Кой е Петьо Петров-Пепи Еврото (и жена му)

Петьо Петров

© Красимир Юскеселиев

Петьо Петров"Ще те заведа при един човек, който е решителен, сериозен, малко е скъпчия, но пък ще ти реши проблемите. В края на юни ме заведе в ресторант "Осемте джуджета" на "Шандор Петьофи"... Запознаха ме с един слаб мъж, представиха ми го като Петьо Петров..."


Така Илия Златанов, съсобственик в компанията "Изамет", разказва как е получил препоръка кой може да му помогне, след като прокуратурата и други институции не реагират на сигналите му по бизнес конфликта, който води със сина си. Обяснението е в разследването "Осемте джуджета" на Антикорупционния фонд, което се излъчва в последните две седмици (Първа част - тук, а втора - тук).


Петьо Велков Петров досега беше известен и като пряк началник на младия следовател Делян Пеевски, назначен в икономическия отдел на Столичното следствие (2005 г.) и вероятно като най-известния свидетел по дела в България. Докато работи в съдебната система, той няколко пъти се появява по ключови разследвания и съдебни процеси.
Първата медийна информация за него е, че работи като прокурор в Софийската районна прокуратура. След това става следовател. Сайтът "Фактор" припомня, че влиза в столичното следствие през 2004 г. и става зам.-шеф по предложение на тогавашния началник на Националното следствие Ангел Александров.


През 2007 г. тогавашният шеф на държавния "Булгартабак" Христо Лачев обвини зам.-министъра по бедствията Делян Пеевски и Ангел Александров в натиск. Сергей Станишев (по това време премиер), уволни Пеевски. Срещу него беше образувано и досъдебно производство за длъжностно престъпление. Прокурорът Иванка Трифонова заяви пред журналисти, че очевидец е потвърдил думите на Лачев, че е бил изнудван от Пеевски. След три месеца Софийската градска прокуратура прекрати разследването поради липса на доказателства.


"Единственият независим свидетел не е потвърдил по никакъв начин казаното от Лачев", обясни тогава главният прокурор Борис Велчев. Не съвпаднали и времето и мястото на твърдените престъпления, добавя той. Според "Фактор" въпросният свидетел е бил Петьо Петров, посочен от Лачев като очевидец на натиска, упражнен от Пеевски. Тази новина до ден днешен не е опровергана публично и лесно може да се намери в "Гугъл", макар да няма продължение. Според медията следователят е свидетелствал и срещу свой колега, който обвинил шефа на следствието Александров в натиск.


През 2008 г. Петров свидетелства срещу бившия си шеф - районният прокурор Славчо Кържев. Вестник "Банкеръ" пише тогава: "По това дело друг прокурор - Валентин Филипов, свидетел по делото срещу Кържев, обявява, че между адвокатката на Николай Методиев-Пилето и софийския районен прокурор Петьо Петров е била засечена оживена кореспонденция по времето, когато Пилето бе обвинен в контрабанда и му бе повдигнато обвинение за принуда. Около 15-16 съобщения са разменили защитничката и магистрата, впоследствие е регистрирана размяна на есемеси между Иванова и Пилето. Според Филипов, който е бил прокурор по делото срещу Николай Методиев, съобщенията са били засечени точно когато той е прехвърлял контрабандната стока, оформена по документи като строителни материали. Филипов незабавно подал сигнал във Върховната касационна прокуратура, но интересът към темата бързо секнал. Петров и негов колега дори искали делото да им се разпредели на тях, но Кържев отказал, твърди прокурор Филипов. Неговите показания срещу Петров остават без последствия. За сравнение - другият прокурор е разследван и съден за престъпления срещу правосъдието."

"В моменти на откровеност Делян Пеевски ми е казвал: Дадеш му една бутилка уиски, изпие я и може да спретне каквото поискаш обвинение на когото кажеш."


Цветан Василев,

разказва за Пепи Еврото


През 2009 г. Петров е командирован от столичното следствие в Националната следствена служба, за да работи по няколко внимателно подбрани разследвания - за хонорара на Ахмед Доган за "Цанков камък", срещу издателите на "Труд" и "24 часа" Огнян Донев и Любомир Павлов, както и свързаната с Цветан Василев поръчка за модернизацията на армията, известна като мрежата "Странджа 2", припомня "Капитал". Покрай последното Петров подава сигнал, че бившият министър на отбраната Николай Цонев му предложил подкуп чрез съдията Петър Сантиров и бившия главен секретар на финансите Тенчо Попов.


През юли 2010 г. следователят удря с автомобила си на софийско кръстовище две коли, тестван е с дрегер, който показва 1.2 промила алкохол. Направената кръвна проба драстично се разминава - само 0.2 промила. Районната прокуратура пренебрегва факта, че на Петров му е взета кръв 4 часа по-късно вместо до час от произшествието, каквото е нормативното изискване, и отказва да му образува досъдебно производство. Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) се самосезира за случая, съобщава тогава "Правен свят". Материалите по случая са изпратени на Софийската градска прокуратура за проверка на законосъобразността на постановлението на районната. ВСС иска прокуратурата да назначи експертиза, която да установи към 13.00 ч. колко алкохол в кръвта е имал Петьо Петров. Това не се случва - прокурорът Васил Иванов не намира нищо нередно.


По същото време следователят вече е основен свидетел на градската прокуратура по делото за подкуп срещу бившия военен министър Николай Цонев, съдия Петър Сантиров и Тенчо Попов. По това дело става ясно, че негов отпечатък се пази в базата данни на Националния институт по криминалистика и криминология, защото е бил намерен на местопрестъпление - кражба във Враца през 90-те, пише "Капитал".


През 2014 г. при съмнителни обстоятелства изчезнаха тефтерчетата на бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, по които течеше разследване как висши кадри от ГЕРБ са му нареждали да "удря" техни противници. Веществените доказателства бяха откраднати от колата на вещото лице на метри от Столичното следствие, а по негови твърдения няколко дни ръководството на институцията не уведомило нито полицията, нито прокуратурата. На страниците на тефтерчетата, заснети и показани от прокуратурата на мултимедийна пресконференция, се видяха ясно иницалите Б.Б., Ц. Ц., Д. П, И. Ф., след което последва оставката на юридическото острие на ГЕРБ Искра Фидосова. С кражбата на доказателствата разследването приключи. Петров и останалите от ръководството на следствието бяха проверявани за нея, но не беше открито нищо.


След това Върховният касационен съд (ВКС) потвърди оправдателната присъда на първите две инстанции по делото за подкуп срещу Цонев, Сантиров и Попов. Съдът определи случая като "емблематичен пример за полицейска провокация, инсценирана и проведена с участието на Петьо Петров под ръководството на лица от службите за сигурност, полицията и държавното обвинение".


През 2013 г. сайтът "Пик" нарича следователя Петров и Пеевски "взривоопасен дует в следствието". Поводът е връщането на Пеевски за кратко в Столичното следствие след оставката му като шеф на ДАНС, какъвто беше няколко часа. Като следовател негов началник беше именно Петров. Тогава медии припомнят, че през 2005 г. той е пряк началник на младия следовател Делян Пеевски, назначен в икономическия отдел на Столичното следствие. През март 2013 г. Петров беше издигнат за началник на това следствие.


Бившият банкер от КТБ Цветан Василев цитира в интервю през 2016 г., което дава на Сашо Диков, Пеевски: "В моменти на откровеност Делян Пеевски ми е казвал: Дадеш му една бутилка уиски, изпие я и може да спретне каквото поискаш обвинение на когото кажеш."


"Биволъ" разкри, че е имал и кредитна карта в КТБ от 2005 г. с лимит 9779 евро при лихва 15%.


Решението на ВКС по делото "Цонев-Сантиров-Попов" принуди Петров да подаде оставка "по лични причини" - първо като шеф на Столичното следствие, след това изобщо от съдебната система. Така му се полагаше при напускането да получи 18 брутни заплати. Част от членовете на Висшия съдебен съвет се противопоставиха и бяха остро критикувани от главния прокурор по това време Сотир Цацаров, който не намери за нужно да повдигне обвинение на следователя. Христо Иванов - тогава министър на правосъдието - няколко пъти внесе предложение в съдебния съвет за дисциплинарно производство на следователя, но му беше отказано, с аргумент че е изтекла давността. Казусът стигна до Върховния административен съд и в крайна сметка петчленният състав: Боян Магдалинчев, Галина Солакова, Мадлен Петрова, Росен Василев и Милена Славейкова, се произнесоха в полза на Петров, който напусна системата без никакви щети и с щедър бонус.


След това се вписва като адвокат във Видин.


Съпругата Любена Павлова, вече Петрова


"Викам, протокол щяхме да подпишеме. Абе, какъв протокол, бе? И тя се потупва, тя носи винаги пистолет. Ти трябва да си благодарен, че си жив."


Това разказва Илия Златанов за срещите си с Любена Петрова в "Осемте джуджета".


Любена Павлова стана публично известна през лятото на 2015 г. с неправителствената организация "План Б", в чиито управителни органи е. Ако се съди по активността на сдружението, може да се заключи, че каузата му беше да протестира срещу тогавашния министър на правосъдието Христо Иванов, съдия Калин Калпакчиев, тогава член на Висшия съдебен съвет, и председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, както и да защитава бившия главен прокурор Сотир Цацаров.


В интервю за "Дневник" от това време учредителката Павлова твърди, че се бори срещу корупцията, която била навсякъде, и че организацията се финансира от близки и роднини.

2015г. - Любена Павлова, по времето когато води протестите на "План Б".

© Юлия Лазарова

2015г. - Любена Павлова, по времето когато води протестите на "План Б".


Сдружението организира протести срещу приемането на промените в конституцията, прокарани от Христо Иванов. Повечето от предложенията бяха бламирани от ГЕРБ и ДПС. На протестите на "План Б" впечатление правят млади мускулести момчета, някои от тях непълнолетни, които нямат идея срещу кого викат. Те не говорят много, често крият лицата си.


"План Б" поиска и оставката на министъра, а по-късно подаде сигнал до прокуратурата че "имало четири различни подписа" в четири негови заповеди. След като беше държано да трупчета над 4 години, това абсурдно дело беше възобновено преди месец с разпити на различни хора, докато самият Христо Иванов, който припознава подписите като свои, досега не е изслушан.


Точно преди Коледа на 2015 г. "План Б" сезира Висшия съдебен съвет, защото не хареса речта на председателя на ВКС Лозан Панов, произнесена по повод 135-годишнината на Върховния съд. В нея Панов говори за превзетата държава, която трябва да бъде върната на гражданите. Уж гражданската организация "План Б" обаче се притесни за властта, а не за гражданското общество, и видя опасност в думите на Панов.


През април 2017 г. мускулести татуирани младежи с маски, подобни на тези от контрапротестите за конституцията се строиха пред Висшия съдебен съвет, за да посрещнат Лозан Панов с кървави агнешки глави точно преди заседанието на съвета, на което той поиска обсъждане на срещата на Цацаров в кабинета на Георги Гергов в ЦУМ, след която издателят на в. "Сега" Сашо Дончев се оплака, че му е оказан натиск. Никой от ВСС не поиска разследване кой е организирал младежите да заплашват съдия №1. Прокуратурата също неглижира случая.


Сходна агитка блокира центъра на София миналия декември и при избора на главен прокурор, но ВСС, полицията и прокуратурата отново не обърнаха внимание.


През ноември 2016 г. в брачния регистър е записано, че Любена Павлова е сключила брак с Петьо Петров, съобщи "Капитал". Според информация на медията от Имотния регистър фирмата на Павлова "Ар. Пи. Ес-Риъл проблем сълюшънс" ЕООД купува от майката на Петров дял във врачанското дружество "Сити груп ХПГ ООД", което има земи край Сливница.


Първа серия на "Осемте джуджета":


Втора серия на "Осемте джуджета":

Ключови думи към статията:

Коментари (215)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 736 Неутрално

  След като нападат собственика на Дневник,сега се пише против нападателя Пеевски.Толкова е ясно.

 3. 3 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.

  Демократична България си има Кристиян Таков, Филип Димитров, Даниел Смилов, Йонко Грозев, Йовко Ламбрев...
  БСП си има Иво Христов 1, Иво Христов 2, Петър Волгин, Андрей Райчев.
  Патриотите си имат разни ченгета на сарайска каишка, които поне имитират дейност.

  ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субек извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3120 Неутрално

  Очевидно е някой за когото е позволено да се пише (и жена му).

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 6. 6 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 1641 Разстроено

  Жална ни майка България... Превзета държава, в която се имитира върховенство на закона в интерес на властимащите...

 7. 7 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 924 Любопитно

  а дали каскета ще разследва тези две криминалета, едва ли, КОЙ разследва сам себе си

 8. 8 Профил на tos_buratino
  tos_buratino
  Рейтинг: 305 Неутрално

  "Запознаха ме с един слаб мъж, представиха ми го като Петьо Петров..."
  На снимката не е слаб. Но тя е стара, може пиенето да си е казало думата. Би било добре, защото на българското правораздаване, като се започне от ВСС и надолу, не може да се разчита. То е превърнато от Буда, Пеевски и т.н в търговско дружество.

 9. 9 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  Добре дошли в Булгаристан 2020!

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3967 Неутрално

  На такива симпатични и почтени хора се крепи властта.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Ще се оправим когато такива като Пепи Еврото , жена му , Златанови , другарите от Антикорупционния фонд , вместо да са на иззръжка на " Америка за България " , Норвежкия фонд и "Отворено общество " , минат да издръжка на Съдебната система .

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 434 Неутрално

  все едно, че гледах клипове от "Имало едно време в Америка", "Добри момчета" и няколко подобни филми ...

  Не знам колко хиляди години трябва да минат, за да има в Бг морално свестни управляващи

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 14. 14 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 732 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  Да живее Народната милиция - единствена опора на Народната власт!

 15. 15 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Кой е Петьо? Естествено, човек на Мадам. Така е известна мамата на Шиши в средите на паралелната власт. Мамата на шиши беше шефка на спортният тотализатор. И от тогава дърпа конците там. Защо точно там? Защото .... много пари и влияние.. Защо точно мамата? Защото е дъщеря на на най-големият партиен шеф някога във Врачанско. Някой ще каже какво от това? Отговора е много прост - БКП заедно с ДС са изключително силно организирана материя, която започна да се подготвя още 85-та за оставането си във властта след очевидно неизбежния разпад на соцлагера. Началото го поставиха с Указ 56, ако се не лъжа. Този указ даде възможност за началото на частен бизнес, но само за техни кадри. И до сега е така. Най-оправните от тях формираха паралелната власт. Мамата с качествата си, наследени от татенцето и, успя да окупира паралелният премиерски пост и вече дърпа конците в цялата държава, а разпределителят на порции - паралелният президентски пост. По партизански. Реакцията им във времето е подчинена в началото на оцеляването, а в последствие на вечна неразрушимост и устойчивост на оцелелия им модел. Чисто майчински, в съчетание с особеностите на врачанския си характер, маман реши, че може да направи синчето си пожизнен водач на стадото. Тук стадото трябва да си зададе въпросът каква е връзката между маман и едни други лица с врачански произход, като един, дето спинка с пистолет и една банка - пералня, дадена на една девойка, по-силно охранявана от някогашните американски гангстери. А защо точно съд, следствие, прокуратура са превзети от паралелната власт? Да си търси отговора стадото...

 16. 16 Профил на Гогич
  Гогич
  Рейтинг: 1306 Любопитно

  В схемата е и Димитър Спасов, познат и като Митко Каратиста. Шеф е на охранителна компания Делта Гард, която е "пазила" ограбения собственик на асансьорни заводи и пряко е давал наставления на гардовете. Сега пази отнетия завод. От ограбения собственик.

  Преди няколко години името му нашумя покрай разкритията, че е назначен от Борисов в надзорния съвет на ЧЕЗ от държавната квота, като е получавал пет цифренно възнаграждение.

  Направете една справка и за него, могат да изникнат интересни неща.

 17. 17 Профил на Шоршо
  Шоршо
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  До коментар [#13] от "Shteryu Atanaso":

  Булгаристан отдавна приключи като държава, сега е просто на доизживяване, което ще трае 30-50 години. Тук отново ще е турско, това турците си го заявяват в прав текст, но ние се правим на разсеяни.

 18. 18 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4590 Разстроено

  И после някой хора се чудят като ме попитат дали някога ще се върна в България за постоянно започвам да се смея.....Ще си остана Българин за цял живот по душа и сърце, но никога няма да се върна да живея там......казвам го с искрено съжаление.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 19. 19 Профил на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо
  Рейтинг: 1090 Весело

  Не го зная тоя Пепи, но жена му хваща окото😳🤣
  —цитат от коментар 1 на prinz


  Враца 1985 година, училище Христо Ботев. Петьо Петров е в 9 клас. Много е грозен и му викат по прякор маймуната. Малко преди да започне часа по Военно обучение, Петьо е разсеян и говори със съучениците си. Учителят по НВО е стриктен фатмак и иска абсолютна тишина. Крещи и стресира всички. Всички учениците стоят прави и мълчат гузно. Преподавателят се изправя точно пред Петров и му удря толкова силен шамар, че той пада на земята.пред очите на всички. Настъпва гробна тишина. Травмата е за цял живот. Петьо трудно излиза от шока и шепнейки с леко отекчен глас като се мъчи да си поеме въздух казва: Ще го смажа!

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4126 Неутрално

  Жална ни майка България... Превзета държава, в която се имитира върховенство на закона в интерес на властимащите...
  —цитат от коментар 6 на plamen_b


  Лошото е , че Петьо Петров не е изключение.Такива като него има на по-ниски нива в прокуратурата и следствието. Абсолютни изнудвачи и престъпници , които вършат мръсната си работа необезпокоявани и недосегаеми.
  С Илия Златанов са прекалили и затова тази история излиза наяве , но колко други хора са ограбени и им е унищожен бизнесът . Няма на кого да се оплачиш. Държава- мафия.

 22. 22 Профил на nemisemisli
  nemisemisli
  Рейтинг: 529 Неутрално

  До коментар [#6] от "plamen_b":

  Знаеш ли като чете човек първото впечатление е такова наистина - но замисли се, всичките тези хора, които са докладвали срещу тях, писали и повдигали обвинения са хора които явно знаят защо са на тази работа и имат съвести - това означава, че прокуратурата и другите "превзети" институции имат хора, които са съвестни и ако ги поведе нормален човек нещата бързо могат да си влязат в лоното на нормалното.
  По един човек - този най-отгоре и неговите заместници са хората, които трябва да се сменят на повечето места.....

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 24. 24 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3967 Неутрално

  Да не забравяме: Всякакви сигнали за нарушения на Пепи Еврото да се подават само до брат му, до снахата или в краен случай до Шехерезада.

  С трите имена, ЕГН, точен адрес и банкова сметка на подалия сигнала.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 25. 25 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  Чисто майчински, в съчетание с особеностите на врачанския си характер, маман реши, че може да направи синчето си пожизнен водач на стадото. Тук стадото трябва да си зададе въпросът каква е връзката между маман и едни други лица с врачански произход, като един, дето спинка с пистолет и една банка - пералня, дадена на една девойка, по-силно охранявана от някогашните американски гангстери. А защо точно съд, следствие, прокуратура са превзети от паралелната власт? Да си търси отговора стадото...
  —цитат от коментар 15 на Анти Шишковци


  Трябва да има някаква справедливост на този свят. Държава с Маман начело е напълно справедливият резултат от това, което българинът си е заслужил - с мързела да гласува, дървеното философстване, първобитната омраза към всичко, що е различно от него и не изтрезнява с шкембе с чесън и оцет на закуска. Доста нагличко би било, подобен архетип да претендира за нещо повече от една Маман, която да го преджобва от 20 години и да му гони децата в чужбина.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4784 Неутрално

  Години наред в Бг. БЕЗНАКАЗАНО се ограбва движимо и недвижимо имущество на граждани от взякакви мутри в ОПГ-та.
  ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !!!
  До коментар [#4] от "todor._89":

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3967 Неутрално

  До коментар [#16] от "Гогич":

  “Направете една справка и за него, могат да изникнат интересни неща.”

  Дори само 1/10 от изнесеното през последните 6 месеца да е вярно, въображението на почтения човек е бедно да си представи в какво превърна държавата ГЕРБ за има-няма десетина години.

  Моят съвет към всички способни и амбициозни хора под 30 годишна възраст е: БЯГАЙТЕ ОТТУК, докато е време.

  И в никакъв случа не започвайте самостоятелен бизнес, докато тая шайка е на власт, ако не искате един хубав ден да се изправите срещу Пепи Еврото или чаровната му половинка. ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4126 Неутрално

  До коментар [#13] от "Shteryu Atanaso":Булгаристан отдавна приключи като държава, сега е просто на доизживяване, което ще трае 30-50 години. Тук отново ще е турско, това турците си го заявяват в прав текст, но ние се правим на разсеяни.
  —цитат от коментар 17 на Шоршо


  Най-голямото малцинство , което скоро ще стане мнозинство е руското. Така , че тук скороще стане пак руско, както беше по време на комунизма. Руснаците харесват нашия климат , харесват местните хора , приятно им е да се чувстват като освободители всред освободени от тях и вечно благодарни.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 520 Неутрално

  И двамата са някакви комплексирани хорица, които трябва да намерят покой в затвора.

 32. 32 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  До коментар [#16] от "Гогич":“Направете една справка и за него, могат да изникнат интересни неща.”Дори само 1/10 от изнесеното през последните 6 месеца да е вярно, въображението на почтения човек е бедно да си представи в какво превърна държавата ГЕРБ за има-няма десетина години.. ☠️
  —цитат от коментар 27 на Norman Granz


  Пепи Еврото не е случаен феномен. Той е продукт на улегнала система за целенасочен кадрови подбор на хора без задръжки. Тези гербави еквиваленти на Йордан Цонев, веднъж станали част от башибозука, повече не могат да отидат никъде. Своите ги държат с папки, чуждите ги презират. Доживот ще ги изпозлват за парцал.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4126 Неутрално

  Не го зная тоя Пепи, но жена му хваща окото😳🤣
  —цитат от коментар 1 на prinz

  Ти с това тънко естетическо чувство сигурно и коза би опънал.
  —цитат от коментар 12 на mgo21648637


  Тоя използва стар тролско ченгесарски подхват да отклонява и разводнява темата.
  Не му обръщай внимание.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на prinz
  prinz
  Рейтинг: 268 Любопитно

  До коментар [#35] от "tacheaux":

  тоа па❗️❗️😜😜😜😜😜
  Кви ченгета те гонят па тебе?😆
  Висиш тука, за да забраняваш на хората да постят истината ли?

  Не съм крал
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 677 Неутрално

  Е, как кой - еманация на настоящето и нас. И почти всички - от възрастни до пишлемета - искат да станат, като него! Да са нагли, прости, агресивни, посредствени, безскрупулни престъпници, но богати и влиятелни.

 40. 40 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3967 Неутрално

  До коментар [#35] от "tacheaux":

  “Тоя използва стар тролско ченгесарски подхват да отклонява и разводнява темата.
  Не му обръщай внимание.”

  Принципно: не обръщайте внимание на когото и да било, ако не пише по темата, лигави се или пише откровени идиотщини, за да дразни.

  Отговаряйки на такива, вие вършите тяхната работа.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 41. 41 Профил на Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ... ........... това са селяни на н-та степен ...
  —цитат от коментар 36 на prinz


  А ти що си мислиш, че жената на Еврото хваща окото на някой различен от селянин на н-та степен с бездушната си физиономия.

 42. 42 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1446 Неутрално

  Интересно...при всичката тая наглост и лакомия човек би помислил, че рано или късно ще се намери някой, дето ще плюе и на закон и на пари и ще ги разстреля или пребие тези просто.

  Обаче на....не става още :-(

  Системата следи до тях да не достигнат хора, които няма какво да губят.

  И все пак предричам, че един ден ще се случи.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 43. 43 Профил на nkpk
  nkpk
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Как ли пук няма да бягам е чужбина отбтия мърши. Звучи клише, но веднъж като побегнеш, цял живот ще бягаш.... Тука оставам и съпротива докрай 😡... Тая сган трябва веднъж завинаги да се навее на кучето в г*за

 44. 44 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1003 Неутрално

  най-много задкулисието го е страх от ефекта на доминото...затова е това упорсто да се подават оставки и да се разследват неудобните...а иначе тия които им пречат им търсят под вола теле ,случаи страшно много..

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 46. 46 Профил на Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Интересно защо въпросната Любена с простата мутра и пистолета на кръста организира акции против Христо. Не против ГЕРБ, не против Цацаров, не против Гешев, а баш Христо си е заплюла? Някой от дежурните плювачи по Христо ще се наеме ли да даде предположение?

 47. 47 Профил на Shteryu Atanaso
  Shteryu Atanaso
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#29:"tacheaux"]
  —цитат от коментар 34 на Соломон Рибентоп
  Мдам....,ще е руско,турско или бенгалско.....,но нема да е българско.🙉🐷🐮🐷🙉[/quote]

  Руско, турско, кобургско или ... романово ... ..., за мен няма особено значение

  Важно е най-обикновените хорица като мен, да могат що-годе да дишат и да има някакво спокойствие и редовна работа (а не робуване) на минимална заплата

  Бог създаде земята, за да бъдат хората добри. ... Бог създаде въздуха, за да мислят хората право. ... Беинса Дуно
 48. 48 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 968 Неутрално

  И после някой хора се чудят като ме попитат дали някога ще се върна в България за постоянно започвам да се смея.....Ще си остана Българин за цял живот по душа и сърце, но никога няма да се върна да живея там......казвам го с искрено съжаление.
  —цитат от коментар 18 на padrino


  Уважавам вашия избор, но иронията е, че колкото повече хора мислят като вас, толкова по-малки стават шансове за някаква промяна.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  Интересно защо въпросната Любена с простата мутра и пистолета на кръста организира акции против Христо. Не против ГЕРБ, не против Цацаров, не против Гешев, а баш Христо си е заплюла? Някой от дежурните плювачи по Христо ще се наеме ли да даде предположение?
  —цитат от коментар 46 на Дневник докога ще търпите троловете на шайката


  Отдавна съм си го написал в сигнатурата - ГЕРБДПС е една и съща креатура на ДС с българско и турско етническо крило в лицето на ГЕРБ и ДПС. Но нагоре конците се събират в Сараите, а оттам - в КГБ

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 51. 51 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Ние сами сме си виновни, че продължаваме да търпим това. Ако 90-та година е имало лустрация на държавните структури от ченгета от ДС и бивши партийци, сега нямаше да сме на тоя хал. Но никога не е късно да напълним джобовете с камъни и на всеки стълб да се появи я Шиши, я майка му, я тоя Пепи и подобните им...

 52. 52 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4590 Неутрално

  [quote#48:"Rational"][/quote]

  Резонният въпрос е: Защо държавата кара хората да мислят като мен? Аз напуснах България през 1987 година, и със съжаление с годините става все по-лошо. Аз си мислех едно време че социализъма беше прокобата, но като гледам (от страни) в какво превърнаха България точно изтърсаците на бившите и ми се плаче.

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 53. 53 Профил на Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Уважавам вашия избор, но иронията е, че колкото повече хора мислят като вас, толкова по-малки стават шансове за някаква промяна.
  —цитат от коментар 48 на Rational


  Така е. Това голямо бягство на толкова много хора бе много инструментално в несполучливия преход. Иронията е, че много хора в стремежа си за лесно спасение и бягство, се обрекоха цял живот на носталгия и тъга, някои си и заминаха от този свят даже на хиляди киломентри от родните места, а много от тези, които имаха търпението да останат тук, сега са на по-високо социално положение от избягалите гастарбайтери, а голяма част от тях - и финансово дори.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7809 Неутрално

  И от тези, ние чакаме правосъдие. Има много да чакаме. Ние всъщност само това можем. Надяваме се всичко само да се оправи. Вече години.

 56. 56 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 935 Неутрално

  всеки един експерт знае как се смята0,15 на час.Пак е бил пиян -бил е с 0,8 алкохол.

 57. 57 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4784 Неутрално

  До коментар [#30] от "todor._89":

  Кой е на власт от 10 години ?!?!
  ТОЙ Е ГАРАНТЪТ другарю гербераст !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 58. 58 Профил на Соломон Рибентоп
  Соломон Рибентоп
  Рейтинг: 8 Любопитно

  И от тези, ние чакаме правосъдие. Има много да чакаме. Ние всъщност само това можем. Надяваме се всичко само да се оправи. Вече години.
  —цитат от коментар 55 на Роси


  Продължавай да чакаш!Във Франция(например)им писнало да чакат и си решили проблема без чакане и с любезното съдействие на доктор Гилотен.Ама ти си чакай ,некой да дойде и да ти създаде алтернатива.Чакай си,лошо нема.🐷🐮🐷🐮🐷

  Много съм тъп
 59. 59 Профил на Ivan_
  Ivan_
  Рейтинг: 507 Любопитно

  До коментар [#27] от "Norman Granz":

  И защо под 30 години?

  Модератора е неадекватен!
 60. 60 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1455 Любопитно

  До коментар [#19] от "Ораторе Бураторе":Вьзможно еНищо не казвам, не го познавам Пепи.Но познавам Златанови и то много добре! ИлияЗлатанов е бил асансьорджия в резиденция Бояна- е това бил. Нито образование, нито маниери-сутрин като излизаше на работа, целият вход на блока разбираше. Децата му и двете нямат завьршено средно, като Лети отиде на 16 или 17 години още в зората на демокрацията в Косово, а оттам в Албания.итн и тнМеждувпрочем мога да дам адрес, щото Лети с втория си сьпруг и детето живеят примащехата си, майката на Явор.
  —цитат от коментар 45 на prinz


  Как да не ограбиш такъв човек, нали?

 61. 61 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2446 Неутрално

  Не го зная тоя Пепи, но жена му хваща окото😳🤣
  —цитат от коментар 1 на prinz  Я се вгледай по - внимателно ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 62. 62 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Силно Наш Човек. Ако някой се е съмнявал че Пеевски е истинския премеир на България. Мутри гнусни, начело с пионката Бойо Борисов

 63. 63 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 843 Неутрално

  Мале в каква държава живеем. Няма място за децата ни в тук. Просто съм отвратен. Мафия !!!

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 64. 64 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6014 Весело

  Пепи Еврото е едно петно от голямата обща картина на действителността у нас. За да я види човек, в целия неин размер, трябва да смени гледната точка и да се отдалечи еднакво от всички петна, докато спре да ги различава индивидуално. Тогава ще блесне цялата живопис!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 65. 65 Профил на Ivan_
  Ivan_
  Рейтинг: 507 Любопитно

  До коментар [#48] от "Rational":

  ,Шансовете за промяна са отрицателни отдавна. Който го е разбрал си е взел семейството и напуснал държавата. Има шанс , промяна след няколко поколения, за съжаление тогава ние ще сме си заминали от този живот. Та въпросът е за си блъскаш ли главата напразно в някаква стена с идята да разбиеш стената или да постъпиш разумно, да не си разбиваш главата и да се изнесеш от държавата...

  Модератора е неадекватен!
 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2145 Неутрално

  Преди доста години написах един постулат:
  До 1990 г живеехме в Партия- държава, сега живеем в Мафия- държава!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 68. 68 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Сега разбирам, защо Бог е направил човешкия живот кратък, а съдбата съдник...

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 70. 70 Профил на ba
  ba
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Навсякъде има отрепки като Петьо Еврото, жена му, пеевски, майка му Ирена Кръстева, Гергов, Гешев, Борисов и така нататък. Но в другите страни те не управляват. Като ги избирате - не хленчете.

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  какви е деца раждала,

  раждала, ражда и сега

  българска майка юнашка;

  какви е момци хранила,

  хранила, храни и днеска

  нашата земя хубава!

 73. 73 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 289 Весело

  Отдавна съм си го написал в сигнатурата - ГЕРБДПС е една и съща креатура на ДС с българско и турско етническо крило в лицето на ГЕРБ и ДПС. Но нагоре конците се събират в Сараите, а оттам - в КГБ
  —цитат от коментар 50 на cinik


  Не знам, не знам… за десет години управление на ГЕРБ, успяхте да "хванете" Борисов да пие кафе с Местан в Кърджали - по настояване на мисирките - пред микрофоните и камерите на всички телевизии, дорде ваш Ръдань биде оплоден с "историческия компромис" лично от Местаня при закрити врата и не е ясно кой под чия пола е бъркал и чия погубена девственост оцвети в червено брачния чаршаф. Отделно, др. Пеевски лично и от сърдце отпусна безлихвен кредит на ДСБ-то от "банката на мафията", а официално обявената коалиция между трите фракции на БКП - БСП-ДСБ-ДПС - няма как да бъде изтрита от аналите на историята:

  30 април 2013

  БСП, ДСБ, "Атака", ДПС и "Движение България на гражданите" - заедно срещу ГЕРБ

  http://parlamentarniizbori.blogspot.com/2013/04/pregled-na-pechata-dnes.html #ixzz6RIif2TGM

 74. 74 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Статията звучи като СиВи за селекция на нов министър на правосъдието от ГЕРБ. Силна кандидатура, но има и други, състезанието ще е много оспорвано.

 75. 75 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  Ето значи как Магдалинчев си е заслужил високия пост във ВСС.
  Оказва се, като чета историите около Петьо Еврото, че има и доста прокурори, които са били потърпевши от действията на „взривоопасния тандем”. Къде са тези прокурори сега, защо не се противопоставят на превръщането на прокуратурата в мафиотска бухалка? Те знаят как стоят нещата. Докога ще мълчат? А сигурно има и други свестни прокурори в системата, не може всички да са продажни боклуци. Защо търпят това безобразие в българската прокуратура? Защо не се чува техният глас?

 76. 76 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 882 Неутрално

  все едно, че гледах клипове от "Имало едно време в Америка", "Добри момчета" и няколко подобни филми ...Не знам колко хиляди години трябва да минат, за да има в Бг морално свестни управляващи
  —цитат от коментар 13 на Shteryu Atanaso


  +
  'Морално свестни' управляващи може да има само с нормално свестен 'матрял'. Вожда на ГЕРБ е пределно наясно, че моралните му качества се споделят от мнозинството.
  ----
  Дано не съм прав, но това са моите наблюдения.

 77. 77 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2267 Неутрално  Мой познат бачкаше служител във фирма, която в последствие е погълната от Пеевски.

  В моментите на крайна агония собственикът влезал разтреперан в офиса с думите: "Не може да бъде! Плащам данъци, а никои не ме защитава в момента!

  - Е, хайде-хайде сега, спомни си навремено как натрупа благосъстоянието си. Системата е слаба. Няма как да те защити.... му отговорил дългогодишният му служител без да го утеши.

 78. 78 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Има ли умрели хора в МериЧлери по вина на Пепи Еврото?
  —цитат от коментар 69 на Любов Шейсе


  Ами хайде Гешев да направи едно обвинение като хората по повод причинените смъртни случаи? Ако сте прав, сигурно ще успее да събере някакви доказателства и да ги представи пред съда. За убийство на повече от едно лице давността беше май 35 година, не е изтекла. Хайде.

  Или поради лични симпатии към Прокопиев сдържа мощния си юридически талант и си затваря очите?

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#11] от "doroteus":

  Какво е чувството да си се продал на Прасетата? Спиш ли спокойно нощем?

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 81. 81 Профил на prinz
  prinz
  Рейтинг: 268 Весело

  До коментар [#60] от "До руските мекерета":

  Как да не ограбиш такьв човек?
  👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿
  Не агитирам да се граби от Златанов старши, ама Явор заедно с майка си( която никога не се е развела с Илия) сьс сестра си и втория мьж на сестра му, го хващат с ьс сьндьк, пьлен сьс злато и пари на стойност 4 милиона евро на КПП.

  Питам сега : Пепи ижена му ли са стькмили тая акцийка против Явор?

  Сега се вживявате в нещо, което някой, получаващ заплата, е сьчинил, за да има форум за изолирините от света и от нормални сьбития старци ( щото нормален човек, борещ се с живота, няма да преживява за измислица)


  Тоя Пепи започна направо да ми харесва, за дето ви накара да се филмирате

  Не съм крал
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 289 Весело

  Мой познат бачкаше служител във фирма, която в последствие е погълната от Пеевски.В моментите на крайна агония собственикът влезал разтреперан в офиса с думите: "Не може да бъде! Плащам данъци, а никои не ме защитава в момента!- Е, хайде-хайде сега, спомни си навремено как натрупа благосъстоянието си. Системата е слаба. Няма как да те защити.... му отговорил дългогодишният му служител без да го утеши.
  —цитат от коментар 77 на Нинов


  Бе всичко много хубаво, ама след като "фирмата" вече е отнета от злия Пеевски, буди недоумение, що не си я назовал поименно - да се убедим в реалистичността на тойзи приказен, да не река направо легендарен сюжет?

 84. 84 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#60] от "До руските мекерета":Как да не ограбиш такьв човек?👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿👹😈👿Не агитирам да се граби от Златанов старши, ама Явор заедно с майка си( която никога не се е развела с Илия) сьс сестра си и втория мьж на сестра му, го хващат с ьс сьндьк, пьлен сьс злато и пари на стойност 4 милиона евро на КПП. Питам сега : Пепи ижена му ли са стькмили тая акцийка против Явор?Сега се вживявате в нещо, което някой, получаващ заплата, е сьчинил, за да има форум за изолирините от света и от нормални сьбития старци ( щото нормален човек, борещ се с живота, няма да преживява за измислица) Тоя Пепи започна направо да ми харесва, за дето ви накара да се филмирате
  —цитат от коментар 81 на prinz


  Можеше да спестиш последното уточнение за вкусовете си.

  Другото е кристално ясно. Лаконично, подредено, точно, дава всичко необходимо и не се занимава с вторите братовчеди на участниците, техните шуреи и адресите им.

 85. 85 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  До коментар [#65] от "Ivan_":

  Аз съм на принципа, че не трябва да бягаме — все пак това е нашата родина, напоена е с кръвта на героите ни, тук са костите на дедите ни, трябва и ние да се опитаме да ѝ помогнем, трябва да сме активни и да не се отчайваме. Кой каквото може и както може да действа. Разобличаването започна вече с пълна сила и няма как да не настъпи някаква промяна.

 86. 86 Профил на Neznámý
  Neznámý
  Рейтинг: 76 Неутрално

  Защо въобще има изненадани от изнесената информация около личността на Пепи Еврото? Наистина ли някой смята, че някъде във властта има свестни и по-свестни?! Не е ли България бивша комунистическа страна, в която всеки дебнеше всеки и правеше кариера от това?! ДС и комунистите никога не са си тръгнали от властта, а събираните доноси и уличаващи материали са безброй. На мен при интервю за работа, понеже съм споменал някъде, че съм католик и ми водят един католически свещеник за "очна ставка", уж случайно да се засечем. Намеци и подхвърляния в определена насока и все същата тема на разговор, но "случайност, бе!", независимо от утвърдената теза, че случайности в живота няма.

  Действителността е такава, че средата в България остава благоприятна само за наследниците на бившите номенклатурни кадри, допълнена с някои, които си въобразяват, че са независими и простото стечение на обстоятелства е белег за някакви по-големи качества или умения в сравнение с останалите. Дами и господа, заблуждавайте се, колкото искате, но аз мога да преценя и сам, че при 80% наследници на бившите служби и комунистите, когото и да хванете след 20 години, той все ще е от тях. За какво оправяне може да се говори дори след 60 години, щом единствените останали тук ще са потомците на комунистите, останалите ще са избягали от фалшивото подобие на демокрация?

 87. 87 Профил на Нинов
  Нинов
  Рейтинг: 2267 Неутрално

  До коментар [#83] от "Reporter US":

  За магазини за електроника става дума.

 88. 88 Профил на prinz
  prinz
  Рейтинг: 268 Неутрално

  До коментар [#84] от "До руските мекерета":

  Не целях да обидя Тебе.
  Ако сьм те засегнал лично-прости!

  Но като цяло форумьт разсьждава нереалистично🙁Винаги и в най-идеалното общество има такива като Пепи и Златанови. И винаги някой може да го изкара суперновина , която да е продаваема

  Не съм крал
 89. 89 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#84] от "До руските мекерета":Не целях да обидя Тебе. Ако сьм те засегнал лично-прости! Но като цяло форумьт разсьждава нереалистично🙁Винаги и в най-идеалното общество има такива като Пепи и Златанови. И винаги някой може да го изкара суперновина , която да е продаваема
  —цитат от коментар 88 на prinz


  Е, някой вече спомена, че ги има навсякъде, но обикновено не упражняват власт.

 90. 90 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2924 Неутрално

  Тцъ, тцъ, тцъ...
  Газетата се движи с 10-15 години закъснение...
  Сашо Диков преди тези 10-15 години атакуваше и громеше с упоение въпросното лице...

  Дали Петьо е такъв или инакъв - не мога да кажа, затова ще се въздържа от оценки.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 843 Неутрално

  До коментар [#65] от "Ivan_":Аз съм на принципа, че не трябва да бягаме — все пак това е нашата родина, напоена е с кръвта на героите ни, тук са костите на дедите ни, трябва и ние да се опитаме да ѝ помогнем, трябва да сме активни и да не се отчайваме. Кой каквото може и както може да действа. Разобличаването започна вече с пълна сила и няма как да не настъпи някаква промяна.
  —цитат от коментар 85 на Fiji


  героите и тогава и сега са били един файтон хора. масата вина ги са били роби, 5-века не можаха да намерят алтернатива на султана, 45-години на руските подлоги, сега ми говорят че нямало алтернатива на герберасите.
  това са българите. просто го приеми прави каквото зависи от теб и считаш за правилно но не храни надежда че ще те разберат, тъжно но е истина.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 94. 94 Профил на prinz
  prinz
  Рейтинг: 268 Неутрално

  До коментар [#89] от "До руските мекерета":

  Ми не е баш така
  Колко западни политици и то пьрви ешалон, след загубени избори -отиват да бачкат за някой частник?
  Безбройни примери
  Тоест тотална корупция, но не е разкрита или не е порьчано на вестниците да я атакуват

  Не съм крал
 95. 95 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 571 Неутрално

  [quote#60:"До руските мекерета"][/quote]

  😁😁😁 Направо плаче да му земат бизнеса.😁😁😁

 96. 96 Профил на Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Дневник докога ще търпите троловете на шайката
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Но като цяло форумьт разсьждава нереалистично🙁Винаги и в най-идеалното общество има такива като Пепи и Златанови.
  —цитат от коментар 88 на prinz


  Само дето не организират показни акции с отрязани агнешки главички, и не позират за сдружения защитаващи демокрацията.

 97. 97 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1455 Любопитно

  [quote#92:"Reporter US"][/quote]

  Защо така, репортерче? Те ли пречат на простия да катапултира нацията?

 98. 98 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 571 Неутрално

  [quote#71:"Соломон Рибентоп"][/quote]

  Е това беше свежо.😁😁😁

 99. 99 Профил на selinda
  selinda
  Рейтинг: 458 Неутрално

  И Цацров защитава и пази престъпници като този Еврото. Ясно че са ортаци в схемите за придобиване на чуждото.

  Той сега ще да оглавява КОНГПИ - една институция за тормоз на бизнесмени и с претенции да отнема незаконно имущество. Вече стана ясно как ще работи и това.

  Абе тези бандити ще се изкарат самия Робин Хут. И населението дето с готовност си хвърля спестяванията за цял живот през прозореца ще им вярва, защото така пише във вестника и прокурора така каза! .

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK