Кратки новини: Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв.

Кратки новини: Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв.

© Юлия ЛазароваКратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.


Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв.


Операцията на криминалисти на Русе и Варна, е проведена под ръководството на Окръжна прокуратура-Русе. съобщи БНР. Те са задържали 50-годишен мъж от Варна, който в качеството си на главен данъчен инспектор в отдел "Ревизии" към Данъчното във Варна, е поискал подкуп в размер на 10 000 лева от търговец в Русе, докато му извършвал ревизия. Мъжът е привлечен като обвиняем и с постановление на наблюдаващия прокурор е задържан за срок до 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство, което е взето на специален надзор от Апелативна прокуратура - Велико Търново.


Кабинетът отпусна близо 17 млн. лв. за нов болничен корпус в Пловдив


Общо 16 934 791 лв. ще бъдат насочени за увеличаване на капитала на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Средствата ще бъдат използвани за строителство на нова сграда - диагностично-лечебен корпус за клинични звена по педиатрични и онкологични специалности.
Върху терен на лечебното заведение ще бъде изграден нов корпус по Педиатрия и онкология. Целта е да се реализира концепцията за създаване на модерно детско лечебно заведение в областния град, което да обслужва пациентите от цяла Югоизточна България. Средствата са за сметка на централния бюджет и ще бъдат преведени към бюджета на Министерството на здравеопазването.


Надбавката за нощен труд се вдигна четирикратно


Допълнителното възнаграждение за всеки час нощен труд ще се увеличи от 0.25 ст. най малко на 1 лев от 1 януари 2021 г., реши правителството. Занапред размерът на надбавката няма да е фиксирана сума, а 0.15% от минималната заплата, но не по-малко от 1 лв. Ставката не е променяна от 2007 г., когато минималната заплата в страната е била 180 лв. Повишението засяга над 436 000 работещи.


Съдебният съвет прие декларация за институционален диалог


Висшият съдебен съвет (ВСС) подкрепи декларация, предложена от прокурорската колегия и главния прокурор Иван Гешев, с която се призовава за спазване на върховенството на правото, на принципа на разделение на властите и за нормален институционален диалог. Повод за декларацията е медийната "престрелка" между главния прокурор и президента Румен Радев през последните дни. Решението беше взето с 12 гласа "за" и 5 "против". Самият Гешев отказа да участва в гласуването като заинтересована страна, а някои от съдиите предпочетоха да запазят неутралитет и също отказаха подкрепа.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  Логичен резултат.

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА Ако срещу Радев се яви г-н/жа "ФИЛАНКИШИЯТА",аз ще гласувам за втория!
 2. 2 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1497 Неутрално

  Колко е хубаво съдебната система да е независима!
  Нов запис на Буда с Борис Велчев:
  https://www.facebook.com/bivolnews/posts/3305843909467368

 3. 3 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Няма място за нормален диалог, когато главният прокурор счита че "Върховенство на правото" е синоним на "Върховенство на Гешев над правото"

 4. 4 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 232 Неутрално

  Имам 3 въпроса към чистия и свят Президент Румен Радев

  1. Защо е назначил Пламен Узунов, след като е бил ПРЕДУПРЕДЕН, че е човек на Делян Пеевски? Предупреден не от случаен човек, а от Огнян Стефанов - агент на ДС, който очевидно го е консултирал за назначенията в президентството.

  2. Кой му е предложил Пламен Узунов за поста? Ясно е, че щом не е знаел, че е човек на Делян Пеевски, не са били близки преди това.

  3. При назначенията в служебния кабинет отново ли не знаехте, че “бяха повече от половината хора на Шиши”?

  Свалете си фурашката, извинете се на обществото с наведена глава и си изкарайте мандата кротко! След това с госпожата под ръчичка се оттеглете, ако обичате!

 5. 5 Профил на Любов Шейсе
  Любов Шейсе
  Рейтинг: 8 Неутрално

  При отказали се много пак 12 на 5 .

  Другарят Панов не е пороинесъл пламенна реч?

  Редакция промотирала издигната бесилка на протест ме обвини в писане на коментари "призоваващи към насилие" когато слет това попитах "ще бесим ли?". Лъжите помагат ли?
 6. 6 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4036 Весело

  Сараите са разпоредили на техните си " джуджета" във ВСС да приемат декларация в защита на престъпно....пардон, върховенството на закона !

 7. 7 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 404 Весело

  23.07.2019г.
  Гешев: "Не споделям виждането на, да ги наречем, десните екстремисти, че законодателната, изпълнителната и съдебната власт трябва да са разделени."

  15.07.2020г.
  "Висшият съдебен съвет (ВСС) подкрепи декларация, предложена от прокурорската колегия и главния прокурор Иван Гешев, с която се призовава за спазване на върховенството на правото, на принципа на разделение на властите и за нормален институционален диалог."

 8. 9 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 773 Неутрално

  Ми то има разделение на властите бе. Радев командва в президентството, Пеевски в прокуратурата, Борисов навсякъде другаде.

 9. 10 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 825 Весело

  До коментар [#5] от "Любов Шейсе":

  При отказали се много пак 12 на 5 . Другарят Панов не е пороинесъл пламенна реч?
  —цитат от коментар 5 на Любов Шейсе


  мда, ВСС е голямо Шейсе (Scheiße), nicht wahr ?

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 10. 11 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2268 Весело

  До коментар [#4] от "Leshper":
  Аз към дежурните ченгета от форума ще повтарям САМО един въпрос:
  Гешев ще арестува ли заговорниците за преврат Паунов и Стефанов?

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 11. 12 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 773 Неутрално

  До коментар [#4] от "Leshper":

  "Свалете си фурашката, извинете се на обществото с наведена глава и си изкарайте мандата кротко!"

  Правилно. Не искаме президент с фуражка, ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТ С КАСКЕТ!

 12. 13 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1069 Неутрално

  Имам 3 въпроса към чистия и свят Президент Румен Радев1. Защо е назначил Пламен Узунов, след като е бил ПРЕДУПРЕДЕН, че е човек на Делян Пеевски? Предупреден не от случаен човек, а от Огнян Стефанов - агент на ДС, който очевидно го е консултирал за назначенията в президентството. 2. Кой му е предложил Пламен Узунов за поста? Ясно е, че щом не е знаел, че е човек на Делян Пеевски, не са били близки преди това. 3. При назначенията в служебния кабинет отново ли не знаехте, че “бяха повече от половината хора на Шиши”?Свалете си фурашката, извинете се на обществото с наведена глава и си изкарайте мандата кротко! След това с госпожата под ръчичка се оттеглете, ако обичате!
  —цитат от коментар 4 на Leshper


  Отговор на Димитър Стоянов :
  25 октомври 2012 | 20:08
  КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВОМОЩИЯ  ПРАВОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА


  Президентът на републиката се избира пряко от народа за срок от пет години и съгласно Конституцията на Република България СИМВОЛИЗИРА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА и представлява държавата в международните отношения.

  Президентът е самостоятелна институция в системата на държавните органи. Неговите правомощия са посочени в основния закон на страната.

  Държавният глава не принадлежи към нито една от трите власти – законодателна, изпълнителна и съдебна, но взаимодейства с всяка от тях.

  Държавният глава има право да отправя обръщения към народа и към Народното събрание. Чрез тях той изразява ПОЗИЦИЯ КАТО ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА

  Президентът информира обществеността и Народното събрание по основни въпроси на осъществяването на държавната власт в кръга на своите правомощия

 13. 14 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Логично решение на назначените във ВСС

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 14. 15 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  С декларации няма да стане!

 15. 16 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  До коментар [#4] от "Leshper":

  +++++++++++

 16. 17 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 769 Весело

  е тези са баш за кьотек :)

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 17. 18 Профил на ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Биволъ
  47m ·
  Колко е хубаво съдебната система да е независима! #ОСТАВКА, бе!
  Премиерът Бойко Борисов си говори с шефа на КС Борис Велчев и в края го нарича "братиньо". И този запис като предишния е от 24 април 2019 г. Датира се по искането за финансиране на Стати Статев от УНСС.

  https://bivol.bg/запис-на-борисов-и-велчев.html

 18. 19 Профил на ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Биволъ
  11m ·
  Следете страницата на специалиста по аудио Антон Христов, който много добре обяснява как са рязани и монтирани записите на Гешефф Продъкшънс.
  Оригиналите са СРС, които са рязани, монтирани и манипулирани, за да обслужат свинската пропаганда. С това си действие Гешев е готов за 10 години в затвора, затова няма да си отиде с мир, да знаете. Няма прокуратура. Имаме мутренска бухалка. Всички на площада и #ОСТАВКА #ГЕШЕВЕПОЗОР https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207728942859325&set=a.3287106874274&type=3&theater

 19. 20 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  Съдебният съвет........ !!!!думи....думи...думи......."върховенството на правото"...."нормален институционален диалог"..... с 12 гласа "за" и 5 "против"....... Радостно е , че има поне 5 достойни....

 20. 21 Профил на ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Коза умря в Търговище!
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Биволъ
  30m ·
  Помните ли БСП, която обяви протестиращите за "лумпени"?
  Днес ГЕРБ ги нарекоха "тинята на обществото".

  Довечера всичи на протеста и споделяйте.

  #ОСТАВКА #ГЕШЕВЕПОЗОР #ЕЛЕКТРОННОГЛАСУВАНЕ #ЛУСТРАЦИЯ

  Няма да се уморим да идваме да протестираме, докато няма оставка на престъпната шайка!

  Получихме подкрепа от САЩ, Франция и Европейската комисия. Получихме подкрепа в толкова много градове на България и чужбина. Силни сме, защото сме заедно. Оставка за Борисов и Гешев!

  Днес, в 17:00 отново пред президентството.

  Линк към събитието тук: https://www.facebook.com/events/578521013034578/

  Проф. Велислав Минеков
  Адв. Николай Хаджигенов
  Арман Бабикян

 21. 22 Профил на Баба Яга
  Баба Яга
  Рейтинг: Неутрално

  Привет, Прикопи!

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

  За да видите коментара кликнете тук.

  Пълен текст на коментара:
  Те "младежите" са почти толкова умни, колкото и "старежите". Особено от оня ококорения ДС кадър, дето със сто фалшифицирани гласа на конгреса, извадени от ръкавя, превърна ДСБ в хард вариант на ранното БКП и почнаха масово да гонят "врагове с партиен билет", че даже се осраха като кутловишки цигани на събор с бруталното изключване на ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ на партията си, без дори да го изслушат!

  Баси резила, баси "десните", баси "демократите"!

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

  За да видите коментара кликнете тук.

  Пълен текст на коментара:

  “Оказало се е обаче, че публикуваните телефони за връзка са сменени, сменени са и координатите в Google, които препращат вече към Женския пазар.”Хехе, егати страхливците.Тоя “хотел” дали изобщо отчита някаква стопанска дейност и плаща данъци?Или си е една бърлога на паралелната власт и пералня за пари?
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  Ама радикалните комунисти от ДСБ за сгради ли говорите? Преди да го направите, трябва да обясните на българското общество за една друга сграда, която сте окупирали неправомерно и в нарушение на всички закони и вече три години отказвате да я освободите! Сграда, която принадлежи на българската държава и българските граждани, и която вие нагло и безпардонно сте взели за бащиния и мафиотите, които ви ръководят, я използват за противодържавна комунистическа партизанщина. Това е истината.


  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  За да видите коментара кликнете тук.

  Пълен текст на коментара:

  До коментар [#33] от "Stoyan Kostov":Не страното е че все още има слепи баламурници катао теб които не виждат всичките зависимости. Или се правят на такива за жълти стотинки.
  —цитат от коментар 111 на Морски


  О... бъди сигурен, че първото, което видях, е колко си неграмотен. Ама брутално - като всеки тъпанар, който иска да ни казва как да живеем. Знаеш ли какво ще ти кажа - използвайки разбираем за теб език? Духай, простьо, ама така, че като си му налапал главата, чак на мъдурите да се усеща оня хлад, който евтини вентилатори като теб сте родени да създавате. Духай, мама ти проста, точи лиги и се кефи, ако Борисов ти се изпразни в беззъбата уста - че за целия си скапан животец, най-накрая си опитал нещо качествено.

 22. 23 Профил на fras
  fras
  Рейтинг: 507 Неутрално

  а някои от съдиите предпочетоха да запазят неутралитет и също отказаха подкрепа.
  -----------------------------------------
  Я виж ти!
  Част от Каскетниците, като виждат накъде отива работата, взеха на свалят каскетите и да ги крият в чантичките.
  Скоро ще започнат да ги хвърлят в кофите.
  А някои може би ще се опитат съвсем да се дистанцират и публично ще ги горят.
  Плъховете напускат кораба, приятели!
  Явно сме на прав път!

 23. 24 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1853 Неутрално

  До коментар [#4] от "Leshper":

  Смешнико, мислиш ли, че идвайки от поста на0алник на ВВС, Радев е разполагал с някаква банка кадри за различните постове в президентството? Естествено, че хората са му подадени от подкрепилите го политически сили в т.ч. и ДПС.
  Кой назначаваше кадрите в кабинета на
  Плевненлиев? Амитози дето му разтриваше ушите.

 24. 25 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1069 Неутрално

  Христо Иванов - Бойкикев пък искал "радикална модернизация " . Проверих
  :
  Терминът "радикална модарнизация" не е открит в речника.


  Ако знаеш значението на този термин
  ще сме ти благодарни, ако ни го изпратиш директно на стената във Facebook
  или от тази уеб форма
  или на имейл адрес infoимейл за връзка с речникаrechnik.info

 25. 26 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 709 Неутрално

  До коментар [#11] от "Николай Колев":

  "Аз към дежурните ченгета от форума ще повтарям САМО един въпрос:
  Гешев ще арестува ли заговорниците за преврат Паунов и Стефанов?"

  Някои хора думите за нищо ги нямат. Срещу кого точно горните са заговорничели и как точно са мислели да стане преврата? Арсенали с оръжие ли са складирали, въоръжена нелегална организация ли са създали?
  П.П. Не става дума за политика, а за елементарна чистоплътност в общуването. Божков е забогатял с активната помощ на властимащите и не знам да е престъпление да се говори с него. За депутата - да, очевидно е в някаква зависимост от Божков, нечистоплътно е, но не е подсъдно (за съжаление). На журналиста (май такъв беше Стефанов) пък това му е работа. Ако може да вземе интервю от Божков, но не го вземе значи е лиш журналист.

 26. 27 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1063 Весело

  Освен медийни уйдурми , декларации и поръчкови "досъдебни" ..... нещо друго работят ли ?????.... Кога ще видим "унея" с имотите и сметки в чужбина и тея с по 25-26 имота????.... Има ли или няма джуджета?.....и т.н .....този модел на олигархично-мафиотско управление и правораздаване в медиите ....дали го харесват хората ????

 27. 28 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1853 Неутрално

  До коментар [#14] от "neut":

  От 29 члена, 12 са подкрепили декларацията, един (самият каскет) се е направил на строг но справедлив, 5 са гласували против и 11 са мишкували с въздържал се защото шубето е голям страх.

 28. 29 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 232 Неутрално

  До коментар [#24] от "3biri":

  Много си нервен. Да ни си вече "7biri, че още е 2 часа следобед.
  Просто си е напълнил "банката" с хора на Шиши.

 29. 30 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  Радев, Божков да си берат гайлето, но на Гешев ние вече виждаме плодовете - той е по верен стражна ОПГ-ДПС от служителите на НСО

 30. 31 Профил на army
  army
  Рейтинг: 577 Неутрално

  1 лв. на час за отдаване на нощен труд е отново смешно!

 31. 32 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1855 Неутрално

  На опашката! Първо да започват с Горанов, след това с тоя данъчния...

 32. 33 Профил на ivanpopov
  ivanpopov
  Рейтинг: 2240 Неутрално

  1 лв. на час за отдаване на нощен труд е отново смешно!
  —цитат от коментар 31 на army


  Кое точно е смешното? Полагащите ношен труд си получават полагащото им се възнаграждение, за отработеното време. А за това, че полагат труда в тъмната част от денонощието, им се дава още по 1лв/ч. Което за редица професии е направо скандално, защото хем се наспиват през нощната смяна, хем почти нямат работа, хем получават повече от колегите им, които си скъсват задниците от работа през деня.

 33. 34 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2772 Весело

  "Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв."

  Правилно - какъв подкуп е това - само 10 банкноти по 500 евро!

  Дребният рушвет - обида и за двете страни!

 34. 35 Профил на pirvt
  pirvt
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Протестиращите няма ли да подкрепят данъчния- все пак за него поне няма червена бюлетина...

 35. 36 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7293 Неутрално

  Държавата е Борисов, закона е Гешев.

 36. 37 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 846 Неутрално

  "Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв."

  Ден, година храни!
  А и времето е ветровито!

 37. 38 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2208 Неутрално


  « Главен данъчен инспектор е задържан ... «


  Само не ми казвайте, че е кадър на ГЕРБ - няма да го повярвам !
  От пасмината ГЕРБ не са такива хора !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 38. 39 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 491 Весело

  [quote#13:"doroteus"][/quote]

  още не е обяснил наркоканалите на Злато "баретата", къде се наместват в трите власти, но време има

 39. 40 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2208 Неутрално

  На опашката! Първо да започват с Горанов, след това с тоя данъчния...
  —цитат от коментар 32 на Аз съм българче обичам наште планини зелени  Нищо подобно - АНБЛОК АУТ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 40. 41 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1855 Неутрално

  https://www.mediapool.bg/poyavi-se-nov-zapis-s-borisov-ot-45-mln-stanaha-16-mln-lv-shtot-trea-da-mu-postroim-hotela-v-gartsiya-news309853.html

  Гешев, и този запис ли е монтаж?....
  НАХЛУВАЙКИ ПРИ БАЦЕ ВЕДНАГА ДА ГО РАЗСЛЕДВАШ!!!!

 41. 42 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1855 Разстроено

  ОХ КОЛКО ВРЕМЕ НИ ЗАГУБИХА ТЕЗИ ТОЛУПИ.....😰

 42. 43 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1855 Разстроено

  ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!!!
  УДРИ ГИ БОЖКОВ!!!
  УДРИ ГИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!!!!!!!!!!!😤😤😤

 43. 44 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1855 Разстроено
 44. 46 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2603 Неутрално

  Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп
  ______________
  Сигурно е на зор и трябва да избива чивия, ако си е платил на герберите за назначението!
  В САЩ такива ако започнат да говорят - ги правят защитени свидетели!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 45. 47 Профил на gg2
  gg2
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Бих казал "Гладен" данъчен инспектор..

 46. 48 Профил на Лопе де Вега
  Лопе де Вега
  Рейтинг: 9 Весело

  Този инспектор или е много евтин или далаверата, за която са го купили е много дребна. Може и да е бил на "промоция"!

  без подпис!
 47. 49 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 826 Гневно

  "Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв."
  Бойо Тиквата: Има само усещане за корупция (сниман да спи с пачки по 500 евро)

 48. 50 Профил на vucoff
  vucoff
  Рейтинг: 278 Неутрално

  Новината за данъчния, ми оправи настроението просто!

 49. 51 Профил на laskovf
  laskovf
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Главен данъчен инспектор е задържан с подкуп от 10 хил. лв.
  Хаха най-сетне!

 50. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK