 😀

 17. 17 Профил на bretschneider
  bretschneider
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Дивен селтак, какъвто електората, такива и управниците му!

 18. 18 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#17] от "bretschneider":

  “Дивен селтак, какъвто електората, такива и управниците му!”

  Представителна демокрация.

  Затова 97-процентните толкова ни мразят нас, 3-процентните подопашници.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 19. 19 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4262 Неутрално

  Този кмет е един от най-големите грубияни, простаци, селтаци, сред всички други кметове...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4114 Неутрално

  До коментар [#13] от "today":

  “ След това властимащите си правят каквото си искат, по сталинския.”

  Колега, полека-лека цялата държава стана Симитли. За 11 години всичко бе превзето.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 925 Неутрално
 23. 23 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2329 Неутрално

  Абе имаше един съдия от тоя край, който нещо беше с наркотици...

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 24. 24 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 926 Неутрално

  Интересно какви са отношенията между кмета на Симитли и дамата от Барселона.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 25. 25 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 926 Неутрално

  Този, какъвто е буен, ще посегне някой ден и на вожда.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 26. 26 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1798 Неутрално

  Бих казал нещо вярно и неприятно за България и българите, обаче като си го знам и щатския ни президент просто нямам морално право да го правя.

  Затова само ще кажа, че децата ще плащат за нашите грехове, че ги оставяме такива и се правиме, че не е наша работа.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 27. 27 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 848 Неутрално

  До коментар [#23] от "Николай Колев":

  "Абе имаше един съдия от тоя край, който нещо беше с наркотици..."

  За наркотици не знам, но Яне Янев беше съдия само на 20 км. от Симитли.

 28. 28 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 848 Неутрално

  Лека полека герберите се съвземат и отговарят на удара, засега само с минусчета. Какво да очакваме от хора за които "умен" и "красив" са обидни думи!?!?

 29. 29 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  Класически селянин-ГЕРБер.

 30. 30 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Нова порция за радост на тиквите.

  ПП тиква не е обидно, щото като гледам не триете постове в които нариàт Боко тикв.

  ППП Караджов няма ли да напише нещо за куèтата убили в нам коя си градина. Там по му се удават поръчките на шефа.

 31. 31 Профил на Вилдирас Владиленов
  Вилдирас Владиленов
  Рейтинг: 2755 Весело

  Този явно е някакво мъничко локално тръпмче. Так держат. Аман от джендъри

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 32. 32 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5545 Неутрално

  Пети мандат го си избират един простак, ами хак да им е 😁

 33. 33 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1636 Неутрално

  Кмета на Симитли е ясен отдавна.
  Неграмотното му синче му и то.
  Зет му (Николай Динков-Нинджата) и той има истории със заплахи и побоища. Освен това по някакъв странен начин получи 7 милиона от тотото на Кралев.
  За мен обаче е скандално е изказването на шефа на Районна прокуратура Благоевград - "Сбиване не е имало, имало е блъскане, но няма удари, никой не е падал, нито е пострадал. Няма телесни повреди, ако на някой са му паднали зъбите, то не е станало там. Затова не сме образували досъдебно производство, а проверка." И това при положение, че на видеозаписа се виждаше как се нанасяха удари с юмруци.

 34. 34 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1845 Неутрално
 35. 35 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  Изгледах записа. В интерес на истината журналистката на бтв определено се навира на пътя му и му пречи да се придвижва и му говори за чума и той определено и казва "ти си чума". Поведението и на двамата е непрофесионално.

 36. 36 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1118 Любопитно

  До коментар [#18] от "Norman Granz":

  ти емислиш за умен и красив

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 37. 37 Профил на niki
  niki
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Журналистите" постоянмо се лигавят и търсят сензации. После Политиката им била виновна.

  niki
 38. 38 Профил на vlh41614847
  vlh41614847
  Рейтинг: 8 Неутрално

  в бТВ всички са чумави ! ФАКТ !

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3133 Неутрално

  До коментар [#15] от "helemong":

  Този ,който сричаше от трибуната му е син? Яко! Герболяка да се огледа в огледалото . Кого вижда ? Шиши ,каскета ,Симитли

 41. 41 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Кмета на.струма мъжка любов.побойник и чума.

  Държи го ДПС. За да вбива клин в крепостите на ГЕРБ и ВМРО .

 42. 42 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 848 Неутрално

  До коментар [#37] от "niki":

  ""Журналистите" постоянмо се лигавят и търсят сензации. После Политиката им била виновна. "

  Потърсих статията на кмета в посочения сайт - Симитли инфо. Точно тази статия я нямаше вече. Ако Политиката (в случая в споменатия сайт Политиката е наречена още "силния човек на Симитли" ; няма кмет - направо "капо ди тути капи") мисли, че не е виновна защо е свалила статията?
  Затова пък лизането продължава: "Кметът Апостол Апостолов: На 100 % подкрепям усилията на премиерът Борисов за справяне с пандемията от COVID – 19, в…". Ами така се брани кметски пост, я!

 43. 43 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 625 Неутрално

  "Данко Хайрсъзина" кмет на Симитли !?!
  Кой го н@би на кмета на Симитли!?!

 44. 44 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 638 Весело

  "Журналистите" постоянмо се лигавят и търсят сензации. После Политиката им била виновна.
  —цитат от коментар 37 на niki


  ами набии ги за да слушат, а пък тя политиката ясна - там всичко е точно.

 45. 45 Профил на svoboden izbor
  svoboden izbor
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ясно е кой крепи самозабравилия се кмет - оня който го обича и често го наричат Тиквоча!
  Освен тиквата го крепи и още един - наречен бай ганьо!

 46. 46 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 514 Гневно

  Не е истина какви малоумници,илитерати и откровени отрепки станаха кметове и държавни чиновници!

 47. 47 Профил на petarmoskov
  petarmoskov
  Рейтинг: 524 Весело

  Районната прокуратура:
  "ако на някой са му паднали зъбите, то не е станало там."

  Кърти мивки

  О-СТАВ-КА О-СТАВ-КА О-СТАВ-КА
 48. 48 Профил на disorg
  disorg
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Не е такъв проблем кметът на Симитли, проблем е повсеместната симитлизация на властта.

 49. 49 Профил на abdulhazred
  abdulhazred
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Хубавец е, Борисов има вкус

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Не е истина какви малоумници,илитерати и откровени отрепки станаха кметове и държавни чиновници!
  —цитат от коментар 46 на val1320


  Властта е абсолютно огледало на народа си. Както и сред жителите на територията на 9-10 има по някой свестен, така и в парламента.

 52. 52 Профил на Eд
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Атака над медиите и журналистите е класически деспотски похват. Който е чел история знае. Хората, които псуват по журналистите, съзнателно или несъзнателно обслужват чужди интереси.

 53. 53 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 261 Неутрално

  Олицетворение на цялата ни преходна държавност е този кмет. Повечето ни политици, като започнем от министър-председателя и президента и стигнем до младежките партийни организации, тип хитлерюгенд, са не по-малки боклуци, мижитурки и Данко Хаирсъзовци. Защо? Ами какъвто народа, такива и политиците. Докато ценностната ни система е базирана на чалгия, докато културата ни се представлява от Азис, Камелия, Първолета и т.н., докато това да си илитерат е достойно, докато да биеш е мъжко, а да дискутраш е джендър и въобще докато масово народонаселението не иска да страда от излишна топология, като мозъчните гънки, до тогава (може би завинаги) такива управници ще са нещо напълно заслужено и в реда на нещата.

 54. 54 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 889 Неутрално

  Апостолов е стара мутра, кой знае колко истории за днешни величия (из Дондуков 1 например) знае...
  За изцепката на Бачев преди години се говореше че е съвсем буквална история от времената на бандите за кражби на коли, когато сегашния кмет е бил малко по-нагоре в йерархията от сегашния премиер...

 55. 55 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 504 Весело

  Баси! 50 коментара вече и никой не написа, че кмета Поли е комунист?! Защо?
  Или за чак толкова ярко изразен местен автентично десен политик не сме чели още :)

  Бог да благослови Америка за България!
 56. 56 Профил на свети георги груп от последните дни на герп
  свети георги груп от последните дни на герп
  Рейтинг: 466 Весело

  бойко борисов се страхува от кмета на симитли го не повтори:)))

 57. 57 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2560 Неутрално

  Само боко се страхува...
  —цитат от коментар 4 на Лопе де Вега


  Не питай старо, а патило.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 58. 58 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#2] от "save_knforest":

  Само виж как се е изпъчил Апостол пред портрета на апостола. Левски е станал нещо като Мерцедес и БМВ.

 59. 59 Профил на dondudat
  dondudat
  Рейтинг: 935 Неутрално

  Наводни се татковината с бойкоборисовчета и няма отърване - заразата е по-страшна от КОВИД-19.

 60. 60 Профил на strymski
  strymski
  Рейтинг: 886 Неутрално

  До коментар [#2] от "save_knforest":
  Е как да се случи това , като този прост човек е кадър на ГЕРБ! Та , то и Борисов е същия типаж! Те , такива си се надушват отдалеч.....
  Очевидно мутренският подход се толерира от голяма част от населението и затова сме там , където сме - в калта....за огромно съжаление....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK