Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Георги Кожухаров()Протест "Масово ходене на охраняван плаж" край резиденцията на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, организиран за днес доведе до създаване на напрежение и сблъсъци с полицията. Той бе организиран във Фейсбук, след като председателят на партия "Да, България" Христо Иванов достигна с лодка до плаж - публична държавна собственост, в непосредствена близост до сараите на Доган, но бе посрещнат от гардове на НСО, които със сила го върнаха във водата. Участие в днешното ходене на плаж са заявили над 5 хил. души.
Няколко часа дошлите да плажуват протестиращи не бяха допускани, тъй като на подходите към плажа имаше симпатизанти на ДПС. След сблъсъци, арести за няколко часа и много нерви, решение все пак беше намерено.
"Дневник" проследи събитията в района на живо (снимки вижте в края на статията):
Основи моменти

 • 13.27 Част от протестиращите в парка Росенец все пак успяват да стигнат до плажа
 • 12.16 Протестиращи разкъсват полицейския кордон и се стига до сблъсъци
 • 12.07 Катамаран не е допуснат да акостира на кея пред резиденцията на Ахмед Доган.
 • 11.53 Кметът на Бургас Димитър Николов обявява, че недопускането на протестиращи до плажа е грешка на полицията
 • 11.46 Членове на младежката организация на ДПС, водени от евродепутата Илхан Кючук не допускат протестиращите да достигнат до плажа в Росенец.
 • 11.12 Протестиращи прават кордон, за да спрат симпатизантите на ДПС
 • 11.05 Част от участниците в протеста се събират пред Общината в Бургас.
 • 09:03 - Часове преди обявения час за протеста хиляди симпатизанти на ДПС бяха доведени с организирани колони автомобили и автобуси


17.55 Доган се появи във Фейсбук, Карадайъ обяви, ГЕРБ търси провокация


Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган се появи, за да покаже, че наистина е в лятната си резиденция. Той беше показан във видео включване във "Фейсбук", където се среща с група, дошли да го подкрепят.


Пред тях говори председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, който по-рано лично се включи да спира достъпа до "частната територия". Когато дава думата на Доган, той казва само няколко думи, че благодари и се покланя.
Според Карадайъ смесването на двата потока - на протестиращите и симпатизантите на ДПС е било предизвикано от ГЕРБ. Това каза той във видео, разпространено от пресцентъра на ДПС във Фейсбук.


"Виждаме, че държавата липсва, каза Карадайъ. Президентът не можа да разбере, какво означава институцията президент и води лични персонални битки. Това, което се случи - дасе смесят различните потоци днес го направи изпълнителната власт, нарави го жандармерията, направи го кметът на общината (Бургас, бел. ред.), който е зам. председател на ГЕРБ. За нас това означава, че ГЕРБ го направи, обясни Карадайъ. Те търсеха провокацията, за да се скрият зад нас защото има ред неща в страната за решаване".17.07 - Оставката поискана от Борисов, не е приета от вътрешния министър


Министърът на вътрешните работи не пре оставката на директора на ОД на МВР-Бургас.


"Обсъдихме ситуацията, създала се до плаж "Росенец". Говорих с кмета и директора на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски, който е на място, каза Младен Маринов. Категорично е мнението, че е взето единствено правилното решение, за да няма ескалация. Професионалното ръководство защити действията на директора на ОДМВР-Бургас ст.комисар Радослав Сотиров. При това положение няма да приема оставката му и ще докладвам на премиера Бойко Борисов", обясни той.


15.17


Директорът на ОД на МВР в Бургас старши комисар Радослав Сотиров е подал оставка.


15.11


"Трябва да е ясно за всички, че плажната ивица и акваторията около Росенец не са частна собственост на никого. Те са изключителна държавна собственост и абсолютно никой няма право да ограничава достъпа на българските граждани до там". Това заявиха в позиция, разпространена до медиите от ВМРО.


"Полицаите не трябваше да спират мирния протест на хората, който е одобрен и има разрешително. Това допълнително доведе до нагнетяване на ненужни конфликти", се казва още в позицията.


13.52


Премиерът Бойко Борисов е поискал свикване на Парламентарната комисия за контрол над службите, за да бъде обсъдено свалянето на охраната от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Това каза след заседание при Борисов министърът на вътрешните работи Младен Маринов. По все още неофициална информация обаче двамата сами са се отказали от охраната, осигурена от държавата.


Пак по нареждане на Борисов след връчване на протоколи за предупреждение да не нарушават обществения ред са били освободени задържаните при сблъсъка на протестиращите с полицията по-рано днес. Борисов е поискал от Младен Маринов да поиска и оставката на директора на ОД на МВР в Бургас старши комисар Радослав Сотиров.


13.27


Част от протестиращите в парка Росенец все пак успяха да стигнат до плажа край лятната резиденция на Ахмед Доган. Под погледите на охраната и членове на младежката организация на ДПС те изпяха българския химн и отново скандираха "Мафия".


13.19


Пътуващи към парка Росенец съобщиха, че не могат да стигнат до мястото на протеста, тъй като магистралата Бургас - Созопол е затворена, а движението е итклонено през Звездец. До момента от пресслужбата на полицията в Бургас не отговарят на въпроса каква е причината за затварянето.


13.10 Симпатизанти на ДПС: Взехме парите и отиваме12.56


Пътят към сараите на Ахмед Доган вече е преграден от коли на жандармерията. В същото време полицията опита да раздели участниците в протеста "Масово ходене на охраняван плаж" като ги насочи към брега по два различни и трудно проходими пътя към брега. След като не успяха да стигнат до морето протестиращите се върнаха при загражденията.


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Максим Караджов


12.35


"Призовавам никой да не се поддава на провокации. Остро осъждаме полицейското насилие срещу протестиращите вчера и настояваме за моментално изясняване на състоянието на всички задържани и тяхното освобождаване", това написа в профила си във Фейсбук Христо Иванов.


"Искаме проверка на поведението на полицаите и наказване на използвалите сила извън законовите предели. Очевидно е, че управляващите от ГЕРБ и ДПС са решили да използват провокации и насилие, за да удържат властта си. Вчера Борисов организира контра-манифестация в провокативна близост до протестиращите.


Днес очакваме организирането на провокации на Росенец: ДПС събира голяма маса свои активисти с автобуси към летния сарай и явно също ще организира провокативно контра-събитие. В последните дни е издигната незаконна ограда, срещу която пускаме жалба. След провокацията на НСО с опита да спрат навигацията и цялостното поведение на службата в последните дни, е ясно, че тя ще действа като военно крило на ДПС днес.


Въпреки всичките ни опити вчера, не можахме да получим адекватно съдействие от полицията: отказаха да се ангажират, че ще има кордон, не дадоха информация за планираната разстановка на място, не беше определен път за преминаване на хората покрай сарая. Не бих се изненадал да има провокатори и различни провокационни действия от страна на НСО и ДПС.Сараите винаги са използвали етническото напрежение като своя легитимация.


Призовавам никой да не се поддава на провокации и да не се въвлича в агресивни действия! Не бива да им дадем възможност да успеят с планираната си провокация да разиграват "етническата карта"! Отиваме на Росенец като свободни граждани. Независимо от произхода си, всички нормални хора искат правила и законност. България е една за всички!", написа в профила си във Фейсбук председателят на "Да, България"


12.30 - По закон кметът отговаря за обществения ред и може да разпорежда на МВР


Големият брой протестиращи, начело с лидера на "Да! България" Христо Иванов, които се събраха пред сградата на Община Бургас, тъй като не бяха допуснати на държавния плаж до сарая на Ахмед Доган, притесниха кмета и той се принуди да тръгне към парка "Росенец".


Той заяви, че полицията сгрешила, като не допуснала протестиращи на плажа. Граждани припомниха на кмета, който е и зам.-председател на ГЕРБ, че има власт да промени нещата, защото той отговаря за обществения ред.


Според чл. 44 от Закона за местното самоуправление и местната администрация: "Кметът на общината [..] отговаря за опазването на обществения ред, като за осигуряването му издава писмени заповеди, задължителни за началниците на съответните структури на Министерството на вътрешните работи."


Това означава, че кметът на Бургас може да издаде писмена заповед на шефа на местната полиция.


12.25 Видео от сблъсъците с полицията12.19


При възникналите сблъсъци между протистиращи и полицията, председателят на "Да, България" Христо Иванов бе повален на земята, а активистът на партията Ивайло Мирчев бе арестуван.


Арестът на активиста на "Да, България" Ивайло Мирчев

© Георги Кожухаров

Арестът на активиста на "Да, България" Ивайло Мирчев


12.16 - Протестиращи разкъсаха полицейския кордон


Протестиращи се опитват да разкъсат полицейския кордон и да стигнат до плажа в парка "Росенец". Напрежението беше провокирано от появата на директора на ОД на МВР в Бургас, който отново заяви, че ролята на полицията е единствено да не допусне напрежение.


12.07 - Карадайъ брани акваторията на частното пристанище


И втори катамаран не е допуснат да акостира на кея пред резиденцията на Ахмед Доган. Участниците в протеста по вода скандират "Няма частно пристанище". По документи обаче кеят действително е частна собстност, което противоречи на действащото законодателство в България.


Появи се и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който каза, че лодките се намира в "частна акватория", което също няма нищо общо със законите на страната.


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Дневник


11.53 - Димитър Николов: Недопускането на протестиращи до плажа е грешка на полицията


Кметът на Бургас Дмитър Николов пристигна при протестиращите в Парка "Росенец". Пред Би Ти Ви той каза, че недопускането на протестиращи до плажа е грешка на полицията, която създава напрежение, вместо да го предотвратява. Николов каза също, че очаква директорът на полицията в Бургас да пристигне на мястото, за да осигури преминаването на хора до плажа.


11.46


Членове на младежката организация на ДПС, водени от евродепутата Илхан Кючук не допускат протестиращите да достигнат до плажа в Росенец. Те се придвижиха в непосредствена блозост до полицейския кордон, през който безпрепятствено преминаваха цяла сутрин за разлика от участниците в събитието "Масово ходене на охраняван плаж".


На кея пред сараите на Доган е и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.


11.36


"Стига безобразия, вие сте до тук", викаха протестиращи по адрес на симпатизанти на ДПС, след пореден опит да стигнат до плажа в парка "Росенец". Те отново бяха спрени от полицейски кордон.


В същото време жандармерия и членове на младежката организация на ДПС не позволиха на катамаран да акостира на кея пред сараите на Доган. Това е нарушение на действащото в момента законодателство, съгласувано с международното морско право, според което на плавателен съд не може да бъде отказано приставане на брега.


Симпатизанти на ДПС и жандармерия на кея пред сараите на Доган

© Дневник

Симпатизанти на ДПС и жандармерия на кея пред сараите на Доган


11.20


Привърженици на ДПС пазят кея при сараите - вижте всичко във видеото:11.12 Протестиращи направиха кордон, за да спрат симпатизантите на ДПС


Протестиращите в парка "Росенец" направиха свой кордон, за да спрат симпатизантите на ДПС, които продължават да пристигат там. Организирането на кордон се наложи, след като в продължение на часове полицията пропускаше хиляди хора с отличителни знаци на ДПС навътре в охраняваната зона към сараите на Доган.


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)


10.10


Областната дирекция на МВР в Бургас разпространи съобщение, с което призова да не бъде допускано насилие по време на днешните протести в парка Росенец. В съобщението се твърди, че е била създадена необходимата органиация за недопускане на нагнетяване на напражение и сблъсъци.


Въпреки това от сутринта силите на реда пропускаха през кордоните си на входа на парка хиляди симпатизанти на партията и спираха участниците в масовото ходене на охраняван плаж.


11.05


Част от участниците в протеста се събраха пред сградата на Общината в Бургас. Там Христо Иванов поиска обяснение от кмета на града Димитър Николов защо е съгласувал митинг на симпатизанти на ДПС в парка "Росенец", след като предварително е бил уведомен за днешното събитие "Масово ходене на охраняван плаж". Според Николов това било "грешка".


"Грешка е това, че твърде дълго сте на власт", отговориха протестиращите, след което нарекоха Николов "съучастник на ДПС".


10:40


Ново живо включване от района:10:00 -


Привържениците на ДПС отказват коментар пред камерата на "Дневник" защо са в района:09:54 - Ходенето на плаж се мести в Бургас


Протестът, планиран на плажа край резиденцията но Ахмед Доган ще бъде преместен пред общината в Бургас. Това съобщи председателят на "Да, България" Христо Иванов пред Би Ти Ви. Той е планиран за 11 ч.


Във видеото вижте живо включване от района на "Дневник", в което се вижда, че полицията не допуска дошлите за събитието на плажа, зад тях преминават само привържениците на ДПС:Според Христо Иванов общината в Бургас е съгласувала паралелен протест на ДПС на мястото, на което бе насрочено и събитието "Масово ходене на охраняван плаж", което е предпоставка за сблъсъци. На мястото пристигат и групи крайни националисти.


Все още няма информация дали на плажа вече има пристигнали хора с лодки - това е начинът за достъп до него в момента. В петък се разбра, че между плажа и имота на Доган вече е изградена ограда.


Репортаж на Би Ти Ви показа двора на сараите и разказа, че почетният председател на ДПС е вътре, но ги е допуснал с условие да не бъде сниман. Той е определил акцията на Христо Иванов от сряда като провокация.


Районът е пълен с коли на жандармерията и полиция

© Георги Кожухаров

Районът е пълен с коли на жандармерията и полиция


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Максим Караджов


09:15


Председателят на "Да, България" Христо Иванов и активистът на партията Ивайло Мирчев бяха спрени от полиция на около половин километър от оградата, която от вчера замени бариерата на пътя кам резиденциата на Ахмед Доган в парка Росенец. В същото врме полицията допуска по пътя симпатизантите на ДПС. Пред Би Ти Ви Иванов каза, че по този начин се създават предпоставки за сблъсък между хората на ДПС и участниците в насрочения за 11 ч. днес протест "Масово ходене на охраняван плаж". Иванов каза също, че е разговарял с кмета на Бургас Димитър Николов, от когото е потърсил съдействие за избягване на насилието.


Видео - живо включване от Иво Мирчев от "Да, България":09:03 - Районът около сараите по суша е пълен със симпатизанти на ДПС

Десетки симпатизанти на ДПС, предимно мъже са дошли от рано сутринта в парка Роснец. Повечето от тях са с еднакви бели шапки със знака на ДПС. Автомобилите и автобусите са от цялата страна и пристигат на групи, което става ясно от еднаквите им регистрационни номера. Н


а въпросите защо са тук, те отговарят "на разходка" или "на плаж". Част от тях признават, че са симпатизанти на ДПС. Паркингите в района са вече препълнени.


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Георги Кожухаров


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Георги Кожухаров


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Георги Кожухаров


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Дневник


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

Привърженици на ДПС, събрани в района на сараите

Привърженици на ДПС, събрани в района на сараите


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Максим Караджов


Привържениците на ДПС отказват да коментират защо са в района

Привържениците на ДПС отказват да коментират защо са в района


Дошли за протеста "Масово ходене на плаж", които не са допускани

Дошли за протеста "Масово ходене на плаж", които не са допускани


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Петя Михова


Масово ходене на плаж край сарая на Доган сблъска полиция и протестиращи (хронология)

© Петя Михова


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (503)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 2. 2 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Когато вдигаш юмрук, от другата страна те чака юмрук.

  Премиера.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 4. 4 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1674 Неутрално

  Доган гради политическата си и всякаква друга власт върху разделянето на българската нация а българи и турци. В момента пак прави тези грозни чалъми. Отвратително! Вчера Бойко Борисов обаче направи същото, привиквайки хора от провинцията в София. Това беше пълно морално падение, катастрофа за него. Очевидно е много уплашен. И Бойко Борисов, а най-вече Доган са вредни, вредни, вредни за България.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 6. 6 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  Хахаха.
  Кой се сеща за Доган. Но пак му се вдигнаха акциите последната седмица.
  Голяма междуолигархична война за 1% от българската икономика на принципа не е важно аз да съм добре, а на Вуте да му е зле:)

 7. 7 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 714 Любопитно

  Къде в момента е Сополът? Толкова ли няма журналист, който да го намери из някой от сараите му за интервю?

  Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same. Ronald Reagan
 8. 8 Профил на Quo Vadis?
  Quo Vadis?
  Рейтинг: 1101 Любопитно

  Абе тия толипи на преден план с шапките не трябвали и маски да носят ???
  Интересно дали ще се самоглобят ?

 9. 9 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Боко тиква и Пеевски и те либсажтам да защитят шефа си!?

 10. 10 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4065 Неутрално

  Крепителят на етническия мир (с тази легенда бе създаден от ДС преди 30+ години) се заобикаля с преторианска гвардия от турски башибозук?!

  Кой ще носи отговорност, ако днес на Росенец се пролее кръв?

  Къде е жандармерията, която трябва да попречи на сблъсъците, да не се прегрупира да бие още мирни демонстранти под колоните на Министерския съвет?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 14. 14 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Кой ще носи отговорност, ако днес на Росенец се пролее кръв?

  Ристя Иванов и неговия Спонсор са невинни.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 15. 15 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Е сега НСО няма отношение по темата...

  МВР пази сараите на Доган :)

  Буда, къде си?

 16. 16 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1565 Неутрално

  Тия как минаха през оградата с надпис "строителен обект" поредна демонстрация на Доган, че законите не важат за него.

 17. 17 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  Това е провокация.... да се направи проблема етнически..... Какъвто не е....

 18. 18 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4065 Неутрално

  До коментар [#4] от "spiegel":

  "Вчера Бойко Борисов обаче направи същото, привиквайки хора от провинцията в София."

  То беше, за да отпразнуват влизането на ГЕРБ в Еврозоната:
  https://www.segabg.com/touche/tush-07-10-2020

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4191 Неутрално

  До коментар [#4] от "spiegel":

  " Доган гради политическата си и всякаква друга власт върху разделянето на българската нация а българи и турци. В момента пак прави тези грозни чалъми. Отвратително! Вчера Бойко Борисов обаче направи същото, привиквайки хора от провинцията в София. Това беше пълно морално падение, катастрофа за него. Очевидно е много уплашен. И Бойко Борисов, а най-вече Доган са вредни, вредни, вредни за България."

  Не е тайна за никого, че в момента мафията се гърчи неистово, защото змията хапе най - силно, когато е застрашена ! Но рано или късно главата и ще бъде смачкана !

 20. 20 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1141 Неутрално

  Очевидно меди доган търси сблъсък на етнически основа. Снощи докараха в сарайте рейсове с доганюгенд организирани от евродепутат. А защо униформените тулупи охраняват доганюгенд?

 21. 21 Профил на L Glassman
  L Glassman
  Рейтинг: 277 Неутрално

  До коментар [#5] от "Моа Преател Тайпи":

  Полицията в цял свят не е цвете за мирисане, но българският полицай е особена порода мръсник.

 22. 22 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 898 Гневно

  Бойко пази господарите Доган и Пеевски с всички средства, включително и биейки български граждани, снощи ушевите ритаха хора! СРАМ, ГНУС, ПОЗОР!
  Мафията се брани! Протест до дупка!

 23. 23 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  Много организирани тия, домъкнали контрапротестиращи (те пък за какво протестират!?) отвсякъде, и евродепутат начело!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 24. 24 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2078 Неутрално

  Дошли са дпс-активисти да пазят сараите от българския народ, а милицията им съдейства.

  Тези които ще ходят на плаж нека постоянно да снимат хората от дпс, за да могат да бъдат разпознати в последствие ако станат проблеми.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 25. 25 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  ДпС е срамно движение преди всичко за българските турци. Те (българските турци) вместо да настояват да се разследва "възродителният процес" тръгнаха именно след "възродителите", които им сменяха насила имената. Мразя комунисттие независимо от етноса, така че дори и да ги пребият там тези червени изроди няма да ми пука. Комунистът не е турчин, не е българин, не е никакъв. Симпатизантите на ДпС са комунисти и е време да го разберат. Турчин и само турчин може да се справи с ДпС и със симпатизантите им. Така че ще има война в България между турци и турци. Докато тези от ДпС не изчезнат завинаги.

  ДБ=БКП
 26. 26 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4191 Неутрално

  До коментар [#10] от "Norman Granz":

  " Крепителят на етническия мир (с тази легенда бе създаден от ДС преди 30+ години) се заобикаля с преторианска гвардия от турски башибозук?!

  Кой ще носи отговорност, ако днес на Росенец се пролее кръв?...."

  Ако днес се пролее кръв заради еничарите на почетния около неговите сараи, целия народ най - после ще види с очите си како чудовище е хранел вече повече от 30 години в името на етническия рекет !

 27. 27 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4065 Неутрално

  До коментар [#4] от "spiegel":

  "Вчера Бойко Борисов обаче направи същото, привиквайки хора от провинцията в София. Това беше пълно морално падение, катастрофа за него."

  Въпросните дойдоха, получиха си пличкетата, повъртяха се по жълтите павета, направиха си селфита пред Ал. Невски и си тръгнаха доволни.

  За днес не се очаква платен съпорт от провинцията.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 28. 28 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Неутрално

  До коментар [#2] от "Любов Шейсе":

  Чии юмрук е срещу нас ? На сопола и Бараба Ганьос ? Пак събраха еничари

 29. 29 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1211 Весело

  Тия как минаха през оградата с надпис "строителен обект" поредна демонстрация на Доган, че законите не важат за него.
  —цитат от коментар 16 на George Svinarov


  Предполагам като бачкери в строителния обект, като ги гледам по снимките к'ви здравеняци са😀.
  До коментар [#16] от "George Svinarov":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 30. 30 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  "Строителен обект"..... А НСО - то пазели "строителните работници".... А пристанището чие е? Как го заличиха като държавен имот? Колко хора са затвора.....???

 31. 31 Профил на cavenn
  cavenn
  Рейтинг: 391 Любопитно

  Доган и Бойко започнаха да размятат етническото плашило, явно са отчаяни вече. Да видим докъде ще стигнат с тая играчка-плачка!!!

  Страх тресе кочината!!!

  ОСТАВКА МЪРШИИИ!!!


 32. 32 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  До коментар [#14] от "Любов Шейсе":

  Не виждаш ли, че целта на Божков, комунягите, Рун Дьо и сие е да се пролее кръв. Но не би:)
  Само Тайпи си е подготвил хилядата поста за бити:)
  Така ще е. Руските остатъци няма да мирясат лесно.
  Интересно обаче що атакуват Доган дето и той е руска измислица:)

 33. 33 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 615 Любопитно

  До коментар [#6] от "Да вярваме на истината":
  "Хахаха.
  Кой се сеща за Доган. Но пак му се вдигнаха акциите последната седмица."

  Има един човек Бойко Методиев Борисов , той много добре се сеща как след едно пиене на кафе падна правителството на Орешарски .И как едни гласоподаватели на ДПС гласуваха за Борисов .За това Султанът не трябва и не се закача , той може да прави всичко във България , защото той сваля и качва правителства .

 34. 34 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4191 Неутрално

  До коментар [#11] от "Да вярваме на истината":

  " Абе нали това си търсехте бе. Провокаторите на Божков.
  Ама явно пак няма бити щото освен тебе никой не казва нищо. Скривай се или се подготвяй за довечера. Може да имате късмет и да ви набият най& накрая."

  Не съм видял власт, която бие гражданите си, да я чака нещо добро ! А ти вероятно си от еничарите, които продадоха Българщината на падишаха !

 35. 35 Профил на ScorpioH
  ScorpioH
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Оказа се че ДПС са най- добре организираната група.

  Ако съборят всички бараки в Слънчев Бряг и на тяхно място посадят по едно дърво, то той ще стане най-зеленият курорт в Европа.
 36. 36 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1674 Неутрално

  До коментар [#27] от "Norman Granz":

  Тръгнаха си уплашени, защото протестиращите блокираха рейсовете. Потрети се историята с депутатските рейсове от 10 януари 1997 и с Белия автобус от 2013. На съвестта на Бойко Методиев Борисов, ако има такава, е страхът на тези жени в автобусите.

 37. 37 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4191 Неутрално

  До коментар [#16] от "George Svinarov":

  " Тия как минаха през оградата с надпис "строителен обект" поредна демонстрация на Доган, че законите не важат за него."

  Както почетния минава през нашите закони ! Днес пък аз смятам да се разходя до Батак, да си припомня башибозушките погроми върху Българщината !

 38. 38 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1141 Неутрално

  До коментар [#14] от "Любов Шейсе":

  Както се вижда е пълно с униформени милиционери които очевидно не са за плажуване. И като подчинени на БХ следва виновния ще е баце!

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 131 Неутрално

  За това плащате данъци за да храните същите тези полицаи за да пазят властта, мутрите, Доган и Пеевски а не народа. На това му се казва еничари.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 42. 42 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не допускат българи на български бряг за сметка на тениски и шапки на Пееф и Доган. Биячите на мутрите - български полицаи с кордон на пътя към плажа. Срам и позор.

  https://www.facebook.com/mirchev/videos/10157844551726225/

 43. 43 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Интересното е че Доган май си изманипулира това сам иначе за каквобгардовете му ще участват в очевидната постановка с бившия министър на Боко тиква? Въобщежвсички май вкупом играят постановка да дестабилизират основно България. Гешева демостеативно прати прокурори в президенството. После Радев демонтеативно излезе да гони мафията все едно той да паднал от Луната. Всички играят демостеативно и показно. Сценаристите както обикновено сажотвън и гледат сеир и после пак ще трупат милиарди все на наш гръб. Боко тиква драматично свика контра платен митинг като телевизиите показваха все едно хиляди дажсе събрали автор само платени агитки и от двете страни.

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 45. 45 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2945 Весело

  Тези дето дошли са руснаци които се правят на турци! Търсят повод за руска намеса???!!!!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 46. 46 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Турците преедвождани от ДС. Срам и позор. Да защитават този, който помагаше на ДС да им сменя имената. Тзи ги е предавал, че говорят турски, писал е доноси срещу тях, а те сега го пазят. Вместо те да го пребият.

  ДБ=БКП
 47. 47 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3891 Неутрално

  ДПС организира посещение на морето и еднодневно почивка там за своите привърженици. И просто случайно е станало и съвпаднат с посещението и искането на Христо Иванов.

 48. 48 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Гневно

  До коментар [#5] от "Моа Преател Тайпи":

  Това ще го премълчим ли?

 49. 49 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ilian Vassilev
  55 mins ·
  С помощта на българската полиция, имаме вече част от територията с ексклузивен достъп само за български турци близки на Доган. Така опазихме етническия мир, че стана чудо. Тези полицаи са получили нареждания лично от главния секретар по инструкция от Борисов.
  Ето ви два сценария - тези които не са допускани блокират изходите от Росенец.
  Втори сценарии идват повече българи, напреженито ескалира и ......
  И питам кой освен Борисов е виновен за тази ескалация на напрежението?
  Виждате ли защо не трябва да допускате мутри до власт, защото с вашите пари плащат на мутрополицаите да не можете да стигнете до парче българска територия, което е отцепено само за Доган и негови привърженици.
  Доганландия.

 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4065 Неутрално

  До коментар [#36] от "spiegel":

  "Потрети се историята с депутатските рейсове от 10 януари 1997 и с Белия автобус от 2013. "

  Как пък за 30 години властта, изпаднала в нелегитимност, не се научи да не настъпва една и съща мотика...

  Вчерашните побои зад колоните на Министерския съвет маркираха моралната смърт на режима Борисов. Не мога да предвидя колко още ще се задържи на власт (надявам се да не е дълго), но това ще бъде с полицейски и прокурорски терор.

  И с ЕТНИЧЕСКО РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАЦИЯТА.

  Което е престъпление.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Тайпи,пребитата 93 годишна бременна жена в 18 месец,би ла и с дървен крак!

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 52. 52 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 865 Неутрално

  Др. Божков, колко върви един протестър?

 53. 53 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Според мен момчетата от ДПС пристигнаха снощи, за да изнесат оръжието и наркотиците на Доган. Той доста се беше панирал, че няма да успее да се справи до събота с тази задача.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Manol Glishev
  2 hrs ·
  "Прокрадват се много притеснителни информации, че пребитото от бой момче зад колоните на МС е мъртво. Ако е така, това значи, че цяла България е била свидетел на живо как полицията убива български гражданин, който дори не е сигурно, че е хвърлил бутилка срещу полицията. А и да е, силата използвана срещу него, докато е с белезници, е повод да се разгневим. Искрено се надявам, че всичко това не е вярно и момчето е живо. За здраво не споменавам, защото със сигурност не е, след подобен брутален побой от страна на тези изроди с пагони. А по същото време се твърди, че са пребити още няколко човека по идентичен долнопробен начин - влачени зад колоните на МС и после смачкани уж на "скрито място". Само много тъпи милиционерски началници, които са сигурни, че ще бъдат покрити от висшестоящите, могат да позволят подобни зверства. Както един приятел каза тази вечер - щом гърците и французите се научиха да бият полицията си, то кои сме ние, че да оставаме по-назад. Ако тези си мислят, че няма начин да пострадат, жестоко се лъжат. На насилието трябва да се отвърне с насилие, а засега то е едностранно. Но това няма да е вечно. Няма друг начин гражданското общество, дори и малобройно, дори и омаломощено, да противодейства на изправилата се срещу него развилняла се шайка и придворните й въоръжени слуги. Засега и аз се въздържам да участвам на тези протести поради ред причини, но видяното тази вечер катализира отношението ми към случващото се много сериозно."

  (Ivo Ivanov)

  https://www.facebook.com/valentina.kamenarska/videos/pcb.10223098327389531/10223098316549260/?type=3&theater

 56. 56 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Гневно

  До коментар [#11] от "Да вярваме на истината":

  Тъпанар .Пожелавам ти го ! ПКП

 57. 57 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  А къде е кмета на Бургас,къде се крие? В хотел Приморец в Бургас, там ли се крие "на оперативка" или "заличават" документи за някой друг държавен имот? Целият герберастки общински съвет на Бургас е за разследване и съд!!!!

 58. 58 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 902 Неутрално

  и на турците не им е лесно.Комунистите ги биха и трепаха като животни.В това трепане се включи и Ааамеда като доносник.Сега доносника ги управлява и на два пъти беше на власт със същите комунисти-биячите и убийците ги управляват.И те сега завалийките се вдигнаха да защитават техните палачи.

 59. 59 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 770 Неутрално

  Продължаваме с милиционерските гадни номерца!
  Не са научили НИЩО от предишният път!
  Нищо няма да се промени, цялата държава е завладяна от милиционери !

 60. 60 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Пускат само хората на ДпС.
  Затова трябва друг път по тайно да се разбират хората и после тръгват и няма полиция, жандармерия, НСО, всичко се измита, и се руши там къщи и каквото има и вътре ако е агента на ДС се трепе. Така се прави. А не така да се моли човек нма тези платени милиционери. Така се взима държава. Отиват 50000 Българи (български граждани) и действат. Българинът докато не разбере че той е дърбжавата нищо няма да стане.

  ДБ=БКП
 61. 61 Профил на shumnalia
  shumnalia
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Ясно се вижда, че при включванията на Живо на репортери на бТВ от Росенец веднага включват заглушаване на сигнала! Това е тероризъм, защото оборудването не може да се купи просто така! Абсурдно е да заглушаваш медии!

 62. 62 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Гореща точка „Росенец“: Полицаи пускат хора на ДПС с фланелки с лика на Пеевски. Човек с портрета на Левски не може да влезе
  https://frognews.bg/novini/sblasak-rosenets-politsai-puskat-hora-dps-flanelki-lika-peevski-chovek-portreta-levski-moje-vleze.html

 63. 63 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Защо ли си спомням за цар Киро и Катуница!?

 64. 64 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2945 Любопитно

  А протурската партия на Местан към която се присламчи и БЗНС-то на Ненчев на чия страна са? Нали са против Доган защо не влязат в ролята на помирители?

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 65. 65 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Спондж Боб Квадратни гащи пак е на морето 😁😁😁😁! Ужас! Дано не направят някоя голяма беля, че като му гледам приятелчетата 🥴!

  agent
 66. 66 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 131 Неутрално

  Тези полицаи-еничари незабавно да бъдат уволнени. Това е ПРЕВЗЕТА ДЪРЖАВА! България падна под турско робство през 2020 година благодарение на ДИКТАТОРЪТ БОРИСОВ!

 67. 67 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4065 Неутрално

  До коментар [#62] от "The Rock":

  "Полицаи пускат хора на ДПС с фланелки с лика на Пеевски. Човек с портрета на Левски не може да влезе"

  Чудесно.

  Когато Господ иска да погуби някого, първо му взима разсъдъка.

  Това е моралният край на режима.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 68. 68 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Гневно

  До коментар [#39] от "Баба Яга":

  ПКП

 69. 69 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Гневно

  До коментар [#39] от "Баба Яга":

  ПКП

 70. 70 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2831 Неутрално

  Ха, ха :)

  Пичовете на плаж отишли, НСО-то дали ще ги гони и тях :)

 71. 71 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 3163 Неутрално

  Гледайки Канал1 си мисля, че точка от протеста трябва да е БНТ.
  Кошлуков съвсем открити защитава властта.
  Няма свян, капка даже.

  Любовта ще спаси света!!!
 72. 72 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 608 Гневно

  Еничарите пазят султана! Всеки български гражданин, без значение с какви корени е, би трябвало да се срамува от това. Мафията няма етнос! Ако това не бъде разбрано от населението, просто съдбата на децата ни ще бъде или емиграция, или слугинаж на Простите!

 73. 73 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4191 Неутрално

  До коментар [#28] от "hodounski":

  " Чии юмрук е срещу нас ? На сопола и Бараба Ганьос ? Пак събраха еничари"

  Главният разбойник е оставил всичко в ръцете на падишаха и неговите еничари !

 74. 74 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3660 Неутрално

  До коментар [#67] от "Norman Granz":

  Чудесно
  =======
  Квфиш ли се (от далече)....?

  Bukalemun
 75. 75 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  https://www.facebook.com/mirchev/videos/10157844688481225

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 76. 76 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Политиката на ДпС е да се подиграва постоянно на България и българите. Това е цялата им политика. Нищо друго не правят. Това прави и Дебелото Прасе, което е от ДпС. По-жалка партия в България няма.

  ДБ=БКП
 77. 77 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2945 Неутрално

  ДПС - рите трябва да бъдат обградени и блокирани в сарая на Доган да видим колко дни ще издържан там!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 78. 78 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Доганово те са яки селски момчета и най-много да опуат споджбобовите, но още по-притеснителното е, че точно това се търси, за това са там полицаите. А геймовете дето пускате сме ги виждали!

  agent
 79. 79 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  Връщане на анклава към България, няма друга истина. Българите ще залея днес Росенец...

 80. 80 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  Ееее, недопустимо, организиран и разрешен протест, няма обявен друг протест, и сега не ги допускат, защото преди тях влези друга група хора, онези с шапки ДПС!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 81. 81 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3025 Гневно

  До коментар [#78] от "Ronald Reagan":

  ПКП

 82. 82 Профил на Ivan Stoyanov
  Ivan Stoyanov
  Рейтинг: 131 Неутрално

  Хора , БЪЛГАРИ превземат държавата ни. Диктаторът Борисов е готов на гражданска война подпомаган от башибозука срещу хората само за да запази властта, минахме Русия и Беларус ние е сме тоталитарна държава. Това е краят на държавата!!

 83. 83 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 383 Весело

  Херо Мустафа ще дойде ли да врътне една баклава и да подрънчи на китарата “Аз съм булгарче обичам доганските сарай зелени , кадъна да се наричам първа Радост е за мене “

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 84. 84 Профил на mikail aga
  mikail aga
  Рейтинг: 284 Разстроено

  Призовавам всички турци български граждани да изметем сараите .Дпс е вредно както за България така и за турците.Трябва да подкрепим България

  devekusu
 85. 85 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Доган е докарал раята да го пази. Страх тресе кочината.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 86. 86 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3818 Неутрално

  Оказа се че ДПС са най- добре организираната група.
  —цитат от коментар 35 на ScorpioH


  Допълнение: с протекцията на властимащите!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3660 Весело

  До коментар [#82] от "Ivan Stoyanov":

  Спокойно, Ванюша.....
  Иди под някое дърво на сянка....и така пиши....

  Bukalemun
 89. 89 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  СПРЕТЕ С ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ ЗАЩОТО НАРОДА ЩЕ ВИ ОЧУКА КЛЕПКИТЕ,ЕЙ!
  Пускайте всеки който пожелае да ходи на държавния плаж че тежко ви-МУТРИ С МУТРИТЕ ДОЛНИ!

 90. 90 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Реално ДпС бламира демокрацията в България. След като не можеш да протестираш свободно, то това вече не е демокрация. Явно ДС си мисли, че така прави нещо и побеждава, но всъщност само показва истинското си лице.

  ДБ=БКП
 91. 91 Профил на tinkerer
  tinkerer
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Десетки симпатизанти на ДПС пристигнаха в парка "Росенец"
  **************

  Не, хиляди.

  Сега можете да ги запушите вътре и да му станат гости на сопола поне за някоко дена. Нали е много хитър?

 92. 92 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  ПОЛИЦАИТЕ ДА НЕ СЛУЖАТ НА МУТРИТЕ ЗАЩОТО ИМ ТЕЖКО И ГОРКО!

 93. 93 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1616 Неутрално

  Според мен сега трябва ДБ да канцелират партито на морето и да продължат с протестите в София.

  А за Сараите - само флаш моб!

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 94. 94 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 1055 Неутрално

  До коментар [#19] от "samoedin":

  Румен Радев беше ОК с мафията, докато пенсионерите търкаха билети. Изведнъж, когато секретаря му се оказа клиента на прокоратурата вдигна юмручето. От постовете ти виждам, че ти си по-постоянен в борбата са мафията, ОК... но защо се връзваш на току що "осъзнали" се рубладжии. Сноще след 21 часа на площада останаха откровени провокатори + Маяма Нолова. Тя ли ти е политическото представителство?

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 95. 95 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  Няма ли кой да пусне дрон ??? ..... Да видим и сравним как се е променило... за 1 година.... малкото "хидро съоръжение" и как уж е проспано от всички власти.... И това пристанище, някой няма ли да каже за яхти ли е или за танкери....

 96. 96 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Айде не се събраха хора, сеир няма и сега пред общината 😁! Ма като гледам и там ще са 20 споджбобови 😁😁😁😁!

  agent
 97. 97 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИМА СУВЕРЕННОТО ПРАВО ДА ПОСЕЩАВА ДЪРЖАВНИЯ ПЛАЖ! НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ТАКСИ,ВИНЕТКИ,ОСИГУРОВКИ И Т.Н. И всеки ДАНЪКОПЛАТЕЦ,ЧРЕЗ КОЙТО ТЕЗИ МУТРИ СЕ ОЯДОХА ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕТО И ДВОБОДА НА СЛОВОТО!
  А СТЕ ИМ ОГРАНИЧИЛИ ТЕЗИ ПРАВА-ТЕЖКО ВИ!

 98. 98 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  СТИГА СМЕ МЪЛЧАЛИ К ТЪРПЯЛИ МАФИОТСКИТЕ СВОЕВОЛИЯ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО!!!
  СВАЛИХТЕ МЕРКИТЕ КОГАТО ОЛИГАРСИТЕ ПО МОРЕТО СЕ ЧУДИХА КАК ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ЗАВЕДЕНИЯТА СИ, А СЕГА ОГРАНИЧАВАТЕ ДВИЖЕНИЕТО НА СВОБОДНИ ХОРА НА ПЛАЖА.
  ОСТАВКА!

 99. 99 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Христо,Христо.. не седем пъти режи,веднъж мери.
  Обратно!
  Хубаво хвърли бомбата ама малко тежичка е за тебе и ти падна в краката.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 100. 100 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  До коментар [#99] от "Мисисипски":

  БОМБАТА ЩЕ ПАДНЕ ВЪРХУ МАФИЯТА!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK