Кратки новини: Още един човек е обвинен за откритите 327 кг кокаин в София

Кратки новини: Още един човек е обвинен за откритите 327 кг кокаин в София

© Юлия Лазарова"Кратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.


Агенцията по вписванията предупреди за имейли с вирус


Агенцията е получила множество сигнали за електронни писма, изпращани от нейно име, от адрес "[email protected]". Те претендират да са образци на нова декларация и съдържат прикачен файл. Институцията предупреждава потребителите да проверяват внимателно адреса на електронната поща, от която получават имейли и при съмнение да не отварят прикачените файлове, тъй като има риск да заразят компютрите си с вирус.


Още един човек е обвинен за откритите 327 кг кокаин в София


Още един човек е привлечен като обвиняем по делото за откритите 327 кг кокаин в столичния ж.к. "Студентски град". Единственият задържан до момента все още е в ареста, след като наркотикът беше открит в апартамента, който обитава. След назначени осем ДНК експертизи, три дактилоскопни експертизи, както и трасологични и графическа експертиза разследващите са установили, че още един човек е участвал в опита за разпространение на кокаина. Той е задържан за срок до 24 часа. Предстои наблюдаващият делото прокурор да внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. Разследването продължава под ръководството на Софийска градска прокуратура.


Държавните фирми ще дадат 50% от печалбата си на бюджета
Кабинетът реши 50% от печалбата на държавните дружества да бъде внесена в бюджета в срок до края на юли. За РВД искането е за 100 процента от печалбата като от нея се приспаднат непокритите загуби от предходни години и фондовете, които предприятието е длъжно да образува по закон. От обхвата на разпореждането са изключени болниците както и ВиК дружествата заради управлението на европроекти.


Печалбата си няма да внася в бюджета и Българската банка за развитие като се посочва, че това е в съответствие с решение на БНБ, във връзка с коронавируса и нуждата от мерки спрямо кредитните институции.


Прокурорската колегия на ВСС отстрани следователка, ударила полицай


Единодушно с 10 гласа "за" и нито един "против" прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) отстрани временно от длъжност следователят в следствения отдел на Софийската градска прокуратура Надежда Куюмджиева заради водено срещу нея разследване. Предложението за временно отстраняване от длъжност направи главният прокурор Иван Гешев и отново по негова инициатива обсъждането по темата се проведе при закрити врата като онлайн излъчването бе спряно. Куюмджиева ще бъде отстранена от длъжност докато не приключи разследването като за този период от време ще получава минимална заплата. В края на май тя бе задържана, след като се държала арогантно и ударила полицай, който се отзовал на сигнал за нарушаване на нощната тишина в кв. "Света Троица" в София.


Правителството предлага орден за проф. д-р Атанас Щерев


Правителството предлага на президента Румен Радев да издаде указ за награждаване на проф. д-р Атанас Щерев с орден "Св. Св. Кирил и Методий" - огърлие за особено значими заслуги за развитието на медицинската наука и образование, съобщи пресслужбата на Министерския съвет. Щерев е специалист по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. В обществото е известен като "бащата на инвитрото". Той въвежда нови оперативни техники и гинекологични манипулации, сред които са ултразвуковата диагностика и вагиналната сонография, както и дейностите в областта на феталната медицина, които са приложени за първи път в България от него.


Щерев е бил народен представител в 36-то, 39-то и в 40-то Народно събрание, бил е председател на Парламентарната комисия по здравеопазване и член на Комисията срещу корупцията и Комисията по европейските въпроси. Той има съществена роля за възстановяването на Българския лекарски съюз, а основаната от него фондация "Д-р Димитър Щерев" осигурява безвъзмездна подкрепа за множество каузи.


По-малко спасители по плажовете извън курортите


С промени в Наредбата за водноспасителната дейност, приета от кабинета днес, спасителните постове на морските плажове, намиращи се в територията на курорти от национално значение остават през 100 метра, а на морските плажове, които са извън територията на националните курорти те ще са през 150 метра. Променят се изискванията при разкриване на медицински постове на морските плажове като обособяването на медицинските пунктове и подвижни реанимационни екипи ще бъде в зависимост от дължината на бреговата линия.


Агенцията по вписванията предупреди за фалшиви имейли


От името на Агенция по вписвания се разпращат фалшиви електронни писма от адрес [email protected]registagency.bg с прикачени в тях документи и невярна информация, предупреди институцията. Като се позовава на промени в нормативната уредба, лъжливият текст подвежда да се свали прикачен файл с образец на декларация, която да се попълни и препрати на "администрацията". Агенцията по вписванията обръща внимание, че институцията не изпраща образци на декларации по електронна поща. Съветва потребителите да проверяват внимателно адреса на електронната поща, от който е изпратен и да не отварят прикачените файлове, тъй като има риск да заразят компютрите си с вирус.


ГДБОП спря сайт за литературни произведения


Под ръководството на Софийска районна прокуратура в София и Варна специализираният отдел "Киберпрестъпност" на ГДБОП и служители на сектор БОП във Варна са спрели достъпа до интернет сайта www.spiralata.net, предоставял безплатно сваляне на книги, обекти на чужди авторски права. От три години България е извадена от негативния наблюдателен списък "Специален 301" на Департамента по търговия на САЩ, напомня пресцентърът на МВР.


Кратки новини: Още един човек е обвинен за откритите 327 кг кокаин в София


След комикса на Божков сдружение даде Борисов и Горанов на прокурор


Гражданското сдружение БОЕЦ внесе в прокуратурата сигнал срещу министър-председателя Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и председателя на бюджетната комисия Менда Стоянова. Сигналът е за корупция и създаване на организирана престъпна група за извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние, съобщиха от БОЕЦ.


Повод за сигнала стана комиксът, в който укриващият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков разказа, че му е поискано да плаща на управляващите 20% от печалбата на Националната лотария, а в замяна да получи различно облагане за бизнеса. "Успоредно с внасянето на сигнала в прокуратурата и КПКОНПИ (антикорупционната комисия - бел.ред.) БОЕЦ ще го внесем и в европейските институции, както и до Лаура Кьовеши, ръководител на Европейската прокуратура, с искане за международно разследване", заявиха от сдружението.


Гешев създаде три нови звена в прокуратурата


Главният прокурор Иван Гешев обособи в структурата на Върховната касационна прокуратура три нови звена. Първото ще се занимава с престъпленията против финансовите интереси на ЕС и осъществяването на взаимодействието с Европейската прокуратура. От държавното обвинение съобщават, че със заповед на Гешев новото звено ще съдейства на европейските делегирани прокурори при бъдещата им работа по делата за престъпления, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз, като измами, присвояване и разходване не по предназначението им на средства на ЕС, както и корупция на служители, отговорни за отпускането и управлението им. Работна група ще анализира действащата нормативна уредба и вътрешната организация, за да се установи дали съответстват на европейските норми. За превенция, разкриване и наказване на битовата престъпност във Върховната касационна прокуратура са обособени и направления за разследване на престъпления срещу живота и здравето на гражданите и против собствеността.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (96)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Ако кака ти Кьовеши не ги подпука, няма кой!
  Каскета си бърка в носа и бори безбандеролни цигари ама една по една !

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 2. 2 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 382 Гневно

  Абсолютно точно определение:

  Сигналът е за корупция и създаване на организирана престъпна група за извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 3. 3 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7659 Неутрално

  Е, това трябваше да го направи прокуратурата, както не веднъж се е сезирала по статии в пресата. Но зависи за кого се отнася.

 4. 4 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Защо им го причинявате?

 5. 5 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  Естествено че само ,,Боец” имат куража да се борят с ОПГ-тата!

 6. 6 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  ОСТАВКА НА НАГЛЕЦИТЕ, които даже НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДЛЪЖНИ да дават отчет кога , с кой и по какви поводи са се срещали?

 7. 7 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3323 Неутрално

  Причиниха МУ го...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 8. 8 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  Хората ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КОЙ ГИ УПРАВЛЯВА!
  ВИЕ ИМ ГО ДЪЛЖИТЕ!

 9. 9 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2767 Неутрално


  До коментар [#1] от "Matrix":

  Ако вие не ги подпукате хич не чакайте друг да го свърши.

 10. 10 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  НЕ СМЕ РАЖДАЛИ ДЕЦА, ЗА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ САМО ПО СКАЙП!
  НИТО РАБОТИМ, ЗА ДА НИ КРАДАТ РАЗНИ ТЪПУНГЕРИ И ДА СИ ДЕЛЯТ ПАРИТЕ НИ ЗА К___ВИ, АПАРТАМЕНТИ, ХАЗАРТ, КУРШЕВЕЛТ,ПОРШЕТА, ДЖИПОВЕ И ОХРАНИ!
  ОСТАВКА!

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  30 години мафията се трепе и още не могат да се изтрепят!
  Който не са го утрепали-значи е избягал...и не се връща да понесе отговорност!!!!!!!
  ТЪЙ ЛИ ДА Я КАРАМЕ?

 14. 14 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 656 Неутрално

  Гешев ходи да лови кокошкарите по селата, но за случая ... не бил "наблюдаващ прокурор".

  Бе тоя нали щеше да казва на кого се отчита, каза ли нещо?
  Това за господа не го боря за сериозно.
  Както и не е сериозно, да твърди че се отчита на орган, който е съставен само от негови подчинени.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 15. 15 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  Председателят на сдружение Боец Георги Гергиев 5 години е бил член на ГЕРБ, бил е кандидат за депутат и общински съветник на ГЕРБ за Видин. Нещо не мога да го почувствам като временно заблудил се човек, след като толкова години е бил в партията.
  http://afera.bg/боец-от-победа-за-герб-до-мутр/

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 16. 16 Профил на fillipova
  fillipova
  Рейтинг: 223 Разстроено

  Като няма ''самосезиране'', #самотоваостава

 17. 17 Профил на guentchovelev
  guentchovelev
  Рейтинг: 65 Весело

  " искане за международно разследване"

  Много бих желал ... За съжаление, това няма как да стане. Европейската прокуратура ще разследва за корупция с евро средства, това тука е вътрешна работа - средства от хазарт ... Няма юрисдикция за това. А и - Божков все още само твърдения е дал, да даде платежни документи. Те няма да са на Борисов / Горанов името, през прокси човек ще са. ВИж ако този прокси човек реши да свидетества, вече ще стигне до тях. В БГ това обаче е МАЛКО вероятно, ако случайно стане, най-много прокситата да станат неоткриваеми - в ЮА или 6 стъпки под земята ...

 18. 18 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  "Успоредно с внасянето на сигнала в прокуратурата и КПКОНПИ (антикорупционната комисия - бел.ред.), БОЕЦ ще го внесем и в Европейските институции, както и до Лаура Кьовеши, ръководител на Европейската прокуратура с искане за международно разследване"
  +++++++++++++++
  Само тук е надеждата, щото едва ли някой се заблуждава, че мазният Каскет ще го вземе присърце и че би си го причинил тоя сигнал!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 19. 19 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  Ау, каскет-турата нищо не е разбрала или получила... Ало каскета, къде се покри? А, зает си да вадиш снимки от февруари и да ги представяш като нещо ново. Ама си достатъчно тъп за да не се сетиш, че таговете в снимките си стоят :)

 20. 20 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Каскета е зает да разучава подписите на Хр. Иванов, не може да се занимава с дреболии!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 21. 21 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Само пълно разтуряне на комунистическата ни прокуратура може да даде някаква надежда за няаааакакво евентуално отлепване на България от дъното на дъното!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 22. 22 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!
  НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ!!!

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25 Профил на Doli Alexdelta
  Doli Alexdelta
  Рейтинг: 231 Весело

  Те затова се казват "наблюдаващ" , а не "работещ" прокурор, защото основната им задача е да наблюдават накъде духа вятърът

 26. 26 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  До коментар [#25] от "Doli Alexdelta":


  ЕЙ ТАКА НАБЛЮДАВАХА МАФИЯТА 30 ГОДИНИ!
  А НИЕ ПЛАЩАМЕ!

 27. 27 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4176 Весело

  Май не си прецениха силите като започнаха борба за отнемане на имущество от общата "пералня" с Васил Божков. "Гъз глава затрива" е казал народът

 28. 28 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 352 Неутрално

  БОРЕЦ ли са новите клоуни?

 29. 29 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1600 Любопитно

  Да залагаме ли,с какви аргументи прокуратурата ще откаже разследване?

  РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН, А ВЛАСТТА ТЕ ПРАВИ ДЕБИЛ.
 30. 30 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 656 Неутрално

  До коментар [#17] от "guentchovelev":

  Прокситата са няколко. Трудно ще се навият да свидетелстват. Пък и им е мил животът. Да не стане като с Мишо Бирата ...
  И още по-мътно става, защото всички плащания са индиректни. Навързани са като свински черва: телевизии, къщи в Барселона, и т.н. И това е само върхът на айсберга (сори за досадното сравнение) за който се е подочуло нещо. Колко други незнайни далавери има ... Нали не си представяш как Божков се изтърсва с един сак кеш изтеглен от Булбанк взв МинФин да се разплаща с оня мазник Горанов.
  А естествено баш разбойника няма нищо общо, той дори не е чувал за какво иде реч. Просто едни добри хора му правят едни услуги. Ще правят я, щото иначе ... много плакаха вече, както той сам каза.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  БОРЕЦ ли са новите клоуни?
  —цитат от коментар 28 на Инженер Раул Викторов


  Не, новите клоуни са гробарските тролчета. Ама вече толкова се размириса, че няма как да го потулиш. ОПГ наречена шайка вече тръгна по нанадолнището. Дано да финишира при бай Ставри, ама едва ли.

 33. 33 Профил на Bramasole
  Bramasole
  Рейтинг: 3537 Неутрално

  До коментар [#1] от "Matrix":

  "Каскета си бърка в носа и бори безбандеролни цигари ама една по една !"

  Убедена съм, че обръща специално внимание и на всяка една глава лук от конфискуваните 20 кг арпаджик, откраднати от склад за селскостоп. продукция в с. Тополица, Айтоско. Престъпникът е направил пълни самопризнания, даже е върнал откраднатото количество. Така се громи престъпността в държавата!

  В интервю ексминистър Емануил Йорданов отбелязва:
  "Министър председателят има един талант, за който никой не говори – да си окачва воденични камъни на шията, помним Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Сега най-модерният воденичен камък е Владислав Горанов, който в конкретния случай ни прави на идиоти, казвайки, че Комисията по хазарта въобще не зависела от него, че нямал нищо общо със случая. Той само назначил председателя на комисията, който до такава степен се еманципирал, че да влезе в затвора."
  https://www.banker.bg/studio-bankeru/read/emanuil-iordanov-goranov-niama-polezen-hod-spasiava-go-samo-nepoznatiiat-talant-na-borisov

  "Човек не се дави, като падне във водата, а като остане там” - Едуин Луис Коул
 34. 34 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ! НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ!!!
  —цитат от коментар 22 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  И НАЙ ВЕЧЕ СТЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ.Абе стига сте чакали други да свалят хунтата,стига сте дращили по форумите.Ето,времето е хубаво,ограниченията паднаха,ми излезте,съберете се под прозорците на каскета,искайте да започне проверка.Страх ли ви е да го направите или ви мързи?

 35. 34 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  До коментар [#27] от "daskal1":


  Тя борба се започва когато знаеш че самият ти не си в лайната!
  ,,Може ли слепец слепеца да води?”.......

 36. 36 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 656 Неутрално

  До коментар [#28] от "Инженер Раул Викторов":

  Споко, ти си най-големия клоун.
  Ти дори не си клоун, ти си целия цирк.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  До коментар [#34] от "uvtest":


  ЧАКАЙ ЧАКАЙ ... да се затопли времето да видиш ПРОТЕСТИРАМЕ ЛИ ИЛИ НЕ?.....

 39. 39 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  Да видиш с голямата гьостерица...

 40. 40 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 355 Весело

  Хммм... още три нови звена в прокуратурата, създадени от Гешев, които като другите си колеги няма да вършат нищо полезно! Или както обичам да казвам, кипи безсмислен труд. Важно е да се вдига прах в очите на хората.
  Е.....е ама и тези от БОЕЦ си нямат друга работа, само ще подразнят тези дето не трябва да се дразнят (кой заради кръвно, кой страда от безпаметност, кой с наднормено тегло и т.н.) та ще дадът разпореждане на Гешев и .... видяхте ли на снимки колко антики стояха по пода на мазето на Божков? Гениалният Гешев за всяка една единична антика, брутално и без отговорно захвърлена на замята, ще повдига обвинения на Божков. Тези от Еврореиската прокуратура има да четат обвинения до пенсия, разбира се ако им стигне времето или до отпадане на обвиненията по давност.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  robin ot Crusoe
 41. 41 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Весело

  До коментар [#38] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Аха,сега навън е 18 градуса,но на смелите и самоотвержени борци с диктатурата ви е хладно и за това не протестирате.При каква температура ще излезете,при 40 градуса ли?

 42. 42 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Разстроено

  КОЙ ПОЛУЧАВАШЕ ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ ВЪРХУ ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА? КОЙ ? Как не ви е срам да се криете като бълха в гащи? ДАВАЙТЕ ПЪЛЕН ОТЧЕТ КОЙ СИ ЗАТВАРЯШЕ ОЧИТЕ ЗА СХЕМИТЕ С БОЖКОВ!!!!

 43. 43 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#41] от "uvtest":

  Ми излез ти бе тъпак! ИЗЛЕЗ И АЗ ИДВАМ!
  Да започнем двамата,а?

 44. 44 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#41] от "uvtest":


  Какво ми се бараш на отворен? Ти и на 22 градуса няма да излезеш,щото си ТИПИЧНА МИЖИТУРКА!

 45. 45 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  До коментар [#41] от "uvtest":


  Аз се боря тука от години с ЕДИН КАРТЕЛ, работата си загубих, фалшиви сигнали пускаха някои личности срещу мен КОИТО СЕГА РАЗНАСЯТ КУФАРЧЕТА ИЗ СОФИЯ... ДРУГИ СТАНАХА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ЕДНО ,,Ново време”😂.. Разбиха ми синдикат от сто души ...та Костал изчезна от Смолян...ТИ С КАКВО СЕ ПРЕБОРИ БЕ пръдльо?

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Весело

  До коментар [#43] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Лелче,по спокойно,да не направиш някоя беля.На години си,трябва да внимаваш.Ще изляза,ама нали каза да чакаме да се оправи времето.Да почакаме да се постопли още малко,а?

 48. 48 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#47] от "uvtest":

  Ми нали не те плаши студа бе, Мунчо!

 49. 49 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#47] от "uvtest":


  Всички го вадите голям иначе...

 50. 50 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  Гешев като са го избрали за главен прокурор да ги разследва. Нали щеше да бъде ,,инструмента на Господ”?
  Господ не се скатава като мижитурка!

 51. 51 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  До коментар [#46] от "Matrix":

  Да де,ама не герберите лазиха на колене пред пРезидента и не те чакат кака Кьовеши да дойде и въздаде справедливост.

 52. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 57 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  Сега прокуратурата като не направи нищо по въпроса, гербаджиите ще заподскачат: "виждате ли, щом независимата прокуратура казва, че няма нищо, значи наистина няма нищо".

 57. 58 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#57] от "kazushi":

  Прокуратурата няма начин да не направи нещо. Тя ги е подхванала. А ако и трябват още ДОКАЗАТЕЛСТВА ...
  Божков,УДРИ ГИ ПРЕЗ ВРАТОВЕТЕ С ДОКУМЕНТИТЕ,ТА ИМ ПОКАЖИ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО...!
  Какво са моташ?

 58. 59 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Весело

  До коментар [#57] от "kazushi":

  Чекайте,че... и Божков мисли...😄

 59. 60 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  Та излезна ли червената бюлетина на Божков?

 60. 61 Профил на gwe49620445
  gwe49620445
  Рейтинг: 98 Неутрално

  Председателят на сдружение Боец Георги Гергиев 5 години е бил член на ГЕРБ, бил е кандидат за депутат и общински съветник на ГЕРБ за Видин. Нещо не мога да го почувствам като временно заблудил се човек, след като толкова години е бил в партията. http://afera.bg/боец-от-победа-за-герб-до-мутр/
  —цитат от коментар 15 на Darcas


  Май е изгонен от ГЕРБ за присвояване на пари на местната организация.
  По едно време вдигна много шум, че му било забранено да напуска страната по повод обвинение за нападение срещу журналисти, а той трябвало да бъде донор на бъбрек за съпругата си. Всички се вдигнаха да го подкрепят за хуманната кауза, но се оказа обикновен лъжец. Пуснаха го, но донор не стана.
  Ако трябва да сме обективни, сдружението "Боец" си е чиста бухалка на лилаво-красивите умници.
  В нет-а има достатъчно снимки на въпросното лице заедно с Баце.

 61. 62 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 773 Неутрално

  Кефят ме тези от БОЕЦ! Разбира се сигналът до Кьовеши няма да свърши работа, защото не й влиза в правомощията да се занимава с вътрешните проблеми на страните от ЕС, но пък сезирането на всички европейски институции безспорно ще има резултат - поне ще бъдат официално известени за "колегите" им в България.
  Аз ще ги подкрепя и в уличните им акции . . . понеже съм си стар "уличник" и защото най-мразя расовата дискриминация и селяндурите - Бойко Мутрата, Влади Бездомника, Мента Счетоводителката, Главния Каскет и Главния КОНПИр!

 62. 63 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 773 Неутрално

  До коментар [#12] от "Matrix":
  "Няма с кой ! "Революция" се прави с ХОРА с достойнство ! "

  Има с кой! И има още много Хора с достойнство. Засега липсват само предводители на тези Хора, защото неорганизираната тълпа може да направи само глупости. Този филм съм го гледал много пъти и зная какво говоря. Готов съм да сътруднича - макар и на възраст нося много на студ, на глад и на бой.

 63. 64 Профил на gwe49620445
  gwe49620445
  Рейтинг: 98 Неутрално

  До коментар [#63] от "Косьо Генчев":

  Ти ли беше онзи, дето слезе от Балкана на 10.11.1989 г. и обяви свалянето на бай Тошо и БКП от власт ? И отля демократичните основи на просперираща България, закърмяйки целия народ с евроатлантическите ценности ?

 64. 65 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 773 Неутрално

  До коментар [#22] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":
  "НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ! НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ!!!"

  Не зная кои кретени са ти сложили четири минуса. Абсолютно си права - виновните сме ние - кой поради глупост, кой поради страх, кой за някакви си 40 лева, кой за някой пост някъде, кой поради уж липса на алтернатива!!!
  Наистина ние си ги избрахме.

 65. 66 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3862 Неутрално

  А за организирана кражба на 700 000 000лв.?

  Кой е написал закона двузначно и с вратичка :)

  Любовта ще спаси света!!!
 66. 67 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Любопитно

  СНАЙПЕР

  Кирил Домусчиев лети за САЩ, лобира за Пеевски. Милиардер №4 се връща като новия "крал на хазарта и петрола"
  alt
  Кирил Домусчиев лети за САЩ, за да лобира пред американски бизнесмени за съвместни проекти с Делян Пеевски, твърдят източници от службите.

  Домусчиев и Пеевски контролират пристанищата и спецтрафика на Бургас и Варна и транспортните коридори на Южна и Северна България. Това без "добро" на службите на САЩ не става.

  В същото време нашите служби стават "подизпълнители" в мегапроектите, за да имат информационни и логистични позиции за наркотрафика и търговията с оръжие.

  Овладяването на двете големи пристанища от Пеевски и Домусчиев ги превръща в двете ключови фигури в държавата. Само Борисов и Доган имат право на "вето" за сделките освен службите на САЩ.

  Пашата поема трансграничнита канали на Божков, Домусчиев става новия "крал на хазарта и петрола", това е решението на Голямата четворка - Доган, Борисов, Пеевски и Домусчиев, и службите на САЩ явно нямат нищо против.

  Млиардер №4 ще върти парите на Голямата четворка в хазарта и петрола и ще поеме разходите на карето за обслужващите фактори в институциите.

  Кирил Домусчиев е новият фаворит на американците в София, които дадоха зелена светлина за отстраняването на Васил Божков от Бизнеса.

  Пеевски се постара да извади от играта Иво Прокопиев и американците се ориентираха към Домусчиев, сега той връща "ресто" с лобирането в САЩ.

  Публична тайна е, че американците подкрепят избора на Иван Гешев за главен прокурор, а Домусчиев заедно с Пеевски и Борисов беше основен лобист.

  Атаката срещу Пламен Бобоков обслужва бизнес проектите на Пеевски и Домусчиев като продължение на овладяването на портовете и е поредният знак след отстраняването на Божков, че Голямата четворка пренарежда Бизнеса.

  Кирил Домусчиев поема бизнеса на Васил Божков за Четворката. Ако Валентин Златев не приеме офертата да е №2 в петрола и топ консултант на Сарая, ще поеме и неговата роля.

  bgsniper.com

 67. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 70 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Весело

  Мента как е? Добре ли е?😂

 70. 71 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4589 Неутрално

  "След комикса на Божков сдружение даде Борисов и Горанов на прокурор"
  ***
  БОЕЦ -хората на Цветан Василев - другия кумир на другариата, освен Черепа.

  Gunter glieben glauchen globen
 71. 72 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Неутрално

  До коментар [#71] от "Alarmstufe: Rot":

  Да бе. Глупости!

 72. 73 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2131 Весело

  До коментар [#71] от "Alarmstufe: Rot":


  Божков ви направи смешни и жалки
  ...да мълчите там с омазаните гащи!

 73. 74 Профил на abdulhazred
  abdulhazred
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Ако кака ти Кьовеши не ги подпука, няма кой!Каскета си бърка в носа и бори безбандеролни цигари ама една по една !
  —цитат от коментар 1 на Matrix


  Кьовеши нейната прокуратура е САМО за злоупотреби с евро средства

 74. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 76. 77 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1821 Неутрално

  До коментар [#67] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":
  Нашенец, Домусчиев веднаж рече, че имал заводи в САЩ. Май не само заводи.
  Ако подгонят Валентин Златев, може да се разбере защо Нефтохим все на загуба работи и къде му е печалбата.

 77. 78 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4736 Неутрално

  До коментар [#63] от "Косьо Генчев":

  Защо революция, при революциите загиват невинни хора, има си закони, закононарушителите - на съд, тормоз докрай.

 78. 79 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2039 Неутрално

  Всеки път, след като БОЕЦ внесе сигнал, прокуратурата погва Георги Георгиев за нещо — или се самосезира, или някой доброжелател я сезира. А по сигнала на БОЕЦ обикновено нищо не предприема. И сега сигурно така ще стане. Затова трябва и други неправителствени организации да внесат сигнал, като Антикорупционния фонд, Правосъдие за всеки, а защо не и опозиционни партии ( то за друга опозиционна формация освен Демократична България не се сещам).

 79. 80 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1821 Неутрално

  До коментар [#79] от "Fiji":то за друга опозиционна формация освен Демократична България не се сещам).

  Ами, да! Щом си от Фиджи...

 80. 81 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3728 Любопитно

  Да очакваме ли военно положение или още има време....засега да е само санитарно ?

 81. 82 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  Лавровия каскет се опита да хитрува. Оказа се , че хитростта не помага , требе и акъл.

  SHADOWS of SOFIA
 82. 83 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  До коментар [#79] от "Fiji":

  Това добре,но за да се разгледа един сигнал,той не трябва ли да съдържа някакви факти и доказателства?Един комикс дали е достатъчен?

 83. 84 Профил на Модераторът е безполезник
  Модераторът е безполезник
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Това добре,но за да се разгледа един сигнал,той не трябва ли да съдържа някакви факти и доказателства?Един комикс дали е достатъчен?
  —цитат от коментар 83 на uvtest


  И СМС-и, които го подкрепят, признати от двете страни, че са автентични.

 84. 85 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  До коментар [#79] от "Fiji":Това добре,но за да се разгледа един сигнал,той не трябва ли да съдържа някакви факти и доказателства?Един комикс дали е достатъчен?
  —цитат от коментар 83 на uvtest


  Факти и доказателства се разглеждат пред съд. Прокуратурата разглежда сигнали и събира доказателства.
  Прокуратурата провокира медийно правосъдие , което е за лековерни.

  SHADOWS of SOFIA
 85. 86 Профил на Модераторът е безполезник
  Модераторът е безполезник
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Да де,ама не герберите лазиха на колене пред пРезидента
  —цитат от коментар 51 на uvtest


  Никой не е лазил на колене пред президента. 20тина човека, които не знаем кои са, с изключение на този, който ги призова (който също е непозната на широката публика личност), коленичиха на едно коляно в знак на уважение към президентската институция. Без да одобрявам акта, това не е нищо особено и ако недялковците не го бяха раздухали като нещо особено шокиращо, никой нямаше да му обърне внимание. Но така сте вие, гербавите - движите се чинно по дневния ред на Недялко.

 86. 87 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1637 Неутрално

  До коментар [#51] от "uvtest":

  Еле пък на кака ни Кьовеши въобще не и влиза в правомощията да разследва комиксите на БоШков
  (поредния любимец на умнокрасивите глуп@ци)
  Боец решили да се изпъчат в Брюксел, на грешната улица.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 87. 88 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  До коментар [#51] от "uvtest":Еле пък на кака ни Кьовеши въобще не и влиза в правомощията да разследва комиксите на БоШков (поредния любимец на умнокрасивите глуп@ци)Боец решили да се изпъчат в Брюксел, на грешната улица.
  —цитат от коментар 87 на zz_s


  БУДАлите обикновено възпяват като папагал кафеза си!

  SHADOWS of SOFIA
 88. 89 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  И Инструмента к'во...Сам ли да си го...причини?

  *ПЦК-Проста Цинкова Кофа. Просто кофа.
 89. 90 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2479 Неутрално

  Хаха! И те си го преместиха в другия крачол. Истинския враг не са Борисов, командира, царя или някой от останалите корумпета. Истинския враг е в нас.

 90. 91 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7552 Неутрално

  "Успоредно с внасянето на сигнала в прокуратурата и КПКОНПИ БОЕЦ ще го внесем и в европейските институции, както и до Лаура Кьовеши, ръководител на Европейската прокуратура, с искане за международно разследване"

  Еевропейските институции няма да си мръднат и малкия пръст

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 91. 92 Профил на Модераторът е безполезник
  Модераторът е безполезник
  Рейтинг: 15 Неутрално

  "След комикса на Божков сдружение даде Борисов и Горанов на прокурор"***БОЕЦ -хората на Цветан Василев - другия кумир на другариата, освен Черепа.
  —цитат от коментар 71 на Alarmstufe: Rot


  Я кажи ся, що реши, че Божков или Василев са на някого кумир?

 92. 93 Профил на Модераторът е безполезник
  Модераторът е безполезник
  Рейтинг: 15 Неутрално

  До коментар [#51] от "uvtest":Еле пък на кака ни Кьовеши въобще не и влиза в правомощията да разследва комиксите на БоШков (поредния любимец на умнокрасивите глуп@ци)
  —цитат от коментар 87 на zz_s


  Би ли дефинирал "любимец".

  (Иначе похвално за андрешковското задоволство, че далаверата ще се покрие за пред чужденците).

 93. 94 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  коленичиха на едно коляно в знак на уважение към президентската институция
  —цитат от коментар 86 на Модераторът е безполезник


  Уважение изразено с коленичене!!!Ашколсун!!!Такова уважение и другарите Ким и Путин не са получавали от верноподаниците си.Явно някои аФтентични МНОГО уважават пРезидента,посочен от Решетников и Курнела.

 94. 95 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1916 Неутрално

  "....новото звено ще съдейства на европейските делегирани прокурори при бъдещата им работа по делата за престъпления, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз, като измами, присвояване и разходване не по предназначението им на средства на ЕС, както и корупция на служители, отговорни за отпускането и управлението им."

  В Кьовеши и ако ги хване здраво тези ми е надеждата.

 95. 96 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2039 Весело

  Още един човек е привлечен като обвиняем за кокаина.
  Таки?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK