На живо

Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Георги КожухаровОчаквано парламентът отхвърли петия вот на недоверие към третия кабинет на Бойко Борисов, който бе внесен от БСП заради корупцията. Гласуването мина в отсъствието на министър-председателя, който пътува от Брюксел към София, и при протест пред сградата на Народното събрание, на който за пореден път бяха поискани оставките на правителството и главния прокурор Иван Гешев.


Най-важното от политическата криза в днешния ден четете в хронологията. Какво се случва в поредния ден от протестите следете тук.
Срещу ГЕРБ е създаден Отечествен фронт с голям финансов ресурс, който се опитва да дестабилизира страната. А тази дестабилизация работи изцяло в интерес на един беглец в Дубай. Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с общинското ръководство и актива на партията в Разлог. Той изрази готовност управляващите да влязат в диалог с протестиращите и изрази надежда, че те скоро ще формулират ясни и конкретни искания към властта. Паунов съжали, че "провокатори и провалили се политици се опитват да яхнат протеста с користни цели".

Светослав Трайков, един от задържаните в София снощи заради временното спиране на метрото вчера, отрече пред Би Ти Ви да има каквото и да е общо с деянието, но подчерта, че го подкрепя. Той беше пуснат от ареста снощи с повдигнато обвинение за съучастие в хулиганство, а с обвинение за хулиганство от ареста беше освободен и бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов. Двамата са разпознати от видеозаписите на камерите в метрото, обяви днес столичната полиция, издирва се трети съучастник.


Трайков обясни, че вчера по обяд бил слязъл в метрото, за да си вземе нещо за пиене, когато трима полицаи му казали, че е задържан. По думите му те не са му обяснили защо, нито пък са му позволили да използва телефона си в следващите три часа, за да се обади на близките си и адвокатите си. Трайков не вижда нищо нередно в спирането на метрото, нито увреждане на здравето на останалите в тунела пътници, по думите му паниката, която евентуално ги е обзела за няколко минути не е нищо в сравнение с управлението на мутрите. "Цялото това е продължило 7-8 минути, а цялото управление на мутрите продължава 11 години. Така, че този стрес за хората за 7-8 минутки не е нищо не е на този фон. Абсолютно всяка форма на протест, която не наранява хора, е приемлива", подчерта Трайков и отрече паниката да е вид нараняване.

Възстановено е движението край президентството

Възстановено е движението край президентството по булевардите "Цар Освободител" и "Дондуков". В района са останали няколко малки групи протестиращи. Очаква се броят им да нарасне след 17 часа, когато е обявен поредният протест.


Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Велко Ангелов

Игралната индустрия в България излиза на национален протест утре в 8 часа срещу новия проект за изменение и допълнение в Закона за хазарта. Това е втори протест, след този на 20 юли. От Сдружението на организаторите на хазартни игри и дейности в България, смятат, че проектът е силно лобистки и цели монопол, тъй като се увеличават стократно таксите за откриване и поддържане на лиценз за казина и игрални зали. Това ще доведе до фалит на дребният и среден бизнес, като се погазват правилата за честна конкуренция.

БСП иска парламентът да се разпусне

След днешното гласуване на вота на недоверие парламентът е делегитимиран. Той трябва да продължи да работи само до приемане на текстовете за машинното гласуване, което да гласува честни избори и след това да се разпусне, каза днес лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция.


Според нея днес е станало ясно, че ГЕРБ и Обединени патриоти искат да запазят властта на всяка цена. Депутатите от "Воля" пък се били "изтъргували" за пореден път. Нинова определи като странно и поведението на ДПС, които не са взели отношение в дебата преди вота.

Подробности тук

"Моята амбиция е до края на този мандат да свършим толкова работа, колкото не е вършена в последните 30 години", каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти след успешните изпитания на танкове Т-72, ремонтирани в завод "ТЕРЕМ - Хан Крум" ЕООД в гр. Търговище. Той допълни, че последните години са вложени значителни средства за модернизация на Българската армия.
Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

БОЕЦ блокира правителствения ВИП

Представители на сдружение БОЕЦ блокираха подстъпа към правителствения ВИП. На мястото са и представители на младежката организация на "Да България". Очаква се там да пристигне премиерът Бойко Борисов, който се връща от заседанието на европейския съвет в Брюксел.


Протестът се премести пред президентството

Протестиращите се преместиха и вместо пред народното събрание, в което вече няма депутати, отидоха пред президентството. Така бул. "Цар Освободител" вече е блокиран между президентството и руската църква. Затворен е и бул. "Дондуков" от ЦУМ до улица "Веслец". Президентството традиционно е и мястото, където се събират протестиращите вечер. В момента в района има няколко десетки недоволни.

Протестът оредя

Броят на протестиращите пред народното събрани рязко намаля, след като в парламента не мина вота на недоверие и депутатите напуснаха сградата. В момента пред сградата са под 100 души, но движението по бул. "Цар Освободител", в участъка между Софийски университет и руската църква, все още не е възстановено. Заявката е протестът да продължи до вечерта. Вчера той беше 16 часа.
Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

Дончев: правителството има да свърши още работа

"Вотът не мина, защото такава е политическата логика. Няма полза от предсрочни избори два месеца по-рано, посред зима. Освен това правителството има да свърши още работа, каза днес вицепремиерът Томислав Дончев. Като първостепенни задачи той открои справяне със здравните, социални и икономически последици от пандемията от коронавирус, подготовка на всички документи, които биха осигурили достъп до пакета финансиране от ЕС и създаване на организация за машинно гласуване на следващите избори.


Дончев посочи, че са нужни допълнени текстове в изборния кодекс, които да дадат детайли за това какви машини да се купят и кой ги осигурява. Нужна била и дискусия дали ще има друг вид дистанционно гласуване. Томислав Дончев каза, че правителството ще има, но какво ще са те, ще се разбере след няколко дни.

"При намален бюджет общо за Европейския съюз България получава по-голямо финансиране - това не може да се случи в държава, в която средствата се харчат непрозрачно, в държава, в която има съмнение за тежка корупция и в държава, която се управлява от мафията. Няма как да се увеличава бюджетът, ако няма доверие в това, което правим и това, което се случва у нас. Няма мафия, може да има грешки", каза на същата пресконференция министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.
Подробности тук

Заседанието на парламента приключи

Заседанието на парламента, на което беше гласуван вота на недоверие, беше закрито от председателя на НС Цвета Караянчева. Тя обяви, че утре от 9 часа ще има редовно пленарно заседание.

Вотът на недоверие не успя

Вотът на недоверие не успя. "За" гласуваха 102-ма от 237 депутати, против бяха 124, а 11 се въздържаха. Правителството беше подкрепено от 94 депутати от ГЕРБ , 21 от "Обединени патриоти" и един от "Воля".


Против бяха 77 народни представители от БСП и 24 от ДПС. От независимите депутати 1 беше "за", а 8 против.


Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Юлия Лазарова


Това беше пети вот на недоверие срещу третото правителство на Бойко Борисов и втори по темата "корупция". Веднага след гласуването депутатите от БСП излязоха от залата.


Още по темата тук

Премиерът няма да присъства на гласуването

Започна заседанието на парламента, на което ще се гласува вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов. От БСП поискаха на него да дойде и премиерът. Председателят на парламента Цвета Караянчева каза, че това няма как да стане, защото той още пътува. Преди началото на гласуването беше гласувано заседанието да се излъчва директно от БНТ и БНР.

Министър Кирилов: протестират, защото има справедливост

Аз съм спокоен за управлението. Установихме много висок стандарт на управление, какъвто не е имало предишни година, каза правосъдният министър Данаил Кирилов. Според него е била укрепена администрацията и е затвърден административния капацитет. "Смятам, че администрацията работи в полза на българите", допълни Кирилов.
Попитан защо се иска оставката на правителството, той отговори, че причината е, че справедливост вече има. "Справедливостта е в точното прилагане на закона. Тя е в това да се преодолее олигархичната тегоба над българската демокрация, тя е в това да се повиши доверието в прокуратурата и съдебната система.

Служебен кабинет не би могъл да се справи с най-важните мерки в настоящата ситуация - става въпрос за бюджета на държавата, данъчните закони, всички социални мерки, които са справедливи и се поставят от протестиращите, каза здравният министър Кирил Ананиев. Той допълни, че е възможно да бъде сменен, но това не е важно, а е важно в министерството на има екип, който може да работи.

С онези хора от протестиращите, които имат конкретни искания и идеи за бъдещето може да има разговори, но с тези, които просто искат оставка и метеж, няма какво да се говори, каза днес министърът на труда и социалната политика Деница Сачева при влизането в парламента за гласуването на вота на недоверие. Тя допълни, че до момента такива разговори не са провеждани, но след вота, можело да се случат.

БСП излиза на улицата, ако вотът не успее

"Аритметиката не знам какво показва, но разумът показва, че това правителство трябва да падне", каза днес на влизане в сградата на парламента заместник-председателят на парламентарната група на БСП Крум Зарков. Той допълни, че ако вотът на недоверие не успее, БСП ще мине към всички останали разрешени от закона действия, включително подкрепа на протестите. За 25 юли е насрочен голям митинг на БСП по повод 129-та годишнина от началото на социалистическото движение в България.


Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Георги Кожухаров


Обичайно събитието се провежда на Бузлуджа, но тази година от БСП обявиха, че не им е било разрешено от здравния министър да го проведат там. Днес от Министерството на здравеопазването съобщиха, че такава забрана няма, а е било уточнено, че митингът може да се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.


Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Юлия Лазарова

Движението пред парламента е спряно

Около 11 часа беше спряно движението по бул. "Цар Освободител" в участък между Софийски университет и руската църква. Причината е поредният протест с искане на оставката на правителството. Вчера нормалното движение в района беше възстановено късно вечерта. Три кордона полицаи са застанали между протестиращите и парламента. Към момента пред Народното събрание има около 200 души.
Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Георги Кожухаров

Единадесетте депутати на "Воля" ще гласуват въздържали се на днешния вот на недоверие, а лидерът на формацията Веселин Марешки ше гласува против. Това каза той днес пред Би Ти Ви. При това положение няма как правителството да бъде свалено, защото дори всички депутати от БСП, ДПС и независими гласуват срещу кабинета, ще бъдат събрани 112 гласа при нужни 121.
Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Юлия Лазарова

Протестиращите започнаха да се събират пред сградата на парламента. Към момента има около 20-30 души. Днес за 11.30 часа в Народното събрание е насрочено гласуване на вот на недоверие към правителството, който няма шанс да мине. Протестиращите, които са по площадите от 13 дни, настояват третият кабинет "Борисов" да си подаде оставката.

Двама души са обвинени за спирането на метрото

Заподозреният за спирането на софийското метро бивш депутат от НДСВ и активист от антиправителствените протести Минчо Спасов беше освободен малко след 1.00 ч. тази нощ, съобщи БНР. Той беше задържан заради съмнения, произтичащи от видеозаписи от камерите на метростанция "Софийски университет", съобщиха по-рано от СДВР. Общо трима души са спрели, с натискане на аварийните бутони на метространцията, тока и на двете линии, уточниха днес от полицията.


Това е нарушило графика с девет минути. Двама от извършителите са установени - бившият депутат и мъж на 29 години. Те са били задържани и освободени срещу парична гаранция от 1500 лева. Двамата арестувани са обвинени за извършване на хулигански действия, съобщи директорът на СДВР Георги Хаджиев. Третият се издирва. Според Хаджиев хулиганските действия е можело да доведат до сериозни инциденти при евентуална избухнала паника. В отговор на въпрос той уточни, че задържаните не са дали обяснения за действията си.


Директорът на "Метрополитен" Стоян Братоев обясни, че бутоните за спиране на тока по линиите са нужни при аварийни ситуации, като на няколко пъти са ползвани при паднали хора на релсите.


Подробности тук

Валери Симеонов: Премиерът понякога се самозабравя

Премиерът понякога се самозабравя, налага своето мнение или го изказва и взима решения, без да се е допитал до коалиционните партньори, каза днес пред БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Според него към момента няма най-вероятен сценарии за опит за излизане от кризата.


През миналата седмица партиите от управляващата коалиция предложиха пет варианта. Кой ще се избере ще се реши след задълбочен анализ, каза Симеонов.


Той за пореден път атакува остро протестиращите, като обяви, че вчера пред парламента е имало десетина души, "които са се търкаляли на плажни кърпи на жълтите павета", като са нарушили правата на всички, живеещи в София.


За ходещите по вечерните протести той обобщи, че в голямата си част са хора, които не знаят какво да правят вечер. Валери Симеонов смята, че на протестите има четири основни групи хора - представители на жадни за власт партии, платени от Васил Божков ултраси, недоволни от живота си лузъри и прибрали се от чужбина студенти, които искат да покажат активност и да си направят няколко селфита. Според лидера на НФСБ липсват работещите хора, тези, които движат икономиката и имат собствен бизнес.

Сачева: кабинетът трябва да завърши мандата си

"Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав", каза днес пред "Нова телевизия" министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Тя допълни, че едно от нещата, които всички искат, е стабилност.
Политическата криза: кабинетът оцеля, а протестите продължават

© Велко Ангелов

И днес протестите започват сутринта

Няколко часа преди началото на гласуването по вота на недоверие, внесен от БСП, пред парламента ще се събират протестиращи. Тринадесетият ден на протести ще започне в 9 часа, а сборният пункт е Народното събрание. Протестът е под надслов "Един вот на недоверие няма да промени нищо – искаме промяна, а не подмяна".


Парламентът гласува вота на недоверие

Народното събрание ще гласува пети вот на недоверие срещу третия кабинет на Бойко Борисов. За втори път той е по тема корупция. За да падне правителството, са нужни 121 гласа. БСП и ДПС, които обявиха, че ще подкрепят вота, имат 103-ма депутати. За пореден път ключова ще е ролята на 12-те народните представители от "Воля" и 9-те независими. Гласуването трябва да започне в 11.30 часа.

Коментари (217)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1733 Неутрално

  ОСТАВКА за сегашните. ОСТАВКА за следващите.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 2. 2 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 651 Неутрално

  е то е ясно.
  вота не минава. боеко остава.

 3. 3 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Молите се БС(К)П да спечели. Тръпнат ли в очакване комсомолските ви сърца? Няма такова падение ти казвам.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 4. 4 Профил на NessaRox
  NessaRox
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  Молите се БС(К)П да спечели. Тръпнат ли в очакване комсомолските ви сърца? Няма такова падение ти казвам.
  —цитат от коментар 3 на 1908


  Има, има
  Толкова надолу сте слезли

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 5. 5 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2187 Неутрално

  Все още няма политическа криза!
  Има обществена криза!!!

 6. 6 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Марешкия предлага на протестиращите да се присъединят към "воля", понеже имали еднакви цели!
  Не съм виждал до сега толкова дребно, глуповато и постно човече като този екземпляр!
  Ако има някой достигнал кръглата нула в парламента, това е марешкото човече...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 7. 7 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  е то е ясно.вота не минава. боеко остава.
  —цитат от коментар 2 на scott


  Няма да стане.
  Днес отново сме по площадите на София и страната!
  Мутрите, включително пеевски и гешев са уволнени!
  Работодателят, в лицето на онези 56% от българите които искат незабавни предсрочни избори, е на улицата.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 9. 9 Профил на Инженер Раул Викторов
  Инженер Раул Викторов
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Не се давайте на комунистите, министър Сачева!
  Много направихте през тези месеци на тази безпрецедентна криза и разумните хора ви подкрепят!

 10. 10 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Така смятат сараите! Министри и онова нещо, дето ни прави за срам пред цял свят, наричано премиер, просто са глашатаите на сараите.

 11. 11 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Днес е моментът дупетатите от СДС и Воля да покажат дали са скъсали връзки с мафията - или са се сраснали с нея по начин, който само хирург може да излекува!

 12. 12 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  "Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав"

  Тая кога стана калайджия, кога й почерня задникът?! Разбира се, че иска да е "в този състав". Във всякакъв друг състав тя няма да е там. Така е с всички от настоящия състав на кабинета - чуйте Влади, чуйте Младенов, чуйте Караниколов! Всички са "незаменими". Същи бисери в короната на Доган, които трябва да доокрадат всичко и до дупка!

 13. 13 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав, смята Сачева .
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Тази неприятна жена със змийски очи, вчера вменяваше вина на известен адвокат, за това че защитавал някакъв подсъдим...
  Как е възможно, толкова проста и елементарна жена да е достигнала до ниво министър?
  А някои още се чудят защо властта се срутва...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 14. 14 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2218 Неутрално

  Как е възможно, толкова проста и елементарна жена да е достигнала до ниво министър?
  —цитат от коментар 13 на Рим


  Кажи ми, жалко то творенье,
  как се покачи тъй високо?
  - С пълзенье!

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 815 Неутрално

  До коментар [#11] от "Λllαν Νeemore":

  Евтини к#рви се оказаха и те

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 17. 17 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2218 Неутрално

  До коментар [#12] от "Косьо Генчев":

  Едно време, в османската империя, някой християнин , като приемел исляма, ставал най-ревностен защитник и най-точно изпълнявал обетите и ритуалите. За да не го помислят за неблагонадежден. И тя трябва да се мята тройно повече, щото да не си помислят , че е предател.

 18. 18 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 859 Весело

  Разправят, че нямало да има кой да приеме бюджета и следва катастрофичен хаос. Мантри за малоумници. При липса на нов, държавата продължава с 1/12 от стария бюджет на месец. Закон.

 19. 19 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  "Ако има някой достигнал кръглата нула в парламента, това е марешкото човече... "

  Защо така го посочваш с пръст този? Той си е просто един "Човек без собствено мнение и линия на поведение; безхарактерен, безгръбначен човек".
  Това в кавичките е определението за "плазмодий" от :Тълковен речник".
  Искам да кажа, че този Марешки си е просто един плазмодий . . . и при това прост плазмодий! И едва ли си заслужава да бъде коментиран.

 20. 20 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  Жалко е да се гледа, как дъртите гербаджии хвърлят васалите си на фронтовата линия. Партийният номад Деница Сачева, бивш кадър на ДСБ - ще изгори, за да свети. Валерката също е пуснат да обикаля като мечка да защитава Сараите.

  За коалиция Анти-Пеевски: ДБ+Слави+Мая+БСП
 21. 21 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4682 Любопитно

  До коментар [#8] от "Reporter US":

  Ти под всяка статия едно и също копи и пейст ли ще слагаш? И така до края на света? 😁😁😁

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 22. 22 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 815 Неутрално

  До коментар [#7] от "Рим":

  Вече сме по кръстовишата, не по пешеходните зони

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 23. 23 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 353 Неутрално

  Омерзително е как хора се продават за няколко месечен министерски пост. И колко глупаво защитават мафиотите, които не и мислят доброто. . Тази патица не разбира ли , че е с единия крак в кауша. Ако правителството на Боко остане до редовните избори, съм сигурен, че ще и спретнат някой компромат точно преди тях. Ще се отчете борба с корупцията по високите етажи на власта от главния каскет, а тя е единствената подходяща в случая боксова круша. Няма да е депесарските подлоги , Владко, шофьора на Маджо , Караниколов , Барни, или някоя министерска герберска отрепка. Тя ще е. Трайков, Ненчев , Москов, Нено Димов, има достатъчно примери, как действа политико-прокурорската мафия у нас. Тази, ако има поне капчица мозък, веднага трябва да подаде оставка и да се присъедини към протеста.

 24. 24 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1172 Неутрално

  В този вид, ако продължава така, ще го завърши в ЦСЗ-то.

 25. 25 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  Марешкия предлага на протестиращите да се присъединят към "воля", понеже имали еднакви цели! Не съм виждал до сега толкова дребно, глуповато и постно човече като този екземпляр! Ако има някой достигнал кръглата нула в парламента, това е марешкото човече...
  —цитат от коментар 6 на Рим


  Какво искаш да е политическото представителство на хора, за които водещият мотив на гласуване е бил да зареждат евтино?

  За коалиция Анти-Пеевски: ДБ+Слави+Мая+БСП
 26. 26 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1991 Неутрално
 27. 27 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Не се давайте ....министър Сачева!Много направихте през тези месеци ,,, тази безпрецедентна криза и разумните хора ви подкрепят!
  —цитат от коментар 9 на Инженер Раул Викторов


  Разумни, разумни, колко да са разумни тези хора, след като се подлъгаха по един комунист, бандит, мутра и крадец на автомобили в Прага например, който уж е "проспал" 700 милиона лева пари, заради което взема милиони подкуп от един друг бандит - божков, който пък лицето гешев пропусна умушлено да арестува...
  Също, като Цветан Василев.
  Очевидно, престъпниците, които са извън страната, изглеждат много по-безопасни на месните мутри, овладели върховете на държавата, отколкото да са тук и да се защитават на място...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 28. 28 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  До коментар [#9] от "Инженер Раул Викторов":

  Да, направиха много ....... за Пеевски и Доган.

 29. 29 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Естествено, че ще го завърши.
  Хаджигеновци и Бабикяновци и Бойкикевци не ни трябват.
  Още повече пък БСП.

 30. 30 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 569 Неутрално

  Какво смята сачева никой не го интересува.

 31. 31 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Кажи ми, жалко то творенье,
  как се покачи тъй високо?
  - С пълзенье!
  —цитат от коментар 14 на Doge


  ++++++++++++++++++++++++++++++
  Точно на място!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 32. 32 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 569 Неутрално

  До коментар [#11] от "Λllαν Νeemore":

  Мисля, че много отдавна и двете партии, споменати от теб, показаха къде им лежат ценностите. Ако усетят, че има изгода да не са с герп ще сменят кораба. Но такива хора не ни трябват.

 33. 33 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 968 Неутрално

  "Според лидера на НФСБ липсват работещите хора, тези, които движат икономиката и имат собствен бизнес."

  Естествено, че липсват. Ако си с къса памет, да ти припомня, че изселихте 500,000 в Турция и 2 млн на Запад.

 34. 34 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  Наистина Сачева върви по пътя на Цачева. Бойко я лансира много упорито напоследък, всеки ден и всеки час е в някоя медия. Ако Борисов си мисли да подаде оставка и при мандата, който ще му връчи президентът, да предложи правителство начело с Деница Сачева, ще се получи точно както с Цецка Цачева кандидат-президент.

 35. 35 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Валери отново се показа от тъмната си страна, беше много неубедителен и агресивен. Валерка, защо не отчете факта, че вчерашните и днешните демонстрации са свикани от БСП, а не са спонтанни - на мислещи хора?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 36. 36 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1137 Весело

  До коментар [#8] от "Reporter US":
  "цяла България трябва да се изнесе в София и да пометем веднъж за винаги Ристя, Прокопов, оня с брадавиците, заедно с двете курви, които го командват и всички балбукяни, хаджигеновци, минековци, дайновци - цялата гнусна, гнила, отвратителна комунистическа гной, която е набъбнала от комунистическа злоба и мръсотия и заплашва отново да потопи България в смрадта на комунизма!"

  Хубаво са ти го написали . . . от ПИК ли е или сам Тома Биков ти го даде?
  Пишеш за "двете курви". Имаш предвид онази, 'дето Каскета си я е взел от пилона и онази другата, направила клипчето на Мутрата ли? Прав си, да знаеш! На такива - така им се казва!
  И да не забравиш хапчетата, че гледай какво излиза . . .

 37. 37 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 734 Неутрално

  Ми нормално поведение на сачева! Коя маймуна слиза доброволно от клона?

 38. 38 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Поредното охранено прасенце. Да, трябва да завърши в този състав и то незабавно!

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 39. 39 Профил на vzt34526152
  vzt34526152
  Рейтинг: 332 Неутрално

  Валери Симеонов смята, че на протестите има четири основни групи хора - представители на жадни за власт партии, платени от Васил Божков ултраси, недоволни от живота си лузъри и прибрали се от чужбина студенти, които искат да покажат активност и да си направят няколко селфита

  Stand up comedian Valeri Simeonov!

 40. 40 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 5470 Неутрално

  Горкичката, кво ли зависи от нея ама хайде, да се изкаже.

 41. 41 Профил на Граф де Моне
  Граф де Моне
  Рейтинг: 26 Неутрално

  Права си, Сачева. Кабинетът ще привърши мандата си в този състав. Обаче предсрочно. Оставка, мутри!

 42. 42 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Естествено, че ще го завърши.Хаджигеновци и Бабикяновци и Бойкикевци не ни трябват.Още повече пък БСП.
  —цитат от коментар 29 на НеКой


  Ти нали беше прокремълско комуне по едно време бре? Защитаваше путин, окупацията на Украйна и нашествието на руснаците в България през 1944 г.
  Сега на герберунгел ли се пребоядиса?
  Юнак!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 43. 43 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1991 Неутрално

  До коментар [#39] от "vzt34526152":

  Колкото повече говори Валери, толкова повече ще стават хората на протестите.

 44. 44 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1717 Гневно

  Тази Сачева е таква класическка продажна лопата, че е идеална за ГЕРБ.

  ОСТАВКА!

 45. 45 Профил на Alan Blackmore
  Alan Blackmore
  Рейтинг: 968 Неутрално

  До коментар [#39] от "vzt34526152":

  Внимание! Говорит Масква!

 46. 46 Профил на Jazzdevil
  Jazzdevil
  Рейтинг: 1377 Гневно

  "Валери Симеонов смята, че на протестите има четири основни групи хора - представители на жадни за власт партии, платени от Васил Божков ултраси, недоволни от живота си лузъри и прибрали се от чужбина студенти, които искат да покажат активност и да си направят няколко селфита. Според лидера на НФСБ липсват работещите хора, тези, които движат икономиката и имат собствен бизнес"

  Ето това е то - придворен "патриот"...дано го вземат после за портиер на Догансарая

 47. 47 Профил на eoa34646355
  eoa34646355
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Цървули, време е да си ходите.

 48. 48 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Валери отново се показа от тъмната си страна, беше много неубедителен и агресивен.....
  —цитат от коментар 35 на дедо Андро


  Логично! Последните социологически проучвания (преди протестите) въобще не хващаха неговата партийка нфсб. Там фигурираше само мвро на шкембето с 4 процента...
  А това означава, че електоралната тежест на човека с релсата днес е приблизително равна на тази на сидеров...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2578 Неутрално

  "Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав", каза днес пред "Нова телевизия" министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

  И аз това викам, ама по-бързо де.

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 50. 50 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1554 Неутрално

  Валерката требе да е наясно с едно, щото май хич не го е разбрал. Власт се сменя от Недоволните, а не от доволните. Справка - хилядолетна история назад, а в по-съвременен вариант - личната му оставка като вице.

 51. 51 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  "Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав", каза днес пред "Нова телевизия" Сачева..
  —цитат от коментар 49 на GMO VACCINES CHEMICALS


  Ще го завърши.
  До седмица-две.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 52. 52 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 1256 Гневно

  Тая откога почна да смята.
  Да не я смятат нея за сламено чучело? То бива, бива ама това не бива !!!

 53. 53 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 1256 Весело

  До коментар [#35] от "дедо Андро":

  Читой имали светла страна?

  Само му виж арийския сурат.

 54. 54 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 1256 Неутрално

  До коментар [#52] от "Славейко":

  За сламено чучело само приемам Томислав.
  Поне си е заслужил - от толкова лизане на дебелия г!з

 55. 55 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3401 Весело

  До коментар [#6] от "Рим":

  " Марешкия предлага на протестиращите да се присъединят към "воля", понеже имали еднакви цели!
  Не съм виждал до сега толкова дребно, глуповато и постно човече като този екземпляр!
  Ако има някой достигнал кръглата нула в парламента, това е марешкото човече..."

  С под 1 % доверие, нали му трябват будали, които да го реанимират в следващия парламент.........

 56. 56 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 1256 Неутрално

  До коментар [#37] от "telqk":

  Сая дено е видяла по-убав клон (опит за родопски диалект)

 57. 57 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3401 Весело

  До коментар [#34] от "Fiji":

  " Наистина Сачева върви по пътя на Цачева. Бойко я лансира много упорито напоследък, всеки ден и всеки час е в някоя медия. Ако Борисов си мисли да подаде оставка и при мандата, който ще му връчи президентът, да предложи правителство начело с Деница Сачева, ще се получи точно както с Цецка Цачева кандидат-президент."

  На тия управляващи все не им върви с " майки на нацията" ! То и с бащи не можаха да се докажат ! Имат единствено мутри и разбойници, както се видя за тези вече 10 години зулуми и престъпления във властта !

 58. 58 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 651 Неутрално

  До коментар [#7] от "Рим":

  кое?
  Време е да научите един важен урок: ДС ВИНАГИ ПИЧЕЛИ. Протестирай си, не им пречиш.

 59. 59 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Според мен пък кабинетът трябва да завърши в затвора.
  В целия си пълен състав.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 60. 60 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3401 Неутрално

  До коментар [#10] от "Анти Шишковци":

  " Така смятат сараите! Министри и онова нещо, дето ни прави за срам пред цял свят, наричано премиер, просто са глашатаите на сараите."

  И накрая как завършва цялата тази демагогия за престъпната върхушка ? Като изкараха хората на масови протести с призиви да оставка на цялата власт ! Толкоз от мутри и разбойници !

 61. 61 Профил на snk22555877
  snk22555877
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Дано не се поддадат на шепа мрънкалници. Догодина пролетта идват редовни избори, тогава по нормален демократичен път, народа ще си каже думата.

 62. 62 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2869 Неутрално

  До коментар [#3] от "1908":

  Не...! Молим се, да започнем да приличаме на нормална европейска държава. Вие от ГЕРБ не искате ли?!

  Бивш tww09306483.
 63. 63 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Дано не се поддадат на шепа мрънкалници. Догодина пролетта идват редовни избори, тогава по нормален демократичен път, народа ще си каже думата.
  —цитат от коментар 61 на snk22555877


  Ако думата на народа беше за негово добро България щеше ли 30 години да е постоянно на дъното на ЕС?

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 64. 64 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1137 Весело

  До коментар [#20] от "cinik":
  "Партийният номад Деница Сачева, бивш кадър на ДСБ - ще изгори, за да свети."

  Ще си позволя въобще да не се съглася с горното.

  "Никой даже не помни каква е, откъде е тръгнала (Деница Сачева). Станала е „експерт” по здраве, просвета, комуникации, енергетика, проекти, частен сектор, държавен сектор, малцинства, мнозинства… Равнис по бележитата българка! За протокола – таткото е проф. Евгений Сачев, трудещ се в областта на националната сигурност - Преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ
  (Библиотекарския институт, ръководител катедра)"

  Безспорно е "тръгнала" от Илко Семерджиев и като него, от клонче на клонче, е станала политически номад. Ренегат, демек! А от ДСБ е номинирана за кандидат за народен представител в Хасково като някаква си тамошна гражданска квота. Явно ДСБ не са имали тогава хасковска организация. Стават и такива бели!

 65. 65 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2869 Неутрално

  До коментар [#58] от "scott":

  Вярно е, ченгетата са много печени и досега винаги са успявали да излязат на плюс от всички протести. Но това не означава, че не трябва да има опити за промяна. Все на опашката ли ще стоим? Все като руска губерния ли ще я караме?

  Бивш tww09306483.
 66. 66 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Деница Сачева си епилира мустаците, гласейки се за министър-председател в следващия експертен кабинет на Бойко и Пеевски.

 67. 67 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 821 Неутрално

  "...защото дори всички депутати от БСП, ДПС и независими (б.а. Атака) да гласуват срещу кабинета, ще бъдат събрани 112 гласа, при нужни 121."

  Който има глава да мисли, нека мисли!

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 68. 68 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5769 Любопитно

  До коментар [#63] от "Боби Колев":

  Защо смятате, че ЕС е някакво образувание с някакво дъно и защо смятате, че "дъното" на ЕС е нещо много зле и много унизително? Не съм фен на Тиквоний, но тази пропаганда срещу ЕС не върши работа при мислещите. Не може в една луксозна кооперация, всички да живеят в пентхауса. Все някой трябва да живее и на долните етажи. Това не е унижение.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 69. 69 Профил на snk22555877
  snk22555877
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#63] от "Боби Колев":
  Не знаех че България е член на ЕС от 30 години. ГЕРБ имат трески за дялане, но България никога не е била толкова добре колкото е в момента, от 9 септември 44та. Има работа, възможност за пътуване когато и където хората пожелаят, член сме на НАТО и ЕС . Не от 30 години за съжаление, но за това можем да “благодарим “на предшествениците на лидерите на протеста: Нинова Радев и Манолова.

 70. 70 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2501 Неутрално

  Дано не се поддадат на шепа мрънкалници. Догодина пролетта идват редовни избори, тогава по нормален демократичен път, народа ще си каже думата.
  —цитат от коментар 61 на snk22555877


  Няма да се поддадат.Видимо протестът се спихва,вчера пред НС бяха няколкостотин човека,терориста М.Спасов веднага беше заловен,палатката пред БНТ не трогва никого.....Властта втвърдява тона,коалиционите партньори също,Боку ще обяви голяма попеда от Брюксел.Избори на пролет.

 71. 71 Профил на Krasimir Stoyanov
  Krasimir Stoyanov
  Рейтинг: 349 Весело

  До коментар [#3] от "1908":

  С Геп или Бсп, Дпс все си е на власт. И накрая все другите обират народното недоволство ,а Доган се кефи.

 72. 72 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2187 Неутрално

  Около вота нае недоверие интрига не е имало изобщо!
  Интригата е какво става след протестите???

 73. 73 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3401 Весело

  До коментар [#26] от "Fiji":

  " Сачева при Цачева!"

  Пародия на калинки, отиващи на бунището на историята !

 74. 74 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Марешки и групата му роби са ясни играчи - при съпруга рускиня, дъщеря на висш генерал от КГБ, при “неизвестно” откъде изкарани пари за аптеки, бензиностанции и друг “бизнес”, е неизбежно, такъв крупен мафиот да защитава своите.

 75. 75 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 353 Неутрално

  До коментар [#61] от "snk22555877":

  Дано не се поддадат на шепа мрънкалници. Догодина пролетта идват редовни избори, тогава по нормален демократичен път, народа ще си каже думата.
  —цитат от коментар 61 на snk22555877

  Кой е този идиот , дето си мисли, че свободни, честни и демократични избори могат да се проведат от правителството на мафиот с пачки в чекмеджето, с къща за курвето, с пистолет до главата и "проста кърджалийска п--ка" в устата. При това, треперещ от страх пред Шиши и Доган. С основен помощник за изборите - главния каскет.
  Дори и герберите би трябвало да не сте такива идиоти. А това, че се надявате на служебна победа от едни такива избори , за да продължите и удължите жалкото си подмазваческо и ибрикчийско съществуване , е по - различен въпрос.


 76. 76 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2501 Неутрално

  Ако думата на народа беше за негово добро България щеше ли 30 години да е постоянно на дъното на ЕС?
  —цитат от коментар 63 на Боби Колев


  Искате или не,народът решава ,кое е добро за него,не шепа сектанти.И...не се излагай,България не е от 30 години в ЕС.

 77. 77 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1751 Неутрално

  Марешки проявява здрав разум.
  Смятам да гласувам за него, ако Москов не се яви на избори.

 78. 78 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1717 Неутрално

  Не разбирам как българския народ е толкова тъп, че да допусне хора като Сачева - дето обикаля партиите, Марешки - руски тарикат на едно, Варели - обикновен клоун да станат депутати.
  После имат претенции за политика, да имало пътища, образование, здравеопазване - е как да има!? Те вашите избраници откраднали всичко?!

 79. 79 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Кой пък е имал очаквания към Марешки?
  Той си е част от шайката.

  А Валери Симеонов дължи смислени обяснения, защо вчера хората от хазартния бизнес го свързваха с братя Найденови и говореха за лобиране, корупция и прокарване на корпоративни интереси.
  Освен това дължи извинение и оставка, че нарече протестиращите лузъри.
  Явно не си е взел поука от случая с майките на болни деца.

 80. 80 Профил на Krasimir Stoyanov
  Krasimir Stoyanov
  Рейтинг: 349 Весело

  До коментар [#29] от "НеКой":

  Предлагаш да бъдат затрити ли? Много хуманно!
  Чудя се какви психо натрупвания трябва да имаш, за да използваш чужда снимка за профила си. Вече ми е ясно.

 81. 81 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  До коментар [#76] от "uvtest":

  Ако думата на народа беше за негово добро България щеше ли 30 години да е постоянно на дъното на ЕС?
  —цитат от коментар 63 на Боби Колев

  Искате или не,народът решава ,кое е добро за него,не шепа сектанти.И...не се излагай,България не е от 30 години в ЕС
  ▪️▪️▪️▪️▪️

  Тоест нямате претенз до твърдението, че България е на дъното?:)

  "Чуждестранен агент"
 82. 82 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1736 Весело

  Марешки уби интригата за вота... .
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Кой разумен човек ще заложи на марешки бре хорааа...?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 83. 83 Профил на psihodesen
  psihodesen
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Колко пари са платени на Христо Иванов от Бойко Борисов, за да разеднияват хората на протеста?
  Кому са нужни идиотските речи на протеста, в които разни "умно-красиви" оратори да плюят парламентарната опозиция, с най-елементарните опорки, че вътре в НС не течал вот на доверие, а договорка между партиите, а само те - извънпарламентарната "опозиция" се борила срещу мафията?
  Естествено, всичко това работи в полза на хунтата на ГЕРБ. Хората вече са разединени и все по-рехави. Всичко това благодарение на платените активисти на Демократична България!

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 353 Неутрално

  До коментар [#74] от "Chung Kuo":

  Марешки и групата му роби са ясни играчи - при съпруга рускиня, дъщеря на висш генерал от КГБ, при “неизвестно” откъде изкарани пари за аптеки, бензиностанции и друг “бизнес”, е неизбежно, такъв крупен мафиот да защитава своите.
  —цитат от коментар 74 на Chung Kuo

  Дясното, божем проевропейско и пронатовско правителство на Бойко Борисов ще оцелее благодарение на гласовете на откровено откачен, малоумен русофилски политически маргинал. Поредния нонсенс в гербавата политика. Къщо като министрите на Шиши, които Боко не смее да пипне. 86. 86 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2821 Неутрално

  Ако не беше Марешки, щеше да е някой друг. В парламента има достатъчно дребни души.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 87. 87 Профил на lionski
  lionski
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искате служебно правителство редено от Радев, Шиши и Божков (Нинова и Манолова също ще се натискат)!!!???

 88. 88 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2533 Неутрално

  До коментар [#49] от "GMO VACCINES CHEMICALS":

  Само 8 месеца остават, стискайте до март. Не че после ще влезете в парламента ама до тогава ще сте опротивели на всички и няма да събирате и един файтон хора.

 89. 89 Профил на Perry_Mason
  Perry_Mason
  Рейтинг: 0 Неутрално

  На път за офиса слушах Магарешки. Този човек е МЕГА прост! ОСвен Барни Ръбъла и той се конкурира с интелекта на попова лъжичка. Който не го е слушал или гледал може да потърси запис в интернет.

 90. 90 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 1137 Весело

  До коментар [#84] от "Reporter US":

  Само толкова ли можеш? Нали ти казах да си изпиеш хапчетата! Ето, забравяш, че това вече го пусна тук.

 91. 91 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  До коментар [#8] от "Reporter US":

  Логирея и невероятни тъпотии. Само за пример да кажа, че от фалита на КТБ загубиха само тези , които .... нямаха депозити там.

 92. 92 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1237 Неутрално

  Ако не беше Марешки, щеше да е някой друг. В парламента има достатъчно дребни души.
  —цитат от коментар 86 на Николай Колев


  А в шкафчето достатъчно банкноти.

 93. 93 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 229 Любопитно

  Искате служебно правителство редено от Радев, Шиши и Божков
  —цитат от коментар 87 на lionski

  Ти си искаш сегашното правителство, редено от Борисов, Шиши и Доган?
  И да, искам служебно правителство на Радев, което да подготви честни избори с изчистени от мъртви души списъци и с електронно гласуване!

 94. 94 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 745 Неутрално

  Целият парламент е окупиран от различни крила на БКП и няма реална опозиция.

 95. 95 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1751 Неутрално

  И да, искам служебно правителство на Радев, което да подготви честни избори с изчистени от мъртви души списъци и с електронно гласуване!
  —цитат от коментар 93 на Panda


  За електронното гласуване забрави.
  Коституцията го забранява (и слава богу).

 96. 96 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#63] от "Боби Колев":Защо смятате, че ЕС е някакво образувание с някакво дъно и защо смятате, че "дъното" на ЕС е нещо много зле и много унизително? Не съм фен на Тиквоний, но тази пропаганда срещу ЕС не върши работа при мислещите. Не може в една луксозна кооперация, всички да живеят в пентхауса. Все някой трябва да живее и на долните етажи. Това не е унижение.
  —цитат от коментар 68 на Незнайко в Слънчевия град


  Членството в ЕС само по себе си не е унижение, то е успех.
  Постоянното дъно *е* унижение.
  Изтичането на млади хора от България *е* унижение, а и не само - то е огромен проблем.
  Корупцията, с която абсолютно всеки, който е живял достатъчно дълго за да има работа с държавния апарат, *е* унижение.
  За 20 години тук е САЩ генерирам много повече продукт, отколкото в България и досега никога не съм се сблъсквал с корупция. Убеден съм, че я има, разбира се - но на много по-високи нива.
  В България за да узакониш една нива смотана трябва пари да плащаш и нищо не може да се направи - хилят ти се и казват "опитайте по законния ред, тук сме толкова натоварени..."
  За болниците пък хич да не говорим.
  Не е унижение да живееш в партера на луксозна сграда.
  Унижение е помещенията ти да са мръсни и пълни с хлебарки и ти нищо да не правиш за това.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 97. 97 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3393 Весело

  Ако не беше Марешки, щеше да е някой друг. В парламента има достатъчно дребни души.
  —цитат от коментар 86 на Николай Колев

  А в шкафчето достатъчно банкноти.
  —цитат от коментар 92 на 3biri


  Не забравяй и пищофа!

  Не забравяй крилатата максима за "печелившата комбинация" - с пищоф и пачка е по-неустоима от само с пачка.
  А и ако си нахлупил и Каскет ...

 98. 98 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 353 Неутрално

  До коментар [#84] от "Reporter US":

  Този лъжлив и малоумен пост си го турил на 11 места в различни статии тази сутрин. Толкова ли можа да измислиш за една нощ. Не се учудвам. Някой те е посъветвал да не псуваш като столипиновски каруцар, както правиш обикновено. Нооо, не се е получило.
  Торбаланските лъжи са примесени с боклучави съждения и като цяло се е получило нещо , родило се в главата на някой , докато е стоял вързан с усмирителната риза в съответното заведение. По-добре се върни към псувните и вулгарностите. На теб и на кумира ти , Боко , безспорно много ви се отдават.

 99. 99 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 729 Весело

  И днес цирка ще е като вчерашния.
  240 извън парламента искат оставката на 240 вътре в парламента

  Направете вота привечер, защото тулупите спят до обед

 100. 100 Профил на Krasimir Stoyanov
  Krasimir Stoyanov
  Рейтинг: 349 Весело

  До коментар [#9] от "Инженер Раул Викторов":

  Разумните???

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK