"Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов

"Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов

© Надежда Чипева, КапиталБизнесменът Пламен Бобоков, обвиняем заедно с брат си Атанас, за участие в организирана престъпна група по разследването за незаконен внос и преработка на отпадъци от чужбина, обяви пред Би Ти Ви, че прокуратурата не се занимава с работата си по същество, а с производството на боливудски продукции. Той каза и че някои от оповестените от нея данни са откровени лъжи.


Обяви, че ценностите в държавата са сбъркани, че нищо в нея не става без връзки и контакти и не знае как обикновените хора се справят в тази ситуация.


Заяви, че с брат му обичат да помагат и винаги се подкрепяли стойностни хора, които да получат шанс да се развият.


"Добро утро, бос"
Бобоков обяви, че като разпространява снимки и кореспонденции, намерени в мобилните телефони на разследваните, прокуратурата цели да постигне масово втълпяване на определени тези. Разказа, че доброволно е предоставил телефона си заедно с кодовете за достъп и вече съжалява, защото не е очаквал публикации с откритата информация в тях.


Разговорите на Бобоков с различни хора, сред които и президентския секретар Пламен Узунов, с посланика на България в Алжир Румен Петров и други бяха разпространени от прокуратурата с уточнението, че се води разследване за търговия с влияние. По това разследване обаче до момента няма нито един обвинен.


На свой ред показа разпечатана на хартия част от кореспонденция с премиера Бойко Борисов, започваща с "Добро утро, бос", с което го кани на спешна среща във връзка със задържания в български териториални води либийски танкер "Бадр". Посочи, че тогава Борисов взел адекватни мерки по случая, а той поискал срещата, защото се опасявал, че има опасност България да бъде обявена за пиратска държава, което ще навреди на бизнеса му в Либия ("Приста ойл" е изнасяла за там масла - бел. а.).А се обърнал така към него, защото бил "бос" на държавата. Обяви, че тази комуникация е от 31 март 2019 г.


Темата с танкера се споменаваше в някои от разговорите и разменените текстови съобщения между Пламен Бобоков и Узунов, публикувани от прокуратурата. Двамата са обсъждали решение на Върховния административен съд (ВАС) по дело на регистрираната в Малта компания "Либиан навигейтър лимитед" срещу Изпълнителната агенция "Морска администрация". Компанията е собственик на либийския кораб "Бадр", който през 2017 г. е задържан в Бургас, а през 2019 г. напуска българските териториални води, но със сменено име и флаг. (Повече за казуса четете тук.) През 2019 г. ВАС решава, че "Морска администрация" не е имала право да задържа либийския танкер в Бургас. Разговорите станаха повод миналата седмица председателят на ВАС Георги Чолаков да разпореди вътрешна проверка дали има теч на информация в съда.


Скрийншот от предаването на Би Ти Ви.

Скрийншот от предаването на Би Ти Ви.


От думите на Бобоков се разбра, че прокуратурата и ДАНС не си вършат работата по случая, а година и половина след решението на ВАС за освобождаване на танкера той още стои тук, като в това време е сменял няколко флага в опит да избяга.


В отговор на уточняващ въпрос посочи, че е нормално да нарича Борисов "бос", каза, че говори фамилиарно, защото се познават от много години. "Какво лошо съм направил, като съм се опитал да спася България от голям международен скандал", попита риторично той. На мен ми е важно да имаме добри отношения с Либия, България да не е пиратска държава и да не е в черния списък, допълни бизнесменът, като посочи, че в противен случай би загубил бизнес възможности.


"Не виждам нищо позорно и никакво престъпление да се общува с държавната администрация", коментира той по повод изнесените от прокуратурата кореспонденции между него и съветника на президента Пламен Узунов. За него каза, че се познават от около 2 години, като определи, че са "нормални приятели, без някакви ексцесии". Няма нещо извънредно в нашите отношения, допълни той. Обяви, че както вече са установили разследващите, няма телефона на държавния глава, посочи, че е разговарял с него при официални събития.


Обяви, че според него "нещо в ценностната система на нашата държава куца".


Без контакти в България нищо не се случва


В разговора Бобоков каза на водещия, че е твърде наивен, ако смята, че в България назначенията и въобще всичко се случва по нормалния начин. Така той обясни подкрепата, както я определи, която с брат си са оказвали на "стойностни" хора в България, които са имали нужда от помощ. Пример за това е и ходатайстването му за назначаването на русенския прокурор Николай Николов, който междувременно подаде оставка.


Единствено съм искал да му дадат възможност. Помагаме. Да се опитам да дам възможност на един млад човек да се развие, нищо повече, обясни позицията си той. Обобщи, че в България всичко е с връзки и "никой не те брои за жив в община, в болници, ако нямаш на кого да се обадиш, умираш прав и всички го знаят". Обяви, че му е жал за обикновените хора, които нямат на кого да се обадят за съдействие.


В отговор на въпрос по друга оповестена от прокуратурата негова кореспонденция обяви, че не е назначавал посланици и това няма как да стане. Подчерта, че не е кадрувал, но е препоръчвал стойностни хора, които били дефицитни в България. Посочи, че никой бизнесмен не разчита, като отиде в чужбина, съответният дипломат да му свърши някаква работа. Единственото е да присъства на срещи с местни бизнес като по този начин удостовери подкрепата на държавата, което е част от функциите на дипломатите. "Тежко му на бизнесмен, който очаква дипломат да му свърши работата", коментира той. Допълни, че е съвсем нормално даден бизнесмен да търси подкрепа от държавата за бизнеса си в чужбина.


"Гешев сигурно има сериозни обвързаности"


Само мога да гадая какво ще извадят още, но това е недопустимо, това беше тотално дъно, обяви Бобоков по адрес на прокуратурата, която оповестява публично частни кореспонденции, до които се е добрала. "Той, Гешев, сигурно има много сериозни обвързаности, като гледам какво се случва в България", заключи той.


Определи разследването срещу себе си и брат си като сериозно и брутално организирано нападение, придружено с втълпяване на инсинуации "само и само да бъдем подведени под някаква отговорност". Посочи обаче, че прокуратурата няма никакви доказателства, достойни за обвинение. "Липсата на доказателства срещу нас е една от причините за тази истерия в прокуратурата. Всички нарушения на конституционните ми права, всичко е насочено да втълпява масово какви лоши хора, черни хора и търговци с влияние са Бобокови", анализира той.


"Аз вече не вярвам на тази прокуратура", коментира бизнесменът. Добави, че при събраните 66 тома доказателства по разследването в 64 тома неговото име не се споменава, а в останалите цитираните свидетелски показания са, че не го познават. Обяви, че не познава арестувания по случая зам.-министър на околната среда Красимир Живков, нито негови приближени. Прогнозира, че един ден с брат му ще бъдат напълно оправдани, но делото ще се протака колкото е възможно повече.


В отговор на въпрос посочи, че се познава с друг обвиняем - Васил Божков, след като снимки на двамата бяха публикувани от изданието "Пик", като кадрите са взети от неговия телефон, който се намира у разследващите. Каза, че 2 или 3 пъти са били заедно на почивка със семейството на Божков. "Не сме близки приятели, никога не сме имали общи интереси и бизнес, имали сме допирни точки", обобщи той.


Ние не цапаме


Отхвърли вчерашното съобщение на прокуратурата, че част от отпадъците, генерирани от търговско дружество, собственост на Атанас и Пламен Бобокови, са били загробвани в землището на Червен бряг и с. Рупци. Обясни, че бизнесът им включва рециклиращи предприятия, в които се усвояват близо 95% от акумулаторите, а останалите отпадъци по договор се предоставят на съответните фирми за съхранение.


Посочи, че това струва годишно около 600 хил. лв., а брутната печалба на "Монбат" годишно е 25 млрд. лв. и никой бизнесмен при това съотношение не би си рискувал печалбата, за да спести разходи от такъв порядък за съхранение. Попита дали, ако прокуратурата открие сред заровени отпадъци бутилка на "Шел", ще подведе под отговорност петролната компания.


Обяви, че с брат си спазват "уставно" закона като нямат нищо общо с вноса на италиански боклук, а внасят само скрап.


В разпространените от прокуратурата разговори до момента:


Бобоков и Узунов обсъждат искано от затворник помилване (серия 6) - тук
Бобоков, Узунов и дипломат обсъждат арестувания танкер "Бадр" и международната политика (серия 5) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат консултантски договор и посланици в Алжир и Нигерия (серия 4) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат отново решението за либийския танкер и се уговарят за срещи (серия 3) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат искане на руски гражданин за гражданство, криминална регистрация на либийски гражданин и проверка на номерата на луксозни автомобили (серия 2) - тук
Бококов и Узунов обсъждат решението на ВАС за либийския танкер (серия 1) - тук


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (166)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 237 Любопитно

  Защо Гешев не показа тези СМС-и досега?

 3. 3 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 523 Неутрално

  Опаа, да не се окаже, че и той е помагал...

 4. 4 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 237 Любопитно

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  И да даде "кодовете" на телефоните на прокуратурата.

 5. 5 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2412 Неутрално

  Пламен Бобоков правилно начрича проруската мутра борисов "Бос", макар че тази дума и ма и друг смисъл, който също вярно характеризира банкянския пияница…
  Един друг, много по-известен човек от Бобоков, отдавна характеризира борисов като мутра и бандит. При това този човек за да напише тази грама, значи е използвал фактически данни от разузнаването…
  Да си припомним:

  Джон Байърли - "Мърсотията":
  "…..
  13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата”).
   
  14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на „Лукойл България” Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира „Лукойл” в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда танто-за-танто, публичните договорки на Борисов с „Лукойл” са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали...."

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 6. 6 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  До коментар [#3] от "zero_day":

  "Опаа, да не се окаже, че и той е помагал..."

  Ще се окаже, че всички "големи" в държавата са оплетени в олигархично-мафиотски връзки и зависимости, и че в КАРТЕЛА няма наши, няма ваши.

  Сякаш не го знаехме от 20 години насам.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 7. 7 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  "бос" е различно от "Бос".

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 8. 8 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3101 Любопитно

  ,, Добро утро БОС "! е това е мафиотсака държава ! Някой съмнява ли се още?

 9. 9 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1811 Неутрално

  Всеки обвиняем е готов на всичко в хода на своите защитни стратегии....

 10. 10 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2412 Весело

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  От кой да бъде арестуван? От гешев?

  Гарван гарвану око не вади.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 11. 11 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 940 Весело

  ха-ха, независимият,смел каскет ,с целият му блясък ,и с цялата му радост

 12. 12 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2334 Любопитно

  "В отговор на уточняващ въпрос посочи, че е нормално да нарича Борисов "бос", каза, че говори фамилиарно, защото се познават от много години. "

  От много години, демек от когато Баце беше бос на биячите в СИК ?

  I Want To Believe
 13. 13 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ..........."води либийски танкер "Бадр......"

  Май всичко се върти около този танкер! Никой не казва обаче с какво той е толкова важен.

  Иначе "Добро утро, бос" без изненади! На кратуната всички с пари явно му имат телефона и се обръщат с малко име или такова целящо подмазване.
  Каскето какво ли ще каже за този СМС или пак за пореден път няма да си го причини.

 14. 14 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ..........."води либийски танкер "Бадр......"

  Май всичко се върти около този танкер! Никой не казва обаче с какво той е толкова важен.

  Иначе "Добро утро, бос" без изненади! На кратуната всички с пари явно му имат телефона и се обръщат с малко име или такова целящо подмазване.
  Каскето какво ли ще каже за този СМС или пак за пореден път няма да си го причини.

 15. 15 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  До коментар [#8] от "hodounski":

  ",, Добро утро БОС "! е това е мафиотсака държава !"

  Това е ГАНГРЕНА, която - уви - е обхванала целия организъм.

  Няма как да се реже до здраво, защото здраво няма.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 16. 16 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1576 Неутрално
 17. 17 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3957 Разстроено

  Връзките у нас са непреодолимо (за съжаление) наследство от комунизма. Боя се, че това явление никога няма да изчезне.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 18. 18 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 691 Неутрално

  “Без контакти в България нищо не се случва“ - колко е прав, добре дошли в мутро-милиционерския посткомунистически Ориент..: )

  Freedom of speech
 19. 19 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2668 Разстроено

  "Без контакти в България нищо не се случва" - е, не е ли и ТОЙ причина за подобни изкривявания на ценностната система в България?!? Нека някой млад, изучен, амбициозен, изпълнен с идеи и мечти човек в България реши да се реализира, да работи за себе си, за семейство, общество и ще го направи по какъв начин в среда, с босове, инструменти, кръгове и телефонно право!?! Изгнила държавност, погубила ентусиазъм, надежди, стабилност на толкова много българи... Вече 30 години след изгнилия соц, реализираме див и заразен капитализъм. Жалко подобие на пазар, бизнесмени, хора...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 20. 20 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2412 Неутрално

  "бос" е различно от "Бос".
  —цитат от коментар 7 на Боян Таксиров


  Различно е, но не и за нашия!
  Нашият е бос "Бос"!
  Защото очевидно това е едно просто устроено човече, прочело само една книга през живота си...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 21. 21 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Весело

  Защо Гешев не показа тези СМС-и досега?
  —цитат от коментар 2 на Panda


  Не иска да си го причини, ръйшли!

 22. 22 Профил на yardadin
  yardadin
  Рейтинг: 294 Весело

  Нещо нулите в печалбата май са с три повече?
  “Посочи, че това струва годишно около 600 хил. лв., а брутната печалба на "Монбат" годишно е 25 млрд. лв”

 23. 23 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Явно си шари и Бобоков за перачницата. И на Божков тв и не само.
  Иначе доста нагъл, Георги Тошев се поизплаши наистина.
  Тук е ясно, че вярват на него, а не на прокуратурата.
  По олигарска линия както се казва.

 24. 24 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4616 Весело

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  То неговият телефон е много стар и няма кирилица 😂😂😂, тези съобщения са фалшиви 😂😂😂 така, че нямя нужда да си го причинява прокуратурата, само допълнителна работа без причина 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 25. 25 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 523 Неутрално

  До коментар [#3] от "zero_day":"Опаа, да не се окаже, че и той е помагал..."Ще се окаже, че всички "големи" в държавата са оплетени в олигархично-мафиотски връзки и зависимости, и че в КАРТЕЛА няма наши, няма ваши.Сякаш не го знаехме от 20 години насам.
  —цитат от коментар 6 на Norman Granz


  Прав си, всеки нормален човек го знае и усеща, но чак сега почваме да виждаме на практика нещата.

 26. 26 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Гешев, коментар? Къде си, Каскет, излизай от Туитър, че там ти се подиграват хората, това не ти е ПИК

 27. 27 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Защо Гешев не показа тези СМС-и досега?
  —цитат от коментар 2 на Panda


  Елементарно, Уотсън! Просто защото го няма в предадените му телефони и таблети.

  "...показа разпечатана на хартия част от кореспонденция с премиера Бойко Борисов..."

  Как става това, след като телефоните не са в него?

  Отивам за бира и пуканки...

  "Последният комунист на планетата ще умре в България." Димитър Талев, "На завой"
 28. 28 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1231 Весело

  Цитат от статията:

  "...Посочи, че това струва годишно около 600 хил. лв., а брутната печалба на "Монбат" годишно е 25 млрд. лв. и никой бизнесмен при това съотношение не би си рискувал печалбата, за да спести разходи от такъв порядък за съхранение...".

  Един журналист навремето ми каза че той бил "човек на думите, а не на числата"....или че се справял с думите по лесно, отколкото с числата...нещо от този род.

  Вероятно е така, ама все пак има разлика между милиард и милион, нали. За бога, бюджета на България е от порядъка на 50-60 млрд, как журналист може да напише че брутната печалба на Монбат била 25 млрд?

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 29. 29 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3368 Неутрално

  "В отговор на уточняващ въпрос посочи, че е нормално да нарича Борисов "бос""!

  "Добро утро Бос!"
  Това е нивото на управлението на държавата и на самата държава. Но на софиянчетата им харесва и те крепят шайката. Би ли могъл Боко без тях, да се бие в гърдите като орангутан?

 30. 30 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  До коментар [#28] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":

  Ти на това журналисти му викаш...

 31. 31 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Весело

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz

  И да даде "кодовете" на телефоните на прокуратурата.
  —цитат от коментар 4 на Panda


  Бе вие още малко ще Му поискате и ключа от чекмеджето на нощното Му шкафче, където си държи парите!

  Не му го причинявайте на Каскетя ...

 32. 32 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Става интересно. Медийното правосъдие инсценирано от прокуратурата се оказа не до там продуктивно.
  А сега и с това "Добро утро Бос" ще последва тишина.

  SHADOWS of SOFIA
 33. 33 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#6] от "Norman Granz":

  "Ще се окаже, че всички "големи" в държавата са оплетени в олигархично-мафиотски връзки и зависимости, и че в КАРТЕЛА няма наши, няма ваши."

  Всеки ден става все по-страшно и по-страшно. Досега го предполагахме, но сега вече го знаем със сигурност. Шефът на централна банка играе "Назад, назад, моме Калино" с банкер, когото трябва да проверява и който се оказва, че използва банката си за лична касичка, хазартен бос, заради когото министър на финансите приема неслучаен закон, "ало Ваньо", най-висшите борци против наркотиците закрилят наркобизнеса, крадене на бизнес с помощта на съда какво ли още не. Сливане на политическа власт и капитал - май това беше точното определение за олигархия. Не, че светът не го е виждал. В САЩ втората половина на 19-ти век до Голямата депресия е било същото и сега май отчасти го има. Давам ги за пример като класически пример за развита държава. Песимистичният извод е: трябва да чакаме стотина години и яка депресия, за да станем нормална държава.

 34. 34 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6249 Весело

  Боце Бос и Косе Босе.
  Али Баба и останалите.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 35. 35 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2412 Весело

  а добрутро е тулупи... добре ли спахте https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/videos/559166788293134/?t=1
  —цитат от коментар 16 на extraCACA


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Показателен филм на Антикорупционния фонд:

  https://www.facebook.com/watch/?v=559166788293134&t=1

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 36. 36 Профил на Glock
  Glock
  Рейтинг: 61 Неутрално

  едните не просто , че законите ги ловят, ами дори им скалъпват обвинения, клевети и съдебни процеси, а тези, които са най-виновни са в управлението и не са разследвани точно нито един път. И на това демокрация ли му викате. После къде били чуждестранните инвеститори, еми няма ги и няма и да дойдат, освен тези които искат да перат пари с краля Слънце.

  “In the Kamigata area, they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things.” ― Yamamoto Tsunetomo, Hagakure: The Book of the Samurai
 37. 37 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  До коментар [#28] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ":Ти на това журналисти му викаш...
  —цитат от коментар 30 на НеКой


  Изглежда думите ми вчера по повод прокуратурата се оказаха в десетката. Какво ще кажеш?А

  SHADOWS of SOFIA
 38. 38 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 884 Весело

  До коментар [#24] от "padrino": Отговоря на Боса,наистина е на латиница!)))

 39. 39 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Весело

  Става интересно. Медийното правосъдие инсценирано от прокуратурата се оказа не до там продуктивно.А сега и с това "Добро утро Бос" ще последва тишина.
  —цитат от коментар 32 на K2


  Като за ония 700 млн. на Черепа ...
  И въобще "темата Черепа" ...

 40. 40 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Дневник, няма ли да обърнете повече внимание на терориста от идил, заловен в Бургас.
  Стига с тоя Бобоков, той е ясен.

 41. 41 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1495 Весело

  Въпросът е защо да "помагаш" и да плащаш такса "спокойствие", ако:

  1. контрагентът взема парите и сетне се ослушва или дори те напада (справка - Божков)
  2. ако не му платиш, нищо не може да ти направи, защото не може да формулира едно кадърно обвинение, язък за бухалката, дето му е паднала в ръцете
  Защо да плащаш, наистина?


  Ако няма държавни и общински поръчки и европейски пари, остава само енергетиката с нейните задължителни миксове и регулации. За европейските пари както сега не им пука, току виж станало приоритет след някоя и друга година и тръгнало методично вадене на зъби. Енергетиката е друга работа и неслучайно студеният резерв стана пенсионен фонд на по-дългосрочно мислещи мафиоти.

 42. 42 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Дневник, няма ли да обърнете повече внимание на терориста от идил, заловен в Бургас.Стига с тоя Бобоков, той е ясен.
  —цитат от коментар 40 на НеКой


  Добър опит!

  SHADOWS of SOFIA
 43. 43 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  Теми колкото искаш, свалянето на статуи в САЩ, бунтът на белите срещу чернокожите безредици, лъжите на Китай относно данните за коронавируса, терористичните атентати в Рединг и Глазгоу, абе има какво да се пише.

 44. 44 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  БОС-а на разпит и да му бъде запорирано веднага чекмеджето!😂

  Превзета държава!
  А прокуратурата е далеч и от боливуд, по-скоро евтино порно от 70-те!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 45. 45 Профил на syq39620164
  syq39620164
  Рейтинг: 27 Неутрално

  [quote#4:"Panda"][/quote]


  До коментар [#4] от "Panda":

  няма да има нужда - на Баце е наистина ще е 0000 :) че трудно ги помни иначе

 46. 46 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1495 Весело

  Подсъдимият Божков разменя съобщения с Боса. Подсъдимият Бобоков разменя съобщения с Боса.
  Някаква структура се очертава, не мислите ли?

 47. 47 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Теми колкото искаш, свалянето на статуи в САЩ, бунтът на белите срещу чернокожите безредици, лъжите на Китай относно данните за коронавируса, терористичните атентати в Рединг и Глазгоу, абе има какво да се пише.
  —цитат от коментар 43 на НеКой


  Има да. Що не сети за Света София в Истанбул? Нали си ортодоксален Християнин. И защо смелия Бос , мълчи страхливо?

  SHADOWS of SOFIA
 48. 48 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1614 Разстроено

  Песимистичният извод е: трябва да чакаме стотина години и яка депресия, за да станем нормална държава.
  —цитат от коментар 33 на grajdanin1


  Това е оптимистичния извод. Реалистичния извод е, че ставаме все по-малко и по-малко нормална държава!

 49. 49 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 624 Неутрално

  свински комунистически черва

  BG e мини империя на злото.
 50. 50 Профил на Даниел Панев
  Даниел Панев
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#27] от "ТНТ":

  С устройства на Apple е още по-елементарно, Уотсън - просто ги пази в iCloud и може да ги достъпи от всяко друго устройство :)

 51. 51 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1614 Гневно

  "Обяви, че според него "нещо в ценностната система на нашата държава куца".

  Той и такива като него са отвратителното, което не куца, ами смачква всичко свестно в държавата!

 52. 52 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1741 Неутрално

  "Добро утро, бос"
  Ето ОПГ. Ясни и кой е ръководител на ОПГ-то. Не виждам, какво се ослушва още Гешев?

 53. 53 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 624 Неутрално

  и този е целувал ръка, ама е забравил да я целува по-често

  BG e мини империя на злото.
 54. 54 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 585 Неутрално

  До коментар [#29] от "Judjuk":

  Не, че нещо, но на последните местни избори Бойко загуби реално половин София.
  За сметка на това, Тиквоча е боК в повечето областни градове и малки населени места, да не говорим за селата.

 55. 55 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Неутрално

  До коментар [#38] от "angeles":

  Какво става с опорките от Златното руно ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 56. 56 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Весело

  Дневник, няма ли да обърнете повече внимание на терориста от идил, заловен в Бургас.Стига с тоя Бобоков, той е ясен.
  —цитат от коментар 40 на НеКой

  Добър опит!
  —цитат от коментар 42 на K2


  Ба, добър!

  Отчаян вопъл към разсейване на вниманието!

 57. 57 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2904 Неутрално

  До коментар [#27] от "ТНТ":

  Ти да не си милиционер? Вероятно си четеш мейлите само от твоя компютър, защото си ги писал и получил на него, а? :)))

  Бивш tww09306483.
 58. 58 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  [quote#56:"xm..."][/quote]

  +

  SHADOWS of SOFIA
 59. 59 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1614 Разстроено

  Песимистичният извод е: трябва да чакаме стотина години и яка депресия, за да станем нормална държава.
  —цитат от коментар 33 на grajdanin1


  Това е оптимистичния извод. Реалистичния извод е, че ставаме все по-малко и по-малко нормална държава!
  —цитат от коментар 48 на plamen_b


  Най-"успялите" в България осъзнават, че нищо не става "по нормалния начин":

  "Бобоков каза на водещия, че е твърде наивен, ако смята, че в България назначенията и въобще всичко се случва по нормалния начин."

 60. 60 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  До коментар [#47] от "K2":

  Знаеш ли защо?
  Защото съм и реалист.
  В Турция християнството е обречено.
  А ози само използва случая, за да мобилизира ислямското си стадо.
  Рано или късно ще стане джамия Света София, това мисля аз.
  Дали можем да им отвърнем като затворим джамията в София?
  Може би да, но трябва да сме готови за много мръсни удари.
  Вие тук ще сте първите, които ще пропискате, че арабите от женски пазар няма къде да пискат в петък.

 61. 61 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2904 Неутрално

  До коментар [#40] от "НеКой":

  Нищо не е ясно...! Само виждаме, че прокуратурата се превръща в нещо като придатък на Пик и Блиц. Развяват по медии извадки от текстови съобщения, като се мъчат да доказват нещо. Но какво, не е ясно...

  Бивш tww09306483.
 62. 62 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1542 Неутрално

  До коментар [#56] от "xm...":

  Естествено, какво са за вас няколко жертви като в Сарафово.
  На жълтите павета е важно да има пачки от олигарсите.

 63. 63 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  И таа буйна радоз на разградската улица ще завърши с нищо.

  По други причини, но те не интесуват никого.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 64. 64 Профил на Барба Ганьос прУфесУр доФтор на нЕУките
  Барба Ганьос прУфесУр доФтор на нЕУките
  Рейтинг: Весело

  И сега поради "големия" обществен интерес ГешеФтурата ще изземе телефоните на Борисов, ще му иска кодовете, ще го извика на разпит, ще пусне ПиАр гьобелсарийка с неговите смс-и Пеевски, Ковачки, Доган...


  А дано, ама надали. Кой е Бррба Ганьос - само Баш-главатар на Тиквостан, а Пеевски- само обикновен депутат. Двамата стоят в двата края на ОГРОМНИ парични потоци от бюджета - но и това не е важно за ГешеФтурата. Според ГешеФтурата няма обществен интерес към тях, те са обикновен хора с пачки, кюлчета и пистолети, НЕ огигарси.

  В никаъв случай - който не вярва, да пита кака Севда, или Иво Никодимов от Кошлук Тв.

  Бай Ганьо уби Алеко, Барба Ганьос - Милен!
 65. 65 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1286 Весело

  нямал бил телефона на Резидентина хи хи
  гоуем лажец тоя

  пльок:
  Pl.Bobokov до Prezident – Rumen Radev
  Добро утро от Монровия!
  Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначение на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия!
  Огромни благодарности за подкрепата!
  ако има нужда от нещо съм на линия 24/7

  иейййй!
  яко чат!

 66. 66 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  До коментар [#47] от "K2":Знаеш ли защо?Защото съм и реалист.В Турция християнството е обречено.А ози само използва случая, за да мобилизира ислямското си стадо.Рано или късно ще стане джамия Света София, това мисля аз.Дали можем да им отвърнем като затворим джамията в София?Може би да, но трябва да сме готови за много мръсни удари.Вие тук ще сте първите, които ще пропискате, че арабите от женски пазар няма къде да пискат в петък.
  —цитат от коментар 60 на НеКой


  Целия Православен свят праща протестни ноти. Признай си. Бос е страхлив и мълчи като .....Караянчева

  SHADOWS of SOFIA
 67. 67 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1496 Неутрално

  99 процента от хората са вършили нещо нередно през живота си и могат да бъдат ‘подведени’ при желание. Бобокови са от бизнесмените които правят истински бизнес и не ми е съвсем понятно защо е опитът да бъдат съсипани. Не точат ДС, не оставят захар на дъжда, не покваряват населението с талончета и хазарт. Предполагам им е поискано я съпортче я да купят левски или друг клуб и те са отказали.

 68. 68 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Весело

  И Бобокови минават в кнтранастъпление ! След известно ослушване, ошумоляване и изчакване, решиха да поемат по пътя на Божков........

 69. 69 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 3862 Весело

  До коментар [#40] от "НеКой":

  Колко 20-годишни терористи от идил могат да нанесат щети на България колкото един 60-годишен бос?
  Задача за 7-ми клас!

 70. 70 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Весело

  " "Добро утро, бос""

  Някой има ли си идея защо бос не е с голяма буква ? В крайна сметка на тоя ръка му се целува !

 71. 71 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  До коментар [#32] от "K2":

  “Медийното правосъдие инсценирано от прокуратурата се оказа не до там продуктивно.”

  Тази игра могат да я играят и други...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 72. 72 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Любопитно

  " "Аз вече не вярвам на тази прокуратура", коментира бизнесменът. "

  Повечето хора никога не са и вярвали ! Те не са били милионери, не им се е налагало да са сервилни към силните на деня ! Съответно, когато ги " подгонят" - да обръщат палачинката !

 73. 73 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1286 Весело

  " "Добро утро, бос""Някой има ли си идея защо бос не е с голяма буква ? В крайна сметка на тоя ръка му се целува !
  —цитат от коментар 70 на samoedin


  който си чати с Радев на "ти"
  нему ръка цалува
  за подкрепата:
  Pl.Bobokov до Prezident – Rumen Radev
  Добро утро от Монровия!

  Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначение на посланик в Нигерия с акредитация в Личерия!
  Огромни благодарности за подкрепата!

 74. 74 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4351 Весело

  " Бобоков обяви, че като разпространява снимки и кореспонденции, намерени в мобилните телефони на разследваните, прокуратурата цели да постигне масово втълпяване на определени тези. "

  Добро утро Бобокови ! Когато ви подгонят и има опасност да загубите всичко, което сте градили в тая държава, всички изведнъж ставате бунтари срещу матрицата, в която до вчера гласи ви изобщо не можеше да се чуе, освен : добро утро, бос !

 75. 75 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Неутрално

  99 процента от хората са вършили нещо нередно през живота си и могат да бъдат ‘подведени’ при желание. Бобокови са от бизнесмените които правят истински бизнес и не ми е съвсем понятно защо е опитът да бъдат съсипани. Не точат ДС, не оставят захар на дъжда, не покваряват населението с талончета и хазарт. Предполагам им е поискано я съпортче я да купят левски или друг клуб и те са отказали.
  —цитат от коментар 67 на Big Muzzy


  Пропускате "разработката" към Президента.
  Там е заровено кучето!

 76. 76 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3368 Неутрално

  До коментар [#29] от "Judjuk":Не, че нещо, но на последните местни избори Бойко загуби реално половин София.За сметка на това, Тиквоча е боК в повечето областни градове и малки населени места, да не говорим за селата.
  —цитат от коментар 54 на Killing Joke


  Той и тук спечели, но взе 20 хиляди гласа. София му дава половин милион.

 77. 77 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 534 Весело

  До коментар [#20] от "Рим":

  Ех,мечти,мечти!Сложи си шапка - слънцето яко те е ударило,булдоче!

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 79. 79 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Не зная за кой ли път ще трябва да напиша това - Колегите на д-р Николай Михайлов трябва незабавно да освидетелстват онова нещо, което е назначено за главен прокурор на Република България и което нещо възприема себе си като "инструмент на Господ"! Това нещо е крайно опасно за всички нас, които живеем, все още, на Територията, тъй като държава отдавна вече няма!
  Това същото нещо, показва ежедневна липса на познания, на морал, на съвест, на доблест, на почтеност и съчетава в себе си най-долните милиционерски страсти.
  Това нещо, освен че се изживява като "инструмент на Господ", определя себе си и като съвременен Робин Худ, който "въздава" справедливост, бори се за бедните и убива със "стреличките" си богатите. Това е изключително тежка форма на шизофрения, при която пациентът е с разтроено личностно самосъзнание.
  Моля Ви, д-р Михайлов, съберете колегиум и го освидетелствайте!!!

 80. 80 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  ПРемиерът няма морално право да поддържа лични отношения с други хора освен със свои роднини и стари приятели. Всякакви нови приятелства, след поемане на поста премиер, трябва да ги криминализираме.

  Отвратителен е този език и обръщения между официално лице с други граждани.
  ББ е длъжен да говори на Вие и със строителните работници които среща докато обикаля на инспекции.

  подпис
 81. 81 Профил на Glock
  Glock
  Рейтинг: 61 Неутрално

  Само от 2 скролвания си личи , че тоя некой е човек на тиквата , правещ неуспешни опити да отклони вниманието от темата. Естествено един средноинтелигентен човек веднага би се досетил какво цели милиционерската пионка.

  “In the Kamigata area, they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things.” ― Yamamoto Tsunetomo, Hagakure: The Book of the Samurai
 82. 82 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 294 Весело

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Борисов да бъде арестуван, защото някой си се обърнал към него с "бос" в смс? Ами да напишем всички, които не понасяме корумпираните ви лидери, по един смс на Бойкикев, Атанасов и Кънев с обръщение 'бос' и да искаме да ги арестуват за това?

 83. 83 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 884 Любопитно

  До коментар [#79] от "Косьо Генчев": Че то да не ни е за пръв път,главен прокурор с шизофрения!???

 84. 84 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1156 Неутрално

  Гледах интервюто,нагъл тип,мисли,че всичко му е позволено и щом е за бизнеса му,няма значение кой ще му свърши работа!Ако бяха толкова благородни,защо нито една организация на едрия бизнес не излезе поне с някаква декларация за подкрепа?Всичко йкоето той върши е правилното,той определя стойностните хора,той е той!
  Ако е виновен да върви в затвора,доста по смирен ще бъде след това.Ако не е,да работи!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#3] от "zero_day":"Опаа, да не се окаже, че и той е помагал..."Ще се окаже, че всички "големи" в държавата са оплетени в олигархично-мафиотски връзки и зависимости, и че в КАРТЕЛА няма наши, няма ваши.Сякаш не го знаехме от 20 години насам.
  —цитат от коментар 6 на Norman Granz


  Няма нищо олигархично или мафиотско в това държавата да е в близки отношения с бизнеса - бизнесът е гръбнака на всяка държава, той дава работа и на малограмотни индивиди, които иначе биха стояли по цял ден на комповете, за да пръскат невежество и простотия, както правиш ти. Опитите на радикалната компартия да прокарва тезата, че бизнесът е враг на разградската селищна система разкриват комунистическия характер на радикалното БКП - ДСБ. Както и предшествениците им от БКП, те обявяват всеки заможен или богат гражданин за "враг на народа", за да го убият и да му вземат парите. Същата логика наблюдаваме и при умнокрасивите, но тя не се отнася за техните новобогаташи - примерно, никога няма да чуете, че 'съсобственика' е оплетен в 'олигархично-мафиотски връзки'...

 87. 87 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#82] от "Reporter US":

  "Борисов да бъде арестуван, защото някой си се обърнал към него с "бос" в смс? "

  Ако имате поне малко чувство за срам гербаджиите трябва не просто да се скриете а да изчезнате. Ама преди да изчезнете отговорете на три въпроса:
  1. С какво смс-а до Б.Б. се отличава от мейлите , които прокуратурата огласи?
  2. Защо прокуратурата не огласи и тези съобщения?
  3. Б.Б. ще вземе ли отношение по въпроса или отново гордо ще замълчи като настъпено лайно?

 88. 88 Профил на Glock
  Glock
  Рейтинг: 61 Неутрално

  До коментар [#82] от "Reporter US":"Борисов да бъде арестуван, защото някой си се обърнал към него с "бос" в смс? "Ако имате поне малко чувство за срам гербаджиите трябва не просто да се скриете а да изчезнате. Ама преди да изчезнете отговорете на три въпроса:1. С какво смс-а до Б.Б. се отличава от мейлите , които прокуратурата огласи?2. Защо прокуратурата не огласи и тези съобщения?3. Б.Б. ще вземе ли отношение по въпроса или отново гордо ще замълчи като настъпено лайно?
  —цитат от коментар 87 на grajdanin1


  4. Дали ще обясни какво са си говорили с Бобоков на срещата?!

  “In the Kamigata area, they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things.” ― Yamamoto Tsunetomo, Hagakure: The Book of the Samurai
 89. 89 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 294 Неутрално

  ,, Добро утро БОС "! е това е мафиотсака държава ! Някой съмнява ли се още?
  —цитат от коментар 8 на hodounski


  Да, аз. Мафиотската част отдавна сме я замели под опашката на коня и заради това са тези писъци истерични...

 90. 90 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2306 Неутрално

  Пак да напомним. Идеята на прокуратурата /и Джесика Ким/ е да се разплете мрежата от задкулисни връзки на бизнеса /почтен и не толкова почтен/ с управляващи и политици.Много е вероятно от тук насетне Румен Радев да си подбира съветниците, а Бойко Борисов /и идващите след тях/ да имат едно на ум като вдигат телефона за едно "Добро утро, бос". Но така се поставят в стерилна обстановка. Държавата има нужда от инициативност, иновации, нестандартни решения, бързи реакции... В случая Борисов е реагирал адекватно, май наистина с нещо е помогнал да се реши конкретен проблем. Нямало е как. Заводи на Бобокови е откривал. При президентството нещата са в по-друго измерение. Там е налице прескачане на закона, търговия с влияние, вероятно и т.н. Това са оздравителни процеси. Христо Иванов какво написа , отпечатано тук - че и Борисов бил на трупчета в прокуратурата. Всички държавни мъже, включително, май. Гешев трябва да бъде поощрен.

 91. 91 Профил на Glock
  Glock
  Рейтинг: 61 Неутрално

  [quote#89:"Reporter US"][/quote]

  хахахаха дообрем, само за Франтишек да питам и за Петьо еврото, и за Делта гард, а за Любена какво ще кажеш, яка мацка с пистолет а , кеф, ама то това не е мафия ти си прав, това стана закон при тиквеника.

  “In the Kamigata area, they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things.” ― Yamamoto Tsunetomo, Hagakure: The Book of the Samurai
 92. 92 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1286 Весело

  Сега Бойко ще бъде ли арестуван, а телефоните му - иззети? :))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  нема
  ша бъде орестуван резидентино за Добро утро от Монровия!

 93. 93 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1286 Весело

  До коментар [#80] от "Иван K":

  Pl.Bobokov до Prezident – Rumen Radev
  Добро утро от Монровия!
  Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначение на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия!
  Огромни благодарности за подкрепата!
  ако има нужда от нещо съм на линия 24/7

 94. 94 Профил на Митко Палаузофф
  Митко Палаузофф
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Пичалбата на фирмата била 26 МИЛИАРДА лева на година - баси глупостите...

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#43] от "НеКой":
  "Теми колкото искаш, свалянето на статуи в САЩ, бунтът на белите срещу чернокожите безредици, лъжите на Китай относно данните за коронавируса, терористичните атентати в Рединг и Глазгоу, абе има какво да се пише."

  Така е . . . теми бол! Ама ти кажи насраното от вас кой ще го мете?!

 97. 97 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#90] от "nik_77.":

  "В случая Борисов е реагирал адекватно, май наистина с нещо е помогнал да се реши конкретен проблем"
  "При президентството нещата са в по-друго измерение. Там е налице прескачане на закона, търговия с влияние"

  Доколкото разбрах Борисов. в качеството си на министър пресседател помага ма бизнеса, а пък Радев, в качеството си президент търгува с влияние. Можете ли да развиете малко по-подробно тази теза, защото, да си призная, малко с обърках!

 98. 98 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3739 Весело

  И таа буйна радоз на разградската улица ще завърши с нищо.По други причини, но те не интесуват никого.
  —цитат от коментар 63 на Любов Шейсе


  Е те' за туй си прав!

  Както настана гръмовна тишина след като Черепът извади бордерата.

 99. 99 Профил на Glock
  Glock
  Рейтинг: 61 Неутрално

  обаче новият модел е доста успешен, тиквата успява да прикрива ДПС Доган и Пеевски , доста умело и то отзад. Страхотен тандем са, особено като се има в предвид , че Пашата е българин-мохамедамин и именно той ни натресе тиквата и той го изкара от нищото и го сложи там някъв си бодигард на бай Тошо. Думите му бяха "имаме едно момче, още не е изгустирало" . Именно сега тиквата играе с турците и ислямистите, пашата стои в сянка, а дпс отзад дърпа конците. Та не е само владко горанков дето е от дпс при тиквата.

  “In the Kamigata area, they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things.” ― Yamamoto Tsunetomo, Hagakure: The Book of the Samurai
 100. 100 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1286 Весело

  Пламен Бобоков: Аз на президента радев му нямам телефона!
  и ич не знам с кой си пиша под Prezident – Rumen Radev
  и с некаква Деси си пиша
  ма забраих коя е

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK