Цветанов: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов

Цветанов: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов

© Цветелина Белутова, КапиталПредседателят на управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов и бивш министър на вътрешните работи и дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ коментира последните скандали с аудиозаписа, за който се твърди, че е на премиера, твърденията на обвиняемия бизнесмен Васил Божков за плащани на ръка пари, както и последните законодателни промени - национализирането на частните лотарии и промените в Закона за МВР.


В предаването "Седмицата" по "Дарик радио", без да напада пряко премиера Борисов, Цветанов даде да се разбере, че е настроен критично към много от последните му действия. Критикува и голяма част от политиките на управляващите, които по думите му никога не са били част от политическата програма на ГЕРБ, а през последните месеци се реализират.


Аудиозаписът дава много тревожни сигнали


Аудиозаписът и заявеното в него дава много тревожни сигнали - накратко това е позицията, която Цветанов изрази за изтеклия в петък аудиозапис, за който се твърди, че е на премиера Бойко Борисов, но чиято автентичност не е потвърдена. От казаното в него се разбира за натиск чрез държавен регулатор над частна компания, за атака срещу кандидат за евродепутат от опозицията в разгара на скандала около къщите за гости миналата година и че премиерът има предварителна информация кога предстои да бъде обвинен зам.-министър. (Повече за записа тук).
"Трябва да се питат засегнатите страни в тази история. Тогава "Еврохолд" беше спряна. Това дава много тревожни сигнали", коментира Цветанов. Как Борисов коментира аудиозаписа - четете тук


Той отрече да е присъствал на подобни разговори в периода, в който бе дясна ръка на Борисов. "Докато бях вътрешен министър в първия управленски мандат, Борисов по никакъв повод нито ми се е обаждал за някакви назначения, нито да ми разпорежда някакви други решения", подчерта Цветанов.


"Решенията за назначаване на тези независими органи става в голямата си част с избора на парламента, а в една немалка част става с избор на съответните контролни министерства. Ако слушаме записа, това е тревожно и по някакъв начин се влияе в независимата съдебна власт", коментира бившият вътрешен министър. Без да критикува Борисов директно, той посочи, че тези, които участват в разговора, трябва да дадат отговори на въпросите.


"Когато искаш да бъдеш независим политик си създаваш много неприятности. Силната страна, която притежавам като политик, е, че въпреки неприятностите и нещата, които са ми се случвали, мога да заявя, че нямам никаква зависимост от никого", обяви Цветанов. "Няма запис, в който да съм говорил по този начин. Никога не съм мислил, че по този начин трябва да въздействаш или да противопоставяш институциите или хората", добави още Цветанов.


Виждал Божков два пъти след срещите му с Борисов


На въпрос дали знае за срещи между Борисов и Божков, както и за договорки между представители на правителството и бизнесмена, който в момента е обвиняем, Цветанов отново не отговори директно и посочи, че трябва да се питат засегнатите страни.


"Виждал съм Божков само един път или два пъти, когато е бил на срещи с премиера Борисов, но не знам за какво са говорили", каза Цветанов и уточни, че не е присъствал на въпросните срещи. Той обаче не каза кога и къде са се провели те и дали знае за други подобни срещи, но обясни, че позицията, която е заемал тогава не предполагала премиерът да му се отчита с кого се среща.


Официални правителствени и бизнес представители са зависими от Русия

"Официални правителствени и бизнес представители са зависими от Русия. Ресурсите за постигане на тази зависимост се осигуряват чрез реализацията на големите инфраструктурни проекти в строителството и енергетиката на България чрез участието на "наши" компании като поръчките се възлагат на неоправдано високи цени". Това се твърди в последния доклад на Евро-атлантическия център за сигурност.

"За мен изключително важно и тревожно е начинът, по който бяха реализирани тези проекти и се реализират в момента. Те се извършиха по един непрозрачен начин и това е всъщност усещането и констатациите, които дават тези, които подготвиха доклада - Иван Хиновски и Христо Казанджиев", уточни Цветанов. По време на разговора той няколко пъти отбеляза, че всички изводи от доклада са направени на базата на експертния анализ на хората, които са го изготвили, но уточни, че подкрепя изводите и заключенията.


"Тогава, когато бях в парламента, сме защитавали принципно позициите си. Винаги сме говорили поне с колеги, които имаха подобна нагласа като Делян Добрев, който беше председател на комисията по енергетика, за защитаване на националните интереси и недопускане на това енергийни проекти да имат държавни гаранции", каза Цветанов и даде за пример АЕЦ "Белене" като посочи, че първоначалният вариант на решението, което е трябвало да вземе парламентът, е да има държавна гаранция, но позицията по-късно е била, че проектът трябва да бъде изграден на пазарен принцип.


Цветанов заговори и за дефицит на експертиза в сегашното управление и каза, че се старае да бъде коректив за това, което се случва.


"Страната ни отсъства от сериозните геополитически решения, които могат да бъдат с много тежки последствия за страната ни за много години напред", коментира Цветанов. Той обаче не отговори директно на въпроса кои са "нашите" фирми, за които се говори в доклада.


Попитан кои са официалните зависими представители на правителството и бизнеса, той отговори: "Всички, които са участвали в защитата на тези проекти от страна на държавата при реализирането на газовите инфраструктурни проекти - премиерът, вицепремиерът Томислав Дончев, който имаше отношение и срещи, а някои от тях може би са правени извън страната. Трябва да говорим и за министерството на енергетиката", подчерта Цветанов.


"Наши" компании ли бяха хазартните, свързани с Божков


На въпроса "наши" компании ли са били хазартните, свързани и управлявани от Васил Божков, Цветанов припомни публикация на "Блумбърг", в която се споменава и хазартния бизнес и политиките, които по думите му ни връщат 25 г. назад.


"Веднага може да добавим и някои от законодателните промени, които се правят и които никога не са влизали в предизборната кампания и политическа платформа на ГЕРБ - както закона за хазарта, така и държавната петролна компания, която трябва да бъде създадена с мотива, че трябва да се позиционира на отдалечени места от областните центрове, за да изиграе своята социална функция", припомни Цветанов.


Той подчерта, че само преди 2 г. е имало съвсем друга концепция в Закона за горивата. "Тогава се говореше, че трябва да се смачкат и да се закрие средния и малкия бизнес и да се даде повече привилегия и монополно съществуване на тези големи компании", каза бившият шеф на парламентарната група на ГЕРБ.


По въпроса с промените в Закона за хазарта и предложенията от преди две години (за които отново припомни Божков тази сутрин), Цветанов посочи, че е имало работна среща с Валери Симеонов, в която са присъствали представители на ГЕРБ от бюджетната и правната комисия.


"Имаше и представители от Обединени патриоти, които изразиха намерението да направят законодателни промени. Последваха много подкрепителни писма от спортни клубове, които казваха, че много от средствата за хазарта отиват за стимулиране и подпомагане на спортните клубове. Тогава се взе решение тази тема да бъде добре изследвана", посочи Цветанов.


"Тогава Менда Стоянова (шеф на финансовата комисия в парламента - бел. ред.) и министърът на финансите направиха изследване, за да може да се направи запитване до ЕК за нотификацията. Нямам идея после дали се получи обратно информация и какво се случи след това, но трябваше да се види каква е и европейската регулация, за да не последват санкции за България", обясни Цветанов.


Авторитарно или квазиавторитарно е управлението в България


"За всички усещането за увеличаване на корупционния натиск е много сериозно. За всички е ясно, че в немалко от случаите се вземат управленски решения, които не са свързани с колективно обсъждане или експертиза, която трябва да бъде дадена", смята Цветанов. Така той отговори на въпрос какво е управлението в България. Повод за въпроса бе един от изводите в доклада на Евро-атлантическия център за сигурност, в който се казва: "Тази практика (да се възлагат поръчки на "наши компании" - бел. ред.) с най-висок корупционен потенциал е обичайно приложима в страни с авторитарно или квазиавторитарно управление".


По думите на Цветанов газовият хъб "Балкан" е със скрита роля - да се разшири и изгради нова газопреносна мрежа от Турция до Сърбия като резервен вариант на "Газпром".


"90% от количествата, които ще преминават през тази тръба са резервирани от "Газпром" и са предназначени като транзитно преминаващи през страната за Сърбия, Унгария и Словакия. Това е абсолютно и изцяло обслужване на руските интереси и засилване на руското влияние чисто политически и икономически спрямо тези държави", смята още Цветанов.


По думите му, изниква въпросът защо "Турски поток" в рамките на 2 години ще бъде доизграден и реализиран при положение, че на много по-късен етап е обсъждана тази възможност, а диверсификацията с интерконекторната връзка Гърция-България не може да бъде изградена вече 10 години.


България не търси възможните алтернативни източници за диверсификация на енергийните доставки, подчерта Цветанов. "Не искам да обвинявам никого. Казвам какви са фактите", добави Цветанов.


В Черно море трябва да има военна база на САЩ


В Черно море трябва да има военна база на САЩ, в която и България да има участие, убеден е бившият вътрешен министър. Той подчерта, че България трябва да бъде част от общите усилия на развитите демократични общества и НАТО и да може да защити суверенитета си.


Цветанов коментира и ситуацията в района на Черно море, като каза, че България няма позиция по този въпрос, при засиленото влияние на Русия, след анексирането на Крим.


Бившият вътрешен министър коментира и друга тема от последните дни - сливането на СОБТ (Специализирания отряд за борба с тероризма) и Жандармерията в едно ново звено в рамките на МВР, което може да дублира част от функциите на Националната служба за охрана. Това бе направено с промени в закона за МВР.


"Това никога и по никакъв начин не е било обсъждано", обяви Цветанов и посочи, че СОБТ трябва да се включва само в определени специални случаи.


"Изземването на функцията на НСО ще означава, че ще има финансов ресурс за охрана. Във времето когато бях председател на вътрешната комисия имаше само коментар на тогавашния главен секретар на МВР Младен Маринов (сега вътрешен министър - бел. ред.), но тогава бях категоричен, че тази идея няма как да се случи", добави още той.Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (137)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 626 Весело

  Е нали сте от едно котило!? Що се правиш на ударен!?

 2. 2 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5888 Любопитно

  Въпросният аудиозапис, от "цецомобил" ли е правен, или от килимчето на Али Баба?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 3. 3 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 5 Весело

  Цветанов точно, който беше царя
  на подслушванията и нереглементираните
  срс-та е странно, че се обажда.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Цвъчко и родните ни умнокрасавци напусто си въобразяват, че проблемите за Тиквун наливат вода в техните мелници.

 6. 6
  hamiltonf
  Рейтинг: 3861 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 1546 Неутрално

  Ей всеки иска да има бази на САЩ,а никой на Турция.Хихи...

  shlshlshlshl
 9. 9 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  ЦЦ почти се е подписал под записа

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 10. 10 Профил на Pavlovs_dog
  Pavlovs_dog
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До тук само Йончева, Цветанов, Борисов и Севда са коментирали записа.
  Е, и ние.
  Други политици с позиция няма ли?
  Плужек до плужека, мила моя майно льо.

 11. 11 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4173 Весело

  Преди няколко дни когато шефа на Лукойл се разприказва изразих мнението, че се започва и е ред на следващият. Е, не трябваше да се чака дълго 😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 12. 12 Профил на hms42646266
  hms42646266
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В тая заспала територия нищо не може да стане. Ако ще Борисов да го хванат с подкуп в ръцете и запис, народът само щастливо ще се хили - "виж го къв печен си го избрахме, искам да съм такава мутра и аз"

 13. 13 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 807 Неутрално

  Още по-тревожен сигнал ще бъде,ако с такива общи приказки и неизвестно чия подкрепа влезеш отново в политиката.Борисов наистина е срам за цялото мутренско съсловие,но и ти не си цвете за мирисане.

 14. 14 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Кажи ни, тогава Другарю Цветанов, какво си говорихте на многобройните Ви срещу срещу с Пеевски, във Вашия кабинет на вътрешен министър, като излезе разпечатка, че те са били многобройни.

  За геополитика
  За спорт
  За природа

  Съмнявам се, честни и непорочний.....

 15. 15 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 922 Разстроено

  Смрад витае над българската политика! Смрад на мърша!!

 16. 16 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1072 Весело

  Борисов стана много силен и всички му завидяха!
  Факт!

  Машини прости, народ неук.
 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  Доброто и лошото ченге.

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 19. 19 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2410 Неутрално

  "Официални правителствени и бизнес представители са зависими от Русия" Каква конкуренция само на ДСБ. :) Те също виждат руснаци и ПУТИН на всякъде ..

 20. 20 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 922 Разстроено

  Русия е безусловния източник на корупцията в България! БСП и ГЕРБ се сменят във властта, но спонсорът им- не!

 21. 21 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2625 Весело

  ЦвЦв се "противопоставя" на неща, които преди отлюспването е поддържал, волно или доброзорно. Сега защитава и прокламира "ценности", които му са втълпени, че защитават националния интерес, а те са другата страна на сегашната. Не прави изводи за грешките на ББ, а само сравнява преди, т.е. намеква, че може би е бил против нЕкой решения на вожда, НО вмъква и имена, на които явно ще разчита за подкрепа. Някаква стратегия за обособяване на ядро от "различни" от сегашните в ГРЕБ, само където идеалите им са същите - нищо общо с БГ ценности, а подчинени на тези, които им дават парите. Политиката в България е прислужване на "гео" политика, но временна, безгръбначна, нечиста. Шарени истории, почти като от ОАЕ. Важни са осребрените "ценности" - апарти, къщички, слава.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 22. 22 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Борисов стана много силен и всички му завидяха!Факт!
  —цитат от коментар 16 на Zizu


  Тиквата е толкова слаб в момента, че не е за завиждане. Ако захвърли всичко, ще го погнат гешевците, ако остане периодически ще го мачкат с такива записчета, комикси и пр.

 23. 23 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 437 Неутрално

  Борисов стана много силен и всички му завидяха!Факт!
  —цитат от коментар 16 на Zizu


  Тиквата е толкова слаб в момента, че не е за завиждане. Ако захвърли всичко, ще го погнат гешевците, ако остане периодически ще го мачкат с такива записчета, комикси и пр.

 24. 24 Профил на Hella Good
  Hella Good
  Рейтинг: 900 Весело

  До коментар [#15] от "plamen_b":

  За щастие е локализирана само под опашката на коня

  Facing Worlds
 25. 25 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  Знае знае... повече отколкото казва че знае...

 26. 26 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  Хубав рожден ден кара Барба Ганьос, да му завиди човек...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 27 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Весело

  ОпалЯЯЯЯЯ!
  Де що рушлямофил имало, се оказа че е и тиквофил!
  Що така, бе таГарищи? Такава ли е инструкцията на Пасоля?

 28. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#27] от "Tzar Vova Josei-ki":

  "Де що рушлямофил имало, се оказа че е и тиквофил!
  Що така, бе таГарищи?"

  Ето защо:

  "Официални правителствени и бизнес представители са зависими от Русия. Ресурсите за постигане на тази зависимост се осигуряват чрез реализацията на големите инфраструктурни проекти в строителството и енергетиката на България чрез участието на "наши" компании като поръчките се възлагат на неоправдано високи цени."

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 29. 29 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 937 Неутрално

  Е нали сте от едно котило!? Що се правиш на ударен!?
  —цитат от коментар 1 на Шоршо


  На мен ми е интересно- същото ли щеше да приказва Цветанов- ако беше на старите си позиции (втори в ГЕРБ)...

  И по негово време имаше не малко скандали- той обясняваше, че "дъжд вали".

  И към Цветанов, и към Божков, и към Цветан Василев, и към разните бизнесмени из арестите- имам само един въпрос:

  -Абе- га ядохте кИфтетата- що не ревахте?

  Въпросът ми- макар и изглеждащ шегаджийски- е съвсем сериозен!

  Според мен е унизително- докато си "вторият", докато си менкате SMS-чета със шеги и закачки, докато правиш сгляди с финансовия министър, докато рЕдиш закони с Медни разни и т.н.- да си ОК, и като те отбият от цицката- ма те знайте ли кви са лоши- юруш на маслините...

  Ако си мъж на място, ако си човек с принципи- ще се еманципираш сам от "лошите", ще излезеш от кюпа сам- докато не си се ос[email protected]л, и тогава ще имаш шанс да получиш моето доверие.

  В другия случай- махат те от "кюфтетата"- въх кви са гадни- ви праща директно и безапелационно в списъка ми със "старите к0рви", и мен във "новия" ви бардак не ме чакайте!

  Тъй че- и сръбския хъш, и дубайския карикатурист, и шефа на Евро-намси кво- правете си квито искате проекти, направете си квито искате партии и съюзи- мен там не ме чакайте- аз обичам по- чист въздух...

  Аре...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 30. 30 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1495 Неутрално

  Цецко ще играе двойно до последно...

 31. 31 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Весело

  До коментар [#23] от "von_seeckt":


  Тиквата е толкова слаб в момента, че не е за завиждане.
  —цитат от коментар 23 на von_seeckt


  Фоне! Умната, защото си подложен главно на ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН!

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  Пърдяха в едни гащи... а сега не бил знаел. Всичко знае. Просто сега е момента да отклонява вниманието към себе си та белким се позабравят гафовете които ежедневно правят неговите аверчета от ГЕРБ

 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#32] от "Александър":

  Хехе, нещо ви изпушиха бушоните, герболя...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на geordgeo
  geordgeo
  Рейтинг: 1232 Любопитно

  "Фани единия, удари другия, да падне третия, бах та'а дружина, дето се е събрала. Въртят, сучат, пак ще ни пробутат старите муцуни на изборите, да избираме измежду тях. А всички, до един, са от една майка раждани и са си плюли в устите.

  Не се ли появи някоя нова личност, която да не е била в политиката през последните поне 20 години, сме си обречени да мизертсваме и тоя век, до края му. ЦЦ, ББ и § са един дол дренки и не виждам защо всяка медия трябва да им дава трибуна да се изявяват и да ни облъчват с глупостите си. Крайно време е да сложим край на тая пародия на управление, ако трябва - насила!

 36. 36 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 937 Весело

  Хубав рожден ден кара Барба Ганьос, да му завиди човек...
  —цитат от коментар 26 на Norman Granz


  Тази вечер звуците на Сити ТВ ще огласят нежно една стая- с "волумето на мах"... 😂😂😂😂😂😂

  Абе- Ентилектоална му работа, ей! 😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 37. 37 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1136 Весело

  Хич не е трудно човек да изглежда разумен на фона на плодовия зеленчук/кърджалийски гинеколог.

 38. 38 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  До коментар [#35] от "Дългия":


  Нов бардак със стари к-ви няма смисъл да правим

 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#36] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  "Тази вечер звуците на Сити ТВ ще огласят нежно една стая- с "волумето на мах"..."

  Човекът вече няма да смее и дама да си покани, или ще се наложи да си инсталира в Банки рамка като по летищата... :)))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  До коментар [#39] от "Norman Granz":


  Рамката ще му я инсталират. Споко!

 41. 41 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2275 Любопитно

  Е кой друг ако не мириканската лимонка Цецко, като най-близко обкръжение е събрал десетки компромати за Бойко Борисов?
  Значи е вярано ,че кака Мустафа ще го детронира с любезното съдействие на активирания Евро-атлантическия център за сигурност!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 42. 42 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 5 Весело

  Ама в тоя форум един умнокрасавец се изока
  и всички му ръкопляскат.
  Хипнотизирани и без капка критично мислене.
  Няма как да бъде описана ситуацията освен
  като масова психоза на 3 процентовите. 👏

 43. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 44. 44 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Любопитно

  До коментар [#32] от "Александър":


  Борисов е " Уважаеми, господин премиер"
  —цитат от коментар 32 на Александър


  Е... Той и Хитлер почти до последно е бил "Майн Фюрер", ама после...
  За колко време ще се отречете от него, и ще го изкарате ГЛАВЕН ВИНОВНИК???

  Нали знаеш приказката на Хасан!
  "На събранието - Другарю Хасан, а след събранието - Сиганин Черен!"

 45. 45 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 363 Неутрално

  как го целуваше и му се мазнеше на Тиквата, долнопробния крадец на апартаменти...

 46. 46 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 732 Неутрално


  Да видим, какво сме разбрали от изтеклия запис в YouTube.

  Първо: Севда не е Шехерезада. Тя не е дъщеря на везира, а на милиционера. Освен това държавно-партийната й роля е да търчи покрай Шахриар и да заснема всекидневните му епични победи по пътя към съвършенството.

  Второ: Приказките на Шахриар са много сУрави и кУрави и не са за всяка уста лъжица. И като стана дума за уста: Как е „простата п…а от Кърджали? Ехо, айде едно селфи, едно хорце, едно кючече… Кеф. А на бас, че няма да подаде оставка. Щастлива е да е такава, каквато казва цар Шахриар.

  Трето: Имаме приказка, разказана от царя, но т.нар. „големи медии“ мълчат, все едно нямаме приказка. Което означава, че т.нар. „големи медии“ са свободни и никой не може да им влияе, като ту спира, ту пуска рекламно-финансовото кранче. Пълна, тотална, направо болезнена свобода на словото.

  Четвърто: Май големият шишко няма търпение и почна да пуска записани приказки на цар Шахриар. Големият шишко обаче не знае какво ще стане следващата седмица. Нека е изненада…

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 47. 47 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 937 Весело

  До коментар [#36] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":"

  Тази вечер звуците на Сити ТВ ще огласят нежно една стая- с "волумето на мах"..."

  Човекът вече няма да смее и дама да си покани, или ще се наложи да си инсталира в Банки рамка като по летищата... :)))))
  —цитат от коментар 39 на Norman Granz


  Бе- за дамите не знам, ма ако аз бях на негово място- след зелевата чорбица утре сабахлън- щях да огледам кой от гардовете ми има iPhone. 😂😂😂😂😂

  (Биволите разследвали нещо, та стигнали до извода, че записът е правен с ябълка)

  Ма и дамите не са за подценяване- ако не е "проста кърджалийска... актуп", ако е по- сложна- може и дама да го е цакнала... 😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 48. 48 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#43] от "Александър":

  "Дядо..."

  Половин година съм по-млад от вожда ви, дядовото. ;)

  Иначе хуморът ти напълно съответства на социалната категория пддръжник на Бойко Борисов. И той прост, и вие прости...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 49. 49 Профил на Hepo
  Hepo
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  Честит рожден ден господин Методиев! Интересни подаръци получавате от близки и позната с пожелания да продължат да го правят.

  SHADOWS of SOFIA
 50. 50 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Неутрално

  До коментар [#46] от "unknown artist":

  +

  Много невероятно щеше да е ако на записа, Боко слушаше "Пинк Флойд", а не Чалга!
  Апропо... Лепа Брена нали беше в България по покана на банкянския шопар!

 51. 51 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3416 Неутрално
 52. 52 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#49] от "2LOOP":

  "Честит рожден ден господин Методиев! Интересни подаръци получавате ..."

  Сурвакат го, все едно е Коледа...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 53. 53 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 770 Неутрално

  Изпълзя физкултурника и той да се изкаже. Нещастник.
  Изкушавам се да цитирам Тони Филипов - Ако Цветанов трябваше да ходи, както говори, сигурно щеше да е в инвалидна количка.
  Няма какво да добавя към описанието на този титан на мисълта. В крайна сметка в БГ, ако нищо не си способен друго да правиш, ставаш политик.
  Ако изобщо такива като Цветанов могат да бъдат политици.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Hepo
  Hepo
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#49] от "2LOOP":"Честит рожден ден господин Методиев! Интересни подаръци получавате ..."Сурвакат го, все едно е Коледа...
  —цитат от коментар 52 на Norman Granz


  Признателни са му! А и си е заслужил вниманието им.

  SHADOWS of SOFIA
 56. 56 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3416 Неутрално

  "В Черно море трябва да има военна база на САЩ"

  Не ни посягайте на морето, ко ви е мил живота!!!!?
  Не стига че го бетонирахте, ми искате и да го милитаризирате.
  Търпението се изчерпва.

 57. 57 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  До коментар [#55] от "2LOOP":

  Като нищо тоя с новия проект да му напомня колко много знае...

 58. 58 Профил на Мухарем Сербезовски‏
  Мухарем Сербезовски‏
  Рейтинг: 231 Весело

  До коментар [#4] от "Шоршо":

  От зелена тиква акъл не ща.

 59. 59 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  Говори за ,,тревожни сигнали”....
  Започва да става много интересно!

 60. 60 Профил на Hepo
  Hepo
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#55] от "2LOOP":Като нищо тоя с новия проект да му напомня колко много знае...
  —цитат от коментар 57 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Има хора които пазят знанията си за подходяща ситуация.Не е само той и ако мълчат то е защото Б няма верни ходове а това го нерви.

  SHADOWS of SOFIA
 61. 61 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3723 Весело

  Този дето искаше да му целува ръката не се ли разхождаше с подслушвателни камиони из София когато беше министър?!
  Трогателно е когато крадеца вика "дръжте крадеца"!

  klimentm
 62. 62 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Любопитно

  До коментар [#51] от "Judjuk":


  ЦЕЦО Е ПРЕДАТЕЛ!
  —цитат от коментар 51 на Judjuk


  Ким Филби какъв е?
  Предател или Герой???

 63. 63 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2190 Неутрално

  Ако ВБ(Ч) изпрати един керван камили с дарове от пещерата на Али Баба за бивши дружащи с ББ то нещата могат да набъбнат и необратимо...

  Както вече съм низпославал - все още Философи, Поети и Писатели не са успели да установят кое е по-смъртоносно:
  1) ухапване от бивша жена
  или
  2) ухапване от бивш съдружник?*

  -------
  заб.* - видяхме до къде я докара ВБ(Ч) след ухапването от Цеката...

 64. 64 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  Честит рожден ден господин Методиев! Интересни подаръци получавате от близки и позната с пожелания да продължат да го правят.
  —цитат от коментар 49 на 2LOOP


  Получава, но и дава: 70 млн на колекторска фирма, 140 млн на банката на другарите Цеко Минев и Мутафчийски, цял ТЕЦ на сопола Доган, редица обществени поръчки на Пеевски, над 3 милиарда лева за тръбопровод който ще обслужва съветските другари и.т.н.
  А това че парите не са негови, а наши е дребен проблем...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 65. 65 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2577 Неутрално

  До къде го докарахме? Да ни пробутват по-малкото зло, по-малкия крадец? Тоя дето щипнал само апартаменти в София, не даже в Барселона? До къде свалихме гарда на морала?

 66. 66 Профил на Hepo
  Hepo
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  [quote#64:"Рим"][/quote]

  Номера , всички на масата е до време. Ще го предадат в момента в който е заплашено благосъстоянието им.

  SHADOWS of SOFIA
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  "В Черно море трябва да има военна база на САЩ"Не ни посягайте на морето, ко ви е мил живота!!!!?Не стига че го бетонирахте, ми искате и да го милитаризирате.Търпението се изчерпва.
  —цитат от коментар 56 на Judjuk


  Прав е Цветанов!
  Задължително трябва да има база на САЩ в Черно море! И то - не само една...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 69. 69 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2634 Неутрално

  След като Трайчо Трайков беше кандидат за президент на десните, защо Цецо да не е следващият?

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 70. 70 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  [quote#64:"Рим"]
  —цитат от коментар 66 на 2LOOP
  Номера , всички на масата е до време. Ще го предадат в момента в който е заплашено благосъстоянието им. [/quote]

  Този процес вече е в ход!
  Мандатът ще остане отново недовършен!
  А друг едва ли ще има, защото в следващия парламент няма да има съюзници!
  Всички партии в България вече гледат на мутрите от герб като на вирус, който със сигурност ще те порази ако се доближиш до тях! Ще се разболееш със сигурност, ако говорят с теб без маска, ако те тупат по рамото или ако се излъжеш да се качиш на "жипката" да те повозят......

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 71. 71 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2400 Разстроено

  До коментар [#13] от "Вячеслав Атанасов":

  Нали? Не се търпи българския политически живот в последно време! Цветанов, Борисов, Божков, Манолова, Станишев, Йончева, Трифонов, не знам кой ги избира и лансира, но съм отчаяна.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 72. 72 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Оставка за Борисов! Пускай кокала, мутрокомунист

 73. 73 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 922 Разстроено

  До коментар [#24] от "Saint of Me":

  Смърди на мърша не само Народното събрание, но и т.нар. български "бизнес елити". Къде са българските големи бизнеси, които са станали конкурентноспособни извън границите на страната?

  Единственият бизнес-модел, който работи у нас (както видяхме отново през последните дни) е да се граби българския народ с покровителството на корумпираните политици... включително бизнесите да служат за топла връзка между Русия и българските политици, които и продават националните ни интереси!

 74. 74 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За щастие е локализирана само под опашката на коня
  —цитат от коментар 24 на Saint of Me


  Лъжлив Ламбйе, много шамари с крак по твоя господар тия дни бре. Нищо, твоята либоф няма що да я сломи, както е видно 😁😁😁

 75. 75 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 2418 Любопитно

  До коментар [#72] от "Ksharp":

  Има девет месеца до следващите редовни Парламентарни избори!
  Ако на мястото на Боко дойде Корни, за каква промяна говорим?

 76. 76 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#73] от "plamen_b":

  "Единственият бизнес-модел, който работи у нас ... е да се граби българския народ с покровителството на корумпираните политици... "

  Т.е. моделът Путин.

  Одържавяване на олигархията и свързаната с нея организирана престъпност.

  Нещо, което повтарям от 10 години.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 77. 77 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 922 Разстроено

  До коментар [#56] от "Judjuk":

  Черно море вече бе милитаризирано от г-н Путин, след като заграби територията на съседна черноморска страна. Ама ние ще блеем и ще приготвяме платноходките за да посрещнем неговия башибозук...

 78. 78 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 631 Неутрално

  Малко се е заблудил Цвъкича, че има някакъв шанс за собствен политически проект. Това, че го пробутахме за четири закуски във Вашингтон явно му е дало криле. Фалшиви надежди.
  Единственият му истински антиборисов шанс е да помоли Ахмет Доган за благоволение и място в ДПС. За пред него има аргументи. Подобни на Бисеровите и Данчо Ментовските. Поне ще има шанс да вкара ДПС в официална коалиция с ГЕРБ.
  Но и Борисов натрупа много политически опит и надали лесно ще им даде фандък във властта. Нека си припомним как случайникът от Банкя и пожарникарския факултет премина от инкасатор на СИК застраховки по Витошка, през охрана на тръбопроводите на Лукойл, мачкането на ушите на Живков (и кликата му), слугуването на Симеон II, Генерал главен секретар, Премиер три пъти.
  Трябва астероид да блъсне обществото ни та да не спечели изборите догодина. НАСА бди над проблема хаха.
  Проблемът е, че ние - недоволните от този квартален водевил нямаме сериозен политически лидер, който да даде на България шанс за достойно присъствие в Европа.

  ...

  Navigare Necesse Est
 79. 79 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 985 Неутрално

  Е нали сте от едно котило!? Що се правиш на ударен!?
  —цитат от коментар 1 на Шоршо


  Разбойник , бандит, разбойник, бандит, това е ГЕРБ.

 80. 80 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 985 Неутрално

  Е нали сте от едно котило!? Що се правиш на ударен!?
  —цитат от коментар 1 на Шоршо


  Разбойник , бандит, разбойник, бандит, това е ГЕРБ.

 81. 81 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3449 Любопитно

  Толкова време, след като е напуснал ГЕРБ, още говори с общи приказки и условни наклонения, загуба на време е да се занимаваме с тази.....

 82. 82 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 1359 Неутрално

  Лилавите, да ви подскажа, че Цецо е новия политически проект на САЩ в Булгаристан, така че трябва да почвате лекичко да го харесвате и подкрепяте. :)
  —цитат от коментар 4 на Шоршо


  Това лично от Тръмп ли го чу?

 83. 83 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2165 Весело

  До коментар [#6] от "hamiltonf":

  “Цецо вдъхва все по-голямо доверие, и то не само у нормалните хора в България!”

  Така е, най-вече в ненормалните, вперили поглед в черните му бутонели “CIA” и златните бутони на асансьора ... към властта.
  Също толкова “умен” и “паметлив” като Вожда си - прави се на прост, че не е гласувал съответните закони (поправки в закона), които да обслужат “наши” фирми.
  Само му трябва един “преводен език” и е готов за премиер, не на калинките, а на листните въшки. А и да - да опресни курса за работа с отвертка, че в днешно време ще трябва да човърка смартфони, не само СеРаСе-та.

 84. 84 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2165 Весело

  До коментар [#68] от "Рим":

  “Прав е Цветанов!
  Задължително трябва да има база на САЩ в Черно море! И то - не само една...”

  Една в Севастопол, втора в Сочи според ... Конвенцията от Монтрьо
  https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Конвенция_от_Монтрьо. />Де се раждате такива гьонове, за които Правото (и правата) текат като записи от тоалетната в Банкя!?

 85. 85 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Проблемът е, че ние - недоволните от този квартален водевил нямаме сериозен политически лидер, който да даде на България шанс за достойно присъствие в Европа....
  —цитат от коментар 78 на Schopenberg


  Проблемът е, че с глупотевините си и злобата си правите пророчеството си да се самоизпълнява. Ама карай де - с хора като теб знам, че и хиляда години да им посочваш логика и разум, ще си рият с копито все същото. Плюй си там и си търси лидера.

 86. 86 Профил на yyk44592176
  yyk44592176
  Рейтинг: 50 Весело

  Не ме кефи. Няма никаква класа и има апартамент от Артекс. Не става.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2165 Весело

  До коментар [#80] от "Uprsport":


  “Разбойник , бандит, разбойник, бандит, това е ГЕРБ.”

  Съвременни Робин Худ-овци - вземат от бедните (търкащи билетчета/стикери/бюлетини) и раздават на богатите (не само чрез Българската банка за развитие на корупцията).

 89. 89 Профил на tda10501756
  tda10501756
  Рейтинг: 301 Неутрално

  До коментар [#6] от "hamiltonf":

  Цецо вдъхва все по-голями доверие в хората които преди това твърдяха, че е глупав, че е корумпиран и е за затвора. Но сега когато тръгва срещу ГЕРБ стана многото грамотен. Лошото е, че всички които са срещу ГЕРБ се борят за един и същ електорат и колкото повече "борци" се появят толкова по-малко ще са процентите на всички " борци" поради разсейване на гласовете. Това не разбират "нормалните" хора.

 90. 90 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  До коментар [#72] от "Ksharp":

  То пък един кокал оглозган😄...Ама въпреки това пак не го пуска.
  Неговата работа е ,,да прави магистрали” и ,,да ни запази от коронавируса” НА ВСЯКАКВА ЦЕНА😂👍

 91. 91 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2537 Неутрално

  До коментар [#89] от "tda10501756":


  Такова голямо ,,доверие” вдъхва,че ужасТ...

 92. 92 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4238 Любопитно

  "..........В предаването "Седмицата" по "Дарик радио", без да напада пряко премиера Борисов, Цветанов даде да се разбере, че е настроен критично към много от последните му действия. ............."

  Цецо чака с нетърпение да си го върне тъпкано на Боце

 93. 93 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3449 Неутрално

  До коментар [#12] от "hms42646266":

  " В тая заспала територия нищо не може да стане. Ако ще Борисов да го хванат с подкуп в ръцете и запис, народът само щастливо ще се хили - "виж го къв печен си го избрахме, искам да съм такава мутра и аз""

  Ми то това в общи линии наблюдаваме и в момента ! Всички знаят за какво става въпрос, обаче " нямало алтернатива"........

 94. 94 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4238 Любопитно

  До коментар [#15] от "plamen_b":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  За съжаление нашата политическа система "ражда" крадливи, лъжливи и явно крайно прости политически "лидери"!!!!

 95. 95 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 631 Весело

  До коментар [#85] от "BLM":

  Да ви припомня препоръката си:
  Смяната на ника солидарност със зетя и внучетата навярно е. Като сте си сменил ника, сменете и белоглавия орел с черноглав. Ще е супер BLM. Ще се разплача от вандалско умиление.

  Колкото до липсата на лидер на демократите в България, надали вие сте способен да го обсъждате, разберете и подкрепите.
  Заровен във възхищението от себе си.

  ...

  Navigare Necesse Est
 96. 96 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2875 Неутрално

  До коментар [#68] от "Рим":

  Извинете, много добре би било САЩ да имат военноморска база в Черно море, но не е възможно заради Конвенцията от Монтрьо. Тя не допуска преминаването през Проливите и навлизането в Черно море на военни кораби на нечерноморските страни надвишаващи 15 000 тона като освен това престоят им в Черно море се ограничава до 21 дни.

  Странно е, че Цветанов говори сякаш не знае това.

  Всъщност именно тези ограничения бяха в основата на румънската идея за създаване на обща черноморска ескадра на страните-членки на НАТО - Турция, Румъния и България.

  По нареждане от Кремъл идеята беше провалена от верния негов агент - предателят Бойко Борисов. Нали си спомняте - искал в Черно море само яхти, летовници и водни колела?

 97. 97 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2165 Неутрално

  До коментар [#77] от "plamen_b":

  “Черно море вече бе милитаризирано от г-н Путин, след като заграби територията на съседна черноморска страна. ”

  Руският черноморски флот, базиран в Севастопол, съществува от преди появата на коя да е черноморска страна и всички подписали Конвенцията от Монтрьо.

 98. 98 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Смяната на ника солидарност със зетя и внучетата навярно е. Като сте си сменил ника, сменете и белоглавия орел с черноглав.
  —цитат от коментар 95 на Schopenberg


  Аха... просто поредният расист, който не може да си намери лидера, щото тия от ДБ са "либерасти", тва ли си всъщност? А какво е тва енигматичното "зетя и внучетата", че нещо ми убягва?

 99. 99 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2875 Неутрално

  До коментар [#12] от "hms42646266":

  В тая заспала територия нищо не може да стане. Ако ще Борисов да го хванат с подкуп в ръцете и запис, народът само щастливо ще се хили - "виж го къв печен си го избрахме, искам да съм такава мутра и аз"
  —цитат от коментар 12 на hms42646266


  Знаете ли, че това може да е радостно за Борисов, но до време? Че като дойде неговият ред - а той както изглежда наближава - никой няма да го пожали, камо ли да го защити. Всички ще кажат с възхита "Ле-ле, какъв му го отпраха!".

 100. 100 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 631 Неутрално

  До коментар [#76] от "Norman Granz":

  Така е. Повтаряте го и с пълно право.

  Т.е. моделът Путин. Одържавяване на олигархията и свързаната с нея организирана престъпност. Нещо, което повтарям от 10 години.
  —цитат от коментар 76 на Norman Granz


  Но кога "Да, България" и завладяната от нея ДемБг (само виж сайта) излезе с ясна позиция против путиновия империализъм, агресия и хибридни атаки срещу нас. Срещу всеки и всички в евро-атлантическата ни общност. Никога.
  Защитата на Прокопиев (основателна) не е политика. Вироглавство е. И това не е добре. Политическите резултати са непростимо жалки и невзрачни.

  Navigare Necesse Est
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK