На живо

Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

© Цветелина Белутова, Капитал"Дневник" следи ситуацията в реално време.
Хиляди се събраха на пл. "Независимост" с искане за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Те блокираха движението в пространството между президентството и Министерския съвет. Тази вечер върху сградата на бившия Партиен дом, където вече се помещава парламентът, се прожектират мненията на евродепутати за управлението на страната и за протестите. Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" пък организираха своя проява. Те дадоха думата на деца, които определиха като бъдещите таланти на България.


В района на пл. "Независимост" все още се събират хора, които ще участват в протеста тази вечер. До момента малко над 100 души са на обичайното място, от където започва недоволството в последните близо 70 дни.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов разпореди пълна проверка във всички областни дирекции на полицията в страната. Основната задача на проверката е да установи имало ли е полицейско насилие, както и дали има нарушения "при използването на пагоните, емблемите, отличителните знаци и надписите по униформите" на полицаите. Това се разбира от разпространено до медиите съобщение от пресцентъра на МВР. В него не се посочват причините за началото на проверката. За нашивки с черепи по тях, както и за използването на бокс от полицай по време на големия протест на 2 септември сигнализираха много хора в профилите си във "Фейсбук". Снимки с характерно изображение на череп на униформите бяха разпространени от част от протестиращите. Повече за проверката четете тук.

Няма нито една внесена кандидатура за председател на изборната комисия

Към 18 часа днес, когато изтече последният срок за предлагане, в деловодството на парламента не е внесена кандидатура за председател на Централната избирателна комисия, научи "Дневник". Това вероятно значи откриване на нова процедура. Председателят на избирателната комисия Стефка Стоева подаде оставка по "лични причини". По неофициална информация тя е заради желанието на ГЕРБ комисията да бъде натоварена с осигуряването на машините на следващите избори. Имаше слухове, че за този пост може да бъде предложен бившият правосъден министър Данаил Кирилов, но от ГЕРБ отрекоха.


Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

© Юлия Лазарова

Лидерът на контрапротеста срещу блокирането на възлови кръстовища от антиправителствените протести в София Станислав Недков-Стъки е подал сигнал до Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" срещу един от инициаторите на протестите с искане на оставката на правителството и главния прокурор Арман Бабикян. Това обяви той в профила си във "Фейсбук". "Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми", пише Недков.


"Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани", добавя ММА боецът, който е и председател на федерацията по този вид смесени бойни изкуства.


Той призовава и министъра на културата Боил Банов да издаде Наредба за публичен регистър на медиите, в който всяка медия да посочва своя собственик, кой контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране. "От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като смел или страхлив министър", обръща се Недков към Банов.

Всички отхвърлят предложенията на ГЕРБ за ВНС

Правната комисия в парламента отхвърля едно по едно предложенията на ГЕРБ за промени в системата за Велико народно събрание, сред които 200 от 400 депутати да се избират мажоритарно в един тур.Единствено депутатите от ГЕРБ подкрепят текстовете, БСП и "Обединените патриоти" гласуват против, а ДПС е или "против", или "въздържал се". Гласуването продължава.


Повече по темата - тук.

Президентът наложи вето върху разпоредба от Закона за съдебната власт, с който депутатите дадоха възможност след изтичането на мандата на член на Висшия съдебен съвет (ВСС), той да може да заеме по-висока длъжност в съдебната система от тази, която е заемал преди да бъде избран.


Промените в закона бяха приети на 3 септември, а сега президентът Румен Радев ги връща за ново обсъждане в Народното събрание.


Подробности тук

Скандал заради достъпа до заседание на правната комисия

Преди дебатите по второто четене на Изборния кодекс в отговор на питане на Крум Зарков от БСП председателят на правната комисия Анна Александрова от ГЕРБ обяви, че заради противоепидемичните мерки са допуснати само представителите на граждански и политически организации, които първи са поискали, сред които и "Прозрачност без граници". За другите заседанието се излъчва онлайн. Според Зарков обаче това е опасен прецедент, чиято цел е ограничаване на дебата. Хамид Хамид от ДПС каза, че ръководството на правна комисия е станало много демократично. При други - дебатите с представители на гражданското общество са участвали само на първо четене.
Под прозорците на комисията се чуха скандирания "Оставка".

Представители на "Да, България" не са допуснати на заседанието на правната комисия, която в този час започва обсъждане на промените в Изборния кодекс на второ четене. Това съобщи Антоанета Цонева от политическата формация в излъчване на живо във "Фейсбук". Тя и група съмишленици престояват встрани от входа на бившия партиен дом, като казват, че след контакт с администрацията на комисията достъп до заседанието им е бил отказан с аргумента, че заседанието се предава онлайн.


Цонева подчерта, че това е грубо нарушение на правилника на Народното събрание, който допуска заинтересовани граждани да присъстват на заседанията на парламентарните комисии и да представят становищата си на тях. Тя добави, че забраната се налага въпреки уверенията на властите, че желаят широк диалог по темата.


Едновременно с това се видя, че Мая Манолова от движението "Изправи се" влиза в сградата, но репортер на "Дневник" уточни, че тя също не е допусната до заседанието на комисията. .

Румен Радев за образованието

Президентът критикува правителството и за политиката в образованието

Обновените сгради и повишените заплати на учителите не са достатъчни, за да се гарантира качествено образование, каза днес президентът Румен Радев. Той присъства на откриване на учебната година в училище "Св. Климент Охридски" в село Трекляно, Кюстендилско


Радев допълни, че устойчивата промяна може да има когато образованието се превърне в национален стратегически приоритет. Това трябва да бъде ангажимент на всяко едно правителство, каза още той.


Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

Държавният глава отказа да коментира политически теми на днешния ден, в който фокуса е върху децата и образованието. Радев допълни, че учениците трябва да имат знания и умения, адекватни на съвременните изисквания. За него са нужни инвестиции в специализирани кабинети и физкултурни салони.


По-рано днес с пост във "Фейсбук" премиерът Борисов отбеляза колко много прави правителството в сферата на образованието.

Марешки: няма да бягам от страната

Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки, който вчера беше осъден на 4 години затвор за изнудване на втора инстанция, каза днес пред "Нова телевизия", че няма да бяга от страната и ще се защитава пред съда. Той поясни, че първа инстанция, на която беше обявен за невинен и втората, намерила го за виновен, са междинни звена.


Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

© Юлия Лазарова


"Важното е какво ще каже третата инстанция. Аз ще бъде единственият българин, ако Върховният съд потвърди присъдата, който ще бъде осъден за това, че иска наем за своя собственост", каза още лидерът на ВОЛЯ. Марешки е убеден, че партията ще има още един мандат в парламента.


Той повтори тезата си, че моментът да бъде осъден е подбран умишлено, за да се отчете дейност пред Брюксел.

Нинова е удобна за ГЕРБ, смята Красимир Янков

Корнелия Нинова е изключително удобна за ГЕРБ като лидер на БСП. Тя не може да консолидира, каза днес пред БНТ Красимир Янков, който е сред критиците й в партията и беше сред претендентите за нейния пост, но остана трети. Според него изборът на лидер през уикенда, който беше спечелен от Нинова, е бил опорочен.

Борисов избра съдбата на Орешарски, смята Христо Иванов

Премиерът Бойко Борисов избра съдбата на Орешарски и също като него ще бъде премахнат, когато ДПС реши да му дръпне черджето. Този паралел между протестите през 2013 и 2014 г. и днешните направи пред Би Ти Ви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов. Помолен да коментира тезата, че протестите бетонират сегашното управлениеq той каза: "Протестът бетонираше и Орешарски, той беше махнат като жълт вестник, а Борисов избра същата съдба. Ще бъде махнат, когато ДПС реши да му дръпне черджето, защото не чу какво му казват хората. Няма значение колко души са излезли (на протест - бел. ред.) Въпросът е, че общественото мнение е против него."


Политическата криза: МВР ще проверява полицаи за насилие и нашивки по униформите

© Надежда Чипева, Капитал


Христо Иванов каза, че "Демократична България" има план за изчистване на институциите обратно на начина, по който са били завладени от корупционния модел. Той изрази съмнение, че след изборите политическата формация ще има партньор в това начинание сред новите политически брандове, които се очаква да влязат в Народното събрание. Добави, че "Демократична България" има готовност да налага този дневен ред и като участник в управлението, и като опозиция.


Още от интервюто четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (184)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Христо Иванов кои го държи?

  парата коя я дава?
  НПО-то му с какво се издържа?

 2. 2 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1285 Неутрално

  Браво! Забележително участие. Не им спести нищо Христо на Шишковците. Само не съм съгласен, че Баце ще има съдбата на Орешарски. Няма да Му се размине толкова леко.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 3. 3 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Между другото да кажа че довечера няма да ходя на протест.
  Да не ме чакат.

 4. Още след като Христо акостира на Росенец, Борисов го сполетя съдбата на Орешарски, т.е. политически труп.

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1607 Любопитно

  Не се радвай толкова , сега ще чистят списъци до април , после ще има грешки и т.нат.......а и ще броят калинките , защото се раждат от 30 до 300 на котило....

 7. 7 Профил на Черноморец
  Черноморец
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Още след като Христо акостира на Росенец, Борисов го сполетя съдбата на Орешарски, т.е. политически труп.
  —цитат от коментар 4 на Да кажем НЕ на гербавата посредственост в този форум


  Ще ходи ли скоро ХИ пак на Росенец да хапне от сладоледа на Бай Ахмед?

  Докарали били нови видове сладолед, още по сладки , пръстите да ди оближеш !

  Бай Ахмет не е скръндза - ще почерпи от сърце пак !

 8. 8 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 798 Гневно

  Борисов е неспособен да се защити срещу проблемите, които никнат всеки ден под негово "ръководство". Той толкова си може, все пак е пожарникар и мутра. Защо българския народ, очевидно съставен от голяма порция олигофрени все още му вярва, е загадка.
  Ама гледам, че някои факти не ги пишат в ПИК, Блиц и прочее кафяви осъдени "медии".

  Борисов ще остане на политическото бунище като провалил се политик, и той го знае, но е поел бизнес ангажименти към кой ли не. И сега не е лесно просто да хвърли оставка.
  С всеки ден става все по-жалък господин шофьора на джип.

 9. 9 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2059 Неутрално

  Още след като Христо акостира на Росенец, Борисов го сполетя съдбата на Орешарски, т.е. политически труп.
  —цитат от коментар 4 на Да кажем НЕ на гербавата посредственост в този форум


  Стюпи, направо си си стюпи.
  Гледам горе над статията са заснели един политически труп.
  Вие с толкова ум, уредихте кабинета ГЕРБ-4 напролет.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 10. 10 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3137 Неутрално

  "Борисов избра съдбата на Орешарски, смята Христо Иванов
  Премиерът Бойко Борисов избра съдбата на Орешарски и също като него ще бъде премахнат, когато ДПС реши да му дръпне черджето"
  ===========
  На последния вот на недоверие как гласува ДПС?

  Еретик
 11. 11 Профил на lig35561597
  lig35561597
  Рейтинг: 137 Неутрално

  Гладна кокошка просо сънува

 12. 12 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2124 Неутрално

  Борбата е безмилостно жестока, борбата, както казват е епична ...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 13. 13 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1519 Неутрално

  Вярно е, само че Борисов нищо не избира. Един прислужник на Доган и Москва няма избор.

 14. 14 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  Бойкикев,нали щяхте да сваляте мутрата с всенародни протести и велики въстания?Нали Европа и САЩ щяха да подкрепят титаничната ви борба?Какво се обърка,та сега чакате на ДПС да бутне тирана?

 15. 15 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2243 Неутрално

  Борисов ЗАМЕСТИ Орешарски като партньор на Доган и Пеевски.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 16. 16 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#5] от "WWW":

  Напиши си мнението в един коментар, нали ме ти плащат за бройка и разводняване?

  Орешарски имаше възпитание и излезе с чест, подавайки оставка, като видя че не е работа да излиза през задните входове; Борисов е гьонсурат - ще стиска до последно.

 17. 17 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 941 Весело

  Тоя смятал, оня смятал, ама сметките все без кръчмаря.
  Под опашката!

  Знанието е сила, информацията - власт
 18. 18 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3135 Неутрално

  Орешарски се върна към професията си, Х.И, Тафров ... къде биха се завърнали?

  "Премиерът Бойко Борисов избра съдбата на Орешарски и също като него ще бъде премахнат, когато ДПС реши да му дръпне черджето."

  След дърпане на черджето Орешарски взе повече гласове от Трайков

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 19. 19 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2243 Неутрално

  "На последния вот на недоверие как гласува ДПС?
  —цитат от коментар 10 на Костадин Иванов

  Както и на ПОСЛЕДНИЯ вот на Оревоарски.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 20. 20 Профил на EU Fighter
  EU Fighter
  Рейтинг: 629 Неутрално

  Изберете Христо. За да име свобода, либерализъм и демокрация!

 21. 21 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Айде, Ицето и той като стар комунист избра бъдещето време - туй ще стане, онуй ще стане, се в бъдеще време.😁😁😁

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3135 Неутрално

  До коментар [#12] от "DDR":

  Не, борбата е...... типична.

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1816 Неутрално

  До коментар [#8] от "#ОСТАВКА":

  Я дай конкретно пет проблема, че нещо не ги виждам. И то по време на криза. Пет.
  Въобще май си вярвате на собствените си погрешни представи за България.
  Само да спомена за начало, че валутният резерв на България в момента е 55 милиарда лева.
  Чакам сериозно пет проблема.

 24. 24 Профил на Gustav Mahlerov Vienski
  Gustav Mahlerov Vienski
  Рейтинг: 469 Неутрално

  До коментар [#8] от "#ОСТАВКА":
  Няма загадка, всичко е ясно!
  ББ го има защото толкова ни е акъла...

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 2699 Весело

  До коментар [#21] от "foxa5":

  Друго си е да се върнеш е миналото и да уредиш оттам по-добро настояще - колега, много фентъзи филми гледате.

 27. 27 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  Лош човек! Така да говори за Слънчо. А и за чувствата на БУДАлите не мисли.

  SHADOWS of SOFIA
 28. 28 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1816 Весело

  До коментар [#14] от "uvtest":

  ДПС не е същият дърпач на черджета като преди години. Просто покрай КТБ нещо Костовистите и ДПС се сдърпаха и започнаха някаква война. Още не ми е ясно в дълбочина каква.

 29. 29 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  Браво! Забележително участие. Не им спести нищо Христо на Шишковците. Само не съм съгласен, че Баце ще има съдбата на Орешарски. Няма да Му се размине толкова леко.
  —цитат от коментар 2 на BG Territory
  Ами ако не си отиде каскета и на тикватата и аверите му нищо няма да им се случи.

 30. 30 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3313 Неутрално

  [quote#5:"WWW"][/quote]
  Каква хибридна война като Христо говори с имена Доган,Пеевски ,Гешев,Борисов и техните авери.

 31. 31 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  По-интересна е "съдбата" на христо, която най-вероятно ще бъде "мистър 7 %"!!!!
  Жалко за голямата тупурдия и пушилка...

 32. 32 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  Между другото да кажа че довечера няма да ходя на протест.Да не ме чакат.
  —цитат от коментар 3 на WWW


  Ти пък кога си ходил през живота си на протест? Мижитурките седят пред компа и дават "безценен" акъл и "компетентни" мнения.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 33. 33 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#28] от "Да вярваме на истината":
  На Бойкикев елементарни неща не са му ясни.По времето на Орешарски ,управляващото мнозинство беше БСП,ДПС и Волен.ДПС излезе,мнозинството се разпадна и Ореха хвърли оставка.Сега мнозинството са ГЕРБ,патриоти и Марешки.ДПС е опозиция и нищо не може да направи,за да падне сатрапа.Ама Ристю нека си мечтае,то само това му остана.

 34. 34 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#28] от "Да вярваме на истината":
  На Бойкикев елементарни неща не са му ясни.По времето на Орешарски ,управляващото мнозинство беше БСП,ДПС и Волен.ДПС излезе,мнозинството се разпадна и Ореха хвърли оставка.Сега мнозинството са ГЕРБ,патриоти и Марешки.ДПС е опозиция и нищо не може да направи,за да падне сатрапа.Ама Ристю нека си мечтае,то само това му остана.

 35. 35 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1381 Неутрално

  И днес баце не стои никак добре, той го чувства и се крие по пътищата и се обажда, колкото да не го забравим.Снишил се е и се държи като тъща за балкон, въориса е, че тези които имаха полза от него досега, вече няма как да заложат на куция кон, така че промяна ще има. Дали на предварителни или на реддовни избори, все тая.
  Друг е въпроса ще се събуди ли родния избирател или ще ни "обзаведе" с експерти като Слави, Мая и прочее креатури, които не стават и за селски пъдар, камо ли да ни определят живота през НС и подкрепяйки някой баце№2.

 36. 36 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  [quote#5:"WWW"]
  —цитат от коментар 30 на chicago514
  Каква хибридна война като Христо говори с имена Доган,Пеевски ,Гешев,Борисов и техните авери.[/quote]

  Той така си говори! Пребоядисана червена Баядерка.

  SHADOWS of SOFIA
 37. 37 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 76 Неутрално

  Слушах малко....Аз. аз, аз, аз...Борисов, Борисов, Борисов....Със сигурност обсебване...
  Другото беше пълнеж, самохвалство и нарцисизъм...И има хора, които му се връзват...

  sen
 38. 38 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 76 Неутрално

  Още 2-3 подобни изяви и минава под 4%. До момента не беше на първа линия, траеше и хората не му слушаха брътвежите.

  sen
 39. 39 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  Още 2-3 подобни изяви и минава под 4%. До момента не беше на първа линия, траеше и хората не му слушаха брътвежите.
  —цитат от коментар 38 на sen


  Ти си могъщ медиум!

  SHADOWS of SOFIA
 40. 40 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Ииии..... пак "политическа криза "! В неделя според "Дневник " "политическа криза " нямаше. И в понеделник някак ни се размина. Но днес Маджото нещо си "смята....." и.... опа, отново "политическа криза "!🤣🤣🤣🤣🤣

 41. 41 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  Не се радвай толкова , сега ще чистят списъци до април , после ще има грешки и т.нат.......а и ще броят калинките , защото се раждат от 30 до 300 на котило....
  —цитат от коментар 6 на Николай Бучков  С раждането на калинките беше до тук .
  Вече отиват на залез .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 42. 42 Профил на gsh47306343
  gsh47306343
  Рейтинг: 241 Неутрално

  До коментар [#5] от "WWW":

  Откога шайката герберски крадци са "българите", за краля ви слънце знаем, че той отдавна се е сраснал с държавата и си я има за бащиния.

 43. 43 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 2059 Неутрално

  Ииии..... пак "политическа криза "! В неделя според "Дневник " "политическа криза " нямаше. И в понеделник някак ни се размина. Но днес Маджото нещо си "смята....." и.... опа, отново "политическа криза "!🤣🤣🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 40 на Северозападнал


  Ми той щото Бойкикев е в политическа криза.
  Другите проблем си нямат.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 44. 44 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  До коментар [#5] от "WWW":Напиши си мнението в един коментар, нали ме ти плащат за бройка и разводняване?Орешарски имаше възпитание и излезе с чест, подавайки оставка, като видя че не е работа да излиза през задните входове; Борисов е гьонсурат - ще стиска до последно.
  —цитат от коментар 16 на Deaddark  Орешарски беше свален от ДПС, които напуснаха властта, защото Европа спря парите и за сарайте вече стана безсмислено да са в управлението, да не пълнат гушите, а иначе да понесат негативите и несгодите от едно такова управление .
  Това има предвид Христо, като казва, че мутрата ще си отиде, когато му разрешат от сарайте .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 45. 45 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  ...." като участник в управление..."Дано го е казал, за да не звучи пораженчески. На всичко ни е ясно, че ДБ няма как да спечели изборите. А участие в коалиция с БСП или ГЕРБ ще са последният пирон в ковчега. Бойко знае как да ги врътне, а твърдото дясно ядро ще се отврати от сътрудничество с БСП. Твърда и принципна опозиция докато останалите се дискредитират. Чакайки да дойде тяхното време.

 46. 46 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 76 Неутрално

  Смята ХБ.

  Може ли една негова вярна сметка до сега някой да даде?

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 47. 47 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 821 Неутрално

  Мутрата е избрал съдбата на мутра от обслужващия персонал.

  Като такъв се държеше с приятеля си Тайпи, Меркел, Маргините т. н.

  Като такъв ще си отиде.

  Хората няма да се сещат за него след няколко години.

  Това се случва с обслужващия персонал на мутрите.

 48. 48 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2220 Неутрално

  "Христо Иванов каза, че "Демократична България" има план за изчистване на институциите обратно на начина, по който са били завладени от корупционния модел... Добави, че "Демократична България" има готовност да налага този дневен ред и като участник в управлението, и като опозиция"

  От казаното може да се направи един съществен извод - Христо възнамерява да е патерица на БСП ("с отвращение"). Само да го питам защо не ги приложи същите тия методи през миналия мандат и къде му беше тогава планът?

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 49. 49 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2690 Весело

  "Той изрази съмнение, че след изборите политическата формация ще има партньор в това начинание сред новите политически брандове, които се очаква да влязат в Народното събрание. Добави, че "Демократична България" има готовност да налага този дневен ред и като участник в управлението, и като опозиция."
  *
  Че то беше отдавна ясно, че никакво реформаторско мнозинство не може да се сформира в бъдещия парламент, след като вероятно БСП ще бъде основен коалиционен партньор в управлението.

 50. 50 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 537 Неутрално

  Не мога да се съглася, че Борисов ще има същата съдба като Орешарски.
  Политически - може би да. Но в чисто битов план - надали.
  Орешарски го виждах преди 3-4 години в един магазин. Пазаруваше си, гледаше там някакви артикули и никой дори не му обръщаше внимание. Нямаше и охрана.
  Бойко такова спокойно бъдеще след падането си от власт надали ще има.

 51. 51 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 926 Неутрално

  Възможно е да е така - да е зависим от ДПС и поради натиск от ДПС не си подава оставката, противно на практиката от предишните си мандати. Във всеки случай този упорит отказ само ще му навреди и с политическата му кариера ще е свършено, само че много съблазнителни са милиардите европейски пари, които България предстои да получи.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  Вие с толкова ум, уредихте кабинета ГЕРБ-4 напролет.
  —цитат от коментар 9 на zz_s


  Хи хи, гледай как тихомълком "Борисов-4" стана "ГЕРБ-4" 😁😁😁

  Но и ГЕРБ-4 ще има толкова де.

 54. 54 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 955 Неутрално

  Този неслучил се политик беше министър на Борисов, тогава не разбра, че е "мутра", а сега е дошло прозрението! Точно такива са статуквото по 10, но заради пуча на левите площадници и също толкова неслучили се политици, тази пяна плува най-отгоре..., до изборите
  Ако ми кажете, че това не мизерно поведение и ако тези които ги подкрепят ми кажат, че не са жалки, занчи не говорим един език!

 55. 55 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 955 Неутрално

  До коментар [#54] от "konservator.bg":

  Този текст е за Буйкикев, не за Марешки, защо не отговаря фактолигически, на много описани неща! Извинявам се за грешката!

 56. 56 Профил на rodrigo
  rodrigo
  Рейтинг: 55 Неутрално

  Слушах малко....Аз. аз, аз, аз...Борисов, Борисов, Борисов....Със сигурност обсебване...Другото беше пълнеж, самохвалство и нарцисизъм...И има хора, които му се връзват...
  —цитат от коментар 37 на sen


  Че той няма да е способен да каже и пет изречения, ако го накараш да не споменава Борисов, ъъъ, Доган, ъъъ, ПЕевски, ъъъ корупция. На него това му е лексиката (както и на почти всички останали де), но очевидно, че прогнозните му резултати го заадоволяват и явно не иска да се напъне да привлече повече електорат.

  ДБ са тематична партия. В техния случай любима дъвка е корупция и съдебна система.
  Някой да го е чул да говори за социална политика, образование, здравеопазване, инфраструктура, камо ли пък икономика и финанси...

 57. 57 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3558 Весело

  Марешки е убеден, че партията ще има още един мандат в парламента.
  —цитат от коментар 0 на Статията

  Хо-хо-хо-хо!
  А какво ще каже Лозан Панов бе, Марешки?

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#52] от "ГЕРБ е равно на посредственост":

  От къде го измисли,че Борисов се е окопал?Кара си определения от КРБ мандат,нищо повече.Като не чакате на Европа и САЩ,що протестърите се жалват пред седалището на ЕС у нас?Що сем.Ръдан и Милиончева пишат доноси против страната ни в ЕП?Стюпи,ти преди месец не пророкуваше ли,че до седмица Тиквата пада?Май не ти излезе сметката?

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 61 Профил на rodrigo
  rodrigo
  Рейтинг: 55 Неутрално

  Този неслучил се политик беше министър на Борисов, тогава не разбра, че е "мутра", а сега е дошло прозрението! Точно такива са статуквото по 10, но заради пуча на левите площадници и също толкова неслучили се политици, тази пяна плува най-отгоре..
  —цитат от коментар 54 на konservator.bg


  Ама защо да се пъне да разбира нещо, което цяла България знае от маса години? Явно столчето на властта канселира всякакъв морал. После, разбира се, Ицко се направи на доблестен и си тръгна сам, а сега се прави на жертва, че го били бламирали за предложената реформа, а пък Ръданчо тръгна да плещи вулгаризми в национален ефир.

  Това е все едно някой да иде да си вземе за съпруга някоя от околовръстното, а после да се оплаква, че забегнала с друг мъж и го зарязала.

 62. 62 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#60] от "ГЕРБ е равно на посредственост":
  Разбрах.Сега аз,без да имам хора по министерствата,ще ти дам една 100% вярна информация.Нито Боко,нито Гешев ще подадат оставки и ще си изкарат мандатите.Ако искаш,запиши си го някъде.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 14 Любопитно

  Споко ве,Марешки!
  В България не съдят политици(боже опази)!
  😎🕎😎🕎😎

  Много съм прост
 66. 66 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  има всички основания Борисов да си подаде оставката.
  —цитат от коментар 63 на ГЕРБ е равно на посредственост

  Напротив,няма нито едно основание.В НС има подкрепата на мнозинството.Протести от само няколкостотин човека от целия ляв спектър и то само в София,са много далеч от "масови".Икономиката се развива добре в условията на пандемия.Няма недоволни отрасли или съсловия.С една дума -избори март 2021г.

 67. 67 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3952 Весело

  "Марешки: няма да бягам от страната
  Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки, който вчера беше осъден на 4 години затвор за изнудване на втора инстанция, каза днес пред "Нова телевизия", че няма да бяга от страната и ще се защитава пред съда. Той поясни, че първа инстанция, на която беше обявен за невинен и втората, намерила го за виновен, са междинни звена."


  Напред, другари, към следващата концесия, далавера, корупционна схема ! Корупция у нас няма, това е само " усещане" в нечии глави:

  Бъчварова: Хората си мислят, че има корупция. Tова е субективно усещане...


  Усещането за корупция е субективно, а не на база обективни факти. И колкото повече се говори за нея, толкова повече хората оставят с впечатление, че я има. Така началникът на кабинета на премиера Бойко Борисов - Румяна Бъчварова, разясни пред БНТ класацията на "Трансперънси интернешънъл", според която България се намира на 77-мо място от 180 държави.

  https://clubz.bg/78894-kolkoto_poveche_se_govori_za_korupciqta_tolkova_poveche_horata_ostavat_s_vpechatlenie_che_q_ima


  https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Bachvarova-Horata-si-misliat-che-ima-koruptciia-Tova-e-subektivno-u_696572.html

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69 Профил на PMG Baba Tonka Tonka
  PMG Baba Tonka Tonka
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Радев е абсолютен популист, защото чисто и просто изразява мнението на народа.

 70. 70 Профил на PMG Baba Tonka Tonka
  PMG Baba Tonka Tonka
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ГЕРБ си отиват, но ДПС и БСП остават. Не виждам защо се радвате.

 71. 71 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#66] от "uvtest":

  Това че протестите не са масови, не значи, че няма основания за оставка на праивтелството. Има и то достатъчно много. Доверието към правителството е на рекордно ниски нива. Народното събрание на практика не функционира. Липсва всякаква комуникация с президента. Корупционните скандали следват едон след друг. Това не е нормална обстановка за работа. Ако Бойко се успокоява от факта, че протестите на този етап на практика приключиха много се лъже. Тепърва предстоят трудните месеци и ще трябва да се вземат тежки решения. За което са нужни нормално работещи парламент и правителство.

 72. 72 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  Това че протестите не са масови, не значи, че няма основания за оставка на праивтелството.
  —цитат от коментар 71 на zle_platen_trol


  Но пък това, че са най-масовите след тези срещу Виденов, със сигурност значи, че има абсолютно легитимни основания за оставка на правителството.

  А това е факт - това са най-масовите и ожесточени протести след тези срещу Виденов.

  Интересно защо гербавите толкова ги е страх да го признаят.

 73. 73 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  Тепърва предстоят трудните месеци и ще трябва да се вземат тежки решения. За което са нужни нормално работещи парламент и правителство.
  —цитат от коментар 71 на zle_platen_trol


  Братле, тези ги интересуват ЕДИНСТВЕНО решенията, свързани с обръчите им от фирми и евентуалното улесняване на крадене на гласове по изборите.

 74. 74 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Първият срещнат глупак може да критикува, да осъжда и да оохулва. Точно това и правят глупаците.

 75. 75 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1347 Весело

  До коментар [#3] от "WWW":

  Няма да ни липсваш. Впрочем, ще ходиш ли на контрапротест, заедно с няколкото баби и старци, организирани от оня, как се казваше – Цъки или Съки, или Мъки... забравих му името.

 76. 76 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1347 Весело

  До коментар [#16] от "Deaddark":

  Ще стиска до последно и по друга причина – понеже онзи от Сараите го е стиснал с клещи за топките...

 77. 77 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#72] от "ГЕРБ е равно на посредственост":

  В последните дни, включително и второто народно въстание, не са особено масови. Но това на практика е без значение. По-важно е, че всички, дори и приближените до ГЕРБ, социологически агенции показват огромен спад в доверието към Борисов. Народа просто не му вярва вече. Дори и да оставим всичко останало настрани това си е достатъчен повод за оставка.

 78. 78 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#71] от "zle_platen_trol":
  Писал съм го и преди.Оставка можеше да има ,ако резидентът беше запазил някакъв неутралитет.При сегашната ситуация,оставка би означавала капитулация пред Р.Р.Абсурд да се случи.Можеше,ако протестърите имаха поне малко мозък и не бяха издигнали лозунгите"мутри вън" и "оставка ,съд ,затвор".Кой,давайки си оставката,ще се съгласи,че е мутра и ще е съгласен да го съдят и затворят.Извод,оставането на Боко се дължи единствено на глупоста на протестърите и техните вождове.

 79. 79 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#77] от "zle_platen_trol":

  В последните дни, включително и второто народно въстание, не са особено масови..
  —цитат от коментар 77 на zle_platen_trol


  Снимките от "второто народно въстание" казват друго. Плюс това, говорим за целите протести - от начало, до край. Това, че Виденов имаше повече достойнство и не се стигна до такова проточване във времето е друг въпрос. Протестите са най-масовите и най-ожесточените от тези срещу Виденов. Надминаха тези срещу Орешарски. За мен също не е толкова важно колко са масови, но понеже гербавите се стремят да отричат този факт, все пак да го кажем.

 80. 80 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#75] от "murry":
  Съветвам те да не се подиграваш с контрапротеста.Той за няколко дни постигна целите си-няма вече катуни,няма затворени кръстовища.Вашият за два месеца ,какво постигна?

 81. 81 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2313 Неутрално

  До коментар [#75] от "murry":
  Съветвам те да не се подиграваш с контрапротеста.Той за няколко дни постигна целите си-няма вече катуни,няма затворени кръстовища.Вашият за два месеца ,какво постигна?

 82. 82 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  Писал съм го и преди.Оставка можеше да има ,ако резидентът беше запазил някакъв неутралитет.При сегашната ситуация,оставка би означавала капитулация пред Р.Р.Абсурд да се случи.Можеше,ако протестърите имаха поне малко мозък и не бяха издигнали лозунгите"мутри вън" и "оставка ,съд ,затвор".Кой,давайки си оставката,ще се съгласи,че е мутра и ще е съгласен да го съдят и затворят.Извод,оставането на Боко се дължи единствено на глупоста на протестърите и техните вождове.
  —цитат от коментар 78 на uvtest


  Самият ти прочит на ситуацията показва колко Борисов е неадекватен и колко сме прави, само че, понеже критериите ти за редно и нередно, етично и неетично в политиката са съвсем изкривени, дори не можеш да го схванеш. Реално, ти току що потвърди думите на всички, които казват, че Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка - нещо, което казваме отдавна.
 83. 83 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#75] от "murry":Съветвам те да не се подиграваш с контрапротеста.Той за няколко дни постигна целите си-няма вече катуни,няма затворени кръстовища.Вашият за два месеца ,какво постигна?
  —цитат от коментар 80 на uvtest


  Борисов премиер НИКОГА повече. Струва ми се доста повече от липсата на палатки. С уточнението, разбира се, че махането на палатките не е никакво постижение на "контрапротеста", а по-скоро или на полицейското насилие, или на добрата воля на протестиращите. Та и това не са постигнали, ама нейсе.

 84. 84 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  При сегашната ситуация,оставка би означавала капитулация пред Р.Р.
  —цитат от коментар 78 на uvtest


  Ма той е абсолютно капитулирал бе, мозък. Р.Р. в момента ако реши да направи една партия и ще разкости ГЕРБ. Това, че не е обявил капитулацията, не значи, че не е капитулирал. Радев към момента е политикът с най-висок рейтинг и то с много пред Борисов.

 85. 85 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 911 Весело

  Още след като Христо акостира на Росенец, Борисов го сполетя съдбата на Орешарски, т.е. политически труп.
  —цитат от коментар 4 на Да кажем НЕ на гербавата посредственост в този форум


  Още като акостира, Христо облиза сладоледа на Доганя. И за порции от баницата заскимтя тутакси.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1073 Любопитно

  "
  Президентът наложи вето върху разпоредба от Закона за съдебната власт, с който депутатите дадоха възможност след изтичането на мандата на член на Висшия съдебен съвет (ВСС), той да може да заеме по-висока длъжност в съдебната система от тази, която е заемал преди да бъде избран.
  Промените в закона бяха приети на 3 септември, а сега президентът Румен Радев ги връща за ново обсъждане в Народното събрание."

  Поредната обслужваща прислужния персонал на мафията гнусотия от ГРОБ. Някой ще се обяви ли срещу това вето, колеги форумджии???

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1347 Весело

  До коментар [#81] от "uvtest":

  Съветваш ме??? Или какво? Някоя от бабите ще се опита да ме набие с бастуна? Или пък Цъки?

 90. 90 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1073 Любопитно

  До коментар [#85] от "Яна":

  Няма да се уморя да цитирам Оноре дьо Балзак: "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите."

  Разпозна ли се, драга ближеща сладоледа на Доган? Да ти е сладко, но не говори с пълна уста, че мирише. ;)

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 91. 91 Профил на oolit
  oolit
  Рейтинг: 48 Неутрално

  На тия от ДБ как не им омръзна само да крякат. Пращат по 5 човека тук, 5 човека там да вдигат шум и се мислят за голямата работа. А на изборите пак няма да влязат, това е ясно. А резидентът все казва какво не е достатъчно. Ама не казва защо дори и това недостатъчното дето е направено, не е направено от неговата партия. За маяма въобще не си заслужава и да казвам нещо. Въобще се е оформил опозоционен бардак с превтасали к**ви. И черешката на бардака ще бъде плешивия чалгар. Опозиционна идилия... Е, които иска тези да управляват да върви да вика "оставка" при 200-те човека на Божков и Отровното трио. Ето, че за малко да пропусна и тия красавци. Майко мила, сега вече опозоционната идилия наистина стана пълна.

 92. 92 Профил на jikev
  jikev
  Рейтинг: 17 Неутрално

  http://todorkirkov-su.com/priem-i-obuchenie/priem-sled-7-klas.html?fbclid=IwAR0EZXjG5kw-rNI6uXaEA2RV6PsM9UR6rZyEb3Iv07wzMqPdfCJQRmn88tg
  Охранител, вече е престижна професия за която се учи в Ловеч.
  Не е достатъчно да си мускулест с бръсната глава или пенсиониран полицай/военен.
  "държавата" има нужда от такива кадри.
  Колко иновативно! Колко престижно!
  Щом с такова образование се управлява държава, що да не е престижно...

 93. 93 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост
  ГЕРБ е равно на посредственост
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#84] от "ГЕРБ е равно на посредственост":АКО му разрешат Кури и Решетников, глу--пако!
  —цитат от коментар 88 на victor_victim


  Да, разбира се. Те са против. Радев трябва да се еманципира от тях. Ако има смелостта да го направи, ще има уникалния шанс да стане номер 1 в БГ политиката, поне за кратко.

 94. 94 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 911 Весело

  До коментар [#85] от "Яна":Няма да се уморя да цитирам Оноре дьо Балзак: "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите."Разпозна ли се, драга ближеща сладоледа на Доган? Да ти е сладко, но не говори с пълна уста, че мирише. ;)
  —цитат от коментар 90 на Darulio


  "Димитър Найденов, общински съветник от "Демократична България" (и все още) за Бургас е подкрепил решението въпросният плаж да стане собственост на Доган през април. Обяснението на Найденов е, че се объркал при гласуването."
  ДБ пред сарая: “Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я точно и ние искаме да живеем. Да ядем заедно баницата“

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на Darulio
  Darulio
  Рейтинг: 1073 Весело

  До коментар [#94] от "Яна":

  Човекът се е хванал на номера на служителя на Доган Димитър Николов, който е "скрил" решението за пътя към сарая (не за плажа, манипулаторче) в проекторешение за ВиК мрежата в региона.
  Вината на Найденов е единствено, че си е позволил да не провери внимателно какво му докладва заместник-председателят на Герб и шайката от бургаския общински съвет около него. Сигурен съм, че това ще му е като обеца на ухото и вече никога няма се довери на гербаджия.

  Толкоз за Димитър Найденов. А ти защо обслужваш Доган във форума? Какво е твоето оправдание?

  "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио"
 97. 97 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2254 Весело

  "Димитър Найденов, общински съветник от "Демократична България" (и все още) за Бургас е подкрепил решението въпросният плаж да стане собственост на Доган през април. Обяснението на Найденов е, че се объркал при гласуването."
  ДБ пред сарая: “Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я точно и ние искаме да живеем. Да ядем заедно баницата“
  —цитат от коментар 94 на Яна


  Сложиха те в списъка, хахах... Оня списък.
  Ама и ти, може ли така да ги плескотиш - първо по едната, после по другата буза...За мен остана само шута в южното подгърбие.

  "Днес в парк "Росенец" се провежда "Доган сарай бийч фестивал", а за изненада на протестиращите зад живия плет на имението си се появи и самият Ахмед Доган.

  Докато разговаряше с организатора на протеста Асен Бонджев, който обясняваше, че просто иска всички, независимо от расата, да живеят спокойно в България и всички да спазват законите, Доган кимаше одобрително и отговаряше с "Добре".

  "Желая ви успех", заяви той накрая, помаха на протестиращите и се прибра в дома си. След това им изпрати и кошница със сладоледи."

  Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2020/08/08/dogan-razgovaria-s-protestirashtite-v-park-rosenec-prati-im-sladoled.459176


  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 98. 98 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2254 Весело

  "Христо Иванов каза, че "Демократична България" има план за изчистване на институциите обратно на начина, по който са били завладени от корупционния модел. Той изрази съмнение, че след изборите политическата формация ще има партньор в това начинание сред новите политически брандове..."

  Хихиххи.... "Изтърбушването" на институциите има предвид под "изчистване".
  "Обратно на начина, по който са били завладени" не знам какво друго може да значи, освен уволняване на всички, на които е лепнат етикет "гербераст" и назначаване на "наши" хора.
  Брандове!? Майко-о-о.... докъде може да изпадне тоя човек! Сам не го осъзнава. Брандове, хахахаха...

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 99. 99 Профил на Яна
  Яна
  Рейтинг: 911 Неутрално

  А безграмотния шапкар и за образованието акъл взел да дава! Красимир Вълчев със свещ посред бял ден ще го търсите, га сложите Корнелия и Слафчо да ви управляват. А, да, той Ристю, адвоката без права и с трудов стаж НУЛА, ще им каже кое как требе да е. Щото те от ДеБъ са умни, па и красиви.

  "Славата трябва да се извоюва, а честта просто не бива да се губи." Шопенхауер
 100. 100 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Защо на откриването на учебната година се канят политици, кметове и областни управители? Защо не се канят общественици, лекари, хора на културата, музиканти, успешни бизнесмени и предприемачи, а защо не и обикновени хора с обикновени професии, те са част от живота? Какъв пример даваме на децата за успешни хора!!!!???

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK