На живо

БСП поиска от Гешев да се самосезира за Пеевски, ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета му (хронология)

Главният прокурор Иван Гешев представи доклада си пред депутатите от комисията по правни въпроси в сряда, а днес той се обсъжда в пленарна зала.

© Юлия Лазарова

Главният прокурор Иван Гешев представи доклада си пред депутатите от комисията по правни въпроси в сряда, а днес той се обсъжда в пленарна зала."Дневник" следи изслушването на главния прокурор Иван Гешев в пленарна зала в реално време.
Мнозинството подкрепи доклада на Гешев, БСП гласува "против"

Мнозинството в парламента подкрепи доклада на главния прокурор Иван Гешев и прие със 117 гласа "за" отчета за дейността на прокуратурата за първите 8 месеца на годината. Против бяха 60 депутати - само от БСП, които бяха инициатори на цялата процедура по изслушването.


"За мен беше чест да съм пред представителите на народа. Нямам никакви притеснения да излагам гледната точка на прокуратурата. Нямаме причини да се страхуваме и дължим отчетност и прозрачност", обяви Гешев на финала на изслушването.


БСП поиска от Гешев да се самосезира за Пеевски, ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета му (хронология)

© Юлия Лазарова

Гешев поиска промени в законодателството от трибуната на парламента

Главният прокурор използва трибуната на Народното събрание, за да поиска законодателни промени. Той припомни, че още през месец май е поискал промени в Наказателния кодекс, с които да бъдат завишени наказанията за шофьори, които управляват МПС след употреба на алкохол и наркотици.


"Всеки един български гражданин може да загине на светофар, както загина журналистът Милен Цветков", предупреди Гешев и направи сравнение - това е все едно да разполагаш с негоден инструмент и да очакваш годен резултат.


"Този инструмент се дава от законодателя. Българската прокуратура и съд спазват закона такъв, какъвто е. Вие сте хората, които трябва да прецените какви да бъдат те", каза Гешев и припомни, че вчера прокуратурата обяви нови предложения за промени в НПК, с които да отпадне формализма в наказателното производство.

Гешев: Пеевски е върнал парите от КТБ, да вземеш кредит не е престъпление

"Мисля, че е депутат Делян Пеевски. Да не сгреша? Доказателства по делото, за когото са събрани, са
Никой прокурор в Европа не повдига обвинения с политическо посочване или по политическа преценка. Това може би се е случвало в други времена. За съжаление, живеем в демокрация, работим при спазване на законите и има принципи за върховенството на закона. Това, което ми е известно - депутатът, вашият колега Делян Пеевски, всичко, което е получено като финансиране като физически и юридически лица, е върнато на КТБ и това е факт по делото. Получаването на кредити не е престъпление", коментира главният прокурор след призива на БСП Пеевски да бъде разследван.


"Това, колко време ще продължи проверката по случаите с премиера Борисов, е регламентирано в закона и решението се взема от конкретни магистрати, а не от българския главен прокурор". Така Гешев отговори на въпроса колко време е нужно да се установи дали са автентични записите и снимките с премиера Борисов.


"Има шизофренно разделение – от една страна се твърди, че българският главен прокурор е всесилен и всемогъщ, от друга страна се иска да контролирам всички прокурори", коментира Гешев.


Той посочи, че Корнелия Нинова е цитирала един куп сигнали от 2017 г. "Аз съм главен прокурор от края на 2019 г. Ако имате конкретни въпроси – изпратете ми списък с делата, аз ще поискам отговор от конкретните наблюдаващи прокурори и те може да ви отговорят, а може и да не ви отговорят", отговори Гешев.


"За политиците в КТБ – за тези, за които са констатирани доказателства, са повдигнати обвинения. Има и отделени случаи в отделни дела. Не искам да правя нарушения на решението на Конституционния съд и няма да коментирам детайли", посочи Гешев в стила, в който отговаряше и вчера на въпросите в комисията по правни въпроси.


"За чумата по свинете – не съм специалист, ще проуча темата и не мога да дам отговор за специфичните процеси, които протичат по тези заболявания. За чистотата на въздуха и земята на България българската прокуратура заговори първа. И основно българската прокуратура успя да спре горенето на опасни отпадъци в ТЕЦ-ове. Преди това тази тема като че ли не съществуваше", обяви Гешев.

"Не смятам да оказвам натиск в една или друга посока и няма да посочвам определени политици. Прокуратурата няма и не съобразява действията си с политическите последствия, нито с политическите коментари или оценки. Това не ни интересува. Ако ни интересуват политическите оценки, ние трябва да спрем да работим. Гордея се, че българската прокуратура и МВР направиха неща, които не са правени от 1989 г.

БСП поиска от Гешев да се самосезира за Пеевски, ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета му (хронология)

© Юлия Лазарова

Крум Зарков: Голямата власт е, че може безнаказано да се съсипе частен бизнес

"Смеската между политика и бизнес се нарича олигархия, но някак си олигарсите биват добри и лоши. Лошото е, че властта не е властта да бъдеш осъден - това го прави съдът. Голямата власт и големият страх не е за това, че може да бъде осъден някой, а че може безнаказано да съсипе един частен бизнес", коментира Крум Зарков от БСП и обяви, че прокуратурата прилага двоен стандарт.


Крум Зарков от БСП коментира, че прокуратурата прилага двоен стандарт.

© Юлия Лазарова

Крум Зарков от БСП коментира, че прокуратурата прилага двоен стандарт.

ГЕРБ и Обединени патриоти подкрепиха доклада: Битовата престъпност е по-важна

Анна Александрова, Десислава Атанасова от ГЕРБ и Христиан Митев от Обединени патриоти похвалиха доклада на Гешев и добрите резултати в борбата с битовата престъпност. Атанасова подчерта, че не депутатите, а Висшият съдебен съвет избира главния прокурор и той е получил подкрепата на кадровия орган два пъти.


Митев от своя страна посочи, че действително Наказателния и Наказателно-процесуалния кодекс са твърде остарели. Той прие тезата на прокуратурата и на самия Гешев, че НПК страда от твърде много формализъм и са нужни промени. Александър Сиди също обяви, че най-важно е какво прави прокуратурата срещу битовата престъпност, какво се случва с нелегалния трафик на хора и подчерта, че това са проблемите, които вълнуват българското общество.

"Никога досега България не е имала толкова политизирано държавно обвинение. Никой не е твърдял, че прокуратурата не действа. Понякога действа дори твърде енергично. Понякога не действа. Проблемът е в селективността и решението е само в едно – вашата оставка", призова от своя страна Явор Божанков от БСП.

Иван Ченчев поиска да знае какво се случва с проверката за спрения сигнал на програма "Хоризонт" по БНР и призова главния прокурор да даде отговори.

Кутев: Време е кажете за инициалите Д.П. и да се самосезирате за Пеевски

Антон Кутев обясни, че Гешев може да разполага с пълна справка, но прокуратурата не разполага с резултат. Той също отправи серия от въпроси: "Колко месеца трябват на прокуратурата, за да кажете дали записите с Бойко Борисов са истински? Не знам кой и как го е разпитвал, но след като той знае кой го е записал и кой го е снимал гол в спалнята, как може месеци вие да не знаете? Няколко закона са нарушени. Ако с такъв темп разследвате кражбите на коли, не знам как сте ги намалили. Според мен COVID-19 ги е намалил повече".


По думите му, в същото време хората викат "Оставка", а Цвета Караянчева няколко часа по-рано е казала, че и тя не знае дали записът е автентичен. "И тя не знае премиерът нарекъл ли я е някак или не я е нарекъл", коментира иронично Кутев.


"При Божков изглеждахте по-бързи, а да не говорим при братя Бобокови. Излязоха и чатовете им и разговори, преди да бъде повдигнато обвинение. Вие за това казвате, че няма никакъв проблем? Има здрава логика, която всеки гражданин вижда и всеки, който я види – излиза на площада и вика "оставка"", обяви още депутатът.


"Дали ще успеят да свалят правителството – не знам. Но гневът срещу всички политици и политическата система остава", подчерта той.


Кутев припомни, че още през 2014 г. тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров каза, че в документите по делото КТБ е имало инициали - Д.П. Д.П 1 и т.н.

"Време е да разберем дали това не е Делян Пеевски. След като прокуратурата се е занимавала през 2014 г. с инициалите и до никъде не е стигнала, а Делян Пеевски рязко е забогатял след това, дали прокуратурата не трябва да се самосезира?", попита още Антон Кутев.

"Няма как да ни убедите, че се борите с престъпността. Вие се борите с част от престъпността. Но когато се прави със закъснение или избирателно, това е отказ от правосъдие", категоричен е Кутев.

Нинова: Искаме оставка и няма да подкрепим доклада

"Всичко е политика и вие също сте правили политически изказвания", коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова, която първа взе думата след отчета на Гешев. Тя взе повод от заключителните думи на Гешев, в които той обяви отново, че прокуратурата няма да участва в политически игри и кампании.


"Ние искаме оставката Ви и няма да подкрепим доклада. Той е само статистика, но не дава отговор на много важни въпроси", обяви Нинова.


По думите й, основните мотиви на социалистите за това са, че Гешев отхвърля съдебен контрол върху отказите на прокурорите да образуват досъдебно производство. Освен това, по думите й, фигурата на главния прокурор все пак остава безконтролна.


"Отговорите са недостатъчно задоволителни. Не са ли говори експертизите за записите, снимките и чекмеджето с парите? Колко месеца ви трябват, за да установите автентични ли са снимките на парите, автентичен ли е гласът от онези записи? Кога мислите, че тези експертизи ще се произнесат дали са достоверни или не тези записи и снимки?", зададе серия от въпроси Нинова.


Какво става и с разследването срещу Горанов, попита още лидерът на БСП. От 2017 г. до сега тя обяви, че опозиционната партия е пуснала до прокуратурата 15 сигнала за корупция по високите етажи на властта. До момента обаче няма отговор.


В пленарна зала с Гешев дойдоха заместничката му Даниела Машева (вдясно) и говорителят му Сийка Милева.

© Юлия Лазарова

В пленарна зала с Гешев дойдоха заместничката му Даниела Машева (вдясно) и говорителят му Сийка Милева.


"Какво се случва със сигнала за строителството на оградата на границата с Турция? Кои са политиците, получавали нерегламентирани плащания от КТБ? Какво се случи с "Хасковогейт" и обществените поръчки? Докъде стигна разследването по сделката за ЧЕЗ? Няколко пъти сме ви сигнализирали за чумата по животните. А концесията на летище "София" и въгледобиви в пернишко?"


Следващото основание, поради което няма да подкрепим доклада, е по темата за чистата земя, въздух и вода на България. Прокуратурата пише в доклада, че са констатирани 1426 незаконни сметища в България.


"Почти във всички случаи са проверки, възложени на Министерството на околната среда и водите, наложени административни актове, които стигат до впечатляващото число - 442 лв. месечно за установени нарушения по Закона за околната среда и водите с опасни последици за живота и здравето на хората", коментира Нинова извадки от доклада. Тя отправи и въпросите дали все пак в някои от тези случаи не са открити данни за престъпление?


"В България има ли мафия или българската прокуратура ще я посочи ли в някакъв момент или ще се задоволява само с констатации по надзора за законност?", попита Нинова.

Прокуратурата още не знае дали снимките от спалнята на Борисов са автентични

Премиерът Бойко Борисов е дал обяснения за по случая с къщата в Барселона, повтори и пред депутатите в пленарната зала Гешев. "Последният сигнал е от гражданско движение "Боец", каза главният прокурор и намекна, че организацията била свързана с бившия мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев, който се укрива в Сърбия.


"Приобщени са медийни публикации, изискани са множество справки. Има активна комуникация с партньорските служби в Кралство Испания. След контакт с българския наблюдаващ прокурор, няколко месеца нямаме информация", каза Гешев, но обяви, че това не е проблем за приключване на преписката.


Предстои приключване на ревизии на различни търговски дружества, свързани с този казус и снемане на обяснения на още няколко души.


За записите и снимките от спалнята на премиера Борисов Гешев обяви, че е възложено на столичната полиция да направи експертни справки като посочи, че и по този случай премиерът е дал обяснения. Поискани са обяснения от НСО, възложени са експертизи за автентичността на снимките, които до момента не са изготвени.

В президентството не са влизали тежковъоръжени служители, твърди Гешев

Гешев коментира и резултатите от акцията и претърсванията в президентството, които дадоха повод за началото на протестите и гражданското недоволство. Говорейки по темата той няколко пъти изрично подчерта: "Тежко въоръжени хора не са влизали в президентството", а по-късно добави, че уважава всички български институции.


По разследването срещу секретаря по правните въпроси и антикорупция на президента Пламен Узунов каза, че той е отказал да предаде кодовете за достъп до личните телефони. По думите му, в кабинета на Узунов прокуратурата е намерила писма на председателя на Държавна агенция "Разузнаване", на директор на дирекция в Министерството на околната среда и водите, протоколи на различни окръжни съдилища, протоколи от разпит на свидетели.


По другото разследване срещу президентския съветник Илия Милушев главният прокурор обясни, че са извършени претърсвания, свързани с бивш ръководител на "Архиви" в МВР.


"Намерени са 5 кашона на документи, оригинали и копия, с гриф по Закона за защита на класифицираната информация. Тези секретни документи са от 2013 година", каза главният прокурор.


"В тези документи се съдържа информация за почти всички знакови политици след 1989 година, почти всички криминални авторитети след 89-та година, почти всички бизнесмени след 89-та година, включително и много документи, касаещи магистрати", обясни Гешев.

Колекцията на Божков е на всички българи, обяви Гешев

В момента се водят две разследвания срещу Васил Божков и още 10 души с много обвинения, обяви Иван Гешев като говорейки за Божков, той го нарича с "укриващото се лице в Дубай".


"От колекцията му са иззети 212 предмета, за които има доказателства, че са регистрирани. Общо 6778 броя предмети са иззети при претърсванията. Предметите се съхраняват в нарушение на всякакви правила, включително в различни кутии с надписи на местата, от които са изкопани. Българската прокуратура ще направи всичко възможно тези предмети да бъдат обект на една съдебно-археологическа експертиза от най-добрите европейски експерти и ще представим тяхната стойност на българските граждани", обяви Гешев от парламентарната трибуна.


Въпреки че все още няма експертна оценка на културно-историческите ценности от колекцията на Васил Божков, Гешев обяви предварителни оценки. По думите му, 1 млрд. евро струват регистрираните предмети, а цялата колекция се състои от малко под 7000 вещи и артефакти.


"Това са ценности, изкопани от българската земя и са на българските граждани. Ще станат собственост и ще могат да бъдат видени от всеки български гражданин", обяви главният прокурор.


"Второто разследване касае организирана престъпна група за чисто криминална дейност – убийства, опити за изнасилвания и принуда. Предмет на разследване по това досъдебно производство са убийствата на Йордан Динов, Манол Велев, опита за убийство на Алексей Петров и на още едно лице, чието име на мен лично не ми говори нищо", каза Гешев.

Гешев отново се похвали с намалелите телефонни измами

Главният прокурор представи кратко изложение на отчета като започна с обобщение, а след това и със статистика като акцентира отново на спада на броя на телефонните измами. "Това е основание за гордост на всяка правоохранителна система", обяви Гешев.


По думите му, трайно се подобрява работата на прокуратурата и 2,9% са върнатите дела на прокуратурата. 1,9% от всички присъди са оправдателни присъди. Той повтори и думите си от изслушването пред комисията, в която посочва, че приоритет е пресичане на наркоразпространението в районите на училищата.


"За мен е важно прокуратурата на Република България да бъде отчетна и прозрачна, нямаме притеснение от отчет. Имаме желание за постоянен диалог както с Народното събрание, така и с отделните комисии. Очакванията на българското общество могат да бъдат постигнати само при взаимодействие между трите власти и институциите", започна с обобщение Гешев и каза, че няма да дава статистика.

Безпрецедентна процедура по изслушване

След като в сряда (14 октомври) главният прокурор Иван Гешев бе изслушан в парламентарната комисия по правни въпроси, днес той представя доклада си пред депутатите в пленарна зала. Докладът за дейността на прокуратурата за първите 8 месеца от годината бе внесен в Народното събрание в края на миналата седмица. Отчетът на Гешев се събира на 63 страници с графики, таблици и информация за образуваните досъдебни производства както в цялата страна, така и по районни и окръжни прокуратури и бе внесен в парламента в края на миналата седмица.


Изслушването е безпрецедентно, защото не е по годишните доклади за дейността на прокуратурата, а бе поискано от опозиционни депутати за спазването на законите и презумпцията за невинност още в края на юли, малко след първите протести с искането за оставка на правителството и главния прокурор.


За първи път в изслушването в правната комисия вчера депутатите питаха не за статистика, а повдигнаха въпроси и поискаха отчет за всички последни скандали и разследвания на държавното обвинение (най-активни бяха тези от БСП). Отговорите на Гешев бяха основно с познати тези и твърдения като той успя да избегне отговори по същество на някои от най-важните от тях.


Депутатите от БСП, които инициираха изслушването в безпрецедентна процедура, останаха недоволни от получените обяснения и обявиха, че не подкрепят доклада като 7 души гласуваха "против", но в крайна сметка отчетът бе приет в комисията с мнозинство и 14 гласа "за".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5315 Неутрално

  Постепенно ще го култивират, ако на го свалят

 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1701 Неутрално

  БСП виждат, че им изчезва електората и се опитват да мобилизират по-старите хора с призиви за оставки, само това си знаят.
  Има нещо подобно и при ДПС, те пък искат властта, поогладняха.
  Сега няма да има въпроси към главния прокурор, а поредните глупости за фотошопи и барселонски мечти.
  Това не са народни представители, от тези две партии, по-добре да не ги наричам с имената, които бих им дал...

 3. 3 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4176 Неутрално

  " За първи път в изслушването в правната комисия вчера депутатите питаха не за статистика, а повдигнаха въпроси и поискаха отчет за всички последни скандали и разследвания на държавното обвинение (най-активни бяха тези от БСП). Отговорите на Гешев бяха основно с познати тези и твърдения като той успя да избегне отговори по същество на някои от най-важните от тях."

  Какво друго да отговори главната бухалка на съществените въпроси : да, за това съм поставен на този пост - да браня схемите на властта от правосъдието ! Това ли ? Е, няма да го каже, поне не в прав текст ! От увъртанията му, обаче, които виждаме , по всички важни въпроси, става безпределно ясно на всеки тъжната картинка, в която се намираме всички ние......

 4. 4 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3412 Неутрално

  "Депутатите от БСП, които инициираха изслушването в безпрецедентна процедура, останаха недоволни от получените обяснения и обявиха, че не подкрепят доклада като 7 души гласуваха "против", но в крайна сметка отчетът бе приет в комисията с мнозинство и 14 гласа "за"."
  ================
  Ако са очаквали Гешев разплакан да им цунка папуците, нормално е да са разочаровани.
  Само не разбрах онзи с маската, дето се криеше зад него кой е.

  Еретик
 5. 5 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2463 Неутрално

  БСП освен че са партия на съмнителните бизнесмени сега иска да се превърне и в партия на футболните агитки.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 6. 6 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1465 Весело

  Мда-а-а-а-а, депутатите от БСП, които инициираха изслушването в безпрецедентна процедура, им се реве с глас, защото едни от главните им спонсори – Арабаджиеви, Баневи, Миню Стайков, Банку Васил и Али Бошкоф Баба или са в следствения, или са „по тая пуста чужбина“! А, както е известно от българската политическа история, „работата става со паре или со дупе“! Но паре нема, така че дрОгарете и, особено, дрОгаркете опират до втория вариант и затова писъците, крясъците, плювните и попържните достигат пароксизма на безсилието!

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 892 Неутрално

  Чиста загуба на време и препозициониране преди изборите в рамките на вече започналата предизборна кампания!!!

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7636 Неутрално

  До коментар [#1] от "pet_fire":

  А по-умен и независим ще стане ли?

 11. 11 Профил на Тиква загубена
  Тиква загубена
  Рейтинг: 0 Неутрално

  ГЕШЕВ Е РАДОСТ!
  Или .....?????

  Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на гроба ми без страх, че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с хуй да достигне!
 12. 12 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  Правилно е да бъде изслушван и да се дава отчет. Въпросът е да не се търси под вола теле, а да има смислени въпроси. И разбира се, такива отговори.

 13. 13 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4795 Неутрално

  Правилно е да бъде изслушван и да се дава отчет. Въпросът е да не се търси под вола теле, а да има смислени въпроси. И разбира се, такива отговори.
  —цитат от коментар 12 на stedim


  Един смислен въпрос:

  "Вярвате ли, че министър Горанов не е забелязал липсата на едни 700 милиона лева в приходната част на бюджета? И така в продължение на ПЕТ години!?"

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1709 Неутрално

  До коментар [#13] от "vassilun":

  Не вярвам гражданинът Горанов да не е знаел за липсата на 700 млн.

 17. 17 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 1399 Неутрално

  Следващата година Гешев ще трябва да отговаря отново на тези въпроси, но други ще бъдат питащите. Още малко му остана.

 18. 18 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 888 Неутрално

  До коментар [#9] от "xyi25666099":

  Гешо може да мачка само на пеефски свинските уши, но много внимателно 😁

 19. 19 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1332 Весело

  Опитвам се да проумея какво и безпрецедентното на процедурата.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 20. 20 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Мда-а-а-а-а, депутатите от БСП, които инициираха изслушването в безпрецедентна процедура, им се реве с глас, защото едни от главните им спонсори – Арабаджиеви, Баневи, Миню Стайков, Банку Васил и Али Бошкоф Баба или са в следствения, или са „по тая пуста чужбина“! А, както е известно от българската политическа история, „работата става со паре или со дупе“! Но паре нема, така че дрОгарете и, особено, дрОгаркете опират до втория вариант и затова писъците, крясъците, плювните и попържните достигат пароксизма на безсилието!
  —цитат от коментар 6 на Santos


  Ало, клакьорът на Каскета - а къде са Доган, Пеевски, Домусчиев, Ковачки, Румен Вълка? Те не са олигарси или са от "правилната страна". И вземи научи, че това, че някой е в ареста, не означава, че е виновен и че е осъден. Накрая всичките тези ще осъдят държавата и такива като теб ще са по-тихи от тревата. А тогава трябва такива като идола ти Каскета и клакьорчетата му да плащат, не ние, нормалните данъкоплатци.

 21. 21 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  И те слушаха каскета който няма какво да каже.Нещо като игра със публиката за отклоняване на вниманието.

  SHADOWS of SOFIA
 22. 22 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 102 Неутрално

  Парламента се превърна в ПИК. Падението е пълно, такова дъно никога не е било.

 23. 23 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1465 Любопитно

  До коментар [#20] от "bulgarofilche":

  @bulgarofilche, гледай сега, лъчезарни, не съм казал изобщо това, „че някой е в ареста, не означава, че е виновен и че е осъден“, нали? Само ще спомена, че „Откриха стая на Баневи със съкровища и документи“ - https://trud.bg/откриха-стая-на-баневи-със-съкровища-и/ - между които „и оригиналните документи на фирмите в офшорни зони, установили криминалисти, претърсвали имението на милионерите в столичния квартал “Бояна”! А пък в Капитал - https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/09/01/3304818_nad_10_mln_leva_kesh_otkriti_dosega_v_hotelite_na/ - пише, че „Над 10 млн. лева кеш открити досега в хотели, офиси и сейфове на Ветко Арабаджиев“! Та, пита се в задачата, на която едва ли ще ти е трудно да отговориш: ако „Накрая всичките тези ще осъдят държавата“, щото няма да бъдат осъдени (нали?), дали намерените пари, бижута и ценни книжа ще могат да платят присъденото от Европейския съд, при условие, че той изобщо гледа дело като това? А, какво ще кажеш? Що се отнася до това, че „такива като теб ще са по-тихи от тревата“, ще те помоля да не бъдеш чак толкова лицемерен, че да плачеш на чужди гробища? Ще можеш ли или ще се затрудниш?

 24. 24 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Изпя си песента тоя, гнусно и нагло, но най важното го нямаше: "Съдебният контрол над отказите за образуване на досъдебно производство" ........ Даааа "на който искам шапка ще слагам" и ще го духате всички....... Много нагъл човек...... Школата на Цветанов 1/1 ......

 25. 25 Профил на skomina
  skomina
  Рейтинг: 524 Весело

  До коментар [#1] от "pet_fire":А по-умен и независим ще стане ли?
  —цитат от коментар 10 на Роси


  Ако взима акъл от такива като теб- нивгиж!

 26. 26 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Знаете ли какво каза тоя, като не го каза ???.....с тва без "Съдебен контрол над отказите за образуване на досъдебно производство"....... Вие може да ми давате папки с доказателства, но понеже съм просто ченге от Симеоново, израснал на 15 м. от гробището на Волуяк и ми кацна птиченцето ....сега аз карам влака и всички вие ще го духате......и аз ще решавам кой е добър и кой лош.......

 27. 27 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2810 Неутрално

  До коментар [#6] от "Santos":

  Тоест искаш да ни обясниш, че част от липсващите 700 милиона в бюджета са такса съпорт за БСП? Сигурно Влади Горанов ги е носил лично на Нинова, а? :)))

  Бивш tww09306483.
 28. 28 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2482 Неутрално

  ,,Отговорите на Гешев бяха основно с познати тези и твърдения като той успя да избегне отговори по същество на някои от най-важните от тях.”

  Имеет си хас

 29. 29 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4795 Любопитно

  До коментар [#13] от "vassilun":Не вярвам гражданинът Горанов да не е знаел за липсата на 700 млн.
  —цитат от коментар 16 на stedim


  Някакви последици за "гражданина Горанов ще има ли за това, че е знаел, но е нехаел за липсата на тези 700 милиона?

 30. 30 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 718 Любопитно

  А за онзи ритон нещо обяснил ли е Гешев? Или си е кривнал пак каскета?

 31. 31 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Много лесно тва недоразумение ще го вразумят като му резнат 2/3 от бюджета на "съдебната власт"....... Дето по 18+2 заплати годишно на спец. тъпанарите....... И джипки, и ремонти в Бояна, и бюра за защити и ......... .........

 32. 32 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 731 Любопитно  Как точно се "изслушва" каскет, злоупотребяващ с междуметия?

  На бавен или на бърз запис?

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 33. 33 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6388 Весело

  Парламентът може да изслушва Каскета до безкрайност, но не може да го свали от длъжност, заради разделението на властите, дефинирано в Конституцията. Но тези процедури са удобен момент за гръмко политическо говорене.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 34. 34 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Колекцията на Божков е историческо наследтва, мястото й не е в къщата на Божков.

 35. 35 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  С тоя няма "оправия" и не може разум и логика да се очаква от него, такава му е природата...... Единственото е следващият парламент да му "резнат" 2/3 от бюджета на "съдебната власт" и пълна ревизия на разходите им, има много неща дето не са на ред там!!!!........ Другото е лошо !!!..... Обща стачка на всички адвокати и част от съдиите.....и пълен блокаж на правораздаването...... Не че е невъзможно......

 36. 36 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2110 Неутрално

  А защо БСП не сезира прокоратурата?! Да неси помисли накой, че Нинова я е страх от дело за клевета?

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 37. 37 Профил на Идиот Идиотов
  Идиот Идиотов
  Рейтинг: 29 Неутрално
 38. 38 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Комуниста против всеки се обевява,
  ако някой с кражбите ги задминава.

 39. 39 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Весело

  И тоя вика обичам "динамичните диалози".......божкеееее.......

 40. 40 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  Гешев: „Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”.

  Не е ясно кой е по-успешен.

 41. 41 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Тоя толуп, продължава да твърди..... че без "Съдебен контрол, над отказите за образуване на досъдебно производство" е "убаво" !!!!...... И това е "негово право" ! А този парламент, стой и му слуша глупостите...... Ами ако проблема е в законодателството , какво чакат, тея идиоти? Още утре да го поправят и гласуват...... а не Гешев да ми се прави на интересен, като импровизира с решенията на ВКС...... И впрочем грешно !!!! .... Но унея в Парламента...... И на тях толкова им е ъкъла.....

 42. 42 Профил на LS
  LS
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Кой си ти, бе, пухльо?

 43. 43 Профил на LS
  LS
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#6] от "Santos":


  От позицията на кого ги раздаваш тия мнения? Може да си се пребоядисал на заплата, но пак си оставаш гнусен комунист! Лека нощ, смешка!

 44. 44 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1483 Любопитно

  Колекцията на Божков 7 млн лв?! Да не са 7 млрд?

  Sic transit gloria mundi
 45. 45 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1483 Весело

  До коментар [#6] от "Santos":

  Викаш, Божков тия 700 млн с БСП ги е делил?! Шехерезада, Магнолиев, Горанов и МенТа немат нищо общо?!

  Sic transit gloria mundi
 46. 46 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Колегата им, депутат Пеевски!!!!
  Защо ли другите 239 депутата влизат в тази зала и обслужват интересите на този уж депутат?

 47. 47 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  А за онзи ритон нещо обяснил ли е Гешев? Или си е кривнал пак каскета?
  —цитат от коментар 30 на Косьо Генчев


  По този въпрос мълчат много "активно".

  А въпросът е важен. Ритонът не е хляб или салам- уникален е, и не може да бъде подменен.

  Казвам това, щото ритонът е иззет от тях, и би следвало да е при тях. Добре- ако го няма в следствие на немърливост или простотия- да кажем- загубили го, изтървали го и се счупил- как да е, не е невъзможно.

  Но ако хипотезата на Божков е вярна- демек- ритонът циркулира за продан из някви търгове в чужбина- това вече не е немърливост, а върховна наглост! Това просто означава, че някой от прокуратурата директно е продал ритона!

  Ако е вторият вариант- не знам кой, и с къв акъл е направил такова нещо! Колко трябва да си нагъл, баси...

  Та- Гешев- покажете ритона. За самия ритон ми е през шнура, ма ми е много важно- вие- като го иззехте- пазите ли го, счупихте ли го, или го продадохте и си делнахте кинтите...

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 48. 48 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  Ето ЗАТОВА трябва незабавна и радикална реформа на Прокуратурата.
  Много тъжна история.
  Лошото е, че е и една изключително опасна история.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 49. 49 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3722 Весело

  Разгромяващ Гешев...

  Не мога да виждам коментарите си и тези към мен, и не мога да отговарям, ако случайно не ги видя.
 50. 50 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 710 Неутрално

  Всички парламентарно представени парти са политически организации 100% собственост на сарая.

 51. 51 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4176 Весело

  До коментар [#29] от "vassilun":

  " Някакви последици за "гражданина Горанов ще има ли за това, че е знаел, но е нехаел за липсата на тези 700 милиона?"

  Да, вероятно ще го издигнат за премиер в следващия парламент от сараите......😂😂🤣

 52. 52 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  "Съдебен контрол, над отказите за образуване на досъдебно производство" ........... Сега го няма! и само Гешев решава, на кой! ....... И сте чели заглавия от типа: "Отказ на прокуратурата да образува дело срещу тъстовете на Цветанов"........... "Отказ на прокуратурата да образува дело срещу Цветанов"......." Отказ на прокуратурата да образува дело срещу Пеевски" и т.н.......... не, че няма доказателства ...нееее !!! ...... Просто щото Гешев така е решил.......


 53. 53 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1851 Весело

  До коментар [#10] от "Роси":

  От кого от ристя ли? Че той и сега е по-умен и по-независим от ХИ-Маджото.
  От кого ма Росо да е по-умен и по-независим, ммм?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 54. 54 Профил на Мария Янкова
  Мария Янкова
  Рейтинг: 711 Неутрално

  Гешев, на каква стойност са колекциите на Гестапото?

 55. 55 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  До коментар [#54] от "mara71":

  Под "сурдинка" да ви кажа нещо ! .....относно "Гестапото"........ Много от информацията, която публикува "Биволъ" и никога нямаше да се чуе е точно от "Гестапото"........ И той, не е много "хепи"..... И го дебнат "отзади" яко .......

 56. 56 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1851 Весело

  До коментар [#30] от "Косьо Генчев":

  Кой каскет този ли?
  t.ly/H1ZY

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 57. 57 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  Знам, че много няма да им хареса, но точно......... БСП поиска от Гешев, да се самосезира за Пеевски....... БСП !!!!! ...... Така пише в заглавието !..... И ако някой друг го иска "вратата е отворена"...... Защо да няма обединение между десни и леви по някой въпроси?........ Другото е ГЕРБ...... Вече десните "са го яли" тва с избора на кмет.......

 58. 58 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4423 Неутрално

  Това е опит на БСП да се прави на опозиция. Горчивата истина е , че днешният парламент представлява политическото представителство на българската мафия. Ако има някакви спорове и противоречия в този парламент , това са спорове и противоречия на различни кланове на българската мафия.

 59. 59 Профил на Petar Ganchev
  Petar Ganchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да вие честито простаци!!!!Да ви са честити милиционерите мутри които докарахте на власт......да ви е честит спеца по пожарите....а сега духайте !!!!

  1. Простотията е болестно състояние на духа, при което притежателя на това състояние е напълно доволен от себе си.
  2. Притежателят на това състояние се нарича простак.
  3. Простотията е силно заразна.
  4. Заразяването на група от хора с простотия се нарича изпростяване.
  5. Масовото заразяване на хората с простотия чрез медиите се нарича опростачване.
  6. Няма измислено лекарство против простотията.
  7. Няма напълно излекувал се от простотия.
  8. Може даден човек да прояви симптоми на простотия без да се разболее, но е малко вероятно.
  9. Простотията не води никога до смъртен изход, но това не е успокояващ факт.
  10. Болният от простотия никога не ползва болнични.
  11. Болният от простотия никога не осъзнава своето заболяване.
  12. Индивид, който генетически е наследил това заболяване се нарича биологически прост човек.
  13. Простотията е непобедима.
  14. Простотията в някои случаи предизвиква адмирации и симпатия.
  15. В младежката възраст простотията е пример за подражание.
  16. В зрялата възраст простотията е оправдание на болни амбиции
  17. В старческа възраст простотията се нарича оглупяване.
  18. В първия случай е тъжно, във втория е фрапиращо, в третия е смешно.
  19. Въздействащата сила върви винаги в посока от простака към останалите, и никога обратно.
  20. Няма регистрирана най-голяма простотия, нейните възможности са безгранични.
  21. Колкото е по-голяма една простотия, толкова по-лесно може да бъде извършена.
  22. Индивидуалната простотия е смешна, колективната простотия е тъжна, а простотията, облечена във власт е пагубна.
  23. Простотията винаги е за сметка на другите.

 60. 60 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1465 Любопитно

  До коментар [#6] от "Santos":Викаш, Божков тия 700 млн с БСП ги е делил?! Шехерезада, Магнолиев, Горанов и МенТа немат нищо общо?!
  —цитат от коментар 45 на Hristov


  Я нещо да коментираш за това признание тук - https://trud.bg/асил-божков-в-разговор-с-депутата-от-бсп-александър-паунов-ако-не-им-бях-налял-десет-петна/ - или тук - https://dariknews.bg/novini/bylgariia/aleksandyr-paunov-potvyrdi-za-razgovora-si-s-bozhkov-napuska-grupata-na-bsp-2233226 ? Че даже и тук - https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/07/14/4090990_sled_zapisa_s_bojkov_aleksandur_paunov_napuska_grupata/ ? А малко цитатче искаш ли? Ето, лъчезарни, чети си на воля: „В телефон разговор с Нинова Александър Паунов е потвърдил за разговора с Васил Божков, който по-рано днес прокуратурата публикува. В него на 10 юли се обсъжда създаването на щаб на протеста и пращането на платени протестиращи“. Друго да питаш?

 61. 61 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 747 Неутрално

  БСП поиска от Гешев да се самосезира за Пеевски, ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета му (хронология)

  Здрамите сили в България постепенно изпускат инициативата . И както се очакваше и очаква , езичето на паланзата е ДПС Тези дни от куртоазия се отзоваха на подписката на БСП заоставката на ТПК , като многозначително първо "се консултираха с Герб ,които се "съгласили с доводите им". След това се срещнаха и сБСП . С една дума , Думам ти щерко , сещай се снахо . Днес потвърждението на тази поговорка се доказа с гласуването на доклада и с това за оставката на ТКП . В кратце , позицията им - Не ни е еня за Караянчева , но не пипайте Пеевски . И езичето на кантара остави кърджалииката за председател За чест и слава на седемпроцентния рейтингна оглавяваната от нея институция .

 62. 62 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  =====ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета му====== а някой пита ли го, тва плешиво недоразумение, за пристанището на Доган в Росенец , май "НЕ"..... какво ще каже за проверките а ????? Колко министерства и корумпета са проверили и какъв е резултатът -0 нали !!!! ....... "пристанището на Доган" "нямаше разрешително за строеж, нямаше одобрен проект, нямаше... " И какво стана? Какво? ....========= узакониха го!!! Дааа!!! И всички тея нещастници в парламента си налягат парцалите и се правят на замаени курниди ...вижте акта за собственост в линка долу ! ..узакониха го!!! Дааа..... с данъчна оценка на пристанището на Доган 125680 лв........(64259 евра колкото на панелка в София !!!!!!)....... И всичко е 6 .....
  https://www.mignews.info/tri-ministerstva-babuvali-na-nezakonniya-pristan-na-dogan/

 63. 63 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 747 Неутрално

  Мнозинството в парламента подкрепи доклада на главния прокурор Иван Гешев и прие със 117 гласа "за" отчета за дейността на прокуратурата за първите 8 месеца на годината. Против бяха 60 депутати - само от БСП, които бяха инициатори на цялата процедура по изслушването.

  Всеки от гласувалите за приемане на Доклада на Гешефгапя , си има собствените основания за тази подкрепа . ДПС - Пеевски е на топа на устата , затова еясно начина на гласуване . Подсказва го репликата на Гешев , залегнала в Доклада . " Пеевски е ВЪРНАЛ парите в КТБ . Не е престъпление да теглиш кредит . Разбира се , че когато му е припарило под краката , не без участието на ьвъншен "благодетел " ще върне парите . Невръщането води до ОГРОМЕН проблем за цялото ДПС , не само за Пеевски . Гласовели искате ?. Дал Аллах колкото искате . Но проблема , за манталитета на Гешев , не е решен . Защото не е важно КАК СИ ВЪРНАЛ ПАРИТЕ , А как си ги взел . Герб са ясни - " Какво ми се подхилкваш , нали ти си го назначи ". Защо го е назначилстава ясно веднага след назначението . " На фронта в Бърцелона всичко е спокойно " рапортува Гешефтаря . Патриотарите - скачен съд с терберското котило . Отиде ли си герб , яслата за патриотарите остава недостижим блян . Аптекарчето - няма защо да се обсъжда . Примката е на врата му . Да се обеси или да не се обеси . Столчето под бесилото е в краката на Главния . Финал-и агнето цяло , и вълка сит . Само овчаря го няма никъде . Само калпака и опинците му се въргалят в калта . А вълкът примижва и се припича на слънце .

 64. 64 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 747 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":Сега няма да има въпроси към главния прокурор, а поредните глупости за фотошопи и барселонски мечти.
  Това не са народни представители, от тези две партии, по-добре да не ги наричам с имената, които бих им дал...

  Имаше , и то огромен брой въпроси точно адресирани до Главния Каскет. Но всички бяха бламирани от Герб и присъдружните им заинтересовани от "правилните " отговори , или по- скоро неотговарянето на нито един Конкретен въпрос . Това беше явна подигравка за ВСИЧКИ депутати , но най -ече за тези които явно и очевадно застанаха зад безсмислените лакърдии на Каскетчето . Но рано или късно , когато и защитаващите го станат потърпевши , ще се хапят задниците си но ще бъде съвсем напразно . Вся власт каскетом . Това сега е лозунга на" онези " 80 %.

 65. 65 Профил на argumai
  argumai
  Рейтинг: 27 Неутрално

  Г-н Гешев,
  Позволете ми няколко въпроса, КОНКРЕТНИТЕ ОТГОВОРИ на които биха увеличили значително вашатакредитивност:
  1) Кой от знаковите дела са с ефективни присъди?
  2) Какво е станало точно с КТБ? Кой е виновен? Къде са отишли активите на банката?
  3) Откъде Министър-Председателят на Република България има кюлчета злато и пачки с 500€-банкноти в нощното си шкафче?
  4) Защо преследвате Бизнесмени като Собственикът на Jumbo?
  5) Какви са приходите и данъците които плащат най-известните Депутати от ДПС и ГЕРБ?
  6) Какви са ефективните присъди към Депутатите и политиците въвлечени в Апартаментгейт? Къщи за гости?
  7) Защо влезнахте в Президентството през Юли?

  Ако отговорите, то може би протестиращите ще разберат по-добре вашата позиция. Благодаря ви предварително за вашите отговори!

 66. 66 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1720 Неутрално

  А впрочем Нинова, да не се прави на интересна...... щото лично съм я питал" що подкрепяте това недоразумение Гешев" и отговора беше, чупене на пръсти, почесване по дирника и .... ами "щото нямаме наша кандидатура"....... и да не продължавам... че е гнусно.......

 67. 67 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 527 Неутрално

  ГЕРБ и ДПС подкрепиха отчета на назначената Гешевтура.

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 68. 68 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5103 Неутрално

  Дневник и розово-лилавата му агитка в подкрепа на БСП (к), конечно!

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 69. 69 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7636 Неутрално

  Той , ако е искал да се самосезира, отдавна щеше да го направи. Обаче му е наредено, да не ги пипа....засега.

 70. 70 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Софийския административен съд отмени решение на НАП, с което се налагат запори на фирмата ”Ню геймс” АД, която организираше моментните лотарии на Васил Божков у нас. Запорът бе наложен, за да се обезпечат публични вземания в размер на 273 150 550 лева.
  https://frognews.bg/novini/sadat-otmeni-zapori-nap-300-miliona-firma-vasil-bojkov.html
  ==========
  Гешев, Черепа ще ви навре в миша дупка!!!!

 71. 71 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5103 Неутрално

  До коментар [#70] от "The Rock":

  Черепа - новата надежда на прогресивното население на България.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 72. 72 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#71] от "Alarmstufe: Rot":

  Елементарно ГЕРБ-ераст!!!
  Гледай филма "Превратът", това ви чака.

 73. 73 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5103 Любопитно

  До коментар [#72] от "The Rock":

  Бесеперастите кой ви излъга, че ви чака светло бъдеще?

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 74. 74 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#73] от "Alarmstufe: Rot":

  Лошото за такива като вас, че не сме "Бесепаристи".
  САЩ разбраха какви игри върти вашия Боко-тиквата и скоро ще му го набият с 200.

 75. 75 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5103 Неутрално

  До коментар [#74] от "The Rock":

  Пак не си разбрал. Вие сте бесеперасти. Не разбрахте, че на вашите топежи на България пред партньорите ѝ никой не им обръща внимание.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK