Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

Специализираната прокуратура не е повдигнала нито едно обвинение по разследването за търговия с влияние, но периодично публикува разговори между бизнесмена Пламен Бобоков и секретаря на президента Пламен Узунов.

© Дневник

Специализираната прокуратура не е повдигнала нито едно обвинение по разследването за търговия с влияние, но периодично публикува разговори между бизнесмена Пламен Бобоков и секретаря на президента Пламен Узунов.Специализираната прокуратура разпространи нова порция съобщения, разменяни между бизнесмена Пламен Бобоков със секретаря по правни въпроси и антикорупция на президента Пламен Узунов. Този път сред разговорите има и извадки на реплики, разменени с посланика на България в Алжир Румен Петров (към момента на разговорите и до 18 декември 2018 г. съветник по въпросите на Близкия изток и Северна Африка на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева).


От прокуратурата не публикуват целите разговори, а само избрани части от тях. Не съобщават и какво точно доказват разменените реплики, които държавното обвинение разпространява в 12 снимки, нито пък за какво престъпление точно са уличаващи.


Личните разговори са част от разследването за търговия с влияние. Към момента нито бизнесменът Бобоков, нито президентският съветник Узунов, нито пък Румен Петров имат повдигнати обвинения по това разследване, но въпреки това разговорите се разпространяват в публичното пространство. Бобоков вече предупреди, че ще предприеме правни действия и определи публикуването на кореспонденцията му като противоконституционна.
В публикуваните днес (29 юни) разговори се споменава отново казуса с арестувания танкер "Бадр", говори се за посланик в Абуджа (Нигерия) и се обсъжда публикация на министър Захариева в Twitter, както и лостовете, с които можело да й се въздейства. В разговорите не се споменава директно, но от контекста може да се предположи, че Бобоков опитва да уговори евентуална среща на либийски пратеник с президента Румен Радев, тъй като "Захариева се е покрила и либийците страшно са се обидили".


Поредната порция разговори са публикувани само няколко часа след като президентът Румен Радев отправи критики към работата на прокуратурата - според него се наблюдава "очевидна тенденциозност на прокуратурата, и то с нарушение на закона и вземане на страна в политическите игри". "Това за мен е недопустимо. Такова едно заиграване е несъвместимо с демокрацията", коментира държавният глава.


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


От съобщението се разбира, че държавното обвинение е възложило на ДАНС да направи детайлен и задълбочен анализ на комуникацията на Бобоков с Узунов и Петров (В комуникацията двамата са обозначени съответно с Prezident-Pl. Uzunov и MVR-Rumen Petrov, а от контекста на разговорите може да се предположи кои хора стоят зад тези акаунти. Дали това действително е така, е въпрос на доказване пред съда - бел. ред.).


От прокуратурата твърдят, че между 2018 и 2020 г. Бобоков получава и препраща много сведения, файлове и снимки на документи, които имат външнополитически характер. По разследването вече е изготвена компютърно-техническа експертиза на мобилни устройства, ползвани от Бобоков, а заключението предстои да бъде анализирано и от ДАНС.


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


Заради избирателно публикуваните откъси от разговори, което през последната година се превърна в основен похват на прокуратурата да информира, се налагат и някои разяснения по разговорите.


Петата серия разговори - танкерът "Бадр" и делото във ВАС


Петата част от разпространените от прокуратурата разговори на Пламен Бобоков започва със съобщение, което той изпраща на 4 август до Пламен Узунов, в което се посочва единствено: "Румен Петров - Алжир".


По същото време Бобоков започва и активна комуникация с Румен Петров, от когото получава множество сведения, включително файлове и снимки на документи, твърдят от прокуратурата. От своя страна Бобоков препраща част от получената информация към Узунов и обратното, посочват още от прокуратурата.


На 20 август 2018 г. Петров изпраща на Бобоков кратко съобщение с текст "Оценка" и прикачен текстови файл. Файлът и информацията в него не е сред разпространените до медиите, а според прокуратурата в него се съдържа информация за фирми и действията към онзи момент по казуса със задържания танкер "Бадр".


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


Темата с танкера се споменаваше и в предишни снимки на разменени текстови съобщения между Пламен Бобоков и Узунов, публикувани от прокуратурата. Двамата са обсъждали решение на Върховния административен съд (ВАС) по дело на регистрираната в Малта компания "Либиан навигейтър лимитед" срещу Изпълнителната агенция "Морска администрация". Компанията е собственик на либийския кораб BADR, който през 2017 г. е задържан в Бургас, а през 2019 г. напуска българските териториални води, но със сменено име и флаг. (Повече за казуса четете тук.) През 2019 г. ВАС решава, че "Морска администрация" не е имала право да задържа либийския танкер в Бургас. Разговорите станаха повод миналата седмица председателят на ВАС Георги Чолаков да разпореди вътрешна проверка дали има теч на информация в съда.


Тогавашният съветник на Екатерина Захариева - Румен Петров, пише на Бобоков, че има опасения за изхода на делото:


"Според един мой приятел, много печен адвокат, който погледна развитието на делото във ВАС - шансовете за положителен изход на делото в полза на либийците са много ниски, тъй като ВАС също ще гледа само процедурата без да изследва първопричината (фалшивия ипотечен договор). Според него адвокатите на либийците е трябвало да атакуват това основание (ипотечния договор) в отделно наказателно дело в криминалния съд" и "Имам основание да му вярвам, защото той е много печен адвокат".


Бобоков отвръща кратко с думите: "Ще видим".


Кой ще се срещне със специалния либийски пратеник


До началото на миналата година, Бобоков и Узунов разменят помежду си официални дипломатически документи - паметни бележки и вербални ноти, изпращани и разменяни между властите в Либия и президентството и външното министерство на България. На 7 януари м.г. Пламен Бобоков пише до Узунов за специален либийски пратеник и го призовава за сериозна реакция с няколко реплики:


"Трябва да реагирате сериозно, адаш!!! Захариева се е покрила и либийците страшно са се обидили".

"Натискай адаш, сега е момента! И моля те поговори с боса! 10мин. среща със спец. пратеник на Либия ще свършат повече работа от 10г дипломатически напъни!!! Пиарът за боса ще е убийствен и признанието на Либия също!!! Либия има 100 пъти по голям потенциал от Азербайджан, например!;-))"


След това Бобоков пише: "Ако прецениш че мога да звънна на началника, дай знак?", а секретарят на президента му отговаря: "Сега е малко по-спокоен. Може да опиташ. Сега говорихме".


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


Малко по-късно Бобоков изпраща на Узунов снимки на "CV-то на либийския пратеник", а на 9 януари Узунов му изпраща снимка на визитната картичка на пратеника.


От разменените реплики между Бобоков и Узунов не се разбира еднозначно дали действително е имало разговор по телефона или лично между бизнесмена и президента Радев, нито пък дали е осъществена среща със специалния либийски пратеник и ако е имало такава - кой е участвал в нея, какви теми са били обсъждани и дали е довела до някакъв резултат.


Още разговори за посланици и "лостове за въздействие"


В началото на юни 2019 г. Бобоков говори с Румен Петров за посланическото място в Нигерия.


"Привет Румба! Да напомня, че чакам предложение за Абуджа!!!!", пише бизнесменът до Петров.


Той пък му отговаря, че не е забравил и допълва: "Не е лесно да се намери човек, който би могъл да отговори на очакванията ти и да върши работа".


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


В предишна порция разговори прокуратурата публикува разменени реплики от 19 юни 2019 г. с обяснението, че Бобоков е изпратил на Узунов биография на Жоро Кираджиев с уточнение, че "това е "моето (на Бобоков - бел. ред.) предложение за Абуджа (Нигерия)!".


В интервю миналата седмица Пламен Бобоков обясни, че има бизнес в Либерия и е разговарял лично с президента на страната, за концесия на пристанище там. "Не с президента на България", подчерта той по повод първоначални коментари от прокуратурата, че е водил разговори за посланик в Нигерия с лице с имунитет.


Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

© Прокуратура на РБ


България няма посолство в Либерия, а то се обслужва от мисията в Нигерия. През февруари тази година беше съобщено, че Жоро Кираджиев ще замести Веселин Делчев в мисията там, но все още няма официална информация, че е поел поста. Според съобщения от май тази година временно управляващия посолството в Абуджа е Георги Йовчевски.


На 19 декември 2019 г. Бобоков и Петров обсъждат и позиция на министъра на външните работи Екатерина Захариева, която е изразена в социалната мрежа Twitter.


Румен Петров говори и за "лостовете за въздействие". "Тя има два ориентира - ББ и медийния облик. И третият е егото. Така, че ако това са лостовете за въздействие", пише Петров. От публикуваните от прокуратурата откъси не се вижда да е получен отговор на тези коментари.


В четвъртък миналата седмица (25 юни) самата Захариева бе на разпит в специализираната прокуратура, за да даде обяснения за назначенията на посланици в Алжир и Нигерия. От обвинението тогава заговориха за елегантна намеса на президентството в този процес.


Захариева привиква за обяснения посланика в Алжир


Министерството на външните работи ще извика за обяснения посланика на България в Алжир Румен Петров или ще изиска писмени обяснения от него. Това се разбра от позиция на ведомството, разпространена до медиите няколко часа след като прокуратурата публикува разговорите.


"Ръководството на МВнР се запозна с оповестените от прокуратурата данни, според които Румен Петров, дългогодишен дипломат, бивш съветник на министъра и настоящ посланик в Алжир, обсъжда служебни въпроси: официални срещи и дипломатическа кореспонденция, с лица извън дипломатическата служба. Припомняме, че МВнР оказва пълно съдействие на прокуратурата и че сме убедени, че всеки трябва да носи отговорност за действията си", заявяват от министерството на външните работи.


"Същевременно, независимо от разследването, МВнР ще извика за обяснения посланик Румен Петров, а при невъзможност пътуването да се състои в момента, ще изиска писмени обяснения", добавят още от там.


В предишните серии разговори, разпространени от прокуратурата:
Бобоков и Узунов обсъждат консултантски договор и посланици в Алжир и Нигерия (серия 4) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат отново решението за либийския танкер и се уговарят за срещи (серия 3) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат искане на руски гражданин за гражданство, криминална регистрация на либийски гражданин и проверка на номерата на луксозни автомобили (серия 2) - тук
Бококов и Узунов обсъждат решението на ВАС за либийския танкер (серия 1) - тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (121)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 809 Любопитно

  Гешефтурата съвсем превъртя - поне да каже за какво ги разпространява тези СМСи. Или пожеланието на премиера-слънце "да направим президента смешен" е закон за нея и каскетите търсят под дърво и камък??

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 2. 2 Профил на Smoke
  Smoke
  Рейтинг: 724 Неутрално

  "Съспенс - визуална и комуникативна драматизация на сюжетния материал в един филм или роман, или казано по друг начин, възможно най-интензивното представяне на драматичните ситуации, като се използват различни елементи, които да породят напрежение или очакване на опасни и непредвидими за героите ситуации.

  Добре изграденият съспенс и стегнатото действие на сюжета са задължителен елемент за всеки трилър. След съспенса идва хорърът, чието очакване или проявление нагнетява съспенса" :)))

  Прокурватурата вече се е шлайфала и развива действието плавно, за да има напрежение и вътрешна фантазия у зрителя. А не като Цветан Цветанов, който изведнъж и наведнъж прочете целия диалог между лекарите от Г.Оряховица, обвинявайки ги, че уж били давили полуживо бебе в кофа :)

 3. 3 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 858 Неутрално

  Гешефтурата съвсем превъртя - поне да каже за какво ги разпространява тези СМСи. Или пожеланието на премиера-слънце "да направим президента смешен" е закон за нея и каскетите търсят под дърво и камък??
  —цитат от коментар 1 на stein


  По-скоро отклоняват вниманието от снимките и записите на Бойко. Но когато отклонят вниманието от него веднъж, той прави нов гаф.

 4. 4 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално


  Защо ли на Божков му се получава това, което на прокуратурата - не?

  Може би защото Божков доказа престъпление, а прокуратурата доказва, че за нищо не става - освен за смях и на кокошките.

 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  Това сега ли трябва да ни разсее от скандалите около последните записи на ББ, на пълния съпорт на Божков, на скандалите с Еврото ? Жълтее, става за пресата на успелия млад мъж, но не за друго.....

 6. 6 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1652 Неутрално

  Прокурорите сами се принизяват до ролята на обикновени воайори. Иска се минимум професионализъм, за да се разграничава престъпно от непрестъпно, едно престъпление от друго престъпление. Но явно това е твърде висока летва за остриетата на прокуратурата. В заслепението си да надъхват публиката в определена посока, резултатът е ужасно олекване - чалгари на правосъдието...

 7. 7 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Външният ни министър отзова ли посланика? А защо още не е арестуван? Да не би хората на Борисов просто да разиграват цирк?

 8. 8 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4133 Весело

  До коментар [#1] от "stein":

  Гешефтурата съвсем превъртя - поне да каже за какво ги разпространява тези СМСи.
  —цитат от коментар 1 на stein

  Ами че то е съвсем очевадно - в президетството се занимават с предателство и шпионство. Или по-точно с Глава Първа от Особената част на Наказателния кодекс.
  Което е една крачка от предизвикване импийчмънт на "боса" им...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 9. 9 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  До коментар [#6] от "inn":

  " Прокурорите сами се принизяват до ролята на обикновени воайори. Иска се минимум професионализъм, за да се разграничава престъпно от непрестъпно, едно престъпление от друго престъпление. Но явно това е твърде висока летва за остриетата на прокуратурата. В заслепението си да надъхват публиката в определена посока, резултатът е ужасно олекване - чалгари на правосъдието..."

  Един череп свърши много повече работа пред всички нас и показа нагледно какво се случва зад кулисите относно корупционен бизнес за милиард, а прокуратурата и за чеп за зеле не става в момента !

 10. 10 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 1833 Любопитно

  няма как служител (началник отдела ГДБОП) на службата на такова високо ниво да бъде купен с 5000 лева
  ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

  Това е изявление от съседна статия, (бивш директор на ГДБОП)
  Просто ми интересно, какви са цените у началника на отдела при президента.? Колко струват услугите на БСП. Важно е.

  "Чуждестранен агент"
 11. 11 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 604 Неутрално

  Нищо съществено. Видяхме обвиненията на Гешев до какво водят - нищо, оправдателни присъди.
  Разсейват пушека от Пепи Еврото, но ние не сме тъпи.
  Разследвайте Осемте Джуджета!

 12. 12 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 864 Неутрално

  "От прокуратурата не публикуват целите разговори, а само избрани части от тях. Не съобщават и какво точно доказват разменените реплики, които държавното обвинение разпространява в 12 снимки, нито пък за какво престъпление точно са уличаващи."
  -----------
  Прокуратурата на РБ сведена до ролята и нивото на жълтите пеевски парцали. Позор!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Неутрално

  До коментар [#8] от "Депутат 241":

  Защо няма обвинения ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на tej35648o41
  tej35648o41
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хунтата сама си го вкарва с тия чатове, защото пак изниква темата с отвличането на танкера Бадр.

 15. 15 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Неутрално

  До коментар [#10] от "putinxujlo":

  Нали знаеш тарифите на ГЕРБ. Това ти е достатъчно.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 16. 16 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2214 Неутрално


  « Специализираната прокуратура разпространи нова порция съобщения ... «


  Баси,
  в цял свят обвинение и защита си ги мерят в съдебната зала, а само у нас прокуратурата обвинява в медиите .
  Това не го е правил дори и Андрей Януариевич Вишински !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 17. 17 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2287 Неутрално

  Не знам прави ли впечатление на някой , че не излизат никакви записи и компромати за Пеев и Доган?

  SHADOWS of SOFIA
 18. 18 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 366 Весело

  До коментар [#11] от "hashtag Нормална държава":
  "но ние не сме тъпи."

  Тъкмо обратното.

 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3549 Весело

  До коментар [#17] от "K2":

  " Не знам прави ли впечатление на някой , че не излизат никакви записи и компромати за Пеев и Доган?"


  Прави ли ти впечатление, че 30 + години сараите трупат стотици милиони, без значение кой е на власт ? Парадната власт се сменя, задкулистната си е все тая ! Ти какво очакваш ? Някой да посегне на нея ли ? Банкянлията ? .........

 20. 20 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2287 Неутрално

  До коментар [#17] от "K2":" Не знам прави ли впечатление на някой , че не излизат никакви записи и компромати за Пеев и Доган?" Прави ли ти впечатление, че 30 + години сараите трупат стотици милиони, без значение кой е на власт ? Парадната власт се сменя, задкулистната си е все тая ! Ти какво очакваш ? Някой да посегне на нея ли ? Банкянлията ? .........
  —цитат от коментар 19 на samoedin


  За себе си имам обяснение , но не искам да го споделям , защото някои от съфорумците са тънко обидчиви.

  SHADOWS of SOFIA
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2567 Неутрално

  Вече не е сигурно , на кого в сагата нервите не ще издържат......засега , тъпотиите откъм прокуратурата не впечатляват особено , още повече , че привличат и други институции подвластни на изпълнителната власт...ще вземе да се окаже в един момент , че премиерът изобщо не е бил в час , какво се върши и от кого в разните министерстава , а това не говори добре за претенциите му , особено , когато твърди , че ще бъде запомнен......с какво , вече не се знае.

 23. 23 Профил на Благовест Цветанов
  Благовест Цветанов
  Рейтинг: 540 Неутрално

  Само за да се заглушат скандалите с премиера и неговите снимки и аудиозаписи - прокуратурата вади напълно необосновано компромати. Премиерът напълно умишлено намеси Радев със скалъпената история с дрона, защото ще е много лошо ако на запад се досетят кой е източника на снимките.

  “Най-добрия начин да отмъстиш на врага си е да не приличаш на него.“ - М. Аврелий
 24. 24 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 317 Неутрално

  Аз не мога да разбера, как може прокуратурата за всичко да е крива на един издател, който пък непрекъснато се оплаква, че му отнемат свободата на словото.
  Та нали тук всяка втора статия е против прокуратурата, някой да го е обвинил за това???

 25. 25 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  Всичко това е много интересно, обаче какво общо има с незаконни отпадъци, каквото е обвинението. Както и защо прокуратурата гази Конституцията на РБ?

 26. 26 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4133 Весело

  До коментар [#13] от "КМЕТ В СЯНКА":

  До коментар [#8] от "Депутат 241":Защо няма обвинения ?
  —цитат от коментар 13 на КМЕТ В СЯНКА

  Защото има "лице с имунитет" и прокурорските мухи летят около него...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2287 Неутрално

  Аз не мога да разбера, как може прокуратурата за всичко да е крива на един издател, който пък непрекъснато се оплаква, че му отнемат свободата на словото.Та нали тук всяка втора статия е против прокуратурата, някой да го е обвинил за това???
  —цитат от коментар 24 на НеКой


  Ами аршина им е крив. Обвинява за мнение. А за изтекли записи в които има директни закани а това подлежи на член от наказателния кодекс си трае.

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Неутрално

  До коментар [#26] от "Депутат 241":

  Няма такова лице в тези разговори. Жалка история.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 29. 29 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2214 Неутрално

  Аз не мога да разбера, как може прокуратурата за всичко да е крива на един издател, който пък непрекъснато се оплаква, че му отнемат свободата на словото.Та нали тук всяка втора статия е против прокуратурата, някой да го е обвинил за това???
  —цитат от коментар 24 на НеКой  На въпросите ти беше отговорено вчера с оправдателната присъда за Прокопиев, Трайков и Дянков .
  Други въпроси ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 30. 30 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2017 Неутрално

  До коментар [#8] от "Депутат 241":

  То и за Трайчо Трайков, Прокопиев и Дянков ти беше напълно ясно.

 31. 31 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Тия от прокуратурата, защо не разследват Бадр и онези 5 милиона евро искани от един наш евродепутат,ами си играят с някакви безобидни и нищо незначещи чатове.

 32. 32 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#13] от "КМЕТ В СЯНКА":

  До коментар [#8] от "Депутат 241":Защо няма обвинения ?
  —цитат от коментар 13 на КМЕТ В СЯНКА


  Защото няма за какво.

 33. 33 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 836 Неутрално

  Поредния човек, който се опитва да свърши работата, която властта и администрацията трябва да свършат, бива преследван от гещапо. Да не споменаваме, че самата власт и администрация са замесени в пиратското превземане на танкера Бадр и все още няма нито един подведен под отговорност за опита за кражба на чуждо имущество за милиони. Вместо това се погват хората, които се опитват да поправят кашата, която управляващата мафия забърка.
  Резултата от делото ще е, както по-делото ЕВН, ще бъде оправдателни присъди, а ние всички дружно ще платим милиони обезщетения на братя Бобокови, както и ще преглътнем неразкритите работни места, съкратените работници в Монбат и Приста Ойл.
  Управлява ни глупава, алчна, корумпирана ченгеджийска мафия, начело с Бойко Борисов и ДПС.

  No Pain No Gain
 34. 34 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2287 Неутрално

  Тия от прокуратурата, защо не разследват Бадр и онези 5 милиона евро искани от един наш евродепутат,ами си играят с някакви безобидни и нищо незначещи чатове.
  —цитат от коментар 31 на registriran


  Забранено им е лекуващия лекар

  SHADOWS of SOFIA
 35. 35 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2434 Неутрално

  Изключително забавно четиво за това, как гербавите сомалийци вчера са слагали лепенки "застраховано от СИК" и са участвали в магистрални грабежи, днес са решили да преминат на кораби, мислейки си, че е същата работа.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 36. 36 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 508 Весело

  Български бизнесмен излезе с името и лицето си и разказа как ОПГ, в която участва и прокуратурата, му е откраднала бизнес с 20 млн. годишен оборот, а каскетите ни занимават с някви либерийци и нигерийци?

 37. 37 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7044 Неутрално

  Според Гешев, никой няма право да разговаря с никого, по никакви теми и по никакъв повод. Всеки разговор, според това, който го провежда, може да се превърне в доказателство за арест. Няма такава прокуратура.

 38. 38 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2959 Неутрално


  Прокуратурата е екшън-инсталация.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3121 Неутрално

  https://www.dnevnik.bg/biznes/2020/06/29/4084695_bulgariia_spori_s_brjuksel_star_ili_nov_proekt_e_aec/?ref=id&_ga=2.205853459.165822965.1581011321-1019678247.1581011321 #comment-74
  Брех, тия ОПГерб-жени затуъ ли Боеко им вика ПКП* ?
  https://frognews.bg/novini/jenata-deputata-gerb-lachezar-ivanov-mozaka-upravata-firma-tsekite.html

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 41. 41 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Тъп, по-тъп, спецкаскет.

 42. 42 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1151 Весело

  дайте нещо за пръскачките ,по автентично изглежда...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 43. 43 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Весело

  До коментар [#39] от "putinxujlo":

  Явно съм те уцелил в десетката щом така подскачаш русначе мамино.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 44. 44 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Весело

  До коментар [#40] от "Николай Колев":

  Свински черва.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 45. 45 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Прокуратурата да го духа.. ще изкарва га има осъдителни...... Шибаняци селски....

 46. 46 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  Тва не е "Волуяк-нюз"....... ще изкарва прокуратурата .… га има осъдителни...... Шибаняци селски....

 47. 47 Профил на thegift
  thegift
  Рейтинг: 249 Неутрално

  От цялата работа аз разбрах, че хората са се опитвали да оправят бакиите на държавата, забъркани от ГЕРБ с отвлечения танкер, и разбрах какви са приоритетите на външния ни министър. Ако прокуратурата продължава да се опитва по този начин да докаже, че Радев е корумпиран, Божков може спокойно да спре да вади доказателства срещу Боцко и компания - тая работа ще я свърши Гешев вместо него.
  Абе, това да си толкова тъп не трябва ли да е подсъдно?

 48. 48 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 1833 Весело

  До коментар [#43] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Не плачи, путенофил .
  По бързината, с която ти отговорил на моя коментар, ясно се вижда - кой от нас е уцелил в десетката:)))

  "Чуждестранен агент"
 49. 49 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 602 Неутрално

  В крайна сметка прокуратурата стана смешна

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 50. 50 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4335 Неутрално

  До коментар [#26] от "Депутат 241":

  Съветникът на президента НЯМА имунитет!

 51. 51 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 783 Неутрално

  Случаят с танкера Бадр е срамен за България. Намесени са полицаи, евродепутат от Герб, фалшива ипотека....

  Каскетът дипломирал се в Симеоново трябва да разследва този случай.

  Но да сме реалисти. Каскетът си е каскет. По-далеч от побоищата в циганската махала няма да стигне.

  Опитвал се е. Не става.

 52. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4408 Весело

  До коментар [#48] от "putinxujlo":

  Всички виждат освен теб. Руснак та дрънка !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 53. 53 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами аршина им е крив. Обвинява за мнение. А за изтекли записи в които има директни закани а това подлежи на член от наказателния кодекс си трае.
  —цитат от коментар 27 на K2


  Това едно. Ами замитането на обвинението, че Борисов е взел рекет в размер на 97 милиона лева?

 54. 54 Профил на tos_buratino
  tos_buratino
  Рейтинг: 260 Неутрално

  Част от парите от подкупи, прибирани от един от арестуваните шефове на ГДБОП, бяха намерени в апартамента на полицайката Фикирлийска.
  Оказа се, че в ГРОП има депутатка на име Йорданка Фикирлийска. Случайно май се явява майка на полицайката.
  Прокуратурата, друг път много приказлива, затаи този факт. Леле, ако полицайката носеше фамилия Радева, какъв медиен джангър щеше да настане.

 55. 55 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#6] от "inn":

  Както винаги казвам, трябват само ниаколко стъпки:

  -прокуратурата вън от съдебната власт, само съдът има място там
  -уволняване на всички сегашни прокурори
  -създаване на независима прокуратура като дирекция ли, агенция ли, нещо такова
  -назначаване на хора в тази прокуратура чрез конкурс, най-добре под европейски надзор за обективност и прозрачност
  -забрана за участие в този конкурс за всички досегашни прокурори ( може и не всички да са мърша, но сами си направиха това име..) Има достатъчно млади хора, които ще пожелаят да кандидатстват

  Ако се направи, сигурен съм, че почти веднага ще се види резултатът....

  Мечтиииии....
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  .... Гнусно и незаконно е прукурата да плющи записи и тем подобни снимчици........"ама такова унакова наблюдаващият гей" казал и местната "пръскачка" измислила.......Ако имат някакво значение за делото да ги приложат.... Смешници селски........

 58. 58 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 799 Любопитно

  Дали прокуратурата ще застане на страната на пиратите и ще обвини тези,които са предотвратили международен скандал?

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 59. 59 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Това е изявление от съседна статия, (бивш директор на ГДБОП)
  Просто ми интересно, какви са цените у началника на отдела при президента.? Колко струват услугите на БСП. Важно е.
  —цитат от коментар 10 на putinxujlo


  Ти уж много мразиш Путин, а се връзваш на най-елементарни путински номера. Позицията на президентски съветник е точно никаква. Обаче, в Бълхария, полицията е основниЯ играч в пазара на наркотици и прикрива и извършва всякакви престъпления. Почна ли да стопляш или да ти го нарисувам в картинки?

  А Бобоков, в интервюто си с Дремджиев, сам каза, че е търсил близък човек и даде напълно логично обяснение защо.

 60. 60 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Весело

  Тея ги видяхме вече !!!!.... . Пълни нещастници......но на 18 заплати + 2...... Щот били от село.......

 61. 61 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Това едно. Ами замитането на обвинението, че Борисов е взел рекет в размер на 97 милиона лева?
  —цитат от коментар 53 на ойроман


  67

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дали прокуратурата ще застане на страната на пиратите и ще обвини тези,които са предотвратили международен скандал?
  —цитат от коментар 58 на Майндърбайндър


  Този въпрос може да го зададеш в Туитър. Бухалката е особено активна и там. Естествено, отново с нашите кинти.

 64. 64 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  ех че сладурско... каскетите ни съобщават, че са ударили Бобоков заради другаръ Емил Радев, тимаджия и по съвместителство - евродепутат, така ли

 65. 65 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3851 Неутрално

  Активни прокурорски мероприятия за отвличане вниманието от мега скандалите с Борисов и неговата кохорта от министри престъпници.

 66. 66 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2930 Весело

  До коментар [#50] от "vassilun":

  Но пък Гешев е лош , а съдът засега е добър

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 67. 67 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  ...... Мен ме интересува повече, що са такива "металомани" и що така ги влече "миталъ".......верно че са от село, тея всички ..... ама баш толкуз...... И оня "Еврото"....... са се чудя , дали ги "крои" или "шие " каскетите............. https://bit.ly/3i9AdTl

 68. 68 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  Ако помислим, без да оневинявам Бобоков, но мислейки за ББ и ОПГ-то покрай него, стигам до следните изводи:
  1. Ако посланик е някой от на ББ дебилите ще иска майка си баща си за съдействие.
  2. След 1. е по-лесно да лобираш за твой човек за посланик. И по-евтино!
  3. Законът "ти на мен, аз на теб" важи с пълна сила, което си е корупция реално.

  Очаквам още от всичко по много. Мисля, че Божков сега започва:)

 69. 69 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Прокуратурата включи дипломат в поредната серия разговори "Узунов-Бобоков"

  Простотията набира скорост . В скоро време , в поредицата от " престъпни факти " май ще се появи и името на Путин . За да придобият напъните на прокуратурата , - по - специално на имитацията на Главен прокурор , да представи очевадните поръчани изцепки срещу Президента авторитетност пред международната антикорупционна общност .

 70. 70 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#47] от "thegift":

  "Абе, това да си толкова тъп не трябва ли да е подсъдно? "
  Не:) Ще е тъп колкото си иска. Проблема е, че е на такава длъжност, където се изисква морал и акъл. На тоя трябва да му се връчи мотика и да почва.

 71. 71 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Специализираната прокуратура разпространи нова порция съобщения, разменяни между бизнесмена Пламен Бобоков със секретаря по правни въпроси и антикорупция на президента Пламен Узунов. Този път сред разговорите има и извадки на реплики, разменени с посланика на България в Алжир Румен Петров (към момента на разговорите и до 18 декември 2018 г. съветник по въпросите на Близкия изток и Северна Африка на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева)

 72. 72 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3200 Неутрално

  До коментар [#40] от "Николай Колев":

  Четох за тази-извънредно-умна-бизнесдама в Афера.бг. В статията са изредени и фирмите, в които въпросната Камелия Цоклинова има участие, над 30 са.
  Интересно, дали гл. прокурор ще си "причини" изчитането на сигнала на Васил Божков и поне симулация на проверка по него:
  https://afera.bg/жената-на-личния-лекар-на-бойко-борисо/

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 73. 73 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  И хоп - Кръвното на Простия 300 / 200. Това би убило и бик , но на нашия нищо му няма .

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4275 Весело

  До коментар [#37] от "Роси":

  Да другорко Роси, точно по подобни "теми" е "нормално" да разговарят мастит червен олигарх и държавни служителчета, на които ние плащаме заплатките им, и да определят външната ни политика...
  Жалка, пародийна история!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 76. 76 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално


  От прокуратурата не публикуват целите разговори, а само избрани части от тях. Не съобщават и какво точно доказват разменените реплики, които държавното обвинение разпространява в 12 снимки, нито пък за какво престъпление точно са уличаващи.

  И защо трябва да да публикуват подробности и да съобщават изобщо за какво иде реч . В скоро време ще е достатъчно да напишат Код президент и всяка герберска тикво ще може да се досети , че става въпрос за президенто и Бобоков и Си е и самостоятелно да си съчинява историята на и подробностите зца престъплението .

 77. 77 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4275 Неутрално

  Разговорите на Бобоков с близкия до външната ни министърка, както и с много близкия до президента, за първи път дават доказателства за каква проядена от корупция администрация имаме!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 78. 78 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  ...... Иса ко... виц: ======="Петю" викал......"виж кооо Банев по добре врабче в ръцете от колкото щъркел в небето......дай едни 350 кила миталъ и ще сме топ.....и се потупвал по кобура ....======

 79. 79 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3121 Весело

  До коментар [#72] от "Bramasole":
  Дамата се е реализирала с труд и талант, ама на умнокрасивите само схеми са им в главите.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 80. 80 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално


  Личните разговори са част от разследването за търговия с влияние. Към момента нито бизнесменът Бобоков, нито президентският съветник Узунов, нито пък Румен Петров имат повдигнати обвинения по това разследване, но въпреки това разговорите се разпространяват в публичното пространство. Бобоков вече предупреди, че ще предприеме правни действия и определи публикуването на кореспонденцията му като противоконституционна

  Бобоков да не предупреждава , а просто да ги предприема и да съобщи , че е ПРЕДПРИЕЛ подобни мерки . Все още е свободен човек , а предупреждението ще предизвика Даниелчо 2 да предприеме мерки да му попречи л Зъбещ се помияр се плаши само от сопа .От изпечена на припек леска .

 81. 81 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3121 Неутрално

  Кат стана дума за прокуратурата, Гешака громи анархолибералите:
  https://twitter.com/IvanGeshevPG/status/1277504146644623361

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 82. 82 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Весело

  В разговорите не се споменава директно, но от контекста може да се предположи, че Бобоков опитва да уговори евентуална среща на либийски пратеник с президента Румен Радев, тъй като "Захариева се е покрила и либийците страшно са се обидили".

  Може да се предположи , което означава , че може и ДА НЕ СЕ предположи . Докато в записите на Простия НЕ СЕ предполага , , а кирактно СЕ КАЗВА че Простия е извършил интимна интервенция към европейските си колеги Изотзаде . Ало , Гешев , не ти ли мирише на изнасилване , бе ?.

 83. 83 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ех че сладурско... каскетите ни съобщават, че са ударили Бобоков заради другаръ Емил Радев, тимаджия и по съвместителство - евродепутат, така ли
  —цитат от коментар 64 на extraCACA


  Интересно, от тук нататък, кой будала ще им даде паролите си? Пълно криптиране и да се спасяват. По този начин така наречената прокуратура сама си торпилира бъдещите разследвания.

  Ама, дреме им на борисовчетата за реално разследване на реални престъпления. Те са бухалка на Борисов.

 84. 84 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Неутрално

  До коментар [#80] от "papуre":

  Абе ква търговия с влияние......... Радев да изкара записите от пазърлъка за назначаване на посланици......с Бойчо (по телефона) и с "министърката млада" и неопитна и блееща........и филма ще свърши.......... А и впрочем за евродепутатките гъзъви и черноморската и ........

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на thegift
  thegift
  Рейтинг: 249 Неутрално

  До коментар [#79] от "Николай Колев":

  Не знаех, че на това му викали талант, ама щом казваш.

 87. 87 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4275 Весело

  До коментар [#81] от "Николай Колев":

  Няма кой да прочете. Не че има значение...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 88. 88 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  От съобщението се разбира, че държавното обвинение е възложило на ДАНС да направи детайлен и задълбочен анализ на комуникацията на Бобоков с Узунов и Петров (В комуникацията двамата са обозначени съответно с Prezident-Pl. Uzunov и MVR-Rumen Petrov, а от контекста на разговорите може да се предположи кои хора стоят зад тези акаунти. Дали това действително е така, е въпрос на доказване пред съда - бел. ред.). И какво от това , че ще установят кой стои за акаунтите . Че това и всеки , прочел до сега публикуваните измислици , може да ПРЕДПОЛОЖИ , кой стои зад акаунтите . Кое е престъплението , което гони прокуратурата и каква е връзката между имейлите и ПРЕДПОЛАГАЕМОТО престъпление ?. това да обяснят дебилиге , ако имат ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ . За факти да не говорим .

 89. 89 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 2389 Весело

  Ми ако стане известно публично...... Как оня Бойчо реши да вкара недоразумението Ал.Йорданов за евродепутатка????? Кой лобира ва? Хахаха....

 90. 90 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  [quote#81:"Николай Колев"]Кат стана дума за прокуратурата, Гешака громи анархолибералите:
  https://twitter.com/IvanGeshevPG/status/1277504146644623361[/quote ]

  Something went wrong, but don’t fret — let’s give it another shot.

  Да не би да си е ограничил тъпизмите само за регистрирани потребители? Онзи ден беше веселба, криеше и блокираше всички наред.

 91. 91 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1370 Неутрално

  Вече няма никакво съмнение, че Каскетът е нищо друго освен бухалка на Баце.
  При това възпроста.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 92. 92 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#88] от "papуre":

  Детайлният и задълбочен анализ на комуникацията на Бобоков с Узунов и Петров ще покаже, че тримата са се опитвали да оправят батака, в който беше вкарана страната с кораба "Бадр" и поради който Либия заплаши, че ще призове България да бъде обявена за пиратска държава.

  Детайлният и задълбочен анализ на описания лично от Борисов разговор между него и Гешев показва, че двамата са уточнявали кой по-успешно се прави на луд. Като категорично е установено, че по-успешно се прави Борисов защото на Гешев изобщо не му се налага.

 93. 93 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#88] от "papуre":

  Детайлният и задълбочен анализ на комуникацията на Бобоков с Узунов и Петров ще покаже, че тримата са се опитвали да оправят батака, в който беше вкарана страната с кораба "Бадр" и поради който Либия заплаши, че ще призове България да бъде обявена за пиратска държава.

  Детайлният и задълбочен анализ на описания лично от Борисов разговор между него и Гешев показва, че двамата са уточнявали кой по-успешно се прави на луд. Като категорично е установено, че по-успешно се прави Борисов защото на Гешев изобщо не му се налага.

 94. 94 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Весело

  До коментар [#1] от "stein":Гешефтурата съвсем превъртя - поне да каже за какво ги разпространява тези СМСи.

  Гешев не читател - Гешев писател . Готви се за поприще на криминалния терен . Ще се стреми поне до славата на инспектор Стрезов . Пък за Еркюл Поаре и Агата Кристи - Аллах керим ...

 95. 95 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално


  До коментар [#2] от "Smoke":"Съспенс - визуална и комуникативна драматизация на сюжетния материал в един филм или роман,

  Но когато дебил се заеме с изготвянето и консруирането на съспенс , накрая се стига до Ситком .

 96. 96 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Весело

  До коментар [#7] от "ойроман":Да не би хората на Борисов просто да разиграват цирк?

  Я !!! Че как се сети ?.

 97. 97 Профил на ойроман
  ойроман
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Като категорично е установено, че по-успешно се прави Борисов защото на Гешев изобщо не му се налага.
  —цитат от коментар 92 на Един препатил


  :D

 98. 98 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Крайно време е някой да осъди този простак,който се пише за главен прокурор,а не познава Коституцията на Република България и другите закони.

 99. 99 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 639 Неутрално

  До коментар [#70] от "rincewind":На тоя трябва да му се връчи мотика и да почва.

  По- добре е да настъпи мотиката . И ако не му подейства , някой да я хване за дръжката и да започва . Тогава и нов национален празник може да имаме .
  :

 100. 100 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Конституция на Републикс България -"Чл.. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.
  (2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления."
  Господин Гешев за всичко това,което публикувате имате ли разрешение от съдебната власт? А кой ви разрешава да ги разпространявате?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK