Божков е на телефона: Радев е фигурант, Гешев няма да ни е проблем, кеф е да управляваш тълпа

Среща на фенове на Левски с Васил Божков

© Цветелина Белутова, Капитал

Среща на фенове на Левски с Васил БожковДържавният глава Румен Радев е фигурант, бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е чиновник, финансовият министър Владислав Горанов е лумпен, депутатът от ДПС Делян Пеевски (наречен от Божков "Шиши" - бел. ред.) не си държи на хората и "ги гори един след друг", всеки се опитва да яхне протестите срещу властта и затова трябва да се създаде координационен щаб. Това са само част от разбиранията и твърденията на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, които личат от публикуваните по-рано днес записи на четири негови телефонни разговора.


В тях се говори за изпращане на платени протестиращи пред Министерския съвет, за евентуално служебно правителство на президента Румен Радев, как могат да бъдат ограничени правомощията на главния прокурор и как трябва да се иска оставката на правителството и на Иван Гешев. (Пълните разговори в края на текста).


Президентската институция обяви, че оставя без коментар "медийното правосъдие на главния прокурор".
По-рано в сряда специализираната прокуратура обяви, че от разследването за организирана престъпна група срещу бизнесмена Васил Божков, който се укрива в Дубай, са отделени материали в друго разследване - по глава Първа от Наказателния кодекс. Текстовете по тази част от кодекса са за престъпление срещу републиката, което включва измяна, предателство, диверсия и други, а наказанията, които се предвиждат са от 10 до 20 г. затвор, доживотен затвор, включително и най-тежкото - доживотен затвор без право на замяна. От съобщението на прокуратурата обаче не личи по това разследване да са повдигнати обвинения на когото и да било. Разпространението на записите е мотивирано с обичайното обяснение за "особен обществен интерес".


От тях е трудно да се направи преценка какви са евентуалните престъпления, а ако прокуратурата следва традицията си - в следващите дни сигурно ще изважда още разговори.


С кого и за какво говори Божков по телефона от Дубай


Става дума за четири лични телефонни разговора на обвиняемия Васил Божков, които са събрани със специални разузнавателни средства. Прокуратурата разпространява както звуковите файлове, така и текст на разменените реплики. От съобщението на държавното обвинение се разбира, че два от разговорите са с журналиста Огнян Стефанов, един е с неустановен човек и един от разговорите вероятно е с депутата от групата на "БСП за България" Александър Паунов.


Те са проведени съвсем наскоро - на 10 юни, както и на 9, 10 и 12 юли и в тях се обсъждат някои от актуалните събития в страната - публикациите на Васил Божков срещу премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов, протестите срещу властта, позицията на държавния глава Румен Радев и случващото се със секретаря на президента Пламен Узунов, както и какви стъпки смята да предприеме Божков.


В съобщението си от прокуратурата посочват, че "според съдебната практика данните, получени в резултат на специалните разузнавателни средства (СРС), се подчиняват на специалния закон (ЗЗКИ) до момента, в който органите на досъдебното производство по силата на планираната от тях тактика по разследване по всяко конкретно дело се позовават на получена чрез тях информация и на доказателствените средства, чрез които тя се възпроизвежда". Щом те или съдът решат, че тази информация има значение за правилното решаване на делото и я включат в общата съвкупност на доказателствените материали чрез съответните доказателствени средства, то те се подчиняват вече на правилата на НПК, посочват от държавното обвинение. Или обобщено - по принцип прокуратурата няма право да разгласява СРС-та, но могат да го направят законно, ако са в материалите по дело и с разрешение на наблюдаващ прокурор.


Огнян Стефанов пред "Дневник": Осветяването на журналистически източници е противозаконно


"Дневник" се свърза с журналиста Огнян Стефанов, с молба за коментар след като прокуратурата публикува два разговора между него и Васил Божков.


"Да, това са най-обикновени разговори, в които аз не откривам нищо. Първо, това е противозаконно. Второ, прокуратурата няма право да осветява журналистически източници по закон. И освен това аз считам това за част от занаята", коментира журналистът.


Той "отговори" на прокуратурата като каза, че от своя страна също смята, че действията на прокуратурата са антидържавни.

"Защо десетки хиляди хора скандират "Оставка"? Нима всичките тези хора участват в някакъв държавен заговор? Дали така изглежда?", коментира риторично Стефанов.

Той обясни, че е имал не само предположение, но и убеждение, че телефонът му се подслушва. "Божков ми се е обадил 3-4 пъти и сме разговаряли между 1 и 5 минути. Знаете как се върши журналистическия занаят. Аз този човек не го познавам, не съм се срещал на живо с този човек. Говорил съм през този телефонен номер, на който и вие ме намирате. Не съм му се обаждал, може да съм пускал 1-2 есемеса с молба да коментира нещо", обясни Стефанов за комуникацията си с Божков.


"Който си направи труда да провери през последните години във "Фрог нюз" колко публикации сме пуснали срещу хазарта и т.н. мисля, че най-малко мога да бъда свързан с този човек. Той има пълно основание да не бъде доволен от нашите публикации, но не е изказвал такова недоволство когато сме говорили. Коментирали сме най-общи приказки и ако нещо успея да изкопча като журналист", разказа още той.

Огнян Стефанов очаква да му бъде повдигнато обвинение и да бъде задържан. "Евентуално обвинение за държавна измяна, предателство ми звучи все едно руската прокуратура ми повдига обвинение в момента. Така ми звучи - като руската прокуратура през 36-та година", коментира журналистът.

Той каза и че не е виждал, не познава, не се е чувал със секретаря на президента Пламен Узунов и не се интересува от този човек. "Да, разбира се, бях изненадан, когато прокуратурата публикува записите. Бях изненадан, че се случва, но не и че се следва подобна "логика", добави журналистът.


Малко по-рано той потвърди пред БНР за проведения разговор с уговорката, че не помни всяка дума от него. По думите му в съдържанието на разменените реплики няма нищо укоримо, няма "някакъв заговор". Стефанов подчерта, че не се познава с Божков лично, а е разговарял с него като журналист. "Кой не коментира правителство, ситуация, случки в политиката, а на журналистите това им е основно задължение", каза той.


Запитан какво знае за президентския секретар Пламен Узунов (за когото в записа съобщава, че е предупреждавал президента да не го назначава като служебен министър), отговори, че е имал съмнения за него по писания на медии. Каза, че не е близък с Румен Радев и се е срещал с него не повече от три пъти. Запита риторично защо не се публикуват разговорите му с премиера Бойко Борисов, с когото се е срещал 30 пъти.


Запитан дали Божков плаща на протестиращите и му е полагал за това, Стефанов се обиди и подчерта: "Аз не смятам че въобще някой плаща на хората от протестите, и съм сигурен 99.9 на сто, че на тези хора никой не може да плати. Те не могат да бъдат купувани и продавани. Прокурорите разсъждават така от гледна точка на своите ценности". "Хората на площадите - те са моите хора, не е Божков моят човек", добави той пред общественото радио.


Паунов отрича да е говорил с Божков на 10 юли


"Дневник" потърси за въпроси и коментар и депутата от групата на "БСП за България" Александър Паунов, но той не отговаря на мобилния си телефон. Би Ти Ви съобщи, че са се свързали с Паунов, който бил категоричен, че на 10 юли не е говорил с Васил Божков.


"Дневник" публикува пълния текст на разговорите така, както те са предоставени от специализираната прокуратура (с правописни и пунктуационни грешки, диалектен говор и недовършени изречения) както и звуковите файлове. За по-голяма яснота в скоби публикуваме обяснения и припомняме някои от събитията и фактите, които се обсъждат в разговорите, както и разяснения по тях.


По телефона Божков твърди, че Цветан Василев е чиновник, а Делян Пеевски (наречен от него Шиши) не си държи на хората.

© Дневник

По телефона Божков твърди, че Цветан Василев е чиновник, а Делян Пеевски (наречен от него Шиши) не си държи на хората.


Първият разговор е от 10 юни 2020 г. - Васил Божков говори по телефона с човек, за когото от прокуратурата посочват, че справка на ДАНС разкрива, че това е журналистът Огнян Стефанов.Божков: Ало.
Мъж: Господин Божков, здравей!
Божков: Здрасти. Как си?
Мъж: Сега, аз се обаждам малко късно, но си бех изключил звука и не съм чул. Извинявам се, за което.
Божков: А нищо. Няма никакъв проблем. По всяко време може да звъниш.
Мъж: Да. Е, как съм?
Божков: Прочетох ти анализа...
Божков: Да. Имах, имах от някои политици предложение да направа партия и да ги подкрепа. А пък да такова, да ме вкарат в Парламента. А моите, моите опорни точки утре аз ше ги дам, за политическо движение...(Бел. ред. - Около датата на разговора Божков публикува анкета, в която попита дали хората биха го подкрепили за нов политически проект, както и някои от основните принципи, които твърди, че ще отстоява - четете тук и тук).

Мъж: Хъ. Абе, и Конституцията плаче за промяна. И, а.
Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе" депутата. Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията.
Мъж: Да. Те.
Божков: Нали тя казва мандата какъв е и колко е, ама точно клви правомощия има са описани в Закона за съдебната система. Там моле го променим без Конституция.
Мъж: Да.
Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни вреди Гешев...
Мъж: Да

Божков: Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т'ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко. Другите не ме интересуват, колкото и да се опитват да ми раз-раздвоят вниманието.
Мъж: Да...
Мъж: Абе, и Цецо Василев го удариха тежко, но, а.
Божков: Ами. Цецо Василев беше като детска играчка в сравнение с мен. Ти си нямаш на представа какво беше удара върху мен.
Мъж: Той няма тази, фъ, как да кажа, а. Той има познанията, но няма, м, няма амбицията, няма остротата. А без острота не може да се проведе тая битка и война.
Божков: Не, бе. Аз шати кажа. Цецо ми е приятел. Но Цецо е чиновник.
Мъж: Да.
Божков: Цецо не е боец, разбираш ли?
Мъж: Академичен човек, да.
Божков: Да. А аз не съм. Аз съм си боец.
Мъж: Ха-ха.
Божков: Докато не ме оборат, ше се бия. Мисля, че
Мъж: Ами.
Божков: нещата вървят към, към аз да ги умора, така че.
Мъж: Ха-ха. А.


На 9 юли 2020 г. Васил Божков провежда разговор с човек, който за момента е с неустановена самоличност.Мъж: Мога ли да Ви я изпратя и ако е, може, да ми кажете къде да изпратя няк'ъв, На, на когото и да е, няк'ъв имейл. На Ваш адвокат ли, без значение. За мен няма ник'во значение.
Божков: Ми, на моя имейл, на моя имейл пратете... (не се разбира).
Мъж: Ми, тря'а да ми го пратите на есемес, аз ша подготвя на.
Божков: Ей сега ша го. Тук, тука ше го пратя, на "Сигнал"-а,
Мъж: Да. Окей.
Божков: сега ша го напиша.
Мъж: Втория ми въпрос е,
Божков: Окей.
Мъж: пак, пак директно Ви питам, то е много директен въпрос, аз така съм устроен като човек. Тринайсет свидетели тря'а да, да водя, сигурно септември или октомври във, ъ-ъ, кажете го, във Ню Йорк. Чакам съдията
да ми даде дата.

Божков: Да.
Мъж: Не съм сигурен, защото
Божков: Мхм.
Мъж: според всички мои справки, аз ше им наема там във, ъ-ъ, има едно малко градче на една моя позната. Адвокатката, коят' ми води делото, тя има къща. Ше й наема къщата. Но-о, ъ, ше бъде със огромен разход. Питам
Ви директно, около трийсет хиляди долара, мога ли да разчитам на подкрепа.
Божков: Кхъ...


(За този разговор "Биволъ" пусна информация, че "...е с два независими канала за гласа на Божков и гласа на неизвестен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също...трябва да се подложи на внимателна експертиза, защото прилича на радиопиеса - един си говори нещо в единия микрофон и иска пари, а Божков (на снимката неговия глас е горе) казва едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от контекста стават за всякакъв разговор:На 10 юли 2020 г. Васил Божков говори с човек, за когото според справка на ДАНС има вероятност да е Александър Паунов - депутат от групата на "БСП за България".Мъж: Да.
Божков: Здрасти, Сашо. Снощи ти звънях, ама не се чухме.
Мъж: Ами, не съм те чул, щото гледах тоя мач и съм фърлил телефона във спалнята.
Божков: А.
Мъж: Аз бех във хола и съм, не съм те чул.
Божков: Кво ше кажеш за протеста? Но въпросът ми е друг. Тоя сега, тоя лумпен Влади (вероятно финансовият министър Владислав Горанов - бел. ред.) ше дойде или писмено ше отговаря?
Мъж: Ами, мисля, че ще отговори писмено. Ъ.
Божков: Да, значи да не пращам, да не пращам десетина хиляди души пред Парламента?
Мъж: Не, не, не, не, не. Аз ще ти кажа защо. Значи той
Божков: (Не се разбира) затова ти звъня.
Мъж: до, днеска десети, а, десети трябва да даде писмено. Щото аз гледам парламентарния контрол още вчера (не се разбира).
Божков: Да, бе и аз четох какво пише и няма да дойде.
Мъж: Н', няма. Не, той го няма просто, нали. На базата на т"ва, което той ше даде днеска във писмен вид, ние тогава вече ше напра'им питания да продължим на т'ва. Така че няма смисъл. Няма смисъл днеска. Не, той, според мен, трябва да продължат, а, протестите. Трябва да продължат протестите.
Божков: Да, бе, ше продължат. Даже сега създаваме Щаб на протеста малко да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик'ви лумпени.
Мъж: Да.

Божков: И виж к"во направиха днеска. Всеки иска да го яхне. Едни ги викат (не се разбира), други с такова.
Мъж: Да, да.
Божков: Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди,
Мъж: Да.
Божков: протеста ше се сведе до, до две хиляди и разни политици да минат, да ги поздрават, да (не се разбира) до тях и т"ва е.
Мъж: Така е. Така е, така е. А, обаче виж к'во. А, според мен, а, те и да дойдат, ние тука много рано, ъ-ъ, приключваме и, и Парламента ше е празен. По-хубаво да отидат пред, а, а, мини', ти ги,
Божков: Аз, аз, аз щях да ти ги пратя. След половин час щяха да почнат да се (не се разбира).
Мъж: Да, да. Няма го, няма го.
Божков: Ако го няма Влади, няма смисъл.
Мъж: Няма, няма смисъл.
Божков: Да.
Мъж: По-хубаво, ъ, т"ва да стане пред Министерския съвет. Пред Министерски съвет.
Божков: Ми, той Бойко постъпи педерастки също, ама.

Мъж: Да, затова. Не.
Божков: (Не се разбира) пресконференцията, каза, че ше дава пресконференция. Добре. Правиме Щаб на протеста
Мъж: Така е. Така е.
Божков: к'вито и да е.
Мъж: Нема леви, нема десни тука, става дума за спасяване на България. За т'ва става дума. От, ъ-ъ, тия кръвопийци. Ами, ше поддържаме връзка тогава.
Божков: Не, т'ва е добър по', добър слоган да кача във "Туитър" и във "Фейсбук". Нема леви, нема десни, всички сме бесни.
Мъж: Да, да. Да. Така. Ха-ха. Ами, добре, ше поддържаме контакти и ше координираме нещата да ти кажа.
Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
Мъж: Нали? Е т'ва е.
Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира.
Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.
Божков: Да, естествено.
Мъж: Т'ва го има и във електротехниката.

Божков: Докато се получи информа', докато се разпространи навсякъде. Един протестира,
Мъж: Така е.
Божков: Мхм.
Мъж: А ако имаш ти още нещо да пуснеш, да хвърлиш малко бензин в огъня.
Божков: Е-е, сега насъсквам.
Мъж: Помисли. Помисли.
Божков: Насъсквам хората, те ше извадят и ше пуснат.
Мъж: Мхм. Ами.
Божков: Вече няма смисъл. Ce'a тря'а да имам координация и
Мъж: Добре.
Божков: координирани действия.
Мъж: Добре. Е, ми, квото можеш, ти ше действаш от там, ние от тук.
Божков: Е, ми, малко съм дистанционно далеч, така че разчитам на хора като тебе.
Мъж: Е, ми, добре. Ти знаеш, че, ъ, на мен винаги мо'е се разчита. Познаваме се отдавна и знаеш, че съм твърдо, твърдо зад теб.
Божков: Аз съм сигурен, че е твърдо, и че ти се удава също съм сигурен.
Мъж: Ха-ха-ха.

На 12 юли 2020 г. (неделя) обвиняемият Васил Божков провежда разговор с човек, за когото има данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов.Божков: Ало.
Мъж: Ало.
Божков: Здрасти.
Мъж: Здравей, господин Божков.
Божков: Абе, реших да ти звънна, че ти изпращам няколко пъти съобщения няк'ви като пишеш. И те падат, падат, не могат да преминат. И аз не знам защо.
Мъж: Така ли?
Божков: Викам, чай да ти звънна, да, да ти звънна. Ама, нищо конкретно. Е, така, да те чуя.
Мъж: Да, бе. Да, бе. Да, бе. Да, бе, да.
Божков: Иначе виждаш, че про-проекта върви по план.
Мъж: Ами.
Божков: Точка първа - прочистване на хунтата от властта. Точка втора - създаване на нещо различно и ново.
Мъж: Ъъъъъ, следим, даже и аз, ша ти кажа, че очакванията са, са много големи да
Божков: Да.
Мъж: да се появи, да са появат още неща.
Божков: Не. Няма смисъл вече. Аз какво да даваме. Само разсейваме протеста.
Мъж: Да.
Божков: Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали к'во да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.
Мъж: Да, да, да. Разбира се.
Божков: Така че с'а трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.
Мъж: Да, да.

Божков: И после да видиме Румен Радев к"во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва.
Мъж: Еми, аз, между впрочем, бех му, бех му казал некои неща за когато прави, а,
Божков: В предишното му правителство беше (не се разбира).
Мъж: за вътрешен министър тоя Пламен, Пламен
Божков: Узунов.
Мъж: Узунов. Аз му бех казал чий човек е.
Божков: Ама в първото му правителство бяха повече от половината хора на Шиши, така че сега трябва.
Мъж: Е, то т'ва имам предвид. И му го казах директно. Ама -що така? Ами, така. Ха-ха. Как защо?
Божков: Ама, виж, че, че той не си държи на хората въобще. Той ги гори един след друг.
Мъж: Ми, толкова му е, стига.
Божков: Не, имам предвид не Президента, Шиши.
Божков; И борбата продължава до край. Няма спиране. Днеска са пак на улицата.

Божков: Хунта, "разтърсващите доказателства" можехте да ги прочетете и тук


Малко след като прокуратурата публикува разговорите и стенографиран текст на репликите Васил Божков реагира на твърденията на прокуратурата с публикация във фейсбук - основният му начин за комуникация.


"#Хунта, "разтърсващите доказателства" можехте да ги прочетете и тук или да ги чуете в интервю. Подгответе още 19 обвинения. Подкрепям протестите срещу вас от първия им ден и ще продължавам да го правя. Докато дадете #оставка. Докато получите #възмездие", написа той.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (231)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  Пак ходете на протести, то няма как по друг начин БСП да дойде на власт, а малкото БСП, Да България да влезе в Парламента.
  Божков плаща сметката по схемата 100 % помощи за безработни. Но протестиращи...

 2. 2 Профил на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Дневник - "днешните новини ще научите най-рано утре"

 3. 3 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Всички мутри в пандиза ! И Сикаджията и Божков и Тимаджиите.....Откраднаха 30 години на хората и прогониха милиони от България......

 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  На кой освен на Шайката му пука за божков ???
  На мен милиони не ми е давал !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на jord bond
  jord bond
  Рейтинг: 18 Весело

  До коментар [#1] от "НеКой":

  Няма страшно, стабиуността ша надделее! "Бойко Борисов се срещна с американския посланик Херо Мустафа" https://bit.ly/2C8iOKs

 6. 6 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#3] от "KRAFTWERK":

  +++

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 7. 7 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1937 Неутрално

  Добре е да се прочете от честните хора, които се канят да отидат на "протеста". А ако отидат, да внимават до кого стоят. Това го знам от опит.

 8. 8 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Божков оклепа протестите юнашки.

 9. 9 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1581 Неутрално

  До коментар [#1] от "НеКой":

  Разбира се, че отиваме. Включително и заради днешните внушение на прокуратурата, че сме маша на Черепа. Чао!

 10. 10 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1315 Неутрално

  Колко ли е получил Бай Тотьо?

 11. 11 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1029 Неутрално

  Черепа си е ваш продукт, вие си го отгледахте. Както и Мустака.
  Мафията и мутрите вън!
  Оставка на Гешев и цялото правителство!

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 12. 12 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 696 Весело

  Божков току що ми преведе парите. Отивам на протест.

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 14. 14 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  До коментар [#9] от "spiegel":

  Не сте маша, служители сте му в момента.

 15. 15 Профил на 堅不可摧
  堅不可摧
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Пропопи, дей твойта снимка? Скромност или....?

 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4749 Неутрално

  До коментар [#8] от "Leshper":

  Може за пореден път да помага на бойко. Няма да му е сефте.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  Всички са гламави щом си мислАт, че разговорите им не се подслушват.

 18. 18 Профил на 堅不可摧
  堅不可摧
  Рейтинг: 274 Неутрално

  На кой освен на Шайката му пука за божков ???На мен милиони не ми е давал !!!
  —цитат от коментар 4 на КМЕТ В СЯНКА


  Скромността(как беше?) краси човека?

 19. 19 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Бойко е зависим от ДПС --->
  Умните и красиви Тулупи : ОСТАВКАААААА !!!!

  Служебното правителство на Радев повече от половината бяха хора на шиши --->
  Умните и красиви Тулупи : Айди за гъби и на моренци в гърция, че е модерно !

 20. 20 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1115 Неутрално

  То е ясно, че Божков се опитва да яхне протеста и да отърве затвора, но това не означава, че другите мафиоти като Пеевски и Борисов са с нещо по-различни, освен че си имат каскет.

  Не ме търсете преди обяд
 21. 21 Профил на Rational
  Rational
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  Дневник - "днешните новини ще научите най-рано утре"
  —цитат от коментар 2 на dma12587967


  Все пак това не е ПИК, където се практикува копи-пейст журналистика.

 22. 22 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Да защитавате комунисти (българоубийци) и криминални престъпници... и те да ви шибат. Как можете да се погледнете в огледалото, бе хора? Единственото логично обяснение е, че сте се продали или сте психично болни.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 23. 23 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 429 Весело

  Преди малко по новините по първа даваха бабикян, един час след началото на протеста , беше с още 200 човека пред президенството.
  Днес даже и Маяма се е покрила.
  Може и тя да се притеснява от разговорите с Божков.
  Все пак още преди време от смс-ите се разбра, че е ходила да иска пари и подкрепа от Божков за кметската си кампания в София

 24. 24 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 593 Любопитно

  Ако , по време на протест крещя че Б и Г са крадци и мафиоти , и до мен застане някой платен от Божков и също казва че те са крадци .Това прави ли Б и Г почтени граждани .
  Няма как схемите на единият крадец и престъпник да оневинят престъпленията на мафията във България.

 25. 25 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1656 Неутрално

  Ако изнесеното е вярно, то е още едно доказателство, че в България нормалност НЕ може да има.
  Както мутрите редят правителствата, така редят обществото и съдбите. Така мачкат.
  Хората са просто като добитък за тях.
  Политически партии няма, има политически лобита на отделни групировки.
  Стадото трябва само да бачка и да се размножава, че трябва да има кой да го замени, като се амортизира.
  Иначе, "Бългаиря над всичко", разбира се...

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 26. 26 Профил на Пощальона
  Пощальона
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Божков ме управлява и всеки ден ми казва да излизам на протест. Хм?! Започвам да разбирам...

 27. 27 Профил на liz31552545
  liz31552545
  Рейтинг: 113 Неутрално

  Той и Бойко навремето 20213г. обяснаваше как пращал и как си прибирал хората от улицата и направлявал протеста срещу Орешарски. Фантазьори!

 28. 28 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 781 Весело

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#8] от "Leshper":Може за пореден път да помага на бойко. Няма да му е сефте.
  —цитат от коментар 16 на КМЕТ В СЯНКА


  Всички помагат на Бойко! Включително и ти, с подобни неадекватни коментари.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 29. 29 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 739 Весело

  До коментар [#3] от "KRAFTWERK":

  И "Вся власт народом!".

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 30. 30 Профил на Иван
  Иван
  Рейтинг: 1461 Неутрално

  Гешев и Борисов не разговор с Божков , а с Бог ще покажат само и само да не изпуснат кокала. Жалка работа!

  Не съм нито американофил, нито русофил- те са родоотстъпници и подлоги на чужди държави.Аз съм българофил!
 31. 31 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 429 Весело

  Божков ме управлява и всеки ден ми казва да излизам на протест. Хм?! Започвам да разбирам...
  —цитат от коментар 26 на Пощальона


  Божков ти казва само едно.
  Че протеста ти води до служебно правителство, а там борбата ще е дали шиши или божков да има повече съветници

 32. 32 Профил на Пощальона
  Пощальона
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#1] от "НеКой": С тези коментари поразително приличаш на Форест Гъмп. В едноименния филм често му за даваха въпроса "Момче, ти или си луд, или много тъп?"

 33. 33 Профил на scu32646294
  scu32646294
  Рейтинг: 11 Весело

  Тюфлек Ганьо обича такива да го управляват, да го яхат, да го яхат ...

 34. 34 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 852 Неутрално

  Зад тези разговори и публикуването им стои друго - трябва да се омърси протеста, да се натикат хиляди хора под общ знаменател с престъпни групировки, да се отнеме моралното право на всеки мислещ човек да протестира.
  Не спорете с гербаджиите, ще паднете до тяхното ниво на посредствена конспиративност, в която само парите са от значение.
  За прокуратурата парите от Божков са държавна измяна, но парите до темето на надрусаната Тиква , са от копане в градината и садене на домати.

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 36. 36 Профил на 堅不可摧
  堅不可摧
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Божков оклепа протестите юнашки.
  —цитат от коментар 8 на Leshper


  Ами, тия там не са гнусливи, поемат всичко отвсякъде....

 37. 37 Профил на Пощальона
  Пощальона
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#31] от "001":

  Същото казват правителството и прокарутурата. Аз силно уважавам тези две институции.

 38. 38 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 968 Неутрално

  До коментар [#26] от "Пощальона":

  Те и пенсионерките не разбират как руската пропаганда ги управлява чрез жълтите вестници ама е факт........

 39. 39 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 274 Весело

  "...публикуваните по-рано днес записи на четири негови телефонни разговора.
  В тях се говори за изпращане на платени протестиращи пред Министерския съвет..."

  Някой да е изненадан ? Все пак, благодаря, Череп, че откровено си призна (ツ)

 40. 40 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 968 Неутрално

  До коментар [#31] от "001":

  Демек отворкото радев е пионка и министрите му ще се редят от божков и дебелото момче

 41. 41 Профил на Boyko Popov
  Boyko Popov
  Рейтинг: 173 Неутрално
 42. 42 Профил на Boyko Popov
  Boyko Popov
  Рейтинг: 173 Неутрално

  Пеевски и Божков гласят кой да ни управлява отново

 43. 43 Профил на virtual brain
  virtual brain
  Рейтинг: 1029 Весело

  Божков току що ми преведе парите. Отивам на протест.
  —цитат от коментар 12 на moreee
  Ааааа на мен и Мустака ми преведе. И Бабикян. И Сорос! 😂😂😂

  АФтентично десен екоталибан, гей, толераст, платен грантаджия и соросоид-жълтопаветник от кръга "агнешки главички".
 44. 44 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1359 Неутрално

  До коментар [#23] от "001":

  Очаква в следващите дни да я пуснат и нея :)

 45. 45 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  От първият публикуван запис става ясно, че Черепа сам си записва разговора и после той се озовава в прокуратурата. Значи ли това, че Черепа вече се е договорил с Борисов и Каскета?!!!

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 46. 46 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 614 Неутрално

  Не е задължително думите на Божков да са истина, но е добре протестиращите да се замислят дали някой леко ги насочва, дали да вярват на "достоверната" информация.

  Божков е доста опитен в лъжите. Според него, 10000-15000 от протестиращите са изкарани от него, а останалите 2000 са спонтанни (с други думи, на всеки 12 протестиращи, 10 от тях са манипулирани от Божков - не срещу заплащане, което е още по-тъжно като резултат)

 47. 47 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2644 Весело

  направо QR код на биткоин портфейла си слагам на колелото и да сеща

 48. 48 Профил на Boyko Popov
  Boyko Popov
  Рейтинг: 173 Неутрално

  Радев колко е взел от Черепа?

 49. 49 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 429 Весело

  До коментар [#31] от "001":Демек отворкото радев е пионка и министрите му ще се редят от божков и дебелото момче
  —цитат от коментар 40 на rdb41527334


  Това са думите на Божков.
  Директно казва, че Радев е фигурант, че трябва да се съветва неговото правителство, защото миналото му било пълно с хора на шиши.

  Но слушай аудиото , сам ще го чуеш.
  Тук дали са истински записите не седят, защото и журналиста и депутата от БСП вече си признаха, че са истински записите

 50. 50 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  Има нещо което на мен ми убягва. Това, че Черепа или Огнян Стефанов или Радев или на баба им хвърчилото бил казал това или онова и бил престъпил закона с какво променя простия факт, че Доган с помощта на Бойко е заграбил Росенец? С какво променя факта, че Гешеф нарече разделението на властите прищявка на десни екстремисти? С какво променя факта, че МВР си прави оглушки и не уволнява полицаите биещи граждани и не ги дават под съд? С какво променя факта, че полицаи нарушават закона с оправданието "имам си заповеди" Кой ги дава тези заповеди и на какво основание се нарушава конституцията на базата на нечии заповеди? С какво променя факта, че с нашите данъци се плаща за охраната на Доган и Пеевски? С какво променя факта, че в качеството си на главен прокурор на републиката, Гешев ходи по селата да лови нелегална парцуца? Главния прокурор е юридическо лице, не е силова структура. Да не говорим, че ресурса, похарчен за "заляването" на 5 литра ракия е в хиляди пъти по голям. Ами не искам да плащам хиляди левове заплата на някой от който получавам акции разкриващи кражби от бюджета за 50тина лева. С какво променя факта, че управляващите нарушават законите ежедневно и демонстративно. С какво променя факта, че действащ министър казва в национален ефир "щом никъде не е изрично разрешено, значи е забранено". С това министър Ангелкова ни забрани да дишаме. С какво променя факта, че според една ПКП (по ББ) Пекин е във Виетнам (по памет). Какво общо имат нечии разговори, с това че искам в моята държава председателя на парламента да е поне мъничко грамотен, а главния прокурор да е юрист? Луд ли съм? Аз ли съм луд?

 51. 51 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Записите са истински и излиза, че Черепа е един от инициаторите на протестите. Тук малко късно ви ги пуснаха, но все пак е нещо. Помислете си с кого сте се качили в една каруца.

 52. 52 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  До коментар [#46] от "BezEmotsia":

  "Според него, 10000-15000 от протестиращите са изкарани от него, а останалите 2000 са спонтанни (с други думи, на всеки 12 протестиращи, 10 от тях са манипулирани от Божков - не срещу заплащане, което е още по-тъжно като резултат)"

  Според мен е по скоро обратното. От познатите ми, присъстващи на протестите няма нито един от така определните "божкови" протестиращи.

 53. 53 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2741 Неутрално

  "Божков е на телефона: Радев е фигурант, Гешев няма да ни е проблем, кеф е да управляваш тълпа"

  Изключително забавно е да гледаме как Гешев става говорител на Божков.

  Нали никой не си мисли, че Божков не знае, че го записват?

  Или да не е очаквал, че Гешев ще публикува записите?

  Много добре знае и точно това е очаквал. Та Гешев е толкова предвидим!

 54. 54 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  До коментар [#50] от "George Svinarov":

  Какво им обясняваш на тея? Не виждаш ли че най-вероятно са на някоя сладка службичка и няма а да им хареса варианта да си хапят задни-те когато народния гняв омете мафията от властта!

 55. 55 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  " фигурант, бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е чиновник, финансовият министър Владислав Горанов е лумпен, депутатът от ДПС Делян Пеевски (наречен от Божков "Шиши" - бел. ред.) не си държи на хората и "ги гори един след друг"

  Добре ги е наредил всички черепа, но е интересно себе си къде е поставил ?

 56. 56 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  Досега Божков използвал ли е "Шиши" кат говори/пише за Пеевски?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  До коментар [#55] от "samoedin":

  Нарежда се около управляващите!
  Нали до сега така ги е въртял с 200 че още не могат да се опомнят

 59. 59 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  До коментар [#50] от "George Svinarov":

  С нищо не се променят посочените от тебе факти, но ОПГ-то се бори за оцеляване, това е война и битката наистина е за кожата на един татарин ( той никога не е бил етнически турчин) !!!

 60. 60 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Като гледаме наклона, Радев ще пие една студена вода.

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 61. 61 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 429 Любопитно

  Ще е интересно Божков кои хора е наел в щаба си за протеста.
  Все пак трябва да са хора с последователи за да могат през социалните мрежи да управляват и насочват тълпата, както Божков сам казва.

  Няма да се изненадам, ако заради това получават доста сериозни приходи, все пак говорим за милиардер, който би направил всичко, само да не стигне до затвора

 62. 62 Профил на thenomad
  thenomad
  Рейтинг: 417 Неутрално

  На мен ми убягва за каква държавна измяна става въпрос.

 63. 63 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 3249 Неутрално

  Е сега форувните нагаждачи вече знаят чии човечец е Хвърчилков и кой направлява протеста!!!!Аааааа и колко са чисти БКП...-Нинова и сие

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 64. 64 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  До коментар [#54] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  "Какво им обясняваш на тея"

  Аз по скоро обяснявам на тия дето може да им се вържат на наглите манипулации и изместването на темата.

 65. 65 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1246 Разстроено

  - Ами всички са маскари, сър.

  Апокалипсисът апокалиптичен
 66. 66 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Аз вече питах, но понеже на ми отговорихте ще попитам пак: При кое правителство Пеевски бу предложен за шеф на ДАНС ?

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 67. 67 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#26] от "Пощальона":

  Хората не обичат да ги управляват. Затова глупавите ги управляват без да разбират. Ти затова не си разбрал.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 68. 68 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2233 Неутрално

  До коментар [#49] от "001":

  Ами нещата са ясни ,задкулисието определя всичко и ГЕРБ и БСП и ДПС са подчинени на такива като Шиши или Божков и ДС другари и чакат те да им слагат в устата по някоя паричка ,порнография е цялата държава и управниците и от всички партии .

 69. 69 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 614 Неутрално

  До коментар [#46] от "BezEmotsia":"Според него, 10000-15000 от протестиращите са изкарани от него, а останалите 2000 са спонтанни (с други думи, на всеки 12 протестиращи, 10 от тях са манипулирани от Божков - не срещу заплащане, което е още по-тъжно като резултат)" Според мен е по скоро обратното. От познатите ми, присъстващи на протестите няма нито един от така определните "божкови" протестиращи.
  —цитат от коментар 52 на George Svinarov


  Супер, значи не вярвате на Божков и на неговите приказки!
  А може би ще вярвате на някои приказки, но на други не - изборът си е ваш, но да не изпаднете в раздвоение.

 70. 70 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3954 Неутрално

  След 4-и часа дочакахме подробностите.

  Тъжното е, което каза един протестираш преди половин час, че пак някой хора се готвят да яхнат протеста, както винаги се е случвало, като един друг, след който един от "Драгалевци" им казал, вие победихте, ние спечелихме.
  Дано се случи това, което каза друг протестиращ, че трябва да се излиза винаги, когато тези, които сме изпратили във властта и им плащаме заплатите, независимо от коя партия, не си вършат работата си както трябва.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 71. 71 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 429 Весело

  Божков говори и че щял да пусне неговите опорни точки
  а те били

  Няма леви, няма десни, всички трябва да са бесни

  хахаха

  Ето защо Корнела и Радев повтаряха, че имало обединение на БСП, БКП и десните

  пълен смях

 72. 72 Профил на Personal_Jesus
  Personal_Jesus
  Рейтинг: 253 Неутрално

  За 30 години не се научихме защо, кога и как да протестираме. Това е истината. Идеологията на самите протести от 89-та досега е безкрайно наивна и утопична. И ако в периода 1989 - 1991 , това е разбираемо е обяснимо, то за наши дни е меко-казано глуповато. Боко мутра ли е? - Мутра е, далеч не толкова проста след като държи кокала 10 години вече. И кой го избра? Свинеподобния прокурор гнусен ли е? - Безкрайно, да. Но верно ли си мислите, че има шанс някакси някой да дойде и да даде пълен игнор на великия везир в Росенец и на овалното тяло на Шиши, гравитиращо около него и други обекти от нашата родна Галактика. Потомственото комуне Ицко ли, който подведе толкова много читави и интелигентни хора, последните може би. И ще бъде светлина....дет се вика :)) Няма шанс, ама никакъв. Това минава единствено през т.нар "олдскул" революция или иначе казано граждансдка война, но отдавна сме изпуснали момента за един подобен хепънинг, много отдавна (другите...по-нормалните южни народи го използваха овреме именно с превъзпитателна цел). И тъй....След няколко месеца има избори. От предсрочни няма смисъл, нека си пестим изявите на оня дурачок в Президенството. Гласуваме. Бокича ще падне. Редно е. Не ми се мисли как ще се разберат за правителство. Тотален deadlock. Дори и най-некадърното управление е по-добро от липсата на такова (мъдри хора са го казали). Трябва ли да се протестира? - Категорично да. Вдигат възрастта на пенсиите, намаляват заплати, забраняват ти достъп до плажа - Протест до дупка, стачка, докато не стане на нашето и ще стане. Така правят и по белите държави. А тези неща ти променят живота. Дали Гешевица ще смени Гешев няма да ти се отрази и грам върху това дали работиш или не, колко взимаш и къде ще ходиш на море. Няма да се отрази и върху изкореняването на корупцията също. Налудничаво е да си го мислиш дори. Да, ще ти даде морално облекчение за 2-3 месеца, щото оня е мега-противен и няма да го гледаш всяка вечер по телевизора, но толкова. Системата е такава. Тъжно, но факт. Пийте нещо против гадене и се фокусирайте върху нещата, които ни променят живота, пък току-виж един ден това се отрази и върху системата, ако я има още тая държава.

 73. 73 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  Божков защо не се отразява?

  https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 74. 74 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1887 Неутрално

  До коментар [#64] от "George Svinarov":

  Тук има много инсталирани да всяват заблуда, защото истината не им харесва хич!

 75. 75 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3954 Неутрално

  Какъв октопод е бил Божков, по какъв просташки начин е държал хора и правителства, буквално 50:50 със Шиши. Най-много е обиден на "наш" Владко, там разочарованието е огромно...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 76. 76 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално


  « Прокуратурата разпространява както звуковите файлове ... «


  А от каскетурата сигурни ли са, че става въпрос за автентични гласовии данни на Божков ?
  Или вече са направили анализ, какъвто НЕ СИ ГО ПРИЧИНИХА да направят на мутрата ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 77. 77 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Според мен Божков се е договорил с шайката, за да разтури протестите.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 78. 78 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  До коментар [#61] от "001":

  " Ще е интересно Божков кои хора е наел в щаба си за протеста.
  Все пак трябва да са хора с последователи за да могат през социалните мрежи да управляват и насочват тълпата, както Божков сам казва....."

  Ма той Божков отдавна е казал кой му е осигурил пълен съпорт и срещу какво !!! Ама главния не иска да си го причинява....Пък знам ли, може и да е размислил, че става все по - горещо.....времето, де !

 79. 79 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  До коментар [#69] от "BezEmotsia":

  "А може би ще вярвате на някои приказки, но на други не - изборът си е ваш"

  Ами естествено. Посочете ми човек който оставя друг да преценява на какво да вярва или някой който вярва на всичко. Много ясно че е мой. Много ясно че ще вярвам на твърдения (нарочно им казвате приказки, с цел внушения) подкрепени с доводи и факти и кореспондиращи с всички известни и доказани факти и няма да вярвам на твърдения, влизащи в противоречие с известните ми факти.
  Вие какво, разрешихте ми да се доверявам на собствената си преценка ли? Благодаря Ви.

 80. 80 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1689 Неутрално

  Българската тълпа (или мат'риала) е политически неграмотна и лесна за манипулиране!
  Колкото и да ми е противен, е абсолютно прав!

 81. 81 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 640 Неутрално

  Дневник, пак така последни. Наизустихме "мъдростите * на божи. Плени ме стила му на говорене. Красота.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 82. 82 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3177 Неутрално

  Интересен обрат, от заглавието до оценките.... Минусите вече са твърдо за привържаниците на протеста. Искам оставките само на Маринов и Кошлуков, два лъча и ..... съпорт и на втора инстанция

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 83. 83 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4011 Весело

  До коментар [#52] от "George Svinarov":

  " Според мен е по скоро обратното. От познатите ми, присъстващи на протестите няма нито един от така определните "божкови" протестиращи."

  За най - голямо съжаление на ОПГ-то, протеста хич не намалява, нито си отива ! А за платените протестъри - ни платени протестъри срещу платени управляващи ! Феър плеи, така да се каже !

 84. 84 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1832 Неутрално

  Черепа си е ваш продукт, вие си го отгледахте. Както и Мустака.Мафията и мутрите вън!Оставка на Гешев и цялото правителство!
  —цитат от коментар 11 на virtual brain


  Ама я няма Червената армия на Дунава да ви назначи на власт!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 85. 85 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Заиграването на Властта с Божков е очаквано. Позицията на Черепа също. Вкарването в играта и на Цв.Василев е прозрачно. Всички Те са двете глави на Мафията. Едната е отлюспена и се опитва да пребори Шайката за да захапе отново “своето”. Другата обаче има държавните лостове на властт и няма да се поколебае да използва цялата държавна машина за да оцелее. И всички Те се надяват да успеят.
  И всичко отново пак за наша сметка са последствията на наш гръб. Накратко , Те нас изобщо не ни броят за живи. А дали е така ?
  Собственият ни живот и бъдеще са в собствените ни ръце. Винаги е било така. Но в тези дни отговорът е още по-ясен и сякаш никога не сме били толкова близо до прелома. Дали ще се случи ? Зависи единствено и само от нас самите. Сега е момента да изритаме цялата Мафия от властта и да си върнем Държавата.
  За много от нас долемата е , сега или никога.
  Да си пожелаем смелост и подтоянсвто за съграждането на гражданското Общество в България в името на един по-добър живот.
  Успех !

  Stupid people make me sick
 86. 86 Профил на jord bond
  jord bond
  Рейтинг: 18 Весело

  До коментар [#1] от "НеКой": С тези коментари поразително приличаш на Форест Гъмп. В едноименния филм често му за даваха въпроса "Момче, ти или си луд, или много тъп?"
  —цитат от коментар 32 на Пощальона


  А той какво отговаряше? "Stupid is as stupid does", което означава, че човек трябва да бъде съден по неговите действия, а не по външния му вид.

  Как оценяваш собствените си действия, сега? Умнокрасиви?

 87. 87 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално

  Имам една идея за организаторите на протеста.
  От клипчетата на побоищата да се разпечатат кадрите съдържащи лицата на полицаите нарушили закона. На плакати отляво лицето, отдясно текста на закона който е нарушил. И в рамките на протеста да се проведе акция под надслов "да помогнем на МВР да направи по бързо" проверката".

 88. 88 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 614 Неутрално

  Божков защо не се отразява?https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov
  —цитат от коментар 73 на дерибеев


  Коя "истина" на Божков трябва да се отразява. Днес той пише, че
  "И днес погазват закони, фабрикуват доказателства и манипулират записи."

  От друга страна, участниците в телефонните разговори потвърдиха тяхната истинност. Значи няма "фабрикувани доказателства и манипулирани записи". Значи Божков леко послъгва, както винаги.

 89. 89 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3404 Неутрално

  До коментар [#4] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Е ма подочу са, че бил дал нещо на Ристе, верно ли, вервам ти както винаги ти ги най знаиш теа неща

 90. 90 Профил на nodjinn
  nodjinn
  Рейтинг: 502 Гневно

  Аз лично, заради отмъстителните мераци на един мафиот не смятам да се отказвам от протеста срещу мафията от ДРУГИ мутромафиоти, превзела нашата държава, които до вчера са били цуни-гуни с първия мафиот, а днес се оказва, че не го познават, не, въобще. И тъй като те вече ОТ ВЧЕРА НЕ ГО ПОЗНАВАТ и от вчера той не им плаща за доставеното удоволствие, както се плаща на проститутка с пари на чекмеджето, значи въобще не са мафиоти и корумпирана гнилоч. От вчера не са лоши, значи никога не са били, нал тъй.

  Предвожданата от Бойко партия от сервилни слугинчета на Доган ЩЕ падне, просто са във фаза на отричане. В най-лошия случай ще изкарат още месец-два, но Бойко замина. Дори хардкор феновете му видяха, че балканският Батман е просто куче на каишка, което хранят от сараите. Видяха го разкрачен и наведен. Това на довчерашен идол не се прощава.

  Че и на фона на Дева Мария и.д. премиер пелтечи пиян някакви глупости. ГНУС, гнус, гнус ....

 91. 91 Профил на jord bond
  jord bond
  Рейтинг: 18 Весело
 92. 92 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1185 Неутрално

  на агент Академик (Огнян Стефанов кум му е Митко Гестапото (Димитър Иванов Мултако шеф на ДС Шесто у- ние)
  и живеят врата срещу врата
  у луксозна кооперация
  тва е.
  старата неизтребима ченгеджийница
  ви рЕди по паветата
  и ви таксува кат тълпа
  ма иначе сте умни нема самнение

 93. 93 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Алооо протестиращите на жълтите павета: ВИе протестирате ЗА МАФИЯТА. Искате индулгенция за тежки криминални престъпници. Всички вие сте за затвора!

 94. 94 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2380 Неутрално

  Всички са гламави щом си мислАт, че разговорите им не се подслушват.
  —цитат от коментар 17 на 442  Фактът, че са милионери и олигарси, не означава, че са умни, а най-обикновени пладнешки разбойници . Не познавам умен българин който да е станал милионер, благодарение на своя ум и кадърност, а аз познавам много достойни и качествени хора .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 95. 95 Профил на bruno__dante
  bruno__dante
  Рейтинг: 1185 Неутрално

  До коментар [#80] от "Толерантофил Еманципатков":Българската тълпа (или мат'риала) е политически неграмотна и лесна за манипулиране!

  нема такова нещо
  ко беше така
  щеха да са дваесе илядо на паветата
  не две
  народо си е ок
  сичко види

 96. 96 Профил на jord bond
  jord bond
  Рейтинг: 18 Весело

  До коментар [#35] от "Моа Преател Тайпи":

  https://bit.ly/3gXocyT Дали?

 97. 97 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Протестъри, внимавайте! Ама много внимавайте.
  Г-н Божков ще ви управлява. Г-н Радев започна промените с назначаването на поредната стара муцуна. Г-н Бабикян ще ви организира - вижте проруските му сайтове.
  Мислете!!!
  Собственикът на Фрог Нюз си призна за разговорите с г-н Божков - какви фалшификати.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
 98. 98 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3404 Неутрално

  До коментар [#71] от "001":

  Малко послъгваш, Крнелчето е казвало, че има обединение да бъде свалено това правителство. То и Радан и Ристе го повтаряха тва, че трябвало общонационално, без разлика на ляв и десен, обединение за сваляне на това правителство

 99. 99 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1429 Неутрално
 100. 100 Профил на kvasimodo
  kvasimodo
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  До коментар [#82] от "дерибеев":

  За Кошлуков ++++++++++++++++++.
  Голяма промяна на това момче за 30 години.

  "Което беше порок стана обичай" - Сенека
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK