Авария и планов ремонт се застъпиха по ул."Шести септември" и ул."Цар Шишман"

Ул. "Цар Шишман" на кръстовището с ул."Иван Вазов"

© Велко Ангелов

Ул. "Цар Шишман" на кръстовището с ул."Иван Вазов"Авария на стар топлопровод тази сутрин е причина за спешното разкопаване на ул. "Цар Шишман" днес в участъка между ул. "Иван Вазов" и "Славянска". Спряна е топлата вода на живеещите в района, като от "Топлофикация София" обещават още до събота сутринта да отстранят повредата, а не в събота следобяд, както първоначално се предполагаше.


Близката ул."Шести септември" също е разкопана от вчера, 14 май. Тук ремонтът е на "Софийска вода" и започна от кръстовището с ул. "Гурко". Влизането на превозни средства там се спира до 27 май.


Ул."Гурко" и "Шести септември". Така ще е поне до 27 май.

© Велко Ангелов

Ул."Гурко" и "Шести септември". Така ще е поне до 27 май.
По тази улица на 18 май, понеделник, се включва в копаенето и "Топлофикация София" за смяна на магистрален топлопровод. Това беше планирано за миналата година като част от цялостната реконструкция на ул. "Граф Игнатиев" и прилежащите пространства, но несполуките там накараха Столичната община да отложи ремонта по ул."Шести септември" за това лято.


Разкопана е и ул. "Юрий Венелин" от бул."Васил Левски" до ул. "Цар Шишман". Там отоплителното дружество поставя нови тръби, но топлата вода не е спирана, увериха от парното.


Ул."Венелин" днес.

© Велко Ангелов

Ул."Венелин" днес.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK