Прокуратурата ще пита Борисов за гостите му, а за банкноти и кюлчета ще проверява дали са истински

Според анализ на "Биволъ" този кадър е от 4 януари 2019г. и данните кога е правен не са променяни.

© Биволъ

Според анализ на "Биволъ" този кадър е от 4 януари 2019г. и данните кога е правен не са променяни.Около 180 души са минали между 2017 и 2019 г. през правителствената вила "Секвоя" в квартал "Бояна", в която живее премиерът Бойко Борисов. Сред хората, влизали през този период, са служители на охраната, техническата поддръжка, хигиенисти и други, а прокуратурата разполага със списък на всички имена, предоставен от Националната служба за охрана (НСО), но не всички ще бъдат разпитани по разследването, което започна по случая. "Ще очертаем кръга на свидетелите, след като експертите ни кажат кога са направени снимките [от спалнята на Борисов]", казва в интервю пред "24 часа" един от прокурорите по разследването - Боряна Бецова от Софийската градска прокуратура.


Проверката започна, след като през юли изтече първо един аудиозапис, а в следващите дни - и няколко снимки от спалнята на премиера. Снимките показваха основно нощно шкафче с пистолет отгоре, вътре банкноти по 500 евро, а на един от кадрите в него се виждаха и кюлчета. По-късно анонимно до медиите бе изпратено и видео от спалнята и още общо четири записа с глас като на Борисов. За разговорите досега няма официална информация, че са записвани също във вила "Секвоя". Няма потвърждение и, че всички записи и снимки са правени от един и същи човек и са изпращани от един и същи човек.


Досега прокуратурата не беше коментирала разследването, освен че такова се води, няма и информация дали всички записи са присъединени в тази проверка. От интервюто на Бецова се разбира, че тя е само за автентичност на снимките и кой ги е правил, но не и за записите и съдържанието на разговорите. Тя обяснява още, че ще трябва да се установи и дали кюлчетата и банкнотите, които се виждат на снимките, са истински, но не е коментирано ще се изяснява ли произходът им, ако това е така. Не става ясно и дали такива предмети изобщо са били иззети и дали прокуратурата вече е влизала във вила "Секвоя".


Какво проверява и не проверява прокуратурата
От интервюто с Бецова се разбира, че за прокуратурата най-важни по случая са въпросите в кой период са били правени снимките и дали те са автентични, а на второ място стои въпросът кой ги е направил.


По думите й, разследването е образувано на 29 юли (снимките бяха разпространени на 17 юни) и се води за това, че без надлежно разрешително е използвано специално техническо средство за събиране на информация (чл. 339А, ал. 1 от НК). Разследването обаче нямало да се ограничи само и единствено в рамките на този текст от закона, а ще бъдат изяснявани всички въпроси и обстоятелства - например кога са направени снимките и записите, истински ли са и т.н., казва прокурор Бецова.


"Първият е дали снимките са истински, което е задача на техническата експертиза. Тя трябва да установи дали публикуваните фотоси са автентични. Надявам се експертите да кажат кога са направени и дали датите може да бъдат манипулирани, което е изключително важно за разследването", посочва в интервюто пред "24 часа" разследващият прокурор.


По думите й, вторият важен за разследващите въпрос е, ако снимките са истински, кой ги е направил. "Ние няма да призоваваме хората на разпит хаотично, а ще изчакаме експертизата, която евентуално ще посочи датите, на които са направени снимките, за да може да очертаем кръга на хората за призоваване. Ще се водят разпити и за това спазван ли е определеният ред за охрана и достъп в обекта", добави още тя.


Премиерът Бойко Борисов ще трябва да даде показания

"Тримата прокурори (които работят по досъдебното производство - бел. ред.) сме единодушни, че той трябва да бъде разпитан след събирането на множество доказателства, за да може при задаването на въпросите да сме стъпили на някаква база, най-малкото на експертизата, да очертаем времето и да бъдем по-конкретни", казва Бецова в отговор на въпрос кога се очаква да бъде разпитан самият Борисов.


На въпрос как може да се установи дали парите и златото в шкафчето са истински, Бецова обяснява, че по принцип това се установява с експертиза. За нея обаче е необходимо разследващите и експертите физически да разполагат с тези банкноти и кюлчета злато, за да бъдат предоставени за анализ.


"Длъжни сме да съберем доказателствата по определения от закона ред. За да инкриминираме банкнотите и кюлчетата, трябва да сме категорични, че банкнотите са истински, а кюлчетата са от благороден метал. Трябва да кажем колко са. Във всички случаи те трябва да бъдат предоставени физически на експерта, за да даде заключение", посочва Бецова.


От отговора й обаче не се разбира дали такива въобще са иззети, дали ще бъдат физически предоставени на експертите и ако все още не са потърсени - каква е причината за това.


"Само по снимка вещото лице нищо не може да направи - нито да установи дали купюрите са истински, нито златото (или колко грама и карата е). Нито един съд няма да погледне сериозно, ако се явим пред него и обявим, че инкриминираме пари и кюлчета злато, за които не знаем дали са истински", обяснява прокурор Бецова.


По случая вече е разпитан и бившият шеф на НСО ген. Красимир Станчев. Бецова посочва, че той е бил доста лаконичен, но е уверил, че ще съдейства на разследващите. Тя не даде информация за показанията му.
Случаят с разпространените снимки стана повод за поредните критики и атаки към службата за охрана, а паралелно с прокурорската проверка в НСО започна вътрешна проверка.


Неофициално разследващи твърдят, че при проверката не са открити данни за нередности или нарушения по отношение на сигурността на Борисов.

От НСО казаха в сряда (19 август) за "Дневник", че са приключили проверката и са предоставили материалите на прокуратурата.

От интервюто с прокурор Бецова не се разбира кога се очаква да бъдат готови експертизите за автентичност. (Какво показваха данните на фотографиите от спалнята на премиера според анализ на "Биволъ" и "Е-вестник" четете тук )


Според анализ на "Биволъ" този кадър е от 4 януари 2019 г. - 16:25 часа като данните са били променяни, за да показват 9 март 2014 г. Има още три снимки от тази дата - на общ кадър на спалнята и два едри на чекмеджето.

© Биволъ

Според анализ на "Биволъ" този кадър е от 4 януари 2019 г. - 16:25 часа като данните са били променяни, за да показват 9 март 2014 г. Има още три снимки от тази дата - на общ кадър на спалнята и два едри на чекмеджето.


На една от разпространените в края на юли снимки се виждаше и спящ на спалня мъж, а самият Борисов потвърди, че това е той. Разпространяването на снимките стана повод министър-председателят да даде извънреден брифинг с цялото ръководство на ГЕРБ зад гърба си, на който обяви, че го атакуват с компромат, направен като по учебник на КГБ. Все пак премиерът тогава потвърди, че снимките са от интериора в "Бояна", и предположи заради вида на мокета, че компроматът е отпреди година - по време на подготовката на европейските избори и обяви, че се е срещал там и със съпартийци. Записите той определи като манипулирани.


Евродепутатът Елена Йончева обаче обяви, че експертиза в американска лаборатория на първия разпространен запис (в който се чува, че Борисо заплашва че ще "изгори" и Йончева) е показала, че гласът е на Борисов и че обмисля да подаде сигнал в белгийската полиция. Друга експертиза, поръчана от сайта "Биволъ", показа, че записът не е манипулиран или подправен.


Какво си призна Борисов за снимките досега - тук
Как премиерът бе атакуван и с видеокадри от спалнята - тук

Коментари (245)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  Втора новина за деня, след тази за шефа на БЕХ, която навява едни и същи мисли.

 2. 2 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1751 Неутрално

  Покъртително!
  Чак сега ли изникна този въпрос? Тези къде живеят?

 3. 3 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 943 Весело

  ЕЕЕЕЕЕ
  ДОЖИВЯХМЕ!

  В Русия съм! В Русия съм!
 4. 4 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 421 Неутрално

  Фалшиви са - и банкнотите, и кюлчетата. А гласът е на Ненчо. Вождът е чист. Амин!

 5. 5 Профил на Rumen
  Rumen
  Рейтинг: 8 Весело

  И той ще каже - мои са:)

 6. 6 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 221 Неутрално
 7. 7 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 943 Весело

  До коментар [#2] от "ju.li":

  "Покъртително!
  Чак сега ли изникна този въпрос? Тези къде живеят?"

  Чак сега разбрайа, че този въпрос няма да отшуми и да се забрави, затова сега!

  В Русия съм! В Русия съм!
 8. 8 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4410 Весело

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  Тия са такива клоуни, направо неописуеми, Прокуратурата се сетила да пита....

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 9. 10 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 943 Любопитно

  Аз имам и още един въпрос:
  ГОРАНОВ ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА?

  В Русия съм! В Русия съм!
 10. 11 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2367 Неутрално

  ще трябва да се установи и дали кюлчетата и банкнотите, които се виждат на снимките, са истински,
  ▪️▪️▪️▪️▪️

  😸😸 нямам думи:))) В прокуратурата всички ли са клоуни или още има няколко прокурори?

  "Чуждестранен агент"
 11. 12 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#8] от "padrino":

  Мани мани... Явно за всеки гаф трябва да ги ПОБУТВАМЕ... с яйца и с домати

 12. 13 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Весело

  До коментар [#10] от "Веселин Дечев":


  Е ти пък сега много поташ😂

 13. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 14. 16 Профил на und16569194
  und16569194
  Рейтинг: 53 Любопитно

  Еееееееееее тези се събудиха

 15. 17 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 300 Любопитно

  На всички е ясно, че проверката се прави ,за да заметат случая и да оневинят Тиквата иначе защо чак след месец са започнали да работят по "случая".

 16. 18 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Любопитно

  Май някои органи започват да се усещат?... или бъркам

 17. 19 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4410 Весело

  Е сега ако излязат и със становище, че са истински, то тогава е ясно, че Бойко го сготвиха по поръчка. Ама само той клетия не разбира КОЙ го готви 😂😂😂

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 18. 20 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Как така ще бъдат предоставени физически? Те там ли са си още?

  Не ме търсете преди обяд
 19. 21 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2049 Весело

  Приказката за добрата ламя Спаска.

  Ламята Спаска срещнала вълка и му рекла:
  - Утре идваш при мен да те изядя!
  И той хукал да се сбогува с вълчицата и вълчетата.
  После мечката, после лисицата. Накрая същото и със заю.
  Заекът попитал:
  - А може ли да не дойда!?
  Ламята Спаска:
  - Ами може!

 20. 22 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1504 Неутрално

  Явно усещат, че номерът с конституцията нема да мине и са решили да пускат по малко инфо покрай снимките. За изпущане на парата. Докато ББ е на власт няма да се стигне до истината - реални ли са снимките...

 21. 23 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  До коментар [#1] от "3biri":

  Да, ДПС започват любимата на ДС акция "снишаване". Ще чакат бурята да отмине и да видят към кой нов преносител да се прикачат

  Не ме търсете преди обяд
 22. 24 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  Макар и с известно закъснение това е правилният подход! А и за президентските хора и намерените документи трябва да се разследва!

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 23. 25 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  Е как ще проверят дали са истински - ще му ги изземат? Ако са били истински, те отдавна не са в страната...

  Нещо за записите с "гласа, подобен на този на Борисов"?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 24. 26 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2222 Неутрално

  Бееееееееееееецова :))

 25. 27 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Тези снимки и записи ги пускат същите хора които са зад Гешев, за да покажат на Борисов че няма мърдане. Явно той е взел да се огъва защото влиза в различна от любимата му роля на жертва, и сега Гешев му извива ръката.

 26. 28 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  До коментар [#27] от "Noname":

  "Тези снимки и записи ги пускат същите хора които са зад Гешев, за да покажат на Борисов че няма мърдане."

  Естествено, и той го знае.

  Глупостите за "Радев с дрона" издаваха единствено смъртната паника, която го беше обзела, когато се появиха първите снимки.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 27. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 30 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2905 Неутрално

  До коментар [#16] от "und16569194":

  Кой се е събудил? Прокуратурата в лицето на Боряна Бецова? :)))

  https://www.mediapool.bg/blagodarya-vi-prokuror-betsova-news242541.html

  Бивш tww09306483.
 29. 31 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2705 Неутрално

  Борисов ще отрече всичко и толкоз.
  Записите нямат никаква тежест пред съда.

 30. 32 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Колко тъп цървул трябва да си , за да имаш в брой толкова пара.

 31. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 34 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2222 Неутрално

  До коментар [#32] от "unp44546507":

  И тъп ,и цървул ........но МУТРЕНСКИ !

 33. 35 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  До коментар [#1] от "3biri":Да, ДПС започват любимата на ДС акция "снишаване". Ще чакат бурята да отмине и да видят към кой нов преносител да се прикачат
  —цитат от коментар 23 на tulup


  Тактиката на коронавируса! Изсмукаха едни 50 милиона за студен резерв. Подариха им едно пристанище, барабар с плажа и пътя. Разфасоваха и разпрадоха за стотици милиони евро Булгартабак. Сложиха свой човек начело на прокуратурата... Време е да зарежат гербавия носител и да се прехвърлят на друг. Каскетът ще им гарантира успешното оцеляване.

 34. 36 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  До коментар [#32] от "unp44546507":

  “Колко тъп цървул трябва да си , за да имаш в брой толкова пара.”

  Зависи.

  Нормалният човек рядко държи в себе си повече от стотина лева/евро в брой, но ако се боиш от сянката си, ако си готов всеки миг да духнеш нанякъде, без да се връщаш повече от страх за живота или свободата си, половин-един милион в брой и пищов в джоба може да се окажат полезен survival kit.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 37 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#3] от "Веселин Дечев":
  "ЕЕЕЕЕЕ . . . ДОЖИВЯХМЕ!"

  А аз защо ли си мисля, че нищо не сме доживели. И че точно това, с тази прокуратура, никога няма да го доживеем!

 36. 38 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 835 Неутрално

  От тази трънка/прокуратурата/ заек няма да изскочи. Нека прокурорите си задат основен въпрос - ако снимките са автентични и записите също/което е вън от всякакво съмнение/ ще попит ли, ама тихо , без да го тревожат, откъде тия мангизи у държавен служител със скромна по-размери заплата?
  А, курвите, които влизат дали се подписват и ходят с баджове из резиденцията...?
  Няма смисъл от разследване, от гузната теляшка физиономия на пожарникаря ще си отговорите за всичко.
  Баце е най-добрият модел на комунистическата партия - с ниско въздушно съпротивление, много екстри - кара с 200 без да харчи хич, краде къде и каквото зърне, храни се много и е безумно тъп, но хитър.

 37. 39 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#10] от "Веселин Дечев":
  "Аз имам и още един въпрос: ГОРАНОВ ЗАЩО ОЩЕ Е НА СВОБОДА?"

  Виж . . . това вече е умен въпрос!

 38. 40 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  Ние ли сме олигофрени или тия от прокуратурата?!И си мисля, че щом още не сме им счупили тиквите, сигурно сме ние!
  —цитат от коментар 33 на Косьо Генчев


  не сте. Вие сте умни красиви, ако зависеще от вас, щяхте да съдите хорарта по снимки и доноси.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 39. 41 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 421 Неутрално

  До коментар [#10] от "Веселин Дечев":

  За да консултира закъсали бизнесмени. Без негова помощ МФ и Парламент няма осигурят спокойствие и защита. Както знаем, той умее да инструктира добре разни девойки.

 40. 42 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Весело

  Как така ще бъдат предоставени физически? Те там ли са си още?
  —цитат от коментар 20 на tulup


  Ми ти да не мислиш, че тия милиони, които Баце раздава с биене до синьо в гърдите и дуднене "АЗ!", "АЗ!", та "АЗ!" , са Му от чекмеджето?

 41. 43 Профил на kkl38598034
  kkl38598034
  Рейтинг: 78 Неутрално

  Ама хубаво ама защо ще стои на свобода. Айде като Баневи - в ареста пък да чака да го разследва Гешев, както всички останали.

 42. 44 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1657 Неутрално

  За своята собствена сигурност Гадовете го поставиха на трупчета.

 43. 45 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 966 Весело

  тънко напомняне на баце че ако вземе да я фърли без разрешение, ще станат всичките записи ,снимки и прочие истински..

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 44. 46 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1816 Весело

  Прокурор Боряна Бецова....... Човека по "прекратяванията" https://www.mediapool.bg/gnila-yabalka-li-e-prokuror-boryana-betsova-news242510.html

 45. 47 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  До коментар [#35] от "3biri":

  Точно, засега обаче не се очертава да имат сериозни проблеми в намирането на нови организми. Единствената ни надежда в краткосрочен план е организмите да са научили, че този паразит е политически смъртоносен - БСП загубиха стотици хиляди гласове след Орешарки, Бойко се чуди в коя дупка да се скрие и т.н., ама дали са си разбрали урока предстои да разберем. А дано, ама надали

  Не ме търсете преди обяд
 46. 48 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#18] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":
  "Май някои органи започват да се усещат?... или бъркам"

  Бъркаш! И то генерално! Пак ти замазаха очите с "благи намерения".
  Не вярвай на данайците дори и когато ти носят дарове - стара съветска мъдрост, изказана за първи път от др. Ленин!

 47. 49 Профил на Рол
  Рол
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Тая прокурорка някакви успешни дела има ли?

 48. 50 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Неутрално

  До коментар [#16] от "und16569194":Кой се е събудил? Прокуратурата в лицето на Боряна Бецова? :)))https://www.mediapool.bg/blagodarya-vi-prokuror-betsova-news242541.html
  —цитат от коментар 30 на Petleshev


  Мдам, добре е да се помни кой какви ги е вършил.

  Тая Бецова е дежурната перачка на ДПС.
  Изпра Христо Бисеров, Делян Пеевски ...

  Интересно, че в този списък сега се нарежда и Баце. Списъкът на хората на ДПС ...

 49. 51 Профил на Лопе де Вега
  Лопе де Вега
  Рейтинг: 14 Весело

  Най-съвършената криминалистика в света и по другите земни кълбета. По снимки ще определят истински ли са банкнотите, ще ги преброят и ще определят пробата и теглото на златото.

  Тия верно се ебават с нас!

  без подпис!
 50. 52 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2222 Неутрално

  180 бройки !! За две години само в Секвоя !? Това прави по 30 жени на година ......, мииии това е нашият КАЛИГУЛА, като се има в предвид и разиграван ХАЗАРТ,........ за това на коя минута дадена гостенка ще хвърли дреха ..!! :) .Това е светъл пример за подражание , и за изучаване във всички български училища. Колко са женени ..., колко са от Студентски град , колко са ученички, колко са жени на другарче от ГЕРБ , Бееееееецова ще каже :)

 51. 53 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  Тихо е! Гражданите за Европейско развитие очакват опорки.

  SHADOWS of SOFIA
 52. 54 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2049 Весело

  До коментар [#47] от "tulup":

  Т.е. дали са изградили имунитет. Може би, ама надали.

 53. 55 Профил на Абсент
  Абсент
  Рейтинг: 338 Неутрално

  Изобщо ме е имало пачки, кюлчета и пистолет ами ние живеем в измислена реалност докато Бойко, да се свети името Му, си скъсва гъза да ни строи магистрали.

  По-добре здрав и богат отколкото беден и болен
 54. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 57 Профил на Men
  Men
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Нали си гласуваха давност на престъпленията? Нека изчакат още малко, пък после и истината може да кажат!
  Никаква давност за престъпленията не трябва да има. Вдъхнови ме един сериал "Студени досиета" (Cold case)

  Don't do nothing because you feel you can only do little. Do what you can.
 56. 58 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Весело

  Тая прокурорка някакви успешни дела има ли?
  —цитат от коментар 49 на Рол


  Стига и успешната и кариера и житейско устройване.
  Вие пък много искате !

  Прочее ... делата и се броят на пръсти, или са прекратени, или ги губи, или (най-вече) съдът и ги връща да си оправи глупостите и простотиите ...

 57. 59 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  До коментар [#53] от "K2":

  “Гражданите за Европейско развитие очакват опорки.”

  През спалнята на бате Бойко били минали около 180 “лица”.

  😁😁😁😁😎

  Той е бил редовен клиент на масните агенции за “манекенки” и вероятно е държал да покаже на “дамите” колко е властен, освен мъжествен.

  Пък те да вземат да го снимат и записват...

  О, слабост, твойто име е жена! 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 60 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3702 Неутрално

  До коментар [#59] от "Norman Granz":

  “масните” >> модните

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 59. 61 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1616 Неутрално

  До коментар [#40] от "kaiser":

  Имаш пред вид като "радостта" Гешев? Е в такъв случай определено не сме...

 60. 62 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#49] от "Рол":
  "Тая прокурорка някакви успешни дела има ли?"

  Има. Има си жената. Точно колкото на Каскета са на брой.

 61. 63 Профил на ЧеГоБараш
  ЧеГоБараш
  Рейтинг: 550 Неутрално

  А пистолета ще проверяват ли дали е истински? Смешници!

 62. 64 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4846 Неутрално

  Дневник, да припомня, че прокурор Бецова бе тази, която внесе в съда нескопосаното обвинение на Хр. Бисеров! Бисеров бе оправдан и НИ осъди нас, а не прокуратурата!

 63. 65 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1816 Весело

  .... Боряна Бецова........тя тя......тя е "човека" .....В периода 2009 до края на 2013 година прокурор Боряна Бецова е водила 174 досъдебни производства и разследвания, от които е завършила 173. От тях 156 са приключили с постановления за спиране или прекратяване. Това са 90% от всички дела, водени от прокурор Бецова.

  Само в 14 случая те е изготвила обвинителен акт и го е внесла в съда. Бецова е предложила на обвиняемите и три споразумения. Това са четири години работа – 14 обвинителни акта. Какво следва от тях? Две оправдателни присъди и шест върнати от съдиите обвинителни актове за допуснати процесуални нарушения........ Тя ееееееее !!!!

 64. 66 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#53] от "K2":
  "Тихо е! Гражданите за Европейско развитие очакват опорки."

  Ами! Хукнали са да си крият кюлчетата, заработени от троленето.

 65. 67 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  До коментар [#53] от "K2":“Гражданите за Европейско развитие очакват опорки.”През спалнята на бате Бойко били минали около 180 “лица”.😁😁😁😁😎Той е бил редовен клиент на масните агенции за “манекенки” и вероятно е държал да покаже на “дамите” колко е властен, освен мъжествен.Пък те да вземат да го снимат и записват...О, слабост, твойто име е жена! 😎
  —цитат от коментар 59 на Norman Granz


  Дай Боже всекиму. Само се тревожа разговора с прокурор да не доведе баце до ментален срив.

  SHADOWS of SOFIA
 66. 68 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  ."Аз за съдене на хора нищо не съм казвал. Казах за счупване на тикви и си мисля, че разликата е очевидна!
  —цитат от коментар 56 на Косьо Генчев


  Да, така е. А ще бесите ли?

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 67. 69 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4846 Неутрално

  До коментар [#18] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Бъркаш! Не се усещат! Целта е замитане под килима! Обзалагам се, че няма как да установят дали банкнотите и кюлчетата са истински, няма да установят и кой е направил снимките и видеото! Защото, ако установят това, ще трябва да разследват и как така тези банкноти и кюлчета са се озовали в чекмеджето на Бац€!

 68. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 71 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 274 Весело

  [quote#50:"xm..."][/quote]

  Напълно съгласен! Според мен Бецова /една типична нагла "гнила, ама яко гнила ябълка" ще извади "прокурорския Ариел" и ще изпере всичко - снимките са фалшификат /което реално няма как да е истина, защото те са истински, друг е въпроса дали парите и златото не са нагласени, това няма как да го разберат от прокуратурата, тъй като нямат капацитет за това :)/, записите са манипулирани /което също ще е лъжа, не само заради потвърждението на американската лаборатория, а поради признанието на Борис Велчев /братиньото/, Томислав Дончев и Вальо Златев, който казаха, че са водили подобни разговори с Барба Ганьос!/ :) И накрая Бецова, с помощта на другия корифей Станкова-Пръскачкова, ще обяви някоя от чистачките за виновна за компромата, ще скалъпят типично обвинение като за "наши хора" - тип обвиненията срещу Христо Бисеров и Батко и Братко - умишлено сбъркани обвинения , които съда няма да има избор и ще прекрати като недоказани и всичко ще е по старому ...
  Прокуратурата незабавно трябва да стане част от МВР, защото тези тулупи там само позорят магистратския статус и името на съдебната система, от която са част, незнайно защо .... Те трябва да са държавни служители към МВР, нищо повече .... Да не говорим и колко корумпирани, освен некадърни, са :):):)) Ще гласувам за всеки, който предложи промени в Закона за съдебната власт и Конституцията и ги постави там, където интелекта, капацитета и правомощията им ги класират реално :)

 70. 72 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  Най-съвършената криминалистика в света и по другите земни кълбета. По снимки ще определят истински ли са банкнотите, ще ги преброят и ще определят пробата и теглото на златото.Тия верно се ебават с нас!
  —цитат от коментар 51 на Лопе де Вега


  Май не сте разбрал. Нали горе долу това казва прокуратурата, че не може да се установи дали са истински и никой суд не би обърнал внимание.

  ДБ ВЪРНАХА ДПС И БСП В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
 71. 73 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 221 Любопитно

  Серийните номера на нито един експерт ли няма да "проговорят"?

 72. 74 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1587 Весело

  Как така дали са истински банкнотите по 500 евро и златните кюлчета......онзи ден по ТВ-то даваха един протестиращ размахващ банкнота от 30 лева с образа на Божков.....ами да го арестуват и питат , няма начин да не знае ...даже ще си каже и кой ги е правил ......едните и другите ! А може би е бил и на гости....колко му е.... трябва да се внимава да не се посегне и на името на страната става и на Мафиостан , Мимикрия или ...все става !
  Резил , който се търпи поради неизвестни засега причини твърде,твърде дълго време.....

 73. 75 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Весело
 74. 76 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Премълчаното от прокуратурата: и се надяваме междувременно мутрата да се разкара от властта, възможно най-позорно, като му се отнемат всички властови механизми. Че да рахатясаме всички и да забравим за какво ставаше дума.

 75. 77 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Весело

  До коментар [#48] от "Косьо Генчев":

  Защо поне един път не ме объркат с някое сериозно разследване на политик ....се питам?

 76. 78 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Гешев ще установи, че Костов е поставил златото и парите, че те са истински, но са откраднати от Франтишек - честно заработени! Снимките е правил Христо Иванов, а гласът е на Радан Кънев.
  Арестуват ги и обявяват за виновни без съд, а след няколко дни ги бесят.
  Тогава вече стабилността няма да се клати.

 77. 79 Профил на M M
  M M
  Рейтинг: 10 Неутрално

  "за банкноти и кюлчета ще проверява дали са истински"

  Виж това е нещо ново в криминалистиката: да остановиш автентичност на кюлчета и банкноти по дигитална снимка! Браво!

  Аз обаче се питам нещо друго. Ако снимката е автентична какъв е проблема направелият/-илата я да поеме отговорност?! Явно нещата в тази посока са мътни и се цели само подхвърляне на топката е медиите.

 78. 80 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  До коментар [#69] от "vassilun":

  🙁

 79. 81 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 855 Неутрално

  Ясно е - сапунисват го. Бочко се е наакал от страх. ЗАТВОР ЗА МУТРАТА!

 80. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 83 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Щуротий на н-та степен....

 82. 84 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2259 Весело

  До коментар [#78] от "Капабланка":

  Ти да ме извиняваш- гласът е точно на Ненчо Балабанов! Ай ся да не спорим пред хората...

 83. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 86 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3024 Неутрално

  ,,Прокуратурата ще пита Борисов за гостите му, а за банкноти и кюлчета ще проверява дали са истински,,

  И как по едниш снимки прокуратурата и който и да е спец ще може да докаже, че това на снсимката е истинско, не е фалшификат. За истинските копюри евра можете да питате младежите на ДБ как са ги изтеглили от банките, че и цели чували са изсипали. За кюлчетата сигурно има някакъсупер таен метод от снимка да се познае металът на кюлчето

 85. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 88 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1149 Неутрално

  ...са служители на охраната, техническата поддръжка, хигиенисти и други...

  Баце лупка чистачки.
  Ово е стандарт, както би казал Йосич.

 87. 89 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Доверието на народа в прокуратурата е под 10%. Това правителство е тотално нелегитимно, а една съдебна система в която хората не вярват не може да функционира. Имаме нужда от нови избори веднага и кардинални реформи в съдебната система. БГ се превръща в Русия.

 88. 90 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3024 Неутрално

  До коментар [#74] от "Николай Бучков":

  Не вее, те младежите на ДБ са изтеглили цели чували с купюри от по 500 евра от банките, тях да питат от кои банки са ги изтеглили. Нали ги ведехме как ги изсипват пред едни врати

 89. 91 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#68] от "kaiser":
  "Да, така е. А ще бесите ли?"

  Да, но както се казва "а ла Мусолини". Това е нещо като обратно бесене . . . ама можеш и сам да си го провериш, нали не си тъп!

 90. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 93 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Весело

  До коментар [#71] от "dedo_goshko":

  Темата е дълга ...

  Но специално тази Бецова само като я погледнеш и ти е ясна, че капацитетът и е колкото да продава гащи на сергия на Женският пазар.
  И тя си го знае, а ТЕ затова си я подбират. Знаят, че е готова на всичко ...

 92. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 94. 96 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Весело

  Щуротий на н-та степен....
  —цитат от коментар 83 на N I K E


  Мдам.
  Виждаш ли как и ти без да се усетиш идваш на нашата?

  Ай ся направи и следващата стъпка, сложи съ ръка на стрцето и викни : О-СТАВ-КА!

 95. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 98 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#94] от "Vivian Apostolov":

  над 60% от народа искат оставката на мафиота и мутра Боко. Аз нямам нищо общо с Кремъл, ГЕРБ имат.

 97. 99 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3024 Неутрално

  До коментар [#69] от "vassilun":

  Две ного яки грешки в аранжировката на снимките има които показват, че снимките са правени на друго място, аранжирано като спалнята на Борисов. И пистолетът е детска играчка от тези въздушните дето стрелят с пласт, масови топченца, айде изказах едната грешка

 98. 100 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3372 Весело

  До коментар [#69] от "vassilun":Две ного яки грешки в аранжировката на снимките има които показват, че снимките са правени на друго място, аранжирано като спалнята на Борисов. И пистолетът е детска играчка от тези въздушните дето стрелят с пласт, масови топченца, айде изказах едната грешка
  —цитат от коментар 99 на сидер


  Искаш да кажеш, че Баце е вдетинен и си играе с пластмасово пищофче за заспиване?

  Щото Той сам си призна, че пищофът е негов!

  Абе, момци, прецизирайте опорките, че дори и двайсе стинки тролоден са ви много!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK