"Аз съм безукорно честен" - какво си призна Борисов

"Аз съм безукорно честен" - какво си призна Борисов

© Правителствена пресслужбаПремиерът Бойко Борисов свика брифинг в централата на ГЕРБ като след избори със строени зад гърба си: парламентарната група на партията, председателят на парламента Цвета Караянчева, финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев, кметът на София Йорданка Фандъкова - част от тях гледаха неловко, а от задните редици ръкопляскаха сякаш по сигнал на важни изрази на лидера си. Поводът за извънредното събитие в сряда следобед (17 юни) беше поредната анонимна атака срещу него - този път до медиите стигнаха снимки от спалнята му в резиденция "Бояна". На тях, освен че Борисов е заснет как спи, се вижда отворено чекмеджето на нощното шкафче, пълно с пачки от банкноти по 500 евро и кюлчета злато.


Навлизането в личното му пространство явно накара премиера да смени тактиката на пълно отричане и, подобно на предишни случаи, в които беше подслушан и записите станаха публични, да си признае някои неща. Тази тактика досега е била печеливша - срещу него няма образувано нито едно дело. Преди години прокуратурата счете публичното му признание за това, че е спрял митническата проверка в бирената фабрика на Михаил Михов - Мишо Бирата, за самокритика и несъставомерно деяние. По подобен начин Борисов призна и за записите в дома му в Банкя, от които се разбра, че е имал решаващ глас за избора на предишния главен прокурор - той омаловажи съдържанието им и се изкара жертва на незаконно подслушване "в тоалетната" (за което припомни и в изказването си в сряда).


Борисов отново влезе в ролята на жертва на компромати, както определи изтеклия запис, снимките и някои от твърденията за рекет на обвиняемия Васил Божков. Той атакува основно президента Румен Радев и бившия си най-верен човек в партията Цветан Цветанов. (Всичко за изказването му - тук, видео - тук).
"Аз съм безукорно честен" - каза Борисов към края на брифинга, докато отговаряше на въпроси. Той няколко пъти прескачаше между различни теми, на места не довършваше това, което искаше да обясни, или започваше отговор на друг въпрос.


Какво се разбра от думите му за записа, снимките, есемесите с Божков:


1. Премиерът вече иска проверка на изтеклите запис и снимки и знае, че ще има такава проверка, независимо че не бил говорил с хората, от които зависи това. Индиректно той призна, че желанията му са съгласувани с действията на прокуратурата, която днес неочаквано се самосезира за записа, в който мъж с глас като на Борисов говори чутовни цинизми за председателя на парламента и за висши политици от страни от ЕС, използва независим регулатор като бухалка срещу неудобна фирма, съобщава за предстоящо повдигане на обвинение на заместник-министър и се заканва, че може да пострадат и други.


2. Борисов призна, че в края на май 2019 г. е знаел за предстоящото повдигане на обвинение на заместник-министъра Александър Манолевзаписа се чува "...ама Манолев ше изгори. Ше му повдигнат днеска или утре обвинение..."). Обяснението му обаче е, че бил научил за това от разследванията на медиите, които едва ли не го предсказали. Затова той очаквал, че ще го обвинят и затова го знаел. Ако медиите и разследванията им предсказваха обвиненията, вече щеше да е обвиняемо половината правителство, може би и премиерът...


3. Премиерът смята, че шефовете на независимите регулатори все пак са зависими. "Той е в зависимост само докато се назначи", обясни Борисов по адрес на шефа на Комисията за финансов надзор (КФН) в отговор на въпрос дали го е пращал да тормози частна компания (в записа се чува: "Инaчe paздyйтe тoвa, чe вĸaAx тaĸa гo .. AДФИ, тoвaaa - KФH, пo "Eвpoxoлд". Ha тoя дa мy paзмaжa физиoнoмиятa, чe нe ce cъoбpaзявa c мeнe, a тoвa e мнoгo вaжнo"). От откровениeто на Борисов в сряда се разбира, че на важните постове в държавата се назначават зависими хора. Няма как след това те да се държат независимо и да се придържат само към закона.


4. Снимките са от "държавната спалня" на премиера, потвърди той. От коментара на Борисов ("гол премиер спи") за кадъра, на който се вижда спящ човек, който прилича на него, се разбра, че той е реален - от резиденцията в Бояна. На същата снимка на нощното шкафче има пистолет и телефон със слушалки (приличащ на неговата Nokia). Той потвърди, че има пистолет, с който не се разделя, но отрече да спи с него. Заяви, че ще спи с пистолет отсега нататък, защото не се чувства защитен. Борисов не даде ясно обяснение как хем твърди, че снимката, на която "сладко спинка", е истинска, хем отрича да спи с пистолета от този кадър.


Увеличение - част от кадъра, на който Борисов спи. На нощното шкафче се вижда пистолет. Премиерът обясни, че тази снимка е истинска, но че не спял с пистолет до главата.

Увеличение - част от кадъра, на който Борисов спи. На нощното шкафче се вижда пистолет. Премиерът обясни, че тази снимка е истинска, но че не спял с пистолет до главата.


5. Според Борисов парите и златото в чекмеджетата на нощното шкафче са компромат. Той обясни, че в "Бояна" - спалнята, кабинетът и тоалетната са на един етаж. И подхвърли, че в резиденцията му преди време се е събирала изпълнителна комисия на ГЕРБ. Според него е възможно някой да е режисирал кадрите. Борисов не пожела да посочи конкретно кого подозира и как са били направени те. Той обяви, че имал каса и защо да ги държи по чекмеджетата, вмъкна дори, че резиденцията е обитавана и от други премиери преди него. Според Борисов обаче компроматът бил подготвен преди евроизборите миналата година, което той разпознал "по мокета". Сред разпространените кадри се различават от три различни дни - те показат все чекмеджетата и пачките (с банкноти от 500 евро) в тях. Почти на финала на брифинга министър-председателят разви и тезата, че ако "ако са ми монтирали... ако и в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат и такива снимки от камерите от спалнята - значи вече я втасахме всички."


Редакционната позиция на "Дневник" е да не публикува кадъра със спящия премиер, защото не показва нищо съществено, освен че е правен от някого с близък достъп до Борисов. Публикуваме детайл от него, на който се вижда пистолета на шкафчето, защото дава контекст и предизвика объркано обяснение от премиера. Както и няколко други кадри (в края на текста), за които той твърди, че са компромати.


6. Разговор с есемеси на кирилица между Борисов и Васил Божков съществува. Преди седмица преди заседанието на правителството премиерът обяви, че неговото "телефонче" няма кирилица и това го знаели всички. Това беше индиректният му отговор на разпространената от Божков снимка на тяхна комуникация. Тази сряда премиерът смени обяснението и потвърди, че е писал на Божков на... кирилица. Ставало дума за футболисти на "Левски" във "Витоша" (Бистрица), които да останат в отбора. Той обясни, че препратил на Божков съобщения, които е получил от друг. "Да, този разговор съществува", каза Борисов.


След това на въпроси за други есемеси той се обърка и заяви, че е благодарил на бизнесмена за футболистите. В скрийншота, показан от Божков обаче, репликата "Благодаря" идва след думите: "Мая Манолова идва за подръжка. Отказал съм й." Борисов не коментира това, както и съобщенията, които разменят около спирането на промени в Закона за хазарта през юни 2018 г. и когато Божков му пише "Благодаря!!!"


"Аз съм безукорно честен" - какво си призна Борисов

© Facebook/Васил Божков


7. Премиерът избегна конкретен отговор как преди няколко години е изменен законът за хазарта в полза на лотарията на Васил Божков. Борисов насочи журналистите към стенограмите на парламента и бързо смени темата. Стенограмите всъщност потвърждават версията на Божков, че в закона е записан втори вид ставка за облагане (по-ниска такса, по която 5 години са плащали лотариите). За това му е поискана "такса спокойствие" или "помагане", както я нарича бизнесменът - 20% от печалбата в този бизнес, за да не променят закона пак. Борисов отново обяви, че нито той, нито партията е взела стотинка от Божков (в сряда сутрин бизнесменът за пореден път заяви, че за три години е предал 67 млн. лева на Борисов чрез посочени лица и Горанов).


По-малко от час след изявата на Борисов, Божков реагира във "Фейсбук" с думите: "Ще го търпим ли още? Да си върнем България", а в "Туитър" се хвана за друга реплика на премиера "Б.М.Б.: "Заклевам се" Ива ли стойност ?" В сряда на извънредния брифинг, докато коментираше есемесите Борисов каза, че само тези за футболистите бил пратил, после се опита да се пошегува как някой пази като лелка такива съобщения толкова години и после припомни, че се е клел в най-святото (премиерът се закле, че не е вземал пари от Божков, а не за кореспонденцията с него).


8. Записът на разговора с цинизмите и заплахите е монтиран от изречени другаде думи. Борисов отново прибягна до единствената възможна теза за оправдание, но не обясни къде е изричал вулгарните приказки, които са монтирани. Все пак намекна, кимвайки към висшия ешалон на ГЕРБ зад гърба си, че те са чували "какво ли не" от него. За доказателство, че от това нищо не произтича, Борисов неочаквано притегли към себе си Караянчева и я целуна по главата за нейно безкрайно неудобство. Председателят на парламента видимо трудно издържа централното си място на продължилия близо час брифинг. Премиерът обясни, че е в прекрасни отношения и с нея, и с мъжа й. Но съобщи, че било създадено цяло звукозаписно студио - без да се доизкаже.


9. "Аз мога знаеш ли какви неща да ти напиша и да те срина като журналист" - репликата на Борисов беше отправена към журналиста от "Свободна Европа" Полина Паунова, която упорстваше да получи отговори на неудобните въпроси, които задаваше. Например защо след като законът за хазарта е приет в услуга на Васил Божков, той праща кратко съобщение до премиера, в което му благодари, и получава отговор: "Помагай". С тези думи Борисов почти дословно повтори някогашната си закана от февруари 2013 г. към репортери, които упорстваха с въпроса бил ли е агент Буда на ЦСБОП през 90-те години. "Това аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички", каза тогава Борисов.


10. Всички са против него освен ДПС. Борисов не спомена партията на Доган и Пеевски сред партиите, които изреди като свои врагове. След като беше засечен, той обясни, че "ДПС действат подмолно, отзад" - с многозначително подсмихване, подето от строените зад него съпартийци. След това не пропусна да каже, че Пеевски е просто депутат.


Освен, че обвини президента Радев, че го следи с дрон, Борисов обяви, че целта била да бъдат смазани психически (вероятно ГЕРБ), а после да им посегнат и физически (видео - тук).


След тези признания картината изглежда доста поизбистрена. Според Наказателния кодекс самопризнанията не са достатъчни, трябва и сериозно разследване на всички версии. В това отношение възможностите не са никак оптимистични, като се има предвид, че минути преди изявата на Борисов главният прокурор Иван Гешев даде да се разбере, че гледа на случилото се като на поредното създаване на политически скандали и клатене на властта от страна на подсъдими хора. И както обикновено изреди имената на издатели на независими медии, като по традиция ги "опакова" с укриващите се от правосъдието Васил Божков и Цветан Василев. Тоест засега финалът изглежда предизвестен и безславен.
Банкноти и кюлчета.

Банкноти и кюлчета.


Друг от разпространените кадри - правен е в друг момент, но пистолетът е на същото място. За кадрите с пачки евро в шкафчето Борисов твърди, че са компромати.

Друг от разпространените кадри - правен е в друг момент, но пистолетът е на същото място. За кадрите с пачки евро в шкафчето Борисов твърди, че са компромати.

Ключови думи към статията:

Коментари (441)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 691 Разстроено

  Царят е гол!

  Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same. Ronald Reagan
 2. 2 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1088 Весело

  мармоти и станиоли на МАКС :D:D:D:D

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 3. 3 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1088 Весело

  мармоти и станиоли на МАКС :D:D:D:D

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1503 Неутрално

  Когато излезе досието "Буда", Борисов по същия начин да спретне досиета на журналисти!

 6. 6 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  Аха, значи и онази "проста кърджалийска п*тка" е била зад Баце! А някои разправяха, че била обидена и щяла да падава оставка! Явно Цвета Караянчева смята, че от истината не трябва да се обижда!

 7. 7 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Какво очаквате да каже?
  Да се признае за виновен ?
  Според мене всичко тва е с цел сплашване точно както Доган за малко да го гръмнат, ако си спомняте... 😉

 8. 8 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  Като е безукорно честен, защо първо излъга за есемесите с Божков?
  Борисов ако седне на детектор на лъжата, полиграфът ще изпуши.

 9. 9 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1068 Весело

  "Аз съм безукорно честен" - каза Борисов към края на брифинга...
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍😭😭

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1503 Неутрално
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 774 Неутрално

  Следва оставка , нови избори и кабинет Борисов 4 .

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 14. 14 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1421 Любопитно

  Не знам какво си е признал Борисов, ама утре ми е много любопитно какво ще си признае за следенето с дрона въздухоплавателния пенционерин! Сигурно ще му се радват много придружаващите го лица! А дали така ще му се радват и в чужбина? Или за втори мандат?

 15. 15 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  Полина Паунова го разкова. Гербаджиите до баце виеха , като хиени, а пък аплодисметите, бяха такава гротеска и лизачеството беше нива, които и по бай тошово време не бяха достигани.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 18. 18 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5780 Неутрално
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 20. 20 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  Бойкикев и Ниновица само на такива неща се надяват.
  Има монтирани неща, не вярвам на историята с Цацаров и Гешев, не вярвам и да са го пренебрегнали за геноцида. Има много добавки, нека да видим прокуратурата какво ще каже.
  Въпросът е че никой не иска Резидентът, бесепето, депесето, десебето и хората около ДБ .

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 22. 22 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 522 Неутрално

  "Аз съм безукорно честен"

  Доколко си честен.ще разбереш на изборите

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 26. 26 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Интересно, кой го атакува толкова сериозно? Лично аз нямам обяснение.

 27. 27 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Аз пък съм от Марс. Ама и аз не съм стерилен де :)

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 660 Любопитно

  Призна си за есемесите с Божков;
  Призна си, че дпс са му изоъзадзе;
  Призна си за патлака. А патлак не може да се съхранява така, трябва сейф.
  Не отрече, че това е неговата спалня. В тази връзка, признава ли си за парите и златото?

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 30. 30 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Тия колко бяха спечени, човек... Всеки си мисли: "Мамка му, накъде да се спасявам?"

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Скандала да се затвори и толкоз !

  които иска да управялява да се готви за избори, а да не деби с камера и микрофон като диверсант.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 35. 35 Профил на cavenn
  cavenn
  Рейтинг: 376 Весело

  Вече не се "забавляваме", а гербидж ? Кочината се тресе )))

 36. 36 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  Нещо дълго и непосилно “причиняващо” за илитерати, но доста поучително за грамотни хора:

  https://www.opendemocracy.net/en/can-europe-make-it/how-dismantle-democracy-case-bulgaria/

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 37. 37 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1361 Весело

  Жалко, че всички срещи на европейска лидери сега са онлайн. Иначе щеше да е любопитно да гледаме езика на тялото на лидерите, как да кажа, уважени с 200.

  Нали знаете, че не е голяма философия за предполагаемите участници в разговорите - "бавареца", "унгареца", "поляка" и пр. - да поискат от някой стажант да погледне стенограмите от този период и да провери дали българският премиер се е правил на прост на тази дата. И повече не им трябва.

 38. 38 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Службите хванаха ли диверсанта с записите и снимката?

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 42. 42 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " 7. Премиерът избегна конкретен отговор как преди няколко години е изменен законът за хазарта в полза на лотарията на Васил Божков. Борисов насочи журналистите към стенограмите на парламента и бързо смени темата. Стенограмите всъщност потвърждават версията на Божков, че в закона е записан втори вид ставка за облагане (по-ниска такса, по която 5 години са плащали лотариите). За това му е поискана "такса спокойствие" или "помагане", както я нарича бизнесменът - 20% от печалбата в този бизнес, за да не променят закона пак. Борисов отново обяви, че нито той, нито партията е взела стотинка от Божков (в сряда сутрин бизнесменът за пореден път заяви, че за три години е предал 67 млн. лева на Борисов и Горанов)."


  Думите на Божков за пълен съпорт и как точно е бил осъществяван в държавата на Б.Б. се потвърждават на 100 % ! Другото - за почтенността и честността на премиера, го оставям на всеки сам да си го прецени !

 43. 43 Профил на Geburg
  Geburg
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Не можеш да спориш с човек, който вярва на собственните си лъжи."

 44. 43 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1621 Разстроено

  ........ДРЪЖ се БАЦКО.......!!!!!......ние сме зад ТЕБЕ......../....аааа.......ама бива УЙДУРМИ......!!!!????!!!!...../....

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 45. 45 Профил на inlineonline
  inlineonline
  Рейтинг: 393 Неутрално

  Овцете, т.е. ние, очакваме ДС да му спретне пуч, като на Т.Живков и на сцената да излезе следващия Арлекин воден за носа от ДПС, КГБ и комунисти - пребоядисани.
  Мутрата е сготвен. Личи си ръката на Доган.
  Да му мислят дребните крадци от ГРОБ, народбото недоволство ще се изспе върху тях. Мутрата има имоти в Барселона и ще гледа с мача с манекенката-мутреса....

 46. 46 Профил на Uprsport
  Uprsport
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Интересно, кой го атакува толкова сериозно? Лично аз нямам обяснение.
  —цитат от коментар 26 на asroma1927


  Тези, които искат да хвърлят пръстена в лавата. Силите на светлината.

 47. 47 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Доган и пеевски тиотрязаха главите

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 48. 48 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Доган и пеевски тиотрязаха главите

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 49. 49 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Доган и пеевски тиотрязаха главите

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 50. 50 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " За доказателство, че от това нищо не произтича, Борисов неочаквано притегли към себе си Караянчева и я целуна по главата за нейно безкрайно неудобство. Председателят на парламента видимо трудно издържа централното си място на продължилия близо час брифинг."

  Хубаво, че е спрял до там с кърджалийската......Абе, жалка работа !

 51. 51 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1711 Неутрално

  Да мисли следващия премиер. Щом този, сегашния сатрап го снимат в спалнята и го слушат в тоалетната, какво ли ще правят на следващия.

 52. 52 Профил на Благовест Цветанов
  Благовест Цветанов
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Време е да се маха. Десет години напразни обещания за еврозоната!

  “Най-добрия начин да отмъстиш на врага си е да не приличаш на него.“ - М. Аврелий
 53. 53 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3585 Любопитно

  ...И без тва ше ни трябва поне десетилетие да поправим щетите нанесени на България от мафията
  —цитат от коментар 12 на beastie: ПРеоважаемеа МУдиратур е педерунгел-герберунгел, контролиран от мафиотската организация ГЕРБ и лиже мазния анус на червеногъзото мутре Бойко Борисов.


  Коя мафия имаш предвид?
  Мафията на ГЕРБ, тази на ДПС или тази на БСП....или и трите!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 54. 54 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  В Свободна Европа има запис от пресконференцията. Премиерът НЕ ОТРИЧА автентичността на снимките. Явно и записът е автентичен. Звучи уплашен, отчаян и не на себе си. Проникнаха в спалнята му. Какво ли още са заснели и записали?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 55. 55 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2442 Весело

  До коментар [#13] от "kasko":

  лошото е че преди това иде ореховски 2, пеевски шеВ на ДАНС и ново по-голямо и по-дълго крадене.
  Приемете че аз съм предложила пеевски...
  Знамиту на "десните" (психо)

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 56. 56 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " Борисов отново прибягна до единствената възможна теза за оправдание, но не обясни къде е изричал вулгарните приказки, които са монтирани. "

  Т.е си признава, че всичко това е изричано, макар и не в един разговор ? Ако правилно го разбирам, този човек няма какво повече да прави ни на власт, ни в опозиция ! съвсем другаде му е мястото !

 57. 57 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1664 Неутрално

  черепа, цветан обявиха политически проекти- кое/какво не е ясно?!?!?!

 58. 58 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  До коментар [#28] от "beastie: ПРеоважаемеа МУдиратур е педерунгел-герберунгел, контролиран от мафиотската организация ГЕРБ и лиже мазния анус на червеногъзото мутре Бойко Борисов.":

  абе баш не кусва с тия торбички нали... голяма картинка, м... Горанов се зачервил, Дариткова позеленяла, а барбата в средата - свеж като репа

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 60. 60 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Тоя път май е пропуснал внуците. Да се закълне, имам пред вид.
  Горките деца, те какво са виновни за дядо си ....

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 61. 61 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " 6. Разговор с есемеси на кирилица между Борисов и Васил Божков съществува. Преди седмица преди заседанието на правителството премиерът обяви, че неговото "телефонче" няма кирилица и това го знаят всички. Това беше индиректният му отговор на разпространената от Божков снимка на тяхна комуникация. Тази сряда премиерът смени обяснението и каза, че е писал на Божков на... кирилица. "

  Човек, който лъже безогледно, за мен е просто един лъжец ! За другите - те да си преценят какъв е !

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  До коментар [#38] от "WWW":

  Били го вече идентифицирали "диверсанта"! Никнеймът му бил WWW! 🤣😂

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 65. 65 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1421 Любопитно

  До коментар [#45] от "inlineonline":

  Алоу, какво става бре, гледам, че „народбото недоволство“ вече се изсипва по площадите и задръства Цариградското шосе? За кога да очакваме сеира с всенародното търкаляне на плочника пред президентството, гарнирано с коленичения, въздишки и поцелуйки? За утре ли, когато въздухоплавателния ще си издуха носа, дуднейки за дрона? Айде малко театър на открито, че съвсем се схванахте пред тези клавиатури, няма кой да ви го тури!

 66. 66 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#49] от "t5eyes":

  Явно от сараите вече са готови с нов "спаситил"!

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  Отварям “Сега” и чета: ПРОПАДНА УЧАСТЪК ОТ НОВОСТРОЯЩАТА СЕ МАГИСТРАЛА ЕВРОПА.

  Все хубави новини - гарантирано от
  Главанаци за
  Еничарско
  Разсипване на
  България.

  БАСТА!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 69. 69 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#50] от "samoedin":

  Това е доказателство, че определението на Борисов по отношение на Караянчева е точно!

 70. 70 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1647 Неутрално

  Борисов - бивш служител на Народната Милиция , дългогодишен член на Комунистическата партия между 1979 и 1991 година, предложен от Бригадир Аспарухов за главен секретар на МВР и придобил генералски чин по предложение на Ахмед Доган с указ потвърден от Георги Първанов 🙌 няма как да не е честен.
  Но защо при търсене в Гугъл „Борисов евро”, в меню изображения се появяват снимки с бяла спалня и шкафче с милиони евро!?

  ГЕРБ направете нещо 😞 😞 😞 моля ви!

 71. 71 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 182 Неутрално

  Откровено казано, снимките са доста скапани. А заради разплутото тяло са и отблъскващи. Не че нивото на Борисов е високо, но не виждам особен смисъл да трупа банкноти в спалнята на държавна резиденция. Никой не събира пачки от рушвети в нощно шкафче, докато отвън го пази НСО. Много елементарен сюжет, не мога да си обясня какво се цели с тази глупост.

 72. 72 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Не го ли е страх, че стоя пистолет може да се самоубие?!?

 73. 73 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2442 Весело

  До коментар [#20] от "НеКой":

  #чакамедападнатнакочатопките
  #клатятсеотдавна

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 74. 74 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 849 Неутрално

  Тотално се омота, горкия селянин. Подавай оставка, Баце, не ни мъчи. И себе си мъчиш.
  А Гешев да образува разследвания. А че ние ше пуснем сигнали до ЕС, това е ясно.
  Blagodaria :-)

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 944 Весело

  До коментар [#45] от "inlineonline":Алоу, какво става бре, гледам, че „народбото недоволство“ вече се изсипва по площадите и задръства Цариградското шосе? За кога да очакваме сеира с всенародното търкаляне на плочника пред президентството, гарнирано с коленичения, въздишки и поцелуйки? За утре ли, когато въздухоплавателния ще си издуха носа, дуднейки за дрона? Айде малко театър на открито, че съвсем се схванахте пред тези клавиатури, няма кой да ви го тури!
  —цитат от коментар 65 на Santos


  Не става. Театрото на народния артист е по-забавно.

  Наближава моментът, когато ченето му ще увисне като това на правешкия му гуру.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79 Профил на bretschneider
  bretschneider
  Рейтинг: 786 Неутрално

  Т'ва със пачките е същито с бели конци, бахти некадърния фотошоп, но иначе е притеснително да те снимат докато спиш, НСО-то кво дреме?!

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1859 Весело

  Като гледам дето спи е само Ненчо Балабанов🤓

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Нагъчкал си правителството с московски агенти барабар с лоената торба, дето си му служи за вице, ама инак е безукорно честен. Дядо му нам ко си. Машала бе, гьонсурат.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 85. 85 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 867 Неутрално

  Като знам произхода на Тиквоча, нещо от рода на кърджалиската т.п., може и да излезе, че Бацулинга си е спретнал сам активно мероприятие. А може и просто да се е разложила милиционерската шайка и да са й изпуснали края на службите и банкянския пъпкин вече да е пътник.
  Задава се на хоризонта първия отбор на БКП или нов проект с участието на суперпопулисти като чалгата Слави и разни други изпаднали дегенерати.
  България се овъртоли в миш-маша на службите и един Бог знае какво ще излезе от това.
  Обаче колко мангизи отмъкнаха тия....това по чекмеджетата са за семки и естествено за електората.
  Абе има нещо супер неясно в цялата история, но със сигурност Буда е потънал в лайната с два крака.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на Anton Andonov
  Anton Andonov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Човека има едно малко брадва с него спа.
  Да видим след тия записи, че и снимки ще има ли масови неочаквани инфаркти като при Мишо Бирата, жена му и Вальо Танов. Голем смех става, ганстерска война от най-висок ранг с употреба на оръжия за масово поразяваме, съд, прокоратура, парцали, пардон медии, май няма да се вземат заложници, ще е или, или.

 88. 88 Профил на MrHide
  MrHide
  Рейтинг: 523 Весело

  Така е! Той си призна всичко?!

  Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 90. 90 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  Те програмите за гласово разпознаване, за фотомонтажи и за видеомонтажи ще прегреят... Мат’ряла е много лош!

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 93. 93 Профил на 65
  65
  Рейтинг: 220 Неутрално

  Ледът се пука гаспада съдебни заседатели!

 94. 94 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2784 Неутрално


  Нищо от случващото не ме изненадва. Освен едно - че Борисов обитава вилата за министър-председателя в Бояна. Сигурен съм, че някога си живееше в къщата в Банкя. Което не беше изключение - Костов си остана в Драгалевци, Сакскобургготски - във Врана. Интересно - защо ли се е изнесъл?

 95. 95 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  До коментар [#90] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  “Борисов призна, че думите му в записа са частично верни, призна и за автентичността на една от снимките - тази, на която се вижда той самият.”

  Т.е. признал си е и че на записа е той, и спалнята е негова.

  Язък за децибелите на форумната гербава агитка.

  Дано да им платят по ведомост, че да не са дибидюс капо.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  Да се придържаме, че си безукорно честен и тъпоглавите ще повярват.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 98. 98 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1421 Неутрално

  До коментар [#78] от "beastie: ПРеоважаемеа МУдиратур е педерунгел-герберунгел, контролиран от мафиотската организация ГЕРБ и лиже мазния анус на червеногъзото мутре Бойко Борисов.":

  Ще ти кажа, нека да направя едни по-подробни проучвания!

 99. 99 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1859 Неутрално

  Като гледам какви лоши мат’рали изкарват срещу Бойко Бирисов... направо ме е страх да си помисля какъв ще е следващият...

 100. 100 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 660 Неутрално

  "Аз съм безукорно честен" - какво си призна Борисов

  Лайтмотив на всеки изпечен лъжец . Така си мислел и Лъжлив Съби , та какмо остава за Простия лъжец .


За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK