На живо

Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко АнгеловВече 16 дни протести обхващат цялата страна. Недоволството е насочено срещу правителството и главния прокурор, като се иска тяхната оставка. По-рано днес официално бяха гласувани рокадите в кабинета, които премиерът Бойко Борисов анонсира вчера.

Повече за политическата криза в България четете тук.

След като се разбра, че председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова е успяла да избегне повторна среща с недоволната тълпа, събрала се пред сградата на БНТ, хората започнаха да се разотиват.


Блокираните възлови кръстовища в София вече са свободни за преминаване, като само на Орлов мост все още има протестиращи, които са насядали по шосето. Полицейското присъствие в района е засилено.

В крайна сметка се оказа, че Дариткова е била изведена от колата, докато автомобилът беше пазен от полицията. За да се уверят протестиращите, няколко души от тях бяха допуснати от полицаите да видят лично, че тя не се намира в автомобила.


По непотвърдена информация тя е била изведена през тъмните дворове на кооперациите, които се намират в уличката, където колата изчакваше напрежението да утихне.


Корнелия Нинова пък беше съпроводена от десетки полицаи пеша до Софийския университет, като през цялото време беше освирквана от протестиращите. Част от пазещите я полицаи показах грубо отношение към някои от протестиращите.

Група полицаи се вляха в тълпата с протестиращите, за да направят опит да направят кордон между тълпата и автомобила, в който е Дариткова. Той е паркиран в еднопосочна уличка между две кооперации. Все повече полицаи се събират около сградата на БНТ.

Опитът на Дариткова да напусне сградата на БНТ доведе до сблъсъци

Опитът на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова да напусне сградата на БНТ доведе до сблъсъци. Час и половина след края на предаването "Панорама", в което тя участва заедно с лидера на БСП Корнелия Нинова, излезе през централния вход, като беше заобиколена от няколко полицаи. Последваха освирквания, като някои от протестиращите я замеряха с бутилки и кенчета от бира. Всичко това доведе до кратки сблъсъци с полицията.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов


В крайна сметка Дариткова успя да влезе в автомобил, който обаче не е допускан от протестиращите да напусне района. Протестиращите събориха няколко контейнера и по този начин блокираха пътя на колата. С викове "Пазите престъпници" недоволните призоваха полицаите да освободят пътя към автомобила, за да могат да разговарят с нея.

Организаторите на протеста, познати като "Отровното трио", призоваха от страницата си във "Фейсбук" привържениците си да подкрепят сдружение БОЕЦ, които инициираха блокадата на БНТ. Около сградата на обществената телевизия идват още хора от освободените от блокада вече възлови кръстовища.

"Няма да допусна да бъда използвана за повод за конфликт между протестиращи и полиция! Всички обаче имаме своите права!"


Това написа в профила си във "Фейсбук" Даниела Дариткова, след като вече повече от час не напуска сградата на БНТ, където беше за участието си в предаването "Панорама". Входовете на обществената телевизия са блокирани от протестиращи, които искат да се видят лично с нея, за да я призоват кабинетът да подаде оставка.


Протестиращите пред БНТ чакат от сградата да излязат председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и лидерът на БСП Корнелия Нинова, които гостуваха в предаването "Панорама". Входовете на БНТ са блокирани и към момента двете все още не са напуснали сградата. Плътен кордон от полицаи е разположен на входовете на телевизията.

На въпрос на "Дневник" защо призовава Дариткова да излезе, мъж обясни, че иска да я пита дали Бойко Борисов си е подал оставката, "за да можем да се разотидем спокойно по домовете си и ние". Почти през цялото време се скандира "Оставка".

Протестиращите, които блокираха Орлов мост, са спокойни. Повечето от тях се отправиха към сградата на БНТ, а останалите около 200 души са насядали мълчаливо по бордюрите и по шосето. Деца и младежи карат кънки и велосипеди наоколо.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов


"Времето е хубаво, излязохме и да се разходим с децата", казаха млади родители пред " Дневник". Те са за трети ден на протест, а децата им - на 3 и 7 години, казват, че протестират "за по-добро бъдеще". "Така съм ги научил", горд е бащата.

Стотици протестиращи са се събрали пред сградата на БНТ с искане за оставка на генералния директор на телевизията Емил Кошлуков. Очаква се към тях да се присъединят още хора. Десетки полицаи са застанали плътно пред входовете на телевизията и са ги блокирали. Сред скандираните призиви са "Кошлуков - ДС, марш от БНТ".

Протестът блокира София отново

Протестът отново блокира София. На участващите в недоволството бяха раздадени табели с възлови кръстовища в столицата, които да блокират. Това са Орлов мост, Халите, бул. "Витоша" и бул. "Патриарх Евтимий", паметника на Васил Левски, бул. "Васил Левски" и ул. "Граф Игнатиев", площад Македония, бул. "Ал. Дондуков" и "Г. С. Раковски", "Фритьоф Нансен" и бул. "България", Лъвов мост.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов


"Борисов няма да си тръгне. Днес ще затворим София отново, утре ще затворим държавата", каза Арман Бабикян.


Протестиращите се разделиха на 9 групи и се насочиха към посочените места под звуците на патриотичната песен "Боят настана".

"Досега срещу властта хвърляме думи. Единственото, което ни остана срещу властта е хвърляне на камъни. Смяната на министри е шубе и няма да мине. Задържането на камиона също е шубе".


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов


Това каза адвокат Николай Хаджигенов, който е един от организаторите на протеста. Той подкани всички политически партии да призоват към гражданско неподчинение не само идната сряда, а всеки ден. На протеста вчера беше обявена национална стачка на 29 юли (сряда).

Част от протестиращите тръгнаха на шествие по столичните улици, като първото място, към което се насочиха е сградата на Българската национална телевизия. Целта им е да стигнат за началото на предаването "Панорама", което започва в 21 ч. Протестиращите настояват за оставка на генералния директор на телевизията Емил Кошлуков.


"БНТ не е свободна телевизия и журналистите ги е срам, че работят там", каза от трибуната един от протестиращите. По-рано днес от гражданското движение БОЕЦ обявиха, че искат оставката на Кошлуков.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов

"Де е България" по стихове на Иван Вазов, "Високи, сини планини" по стихове на Младен Исаев, "Стани, стани, юнак балкански" на Добри Чинтулов и "Я, кажи ми, обича ле бяло" на Ран Босилек изпяха група хора от сцената под съпровод на китара. "Нека бъдем будни, нека бъдем юнаци, всички заедно сме силни", призоваха те след края на концерта под одобрителните възгласи на публиката.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов

Велислав Минеков декларира, че протестът ще продължи. "Появяват се на всички телевизионни екрани тези, които искат да си довършат мандата и да си направят своите избори. Сваляме ги веднага и правим избори с машинно гласуване. Оставка!", заяви той.

Протестиращите замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи яйца

Протестиращите в София започнаха да замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи яйца. Това стана, след като един от организаторите на недоволството - Арман Бабикян, ги подкани по микрофона. Яйцата бяха раздавани от легени от инициаторите на недоволството.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов

От транспортното министерство разпространиха до медиите официалната си позиция за казуса със задържания камион с озвучителната техника за протеста в София. Въпреки че камионът все пак се появи на протеста, от ведомството уточняват, че е спрян от движение до отстраняване на откритите нарушения.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Видка Атанасова


"Днес около 17 ч. при извършване на рутинна проверка екип на ИА "Автомобилна администрация" е спрял тежкотоварен автомобил над 12 тона. Инспекторите са установили четири нарушения, за което са съставени 3 акта. Автомобилът не е включен в лиценз и няма право да извършва обществен превоз. Водачът не е представил информация от тахографа за предходните 28 дни, съгласно изискванията на Закона за автомобилните превози. Третият акт е за липса на пътен лист и товарителница. Камионът, който е превозвал платформа за озвучаване, е с наложена принудителна административна мярка и е спрян от движение до отстраняване на несъответствието, заради липсата на лиценз за извършване на превози", пишат от транспортното министерство.

Камионът с озвучителната техника все пак стигна до протеста

Камионът с озвучителната техника за протеста в София все пак успя да стигне до Ларгото. По-рано през деня той беше спрян в района на Горни Богров, а номерата му свалени от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" с обяснение, че няма лиценз.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Видка Атанасова


Единият от организаторите на протеста, Велислав Минеков обяви след това, че ако камионът не бъде пуснат, протестиращите ще блокират ключови столични кръстовища от по-рано, а не както до сега след 21 ч.

Съпредседателят на "Демократична България" заяви, че не протестите, а правителството само ще се свали от власт. В пряко включване на страницата си във "Фейсбук" от недоволството пред президентството той обяви, че сред управляващите се вижда разпад и точно заради това енергията от протестите не трябва да стихва."Трябва да продължим да ги натискаме и те ще се самосвалят", добави той, като уточни, че ще подадат нов сигнал до прокуратурата, след като по-рано днес евродепутатът Елена Йончева че записът, разпространен на 12 юни, с глас, приличащ на този на премиера Бойко Борисов, е автентичен. Тя се позова на анализ на американска лаборатория, която е потвърдила, че няма следи от монтаж по записа. Йончева уточни, че ще подаде сигнал в белгийската полиция, като им даде изготвения анализ.

Над хиляда са вече протестиращите пред Ларгото в София, като продължават да идват още хора. Те свирят със свирки и вувузели и скандират "Оставка" под ритъма на два тъпана. Присъстващите са предимно млади хора. Движението по булевардите "Цар Освободител" и " Дондуков" е спряно. Част от протестиращите дори играят волейбол на жълтите павета.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов

Велислав Минеков, един от инициаторите на протеста, каза пред "Дневник", че е поставил ултиматум на автомобилната администрация да пусне камиона с озвучителната техника за недоволството в София до 15 минути. В противен случай той заплаши, че протестът ще блокира възлови кръстовища в София по-рано от обикновено. В последните дни това се случваше след 21 ч.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Велко Ангелов


"Камионът има лиценз за една година напред, но той е онлайн в системата на автомобилната администрация. Системата им обаче е бъгава и не са успели да се свържат и затова са го задържали край Богров", каза Минеков.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Фейсбук/Отровното трио


Той добави, че след замерянето на Министерския съвет с тоалетна хартия, семки и бонбони вчера, за днес са подготвили друга акция, която ще обявят по-късно. Междувременно е осигурена друга озвучителна техника, по която ще говорят неформалните организатори на протеста.

Камионът с техниката за озвучаване на протестите в София е със свалени номера

Около 200 души вече се събраха в София на 16-я протест с искане на оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Тази вечер недоволството ще протече без техниката за озвучаване, която се докарва с камион. Причината е, че камионът е задържан днес в района на Горни Богров и са му свалени номерата от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" излезе с обяснението, че няма лиценз. На шофьора пък са наложени три акта.Във фейсбук страницата "Отровното трио", която е на инициаторите на протестите, се появи и видео от спирането на камиона от движение.


"Ето нагледно, това е демокрацията в България", казва жената, снимала видеото. По думите ѝ камионът има всички необходими документи.

В София около фонтана пред президентството започнаха да се събират протестиращи. По-малко от 100 души се събраха към 17 ч., но традиционно след 19 ч. протестът става по-масов.


Протестът приключи с напрежение пред БНТ и бягство на Дариткова по тъмно

© Юлия Лазарова

Автомобилно шествие блокира пътя към Южното Черноморие

Протестиращи в Бургас ще блокират пътя през града за Южното Черноморие. За целта в 17 ч. започна автошествие, което ще затвори подстъпите към Бургас и по този начин ще затруднят движението към курортите, съобщава Би Ти Ви. Сборният пункт на недоволните с коли е паркинг на входа за магистрала "Тракия". Шествието ще премине по аутобана до първия надлез, след което ще се върне до кръговото на бургаската болница през централния булевард "Стефан Стамболов". Протестиращите ще блокират движението до 20 ч.


От полицията предлагат алтернативно трасе за шофьорите, пътуващи към Южното Черноморие и Слънчев бряг. То е през магистрала "Тракия", като трябва да се хване отбивката на Камено – Българово.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (394)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  Един файтон автомобили... :)))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 2. 2 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 549 Неутрално

  Браво! С вас сме!

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  Къде е хамилтъна да ги спре ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Неутрално

  Няма ли кой да им каже на тези хора, че това е тотално погрешен маркетингов ход?
  Ако искаш да настроиш големи обществени групи срещу онова, което правиш - това е начинът!

 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  Ситуацията прилича повече на 1997-а, отколкото на 2013-а.

  Този път има активно гражданско неподчинение, окръжните градове се вдигнаха, а не е само "разходка по жълтите павета", както грачеше тогава Дърева (която измисли и термина "умнокрасивци", широко използван от нейните приемници - герболяка).

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4236 Неутрално

  Трябва отново бургазлии да отидат на "Росенец" и да протестират!

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#7] от "1908":

  "Вече трета вечер има пребит келеш от граждани..."

  Униформени или цивилни?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#7] от "1908":

  Споко бе другарю.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#7] от "1908":

  Известно ли ти е , че това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 822 Весело

  Тези, които ще минават през Камено-Българово ще им изпадат пломбите 😁

  Мома, връщай 12 и 12А!
 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#12] от "CINZANO - оправете си сайта!":

  Гордостта на бойко !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#11] от "Мизийски":

  “БСП свърши парите от обира на КТБ ”

  Гешев не ги ли излови? ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 16. 16 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4700 Неутрално

  До коментар [#15] от "1908":

  Ти разбираш ли, че пропагандираш насилие и престъпление ???
  Много ще има да страдаш.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 17. 17 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 452 Весело

  Абе, Дани Ръбъла защо си изтри статуса за Спонджбоб?

 18. 18 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#15] от "1908":

  Играят си с огъъ и нетеитеъ на нацията. И то отива към тях. Найраяу ще останат 50 човека, а ДБ у комунистическите партии ще има 40 депутата:)
  Логично.

 19. 19 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Нека се вгледаме в стъпките на протеста. Първо започна пред привърженици на БСП събрани пред президентството, последваха разбити от хулигани физиономии на полицаи и обвинения в полицейско насилие. Епикризата на "жертвата" (внук на дърт комунист) показа, че е невредим, а снимките в интернет бяха на друг човек. После вандали атакуваха Народното събрание с червена боя и бомби в опит да разбият вратите му. Междувременно маргинали се разхождаха сред вас с наркотици и оръжие. След това Копейкин наряза европейското знаме във Варна и срита ДБ. Последната засега изцепка беше когато леви саботьори (терористи) спряха тока на метрото. И вие не само, че не се разграничавате, а се правите, че не забелязвате. Какво чакате? Да стане някоя беля с жертви, за да ви светне чия страна сте заели? Мислете, хора, защото вашето поведение ви прави съучастници в горните престъпления.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 634 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":
  ?
  Още малко и ще кажеш, че ти прилича на `89 в Румъния.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 21. 21 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 452 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":Нека се вгледаме в стъпките на протеста. Първо започна пред привърженици на БСП събрани пред президентството, последваха разбити от хулигани физиономии на полицаи и обвинения в полицейско насилие. Епикризата на "жертвата" (внук на дърт комунист) показа, че е невредим, а снимките в интернет бяха на друг човек. После вандали атакуваха Народното събрание с червена боя и бомби в опит да разбият вратите му. Междувременно маргинали се разхождаха сред вас с наркотици и оръжие. След това Копейкин наряза европейското знаме във Варна и срита ДБ. Последната засега изцепка беше когато леви саботьори (терористи) спряха тока на метрото. И вие не само, че не се разграничавате, а се правите, че не забелязвате. Какво чакате? Да стане някоя беля с жертви, за да ви светне чия страна сте заели? Мислете, хора, защото вашето поведение ви прави съучастници в горните престъпления.
  —цитат от коментар 19 на 1908


  Ами, Баце и Гешев да пускат кокалите и готово.

 22. 22 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Браво! С вас сме!
  —цитат от коментар 2 на danvan


  И ние,и ние!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 23. 23 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2216 Неутрално

  Зашо се хабят с тази блокада на бетонираното лайноморие, дето никой не ходи? По ефективно би било да блокират Кулата.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 24. 24 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 8 Неутрално

  по малко от 100 души и то по данни на Дневник... ми че то на пейките пред блока има повече хора

 25. 25 Профил на sbaleev
  sbaleev
  Рейтинг: 58 Неутрално
 26. 26 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1718 Неутрално

  До [#1] от "Norman Granz":
  Тези автомобили се събират в една телефонна будка😉

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3601 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  Ситуацията прилича повече на 1997-а, отколкото на 2013-а.Този път има активно гражданско неподчинение, окръжните градове се вдигнаха, а не е само "разходка по жълтите павета", както грачеше тогава Дърева (която измисли и термина "умнокрасивци", широко използван от нейните приемници - герболяка).
  —цитат от коментар 5 на Norman Granz

  Няма как ситуацията да прилича на 1997-ма.
  Явно тогава си ходел прав под масата...
  През '97-ма един обикновен протест в Дебелец или в с.Пет кладенци беше по-голям от тези в София днес и представляваха истински барикади, на който ВСИЧКИ се бяха изправили срещу червената МАФИЯ - същата, която днес начело с Радев и Нинова искат да заграбят властта.
  А един от червените герои е все същият - Румен Гечев, когото Радев ще назначи за служебен министър на икономическото недоразвитие...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 29. 29 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7272 Неутрално

  Като не става с мирни протести, ще стане по друг начин.

 30. 30 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#29] от "Роси":

  Айде тогава почвай да биеш шамари на полицайте

 31. 31 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Ето го „масовия“ протест с автомобили в Бургас.Протестиращите коли са със знамена.Който иска да брои.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=NQJHrDhWrdI&feature=emb_logo

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3601 Неутрално

  В София около фонтана пред президентството започнаха да се събират протестиращи. По-малко от 100 души се събраха към 17 ч.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––
  Към 18.30 часа са пак толкова - ЕДИН ФОНТАН ХОРА!
  Балонът на Радев, Божков и Курнела се спука.
  Въздух под налягане...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 34. 34 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  Точно 6 автомобила са се явили на шествието за блокиране на пътя по южното черноморие.
  6 Автомобила ?!?!?!
  То много масов тоя протест бе няма що

 35. 35 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3601 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":
  Кмете, насилие и престъпления пропагандира единствено Радев, като иска улична замяна на законно избраните парламент, правителство и Висш съдебен съвет (последните избрали главния прокурор).
  Ако Радев е против ВСИЧКИ тези избори, то трябва САМ ПЪРВИ да си подаде оставката, защото е избран от същите хора по същия ред.
  Освен това за Радев има доказателства, че е одобрен предварително от КГБ, което си е Глава Първа от НК.
  Та не разбрах КОГА "честният" Радев ще си подаде оставката, с което да даде личен пример???

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 36. 36 Профил на МиГ-29
  МиГ-29
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  100 души са се събрали пред президентстяото, много народ бе, много масовост и то в петък !!!
  Явно ще трябва да се подава оставка няма как това 100 души са половин България.

 37. 37 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  Ситуацията прилича повече на 1997-а, отколкото на 2013-а.
  —цитат от коментар 5 на Norman Granz


  Има известна разлика. Тогава зад прортестите беше СДС. Сега са Решетников, Нинова и Бойкикев.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 38. 38 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1068 Весело

  хаха умници! Идете да блокирате Кулата-Промахон. Да не могат да ходят гадните ИТ специалисти с огромните заплати да си почиват на Халкидики! Така ще доубиете агонизиращият български туризъм!

  Евроатлантида
 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#28] от "Депутат 241":

  “Няма как ситуацията да прилича на 1997-ма.
  Явно тогава си ходел прав под масата...”

  Няма как през 97-а да съм ходил прав под масата, след като съм генерал от ДС.

  Координирайте си опорните точки, троловете.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1273 Неутрално

  Не се хабете, боко сгъва цирка.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 41. 41 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  Дано има повече полицаи, за да няма саморазправа с протестиращите от страна на софиянци.

 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  Колко ли са отчаяни, за да прибягват до такива чисто Путински номерца като това с камиона?!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  Абе, Дани Ръбъла защо си изтри статуса за Спонджбоб?
  —цитат от коментар 17 на danubian.whale


  А, не се притеснявайте, ние го имаме.

 44. 44 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  Възхищавам се на смелостта на протестиращите. Зарварят кръсовищата на хора, които при нормални обстоятелства се бият до кръв и дори се стрелят за засичане или подаден звуков сигнал!

  Евроатлантида
 45. 45 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  А тази Валентинка от записа чудесно се е самозаписала, как отправя открити заплахи, нанася обиди, призовава към безредици и тероризъм - дори няма нужда Гешев да харчи пари за експертизи! Заедно със съветниците на Радев - по главата "Престъпления срещу Републиката" - десетина годинки са достатъчни.

 46. 46 Профил на Дисидент в ЕССР
  Дисидент в ЕССР
  Рейтинг: 282 Неутрално


  През '97-ма един обикновен протест в Дебелец или в с.Пет кладенци беше по-голям от тези в София днес и представляваха истински барикади, на който ВСИЧКИ се бяха изправили срещу червената МАФИЯ - същата, която днес начело с Радев и Нинова искат да заграбят властта.
  —цитат от коментар 28 на Депутат 241

  Грешиш. ГЕРБ са основна част от червената мафия. Тях, БСП, ДПС и псевдо патриотите една майка ги е раждала - БКП и ДС.

  "Нашите деца не получават образованието, от което имат нужда. Те трябва да бъдат обучавани в традиционните морални ценности, но вместо това им се казва, че имат изконното право да бъдат гей. Това е измама, която ги отклонява от верния път в живота." - Маргарет Тачър, 1987
 47. 47 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3342 Неутрално

  До коментар [#40] от "Свинчуга":

  “Не се хабете, боко сгъва цирка.”

  Дантеленото ченге Георги Марков вече напусна потъващия кораб: “Направих каквото можах за ГЕБР [sic!]”...

  Да го видим при кого ще се присламчи сега, кой е достатъчно негнуслив да го приеме...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 48. 48 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 701 Весело

  "Около 200 души вече се събраха в София на 16-я протест с искане на оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Тази вечер недоволството ще протече без техниката за озвучаване, която се докарва с един камион. Причината е, че камионът е задържан днес и са му свалени номерата от Автомобилна администрация с обяснението, че няма лиценз."


  МУАХАХАХАХАХХАХАХХА

  The best way to predict the future is to invent it.
 49. 49 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Весело

  За какво им е озвучаване на тулупите.
  200 човека могат да се чуят без проблем.
  Ако са отишли на дискотека, фигурантът ще пусне един кабел от президенството и готово

 50. 50 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  ГЕРБ са основна част от червената мафия. Тях, БСП, ДПС и псевдо патриотите една майка ги е раждала
  —цитат от коментар 46 на Политически некоректен


  Интересно, ако е така, защо радикалното БКП - ДСБ - плюе и храчи само по ГЕРБ, при това в хор с останалите изброени?

 51. 51 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 115 Любопитно

  Тия с отеовното трио дали имат нещо общо с "Kleta majka Balgariq" от 2013?

  Ако да, защо още не са в ареста?

  олекна ми на душата, возвисих ся!
 52. 52 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 274 Неутрално

  България е напълно завладяна страна. Превръщаме се в автокрация от типа на Турция и Русия. Ако сега не си върнем обратно страната сме загубени.

 53. 53 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За какво им е озвучаване на тулупите.200 човека могат да се чуят без проблем.Ако са отишли на дискотека, фигурантът ще пусне един кабел от президенството и готово
  —цитат от коментар 49 на 001


  хахахахахахахахаххахаха ТОП!

 54. 54 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 2129 Неутрално

  Полицията продължава да действа като мутра. И новия министър да си ходи, заедно с шефовете на МВР!

 55. 55 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#46] от "Политически некоректен":

  Добре де. Пак питам.
  Как хем ГЕРБ крадат най-много, хем доходите растат, хем строи, хем бюджетът е на излишък, хем бюджетът номинално расте и е 46 милиарда вече , хем валутният резерв расте, а държавният дълг е малък.
  Питам съвсем сериозно защото ако това е така ще го въведем наред и ще станем световни милиардери.

 56. 56 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#54] от "Толерантофил Еманципатков":

  Значи щом камионът е на протестиращите и е в незаконно състояние не важи да бъде санкциониран. А другите камиони може.
  Някакви комунистически привилегии ли съзирам.

 57. 57 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Весело

  До коментар [#56] от "Да вярваме на истината":

  Ти не знаеш ли, че тулупите си мислят, че на тях всичко им е позволено.
  Снощи някаква пикла го е отнесла от изнервен шофьор.
  Мислят си , че могат да пречат на другите хора, да ги блокират в тунелите на метрото и после маяма и компания отиват пред районното да искат освобождаването на президентския съветник

 58. 58 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 115 Любопитно

  Две хубави момичета на снимката...не мисля, че имат нужда от озвучаване, освен ако не са наели и мюезин за вечернара молитва пред фонтана, оцветен в турско синьо...

  олекна ми на душата, возвисих ся!
 59. 59 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Весело

  До коментар [#57] от "001":

  Нали уж да Против мафията, привилегиите и за Правова държава:)
  Да ама не.
  Точно това и аз казвам. Да са благодарни Радев и 200 протестира, че българският народ е толерантен и търпелив и уважава такива индивиди дори.

 60. 60 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Борисов е бита карта. Въпрос на дни, най-много седмици е да се оттегли. Шиши му взема фирмите, което означава, че ДПС ООД ще е още по-могъщо след кончината на НДСВ. А тук тролчетата се заяждат с ДСБ, реално една българска партия, партията на средната класа.

 61. 61 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Весело

  Най на далавера ще са десетината протестъри дето блокират бул Мария Луиза до джамията.
  Там ще ги озвучават безплатно

 62. 62 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  До коментар [#46] от "Политически некоректен":

  Грешиш. ГЕРБ са основна част от червената мафия. Тях, БСП, ДПС и псевдо патриотите една майка ги е раждала - БКП и ДС.
  —цитат от коментар 46 на Политически некоректен


  Не знам дали да ти вярвам с тази емблемка която си си сложил. Ако за теб Европейският съюз е олицетворение на съветска Русия то за повечето от нас той е спасение от руския колониализъм. То бива бива радикализъм ама чак пък толкова? Омешахме си вече съвсем капите щом и тия момчета и момичета от протеста повярваха на Радев, Нинова и Мамая и щом Бойкикев оглави борбата за демокрация.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 63. 63 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Неутрално

  Такива 30-35 год. Скании как са още в движение, е много интересен въпрос?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 64. 64 Профил на elgin
  elgin
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#47] от "Norman Granz":

  За Георги Марков не знам, но ти си в първите редици на пРезиденския отбор.

 65. 65 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#19] от "1908":

  И какво като спряха тока на метрото да не ти паднаха гащите и да ти се видя наакания задник поради страх от тъмното ?

 66. 66 Профил на xew24665155
  xew24665155
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#46] от "Политически некоректен":Добре де. Пак питам.Как хем ГЕРБ крадат най-много, хем доходите растат, хем строи, хем бюджетът е на излишък, хем бюджетът номинално расте и е 46 милиарда вече , хем валутният резерв расте, а държавният дълг е малък.Питам съвсем сериозно защото ако това е така ще го въведем наред и ще станем световни милиардери.
  —цитат от коментар 55 на Да вярваме на истината


  Ти да нямаш температура и нещо... Я вземи се тествай.

 67. 67 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1762 Неутрално

  До коментар [#54] от "Толерантофил Еманципатков":Значи щом камионът е на протестиращите и е в незаконно състояние не важи да бъде санкциониран. А другите камиони може.Някакви комунистически привилегии ли съзирам.
  —цитат от коментар 56 на Да вярваме на истината


  Абе откъде се намери този "демократичен" камион дето така спонтанно е решил да протестира?

  Да не си помислите, че някой го е наел?

  Т.е., че зад протестите има финансиране?

  Сакън - не може да твърдите такива пошли неща!

 68. 68 Профил на Avalon Blackmore
  Avalon Blackmore
  Рейтинг: 115 Неутрално

  До коментар [#60] от "historama":

  Реално тази ДС партия разкости останалото от приеатизацията, нахрани отрепки като М.Чорни, Гад Зееви и компания с тях и въведе правилото министър 10%. Реално докара дементиралия мъдрец от Мадрид и свитата му, след което сложи Боко на негово място.

  Докато в нея има ДС ченгета като Костов и Атанасов не може да им се ина доверие. Един Хр.Иваное пролет не прави.

  олекна ми на душата, возвисих ся!
 69. 69 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Неутрално

  До коментар [#19] от "1908":И какво като спряха тока на метрото да не ти паднаха гащите и да ти се видя наакания задник поради страх от тъмното ?
  —цитат от коментар 65 на mils5656


  Е как защо ...
  Защо тулупите си мислели, че така може да блокират някой депутат вътре, ама всички нормални знаем, че политиците ни градски транспорт не ползват.
  Затова пречат на нормалните хора да се приберат навреме от работа при семействата си и всеки ден ще трупат негативи затова.

  Не виждам нищо умно в това да пречиш на другите.

 70. 70 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Весело

  Сега ги даваха пряко по новините и са в пъти по-малко от предните дни , но пък затова искали да блокират тази вечер 11 кръстовища.
  Няма и 500 човека на протеста.

  Тези скоро ще се молят на полицаите да ги спасяват от гневните шофьори

 71. 71 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 507 Неутрално

  До коментар [#1] от "Norman Granz":

  "Днес един утре десет в други ден хиляди Това е логиката на борбата " - Тодор Живков

  гошо
 72. 72 Профил на SOWhat
  SOWhat
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Хайде започнаха арт проявите,тези пък си играят волейбол...

  Въобще протеста 'расте' ,скоро на един тротоар ще се съберат всичките.

 73. 73 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 950 Неутрално

  "Дневник" ми изтри коментара, в който писах, че хората се дразнят от т.наречените протестиращии и вече за трети ден по ред набиват някой от тях. Пише го в много други медии, но няма да го видите тук.
  —цитат от коментар 15 на 1908


  Hopмално е да се дразнят.

  Протестът е едно, да ми ограничаваш правата- друго.

  Тъпо е- понеже не харесваш Бойко- да спреш моята кола. Щото- аз не съм Бойко, и не става много ясно- що мен спираш? Какво искаш от мен?

  В един момент- ако органите на реда продължават да са толкова толерантни към всякакви дивотии- "облечени" като протест, че да не защитят правата ни- все някой ще реши да си ги защити сам.

  Кво става с онези тримата глупаци- де спряха метрото? Щото- ако нищо не става- да почна и аз с простотиите. Като начало- може да усуча два шамара на комшията, щото Бойко не ме кефи, и протестирам...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 74. 74 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1722 Неутрално

  Един файтон автомобили... :)))))
  —цитат от коментар 1 на Norman Granz


  Имам 2 въпроса :
  Първо : Кой чисти боклуците след интелигентните млади протестъри ???
  Второ:Видях , че се протестира около паметника на цар Освободител. Защо не се преместят за малко и пред Паметника на Червената армия - освободителка ???

 75. 75 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 653 Неутрално

  Ами и аз,откакто се помня,все протестирам.Даже не знам за какво,ама протестирам...

 76. 76 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#66] от "xew24665155":

  Отговори ми. Влизай в БНБ смятай и математически ми го обясни. Забрави малко бля бля пропагандата.

 77. 77 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 950 Любопитно

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":Нека се вгледаме в стъпките на протеста. Първо започна пред привърженици на БСП събрани пред президентството, последваха разбити от хулигани физиономии на полицаи и обвинения в полицейско насилие. Епикризата на "жертвата" (внук на дърт комунист) показа, че е невредим, а снимките в интернет бяха на друг човек. После вандали атакуваха Народното събрание с червена боя и бомби в опит да разбият вратите му. Междувременно маргинали се разхождаха сред вас с наркотици и оръжие. След това Копейкин наряза европейското знаме във Варна и срита ДБ. Последната засега изцепка беше когато леви саботьори (терористи) спряха тока на метрото. И вие не само, че не се разграничавате, а се правите, че не забелязвате. Какво чакате? Да стане някоя беля с жертви, за да ви светне чия страна сте заели? Мислете, хора, защото вашето поведение ви прави съучастници в горните престъпления.
  —цитат от коментар 19 на 1908


  Ами, Баце и Гешев да пускат кокалите и готово.
  —цитат от коментар 21 на danubian.whale


  Доста плитко съждение.

  Кое е готово? Освен тези, де се борят за кокала (те са ясни, че са готови)- кое друго е готово?


  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 78. 78 Профил на olexander
  olexander
  Рейтинг: 634 Весело

  от статията: "Те свирят със свирки и вувузели и скандират "Оставка" под ритъма на два тъпана. Присъстващите са предимно млади хора. Движението по булевардите "Цар Освободител" и " Дондуков" е спряно. Част от протестиращите дори играят волейбол на жълтите павета"...
  ----------------
  Това ми прилича не на политическа статия, а на ученическо съчинение "Какво правих през лятото".
  Моите извинения към автора г-н Михаил Стоянов, но това е смешно. Много нефелен текст.

  Победителите първо печелят, а след това отиват на война; победените първо отиват на война, а след това търсят начин да я спечелят.
 79. 79 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1116 Неутрално

  Мозъчният тръст на протеста е в криза!

 80. 80 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  До коментар [#46] от "Политически некоректен":Добре де. Пак питам.Как хем ГЕРБ крадат най-много, хем доходите растат, хем строи, хем бюджетът е на излишък, хем бюджетът номинално расте и е 46 милиарда вече , хем валутният резерв расте, а държавният дълг е малък.Питам съвсем сериозно защото ако това е така ще го въведем наред и ще станем световни милиардери.
  —цитат от коментар 55 на Да вярваме на истината


  Ама как само милиардери, ще станем и световни корупционери - всеки ще е корумпиран и хем неговите лични доходи ще растат, хем бюджета и изброените от теб! Жив Клондайк на Балканите! Другите ще изнасят демокрация, ние ще изнасяме корупция и така постепенно целият свят ще станем богаташи!

 81. 81 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1180 Любопитно

  До коментар [#78] от "olexander":

  Гледах ги по тв-то как си подават топката..... пълна скръб.... и после пак ранени. Тези със сигурност са бегАли от часовете по ФВС.....

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 82. 82 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 356 Весело

  Камионът все пак бил стигнал до протеста БЕЗ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ ...
  Много хубав пример дават новите моралисти ...
  На това му се вика спазване на законите и нов ред

 83. 83 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  Най на далавера ще са десетината протестъри дето блокират бул Мария Луиза до джамията.Там ще ги озвучават безплатно
  —цитат от коментар 61 на 001


  И това в ТОП!

 84. 84 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#80] от "Reporter US":

  Що бе:)
  Всеки управленец на всяка държава ще ни позлатени, ако колегата по форум благоволи да ни открехне как става. Ще си крадат а макроикономиката и доходите им ще растат:)
  Кеф.

 85. 85 Профил на Boyko Popov
  Boyko Popov
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Ама беше важно истерии да се вдигат нали?

 86. 86 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 274 Весело

  "записът, разпространен на 12 юни, с глас, приличащ на този на премиера Бойко Борисов, е автентичен"

  За автентичен - никой не спори. Не е синтезиран. Само дето човекът не е Борисов. Да не са наели Шкумбата?

 87. 87 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Разстроено

  400 лв. е получил бургазлия, присъствал на протеста срещу Бойко и довел 15 свои познати.
  Това е на 100%!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 88. 88 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Не били пъдпъдъчи, а на Ристю яйцата, гондолиера.

  Лигата на необикновените почтени джентълмени.
 89. 89 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1462 Весело

  Много мъка се сипе от лилавите клавиатури. Ама много! На траур го избива.

  Скоро към разкопките под стъкления покрив ще се добави нов некролог: "Тук след двайсетгодишна агония беше погребана лилавата мафия".
  Под звуците на реквием с мотив, зададен от спонсора и фалшиво изпълнен от фигурантите.
  Язък, дори едно погребение не могат да направят като хората! Дори собственото...

 90. 90 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Неутрално

  До коментар [#87] от "hamiltonf":

  Това е добре:) Ще им свършат парите и косвено инвестират в икономиката и потреблението:)
  Тия на протестите и без това не личи да работят....

 91. 91 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 950 Весело

  Мозъчният тръст на протеста е в криза!
  —цитат от коментар 79 на balkantourist


  Бабикян- в криза?!?!

  Е не мое да бъде! 😂😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 92. 92 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  Айде сега Бабикян с леген вода, четка и препарат да направи два тегела ...... да си почисти мизерията.....

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 93. 93 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1994 Весело

  До коментар [#89] от "Дон Кихот":

  Че удариха и сараите на Прокопиев:)

 94. 94 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3344 Неутрално

  До коментар [#16] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ми за твоите гьостерици кво ша кажеш

 95. 95 Профил на Ваксиниран Петърчо
  Ваксиниран Петърчо
  Рейтинг: 652 Весело

  България е напълно завладяна страна. Превръщаме се в автокрация от типа на Турция и Русия. Ако сега не си върнем обратно страната сме загубени.
  —цитат от коментар 52 на happystory


  Ще си я върнем, като оставим откровен проруски галфон да реди правителство? Ти виждаш ли се какви ги пишеш?

  Потребители с активирана функция "автоматичeн минус", 'щото са фанатични комундета и/или промити мозъци: Мутри вън, Иво, Мунчету на Боеку, Ivan Stoyanov, Другарят Иванов*, #ОСТАВКА, Роси, Студио Х, samoedin, niksan1, Котаракът на Шрьодингер, Fiji, Norman Granz, Billy Pilgrim, historama, hawaii, dejmos, cinik, Virgin, Рим, Gopeто, 3biri, yavooor, Alexander97, Voiko, Kingpin, Doge, papуre, Oleg Shishmanov, dnevnikar, stein, Чарли Мишкин, Смартдъмби*, LudLustrator, Тайпи*, Hristov, tsyrvulan, doctor.no, Храбър, lz73
 96. 96 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Неутрално

  До коментар [#90] от "Да вярваме на истината":

  Не, не е добре, студент 1-ва година е...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 97. 97 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#92] от "the_flea":

  Хем да вземе да отслабне

 98. 98 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Линията е много тънка... От симпатия, скоро ще са мразени.(протеста)
  Разбрахме исканията, оставете Правителството да работи.

 99. 99 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1718 Любопитно

  Борисов си отива след понеделик.

 100. 100 Профил на Julian Dob
  Julian Dob
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да оставим правителството и прокуратурата да работят на спокойствие. Има още много хора за арестуване

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK