На живо

Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги КожухаровДен след атаката на държавния глава Румен Радев срещу почетния лидер на ДПС Ахмед Доган и депутата Делян Пеевски прокуратурата влезе в президентството. От сутринта до късния следобед там се извършваха обиски, имаше и задържани.


Вечерта се стигна до многохиляден протест. Той беше свикан от инициативата "Правосъдие за всеки", която видя в силовите действия на държавното обвинение знак, че "държавата окончателно превзета, а демокрацията е на път да бъде брутално разгромена". Протестът привлече хиляди хора, между които и представители на различни политически течения - подкрепящата президента Румен Радев БСП, отцепилата си от левицата със собствен политически проект Мая Манолова, лични симпатизанти на държавния глава, правозащитници, борци против статуквото, екоактивисти, извънпарламентарни формации. Той продължи над четири часа и блокира ключови кръстовища на София с искания за оставка на премиера Бойко Борисов, допуснал нарушаването на правовия ред в държавата, на главния прокурор Иван Гешев, който иска "сам да пише закони".


"Дневник" проследи развитието на събитията на живо.
Журналист от "Дневник" стана свидетел на реакция на младежи, които атакуваха екип на "Нова телевизия" с викове "Нова е позор" и "Пеевски вън". Репортер и оператор бяха застанали на ул. "Цар Освободител" в близост до парламента, готвейки се за включване или репортаж. Недоволстващите срещу присъствието на медиата на протеста опитаха да попречат на работата им с агресивно поведение. След като операторът се приближи да ги снима, младежите започнаха да викат още по-силно. Така привлякоха вниманието на преминаващи по булеварда протестиращи като се стигна до струпване на хора и виковете се засилиха. Наблизо имаше няколко полицаи, а двама граждани помогнаха напрежението да спадне и екипът да мине зад полицаите. В последната си за деня новинарска емисия - в 22 ч. по лятната си програма, телевизията излъчи репортаж за протеста като беше отбелязано единствено, че екипът е бил "наобиколен от хора", които впоследствие са се отдръпнали. Вижте видеото от инцидента, заснето от "Дневник":


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


"Гешев - позор, оставка и затвор! "Всеки ден ще е така до победата", Мафия" - с тези скандирания протестиращите стигнаха "Орлов мост", където движението е затворено. В последния половин час броят на участниците видимо намаля, но все пак остават около 500 души, които не са склонни да го прекратят. Шествието продължи в обратна посока - към Народното събрание и Министерския съвет.


Чуха се призиви утре акцията да продължи като сборният пункт е през президентството в 17 ч.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


Масовият протест продължава вече два часа. Протестиращите се насочват към "Орлов мост", повтаряйки маршрута на протестите срещу модела "КОЙ" от 2013 г. И тогава, и сега обектът на възмущението е един - управлението на държавата в лична полза на единици. През 2013 г. протестите избухнаха спонтанно заради нелепия избор на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС. Сега повод е показното нахлуване на прокуратурата в президентската институция. Организаторите от "Правосъдие за всеки" съобщиха, че готвят следващ протест на 16 юли пред Народното събрание. Днес освен исканията за оставки прозвучаха и скандирания "Заедно".


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


С викове "Оставка" протестиращите спряха повторно пред сградата на Министерския съвет. Пред Народното събрание изпяха "Хубава си, моя горо".

Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


Протестът срещу нарушението на конституцията и в подкрепа на президента Румен Радев продължава пред сградата на Съдебната палата. Вижте на живо случващото се, предавано от общинския съветник от "Демократична България" Иво Божков


Христо Иванов поиска оставката на Борисов и Гешев

Днес България е на ръба на конституционната криза, заяви във включване на живо от протеста съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов." Тук сме, за да поискаме отговорност от българските власти, за това че торпилират срастването на Пеевски и Доган с българската държава. Искаме оставката на Бойко Борисов, който трябва да поеме политическата отговорност за това. Както и на главния прокурор Иван Гешев, който наруши конституцията като организира нахлуване в президентската институция. Президентът Радев беше наказан публично за това, че посмя да изкаже очевидното за всички - гардовете на НСО охраняват Доган и Пеевски и за това няма причина", заяви Христо Иванов. Той подчерта, че политическата сила участва в протеста, защото конституцията е била потъпкана.


Протестиращите срещу беззаконието тръгнаха към Министерския съвет с викове "Оставка". Присъстват над 2 хил. души, между които се виждат политици от различни цветове - и от БСП, и от "Демократична България", и бившият омбудсман Мая Манолова, която се готви за предстоящите догодина редовни парламентарни избори с новата си формация "Изправи се", активни участници в протестите през 2013 г., възрастни хора, симпатизанти на държавния глава. Намерението им е протестът да продължи пред Съдебната палата.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Албена Борисова

Радев: Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата

"От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт, да изхвърлим мафията от прокуратурата", заяви държавният глава Румен Радев, който излезе при протестиращите. Той изтъкна, че пред президентството днес са се събрали хора от всички възрасти и от целия политически спектър и това не е случайно.


Не на страха, ще си върнем България! Мутри, вън!


Румен Радев,

президент на България


"Твърде дълго търпяхме лъжите от екрана", заяви държавният глава под аплодисментите на демонстрантите и възгласи "Браво", "Мутри вън" и "Оставка". Постепенно скандиранията преляха в "Гешев е позор".


Стотици хора вече са пред президентството, където тази вечер се сливат няколко протеста в подкрепа на институцията и срещу акцията на прокуратурата там днес. Под съпровода на барабани демонстрантите скандират "Оставка", някои носят български знамена.


Очаква се държавният глава Румен Радев, който в момента е в сградата, да излезе при протестиращите.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров

Като "брутална политическа акция" определи действията на прокуратурата днес евродепутатът Радан Кънев.


Българската прокуратура работи на медия пърформанси и от един такъв пърформанс какво реално са направили.


Радан Кънев,

евродепутат, "Демократична България"/ЕНП


Пред "Дневник" той коментира и че без детайли и повече информация е трудно да се каже и дали акцията на "Дондуков" 2 е в разрез с Конституцията.

В края на работния ден се увеличават хората, които пристигат пред президентството, за да изразят подкрепа към институцията след днешната акция на прокуратурата там.


Пред сградата дойдоха лидерът на БСП Корнелия Нинова и депутати от партията.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


Там е и лидерът на АБВ Румен Петков въоръжен с колаж на премиера Бойко Борисов и снимки на чекмеджето с пачки от по 500 евро, които бяха разпространени до медиите с твърдението, че са от неговата спалня в резиденцията му в Бояна.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров

И "Движение 21" на Татяна Дончева излезе в защита на президентската институция и обяви, че акцията на прокуратурата от днес е публична демонстрация за оказване на натиск и погазване на Конституцията на България.


"Показните действия на прокуратурата и на МВР в сградата на президентската администрация са откровена заплаха към единствената държавна институция, която не е подчинена на ГЕРБ и ДПС. Опазването на законността не налага такава публична демонстрация на сила и натиск спрямо държавния глава. Напротив, безпрецедентната дързост на мутренското управление е насочена пряко срещу държавността и грубо погазва Конституцията. Целта е всеки орган на държавна власт, всяка институция, да премине на еднолично, ръчно управление, в услуга на мафията. Крайно време е за категоричен отпор в защита на свободата, справедливостта и демокрацията в България", се казва в позиция на "Движение 21".

Антикорупционната група в Европарламента подкрепя писмото и внасянето на устен въпрос до Еврокомисията и дебат за разследване на кризата на правовата държава в България. Това съобщи евродепутатът от "Демократична България"/ЕНП Радан Кънев. В "Туитър" той написа, че екипът му започва да събира подписи от членове на ЕП, за да бъде включен дебатът за България в дневния ред.


На личния си сайт Кънев публикува изказването си пред групата, събрала се по негов сигнал. "В последната година ситуацията бързо се влоши - може би поради преждевременното съобщение от Комисията за прекратяване на мониторинга по Механизма" за сътрудничество и проверка, обяснява Кънев. Той казва, че е описал "само шепа примери за цялостното завладяване на институциите и бизнеса от тесен политически кръг, силно свързван със службите за сигурност и съдебната система."


Той също така иска от Европарламента да действа, "за да няма втора Унгария или Полша в ЕС и за да няма ЕНП отново проблем, подобен на този с ФИДЕС". Кънев има предвид замразяването на членството на управляващата в Унгария партия "Фидес" заради отклоняването от демократичните норми на ЕС.

Приключи акцията на прокуратурата в президентството

Приключи акцията на прокуратурата в президентството. Представителите на държавното обвинение напуснаха сградата на "Дондуков" 2 преди 17 часа днес, изнасяйки кашони, докато пред нея около 50-ина души протестираха в подкрепа на институцията и срещу действията на обвинителите.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров


На площада имаше засилено полицейско присъствие, като униформените бяха образували шпалир между президентството от една страна и медиите и протестиращите от друга.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров

Междувременно пред съдебната палата е поставена надуваема кукла, наподобяваща коронясана участничка в конкурс за красота. На обозначителната ѝ лентата пише "Темида Българска:, а на короната ѝ - "Кралица на корупцията".


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Георги Кожухаров

Бизнесменът Пламен Бобоков, обяви, че е подложен на безпрецедентна репресия от страна на прокуратурата и властите в България, след като днес бе задържан за трети път в рамките на около месец. В декларация, разпространена до медиите, той определя тази стъпка на държавното обвинение като обосновано не от законов интерес, а "от идеята и необходимостта да замълча" и призовава за международна правна помощ.


"Факт е, че в България, днес преживяваме сериозна криза на законността по отношение не само на бизнеса, но и на личната неприкосновеност на гражданите. Поредицата събития касаещи мен, семейството и бизнеса ни несъмнено доказват, че прокуратурата е не само политически, но и икономически субект. Ежедневното грубо пренебрегване, погазване и пренаписване на закони като Декрети, води до пълно изключване на принципа на Върховенството на закона", заявява Пламен Бобоков. Според него "презумпцията за невиновност е изцяло суспендирана в полза на задкулисни интереси".


Липсва правосъдие за всички, има псевдо-правосъдие за говорещи и неудобни.


Пламен Бобоков

"Затова, макар и нескромно, "подписвам" сентенцията на покойния юрист и общественик доц. Кристиян Таков: "Пазете правото, дори и от закона!", казва още той.

"Правосъдие за всеки" обяви протест пред президентството тази вечер

Инициативата "Правосдие за всеки" организира протест пред президентството под наслов "Свободата няма нужда от Каскет". Протестът е насрочен за 18.30 ч. Страница на събитието - тук. "Сега е моментът да се обединим, независимо от политическите си пристрастия и позиции – в защита на демокрацията, свободата, върховенството на Правото и независимостта на Съда, в защита на суверенитета на държавата, която е наша, а не на Мафията собственост и владение", призовават организаторите и казват, че скоро ще дадат предложения за конституционна реформа и премахване на безконтролната и абсолютна власт на главния прокурор и политическата квота във Висшия Съдебен съвет. Цялата позиция на "Правосъдие за всеки" вижте тук.


По-рано днес лидерът на "Да, България" Христо Иванов обяви, че в 18.30 лично ще излезе пред Министерския съвет и ще потърси отговорност от премиера Бойко Борисов, ако НСО не съобщи, че охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски е свалена. Позицията му идва, сед като на 7 юли Иванов бе изблъскан от охранители на лятна резиденция на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган на нос Чукалята в парка "Росенец, а вчера президентът Радев съобщи, че Доган и Пеевски са пазени от служители на НСО.


Междувременно днес управляващите обявиха намерение да оставят решението кой, кога и при какви условия да бъде охраняван в ръцете на директора на Националната служба за охрана (НСО), който се назначава от държавния глава след съгласуване с Министерския съвет. На коалиционен съвет ГЕРБ и "Обединени патриоти" са постигнали единодушие за законови промени, според които директорът на НСО да може изцяло да определя допълнително охраняваните лица, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов днес. Повече четете тук.

Сайтът "Пик" (той организира шествия в подкрепа на избора на Иван Гешев за главен прокурор и е известен с пламенна защита и на премиера Бойко Борисов и атаки срещу всички техни критици или опоненти) разпространи информация, че президентът Румен Радев е уволнил още снощи главния си секретар Димитър Стоянов. От "Дондуков" 2 казаха пред "Дневник", че това не е вярно.

Вълна́ от реакции в социалните мрежи

От опит за затъмняване на скандала с "Росенец", през "криза на демокрацията" до "каскетатурен преврат" - такива коментарите в социалните мрежи предизвика днешната прокурорска акция в президентството. Събитията от деня роедизвикаха истинска вълна от реакции в мрежите. "Дневник" събра част от тях, вижте ги тук.

Бивш служител на Държавната агенция "Разузнаване" (ДАР), посочен само с инициалите М.К., съветник на президента Румен Радев с инициали И.М. (вероятно Илия Милушев – бел. ред.) са задържани за 24 часа по разследване на военно-окръжната прокуратура в София за разгласяване на държавна тайна. От съобщение на държавното обвинение се разбира, че първоначално съветникът на държавния глава е бил разпитан като свидетел.


Извършена е експертиза на телефон, иззет от съветника на президента, в който е открита информация за Държавната агенция "технически операции" (ДАТО). Съветникът е предал доброволно 4 документа, които са били изнесени нерегламентирано от ДАР, казват от прокуратурата. Според разузнавателната агенция те съдържат информация, която представлява държавна тайна. Съветникът е обяснил, че е намерил документите в служебната си каса в кабинета в сградата на президентството, заради което днес там е влязъл екип от прокурори и разследващи. По случая са обвинени още двама души, които са с мярка "домашен арест", като са посочени само инициалите им.

Граждани се събраха пред президентството, за да изразят подкрепа към институцията на държавния глава.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Юлия Лазарова


Акцията, организирана в социалните мрежи от скулптура Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и експертът по политически маркетинг Арман Бабикян.


"Призоваваме всички граждани, които смятат себе си за демократи, независимо от политически им разбирания, да защитят Президентската институция и опита всички центрове на властта да бъдат подчинени на действащия мутренски модел на управление. Тръгваме веднага към Дондуков 2 в защита на демокрацията и ще застанем пред входа на Президентството като НСО – Народна Съпротива и Охрана", обявиха те.


Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Юлия Лазарова

БСП в защита на президента

БСП разпростави позиция, в която се казва, че партията вярва в постепенността и достойнството на президента Румен Радев. "В последните седмици срещу президента се води безпринципна атака. Тя се провежда от мнозинството в Народното събрание, от изпълнителната власт в лицето на премиера Борисов, а днес и от органите на съдебната власт", се посочва в позицията.


"БСП уважава върховенството на закона, но не приема прекалената показност и търсен медиен ефект при днешните процесуално-следствени действия. Сигурни сме, че всяко от засегнатите лица ще съдейства на органите без това да бъде зрелищно организирано. БСП вярва в почтеността и достойнството на президента Радев. Случващото се днес е безпрецедентен акт, който руши устоите на българската държавност", пишат социалистите.

Казусът стига до европейските институции

Антикорупционната интергрупа в Европейския парламент обсъжда в момента сигнал на евродепутата от "Демократична България"/ЕНП Радан Кънев за кризата на правовата държава в България. Сигналът е изпратен от него заради нахлуването на спецпрокуратурата в администрацията на президента и с инцидента на плажа в база "Росенец". За това се разбра от публикации на Кънев в социалните мрежи, в които той заявява, че ще предложи проблемът да бъде поставен пред Европейската комисия, а в Европарламента да има дебат в пленарна зала и резолюция. Подробности четете тук.

Официално: Пламен Узунов и Пламен Бобоков са задържани

Съветникът на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бизнесменът Пламен Бобоков са задържани за 24 часа по Закона за МВР, потвърди Специализираната прокуратура. В София се претърсва кабинета на Узунов в президентството и се изземват документи, книжа и компютърни конфигурации.


Прокуратурата обяви, че става дума за разследване за престъпен сговор за извършване на длъжностни престъпления и търговия с влияние. От съобщението ѝ се разбира, че на двамата не са повдигнати обвинения, а тепърва предстои прокурорите да преценят доказателствата и дали те са достатъчни за привличането им към наказателна отговорност.

Ето хронология на събитията от деня към 14.30 часа. Повече за събитията от сутринта четете тук.
  • 10.00 ч. - представители на Специализираната и военно-окръжната прокуратура, на МВР и Бюрото на защита към Прокуратурата извършват обиски в президентството.
  • 10.30 ч. - главният прокурор Иван Гешев съобщи, че става дума за две досъдебни производства - едното срещу секретар на президента, водено от военната прокуратура, а другото срещу секретаря по правни въпроси и свързано с разследване за търговия с влияние, наблюдавано от Спецпрокуратурата.
  • 11.00 ч. - ДАНС обяви, че отнема допуска до класифицирана информация с ниво "Строго секретно" на двама висши служители в администрацията на държавния глава - И.М. (най-вероятно секретарят на президента по военните въпроси Илия Милушев - б.р.) и на П.У. (съветникът по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов).
  • 11.45 ч. - бизнесменът Пламен Бобоков е задържан за трети път - сега във връзка с разследване за търговия с влияние, съобщи адвокатът му Ина Лулчева пред Би Ти Ви.
  • 13.20 ч. - Пламен Узунов е задържан в Пловдивско с полицейска мярка за 24 часа, съобщи адвокатът му Емилия Недева пред "Дневник".
Над тричасовият протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

© Дневник

Коментари (529)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  Много е важна позицията на съюзниците и в НАТО и Европа.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 416 Неутрално

  След избирането си за главен прокурор Гешев ходи на инструктаж във Вашингтон.

  Така че това което гледате е по заповед отвъд океана.
  Кураторите на Гешеф в са във Вапингтон.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на lpi31580057
  lpi31580057
  Рейтинг: 288 Неутрално

  бнр, бнт, панорама, нещо? или да спасим суджука

 5. 5 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2442 Весело

  Ми вий къде очаквахте, в сраите ли да влезе?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 6. 6 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "Много е важна позицията на съюзниците и в НАТО и Европа."

  Така е! Предполагам, че г-жа Мустафа ще изпее някоя песен по този повод.

 7. 7 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1404 Неутрално

  Каскета решил да се скрие, че нещо много срамно положението и пак заминал някъде да бори казаните с ракия. Опа, ама той срам няма. Каскете, едно кратко списъче:
  1. Росенец
  2. Сараите на Доган, онзиденшния цирк, поругаването на българското знаме, проверка за укрити данъци на доганското сарайче, завършено отдавна, но водещо се още в строеж, проверка за незаконно строителство на кей, проверка за унищожаването на пясъчен плаж
  3. Шкафчето на мутрата
  4. Записите на мутрата
  5. ОПГ шайката ББ, ВГ, МС, смс-ите с черепа
  6. Севдините месечни визитации и хубавото палатче
  7. Барселонската къщурка и магазинче (май набързо продадени, ама следите остават)
  8. ОПГ каскеттура и траги-комичния обиск в дома на Златанов. Каскете, да ти напомня, че подмятането на "доказателства" си е престъпление
  9. Приватизацията на Булгартабак
  10. Сделката за акциите на ПИБ

  Хайде, стига ти толкова за начало. Без никакво уважение каскете, докато не изпълниш горните! Ама едва ли, предпочиташ да лижеш задници_е на началниците, явно са ти вкусни.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 835 Любопитно

  Минаха вече няколко часа , а реакция както винаги от БСП няма.
  Дали е случайно или е поредното доказателство че и те са част от мафията на ДС .

 10. 10 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  Това е обявяване на гражданска война, бе ид@ти, -прокуратура, догановци, певици и безмълвни подгласници-властници.

 11. 11 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 416 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":"Много е важна позицията на съюзниците и в НАТО и Европа."Така е! Предполагам, че г-жа Мустафа ще изпее някоя песен по този повод.
  —цитат от коментар 6 на moreee


  Така позицията на съюзника а Индия - Британската империя е била много важна 200 години - от края на 18 до средата на 20 век.
  В резултат - Индия е станала на 5 стотинки - мизерия и деградация.

  Обаче Англииския гибернатор редовно е кълчил индииските традиционни танци , и е по казвал на месните туземци колко ги уважава, докато англичàните са цоцали ресурса на Индия

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1264 Весело

  До коментар [#2] от "WWW":

  След това умозаключение което си написал, мога да ти кажа само едно! Умен си като Данаил Кирилов и начетен като Иван Гешев!

 14. 14 Профил на helemong
  helemong
  Рейтинг: 92 Неутрално

  Тече държавен преврат с главно действащо лице каскета организирано от доги и пиши. Тиквата е притиснат до стената и не контролира ситуацията. Тиквата вече играе помагач в опг.

 15. 15 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Прокуратурата си пази шефовете

 16. 16 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Няма ли кой да направи услуга на тоя тъпак с каскета да му пкаже пътя към Банкя и боянските сараи? Пак вдигнаха глутницата по тревога. Сополо-свинската-тиквена хунта ще рути Президенството до дупка за да го злепостави, нищо че до тук ефектът е точно обратният. Радев позагуби доверие по време на ковид истерията Март месец но сега мощно ще набере отново подкрепа.
  Как така още Тиквата не се е изказал пред опредлелени мисирки. Цял ден го няма. Ни в джипката, ни в МС. Де се дяна тая тиква?!

 17. 17 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Любопитно

  ето такива неща се случват, там където мафията си има държава, а народа е ням, глух, и сляп

 18. 18 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1575 Неутрално

  Вярно ли е, че Кошлуков не е разрешил излъчването на обръщението на Радев?

 19. 19 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  Какво мога да кажа за това .. Когато в страната, една от силови структури извършва арести в сградата на ‼президента на страната, а неговите привърженици, мълчаливо като мишки, седят в норка. Има само едно заключение - в страната няма истинска опозиция и граждани, които са готови да се отстояват за държавността. Накратко - всички страхливци.... ВСИЧКИ‼

  "Чуждестранен агент"
 20. 20 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Минаха вече няколко часа , а реакция както винаги от БСП няма.Дали е случайно или е поредното доказателство че и те са част от мафията на ДС .
  —цитат от коментар 9 на lout66


  Е къде да са? Те са част от омертата с ДПС толкова години. Нямаше никакви и при скандала с Божков пак по същата причина.
  В едно съм сигурен. Тръгне ли Радев един ден да прави партия, червени плъхове готови за пребоядисване първи ще наскачат потъващта пробита лодка на БСП.

 21. 21 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 416 Неутрално

  https://dariknews.bg/novini/sviat/syvetnik-na-prezidenta-trymp-prie-cacarov-i-geshev-v-beliia-dom-snimki-2192789

  Българската делегация беше на посещение в САЩ през изминалата седмица, където се срещна с съветника на президента Доналд Тръмп Тим Морисън.

  -------------------

  Много вероятно един от хората във Вашингтон които курират българската прокуратура да е точно Тим Морисън.
  Заедно с други лица от Вашингтон отговярящи за нашия регион - Балканите, Турция, Русия ...

 22. 22 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  До коментар [#11] от "WWW":

  "Обаче Англииския гибернатор редовно е кълчил индииските традиционни танци , и е по казвал на месните туземци колко ги уважава, докато англичàните са цоцали ресурса на Индия"

  Ще ме извиниш, но нищо не разбираш от евроатлантическите ценности. Танците и песните на г-жа Мустафа са в подкрепа на върховенството на закона и демокрацията у нас.

 23. 23 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Вярно ли е, че Кошлуков не е разрешил излъчването на обръщението на Радев?
  —цитат от коментар 18 на spiegel


  Вярно е! Уж нещо времето за излъчване не му изнасяло.

 24. 24 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 1983 Неутрално

  Турчинът отвръща на удара? И дебелият тоже?

 25. 25 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3797 Неутрално

  До коментар [#8] от "WWW":

  Много точно. Имаш "+".

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Любопитно

  Само не разбрах каква беше президетската "атака": шефа на НСО ли уволни, или взе българското гражданство на ония, от категория "разперена муха"?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 28. 28 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  "Овладяните" медии се юрнали да спасяват пРезидента. Нещо ми се размива и размазва. Кой кум, кой сват?

 29. 29 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3797 Неутрално

  Ясно е, кои са свещените крави, пардон - прасета в България. Да живей трисвиниума! Ех, Гешев, Гешев! Ако каскета ти можеше да мисли....

 30. 30 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 102 Неутрално

  България по конституция е парламентарна република, на чело на държавата стои министър-председател, който съставя и е начело на кабинет. Водеща роля в управлението на държавата има парламента, съставен от 240 народни представителя, които се избират чрез общонационални избори. В България е извършен държавен преврат. Българското правителство, министър-председателя Бойко Борисов и парламента практически не управляват държавата и не стоят на чело на държавата. Държавата се управлява от Ахмет Доган и Делян Пеевски чрез прокуратурата. Това е държавен преврат.

 31. 31 Профил на невеж
  невеж
  Рейтинг: 500 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Най-важна е позицията на матряла, а тя е показателна и бива демонстрирана на всички избори от 97ма насам

 32. 32 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 950 Неутрално

  При всички случаи сме изправени пред превишаване на права. Правовата държава е застрашена. Намирисва на подхвърлени документи и скалъпени обвинения. Още малко да арестуват и президента и това ще е държавен преврат, защото той се ползва с имунитет и по конституция процедурата за каквото и да е разследване срещу него и свалянето му от власт е съвсем друга.

 33. 33 Профил на zo
  zo
  Рейтинг: 791 Неутрално

  „Дневник“, това показно за манипулация ли е? Как точно думите на Радев са „атака“? Те са самата истина, това атака ли е?!

  ITV: Saudi Arabia Uncovered https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
 34. 34 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 102 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":Най-важна е позицията на матряла, а тя е показателна и бива демонстрирана на всички избори от 97ма насам
  —цитат от коментар 31 на невеж


  Матряла и позицията му са тема на отделен разговор. Матряла избрал парламент, този парламент е съставил правителство начело с Бойко Методиев Борисов, а практически Бойко Борисов, кабинета и парламента не управляват държавата. Държавата се управлява от хора заграбили властта на парламента, тоест заграбили властта от легитимно (уж) избрания парламент, чрез прокуратурата. Делян Пеевски и Ахмед Доган са осъществили държавен преврат. Това вече е факт.

 35. 35 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  До #28
  А кого да защитават,, според теб? Шайката Гешев, Доган, Пеевски и траещият си Бащица на народа, които се нахвърлиха срещу Президента, защото той поиска да се спазват законите на страната??? Без да съм фен на Радев, той направи единственъто

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 37. 37 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  А къде е Европейския съюз, къде е европейската комисия, не виждат ли какво става тук????

 38. 38 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Весело

  "след атаката на Радев срещу Пеевски и Доган прокуратурата влезе в президентството".......ама това е случайно...... съвсем случайно......

 39. 39 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1211 Весело

  Ще чистим руските агенти от/в България!
  Почваме от президентството!

  Машини прости, народ неук.
 40. 40 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Президентството да не е храм някакъв забранен?Има хора които са сгафили,ще си носят последствията и толкова.Какво се навивате като марионетки.Някой да е дошъл у вас,не е.3 часа откакто "Ройтерс" пусна товаhttps://www.investor.bg/biudjet-i-finansi/333/a/roiters-es-shte-podkrepi-bylgariia-i-hyrvatiia-za-erm-2-307916/:,а тук го смятат за изобщо НЕВАЖНО и ни занимават с кавги от селски вечеринки!А и като цяло,тея движения вътрешни са свързани с такива новини които ще променят държавата!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 41. 41 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Те и Станишката го съдиха 5 години за един секретен документ ама така и не го осъдиха.

 42. 42 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  Изумително е как една ярка изява на Христо Иванов извади на показ всичката тиня на българската политика. И тинята нападна Радев, защото той поиска разследване по случая и спазване на закона. А пяната на тинята сюрпрайс сюрпрайс е този, който следи за спазването на закона. Това, което се развива пред очите ни, е като излязло от роман на Пратчет.

 43. 43 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5923 Весело

  Веднага да бъдат пуснати да изтекат в мрежата следващите записи и снимки на Тиквоний. Със сигурност има стотици!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 44. 44 Профил на Ангел Ангелов
  Ангел Ангелов
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#1] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Тя е елементарна и ясна. България е независима държава, прокуратурата е компетентния орган да повдигне обвинение за търговия с влияние и търговия, ако не шпионаж със секретни документи, а съда е компетентния орган който ще реши достатъчно доказателства ли е събрала прокуратурата. Самият факт, че чакате някой отвън да обвини държавата ви е достатъчно доказателство, че нямате нищо общо с демократите.

 45. 45 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1693 Неутрално

  Пуснали са каскета без наморник.

  SHADOWS of SOFIA
 46. 46 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  До коментар [#45] от "K2":

  Не, точно с намордника си е.

 47. 47 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Време разделно. Един по един слугите на Доган се саморазобличават съвсем официално.

 48. 48 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4661 Неутрално

  Много е важна позицията на съюзниците и в НАТО и Европа.
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Списъкът за арестуане идва от посолството на САЩ. И това ли не си разбрал?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 49. 49 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4661 Неутрално

  Вярно ли е, че Кошлуков не е разрешил излъчването на обръщението на Радев?
  —цитат от коментар 18 на spiegel


  Прехвърлили са го по руската телевизия - Первий канал.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 50. 50 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  До коментар [#45] от "K2":

  "Пуснали са каскета без наморник."

  Силата на Каскета идва от това, че зад него стоят ЕС и Държавния департамент. Борисов и Пеевски осигуриха всичко, което поискаха от тях Брюксел и Вашингтон и получиха картбланш да ни затрият.

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 52. 52 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#44] от "tda10501756":

  Тази уйдурма ли успяхте да родите? Дали пък няма да се учудите неприятно?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 53. 53 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 622 Гневно

  Хммм ... що за своеволие от страна на прокуратурата, до кога ще търпим подобно беззаконие и саморазправа на корумпираната прокуратура.
  Стигна се до там, че се посяга на президенстката институция, под същитият с бели конци предлог, разгласяване на държавна тайна. Тези дебили погазващи законите на България няма да успеем да ги свалим от власт само със сопи.
  Предвид горното си мисля, че призива ми "да свалим тези корумпирани дебили от властта със сопи" трябва да претърпи изменение. Господа от създалата се политическа обстановка е очевадно и ни става ясно, че сопите няма да свършатработа, ще трябва да се погрижим за нещо по-сериозно и много по-ефективно.
  След кати главния каскет не се плаши от революции нека да го изживее, пък после ще видим.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 54. 54 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Изборите идват. ГЛАСУВАЙТЕ. Това е единствения начин за промяна.

 55. 55 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 894 Неутрално

  Закономерно - докато Радев умува, Свинята лудува. Това не е държава, а кочина и за да се почисти от пеевскета - свине, прасета, и псета, Коледата ще е дълга.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на yyk44592176
  yyk44592176
  Рейтинг: 96 Любопитно

  Кой е този Доган бе? Никой не го е виждал, а само за него говорят.

 58. 58 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  До коментар [#52] от "КМЕТ В СЯНКА":

  "Тази уйдурма ли успяхте да родите? Дали пък няма да се учудите неприятно?"

  Няма да се учудят неприятно, бъди сигурен. ЕС и САЩ стоят твърдо зад Борисов и Пеевски. Фон дер Лайнен ще продължи да вечеря с Тиквата, а г-жа Мустафа да пее и танцува. Има един сайт Снайпер.Бг, разгледай го внимателно и ще рабереш защо.

 59. 59 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Ама само гледайте "Патриотите".......ква карикатура са сега....... Се гърчат като червииии....

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Весело

  НФСБ Валери Симеонов......... Топките му... и на него някой е стиснал мисля.........

 62. 62 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  До коментар [#45] от "K2":Не, точно с намордника си е.
  —цитат от коментар 46 на Хелиана


  Каскета е на строг нашийник, защото мисълта му тече трудно и може да се обърка и да удари "наши" хора. Много детайлно се контролира от същите, които контролират Баце. Само ПР-а на каскета малко не е в час. Каренин-маренин... мамата си ...

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  До коментар [#50] от "moreee":

  Пишеш глупости. Ще видим реакцията на ЕС след доклада на Радан Кънев за беззаконията тук.

 65. 65 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 888 Весело

  айде ЧРД на генерал Деси
  ша гу повни докат е жива!

 66. 66 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Браво на Христо............ Направо ги разпра......

 67. 67 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  В момента десни активисти бранят Румен Радев пред президентсвото. Корнелия Нинова и депутатите на БСП ги няма да защитят "своя президент".

 68. 68 Профил на pantyshot
  pantyshot
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Една лодка и един телефон бяха достатъчни да докарат сопола до бяс, а местните му герберастки русо-еничарни тролове до незавидното положение да го защитават открито. Смях.

 69. 69 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  До коментар [#67] от "moreee":

  Ми няма ги..... А сетете се що?

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Любопитно

  До коментар [#64] от "Хелиана":

  "Пишеш глупости. Ще видим реакцията на ЕС след доклада на Радан Кънев за беззаконията тук."

  И кое те кара да мислиш така? За 10 години кражби и безобразия на Борисов някаква реакция от ЕС видяхме ли?

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 73. 73 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 813 Неутрално

  Хей, Бойко, къде се криеш, "мъжки"? Превзеха ти държавата! Нашата страна!
  ОСТАВКА ГЕШЕВ!

 74. 74 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  Браво на Радан Кънев, браво на „отровното трио”! Това са истински демократи — защитават правото, противопоставят се на потъпкването на правата на всеки, независимо от политическата му принадлежност. Кога някой от БСП или от ГЕРБ ще излязат да защитават нарушени права на някой от градската десница например? Никога!

 75. 75 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Прокуратурата трябва да влезе в Росенец и Боянските сараи, а не в президентството.

  Това, което става, несъмнено е нагло и скандално, но хубавото е, че ще доведе до грандиозни катаклизми и невъзможността прокуратурата да продължи в този си вид.

  Не мога да повярвам, че съм на страната на резидента, но очевидно той е по-малкото зло в момента.

 76. 76 Профил на БУДЖАК
  БУДЖАК
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Прокуратурата трябва да влезе в Росенец и Боянските сараи, а не в президентството.Това, което става, несъмнено е нагло и скандално, но хубавото е, че ще доведе до грандиозни катаклизми и невъзможността прокуратурата да продължи в този си вид.Не мога да повярвам, че съм на страната на резидента, но очевидно той е по-малкото зло в момента.
  —цитат от коментар 75 на galapagas


  найс трай :)))))

 77. 77 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4169 Разстроено

  ето такива неща се случват, там където мафията си има държава, а народа е ням, глух, и сляп
  —цитат от коментар 17 на Stewie


  Тъжно, но факт. :-(

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 78. 78 Профил на SvetlanaM
  SvetlanaM
  Рейтинг: 222 Неутрално

  Днес-18:30 да се съберем пред Министерски съвет, за който не е разбрал.

 79. 79 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Тези две институции са в непрекъсната война, непрекъснато се замерват с компромати и какви ли не мръсотии. Но нека припомним защо сега президентът не е от "нашите", т.е. от властимащите. Преди изборите не знаехме до последно кой ще е кандидатът на ГЕРБ за президент и когато чухме името на Цачева, това беше като студен душ за избирателя. Такова незачитане на електоралната нагласа не бях виждала, това беше гавра с избирателя, И той се "отблагодари" на Боко както се следва. Оттам идва непрестанната конфронтация между президент и премиер, Борисов не може да се примири с факта, че има инкомислещи в управлението, които му мътят водата. Ще трябва да свикне или да се маха, това са двата изхода.

 80. 80 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2544 Неутрално

  От “Правосъдие за всеки”. организират протест, днес от 18:39 пред Фонтана на Президентството.

  Любовта ще спаси света!!!
 81. 81 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Христо направи нещо, което всички други ги беше страх........ И сега вижте кои - кои е........

 82. 82 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  До коментар [#77] от "Иво":

  "ето такива неща се случват, там където мафията си има държава, а народа е ням, глух, и сляп
  —цитат от коментар 17 на Stewie

  Тъжно, но факт. :-("

  Не е народа ням, глух, и сляп, друг е проблема. Една критика от ЕС или САЩ и Борисов ще се срути до края на деня. Защо това не се случва?? Брюксел и Вашингтон много обичат да говорят за демокрацията и върховенството на закона в Русия, Венецуела и т.н, а за България мълчат. ЗАЩО???

 83. 83 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Весело

  ха-ха пак антипротест , недялко отново на барикадата в защита на каскета ,ама този път ще го отнесе яко, няма КОЙ да го спаси !

 84. 84 Профил на БУДЖАК
  БУДЖАК
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Тоя път девиза ви:"тая власт с кръв сме я взела и с кръв ще я дадем" няма да мине!

 85. 85 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 1972 Неутрално

  До коментар [#71] от "moreee":

  ЕС по принцип е институция с върховенство на закона. За разлика от алтернативите.

 86. 86 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  И БСП-то....... Такъв срам!!!...... си налягат парцалите..... ква опозиция са тея ???........ Да се закриват, и да дадат терен на нови леви партии....че и тях ще ги бият скоро с камъни........ Олигархични травестити.......

 87. 87 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 747 Весело

  Мдам. В бриджа има един лаф - "Лордовете обявяват, слугите разиграват". Ахмед Демирович и вся остальная сволоч обявяват, Баце и Гешев разиграват, но разиграването не става само с ядене, трябва и акъл ... :-)

 88. 88 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1257 Любопитно

  До коментар [#85] от "Хелиана":

  "ЕС по принцип е институция с върховенство на закона."

  Да разбирам ли, че щом няма дори малка забележчица от ЕС относно това, което се случва в България, то значи Брюксел одобрява върховенството на "закона" на Гешев?

 89. 89 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1663 Любопитно

  До коментар [#74] от "Fiji":

  Кой наруши правата на (раз) градската десница?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 90. 90 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1381 Любопитно

  Дайнов и Бой Кики, ако са по-ачигьоз сега, ще отидат да потропат на въздухоплавателния на вратата, па ще го питат: „А бре, Румене, а бре, Радев, ние като се тръшкахме и коленичихме пред теб на площада, ти що назначи тоя кръволок Гешев, а? А сега сърбай, каквото си дробил! Па за нас не бери грижа – злорадството е най-чистата радост!“. Ама ха де, как да се сетят?

 91. 91 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Днес е позорен ден ........корумпираната крадлива пасмина е за затвора.......

 92. 92 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1784 Неутрално

  Интересно какво ще кажат апологетите на РРадев, ако утре се окаже че той или негов съветник е предал на вражеска държава секретната част на договора за Ф-16??? Защото акцията започна с информация за отнети допуски до секретна информация на радевите секретари???

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 93. 93 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Новият Герой.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 94. 94 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1620 Весело

  Но има и добра новина..... С тея "простотии" на прокуратурата и изстъпленията на Гешев .... на есен ще я докарат и до "революционна обстановка"......още малко...... И закрийте НСО-то........и ...........

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на ambros
  ambros
  Рейтинг: 488 Весело

  Каква "атака"? Нали Пеевски и Доган го избраха за президент. Арманбабикяновците да се бяха обадили за помощ в руското посолство. Ще заминат ли с Радев в Москва в санаториума на Янукович, когато Путин си изтегли резидента? :-)

 97. 97 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Днес за малко да се объркам сутринта че дневник ще изневери на шефа на нсо радев... Ама не винаги заедно винаги в съюз. После се чудите защо сте извън парламента. Ами вие се борите за един и същи електорат с радев и бсп.......

 98. 98 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 873 Неутрално

  До коментар [#95] от "Hydroxy":

  И се опитват да внушат, че цялата вина е на правителството. Ама ето малко уикипедия : "Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България."

 99. 99 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Браво г-н Христо Иванов! Вие сте единственият политик осмелил се да покаже на заспалото ни общество къде е генезиса на злото. Кой е КОЙ. И защо е КОЙ. Прощавам издънката на последните избори.

 100. 100 Профил на Jordan J
  Jordan J
  Рейтинг: 274 Неутрално

  На Гешев трябва да бъде потърсена отговорност за злоупотреба със служебно положение и произвол,потъпкващ законите и разбиващ устоите на държавността!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK