"Дневник" търси оператор

"Дневник" търси оператор

© Юлия ЛазароваОсвен качествена журналистика в текст и снимки, "Дневник" вече създава и видео в различни формати. За развитието на това съдържание имаме нужда от оператор, който да се присъедини към екипа ни.


Търсим човек с опит и любопитство към събитията в България, за да бъде съавтор в създаването на видео, а не просто владеещ камерата. С желание да се развива и да се включи в екип не само на професионалисти в журналистиката, но и на добри колеги, които постоянно се усъвършенстват.


Общи изисквания към кандидатите:
- Опит в репортажното, студийно и събитийно снимане
- Умения за работа със звук
- Монтажни умения са предимство
- Управление на дрон е предимство, но не е задължително


Очакваме кандидатите да приложат линкове към или видеоматериали (от три до пет такива), които според тях най-добре представят практиката им.


Можете да кандидатствате, като изпратите CV и мотивационно писмо на [email protected] до 26 октомври 2020 г. включително. Редакцията ще се свърже само с одобрените кандидати за интервю.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK