Божков поздрави Борисов със стар есемес за рождения му ден

Божков поздрави Борисов със стар есемес за рождения му ден

© ДневникСъс стар есемес от 2018 г. бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков поздрави от Обединените арабски емирства премиера Бойко Борисов, който в събота (13 юни) празнува рождения си ден. Снимката е публикувана в профила му във Фейсбук. В кореспонденцията от преди две години, за която твърди, че е с Борисов, бизнесменът поздравява лаконично: "Честит Рожден Ден!!! Здраве и успехи!". Борисов отвръща с "мерси", изписано на латиница.


Поздрав "за забавление"


Към днешния пост Божков уточнява, че есемесът е "за забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак".
"За забавление" е реакция към Борисов, който преди два дни обяви че се забавлява с публикуваното от Божков като тяхна комуникация. Тогава министър-председателят коментира темата преди заседание на правителството като обясни, че телефонът му няма кирилица, един от отговорите му обаче беше на латиница (вижте видеото в края). Със "забавляваме се" Борисов засега избягва да отговори и на въпросите за запис от петък, за който се твърди че говори по телефона (Всичко за него - тук)


Много по-интересно е обаче какви думи си разменят двамата след пожеланията в следващ разговор няколко дни по-късно.


На 20 юни 2018 г. разговорът започва Божков с репликата "Благодаря!!!". Борисов отвръща (всички негови думи са изписани на латиница - бел. ред.) с усмивка и "помагай". Бизнесменът с интереси в хазарта веднага се поставя на разположение: "Само кажи. Къде и за какво?", а Борисов отвръща отново с усмивка и допълнението: "По принцип".


В твърденията си досега за рекет от управляващите, Божков през цялото време говори, че от него Борисов е искал да "помага", а "такса помагане" било плащане на процент (20%) от печалбата на лотарийния бизнес.

"Да си пише човекът. Всеки може да пише. Аз строя с колегите." Така, няколко часа по-късно, премиерът Бойко Борисов реагира на въпрос за публикуваното от Божков. Борисов коментира темата пред журналисти по време на инспекцията му на строителството на магистрала "Хемус".

Още от коментарите на премиера по време на инспекцията - четете тук


Божков: Никога не съм дължал пари на бюджета


"Имам 18 обвинения. Засега...Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата. На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG (вероятно финансовия министър Владислав Горанов - бел. ред.). Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници", пише още Божков в публикацията в събота, която придружава снимката с есемеси.


"Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета", твърди обвиняемият бизнесмен.


"VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми", посочва още Божков като с тези думи прави препратка и към колекцията от културно-исторически ценности, част от която бе иззета от разследващите, а останалите предмети все още се описват.


За какво благодари Божков на Борисов на 20 юни 2018


През пролетта на 2018 година започна първата атака срещу хазартния бизнес на Божков. Тогава Валери Симеонов (по онова време той е вицепремиер) внесе законопроект за промени в Закона за хазарта, с който поиска забрана на рекламите на лотарийни билети.


На 20 юни 2018 г. проектът е разглеждан в комисията по бюджет и финанси в парламента. Депутатите решават, че ще поискат от Европейската комисия нотификация заради съмнения, че текстове от него противоречат на европейски директиви. "Дневник" пише, че това означава блокиране на проекта за поне 4 месеца - документите изискващи нотификация се предават на ЕК 4 месеца предварително и после предстои произнасянето.


Председател на комисията е Менда Стоянова (ГЕРБ). Тя е сред двамата основни герои, за които Божков твърди, че през последните години са му помагали за бизнеса по поръчка на Борисов.


Преди гласуването в бюджетна комисия, проектът е минал през комисията по европейски въпроси, която от своя страна поискала становище от правна дирекция на парламента трябва ли нотификация или не.


Божков поздрави Борисов със стар есемес за рождения му ден

© Фейсбук/Васил Божков


На 20 юни, Стоянова обяснява, че правна дирекция е препратила въпросът към финансовото министерство. От там обяснили, че Законът за хазарта от 2012 г. е приет след нотификация от Еврокомисията и ако ще се правят значителни изменения в него, той трябва да мине през нова нотификация.


Стоянова не коментира на какво противоречи проектът и препраща въпросите към министерство на финансите. Владислав Горанов, който го ръководи е сочен от Божков като човека, с когото е контактувал за хазартния си бизнес през последните години. Според обвиняемия бизнесмен той го е информирал и какво "помагане" очакват с Борисов (като част от печалбата от бизнеса с билетите за търкане) или че трябва да прехвърли Национална лотария на посочен субект. В последния месец Божков публикува снимки на есемеси и с него.


След заседанието на комисията на 20 юни Симеонов се оплаква пред медии - "Това отлагане не кореспондира с декларираната подкрепа от БСП и ГЕРБ". Според него интересите законът му да не бъде приет са 3 млрд., на колкото той оценява (в лв.) оборота в сектора. "За 3 млрд. много неща могат да се случат и много позиции да се променят", добавя Симеонов. В отговор на въпрос той коментира "Нямам полезен ход, нямам намерение да скачам от последния етаж на партийния дом".


Съобщенията между Божков и Борисов са в 19:47 ч. на 20 юни 2018г. - решението да се поиска нотификация вече е взето, а това блокира, поне временно, проектът на Валери Симеонов.Този законопроект беше "забравен" от управляващите и коалиционните им партньори. С него щяха да бъдат засегнати и обектите за продажба, сред които "Лафка". Срещу проекта се бяха обявили и бизнес, медийни и спортни организации. През декември 2018г. се разбра, че проектът има "зелена светлина", защото след нотификацията от ЕК не са реагирали с бележки и становище. Тогава Стоянова каза, че ще се занимаят със закона през 2019г.


По-късно лидерът на НФСБ призна, че се е срещал с бизнесмена в кабинета си, Божков дошъл с адвокат и му обяснил мотивите си срещу закона. Симеонов твърди, че не ги приел.


Така и не се разбра категорично дали Валери Симеонов самостоятелно атакува Божков или е просто говорителят и с какви мотиви. От тогава обаче започнаха проблемите му с управляващите, които се засилват през 2019, за да достигнат в началото на 2020 - нов закон, който забрани частните лотарии и обвиненията на прокуратурата срещу Божков.


За това имаше неофициални информации, но те бяха потвърдени едва в последните седмици, когато самият бизнесмен започна да разкрива част от отношенията си с властта.


През лятото на 2018 г. Божков спря за известен период договореностите си с "Нова тв", в която Национална лотария беше най-големият рекламодател. А по-късно ги подновява при много по-ниска рекламна инвестиция. Пак в последните си разкрития, той твърди, че след като братята Кирил и Георги Домусчиеви купуват медиата, от него е поискано да плаща по 20 млн. лева за реклама за срок от 10 години и да подпише нов договор. Срещу това Кирил Домусчиев му обещава "пълен съпорт" в комисията по хазарата и в законодателството.


Месеци по-късно (началото на 2019г.) Божков купи и "Левски", за което също се твърдеше, че не е по негово желание, а поръчано от Борисов и въпреки, че дълго отричаше - сега той го заявява в сигнала, който изпрати до прокуратурата. В него укриващият се в Дубай описва своята версия на действия на Борисов, Горанов и Стоянова срещу него и бизнеса му. Той твърди, че е готов да свидетелства и има доказателства.


И в момента Валери Симеонов е сред малкото политици, които атакуват Божков. Той твърди, че от неговите предложения и през 2018г., и през 2020г. е започнало всичко срещу бизнеса на хазартния бизнесмен. Макар че възможностите за реклама на лотарийните билети останаха без променя в закона, местата за продажба също не са сериозно ограничение, но според Симеонов е по-добре това да е държавен хазарт.


В началото на седмицата лидерът на НФСБ обяви, че Божков е финансирал кампанията на Мая Манолова, а тя ще го съди. Самият бизнесмен показа, че е уведомил Борисов с есемес, че няма да я подкрепи. Симеонов обяви и че следващият ще бъде Валентин Златев, който също излезе с позиция, че ще съди всеки, който замесва името му.


Сигнал с подател Vasil Bozhkov


Сигнал, представен като изпратен от името на Васил Божков получи "Дневник" на редакционния мейл в събота сутрин. В него са копирани главният прокурор и водещите прокуратури, както и медии. Информацията в него насочва вниманието към няколко фирми, свързвани с други хазартни компании и нарушения от тях. Той е подписан от Васил Божков и дори редовният му хаштах - #БъдетеЗдрави. Мейлът на подателят е в abv.bg.


Пред "Дневник" от "Нове холдинг" казаха, че сигналът не е изпращан от Васил Божков и той ползва друг фирмен адрес.


"Дневник" ще провери информацията в сигнала.За предишната кореспонденция на Божков и Борисов - тук.
За записа, за който се твърди, че е с премиера - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (194)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 3 Профил на Solomon Bandaranaika
  Solomon Bandaranaika
  Рейтинг: 0 Любопитно

  А комиксче некакво,нема ли?

  Опростачвай и владей!
 3. 4 Профил на Solomon Bandaranaika
  Solomon Bandaranaika
  Рейтинг: 0 Весело

  Дневник излагате се вече. Нивото ви е 0
  —цитат от коментар 2 на Yana Derevyanchenko


  Сефте.

  Опростачвай и владей!
 4. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  pomagai, зер.

  Хем написано на ЛАТИНСКИ, нали онова телефонче не поддържало български букви.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Весело

  До коментар [#2] от "Yana Derevyanchenko":

  Само не се обиждай другарю !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 7 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник излагате се вече. Нивото ви е 0
  —цитат от коментар 2 на Yana Derevyanchenko


  Да, бягай в Пик при Недялко. Там ще ти отива на аурата.

 7. 8 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  " На 20 юни 2018 г. разговорът започва Божков с репликата "Благодаря!!!". Борисов отвръща (всички негови думи са изписани на латиница - бел. ред.) с усмивка и "помагай". Бизнесменът с интереси в хазарта веднага се поставя на разположение: "Само кажи. Къде и за какво?", а Борисов отвръща отново с усмивка и допълнението: "По принцип"."

  В трудни моменти премиерът винаги е можел да разчита на Божков за всичко - само да каже какво ! А сега, така разделени и скарани ( поне на пръв поглед ) ! Може ли ? Братоубийствен конфликт е това ! Да се помиряват ! Няма вече какво да делят ! То отдавна е поделено !

 8. 9 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Като разбра, че Боце ползва само латиница, Черепа започна да му публикува съобщения на латиница. Много умно!

 9. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 11 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  " След заседанието на комисията на 20 юни Симеонов се оплаква пред медии - "Това отлагане не кореспондира с декларираната подкрепа от БСП и ГЕРБ". Според него интересите законът му да не бъде приет са 3 млрд., на колкото той оценява (в лв.) оборота в сектора. "За 3 млрд. много неща могат да се случат и много позиции да се променят", добавя Симеонов. В отговор на въпрос той коментира "Нямам полезен ход, нямам намерение да скачам от последния етаж на партийния дом"."

  Чиста работа ! Как разбойниците се подкрепят в престъпната дейност на шайката ! А Валери Симеонов - да плаче пред камерите и да се жалва на ....арменския поп !

 11. 12 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Стига с Черепа. Или да го трепят или да го вкарват в затвора. Медиите какво толкова го публикуват. Тази "новина" е безсмислена.
  Ако Черепа е толкова знаещ, нека даде показания и да обвини официално Мутрата. Какви са тези детски неща?

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 12. 13 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#8] от "samoedin":

  "В трудни моменти премиерът винаги е можел да разчита на Божков за всичко - само да каже какво !"

  Доверието е било взаимно, мисля аз. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 14 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник все повече заприличва на ПИК.
  —цитат от коментар 10 на bpcorp


  Ми не. Там се мятат стремглаво на амбразурата за Бащицата, досущ като теб.

 14. 15 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ако Черепа е толкова знаещ, нека даде показания и да обвини официално Мутрата.
  —цитат от коментар 12 на anonim440


  Че той да не е обвинител. Прати сигнала до главния обивинтел, като оня мълчи като пукал, естествено, че Божков ще продължи гаврата по медиите.

 15. 16 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  Брей, тоя премиер, много " принципен" бил, бе ! И помощта я иска - по принцип ! Ми така се гради статуквото на стабилността ! Всички играчи да помагат в тежки моменти - ти на мене, аз на тебе, а умнокрасивите, под опашката на коня, нека си протестират, по принцип, де.......

 16. 17 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2542 Весело

  Работлив е ББ, в празник, в делник - навсякъде, в родината, в ЕС. Защо да не си пише и да не поритва мачлета, нали затова са приятелите?! Приятелите са до време, а интересите вечни - в родината, в ОАЕ...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 17. 18 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  Айде, и по повод на РД на премиера, да помага и целия форум ! Да не го критикувате, нервирате и задавате въпроси като мисирки ! Да подкрепяте стабилността и ОПГ - то с пълно убеждение, че то няма алтернатива и ще получите, може би, нещо като подаръка на почетния със студения резерв ! Е, поне най - заслужилите !Но другите може по някое милионче - там това не се брои за нещо кой знае какво !
  Та такива ми ти работи ! По принцип !!!

 18. 19 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  Потвърждава се мнението ми, че Божков няма нищо солидно срещу Борисов.

  Съобщенията са кратки и ясни и аз лично не ги намирам за незаконни.

  С което не искам да кажа, че Борисов е чист, а че очевидно е изпечен и в писмен вид не е дал основание за компроментиране.

  Това, че си пращали есемеси с Божков е несериозно за обвинение...ми с Божков и другите като него ще си праща, Вие с кого искате - с мен или Вас ли?!

  Фактът, че са проспали толкова голяма сума е много по-смущаващ и много по-солидно основание за оставка поне на финансовия министър под чиито ресор е това.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 19. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 21
  anonimnii
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 21. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 23 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Весело

  До коментар [#19] от "Боби Колев":

  Явно сте прежалили министърчето.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 24 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 650 Весело

  Остава да включат в групов чат и Пееф-ски и хептен ще стане интересно. Ще се използват архаични турцизми типични за българският език след 1878 г. Дълго време останали в обръщение в родният език.

 24. 25 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1824 Разстроено

  Че е било било е.
  Че е така така е.
  Че си го избираме избираме си го.
  Че е прост прост е.
  Че си го избираме избираме си го.
  Че пак ще ги изберем е сигурно.
  Сковали сме си 7 000 000 милиона кочинки и всеки се е наместил по един или друг начин.
  Сега да бутаме всичко и да се променяме трудна работа.
  Ще си я караме така защото ако изберем свесни ще има:
  Кръв пот и сълзи.
  А защо да си го причиняваме.
  Дето сите турци там и гол Асан.
  Покорната главица сабя не я сече.
  Беганова майка се радвала Стоянова плакала.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 25. 26 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 692 Неутрално

  До коментар [#14] от "BLM":

  Ми не! Ни най-малко не съм фен на Боцко. Просто ми е смешно как мафиотите се дърлят през медиите, които контролират.

 26. 27 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 331 Любопитно

  Интересно какъв подарък му е изпратил по Севда, може би дълга пура опакована с чек за няколко милиона?

 27. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 29 Профил на bobbyperu
  bobbyperu
  Рейтинг: 582 Неутрално

  От тези смс нищо няма да произлезе е ясно !Защото трябва разследване каквото в кочината няма кой да проведе а след вчерашният запис на Тиквата се боя че акциите му сред 30% от туземците обитаващи територията много са се дигнали шото е истЕьнски пич и батка!

 29. 30 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#14] от "BLM":Ми не! Ни най-малко не съм фен на Боцко.
  —цитат от коментар 26 на bpcorp


  Да бе, просто случайно всеки пост ти е в негова полза и най-вече насочен срещу критиците му, знам.

 30. 31 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Черепа е престъпник, не знам защо някои хора това го забравят.
  —цитат от коментар 21 на anonim440


  Към момента всъщност има повече доказателства, че Баце е престъпник.

 31. 32 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  Явно герболяка са като попарени от последните скандали, защото защитната им линия е: Ама защо Дневник изведнъж толкова пожълтя?

  Що да е пожълтял? Защото публикува гнусни ФАКТИ за премиера, вместо да си мълчи и да му пази реномето?

  Мисията на добрата журналистика е да носи полза на обществото, ИЗОБЛИЧАВАЙКИ облечени във власт мошеници и недостойни хора.

  Ако това не ви устройва, в Националната библиотека има цели течения на Работническо дело - вървете и четете само хвалби за др. Тодар.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 33
  anonimnii
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 33. 34 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 809 Неутрално

  Будалкане за ЧРД... Премиерът-слънце заслужава и разследване, но засега прокуратурата го радва и мълчи.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 34. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 36 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  Ай стига с тоя Божков веее! много важно какво направил един престъпник, опънал 700 млн от бюджета! То да беше Путин нямаше да пишете толкова!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 36. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 38 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не всяка глупост, която е казал или написал Черепа е новина.
  —цитат от коментар 20 на jgu46589028


  На базата на какви компетенции и опит определяш кое е новина?

 38. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 42 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#19] от "Боби Колев":

  "Това, че си пращали есемеси с Божков е несериозно за обвинение...ми с Божков и другите като него ще си праща, Вие с кого искате - с мен или Вас ли?!"

  Ти или си много глупав или си платен трол!
  Във всяка бяла държава, при такава ситуация, ще ги разнищят! Оставката е най-малкото! Ако не знаеш, ролята на Държавата е да регулира и да осигурява нормална среда за работа (мразя думичката бизнес), за да може да взима повече от такси и данъци. Няма работа да си говори с данъкоплатците, камо ли най-големите!
  Това не само мирише на затвор за поне тримата, които са замесени! А и за 4-тия, свиделчето Найденов!

 42. 43 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3121 Весело

  До коментар [#2] от "Yana Derevyanchenko":
  Напиши БрекзиД, да разберем, че си от Пекин, Виетнам, а не от кърджалиЙ.

  "Да-а, разбира се. Не.Да-а-а. Не, не , не , не, писмено не. Цвета-а-а…Не само, просто Цвета да каже: “Аз съм проста кърджалийска п@тка и не мога да правя разлика между масово изстъпление и геноцид. Съобразете се с моята прототия и така…И толкоз...
  Това не е спешно да ме търсите. Спешно е спешно. Това е просто, казва си, че е проста жената и си кара. Когат’ си прост е лесно.

  Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам английски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал правилно и съм ги наебал зверски едни чужденци премиери. И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат, защо съм ги…. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате. Мама му да еба! Язък… Ама то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става."

  .
  Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на коЛЛегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко на колегата унгарец и на колегата поляк.

  И накрая Гешев вика: “А,бе, аз обичам да се праим на луд, ама вие, г-н премиер, май си праите много успешно. Не, бе, викам, прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.

  Аз съм от тия старите трактори, кво да му сипеш, той си пърпори и си върви.

  Така че, така и кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простотията си.

  Иначе-е-е, раздуйте това, че вкарах така го-о-о вкарах… . АДФИ, товааа – КФН, това кафене по Еврохолд… на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 43. 44 Профил на БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  БЪЛГАРИЯ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ
  Рейтинг: 2007 Неутрално

  Стига с Черепа. Или да го трепят или да го вкарват в затвора. Медиите какво толкова го публикуват. Тази "новина" е безсмислена.
  —цитат от коментар 12 на anonim440


  е да, не може като в контролираните медии да показваме само какви магистрали е построил пунта-премиерът ни

  ако това беше нормална държава, казаното от божков щеше да е не само в независимите медии, ами и в обвинителните актове към Барба Ганьос

  ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА с ясни и прозрачни идеи и цели !!!
 44. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 46 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Накратко:
  това за което разказва Божков е ОПГ=организирана престъпна група, която управлява държавата България.
  Наистина е страшно.

 46. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 48 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1606 Весело

  До коментар [#2] от "Yana Derevyanchenko":

  Ниже плинтуса?

  Да чукаш, преди да влезеш, е въпрос на възпитание.Да чукаш, след като си влязъл - е въпрос на възможности!
 48. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 51 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 1906 Неутрално

  Тефлонизираният Боко ще се отръска и е готов за обикаляне по мостове и магистрали!
  Дали по случай рождения си ден е получил поздравления от Тефал?

 51. 52 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#43] от "Николай Колев":

  Колега, съдържанието на разговора е ШОКИРАЩО. Но троловете не са възмутени от нещата, които излизат от устата на премиера, а от факта, че някой си е позволил да ги публикува.

  То е като със симпатизантите на Дръмб, когато се беше хвалил, че хващал практически непознати жени за ... между краката. Една лелка от MAGA беше възкликнала: Ако е знаел, че го записват, г-н Тръмп никога не би казал такова нещо!

  Затова повечето форумен герболяк са и тръмписти, и обратното. Пълно съвпадение на ценностните системи.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 52. 53 Профил на pavlovs_dog
  pavlovs_dog
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За какво ни е прокуратура?
  В България имало само един престъпник и той избягал в Дубай.
  Сега тук всичко е законно и бледорозово.
  А прокуратурата излишна като НСО.

 53. 54 Профил на Boris Krastev
  Boris Krastev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Доста гнусно цялата история. Винаги съм си мислел, че на ББ нещата не са му чисти и сега излиза наяве. Отдавна спрях да гласувам за ГЕРБ. Божков и той не е от чистите ама въобще.

 54. 55 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  членовете на БКП-тата са си с манталитета на евтин слугинаж
  —цитат от коментар 47 на Кантонер


  Е недей така обижда Борисов де. Не му стигат всекидневните шамари с крак от познати и непознати, ами и ти ся така да го наредиш за членството му в БКП и горещо афишираната му любов към правешкия...

 55. 56 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#50] от "Мамуна":

  "Къде си бе, Перков?"

  Закриха щаба и го изритаха обратно в Коста Перчово.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 56. 57 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  До коментар [#19] от "Боби Колев":"Това, че си пращали есемеси с Божков е несериозно за обвинение...ми с Божков и другите като него ще си праща, Вие с кого искате - с мен или Вас ли?!" Ти или си много глупав или си платен трол!Във всяка бяла държава, при такава ситуация, ще ги разнищят! Оставката е най-малкото! Ако не знаеш, ролята на Държавата е да регулира и да осигурява нормална среда за работа (мразя думичката бизнес), за да може да взима повече от такси и данъци. Няма работа да си говори с данъкоплатците, камо ли най-големите!Това не само мирише на затвор за поне тримата, които са замесени! А и за 4-тия, свиделчето Найденов!
  —цитат от коментар 42 на rincewind


  А ти май се правиш на улав! В цял свят регулациите се правят след дълги умувания между бизнеса и държавата!Държавата не е тоталитарна и да нарежда едностранно! Ама за вас комунистите това е непонятно!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 57. 58 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Отдавна спрях да гласувам за ГЕРБ
  —цитат от коментар 54 на Boris Krastev


  Е тия сте НАЙ ОПАСНИ ! Цял живот на 4-та без газ, по инерция!
  Посредствена рабо
  Посредствено гласуване
  Посредствена жена
  в следствие и посредствени деца

  И така пускате и държавата по интерция, като гласувате ПО ИНЕРЦИЯ
  Няма да се оправи НИКОГА матряла

 58. 59 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#21] от "anonim440":

  Това, че Божков е престъпник, не и според българското правосъдие впрочем, но както и да е, прави проблема дори по-голям. Защото, нали не си представяш подобно цирково представление между считания за един от най-големите нидерландски мафиоти, който и да е той, и Марк Рюте. Или пък между датския еквивалент на Божков и Мате Фредриксен. Някак си не е редно премиера на страна член на ЕС да има отношения, близки при това, с бизнесмени с меко казано съмнителна репутация.

 59. 60 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 998 Неутрално

  Дневник, няма ли да пратите постоянен кореспондент в Дубай!

 60. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 62 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1467 Неутрално

  И на мен започва да ми става досадно. Няма нужда да се "досещам"за нещо в което живея. Е, поне за Шехерезада се посмяхме от сърце.

 62. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 64 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 1711 Любопитно

  Ако Борисов има читав PR, веднага ще престане да отговаря на всеки укриващ се в чужбина олигарх, който го атакува по нетрадиционни начини. Всички твърдения се доказват в съд. Дотогава трябва да бъдат пренебрегвани, ако не от личността, то от министър председателя.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 64. 65 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  До коментар [#19] от "Боби Колев":Явно сте прежалили министърчето.
  —цитат от коментар 23 на КМЕТ В СЯНКА


  Прежалил?!
  Че какъв ми е та да го прежалвам?!
  Отдавна поватрям, че всичките там са за смяна, просто няма с какво.
  А колкото до прежалването...прежалил съм идеята България да се оправи.
  Не Горанов.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 65. 66 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Ако Борисов има читав PR, веднага ще престане да отговаря на всеки укриващ се в чужбина олигарх, който го атакува по нетрадиционни начини. Всички твърдения се доказват в съд. Дотогава трябва да бъдат пренебрегвани, ако не от личността, то от министър председателя.
  —цитат от коментар 64 на etty1


  И да се прАЙ, че го нЕма викаш?

  Буахахахахаххаха
  Абе, къде ви намират бе?

  Има читав ПиАр! Разбира от Вили У Бояна

 66. 67 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#56] от "Norman Granz":

  Трябва и газопровода през земите ми да се надзирава...

 67. 68 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#59] от "zle_platen_trol":

  “Някак си не е редно премиера на страна член на ЕС да има отношения, близки при това, с бизнесмени с меко казано съмнителна репутация.”

  Ами те са коуеги, разбират се.

  Разликата е, че единият е станал премиер, а другият си е останал гангстер. 👿

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 68. 69 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#63] от "Кантонер":

  Вече му изпуска семеринга на грънцито... не му придиряй...

 69. 70 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  [quote#44:"Пунта Мара ПРЕМИЕР"][/quote]

  "е да, не може като в контролираните медии да показваме само какви магистрали е построил пунта-премиерът ни"

  О горното става безпределно ясно, че Борисов по цял ден строи, а вие по цяло денонощие се чудите каква лъжа да измислите по негов адрес!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 70. 71 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#67] от "Велков":

  “Трябва и газопровода през земите ми да се надзирава...”

  Може да го свържеш с дворния си нужник, поне някакви газове да отвежда. 😁

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 71. 72 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  До коментар [#19] от "Боби Колев":"Това, че си пращали есемеси с Божков е несериозно за обвинение...ми с Божков и другите като него ще си праща, Вие с кого искате - с мен или Вас ли?!" Ти или си много глупав или си платен трол!Във всяка бяла държава, при такава ситуация, ще ги разнищят! Оставката е най-малкото! Ако не знаеш, ролята на Държавата е да регулира и да осигурява нормална среда за работа (мразя думичката бизнес), за да може да взима повече от такси и данъци. Няма работа да си говори с данъкоплатците, камо ли най-големите!Това не само мирише на затвор за поне тримата, които са замесени! А и за 4-тия, свиделчето Найденов!
  —цитат от коментар 42 на rincewind


  Аз мисля, че един от двама ни...а всъщност и още доста четящи тук....са много наивни (съдейки по минусите и презюмирайки, че са продиктувани от Вашата логика).

  Работата на държавата и държавниците не само не изключва, а и задължава постоянна комуникация с големия бизнес.

  Няма закон, който да задължава такава комуникация само в публичен вид.

  И ако си мислите, че премиерите на другите държави нямат в телефоните си контактите на изпълнителните директори на големите корпорации значи сте наистина много наивни.

  Добрата новина е, че не Ви подозирам нито за трол, нито за комуне, нито за гербаджия или анти-гербаджия :-)

  Просто много наивен.

  Нищо от изнесената кореспонденция специално с Борисов не го уличава.

  Какво мислите, че са казали американските гиганти, когато президента на САЩ е натиснал Китай - защото само на това може да стане - за кражбите на интелектуалнната собственост?

  И да не мислите, че те на са му помагали?!

  "по принцип"

  Нищо, ама нищо конкретно.

  А иначе казаното от Божков най-вероятно е много близо до истината.

  Просто няма солидни доказателства до момента.

  Както казах фактът, че финансовия министър или е проспал стотици милиони или отлично е знаел за тях и си е траел - и в двата случая е директно за изхвърляне.

  Сам Борисов е за изхвърляне по други причини.

  Но не и заради казаното (но недоказано) от Божков.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 72. 73
  Кантонер
  Рейтинг: 0 Весело

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  До коментар [#63] от "Кантонер":Вече му изпуска семеринга на грънцито... не му придиряй...
  —цитат от коментар 69 на Велков


  Ко изпуска, той фърга масло като "Балкан"-че със замацана свещ, га го пуснеш надолу по баиря... Цялия му ауспух е омазан с фъшкии.

 73. 74 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#68] от "Norman Granz":

  Ще ми позволиш да не се съглася с теб. Класата е различна. Единия от двамата е глуповат и е бил обикновена махленска мутра, дори не е успял да достигне до върховете на организацията. Другия е престъпен, но все пак мозък. Голямата грешка на неособено умния ни премиер е, че си позволи да подцени човек завършил математическа гимназия и математика в СУ.

 74. 75 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 459 Неутрално

  [/quote]О горното става безпределно ясно, че Борисов по цял ден строи, а вие по цяло денонощие се чудите каква лъжа да измислите по негов адрес!
  —цитат от коментар 70 на lz2


  Представих си го, как кара РК1 по обектите вместо Джипа! И вози Горанов в нея

 75. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 77 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2580 Неутрално

  Мдааа....:) В пещерата може да няма злато и диаманти , но такива неща БОЛ. Всеки ден КАПКА ,всеки ден снимка ,запис ...

 77. 78 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 998 Неутрално

  Др. Божков, вместо да купувате БТВ, купете Дневник, тук имате толкова много фенове!

 78. 79 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#74] от "zle_platen_trol":

  "Ще ми позволиш да не се съглася с теб. Класата е различна. Единия от двамата е глуповат и е бил обикновена махленска мутра, дори не е успял да достигне до върховете на организацията. Другия е престъпен, но все пак мозък."

  Напълно съм съгласен и съм го казвал неведнъж. Разликата в интелигентността (излемена в IQ) е около 3:1.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 79. 80 Профил на Acid
  Acid
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Унизително е.
  Нагарча и буди отвращение примитивното и вулгарно отношение на "премиера" Борисов към следните субекти и мутренското използване на прокуратура, институции и държавата като бухалки:
  / Председателят на Парламента и формално шеф на Борисов - била проста кърждалийска п@тка, щото нещо омазала за арменския геноцид;
  / За тея чужденци премиери - наебал ги с 200, щото прост бил и не знаел английски, ама то вече се набутало в дупарата и се върти;
  / За Еврохолд - бизнес за опраскване, щото не съобразяват с него ще му размаже физиономията...
  / За къщите за гости - нещо 100-200 къщи за гости как ще приберем, пък днес-утре на Манолев обвинения щели да му повдигнат;

  Какво ли му е отношението към нас?
  Като изключим простотията, колко престъпления прозират?
  А колко сме допуснали и колко още ще допуснем да се случат?
  Забавно ли ви е вече?

  ----------

  Циничен и жалък опит да оборят видимо автентичния запис на пияния и вулгарен Борисов с дийп-фейк видео, което е много нескопосано наслагване на фрази на Борисов върху парчето на Ъпсурт 3 в 1, където е и убития журналист Милен Цветков.
  Заглавието на поста от Шехерезада е Забавляваме се 😉
  Всичко това се случва в профила на "министър-председателя".
  Тея прехвърлиха всички граници!!!
  Забавно ли ви е още?

  -------------------

  Иначе такава забава пада с шайката ГЕРБ, че ти иде да ревнеш от умиление:
  - ПИБ - поредния пладнешки обир на овците-данъкоплатци и на европари за справяне с Covid за над 200 милиона за спасяване на банката "гнила ябълка" на Цеко за пунтата влизане в Еврозоната
  - 700 милиона забравени за прибиране данъци от Горанов
  - 60 милиона данък спокойствие прибрани от Горанов и Борисов
  - двореца на Шехерезада - ПР-Пренос Пари Севда
  - малък и среден бизнес докаран до ръба на оцеляването от неадекватните действия срещу Covid
  - ББР - 75 милиона за Св. Георги Груп
  - подпорни хотели и паралелепипеди за прелетни птички
  - Танева - нека си мълчим за измамите пред Европа, че да не спре кранчето
  - джиросани манекенка и дете и замитане след скандала с Барселона
  - подпорна прокуратура в бездействие
  - държавни бензиностанции, държавни лотарии, фурми
  - манипулиране на данни за Ковид-19 на територията - чували с трупове, морги и всяване на паника
  - и т.н. и т.н.

  Цялата тази престъпна манджа е само част от забавлението от последните 2-3 месеца. Забавно ли ви е?

 80. 81 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2863 Весело

  Ако Божков иска да покаже, че двамата с Борисов са стари другари, помагали си в нужда - единият имал нужда от закони, а другия - от пари, аз за това никога не съм имал съмнения. Сега обаче тези взаимоизгодни, да не кажа приятелски отношения ги знае и външния свят. Неприятно, за премиера най-вече.
  И ако проправителствените медии не пишат по темата, голям праз - вече не 1984 г., пишат други, има фейсбук и пр.
  От тая миризлива история ще има последствия, поне така си мисля.

 81. 82 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  До коментар [#68] от "Norman Granz":Ще ми позволиш да не се съглася с теб. Класата е различна. Единия от двамата е глуповат и е бил обикновена махленска мутра, дори не е успял да достигне до върховете на организацията. Другия е престъпен, но все пак мозък. Голямата грешка на неособено умния ни премиер е, че си позволи да подцени човек завършил математическа гимназия и математика в СУ.
  —цитат от коментар 74 на zle_platen_trol


  Ами ще си позволя да отбележа, че фактите не се съгласяват с Вас.
  Фактите са, че глуповатата махленска мутра засега определено надиграва завършилия математическа гимназия и математика в СУ.
  А са играли дълги години на един терен.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 82. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 84 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  Божков, ти и целия едър бизнес и всички мутри свалихте гарда и позволихте на един банкянски толуп да ви стъпи на врата, а сега се замеряте с СМСи като ученички. Бойко овладя всички власти в държавата и ви ба мамата на всички. Просто казано, надигра ви. Само кажи кога и с какво така ли?И какво очакваше да стане като храниш чудовището? Да маха с опашка? Много ясно, порасна достатъчно и те накара да се съобразяваш с него и накрая те изяде.

 84. 85 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 331 Неутрално

  До коментар [#74] от "zle_platen_trol":

  Позволи ми да те поправя единия е смел и умен, другия е проз и страхлив, но знае правешки хитринки.

 85. 86 Профил на Кантонер
  Кантонер
  Рейтинг: 0 Любопитно

  Уринал акут
  —цитат от коментар 80 на Acid


 86. 87 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1171 Неутрално

  До коментар [#81] от "boevbisser":

  Грешиш, може да има последствия само ако се намеси външния фактор, но ББ ще си купи спокойствие със самолети, фрегати или каквото се сетиш. Иди в профила на ББ във ФБ и гледай, как матряла почти не се е трогнал от тези записи. Да не говорим, че избирателите му изобщо не киснат във ФБ и по-голямата част няма изобщо да научи за съществуването им. И най-важното няма политическа алтернатива. Негласувалите ще се увеличат и мутрата само ще спечели от това. Догодина най-вероятно ще има Борисов 4.

 87. 88 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 2271 Неутрално

  До коментар [#83] от "Кантонер":

  няма да разбереш и да ти обясни. Той не е за изхвърляне, той е за сваляне, има разлика

 88. 89 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#72] от "Боби Колев":

  "Работата на държавата и държавниците не само не изключва, а и задължава постоянна комуникация с големия бизнес.
  "
  Ти вярно си тъп:) Комуникира, ако криеш нещо, комуникира и още как.
  Комуникира и ако има интерес да купи нещо от теб. Тогава ти казва - за мен по-евтино! И няма не искам! Целия!
  Не комуникира, за да те изнудва. В случая е пределно ясно за какво става дума и не ми казвай, че това е нормално!

  Божкее (как казваше баба ми), и на тия им дават да гласуват и шофират!

 89. 90 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 763 Неутрално

  Всеки ден стават очевидни факти за изключително УРОДЛИВОТО 'управление' заграбило държавата.
  Престъпленията които описва Черепа са потресаващи, но цялата подчинена държава и съдебна власт отказва да ги разследва.
  Това което държи под аренда България НЕ е партия, а престъпна организация.
  Мутрите използват полицията и прокуратурата за рекет.
  Дотам я докарахме.

 90. 91 Профил на Мълчаливо мнозинство
  Мълчаливо мнозинство
  Рейтинг: 8 Весело

  Али Баба, приказки от 1001 нощ, Комикси, картинки, deepfake записи...

  Това говори само едно. Липса на аргументи срещу ББ. И требе да се фабрикуват.

 91. 92 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Няма субстанция в нещата на Черепа. Няма дори и някаква сензация, защото тези работи са отдавна известни, но затова пък всчико това отлично пасва към нивото на тукашния форум, особено пък да стимулира изявите на разни пенсионери, играещи си с влакчета.

 92. 93 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#72] от "Боби Колев":

  И още нещо. Представи си, че аз съм премиер. Идвам при теб и ти казвам - От днес няма да взимаш 2000лв. Ще взимаш 3000, но 800 ще даваш на мен лично, пък аз ше ти смъкна данъците, че да може да ти остана малко над 1800.

  Нагледен пример. Самият разговор извън служебните е наказуем! Нямат работа!

 93. 94 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  [quote#72:"Боби Колев"]
  —цитат от коментар 83 на Кантонер
  Абе хем ги чуваш петлите, хем мъчиш да се правиш и на "умнокрасив", ама не става, баце. Сложих ти плюс, защото си абсолютно прав за бизнеса и управлението - дръгалефските простьовци са утайката на интелектуалната помия - демек - има умни и знаещи, има прости и неграмотни, отдолу са помиярите и вече утайката, най-долния слой, са умнокрасивците от последния вот за Манолова. В този смисъл, да ми плещиш, че Борисов бил "за смяна" - без да си даваш сметка, че смените се решават на избори - е меко казано цамбуркане в локвата на помиярите и опит да оближеш знамената на утайките. Я обясни сега, що Борисов бил "за изхвърляне"?[/quote]

  Разбира се, че е за изхвърляне.
  Точно както и Тръмп.
  Защото рушат самата идея за демокрация.
  Защото мислят, управляват и налагат мислене на еднолични собственици, а не на институционални структури гарантиращи нормалното функциониране на обществото.
  Борисов е част от организирана престъпна група управляваща и крадяща България.
  Това, че прави и полезни неща никак не изключва, а още по-малко го оневинява.
  Това, че става за политик и за лидер (за разлика от умнокрасивите Кънев и Иванов например) не означава, че му е простено всичко.
  Най-просто казано това, че Стоичков има гениален ляв крак не значи, че не е простак.
  Казах и повтарям: Борисов е за смяна.
  не очаквам да ме разберете - поддържаниците му са праволинейни, точно като тези на Тръмп и често точно като опонените им.
  Никой не бива да отрича постигнатото от България по времето на Борисов.
  Но и никой не бива да игнорира дефектите.
  А те не са никак малко и - за последен път - той има отговорност за най-сериозните: и като политик и като управляващ.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 94. 95 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  И си има организации на работодателите за тази цел! Но пък знаем кой е вожда там!

 95. 96 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2863 Любопитно

  До коментар [#87] от "Шоршо":

  От самото начало на скандала си мисля, че жега за Борисов и управляващите може да дойде само отвън. Тук - прокуратурата тяхна, парламентът техен, медиите в ъгъла, институциите напълно зависими, за опозиция пък въобще не става дума.
  Примерно си мисля, макар че дълбоко не вярвам в конспиративни теории, дали Борисов не е направил постъпления фейсбук да премахне профила на "един криминален впрестъпник с 18 обвинения, вкл. за убийства, изнасилвания". Сигурно е пробвал. Но профилът си стои....

 96. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 98 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2250 Неутрално

  Хайде на дъвките..... дъвкайте мисирки!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 98. 99 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  До коментар [#72] от "Боби Колев":"Работата на държавата и държавниците не само не изключва, а и задължава постоянна комуникация с големия бизнес." Ти вярно си тъп:) Комуникира, ако криеш нещо, комуникира и още как.Комуникира и ако има интерес да купи нещо от теб. Тогава ти казва - за мен по-евтино! И няма не искам! Целия!Не комуникира, за да те изнудва. В случая е пределно ясно за какво става дума и не ми казвай, че това е нормално!Божкее (как казваше баба ми), и на тия им дават да гласуват и шофират!
  —цитат от коментар 89 на rincewind


  Предполагам баба Ви също Ви е учила на обноски? :-)
  И най-вероятно Ви е учила, че това да Ви е ясно нещо е същото като да е вярно :-)
  Трябва да призная, че и моята баба имаше втория дефект.
  Но поне на обноски ме научи и затова не фамилиарнича с непознати, нито пък им казвам, че са тъпи.
  Виж, наивни и невъзпитани - да.
  Само когато фактите го потвърждават :-)
  Прочее, на нас ни дават много повече от това да шофираме и да гласуваме...но не сме тук да се хвалим, нали така? :-)

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 99. 100 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3411 Неутрално

  До коментар [#96] от "boevbisser":

  "От самото начало на скандала си мисля, че жега за Борисов и управляващите може да дойде само отвън."

  Жегата може да има една единствена форма: пълно замразяване на евросубсидиите.

  На шайката не й пука за Шенген и за Еврозоната; в последно време някои герберски тролове внушават, че сме си "по-добре така", онова щяло да ни донесе само главоболия.

  Естествено, че в Щенген никога няма да влезем, докато сме разграден двор, и те са се примирили.

  Затова единственият лост за въздействие е да из завъртят кранчето, от което тече евро.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK