Създават се неверни внушения за мен - право на отговор от Йордан Христов

Първа страница на "Периодико", която показва затворения бутик на Борислава Йовчева, който според публикацията е обект на разследването на испанските власти. И покрай който се споменава името на Йордан Христов.

© Сктрийншот

Първа страница на "Периодико", която показва затворения бутик на Борислава Йовчева, който според публикацията е обект на разследването на испанските власти. И покрай който се споменава името на Йордан Христов."Дневник" публикува правото на отговор на Йордан Христов с бележка на редакцията по едно от твърденията му. Заглавието и акцентите са на редакцията.


Уважаема редакция,


Във връзка с ваша статия, озаглавена "Нова серия от "Къщата в Барселона": Борислава Йовчева се омъжила, съпругът й отрича всичко", моля да публикувате моя отговор по отношение на фактите и записите на журналиста Димитър Стоянов, изнесени в публикацията:
Не съм се съгласявал на интервю или разговор с Димитър Стоянов от BIRD, както и не съм давал съгласие да бъда заснеман, фотографиран и записван. В тази връзка съм подал жалба в полицията и се води проверка за законността на записите.


Изнесените записи са изрязани, манипулирани, а изречението, че упълномощавам Димитър Стоянов да изнася факти е извадено от контекста и създава неправилното внушение, че се съгласявам да бъдат използвани. И пресъздадените разговори с мен от Димитър Стоянов извън записите, са неверни.


Подобен агресивен журналистически подход намирам за неприемлив и несъобразен с Етичния кодекс на българските медии, поради което ясно заявих на Димитър Стоянов, че не желая да отговарям на въпроси и да бъда записван.


В статията ви, която се позовава основно на BIRD и "Периодико", се създават неверни внушения, че съм разследван от каталунската полиция и че спечелените обществени поръчки от дружествата, в които участвам, са с политически протекции.


Не съм разследван от каталунската полиция и моля уважаемата редакция, ако има доказателства в тази посока, да ми ги предостави, за да ги коментирам.


Нe съм собственик и представляващ на цитираното от вас дружество Palms Enterprises, не определям инвестиционната и бизнес политиката му, което е видно от съответните записи в търговските регистри.
Цитираните от вас размери на обществени поръчки представляват едва 3% от оборота на групата предприятия, които представлявам над повече от 20 години и са извършени по законосъобразен и легален начин.


Журналистически подход, основан на внушения, а не на реални факти, намирам за неприемлив и нанасящ сериозни щети на имиджа ми.


Не желая да коментирам личния си и семеен живот и очаквам това мое право да бъде съобразявано от журналистите.


Ако редакцията разполага с доказателства в подкрепа на статията, която е публикувана, съм на разположение да ги коментирам.


Йордан Христов, (чрез адвокат Светлана Георгиева)


Бел.ред. - Изпратихме допълнителни въпроси към г-н Христов чрез неговия адвокат във връзка с дружеството, свързаните с него лица и как ще коментира показвани в медиите документи за връзката му с Palms Еnterprises. Той отговори, че е бил "пълномомощник по сделка преди 10-тина години, не представляващ". На въпрос какви са бизнес отношенията му с Иван Саздов, Христов отговаря - "Нямам никакви бизнес отношения. Саздов е бил в съвета на директорите на "Спортни имоти Приморско" преди около 10 г. и е бил съветник по направата на тенис кортовете в Приморско". В България кипърската офшорна компания Palms Еnterprises е съсобственик с община Приморско в това дружество - "Спортни имоти", което според Дакси е представлявано от Христов.
Той не отговори какви са бизнес отношенията му със Силвия Николова - според българските фирмени регистри двамата са в управлението на някои фирми. Николова според испанските регистри е била в управлението на фирмата, стопанисвала бутика на Борислава Йовчева в Барселона.


Пълномощно, на което и "Дневник" се е позовавал като представя връзката на Христов с Palms Еnterprises.

Пълномощно, на което и "Дневник" се е позовавал като представя връзката на Христов с Palms Еnterprises.

Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 268 Неутрално

  Поредните лъжи, тиражирани години наред за да се злепостави Бойко Борисов.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4
  Червен дисибар
  Рейтинг: 268 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

  Поредните лъжи, тиражирани години наред за да се злепостави Бойко Борисов.
  —цитат от коментар 2 на Червен дисибар


  К'во става прокуратурата в БарЦИлона хвана ли крадците? Или е поредния кьорфишек. За острова в Гърция и милиардите в Ливан няма и да питам.

  Как не ви омръзна да лъжете?

 5. 5 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2795 Неутрално

  Все някой ден това разследване ще излезе със заключение.
  Кой пил, ял, кой плащал, ще излезе на бял свят.

 6. 6 Профил на vvs08576060
  vvs08576060
  Рейтинг: 20 Неутрално
 7. 7 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2795 Неутрално

  То интересно и записите на Мутрата защо никой не ги разследва? Как така има записи на министър-председател и този, който ги е извършил не е в затвора? Разбира се, че такива записи се правят за изнудване. Във всяка друга страна това щеше да е приоритет на службите, а тук все едно нищо.
  —цитат от коментар 3 на anonim440


  И аз това се питам. И не само аз.
  Коментар от записвания също няма.
  Що така?

 8. 8 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2808 Неутрално

  Поредните лъжи, тиражирани години наред за да се злепостави Бойко Борисов.
  —цитат от коментар 2 на Червен дисибар


  Така е. Едни тровят дисиденти, други забременяват миски. Все за да злепоставят добрите хора.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 9. 9 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  Не желая да коментирам личния си и семеен живот и очаквам това мое право да бъде съобразявано от журналистите.
  —цитат от коментар 0 на Йордан Христов


  Това е свещено право.

  Въпросът е там, че "семейният" му живот с Бобито Йовчева е с начало 06.2.2020 г., а Бобито има дъщеря на 8 години с неизвестен татко.
  Демек, откъде следва, че въпросите около бащинството на дъщеричката на Бобито, засягат "личния и семеен живот" на Данчо Христов?

 10. 10 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3435 Весело

  Община Приморско в съдружие с офшорка?! Е, тези не спират да ме изненадват още от времето на "невероятния" бивш кмет Димитров, известен с това, че събираше дарения от кандидат строители, и всякакви фирми, работещи на територията на общината, както и че даряваше топ парцели на висши съдии на едни никакви цени... Естествено, нямаше как да си получи заслуженото...

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 11. 11 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2541 Весело

  Дъра-бъра, не съм давал съгласие за интервю. Дъра-бъра, не съм бил пълномощник, а съм представлявал Палм Ентърпрайз. Дъра-бъра, два чадъра.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 12. 12 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3435 Весело

  А иначе, някой и/или някои получиха "звучен шамар" по тема, обективна журналистика...

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 14. 14 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 506 Весело

  Оппала,пак нещо като изпускане/културно,няма да говорим простотии/!
  Стоим си на хлад на терасата на *Captain Nicolas*,бодваме по малко дзадзики и к,во - прУтестЪт фалирал!
  Армандо,пиле,с тия фалшификати и слухове не ще фалирате,ами май ще трЕбе да се криете от Оня!
  митето пуска врели-некипели,яхти потъват,моделки раждат,други моделки *злодеят от Банкя* пък убива и хвърля с релсата,дето правиха поход с нея,вдън морето край неговия остров!
  Сега обаче паричките са пак - чакай да отпия и замезя,та парите са пак на дума.
  Няма за яйца и памперси!!!
  Кажете една сметка - ще ви пратим.Но искаме рЪзпискЪ!
  Чи утри къту вземите властта - показваме я и може и ние да намажем!
  Хайде,чакаме бърза депеша и пращаме парите!

 15. 15 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Неутрално

  Не случайно цитираната статия е от пожелал анонимност автор. Това пък е пример за нескопосана ..... журналистика
  https://www.dnevnik.bg/analizi/2020/09/14/4113557_g-n_borisov_imate_li_dete_ot_borislava_iovcheva_zashto/?ref=id&_ga=2.111619140.1764957290.1598851452-1045372093.1579434100

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 16. 16 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3435 Неутрално

  До коментар [#15] от "дерибеев":

  Има автор, Вилдан Байрямова, Жуналист (така е записана), кореспондент на на "Биволъ" и колумнист на "Дойче веле".

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 17. 17 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Неутрално

  До коментар [#16] от "hamiltonf":

  Правото на отговор е за "Във връзка с ваша статия, озаглавена "Нова серия от "Къщата в Барселона": Борислава Йовчева се омъжила, съпругът й отрича всичко", .." , която статия е с анонимен автор

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3435 Неутрално

  До коментар [#17] от "дерибеев":

  Така, да...

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 21. 21 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2325 Неутрално

  Истината трябва да се търси, например какдвете любовници ба Румен Овчаров бяха издигнати шеметно в държавната йерархия? Идиотова и Сланинова.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 22. 22 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2666 Неутрално

  Е ние отдавна знаем, че в тези публикации освен имената на участниците едва ли има нещо друго вярно :)

 23. 23 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 780 Неутрално

  Не човек а желязо! Ще отрича докато жив шава.

 24. 24 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1508 Неутрално

  Лирическият герой иска да ни каже, че другара Стоянов е яланджъ. Другара Мирчев с други такива разтърсващи разкрития пък щели да го съдят
  https://www.monitor.bg/bg/a/view/stalijski-zavejda-dela-zaradi-lyjata-hipolend-razduhana-ot-pinokio-i-kompanija-223707

 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7001 Неутрално

  И този се уплаши. То си е за страх, де.

 26. 26 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1489 Весело

  До коментар [#11] от "Николай Колев":

  "Дъра-бъра, не съм давал съгласие за интервю. Дъра-бъра, не съм бил пълномощник, а съм представлявал Палм Ентърпрайз. Дъра-бъра, два чадъра."

  Не ти харесва...
  И такова се случва.

  Сега може пак да се върнете към чекмеджетата с парите и да покажете експертизата от независима авторитетна лаборатория, която директно да влезе в съда като необоримо доказателство..
  Докога ще я чакаме?
  Щото едно време чакахме, чакахме подобна експертиза от Яне Янев и така и не я дочакахме.
  Но дочакахме той да се изнесе на бунището.
  На историята , де.
  И вас ще изчакаме, ние не бързаме.

 27. 27 Профил на sokrat41
  sokrat41
  Рейтинг: 288 Неутрално

  Това не са никакви журналисти.

 28. 28 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 284 Любопитно

  Само не разбрахме откога са се залюбили с Борислава и къде им е била сватбата, къде е бил медения месец и барем една снимка със щастливите младоженци?

 29. 29 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  До коментар [#9] от "inn":

  Аз може ли да запитам на какво основание журналистите са се сдобили с акта за раждане на детето на Йовчева и публикуват тази лична информация в медиите? Доколкото ми е известно преписи от актовете за раждане се получават само от най-близките роднини.
  Няма ли БХК да вземе отношение по този въпрос? Това е нарушаване на личното пространство на детето.
  Борисов може да е всякакъв, но в случая едно дете става заложник на политически игри и компромати. Децата не избират родителите си.
  Очевидно и двамата братя Недялкови Йорданови страдат от липса на каквито и да са морални скрупули.

 30. 30 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 845 Весело

  До коментар [#16] от "hamiltonf":

  /и колумнист на "Дойче веле"/

  Не знам защо това всеки път го чета като 'комунист на Дойче Веле'

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 31. 31 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#29] от "pamela":

  Пами,
  Правата на малолетно (до 14 г.) дете се упражняват от РОДИТЕЛЯ.
  Във въпросния казус правата на момиченцето на Бобито Йовчева се упражняват от Йовчева.
  Понеже момиченцето на Б. Йовчева е с неизвестен баща, въпросът към Данчо Христов "Вие ли сте баща на момиченцето?" по никакъв начин не нарушава правата на детето (формално).
  Та - Пами, ако имаш интелект, колкото е 1/10 от бюста на Памела Андерсън, в никакъв случай не трябва да заставаш на позиция, че въпрос към Данчо Христов: "Детето Ваше ли е", бил нарушавал правата на детето...

 32. 32 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  До коментар [#31] от "inn":

  Не става въорос за отговора на Христов, а за това, че в публикацията на "Бивол" цитирана от "Дневник" се публикуваха данни от акта за раждане на детето, които НЕ СА публично достояние.
  Има закон за защита на личните данни.
  Да въвличат дете в компромат за мене е абсолютно недопустимо.

 33. 33 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#32] от "pamela":

  Пами, отново се самопростелвош (бюстът ти е ценен и не трябва да ходи зян). Не мисли с гърдите си.
  Въпрос към един мъж: "Това дете Ваше ли е?", няма как да наруши правата на дете с неизвестен баща.
  Въпросът може да засегне само гузната съвест на "неизвестния" баща. Тези пък, които го защитават се дънят по интелект...

 34. 34 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  До коментар [#33] от "inn":

  И откъде се породи този въпрос?
  От публикацията на "Бивол". Оттам се разбра, че в акта за раждане не е вписан баща.
  Ей за това става въпрос, обаче някои "интелекти" иначе много трудно вдяват.

 35. 35 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#34] от "pamela":

  Пами,
  Включително и за дете, на в чийто акт за раждане има вписан баща, не е изключен въпрос към трети мъж: "Това дете Ваше ли е?" (изключи гърдите си и мисли).

  Да разширя темата и да те светна малко: Ако жена роди по време на брак и до 300 дни след развода, за баща се счита съпругът ѝ (оборима законна презумпция). Иначе казано - когато жена роди без брак, баща - според закона - може да бъде един 3,5 млрд. мъже. Следователно, въпрос към мъжа "Х": "Това дете Ваше ли е?" не засяга ничии права. А дори и в акта да е посочен баща, въпросът сам по себе си НЕ е изключен (все едно да ти е забранено да изневериш на съпруга ти; особено ако имаш гърдите на Памела Андерсън...).

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2301 Неутрално

  Пами,Включително и за дете, на в чийто акт за раждане има вписан баща, не е изключен въпрос към трети мъж: "Това дете Ваше ли е?" (изключи гърдите си и мисли).
  —цитат от коментар 35 на inn

  Колко пъти си чувал някой да задава подобен въпрос? Просто любопитство.
  И няма какво да ме "просветляваш", законното положение ми е напълно известно.
  В случая изместваш въпроса, а той е как журналистите не само са се сдобили с лични данни за дете, но имат и наглостта да ги публикуват в публичното пространство.

 38. 38 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 592 Неутрално

  Дааа, "не желая да коментирам личния си и семеен живот", кофти карма обаче.
  Сключил е брак с убавицата доста след:
  Коментари на "двете каки ",
  Нахлуването на Боко във ВССпо този повод,
  Паричните транзакции /палм, малм/ също са доста отпреди,
  Повдигането на барселонската каза в медиите, включително с имената на моделката и детето, /макар, че в официалните правителствени медии, въпросът не беше широко коментиран,
  Твърдението на Боко , че няма къща в Барселона,
  Още...,
  Та приятел, не се прави на боядисано врабче.
  Казвай къде е булката, да могат да я попитат и нея журталята за някои работи. /Няма да е за качеството на свирките, дето толкова го криеш, да знаеш/[email protected]/😘😗😍

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 26 Неутрално

  И какво ако Бойко има няколко деца от манекенката? Вас това не ви засяга. Пръждосвайте се.

 41. 41 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#37] от "pamela":

  Забавна си и всеки твой следващ коментар не ме отклонява от мисълта за гърдите ти:
  1. Каквото и да пише в един акт за раждане, написаното/липсващото в графа "баща" по никакъв начин не изключва въпроса към един (невписан/трети) мъж: "Вие ли сте таткото?";
  2. Липсата на какъвто и да е въпрос към майката (законния представител) на детето, сочи, че няма как да се нарушат правата на самото дете (тука трябва да имаш мисъл на юрист, за което гърдите в някои случаи пречат, в някои случаи - не).
  3. Къде (линк, ако обичаш!, само не се прави на невидяла) са публикувани лични данни за детето (копие на акт за раждане и пр.).

 42. 42 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 671 Неутрално

  Дъра-бъра, не съм давал съгласие за интервю. Дъра-бъра, не съм бил пълномощник, а съм представлявал Палм Ентърпрайз. Дъра-бъра, два чадъра.
  —цитат от коментар 11 на Николай Колев


  Разочарован си, че не потвърждава подозренията за участието на ББ, но какво да прави човека, като няма основание за това. Упреквай готвачите на компромата! Очакваш Дядо Коледа да ти сбъдне мечтата, а се появява бирника и трябва да му платиш данъка.

 43. 43 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 671 Весело

  До коментар [#33] от "inn":И откъде се породи този въпрос?От публикацията на "Бивол". Оттам се разбра, че в акта за раждане не е вписан баща. Ей за това става въпрос, обаче някои "интелекти" иначе много трудно вдяват.
  —цитат от коментар 34 на pamela


  Не ги упреквай, мисловната схема трябва да е: Борислава се е сношавала с мъж и Борисов се е сношавал с жена поради което е възможно да са правили любов.

 44. 44 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Неутрално

  До коментар [#33] от "inn":

  Въпрос засягащ бюст(макар и в скоба) " се самопростелвош" като адвокат и юрист с тежест (не живо тегло предполагам) колкото Х.И

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 45. 45 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Неутрално

  До коментар [#36] от "kzj35678888":

  Грешиш, за пореден път пробват да изкарат нещо от мафията/приватизацията. Справка Дневник до 2000г като обективност, и след получаване на ... приватизация, Дневник "разследващ" КТБ и след неполучаване на дял .....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 46. 46 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#44] от "дерибеев":

  Не те разбрах много, но предполагам какво искаш да ми кажеш. И отговарям:
  Ся, като сме юристи, та да не мислим за женски гърди ли?
  (без майтап, когато преговарям с колежка, а не с колега, съм далеч по-отстъпчив). Обаче в случая с Пами, много го избива на право и така си губи природните предимства...

 47. 47 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 506 Весело

  ДругарЕ,и простащината трЕбе да е в некво поносимо за храносмилането количество,иначе се получават позиви за бълване!
  Та ето какво е сътворил един от *гениите* на протестърите - лицето Трайков,Светослав,за което нЕкои *медии* мълчат:
  *Снимка на Бойко Борисов как си пийва с другари, докато протестиращи му искат оставката обикаля из социалните мрежи днес.Фотосът тръгна от стената на протестъра Светослав Трайков, поне такова впечатление оставя във всеки, който разгледа страницата му. Той е поместил и жлъчен текст:
  „Докато стотици хора 68 дни МУ искат оставката, Боеко мутрата е на ракийка и салатка в скъпарска вила, в китно курортно селце в околностите на Ниш, Сърбия.
  #ТойНеПиел#МутриВън
  Велико Народно Въстание III, 22.09”*

  Поместената от Трайков снимка е с отрязани глави на аверите на премиера, а има защо – да не се видят истинските лица. Всъщност снимката с гуляя на Борисов в сръбско се оказаха менте и елементарна пропаганда.Фотосът е истински, но от края на българското европредседателство. Така Австрия приема председателството от Борисов. Публикувана е дори в „Дневник”и в други медии тогава.Ето как се създават фалшиви новини, а обществото се настройва негативно към властта чрез измислени истории. Това изглежда е и удобен начин за фалшиво вдигане на градуса на замиращите протести.Малко по-късно протестерът изтри ментето от страницата си, но то вече е споделено от стотици и лъжата се превръща в „истина”.*
  Разбрахте ли какво казваме *кметче*,*хистерия*,*свирача на кемане от Мюник*,*римското булдоче *,да не забравим пенсия та *бай норман* и вся остальная гмеж?
  За нищо не ставате!
  Ще ви го повторим - ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ!
  Лъжи,балони,яйца,а,пардон,за тях вече нямало пари,и т.н. и прочие.
  Хайде,беж по столчетата,тропайте на *компа* и се надявайте някой някога да ви плати!

 48. 48 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Весело

  До коментар [#46] от "inn":

  Разбрал си ме добре... теста беше за +/- на коментарите, стандарт и още нещо

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 49. 49 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#48] от "дерибеев":


  теста беше за ... и още нещо
  —цитат от коментар 48 на дерибеев


  Звучиш загадъчно като Рени Ковачева от "Оркестър без име" (Катето Евро е велика в тази роля):

  https://www.vbox7.com/play:f23e1715

 50. 50 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2712 Весело

  До коментар [#49] от "inn":

  Правиш откровено сексистки коментари, обаче получаваш плюсчета в меката на стража за права и стандарти

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 51. 51 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1817 Неутрално

  До коментар [#50] от "дерибеев":

  Йес: сексист

  До коментар [#49] от "inn":Правиш откровено сексистки коментари, обаче получаваш плюсчета в меката на стража за права и стандарти
  —цитат от коментар 50 на дерибеев


  Йес, "сексистки коментари" (като го прочетох, си ударих задника в тавана от кеф)..

  Сега сериозно:
  Бахмааму, Дерибейка, щом и ти се побърка, какво да се чудим за Бойко и феновете му като Пами и пр....

 52. 52 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2091 Любопитно

  Кофти журналистика е тази. Като всяка, за която Йончева дава тон.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 53. 53 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2582 Неутрално

  И какво ако Бойко има няколко деца от манекенката? Вас това не ви засяга. Пръждосвайте се.
  —цитат от коментар 40 на kzj35678888


  Засяга ни откъде са милионите, харчени за мис Гащи ..... защото следите водят към ЛукОйл-България, приятелчетата на Бойко, укриващи огромни печалби у нас, за да не плащат данъци ....

 54. 54 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 2168 Неутрално

  Онази приказка да не бъркаш в лай......е неслучайна , още отсега замириса ! Ще има нужда от противогази.......

 55. 55 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 849 Неутрално

  Ричният ти живот драги Йордане ни засяга защото покрай мис Гащи се въртят едни около 6 000 000 евро и изяснявайки чие е детето вероятно ще се докаже връзката на тези пари с един сикаджия. Сега те питат журналисти, но скоро можеш да застанеш и пред прокурор, та от кога се познавате с булката, детето твое ли е, брака консумиран ли е, с твои средства ли е купена къщата, бутика и т.н. и ако са твои нека да проследим техния път до твой доказан и с платени данъци доход? Бай Ставри е строг, но справедлив!

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 56. 56 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1750 Неутрално

  Той съпруга на Мис Гащи може и да си твърди, но испанската прокуратура си разледва:

  https://www.facebook.com/angel.angeloff/posts/3671492862881615
  СЛУЧАЯТ БАРСЕЛОНА НЕ Е ЗАТВОРЕН, така както твърди разследваният Йордан Христов в разследването на Димитър Стоянов от Биволъ . Днес получих официално потвърждение за това от говорителя на прокуратурата в Барселона. Публикувам снимка от този имейл и превод за тези, които не говорят испански:

  Добър ден,
  Така както ви коментирах в телефонния ни разговор, мога само да ви потвърдя, че случаят се гледа от Антикорупционната прокуратура в Барселона и че разследването по случая продължава. Не е приключено. Не мога да ви предоставя повече детайли. Моля, потвърдете ми, че сте получил моя отговор.
  С уважение,
  Пилар Лопес,
  Говорител на Прокуратурата в Барселона

 57. 57 Профил на tsl17685445
  tsl17685445
  Рейтинг: 5 Разстроено

  Абе Данчо, що се правиш на по прост от Бойко, нали всички в Приморско и околията знаят че си му подлога още от времето когато играехте тенис. С чий пари вдигна хотел четата и от къде на къде открадна спортната зала в Приморско. А и какъв бизнесмен кокошкар беше преди да станеш подлога на генерала, нали хората те познават какво беше и какво си мислиш че си станал.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK