Прокуратурата отговори на Бобоков и публикува разговори с "Prezident – Rumen Radev"

Прокуратурата реагира светкавично на интервюто на Пламен Бобоков и публикува съобщения, за които твърди, че са разменяни между него и човек, записан като Prezident – Rumen Radev.

© Надежда Чипева

Прокуратурата реагира светкавично на интервюто на Пламен Бобоков и публикува съобщения, за които твърди, че са разменяни между него и човек, записан като Prezident – Rumen Radev.Прокуратурата публикува съобщения, за които твърди, че са между бизнесмена и обвиняем за участие в организирана престъпна група по разследването за незаконен внос и преработка на отпадъци от чужбина Пламен Бобоков и държавния глава Румен Радев (нарича го "вероятно лице с имунитет"). Бобоков обаче отрича те да са от неговия телефон.


Повод за светкавичната реакция на държавното обвинение е интервюто на бизнесмена пред Би Ти Ви в четвъртък (2 юли) сутринта, в което той обяви, че е комуникирал и с премиера Бойко Борисов като показа част от репликите, които е разменил с него. От държавното обвинение не споменават нито дума за разговорите с Борисов, но пък твърдят, че Бобоков е говорил с президента Румен Радев. Самият Бобоков по-рано днес каза, че както вече са установили разследващите, той няма телефона на държавния глава и е разговарял с него само при официални събития.


"Изнесените от прокуратурата чатове с президента Радев не са от телефона на г-н Бобоков. Нека прокуратурата каже от чий телефон са", заяви пред "Дневник" Ани Александрова - пиар на бизнесмена, на въпроси за разпространените от държавното обвинение съобщения и отказа повече коментар.
"Дневник" изпрати въпроси и до президентството, но все още няма коментар по темата.


Какво пише в съобщенията и кога са изпратени


От прокуратурата "оправдават" публичното разпространяване на лична кореспонденция по разследване, по което няма нито един обвинен, с дежурното обяснение за "множеството запитвания от медии, високият обществен интерес и с цел представяне на обективната истина". (вижте снимките на съобщенията в края на текста)


Прокуратурата твърди, че телефонът, на който е направена и експертиза, е ползван от бизнесмена, а той е категоричен, че не е изпращал съобщения на президента. Апаратът е иззет при задържането на Бобоков в края на май и самият той заяви, че е предоставил кодовете си за достъп, защото няма от какво да се притеснява.


В съобщението се посочва, че се публикува част от текстова комуникация между "вероятно лице с имунитет", записано в телефона като "Prezident - Rumen Radev" и Пламен Бобоков. Всички съобщения на Radev са заличени и не може да се направи преценка какво се обсъжда в тях. Според снимките си личи, че са кратки.


На 29 септември 2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст:

"Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".

Непосредствен отговор на това съобщение няма, а следващото, получено от телефона на човек, записан като Prezident - Rumen Radev, е от 18 декември 2019 г.


По официална информация през септември миналата година, Радев беше в Ню Йорк, но между 22 и 26 септември за срещата на ООН по въпросите на климата.


Следващото съобщение от Prezident - Rumen Radev, което се вижда, е чак на 18 декември 2019, но и неговото съдържание е заличено.


От прокуратурата обясняват и че това съобщение се публикува заради "поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия", и добавят, че анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.


Разговори с контакти, записани като "Prezident - Rumen Radev" и "Desi Radeva"


От снимките, публикувани от държавното обвинение, се вижда и че човекът, записан като Prezident - Rumen Radev е отговарял на съобщенията. Тяхното съдържание обаче е заличено, вероятно защото държавният глава се ползва с имунитет.


От снимките се виждат отговори на човекът, записан като Prezident - Rumen Radev на няколко дати - 18 и 21 юни 2019 г.


На 25 декември 2019 г., на Коледа, от телефона, за който се твърди, че е ползван от Бобоков, са изпратени серия от съобщения до Prezident - Rumen Radev, включително и прикачен файл с видео или аудио съдържание, за който прокуратурата не дава информация.


Извадка от експертиза с частично заличени данни показва комуникация чрез съобщения между телефонен номер, за който не се посочва от кого е ползван и контакт, записан като "Desi Radeva". Двата телефонни номера са заличени, както и информацията за съобщенията. От експертизата личи само, че е получено съобщение от "Desi Radeva" на 29 март 2019 г. в 20:45 ч. То е прочетено 4 минути по-късно и на съобщението е отговорено в 20:56 ч. на същата дата.


От кои телефонни номера са разменяни съобщенията и кои са хората, които са ползвали телефоните, прокуратурата не посочва, но вероятно ще трябва да докаже в съда.


Главният прокурор Иван Гешев отказа да коментира разпространените съобщения с твърдението, че не ги е виждал, защото пътувал към Гоце Делчев. Той каза това пред медии в града, където пристигна за акция, свързана с битовата престъпност. Гешев коментира, че "ако има такива скрийншотове, това означава, че ако ми е правилно предадено интервюто на обвиняемия Бобоков, това означава, че господин Бобоков е излъгал".


В отговор на въпрос, той заяви "възможно е да има и с премиера. След като той смята за нормално да комуникира с президента, може би е нормално да комуникира и с премиера...Ако е комуникирал с някой от тях, дали това представлява престъпление, преценява наблюдаващият прокурор."


Гешев заяви, че не е гледал и интервюто на Бобоков, защото "не следя творческата дейност на обвиняеми и подсъдими лица". Според него от средствата за комуникация на бизнесмена са извадени 260 GB данни за анализ и направи сравнение, че "Война и мир" е 5 GB.


Ако съобщенията бъдат сравнени с тези между Пламен Бобоков и Пламен Узунов (съветникът на президента по правни въпроси и корупция), публикувани от прокуратурата, има един период, който съвпада - 18 и 19 юни миналата година. Тогава Бобоков пише на Узунов за предложението си за посланик за Абуджа (Нигерия) - на 19 юни, докато на 18 от разпространената комуникация се вижда само емотикон за усмивка, изпратен от Узунов към Бобоков. Съобщения има и от 18 и 19 декември между Узунов и Бобоков - тогава обсъждат проверката на номера на коли от рент-а-кар, което едва ли има връзка с евентуална кореспонденция с президента.


Вече две седмици прокуратурата разпространява кореспонденция между Бобоков и Узунов по разследване за търговия с влияние, по което засега няма обвинени. Съобщенията са свързани с либийския танкер Бадр, номинации за посланици, обсъждане за помилване и българско гражданство. Узунов заяви, че той е използван, а атаката е срещу президента Румен Радев.


Тук са заличени всички съобщения между двамата

© Прокуратура на РБ

Тук са заличени всички съобщения между двамата


Съобщение на Бобоков от 29 септември 2019 година, в което пожелава успех на Радев за форум, на к той е бил между 22 и 26 септември.

© Прокуратура на РБ

Съобщение на Бобоков от 29 септември 2019 година, в което пожелава успех на Радев за форум, на к той е бил между 22 и 26 септември.


Още няколко съобщение, от чието съдържание не се разбира нищо.

© Прокуратура на РБ

Още няколко съобщение, от чието съдържание не се разбира нищо.

Прокуратурата е приложила и тази снимка, но не я коментира. Вероятно от анализ на телефонната комуникация

© Прокуратура на РБ

Прокуратурата е приложила и тази снимка, но не я коментира. Вероятно от анализ на телефонната комуникация


"Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов - четете тук


В разпространените от прокуратурата разговори до момента:
Бобоков и Узунов обсъждат искано от затворник помилване (серия 6) - тук
Бобоков, Узунов и дипломат обсъждат арестувания танкер "Бадр" и международната политика (серия 5) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат консултантски договор и посланици в Алжир и Нигерия (серия 4) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат отново решението за либийския танкер и се уговарят за срещи (серия 3) - тук
Бобоков и Узунов обсъждат искане на руски гражданин за гражданство, криминална регистрация на либийски гражданин и проверка на номерата на луксозни автомобили (серия 2) - тук
Бококов и Узунов обсъждат решението на ВАС за либийския танкер (серия 1) - тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (144)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Весело

  Потресаващи разговори, че и Деса явно е навътре в нещата. Президента и неговия екип от мегасъветници, начело със секретара му са в потрес. А за съобщенията от Радев тепърва ще има да четем...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 2. 2 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  Каква е разликата между “прокуратурата” и “медиите” на Корпучентния?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 287 Неутрално

  баси пародията е тази държава

 4. 4 Профил на polivanov
  polivanov
  Рейтинг: 366 Неутрално

  Да обобщим:

  Сутринта в БТВ Бобоков сподели, че се обръща към премиера с „бос“, НО… отказа да коментира кого визира като „началника“ в чатовете си с президентския съветник Пламен Узунов. Подчерта и, че няма телефонния номер на държавния глава.

  Оказва се обаче, че го има и активно си комуникират. При това не само с него, а и с Деси Радева. Както уж не се познаваха и с Узунов, пък също се оказа, че често са се виждали и фамилиарно са си общували, а братът на последния даже му е консултант за доста прилична месечна заплата.

  Изгнила държава и проядени институции. Това е.

 5. 5 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Кое точно е потресаващото ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 6. 6 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  А Шапката се правеше на много морален.
  Пфу.

 7. 7 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 890 Весело

  Очакваме и разговори с "Kmet v sqnka" и "Norman Granz - CIA".

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 8. 8 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1361 Неутрално

  потресаваща прокуратура, по-скоро

 9. 9 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Весело

  До коментар [#4] от "polivanov":

  "Изгнила държава и проядени институции. Това е."  Не, просто много червени фамилии са във властта. Това е.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 10. 10 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2866 Неутрално

  До коментар [#1] от "hamiltonf":

  Много удобно - част от кореспонденцията се чете, част не се чете - не е с цел внушение, ама никак. Лъжат като малки глОпави деца.

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  До коментар [#4] от "polivanov":

  “Изгнила държава и проядени институции. Това е.”

  Гангрена. При това неотстранима. Няма как да се реже до здраво, защото здраво няма, не остана.

  Държавата ни е жив труп, а личинките се бомбардират с компромати.

  Гнус.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Весело

  До коментар [#4] от "polivanov":

  Доста неумел опит другарю.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 13. 13 Профил на vasill
  vasill
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Прокуратурата е за закриване - лека и пръст! Това е безобразие! Заедно с нея спец. съд, а мнозинството във ВСС на международно разследване!

 14. 14 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Весело

  До коментар [#7] от "proventuss":

  Дано дочакаш.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 15. 15 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Не, няма такава държава. Недолюбвам Слави, но в случая няма как да е по-прав. Прокуратурата влиза в компроматна война с обвиняемите в средствата за масово осведомяване. Ми, няма такава прокуратура, няма такава държава!
  В нормалните държави прокуратурата и защитата предствят доказателствата си на съда и последния решава.

 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Весело

  До коментар [#9] от "hamiltonf":

  Може ли конкретно ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Весело

  До коментар [#10] от "Deaddark":

  Онзи, заглушения, все пак има имунитет. Повече в съда, на закрито заседание.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 18. 18 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  " Повод за светкавичната реакция на държавното обвинение е интервюто на Бобоков пред Би Ти Ви тази сутрин, в което той обяви, че е комуникирал и с премиера Бойко Борисов като показа част от репликите, които е разменил с него. От държавното обвинение не споменават нито дума за разговорите с Борисов, но пък твърдят, че Бобоков е говорил с президента Румен Радев. Самият Бобоков по-рано днес каза, че както вече са установили разследващите, той няма телефона на държавния глава и е разговарял с него само при официални събития."

  Намеси ли се името на крепителя на стабилността, реакцията винаги става светкавична !На прокуратурата, разбира се !

 19. 19 Профил на ShekSpirt
  ShekSpirt
  Рейтинг: 389 Неутрално

  Миришеее, на гнусно, изгнило и гной...
  Цялата ни държава смърди от най-високото ниво до ши*аните куки, които ни изнудват ежедневно по пътищата и парковете..
  Гади ми се!

  Понякога и аз се чудя защо съм още тук..
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  До коментар [#15] от "grajdanin1":

  “Не, няма такава държава. Недолюбвам Слави, но в случая няма как да е по-прав.”

  Аз бих внимавал със Слави, защото той е вкаран в играта ИМЕННО за да обере вота на онези, които са съгласни, че “няма такава държава”. Слави не е читав, никога не е бил.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 22. 22 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Весело

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ти сериозно?! Избери каквото си искаш само от този абзац:
  "Ето защо е НЕОБХОДИМО И СЕРИОЗНО НАЗНАЧАВАНЕ НА ПОСЛАНИК в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за ПОДКРЕПАТА! Пратил съм координатите, АКО ИМА НУЖДА ОТ НЕЩО СЪМ НА ЛИНИЯ 24/7!".?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 23. 23 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 737 Гневно

  мутра/милиционер/мутра/милиционер/мутра/милиционер/мутра/милиционер...

  Бобоков, Радев. Борисов, Каскета, Пееф, Божков, Франтишек, Еврото, Каратиста, 8 джуджета.....

  крадат се милиарди годишно, а народа е зомбиран в турски сериали и докаран до тотална идиокрация вместо да излезе и да измете тая пасмина

 24. 24 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2807 Неутрално

  До коментар [#9] от "hamiltonf":

  Да, червените фамилии са във властта. ГЕРБ е обслужващ персонал. Какво не ти е ясно? Бойко започна политическа кариера, като личен прислужник на Живков. Забрави ли?

  Бивш tww09306483.
 25. 25 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4588 Неутрално

  Очакваме и разговори с "Kmet v sqnka" и "Norman Granz - CIA".
  —цитат от коментар 7 на proventuss


  Много ги повиши.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 26. 26 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 714 Любопитно

  Добре де. Има НСО която охранява президента, премиера, председателя на НС, Доган, Пеевски и други изключително важни за правилното разграбване на страната хора. Оказва се, че премиерът е записван и сниман където си искат, президентът е подслушван и записван. Прокуратурата публикува всичко наред (много професионален подход) ама то от кадри на Симеоново какво ли да се очаква. На кого се кланя НСО? Явно не и на тези които официално я ръководят.

 27. 27 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  До коментар [#22] от "hamiltonf":

  Нищо престъпно не виждам. Теб какво те страхува?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  До коментар [#19] от "ShekSpirt":

  " Миришеее, на гнусно, изгнило и гной...
  Цялата ни държава смърди от най-високото ниво до ши*аните куки, които ни изнудват ежедневно по пътищата и парковете..
  Гади ми се!"

  Такава си я харесват мнозинството, които гласуват за ГЕРБ + БСП + ДПС ! Искат да има кебапчета на масата, да си слушат чалга и да викат: всички са маскари ! Гледай си живота !

 29. 29 Профил на Разобличител
  Разобличител
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Радев, който кат президент има ограничена власт и прави хиляди безчинства, а представете си, ако имаше оперативната власт?

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 30. 30 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4588 Неутрално

  До коментар [#11] от "Norman Granz":

  прав си. Само снимките и гласа на Баце са истински и не са гнус, при това анонимна, а висш акт на граждАнско съзнание.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 31. 31 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Весело

  До коментар [#29] от "Мизийски":

  " Радев, който кат президент има ограничена власт и прави хиляди безчинства, а представете си, ако имаше оперативната власт?"

  Ми няма какво да си представяме, то се вижда наживо в премиера !

 32. 32 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 888 Любопитно

  каскета превърна прокуратурата в пик ,за радост за недялко

 33. 33 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 528 Неутрално
 34. 34 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 890 Весело

  [quote#25:"Alarmstufe: Rot"][/quote]

  Чели са по една влакова композиция с книги, затова.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 35. 35 Профил на liz31552545
  liz31552545
  Рейтинг: 166 Неутрално

  Как пък контактът е записан в телефона на Бобоков като ПРЕЗИДЕНТ-Румен Радев? Да не би в бъдеще някой разсладващ прокурор да сбърка името Румен Радев с някой адаш на президента. Но няма ПРЕМИЕР- Бойко Борисов. Пародия...

 36. 36 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Весело

  До коментар [#21] от "Norman Granz":

  " “Не, няма такава държава. Недолюбвам Слави, но в случая няма как да е по-прав.”

  Аз бих внимавал със Слави, защото той е вкаран в играта ИМЕННО за да обере вота на онези, които са съгласни, че “няма такава държава”. Слави не е читав, никога не е бил."

  На времето Георги Илиев как го беше изплющял зад врата в офиса си, по приятелски, когато дългия му искаше пари да си прави шоуто.......

 37. 37 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4847 Неутрално

  До коментар [#34] от "proventuss":

  За разлика от вас. Очеизваден факт.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 38. 38 Профил на ShekSpirt
  ShekSpirt
  Рейтинг: 389 Неутрално

  До коментар [#28] от "samoedin":

  Опитвам се..с всички сили и ВЪПРЕКИ държавата.
  Но така повече не може, не спирам да се чудя какво се случи с гражданското общество...
  Защо всички сме спрели, четем и пишем по форуми, но никой нищо не прави.. Къде сбъркахме толкова фатално, че нищо вече не може да ни вдигне ...

  Понякога и аз се чудя защо съм още тук..
 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  До коментар [#36] от "samoedin":

  “На времето Георги Илиев как го беше изплющял зад врата в офиса си, по приятелски, когато дългия му искаше пари да си прави шоуто...”

  Това не го бях чувал. 😁😁😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 856 Неутрално
 41. 41 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2187 Неутрално

  Не виждам защо РР и ББ се мразят. РР работи за Путин открито а ББ работи за Путин нелегално. В крайна сметка целта и на двамата е една и съща, само методите са различни.

  подпис
 42. 42 Профил на ofu48649602
  ofu48649602
  Рейтинг: Неутрално

  И какво точно е нередното в съобщението на Бобоков, че да го публикуват?

 43. 43 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  До коментар [#4] от "polivanov":"Изгнила държава и проядени институции. Това е."Не, просто много червени фамилии са във властта. Това е.
  —цитат от коментар 9 на hamiltonf


  То няма как да е другояче!Приказките за честно спечеления първи милион са за деца до втори клас!
  Нагъл е Пламен Б.,не може да повярва,че това което е правил не е нормалното,дори Хекимян днес се опита да му подскаже какво да говори,но той си знае това което неговия вътрешен глас му нарежда.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 44. 44 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4588 Неутрално

  Работата става дебела. Видно е и от пълната мобилизация на прогресивните форумни сили. Вече е замесен директно президента. Не знам Конституционния съд защо мотае решението за имунитета му.
  Шапка му свалям на Гешев за смелостта. Изправя се срещу индивиди, които са способни на всичко.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 45. 45 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 633 Неутрално

  Президентът Радев е глуповат.Премиерът Борисов - прост!Финансистът Горанов - долен!Ама Гешев няма равен - противен каскетаджия - на когото са му дали власт и се смята за недосегаем.А човешкия живот е толкова крехък....

 46. 46 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  До коментар [#38] от "ShekSpirt":

  "До коментар [#28] от "samoedin":

  Опитвам се..с всички сили и ВЪПРЕКИ държавата.
  Но така повече не може, не спирам да се чудя какво се случи с гражданското общество...
  Защо всички сме спрели, четем и пишем по форуми, но никой нищо не прави.. Къде сбъркахме толкова фатално, че нищо вече не може да ни вдигне ..."

  В липсата на ценности ! Българинът, или поне голяма част от сънародниците ни, се дразни не на корупцията, а на това, че не може да уàства в нея лично той ! Ти го знаеш, аз го пиша, всички го виждаме......
  Я кажи на всеослушание, че няма да приемеш даден пост, който ти носи добри доходи, защото ще е с връзки, например ! Абе, ти луд ли си ? Я си гледай живота, остави ги тия глупости, ще получиш като масов съвет ! А да се откажеш от бизнес, при който за кратко време ще може да си в схемите на почетния, например ? Демек да станеш " Господин за едни ден" !!!
  За да не съм многословен, да ти кажа и изхода ! Обществото не се променя, защото иска да спазва правилата или да гради на чиста основа ! Просто идва момента, когато всичко става такава сволоч, че няма сила, която да го задържи от пълния му срив - вече и да искат, от ОПГ - то няма какво и как да крият ! А и такива като Бобокови, които до вчера гласът им не можеш да чуеш, защото си правят милионите и си хортуват със силните на деня, изведнъж като им удариш бизнеса, стават първи революционери, като Нео от матрицата ! Защо ли ?
  С две думи: пазете се от стадото, да не ви стъпче ! Човек, който го боли за всичко, което вижда, очевидно няма неговия МАНТАЛИТЕТ !!! А целия живот ни се движи от вечното библейско правило: каквото посее човек, това ще си и пожъне ! Така че горе главата !

 47. 47 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#2] от "Norman Granz":

  Разликата е, че гешеФтурата има повече възможности да тормози хората!

 48. 48 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1361 Весело

  Е, както се чудехме кой да контролира прокуратурата, най-накрая имаме отговор - СЕМ трябва да я контролира, както всички други медии.

 49. 49 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#5] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Потресаващото е, че прокуратурата разпространява "доказателства" в медиите, а не в съдебната зала!

 50. 50 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 225 Весело

  А Шапката се правеше на много морален.Пфу.
  —цитат от коментар 6 на НеКой

  Уточнявай типа на шапката.
  Каскет.

 51. 51 Профил на ShekSpirt
  ShekSpirt
  Рейтинг: 389 Неутрално

  До коментар [#46] от "samoedin":

  Много тъжно и адски вярно...
  А колкото до революционерите, да, всички рязко стават такива в момента, в който ги настъпят.

  Понякога и аз се чудя защо съм още тук..
 52. 52 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#15] от "grajdanin1":“Не, няма такава държава. Недолюбвам Слави, но в случая няма как да е по-прав.”Аз бих внимавал със Слави, защото той е вкаран в играта ИМЕННО за да обере вота на онези, които са съгласни, че “няма такава държава”. Слави не е читав, никога не е бил.
  —цитат от коментар 21 на Norman Granz


  Да очакваш Слави да оправи държавата е като да очакваш педофил да се грижи добре за децата.

 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4075 Неутрално

  До коментар [#48] от "еспресо":

  “ Е, както се чудехме кой да контролира прокуратурата, най-накрая имаме отговор - СЕМ... ”

  😁👿😁

  Днес си в добра форма.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#15] от "grajdanin1":

  Това не е прокуратура, колега! Това е гешеФтура! Никога преди Гешев не е имало такова нещо!

 55. 55 Профил на sbaleev
  sbaleev
  Рейтинг: 108 Неутрално

  асил Божков сега е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев.

  Това коментира главният прокурор Иван Гешев при посещението си в Гоце Делчев след спецакция срещу битовата престъпност, проведена в града и близки села.
  "Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем така, както живеем в момента. А такива хора се канонизират, не защото са харесвани, а за щото плащат", посочи Гешев.

  Дали е така?
  Само питам..

 56. 56 Профил на stanchopansa
  stanchopansa
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Обвиняем е готов да сподели връзките си с властта, прокуратурата избирателно вижда връзки само с определени лица. Колко показателно, колко удобно.
  Барман, една прокуратура по Гешефски, моля!

 57. 57 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1740 Неутрално

  Подсъдимия Прокопиев, не е ли по-правилно да се нарича не виновния Прокопиев.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Весело

  До коментар [#44] от "Alarmstufe: Rot":

  " Работата става дебела. Видно е и от пълната мобилизация на прогресивните форумни сили. Вече е замесен директно президента. Не знам Конституционния съд защо мотае решението за имунитета му.
  Шапка му свалям на Гешев за смелостта. Изправя се срещу индивиди, които са способни на всичко."

  Защото, въпреки хилядите уверения на съпортаджии на модела КОЙ като тебе, никой никога не е поискал от КС да се свали имунитета на президента ! Досега ! А колко пъти призовавах ( и не само аз !) гербаджиите, дето само губят времето на другите по форумите, тутакси да го направят ! Хайде, ето, сега изглежда да има/те повод ! Действайте ! Искайте му имунитета на тоя президент ! Какво чакате ?
  Ама нали се сещаш като/ ако му го " вземете" какво става с главния разбойник и неговата шайка ! То и без това, същото ще стане, но тогава сблъсъка с партията - майка ще е титаничен ! Не че особено ще ме развълнува лично мене, вече ми омръзнаха вашите сапунки.....
  А за главния прокурор - какво му сваляте, само вие, гербаджийте си знаете ! Но те уверявам, че е такава смрад се носи навсякъде, че няма и нужда да го споменаваме във форума.....

 60. 60 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4588 Неутрално

  До коментар [#52] от "foxa5":

  Те не очакват Слави да оправи държавата. Напротив, те очакват Слави да я разруши. След което те да се завърнат на власт като единствените и незаменими спасители.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 61. 61 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#41] от "Иван K":

  Оснен това РР е пРезидент благодарение на ББ!

 62. 62 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Пламен Б.директно си показа начина на работа в паралелната държава.Назначи ми този,защото ще ми трябва там.Ако има нужда,насреща съм 24/7.Помагам на стойностни хора,аз определям кои са те.Примери безброй!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 63. 63 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Някакъв фарс, дотисгащ непосилни висоти !

  Този човек - Гешев - досега демонстрираше едно въпиюща неадекватност по отношение на това как трябва да изглежда, говори и се държи като цяло един Главен Прокурор на държава от ЕС. Под негово "ръководство" обаче, самата прокуратура започва да се превръща в нещо, нямащо нищо общо с една прокуратура на държава, член на ЕС...

  Не знам до къде ще стигнат нещата ако това нещо се задържи на поста за целия си мандат!


 64. 64 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  До коментар [#44] от "Alarmstufe: Rot":

  "Шапка му свалям на Гешев за смелостта."

  Гешев е радост! 😂🤣

 65. 65 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  Думам ти дъще, сещай се снахо!
  С тези публикации подплашиха Корнела и тя е по-ниска от тревата.

 66. 66 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1157 Неутрално

  Вече чакам кога журналисти от вестник Уикенд ще почнат да се занимават да подготвят и повдигат наказателни обвинения. Разликата между прокурори по "случаи с висок обществен интерес" и жълтокафеви журналисти не че някога е била голяма, но вече съвсем се разми.

  И цялата тази гнусотия само за да се замажат запис дето някой записал Борисов да обяснява колко корумпиран е.

 67. 67 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  Думам ти дъще, сещай се снахо!С тези публикации подплашиха Корнела и тя е по-ниска от тревата.
  —цитат от коментар 65 на yavooor


  Тя съчинява вота за недоверие.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 68. 68 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 716 Неутрално

  До коментар [#5] от "КМЕТ В СЯНКА":Потресаващото е, че прокуратурата разпространява "доказателства" в медиите, а не в съдебната зала!
  —цитат от коментар 49 на vassilun


  Че какви доказателства са това - ако не се лъжа, Бобокови бяха задържани във връзка с ОПГ за внос на отпадъци!

  Съдейки по библейските нива на неграмотност (както се видя при делото на Прокопиев онзи ден), не бих се учудил ако Бобоков е прав в това което казва в интервюто относно "отпадъците" които фирмата му внася. И за това, че Гешев няма нито едно читаво доказателство, кеото би минало в съда.

 69. 69 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 2062 Неутрално

  Само аз ли смятам, че подкрепата на държавни институции за бизнеса - в случая, ако е имало намеса за концесията на пристанището е лошо?
  Не трябва ли точно това да правят?

 70. 70 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 716 Неутрално

  асил Божков сега е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев.Това коментира главният прокурор Иван Гешев при посещението си в Гоце Делчев след спецакция срещу битовата престъпност, проведена в града и близки села."Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем така, както живеем в момента. А такива хора се канонизират, не защото са харесвани, а за щото плащат", посочи Гешев.Дали е така?Само питам..
  —цитат от коментар 55 на sbaleev


  Прокопиев не беше ли оправдан преди няколко дни?

  Само питам и аз

 71. 71 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1122 Весело

  Радев, който кат президент има ограничена власт и прави хиляди безчинства, а представете си, ако имаше оперативната власт?
  —цитат от коментар 29 на Мизийски


  по той имаше служебно правителство

  знаем кво мазало стана

 72. 72 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2249 Неутрално

  Каква е разликата между “прокуратурата” и “медиите” на Корпучентния?
  —цитат от коментар 2 на Norman Granz


  Турската мафия модерира конфликтите между българските такива.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 73. 73 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2249 Неутрално

  Шапка му свалям на Гешев
  —цитат от коментар 44 на Alarmstufe: Rot


  Може би искаш да кажеш, че му сваляш каскет?

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 74. 74 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1122 Неутрално

  Подсъдимия Прокопиев, не е ли по-правилно да се нарича не виновния Прокопиев.
  —цитат от коментар 57 на Doge


  срещу него има съдебно дело
  начи е подсъдим

 75. 75 Профил на Noal
  Noal
  Рейтинг: 507 Любопитно

  До коментар [#22] от "hamiltonf":

  Ти намираш ли нещо нередно в кореспонденцията на Бобокови по повод назначаване на посланик в африканска държава????

  Щото аз се опитвам, опитвам и не успявам.

  Това е възможно най-тъпата теза лансирана от агенцията за омаскаряване, наречена "прокуратура"

 76. 76 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2249 Неутрално

  Не виждам защо РР и ББ се мразят. РР работи за Путин открито а ББ работи за Путин нелегално. В крайна сметка целта и на двамата е една и съща, само методите са различни.
  —цитат от коментар 41 на Иван K


  Явно нямаш домашни любимци.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 77. 77 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Само аз ли смятам, че подкрепата на държавни институции за бизнеса - в случая, ако е имало намеса за концесията на пристанището е лошо?Не трябва ли точно това да правят?
  —цитат от коментар 69 на taratanki


  Точно това би трябвало да правят - и те го правят де - подкрепят бизнеса на Почетния, Корпулентния и Гелосания....

 78. 78 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1122 Любопитно

  ма ногу интересну
  БСП-то мълчи кат комунез на разпит
  ни дума в подкрепа на Дрончо

  Добро утро от Монровия!

 79. 79 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#46] от "samoedin":

  Не! Някои хора имаме дори и самоуважение и съвест! Колкото и да не ви се вярва!

 80. 80 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4588 Неутрално

  Само аз ли смятам, че подкрепата на държавни институции за бизнеса - в случая, ако е имало намеса за концесията на пристанището е лошо?Не трябва ли точно това да правят?
  —цитат от коментар 69 на taratanki


  По принцип не е лошо. Лошо е, когато "бизнеса" започне да посочва посланици, а "държавни институции" чинно изпълняват заръките. Срещу скромни парични възнаграждения за "консултантски услуги" за близки роднини на служители на "държавни институции".

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 81. 81 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Весело

  До коментар [#50] от "Panda":

  Един каскет подгонил една фуражка чрез медиите на един шишко! 🤣😂

 82. 82 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2249 Неутрално

  До коментар [#15] от "grajdanin1":Това не е прокуратура, колега! Това е гешеФтура! Никога преди Гешев не е имало такова нещо!
  —цитат от коментар 54 на vassilun


  Новите дрешки на султана.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 83. 83 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3595 Весело

  Шапка му свалям на Гешев
  —цитат от коментар 44 на Alarmstufe: Rot

  Може би искаш да кажеш, че му сваляш каскет?
  —цитат от коментар 73 на Един вампир броди из Европа


  Когато ти е идол Каскет - сваляш всичко!

 84. 84 Профил на xhi13317223
  xhi13317223
  Рейтинг: 716 Неутрално

  До коментар [#22] от "hamiltonf":Ти намираш ли нещо нередно в кореспонденцията на Бобокови по повод назначаване на посланик в африканска държава????Щото аз се опитвам, опитвам и не успявам.Това е възможно най-тъпата теза лансирана от агенцията за омаскаряване, наречена "прокуратура"
  —цитат от коментар 75 на Noal


  С тези си акции, Гешев не цели такива като теб, драги! Негова цел са онова пасивно мнозинство от, населяващо територията, които не си задава такива въпроси, което само ще запомни че видите ли - този престъпен замърсител, олигарх си е писал СМС-си с Президента. Ама за какво точно си е писал, има ли нещо там, което е нарушило закон или закони - това ще се забрави...

  А, и такива като Хамилтона също таргетира Гешев. И от тях бол на територията, за жалост....

 85. 85 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 439 Весело
 86. 86 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5118 Неутрално

  До коментар [#77] от "xhi13317223":

  Те подкрепяха и бизнеса на Мустака! А и на Черепа! И докъде се стигна?!

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 649 Неутрално

  става много жълто, моля когато може да се сглоби някаква цялостна картина да се публикува, с безопасни игли не се шият дрехи

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 89. 89 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  За разлика от президентските хора, които могат само да предлагат, шайката, дето управлява и назначава. И то все верни на шайката. Майната и на държавата.

 90. 90 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2784 Весело


  Каскетурата е пълен въздух под налягане! Майната ѝ!

  Интересното в съобщението на Бобоков до Радев е, че президентът на Либерия не е някой друг, а именно бившата световна футболна звезда Джордж Уеа.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Барба Ганьос прУфесУр доФтор на нЕУките
  Барба Ганьос прУфесУр доФтор на нЕУките
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#22] от "hamiltonf":

  И какъв е точно проблема?
  Колко е жалко да се напъваш с фейк "лозунги", защото Недялко и ГешеФФ нямат нищо друго.

  Бай Ганьо уби Алеко, Барба Ганьос - Милен!
 93. 93 Профил на smotlixx
  smotlixx
  Рейтинг: 633 Неутрално

  Другари и другарки, ето какво си мисля аз: кораби, северноафрикански държави, посланици. и т.н.--тук става въпрос за експорт на оръжие, нали?

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3595 Неутрално

  Другари и другарки, ето какво си мисля аз: кораби, северноафрикански държави, посланици. и т.н.--тук става въпрос за експорт на оръжие, нали?
  —цитат от коментар 93 на smotlixx


  Надали.
  Бобокови държат "Приста Ойл", която е силна с корабните си масла.
  Специфичен продукт с много специална ниша.
  Оттук и връзката към корабите -> пристанищата, щом искаш да се разрастваш.
  А Либерия си продава флага и нейният "флот" е огромен.
  Там търсете връзката ...

 96. 96 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3999 Весело

  До коментар [#44] от "Alarmstufe: Rot":

  "Прогресивните" сили, т.нар. смартбютита, са в такава бясна защита на човека, посочен от руските служби за президент, че няма накъде повече, затварят си очите за всяка радевска издънка, вярват на всяка една негова дума, нещо повече, всяка една негува дума подемат за лозунг....
  Заблудена, грантова история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 97. 97 Профил на Rocketman
  Rocketman
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Потресаващи разговори, че и Деса явно е навътре в нещата. Президента и неговия екип от мегасъветници, начело със секретара му са в потрес. А за съобщенията от Радев тепърва ще има да четем...
  —цитат от коментар 1 на hamiltonf


  🤣🤣🤣🤣🤣Ще четеш дедовия да знаеш! На тази "прокуратура" не може грам да се вярва след всичко което се случва и излиза като информация за нея (справка джуджетата).
  Целта им (на Пеевски-Доган-Борисов) е Президентът да бъде омаскарен по всякакъв начин и да се втълпи на избирателя, че видиш ли Радев е същият корумпиран боклук като Борисов.
  Да ама няма да стане! Собсвеника на Изамет в прав текст назова Пеевски Гешев за участници в престъпна група както и, че същата тази "прокуратура" е способна да фалшифицира всичко.
  Не случайно каскета иска да осъжда с нищожни обвинения.
  Смешници.

 98. 98 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5780 Неутрално

  Много по-интересно е, какво е отговорил президентът.

 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK