Кой се е обадил на Маджо (за една реплика към Христо Иванов)

Младен Михалев Маджо като свидетел по дело през 2007-ма година

© Георги Кожухаров

Младен Михалев Маджо като свидетел по дело през 2007-ма годинаБел.ред. - Текстът е обновен в 19:45 с цитати от Ламбовски пред Би Ти Ви.


Кой се е обадил на Младен Михалев - Маджо?
Трябва ли Христо Иванов да бъде информиран за това и защо?


Това са двата ключови въпроса, които все още нямат ясен отговор след кратък диалог, излъчен в неделя (9 август) вечер в живото включване във фейсбук на Иванов и предизвикал много въпроси, коментари и лавина от материали в проправителствени и жълти медии, които представят случката като гаф на лидера на "Демократична България" и твърдят, че е обвързан с групировки.
Волно или неволно, бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски (инициатор на разговора) вкара в публична употреба едно име, което отдавна не беше споменано в медиите - на Младен Михалев - Маджо (той е от хората, които не се появяват публично - извън призоваване в съда преди години и пред медии). И чието минало, свързано с една от силовите навремето групировки се пресича с това на премиера Бойко Борисов (вижте в края на текста). Какви са отношенията в момента между Михалев и Борисов - липсва официална информация. Но близките до властта издания цял ден пакетират Маджо с Иванов само на базата на неясния диалог.


"Като станеш премиер, да не ни забравиш" - какво се вижда и чува във видеото


След като в неделя вечер Иванов приключва с изявление пред камерата на Орлов мост, в което коментира евентуална оставка на премиера Бойко Борисов и нуждата от "депеевизация" след нея, към него започват да се приближават хора с поздрав или желание за снимка. След като това са направили две момчета, се появява мъж с репликата "И аз ще искам една снимка. Я ме щракни, че като стане премиер дет се вика да ни забрави". Двамата се снимат.


Мъжът всъщност е Димитър Ламбовски. В последните две седмици той стана популярен като основен свидетел в третата част на разследването "Осем джуджета" срещу схемата на бившия следовател Петьо Петров - Еврото с прокуратурата. Веднага след снимката, Ламбовски казва на Иванов, че си е изключил телефона, защото "тоя се е обадил на Маджо". Христо Иванов му отговаря, че в момента правят лайв излъчване и му показва микрофона и към камерата. Ламбовски настоява и казва - "само да ти кажа, обадил се на Маджо..." (не се чува добре докрай). Иванов му казва още веднъж чакай и не се чува какво още казва Ламбовски освен "ама аз се покрих за малко", но Иванов се отдалечава от него и двамата се разделят.


Няколко минути след това, Ламбовски се връща и отново иска снимка с Христо Иванов докато той говори с други хора, защото предишната не била станала. Двамата се снимат. "Ще имаш после две минути, нали?", пита Ламбовски и лидерът на "Демократична България" казва, че ще има.


Пълното видео на Иванов - първият разговор е на около 10:40, а вторият малко след 14 минута:

Posted by Hristo Ivanov on Sunday, 9 August 2020


Диалогът предизвика въпроси първо във фейсбук и малко след 1 часа през нощта Иванов написа, че е прекъснал Ламбовски, защото не смята, че лайв включването му трябва да се превърне в платформа за разпространение на подобни сюжети. Той пише, че се е запознал с бившия депутат, който го потърсил, на един от протестите.


"Разбирам, че ако свидетел по "Осемте джудета" казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата", написа Иванов.


Иванов: Нямам представа кой се е обадил на Маджо


В понеделник (10 август) в интервю пред "Свободна Европа", Иванов заяви, че няма представа кой се е обадил на Маджо и че може би действията му изглеждат заговорнически, но единственото му притеснение, е било, че Ламбовски е изложен на риск. (Вижте цялото видео в края на текста.)


От разговора се разбра, че след живото излъчване той не е говорил с бившия депутат нито на протеста, нито по телефона.


"Всяка вечер съм на протеста и разговорям свободно с всякакви хора, всеки може да си пъхне главата в нашето живо излъчване по същия начин. На един от протестите се запознах с господин Ламбовски и стана дума за неговата сигурност след нещата, които той изнесе като твърдения. Това, което за мен беше тема, е до каква степен неговата сигурност е гарантирана. Когато вчера той се приближи към мен и започна да говори, че си е спрял телефона, моята реакция беше провокирана от това че продължаваме разговора, че той може би е станал обект на някакви заплахи и се притесних, че без да си дава сметка, че е в ефир ще се изложи на риск", коментира Иванов."Не знам нищо повече от това, което се видя в лайва. Разбирам, че реакцията ми е изглеждала заговорническа, но беше провокирана от това, че това е човек, изложен на риск. Не познавам Маджо, нямам и каквато и да е било връзка. При положение, че цял народ знае, че Бойко Борисов има огромни дебели корени с Младен Михалев - Маджо в миналото си, очевидно е че тече кампания, която се опитва от ГЕРБ да ми пришият връзки с Маджо. По същия начин, по който след "Росенец" се опитаха да ми пришиият, че съм се договорил с Ахмед Доган", заяви още лидерът на "Демократична България".


Загадката - в Ламбовски


Димитър Ламбовски, Младен Михалев-Маджо и трети човек ("тоя") са тримата, които знаят за какво става дума, освен ако всеки не е разказал и на други хора.


Димитър Ламбовски обаче в понеделник не беше открит за коментар. Той е изключил телефона си и засега няма никакво изявление от него. "Дневник" не успя да намери контакт на Михалев.


След редакционното приключване на този текст, Би Ти Ви излъчи във вечерните новини кратко интервю с Ламбовски, в което той отказва да назове за кого говори под "тоя". И включва нов сюжет, твърдейки, че искал да разкаже за международно разследване на български политик, който обслужва олигархията. "Говорил съм преди две седмици с Христо Иванов, за да се хвърли светлина по случай, по който в момента тече разследване в три юрисдикции - става въпрос за лице, което е много висшепоставено, висш политик, който доскоро е бил на много високо ниво в държавната администрация", твърди Ламбовски и отказва да каже име. Той отрича, че човекът, за когото говори е от сегашния кабинет на Борисов.


Ламбовски казва, че според него този човек се е свързал с Маджо, защото знае че са близки и е предполагал, че ще се проведе разговор с него под една или друга форма да не даде показания.


Нов сюжет - Мавродиев


Пред Би Ти Ви, Христо Иванов пък казва, че в разговора, който е имал с Ламбовски по темата с "Осемте джуджета" преди две седмици, бившият депутат е споменал и името на Стоян Мавродиев - това е бившият шеф на ББР и на КФН. Той беше уволнен от банката след като публично стана ясно за голям кредит, предоставен на колекторска фирма.


Според Иванов в неделя вечер Ламбовски явно е дошъл да обсъждат по тази тема, но така и не провеждат разговор.


От репортажа на Би Ти Ви не се разбира дали Ламбовски е питан директно дало споменатия "тоя" не е Борисов, дали е питан и за Мавродиев и какво казва. Той описва човекът, за когото говори като някой с "лостове и механизми" да повлияе на разследване.


Пред медиата Ламбовски потвърждава, че се познава Маджо отдавна, но "за последен път съм го виждал преди повече от година, иначе се познаваме от средата на 90-те, когато бях в Първа източна международна банка, банката е работила според закона." Не се разбира обаче дали Ламбовски е говорил вчера или тези дни с Маджо или откъде има информация за такова обаждане.


Той твърди, че потърсил Иванов, "за да получа от него съвет как да подходиме и да дадем публичност, ако към мен някакви крачки да ме спрат да дам съответната информация".


Така тв участието му повдигна още въпроси и включи нова тема.


Сред обсъжданите хипотези през деня беше, че "тоя" е Борисов, който се е обадил на Маджо покрай темата с оставката (защото Ламбовски отива при Иванов във вечерта, в която се коментираше реплика на Борисов от социалните мрежи и какво точно означава) и той иска нещо да разкаже по този повод. Друга хипотеза е, че обаждането е свързано със сюжета на "Осемте джуджета" и някои от засегнатите там се е обадил на Маджо и Ламбовски продължава предишния си разговор с Иванов.


Сред обсъжданите интерпретации на случката е - дали това е умишлено направено спрямо Иванов и защо се намесва името точно на Маджо.


Няма яснота и дали това, за което Ламбовски започва да говори го знае от Маджо лично или през други източници. И доколко въобще информацията е проверима.


Кой е Димитър Ламбовски


Ламбовски е бивш депутат от НДСВ. Той се появи в третата част на разследването на "Антикорупционния фонд", излъчена преди две седмици. В нея той разказва как в началото на март тази година през посредник (когото той не назовава) се е срещнал с Петьо Петров, известен с прякора си Еврото. Срещата е била организирана от шефа (по това време) на специализираната прокуратура Димитър Франтишек.


Димитър Ламбовски

© Скрийншот

Димитър Ламбовски


На срещата е помолен и заплашен да подпише документи. Няколко дни по-късно Ламбовски вижда постановление на прокуратурата, подписано от прокурора Кирил Пейчинов (прокурорът, подписал и документи, с които на Илия Златанов е "върнато" злато - бел. ред.), според което на Ламбовски са предадени 550 хиляди евро. Това са парите, иззети при акцията от юли 2019 година срещу Явор Златанов, започнала след сигнал от баща му - Илия Златанов. Те са били в сейфа на Юлия Златанова.


Ламбовски, заедно с Димитър Попов, беше свидетел по делото срещу бившата съдийка Румяна Ченалова. През 2015 година Ламбовски получи охрана, след като на колата му беше поставена граната.


"Медиапул" пише, че Ламбовски е работил в Първа източна международна банка, известна като банката на СИК.


Кой е Младен Михалев - Маджо и какви връзки има с Борисов


Младен Михалев-Маджо е един от босовете на силовата групировка СИК.


"Капитал" припомни преди време част от неговата биография. Михалев е бивш борец от училището "Олимпийски надежди" - развъдник на спортните таланти на социалистическа България. Възпитаници на това училище са още Васил Илиев, застрелян през 1995 г., Илия Павлов, застрелян през 2003 г., Георги Илиев, убит през 2004, Красимир Маринов-Големия Маргин и Иво Карамански, убит през 1998 г..


През 1996 г. Маджо заедно с Венцеслав Стефанов и Румен Николов-Пашата основават фирмата "Интергруп енд партнърс", по-известна като финансовата структура на силовата групировка СИК. По-късно в дружеството влизат Красимир Маринов-Големия Маргин и покойните Дмитрий Минев-Димата Руснака, Милчо Бонев-Бай Миле и Стоил Славов-Телето. През 1997 г. държавата отказа да му даде лиценз за застраховане, въпреки че беше се прикрило под друго име - формално заради неясен произход на капитала, но реално заради скандалната репутация на акционерите.


Пашата пък е съдружник с Бойко Борисов в няколко фирми по времето, когато настоящият премиер се занимава с охранителен бизнес. Към момента, в който Борисов става главен секретар на МВР през 2001 година това са фирмите "Цебра ООД", "Интербулпред" и "Тео Интернасионал".


"Създадохме тези фирми, за да се подпомогне федерацията, но те не развиха никаква дейност и сега ще ги закрием. В тях назряха антагонистични отношения, дори не се намери човек да мине с един протокол за подпис, за да закрием", каза Борисов на пресконференция през 2001 година, когато влиза в МВР като главен секретар. Тогава "Капитал" пише, че Пашата и Борисов са поддържали добри отношения през годините.


По неофициална информация, те продължават и до днес.


След убийството на Милчо Бонев - Бай Миле (2004г.), Маджо напуска страната. През 2007-ма година той се яви в съда като свидетел по делото за убийството му.


В по-ранен репортаж на "Капитал" от края на 1995г., озаглавен - "SIC духна свещичка под звуците на роял" по повод рожден ден на групировката е описана следната история, в която герой е и Бойко Борисов:


"За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Въпреки надеждите на фотографите да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо той се оказа недостъпен. Очевидци твърдят, че Маджо не е пожелал да бъде сниман. Някои волно изтълкуваха това като жест към Красимир Маринов-Маргина, който прочете с микрофон в едната и папка в другата ръка семпло приветствие."Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (309)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 227 Неутрално

  Спрете да го почиствате, миризмата ще остане!

 2. 2 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2144 Весело

  "Тоя" е любимеца на шефа ви-Мавродиев.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 3. 3 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 174 Неутрално

  Мачкай, Христо! Зад Демократична България е истината и тя е по-силна от всички опорки, откровени лъжи и всички слуги на мафията, които се гърчат в един последен напън да удържат статуквото, за да не заминат в канала. Но водата вече е пусната и е въпрос на време държавата да се очисти от всички мутри, мекерета, калинки и агенти.

 4. 4 Профил на къдрав и сам се стриже
  къдрав и сам се стриже
  Рейтинг: 8 Неутрално
 5. 5 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3252 Неутрално  БЪЛГАРИЯ - на ОСЕМ ДЖУДЖЕТА


  Н А Р О Д Е

 6. 6 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1687 Весело

  "За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми..."

  Винаги си е бил услужлив човекът.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Интересно, на какво се надяват желаещите да направят от тази история кампания срещу Христо Иванов. Ако беше част някаква сделка, нямаше да го дебнат на улицата, за да го държат в течение. От разговорите в сикаджийското котило, което е родната люлка на ГЕРБ, за Христо Иванов няма да излезе нищо. Колкото повече се разрови работата, толкова по-вероятно да изплуват аферите на нови и нови юнаци с членска книжка на ГЕРБ.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на aes46676719
  aes46676719
  Рейтинг: 19 Неутрално

  "Тоя" е любимеца на шефа ви-Мавродиев.
  —цитат от коментар 2 на Николай Колев


  Мавродиев ли? Той пък за какво? И какво е това разследване за което говори Ламбовски по БТВ?

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 227 Неутрално

  Скривайте го и вадете Иван Костов!
  Имате 7-8 месеца до изборите, да го напудрите и подготвите.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 17. 17 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 861 Неутрално

  До коментар [#1] от "Leshper":

  Ще остане миризмата на фуражки. Елементарен милиционерски номер, приближаваш се към Христо Иванов, изпускаш името на Маджо, ни в клин, ни в ръкав, пуска се видеото и всички РПУ та скачат от радост , как са хванали Иванов да спи с Маджо и Пашата едновременно.
  Невероятно е как толкова елементарна провокация, може да разбуни духовете.
  Все пак, да припомним, че Тиквата е имал бизнес в общи структури с Пашата и бай Миле.
  Ама, за милиционерския електорат споменаването без контекст на името Маджо пред Иванов е равносилно на участие на Маджо в протестите .
  Нагледна картинка как се случват нещата в БГ, когато ги управляват прости милиционери и мутри.

 18. 18 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3015 Неутрално

  Пълното видео на Иванов - първият разговор е на около 10:40, а вторият малко след 14 минута:"

  А линк към пълното видео?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  Не е ли най-важният въпрос защо Маджо не е в затвора, а не кой какви бил казал във Фейсбук Лайв? За един супер Гешев питам

  Не ме търсете преди обяд
 21. 21 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  От новините на бТВ стана ясно, че ТОЯ е Стоян Мавродиев!
  И не е изненада, че Марводиев звъни на Маджо.

 22. 22 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  До коментар [#7] от "chepokalipsis":

  Има го отразено в 9:49 в новината "на живо", защо лъжете?

  Не ме търсете преди обяд
 23. 23 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 694 Неутрално

  " . . . но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата", написа Иванов."

  Всяка мутра е в непрекъснати контакти с други мутри. Ако трябва да знаем какво си говорят постоянно мутрите, трябва сигурно да се хвърлим под влака, че е допуснато изобщо да има мутри. А кой допуска да има мутри - мутрите в управлението на държавата допускат да има мутри. Просто е, защото при нас мутрите си имат държава!

 24. 24 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 694 Неутрално

  " . . . но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата", написа Иванов."

  Всяка мутра е в непрекъснати контакти с други мутри. Ако трябва да знаем какво си говорят постоянно мутрите, трябва сигурно да се хвърлим под влака, че е допуснато изобщо да има мутри. А кой допуска да има мутри - мутрите в управлението на държавата допускат да има мутри. Просто е, защото при нас мутрите си имат държава!

 25. 25 Профил на hos13675059
  hos13675059
  Рейтинг: Неутрално

  Спрете да го почиствате, миризмата ще остане!
  —цитат от коментар 1 на Leshper


  може би е време да си смениш памперса?

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3156 Любопитно

  Толкова зле скалъпена милиционерска постановка....

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7342 Неутрално

  Милиционерите друго не могат, освен милиционерски номера.

 30. 30 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7342 Неутрално

  Милиционерите друго не могат, освен милиционерски номера.

 31. 31 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  От новините на бТВ стана ясно, че ТОЯ е Стоян Мавродиев!И не е изненада, че Марводиев звъни на Маджо.
  —цитат от коментар 21 на Наблюдател


  ПРОКУРАТУРАТА: СТОЯН МАВРОДИЕВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПАРИЧНАТА И КРЕДИТНАТА СИСТЕМА
  https://bivol.bg/mavrodiev-crime.html

 32. 32 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  От новините на бТВ стана ясно, че ТОЯ е Стоян Мавродиев!И не е изненада, че Марводиев звъни на Маджо.
  —цитат от коментар 21 на Наблюдател


  ПРОКУРАТУРАТА: СТОЯН МАВРОДИЕВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПАРИЧНАТА И КРЕДИТНАТА СИСТЕМА
  https://bivol.bg/mavrodiev-crime.html

 33. 33 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 500 Неутрално

  Нелеп опит за компромат

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  2012: ШЕФЪТ НА КФН МИСТЕРИОЗНО ЗАБОГАТЯЛ С БЛИЗО 100 000 ЕВРО ЗА ГОДИНА
  https://bivol.bg/mavrodiev-deklaracia.html
  Стоян Мавродиев е погасил през 2011 г. ипотечен кредит от 197 100 евро, сочи имотната му декларация за 2011 г., подадена през 2012.
  В същото време депозитът му в банка се е увеличил. През 2010 г. той е имал 14 734 евро на влог, а през 2011 г. – 24 341 евро.

 36. 36 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  Стоян Мавродиев се е обаждал на Маджо, във връзка със случая Осемте джуджета.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 410 Неутрално

  До коментар [#21] от "Наблюдател":

  опять обосрались товарищ гоцев.
  товарищ михалев будеть востановить
  поражении вашего имиджа. разиаш ли.

 39. 39 Профил на aes46676719
  aes46676719
  Рейтинг: 19 Неутрално

  До коментар [#36] от "plynii":

  Егати бумеранга!

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2155 Неутрално

  Стари ченгесаски номера , тип компромати на всички неудобни на партията и ДС.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43 Профил на hos13675059
  hos13675059
  Рейтинг: Неутрално

  От новините на бТВ стана ясно, че ТОЯ е Стоян Мавродиев!И не е изненада, че Марводиев звъни на Маджо.
  —цитат от коментар 21 на Наблюдател


  тоест отново човек на Борисов?

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  От новините на бТВ стана ясно, че ТОЯ е Стоян Мавродиев!И не е изненада, че Марводиев звъни на Маджо.
  —цитат от коментар 21 на Наблюдател


  Биволъ: На 4.8.2006 шефът на КФН Стоян Мавродиев купува от сикаджийския бос Румен Гоцов Николов - Пашата апартамент от 173 кв.м. в София. Мавродиев твърди, че не познавал Пашата и купил апартамента чрез агенция.
  https://www.facebook.com/bivolnews/photos/a.179783075406816/842757489109368

 46. 46 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Видях някакво видео, човека изглеждаше преследван от някакъв навлек, който искаше да го вкара в някаква схема и като че ли успя донякъде.
  Бил си министър при Борисов, познаваш схемите и влизаш като някакъв аматьор, защото си искал да услужиш.
  Не ставаш за политик човече винаги ще обслужваш нечии схеми дори без да знаеш.

 47. 47 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  Хора на ГЕРеБъ се обаждат на Маджо. Бай х*й трябва да подаде веднага оставка.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  Как кой — някой боклук и мошеник като Мавродиев. Но манипулаторите няма да свързват него с Маджо, защото той е човек на Бойко, а пък знаем, че Бойко няма нищо общо със СИК (ама нищо общо!!!), а ще го свързват Христо Иванов, и ще го повтарят това, докато добие истинност.

 50. 50 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  Как кой — някой боклук и мошеник като Мавродиев. Но манипулаторите няма да свързват него с Маджо, защото той е човек на Бойко, а пък знаем, че Бойко няма нищо общо със СИК (ама нищо общо!!!), а ще го свързват Христо Иванов, и ще го повтарят това, докато добие истинност.

 51. 51 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 448 Неутрално

  Този запис нищо не значи.
  И да имат запис, който всъщност значи нещо, ще бледнее пред бележката на Божков, с която доказа, че е бил изнудван от ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, и за която Домусчиев си призна.
  И да е човек на Маждо, Баджо или сатаната Христо Иванов, пак ще си искаме оставка. ГЕРБ не разбраха ли, че не простираме за един човек, или за една партия, или за няколко човека. Простираме за това най-големите престъпници в новата история на България да се разкарат. Толкова. Не ме интересува Христо Иванов, или Радев, или който и да било. Махайте се. И сатаната да дойде, пак ще е около милион пъти по-добре от гербаджиите.

 52. 52 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 867 Неутрално

  Защо ни баламосвате, ако искате да сте коректни, поне да бяхте казали кой е "тоя". След като са решили да го крият - тяхна си работа. Няма от кого да го пазят, след като вече Маджо знае кой му се е обадил. Но ако толкова го крият, значи сигурно е Атанасов? Ами да, точно Атанасов е бил на много висок пост в службите за сигурност, когато в държавата властваха ВИС, СИК, МИК и други такива.

 53. 53 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 602 Неутрално

  До коментар [#22] от "tulup":

  Едно е статия, друго е ей така между другото (при това отново със закъснение).

 54. 54 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 550 Неутрално

  До коментар [#33] от "neut":

  Нелеп опит за компромат
  .............
  Така си е.
  Ама е далече зад класиката " преразказ по снимка /на шкафче с евра /".
  Не само вие ги можете компроматите.

 55. 55 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Знае се кой се е обадил! Знае се защо Бойкикиев така панически ги прекъсна и си показа микрофона! Прокопи е човека , кйто е разговарял за разпределението на баницата с Маджо и обещания пост на Бойкикиев!
  —цитат от коментар 11 на ne_Prokop_sanik


  Абе, откога плашите хората с бившия съдружник на настоящия премиер. Каквото важи за някакъв, който е срещнал Христо на улицата, 1000 пъти за министър-председателя важи 1000 пъти по толкова.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 227 Неутрално

  "реакцията ми е изглеждала заговорническа, но беше провокирана от това, че това е човек, изложен на риск"

  Значи човека е изложен на риск, но ти не говори с него после.
  Предпази го от страшните фейсбук зрители и изчезна да възстановяваш щетите.
  Как не ти стана любопитно, кой е тоя аджеба дето е знъннал на Маджо, какво е искал?
  Не изглеждахте като хора които се виждат за втори път, сякаш сте по-близки отколкото казваш.

 60. 60 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1413 Неутрално

  Дневник, отговорите на въпросите винаги са в ПИК, при нИдялкУ. 😂😂
  Ето, още в заглавието:


  "Валери Симеонов пред ПИК: Записът на Христо Иванов тотално променя всичко.
  Президентът трябва да даде обяснение. Да не би "Маджо вика Румен" вече да означава, че вика Румен Радев..."

  😂😂😂

 61. 61 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  Връзката на ГЕРеБъ със СИК е разкрита. Оставка!

 62. 62 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3539 Неутрално

  Герболяка пак налапа кукичката до макарата.

  Много лесно се лъжете беееееее...

  Ама щом вече 15 години Вервате на бате Бойко... ☠️☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 63. 63 Профил на alvaro22
  alvaro22
  Рейтинг: 221 Неутрално

  "Медиапул" пише, че Ламбовски е работил в Първа източна международна банка, известна като банката на СИК.

  не е нужно да цитирате медиапуул, може да прочетете собствените си архиви
  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2001/06/02/209097_polet_nad_carskoto_gnezdo/?device_view=full

  Димитър Минков Ламбовски е една от най-спорните фигури, попаднали на първо място в листите на царя. За него определението “сикаджия” просто няма как да бъде избягнато. Димитър Ламбовски има незавидна бизнесбиография въпреки 32-те си години. Името му винаги е вървяло успоредно с това на хора от най-близкото обкръжение на бившата застрахователна компания СИК. Неговият бизнес път започва малко преди Първа източна международна банка да бъде купена от Младен Михалев-Маджо и компания. От регистрите на фирмите, в които е участвал, се вижда, че е стартирал като бизнеспартньор на Петър Ненков. Той беше в управителния съвет на Първа източна международна банка заедно с Ламбовски през 1993 г. Двамата участват и във фирма “Тераинвест” АД с няколко тогавашни синдикални лидери от КНСБ . По-късно Петър Ненков замина за Москва, а през 1995 г. загина при доста странна автомобилна катастрофа в руската столица. Дори и след смъртта за Ненков се носеха легенди, а името му беше забъркано с пране на пари от Първа московска банка и изчезнали тирове с цигари. След оттеглянето на Ненков от ПИМБ Ламбовски остава в управата й до края на 1999 г. Той е в управителния съвет заедно с тогавашния акционер в Интергруп и СИК Венцислав Стефанов. Димитър Ламбовски е и в управата на футболен клуб “Славия”, където акционер е небезизвестният Младен Михалев - Маджо. Ламбовски е прокурист на фирма “Интергруп - България” заедно със Стефан Николов. Последният стана популярен през 1995 г., когато СИК сложиха ръка на сините будки по спирките на столицата и се опитаха да поставят под контрол продавачите на вестници. “Интергруп - България” и “Интергруп енд партнерс”, където до 1999 личаха имената на Михалев, Красимир Маринов - Големия Маргин, Румен Николов-Пашата и всички останали членове на силовата застрахователна компания СИК са регистрирани на един и същи адрес в кв. “Витоша”, ул. 433 № 10. Шеф и на двете фирми е Таня Кукинска. От друга страна, Ламбовски е съдружник с ПИМБ в “Лизингова компания” АД.
  Другата емблематична фигура, с която е свързан Димитър Ламбовски, е Мартин Макариев, който също минава за сикаджия. От 1992 г. насам двамата неизменно вървят заедно и в ПИМБ, и в други фирми, като последно Макариев влезе в съвета на директорите на приватизираната фирма “Химко”, заедно с убития няколко месеца след това Димитър Дацов. Твърди се, че Макариев е поставил Димитър Ламбовски за шеф на смесеното българо-австрийско дружество “Мессер Химко Газ”, длъжност, с която той май се гордее. “По тази логика може би аз по-скоро съм човек на Газпром и на Рем Вяхирев, защото дружеството, на което съм управител, миналата година е преработило природен газ за 40 млн. долара”, казва Ламбовски пред в. “Труд” в отговор на обвиненията, че е човек на СИК.

 64. 64 Профил на къдрав и сам се стриже
  къдрав и сам се стриже
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Иванов излезна голям лешпер. Как може да говори с тази мутра Ламбовски.
  —цитат от коментар 44 на Vlado


  непонятно е на база какво го превъзнасяХте

 65. 65 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Задачата е да се пришият Бойковите дружки на Хр.Иванов,ама никой не може да избяга от миналото си.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 66. 66 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не знам дали трябва да се говори прекалено много за случая, и дали има необходимост от такива статии, защото гербавите дебили целят точно това: каквото и да им кажеш, те ще повтарят едно и също. Подобни статии само им дават мегдан да си повтарят лъжите.

  Но в контекста на току-що излъченото по БТВ, се разбира каква е всъщност репликата. Разбира се, трябва да направим уточнението, че няма интелигентен човек, който с чисто сърце да твърди, че известните реплики на Ламбовски досега издават някаква връзка между Христо и Маджо. Даже напротив - репликите всъщност говореха за това, че Маджо е някакъв проблем за нещо. Така се и оказа.

  Оказа се, че Христо работи с Ламбовски, или поне е наясно, по материал за разследване срещу Мавродиев. Мавродиев се е обадил за помощ на Маджо, с цел да спре свидетелстването на Ламбовски, понеже Ламбовски е близък на Маджо. Така Ламбовки обяснява защо не е бил откриваем в последните дни.

  Репликите касаят разследването срещу Мавродиев. Каква точно роля има Ламбовски в него, предстои да видим. При всички положения, не се вижда нищо в случая, което да компрометира Христо по някакъв начин. Ако някой вижда нещо такова, да каже какво е то.

 67. 67 Профил на Leshper
  Leshper
  Рейтинг: 227 Неутрално

  До коментар [#1] от "Leshper":Ще остане миризмата на фуражки. Елементарен милиционерски номер, приближаваш се към Христо Иванов, изпускаш името на Маджо, ни в клин, ни в ръкав, пуска се видеото и всички РПУ та скачат от радост , как са хванали Иванов да спи с Маджо и Пашата едновременно.Невероятно е как толкова елементарна провокация, може да разбуни духовете.Все пак, да припомним, че Тиквата е имал бизнес в общи структури с Пашата и бай Миле.Ама, за милиционерския електорат споменаването без контекст на името Маджо пред Иванов е равносилно на участие на Маджо в протестите .Нагледна картинка как се случват нещата в БГ, когато ги управляват прости милиционери и мутри.
  —цитат от коментар 17 на SSS


  Прощавам ти простотиите които си нахвърлял, само ако си признаеш, че не си просто симпатизант, а активист.
  Ако прехраната ти зависи от това дали Христо Иванов ще бъде в следващото управление, тогава няма проблем.
  Стискам палци, успех с нелеката задача.

 68. 68 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Иванов излезна голям лешпер. Как може да говори с тази мутра Ламбовски.
  —цитат от коментар 44 на Vlado


  Използват Ламбовски за нещо като "вътрешен" свидетел още от третата серия на "Осемте джуджета". Трябва, обаче, да си дадат сметка, че фамилиарниченето с такива хора може да донесе само неприятности и да им поставят предврително границата.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1089 Неутрално

  Агенция "ПИГъ" яко се е настървила да "свърже" Христо Иванов с Маджо. Ама то обратното бе, ПИГъ. Баш баканина е стар колега на Маджо. Поредна посредствена комедия за хора с интелект на амеби.

 71. 71 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 174 Неутрално

  Иванов излезна голям лешпер. Как може да говори с тази мутра Ламбовски.
  —цитат от коментар 44 на Vlado


  Христо Иванов говори със всички, които го заговорят по протестите. Говори със всякакви хора. Христо говори с Ламбовски на улицата, защото той отива там. Лайв. Няма скрито покрито, няма разговори по офисите, няма нищо, абсолютно нищо скрито.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  всички, които чакахме поредния спасител в лицето на Христо Иванов.
  —цитат от коментар 58 на polivanov


  Ба ха ха. Ти какво си чакал точно от Христо, като сипеш помия по него от ден първи.

  Тука всичките герболя са все разочаровани потенциални гласоподаватели на ДБ... Просто част от долната им игра.

  Страшни хора, загърбили всякакво достойнство.

 74. 74 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1630 Неутрално

  Толкова са омазани герболяка с лай.. извинете кал, че даже когато се опитват да направят компромат им се получава обратното. Пак беше припомнено мутренското сикаджийско минало на Борисов, а както и днес стана ясно, друг свиден герберски кадър Стоян мавродиев и той е замесен.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 76. 76 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1518 Любопитно

  Ах, колко хубаво и напоително е описана случка от края на 1995 г. в репортаж на "Капитал"! Направо се възмутих безкрайно! А как се разчувствах, когато видях как благо са си общували Иван Костов и Маджо през годините! Вярно, първо е имало едно спречкване: „Скандално! Очевидец видял голям сблъсък между Иван Костов и Маджо в Златни пясъци“ - http://www.bnews.bg/article/195204 - от 17 август 2015 г., ама после те са се сдобрили и ето, хоп: „Маджо, любимец на Иван Костов и Таки- новите властелини на Ривиерата в Слънчев бряг“ - https://uniconbg.com/post/6123-madjo-liubimec-na-ivan-kostov-i-taki-novite-vlastelini-na-rivierata-v-slunchev-briag.html - от „20 Dec 2017“, само след две годинки сдобрявания! Ето, какъв пример, какво благородство, какви чудесни взаимоотношения! А Христо Иванов от какво толкова се безпокои? Нали няма нищо нередно? Или тоя Ламбовски е нарочно пратен да тормози бъдещия премиер? Кой ще ни каже?

 77. 77 Профил на BezEmotsia
  BezEmotsia
  Рейтинг: 616 Любопитно

  Докато е лайф не може да си говорят, но после, зад кулисите няма проблем. Така се бори задкулисието - като се избутва извън камерите. Гарантирано от Христо Иванов!

 78. 78 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2556 Неутрално

  Така си и мислих. Човекът "който се е обадил на Маджо" се оказал наш Стоян Мавродиев, вторият по разпознаваемост човек в партията. Предупредих, че от ровене в сикаджийско котило освен някой гербаджия, друго няма да излезе, а то излезе направо цял Брендо. За незапознатите, самата партия ГЕРБ е нещо като АДСИЦ за стопанисване, по-точно доене на държавата, в който АДСИЦ акциите се държат от Брендо, Таки, Златко Баретата, Маджо, Румен Гайтански, Пещаците, братя Галеви и тем подобни. Доган също е вътре, но е миноритарка.

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 79. 79 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2388 Неутрално

  Буквално 24 часа ви трябваха, за да напишете нещо по темата...
  —цитат от коментар 7 на chepokalipsis


  Може би са искали да проучат информацията. Без проучване е лесно, тук се срещат даже коментатори, които съобщават за статии в ПИК, които все още не са били публикувани.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2992 Неутрално

  Добре, защо при това положение Хр. Иванов не отговори човешки на въпросите във фейсбук, а ги трие и забранява достъпа на тези, които му ги задават?
  Ако нямаш какво да криеш просто отговаряш искрено откъде познаваш този човек и за какво е ставало дума за да спреш спекулациите.
  Няма нужда от цели статии от рода "ама Борисов бие негрите!", защото в случая не става дума за Борисов.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Ако някой е изложен на риск, ще ходи ли на протест?
  Веднъж помогнах на Костов и година по-късно Костов ме принуди да се махна от България,
  всички мои усилия да потърся отговорност от Костов, бяха спрени от правителството на царя, от станишев и от Христо Иванов като министър на ГЕРБ. Вече има давност и не мога да търся отговорност, а и не ми трябва ....
  Няма да гласувам за ГЕРБ, ДПС или Радев!

 84. 84 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1698 Неутрално

  Предсатвям си ако някой беше казал на Борисов, че “тоя се е обадил на Маджо” какво щеше да поше Дневник. Възниква въпроса това журналистка ли е или манипулация!?

 85. 85 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Добре, защо при това положение Хр. Иванов не отговори човешки на въпросите във фейсбук, а ги трие и забранява достъпа на тези, които му ги задават?
  —цитат от коментар 81 на pamela


  А ти що лъжеш, че го прави?

 86. 86 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1308 Неутрално

  До коментар [#53] от "chepokalipsis":

  В първия ви коментар пише "нещо". Нещо има, значи лъжете

  Не ме търсете преди обяд
 87. 87 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3932 Неутрално

  Голяма издънка се оказа този Ламбовски, кошеверски свидетеля, много пробит и явно много експлоатиран от кой ли не...
  Жалка история...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 88. 88 Профил на BLM
  BLM
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#81] от "pamela":

  Ти пияна ли си неска? Христо още сутринта постна във ФБ разяснение, не че трябваше де. Вие, последователите на Недялко, не отбирате от никакви факти.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 988 Неутрално

  Някой каза, че: нямат нищо срещу Иванов и гледат всячески да го злепоставят! Те че нямат нямат, но досега! Сега в библиотекарския, данс-манс, шиши-миши, хидро-мидро с кремълска подкрепа няма начин да не са му спретнали поне няколко досиета с различни версии! Те това го могат тъпите мутро-милиционери, освен да лъжат и крадат! Даже могат да го обвинят и за провала на руската космическа програма и колапса на "икономиката" им!

  Имало едно време ссср...
 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 94 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3539 Неутрално

  Я да припомним за късопаметните кой всъщност е Младен Михамев-Маджо и дали има някаква връзка между него и "евроатлантика" от Банкя:

  "Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора.

  Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България."

  Майчице мила, ама туй нящо вярно ли е?!

  http://glasove.com/categories/na-fokus/news/vasil-kostov-bojko-borisov-prenasyashe-kaptagon-za-turciya?page=2

  Оййй, вай-воооой, както викаме по Израелско...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3539 Неутрално

  До коментар [#70] от "Индиана":

  "Баш баканина е стар колега на Маджо."

  По-скоро негов подчинен. ;)

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 98. 98 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4884 Любопитно

  А защо г-н Христо Иванов е със заключен за коментари профил във Фейсбук, освен за неговите приятели? Аз не го познавам и няма да го добавя за приятел, за да се надявам да мога да му коментирам на публикациите. Нали е явна публична личност, за какво профилира кой може да пише на стената му?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 99. 99 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 602 Неутрално

  До коментар [#53] от "chepokalipsis":В първия ви коментар пише "нещо". Нещо има, значи лъжете
  —цитат от коментар 86 на tulup


  Това, че не следя всяка "мини" статия, не означава, че лъжа, просто самото отразяване на "лайф" е безсмислено, заглавията се сменят през час и повечето коментари не са релевантни, защото почти никой не чете нещо различно, освен заглавието.

  Дневник просто удобни изчака бай Ристо да си напише отговора във ФБ и като видяха, че той не го подмина, тогава и те го вкл., ако той не беше дал отговор, дневник нямаше и 1 дума да напише.

 100. 100 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ах горкия, толкова умен и толкова красив, а вие да не го виждате и да си позволявате да коментирате нещо което Той не смята, че седи на дневният Му (или на Шефа Му) ред. Дет се викаше едно време: Той е прав дори когато съгреши … ако има кой да разбере таз ирония, ще е добре :-)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK