Кратки новини: "Отровното трио" се разбра с Мая Манолова за общо явяване на изборите

Кратки новини: "Отровното трио" се разбра с Мая Манолова за общо явяване на изборите

© Юлия Лазарова"Кратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.


Началната заплата на университетски преподавател става 1300 лв.


Минималната месечна работна заплата за най-ниската академична длъжност в държавните висши училища от 1 януари става 1300 лв, реши правителството. Целта е заплатите на младите преподаватели да не
изостават от тези на учителите в средните училища. Намерението е така в университетите да бъдат привлечени повече висококвалифицирани и мотивирани млади преподаватели.


Занапред топломерите ще са само с дистанционен отчет


Всички уреди за дялово разпределение, които се монтират след 25 октомври 2020 г., трябва да бъдат с дистанционно отчитане. Това е записано в измененията на Закона за енергийната ефективност, с които се променя Законът за енергетиката. Текстовете бяха приети на днешното заседание на Министерския съвет, съобщи пресслужбата на кабинета. С тях се регламентира и представянето на потребителите на информация за фактурирането и потреблението на природен газ. С измененията в българското законодателство се транспонират променените през 2018 г. директиви за енергийните характеристики на сградите и относно енергийната ефективност.


Изкуствен интелект ще подпомага ключови сектори
Системи, приложения и услуги, базирани на технологиите на изкуствения интелект ще подпомагат развитието на образованието, публичните услуги, селското стопанство, здравеопазването и околната среда. Тези сектори са очертани като приоритетни в приетата днес от Министерски съвет концепция за развитието на изкуствения интелект в България до 2030 г. Документът предлага цялостна визия за развитието и използването на изкуствения интелект в България. Основава се върху стратегическите и програмни документи на Европейската комисия, които разглеждат изкуствения интелект като един от основните двигатели на цифровата трансформация в Европа.


Основната цел на концепцията е да обедини усилията по разработка и внедряване на системи с изкуствен интелект чрез създаване на научен, експертен, бизнес и управленски капацитет. Предвижда се осигуряване на модерна комуникационна и научна инфраструктура за развитие на цифрови технологии от ново поколение.


Любителският риболов ще е с билет


Любителският риболов във водите на Черно море ще може да се практикува само с валиден билет. Това предвиждат приетите на първо четене от парламента днес промени в Закона за рибарството и аквакултурите. С тях се разрешава и използването на харпуна за любителски риболов. Регламентират се и допустимите количества улов.


Сметната палата ще провери "Автомагистрали"


Парламентът възложи на Сметната палата да извърши одит за съответствието на обществените поръчки, възложени на държавното дружество "Автомагистрали" ЕАД от 1 януари 2016 г. до края на т.г. Крайният срок за извършване на проверката, която бе възложена по искане на БСП, е 31 март догодина. Според социалистите дружеството преразпределя без конкурс около 4 млрд. лв., тъй като след като му е възложен строежът на магистрала "Хемус", наема големи фирми за подизпълнители.


Ноемврийските сметки за парно са готови


Ноемврийските сметки за парно вече са достъпни в партньорските мрежи и центровете за обслужване на клиенти, съобщават от "Топлофикация София". Анализите показват около 29% повишение на консумацията на топлинна енергия през ноември 2020 г., в сравнение с този от предходната годината. Основен фактор за отчетената разлика са значително по-ниските температури за периода през тази година. По данни на НИМХ , отчетената средно месечната температура за ноември 2019 г. е била 9,7 градуса, докато същия месец през 2020 г. средната температура е била 5,3 градуса или с 4,4 градуса по-студено.


Тази година парното е пуснато 5 дни по-рано в сравнение с 2019 г., когато отоплителния сезон стартира на 5 ноември. Повишената консумация на топлинна енергия през 2020 г. се дължи освен на по-студеното време и на преминаването на учениците към електронен тип обучение, което се случи на 29-ти октомври за гимназиалните класове, а по-късно и за останалите ученици, съобщават от "Топлофикация".


Бойко Борисов се срещна с посланика на САЩ Херо Мустафа


Премиерът Бойко Борисов и посланикът на САЩ в България Херо Мустафа се срещнаха днес за преглед на важни въпроси в стратегическите отношения на България и САЩ в края на годината, съобщава правителствената пресслужба. Те са обсъдили американските инвестиции в България, енергийната диверсификация, българското председателство на инициативата "Три морета", прилагането на Съвместната декларация за 5G сигурност и възможността за разработване на механизъм за преглед и насърчаване на инвестициите.


Преди два дни Мустафа се срещна и с президента Румен Радев, с когото също разговаря за инициативата "Три морета" и енергийната диверсификация в България, както и теми от областта на сигурността и стабилността в региона на Югоизточна Европа.


"Отровното трио" се разбра с Мая Манолова за общо явяване на избори


"Отровното трио" (Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов) обяви, че е постигнато принципно съгласие с "Изправи се.бг", гражданската платформа на Мая Манолова, за общо явяване на предстоящите парламентарни избори. Предстои и подписването на споразумение.


Организаторите на антиправителствените протести съобщават още, че след оповестяването от президента Румен Радев на 28 март като дата за изборите, са продължили още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот. "Можем спокойно да заявим, че нараства готовността за взаимодействие по гарантиране на честността на изборите и осигуряването на независимо наблюдение, за да бъде опазено правото на всеки български гражданин да гласува свободно", пишат от "Отровното трио".


Тримата добавят, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов.

Ключови думи към статията:

Коментари (244)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1256 Неутрално

  Мая манолова си осигури три гласа.

 2. 2 Профил на Аз
  Аз
  Рейтинг: 456 Неутрално

  И как се вписва Майчето в: "неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения"?

 3. 3 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4563 Неутрално

  Б@си шегата!!!!!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 4. 4 Профил на potop
  potop
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Що ли не съм изненадан?
  То още отначало беше ясно че тримата алкохолици са партия със Сестра Галева и Резидента. Накрая маските паднаха.
  Сега си представям колко им е тъпо на хората, които не са комунисти, но се подведоха по празните приказки на триото, ходиха им на "протестите" и им осигуриха показване по телевизията.

 5. 5 Профил на Moni
  Moni
  Рейтинг: 348 Весело

  До коментар [#1] от "Big Muzzy":

  4 със своя

 6. 6 Профил на irons
  irons
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Още като ми се появят такива с превзето - метафорични имена, разбирам, че нещата отиват към комичен край.

 7. 7 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4604 Неутрално

  Това е едно от най-големите падения в българския политически живот! А тези от това "трио" предадоха много протестиращи, които ясно заявяваха, че комунисти нямат място сред тях!
  Срам и позор!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 8. 8 Профил на sasoss
  sasoss
  Рейтинг: 573 Весело
 9. 9 Профил на inspektora
  inspektora
  Рейтинг: 240 Весело

  Отделни граждани и цели (отровни) колективи се присъединяват към така прогресивната Мая :)

 10. 10 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1718 Весело

  Както се казваше в една реклама навремето
  "Събрахме се"

 11. 11 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Трябваше и думата - разбра, да е в кавички.

 12. 12 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 851 Неутрално

  А не, те нямаше да правят политически проект... Бахти балъците се въдят по нашите ширини.

 13. 13 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 407 Неутрално

  А разбраха ли се кой ще е шеф на ДАНС? Сигурен съм, че Манолова има дебело предложение

 14. 14 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Интересен политически субект. Доколкото си спомням, "триото" нямаха амбиции да участват в избори, явно са си променили мнението и стратегията. В този си формат почти сигурно ще влязат в парламента.

 15. 15 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Това е едно от най-големите падения в българския политически живот! А тези от това "трио" предадоха много протестиращи, които ясно заявяваха, че комунисти нямат място сред тях!Срам и позор!
  —цитат от коментар 7 на hamiltonf


  Че кой там е комунист?

 16. 16 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6064 Весело

  Тройка с гарнитура...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 17. 17 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1961 Весело

  Не сме чули още от Мая-ма, какво е отношението на нейната формация към ЕС, НАТО, окупацията на Крим, отравянето на Скрипал, Турски паток, АЕЦ Белене, БКП, ДПС, Делянчо мамин, ДС-каракачановщината и някои други важни за избирателя дребни въпросчета...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 18. 18 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2637 Весело

  Чудесно! Одиозните фигури се събраха!

 19. 19 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1068 Неутрално
 20. 20 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Гърчовете на задкулисието продължават.
  Тези хора явно не разбраха, че в България трябват наистина дълбоки реформи и смяна на системата, а не просто подмяна на едни наши хора с други наши хора.

 21. 21 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1121 Разстроено

  Ако това е алтернативата на Баце... #kletamajkabulgaria

 22. 22 Профил на patrokalche
  patrokalche
  Рейтинг: 381 Неутрално
 23. 23 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2637 Весело

  До коментар [#21] от "Yotce":

  Боя се, че е точно това.

 24. 24 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Неприятно съм изненадан, признавам.

 25. 25 Профил на Benedikt Fahnenträger
  Benedikt Fahnenträger
  Рейтинг: 464 Неутрално

  Демократична България също влизат в коалицията :) Дневник кажете си като официоз :)

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1304 Неутрално

  Що ли не съм изненадан?То още отначало беше ясно че тримата алкохолици са партия със Сестра Галева и Резидента. Накрая маските паднаха.Сега си представям колко им е тъпо на хората, които не са комунисти, но се подведоха по празните приказки на триото, ходиха им на "протестите" и им осигуриха показване по телевизията.
  —цитат от коментар 4 на PoToP


  Това, че тримцата си имат свои интереси не е изненада. Но това че са поредните хитреци опитващи да яхнат народното недоволство не дискредитира протеста на хората, на които им е писнало държавата да се управлява от банкянския простак, свинчото и дръндарския.
  По същия начин и протестите срещу Орешарски бяха използвани от една сурия умни и красиви, които също се възползваха доста добре от справедливия народен гняв.

 28. 28 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2252 Неутрално

  Км

  Мая манолова си осигури три гласа.
  —цитат от коментар 1 на Big Muzzy


  И още три от Кмета,, Храбреца и Гърнеца.

 29. 29 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ако това е алтернативата на Баце... #kletamajkabulgaria
  —цитат от коментар 21 на Yotce


  Със сигурно са по-добра алтернатива от ГЕРБ. Но ако толкова ви плашат, просто гласувайте за ДБ. Това е единствената политическа сила хем с опит, хем без сериозни улики за корупционна обвързаност.

 30. 30 Профил на Владимир Димитров
  Владимир Димитров
  Рейтинг: 22 Неутрално

  Доколкото знам-никой от триото не е сниман с два милиона ойро плюс кюлчета.Нито пък е казал на некой че е– "проста пеперудка от Кърджали".
  след като може да търпите такова подобие на човешко същество(член и на БКП също така),начело на държавата-какво може да имате против всеки друг?
  Това е все едно Пеефски да каже,че някой е дебел с възмутен тон....

 31. 31 Профил на dzenlandia
  dzenlandia
  Рейтинг: 45 Неутрално

  А така, да си дойдем на думата. Цялата тая парлама с протестите, борбата с престъпността и задкулисието на "отровното" трио била за да се прегърнат после с Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски и да се докопат до малко властчица. Ми евала, евала, дълбоко "принципно" решение на триото.......

 32. 32 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1458 Неутрално

  До коментар [#17] от "Рим": какво е отношението на...

  Ами - правилно ! Както го разбирате вие, соросчетата, ако се съди по въпросите .

 33. 33 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2042 Неутрално

  До коментар [#7] от "hamiltonf":

  Това е едно от най-големите падения в българския политически живот!
  ▪️▪️▪️▪️▪️▪️

  Дори не знам:) А какво мислете за обединена парламентска група, на ГЕРБ с ВМРО, Воля, Атака?:))

  "Чуждестранен агент"
 34. 34 Профил на qid44693832
  qid44693832
  Рейтинг: 132 Неутрално

  На кметските избори Божков и отказа пари, ако сега това каре му е надеждата, скоро няма да гали ритона.

 35. 35 Профил на Сър Джон
  Сър Джон
  Рейтинг: 33 Весело

  А така, под крилото на Партията!
  Смело напред, отровници! Всички демократични автентично-десни са с вас!

  "Хубава работа, ама либерална" - организацията на "Да, България" в Столипиново
 36. 36 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А така, да си дойдем на думата. Цялата тая парлама с протестите, борбата с престъпността и задкулисието на "отровното" трио била за да се прегърнат после с Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски и да се докопат до малко властчица. Ми евала, евала, дълбоко "принципно" решение на триото.......
  —цитат от коментар 31 на dzenlandia


  Ти как си представяш да бъде разкарана сегашната клика без малко властчица, гений? А, да, сетих се: ти искаш сегашната клика да хиляди.

 37. 37 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 1066 Весело

  Смях ще има и в следващия парламент. До сегашните клоуни ще се наредят и други... та даже някои от тях си бяха там, ама остаряха. Фелациото осигурява мястото само временно. Сега ще се пробва и с тройка.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на dzenlandia
  dzenlandia
  Рейтинг: 45 Неутрално

  До коментар [#36] от "Сенсей НАНАЙ":

  Да плюеш цяло лято по Пеевски и да си легнеш после с ортачката му, която искаше да го прави шеф на ДАНС за да докопаш властта. Ако тези ще разкарват сегашната клика, горко ни и тежко.

 40. 40 Профил на sturmgewehr
  sturmgewehr
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Главният метежник дали ще ги подкрепи?Нали на него демонстративно звънеше Маямата рано сабахлен.Всъщност с подкрепа или без-подобни противни боклуци едва ли ще прехвърлят единия процент.

 41. 41 Профил на Андерсен
  Андерсен
  Рейтинг: 630 Неутрално

  Тези от това измислено трио, са по-зле и от Борисов. Лошото при тях е че със сигурност са подставени лица, и не се знае кой им дърпа конците.

  Борисов трябва да си ходи, но не и да дойдат такива на неговото място.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1961 Неутрално

  Но ако толкова ви плашат, просто гласувайте за ДБ.
  —цитат от коментар 29 на Сенсей НАНАЙ


  Взе ми думата от устата!
  Аз ще повторя защото може някой да не те е прочел...!
  Който се страхува от комунистите, от мутрите, от руснаците или от турците, гласува за Демократична България!
  А който се страхува от Мая-ма, гласува също за Демократична България.
  Така или иначе, "герб", заедно с повечето калинки, през 2021 година ще изтече в мръсния канал...
  Въобще, най-сигурно си е, да гласуваме за Демократична България.
  Звучи малко нескромно, но затова пък вярно.
  Не че има нещо против герб, но всеки глас за тях ще бъде загубен.

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 44. 44 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 673 Неутрално

  "Кратки новини: "Отровното трио" се разбра с Мая Манолова за общо явяване на изборите"

  Тия приключиха с политическите си напъни значи...

 45. 45 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1718 Любопитно

  До коментар [#33] от "putinxujlo":

  Нещо за Майдана в Куев да постнеш
  или той е неправилен и полицията бие демократично

 46. 46 Профил на panaiotov12
  panaiotov12
  Рейтинг: 29 Неутрално

  Използваха протеста, за да се намъкнат в парламента заедно с МаяМа...

 47. 47 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1990 Неутрално

  Слава богу значи ДБ никога няма да се коалира с тях.
  Колкото и да се опитват тук да ни опаковат заедно.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 48. 48 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1014 Весело

  Тенджерката си намерила три похлупака!какво щастие за нея!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 49. 49 Профил на dzenlandia
  dzenlandia
  Рейтинг: 45 Неутрално

  До коментар [#47] от "dedoliben":

  Че ДБ вече веднъж се коалира с Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски на местните избори. Или да не ви напомням кой ви осигури поне 5 от сегашните ви 8 районни кмета в София, а?

 50. 50 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2851 Неутрално

  До коментар [#35] от "Сър Джон":


  А така, под крилото на Партията!Смело напред, отровници! Всички демократични автентично-десни са с вас!
  —цитат от коментар 35 на Сър Джон


  Партията,за която говориш има повече членове в ГЕРБ и МВРо начело с бай Х.

 51. 51 Профил на Vorknkx
  Vorknkx
  Рейтинг: 343 Неутрално

  "Тримата добавят, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов."

  Какъв е смисълът от това, като до редовните избори остават около 3 месеца? Напълно излишно е.

 52. 52 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4604 Весело

  До коментар [#22] от "patrokalche":

  Иво Дошев и адвоката от триото хиче не се понасят...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 53. 53 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2851 Неутрално

  До коментар [#7] от "hamiltonf":


  Това е едно от най-големите падения в българския политически живот! А тези от това "трио" предадоха много протестиращи, които ясно заявяваха, че комунисти нямат място сред тях!Срам и позор!
  —цитат от коментар 7 на hamiltonf


  Ами комунистите от Герб наистина нямат място там . Доколкото знам бай Х е член на БКП за разлика от триото ,Манолова и Радев

 54. 54 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  "Тримата добавят, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов."Какъв е смисълът от това, като до редовните избори остават около 3 месеца? Напълно излишно е.
  —цитат от коментар 51 на Vorknkx


  Така влизат в новините с надеждата някой да се излъже и ги припознае!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 55. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  До коментар [#36] от "Сенсей НАНАЙ":

  Аха...! ГЕРБ-ерите изпитват очевиден дискомфорт като усетят, че някой може да отхапе парче от властта. ПатрЕотите и МарЕшки май ще гледат следващия парламент отвън, а почти никой не казва, че ще търси коалиция с ГЕРБ.

  Бивш tww09306483.
 57. 57 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Виждам, че знайни и незнайни инак противници на протестите са се закъхърили за протестиращите. Спокойно, господа и дами "аз не съм гербаджия (ама троля по цял ден в тяхна полза". Аз подкрепях протестите и тая новина не ме разочарова ни най-малко. Не се чувствам излъган, не хейтя "отровните". Но разбира се, вашата "загриженост" за протестиращите не е нищо повече от спуснати опорки за поредното активно мероприятие на кафевите...

 58. 58 Профил на qid44693832
  qid44693832
  Рейтинг: 132 Неутрално

  Борците против фашизЪма се събраха
  Минеков е участник в близкото лично обкръжение на Тодор Живков, известно като „ловната дружинка“ и действащо като неформален съветнически щаб.[1] Бил е първи заместник-председател на Съюза на българските художници и член на бюрото на Комитета за култура.[2].

  Негов син е скулпторът и специалист по металодизайн Велислав Минеков.

 59. 59 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4604 Весело

  Седмици и седмици подред обяснявахме на лилявите смартбютита какво следва, каква ще е развъзката, ама - не, та, не...
  Не, ама да...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 60. 60 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#47] от "dedoliben":Че ДБ вече веднъж се коалира с Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски на местните избори. Или да не ви напомням кой ви осигури поне 5 от сегашните ви 8 районни кмета в София, а?
  —цитат от коментар 49 на dzenlandia


  Нито Мая е предложила Пеевски, а пък "коалицията" на ДБ с нея не присъства никъде другаде, освен на страниците на кафевите медии и главите на кафевите лъжци. Винаги ме е озадачавало, поне веднъж не ви ли е идвало на ум да кажете нещо както е? Защо все ви се налага да лъжтет?

 61. 61 Профил на patrokalche
  patrokalche
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#22] от "patrokalche":Иво Дошев и адвоката от триото хиче не се понасят...
  —цитат от коментар 52 на hamiltonf


  Така е! Иво Дошев разкри Мая още в зародиш и успя да и отреже крилцата.

 62. 62 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 934 Неутрално

  Чудесно! Одиозните фигури се събраха!
  —цитат от коментар 18 на pamela


  Има и още !Започна се !

 63. 63 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2813 Неутрално

  До коментар [#39] от "dzenlandia":

  Да бе...! Те ГЕРБ сякаш не се разграничават на приказки от Пеевски и ДПС, докато се опипват под масата, а?! После, другите били такива и онакива. Много сте плитки...!

  Бивш tww09306483.
 64. 64 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#36] от "Сенсей НАНАЙ":Аха...! ГЕРБ-ерите изпитват очевиден дискомфорт като усетят, че някой може да отхапе парче от властта. ПатрЕотите и МарЕшки май ще гледат следващия парламент отвън, а почти никой не казва, че ще търси коалиция с ГЕРБ.
  —цитат от коментар 56 на Petleshev


  За съжаление, "патреотите" се бетонираха в Парламента след активното мероприятие "Вето за Македония", в което, между другото, за голямо мое съжаление, участваш и ти.

  Единственият шанс пак да слязат под чертата ще е да се издънят с някой компромат.

 65. 65 Профил на Ruslan Ivanov
  Ruslan Ivanov
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Хубава комбинация от тримата глупаци и сестрица галева костинбродска от нагъзи се!

 66. 66 Профил на theduloclan
  theduloclan
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Файтонджиите вече са 4, а магарето което тегли файтона все още е само 1.

  Редно и Ристьо Бойкокиев да се присъедини... към файтонджиите де.

 67. 67 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Седмици и седмици подред обяснявахме на лилявите смартбютита какво следва, каква ще е развъзката, ама - не, та, не...Не, ама да...
  —цитат от коментар 59 на hamiltonf


  И ... какво е последвало, гений? Нещо фатално ли видя, щото аз не. Обясни ни. А, да, сетих се: може да обяснва човек, който има идея какво говори.

 68. 68 Профил на ART
  ART
  Рейтинг: 341 Неутрално

  МУШИЧКАТА МАЯ

  Мушичката Мая летяла
  и както летяла, заспала.

  Сънува мушичката сън:
  Че тя не е вече мушица,
  а горда и страшна орлица!
  Че всички ще тръгнат след нея
  и радостни - песни ще пеят!
  Че вдъхновени поети
  ще пишат за нея сонети!

  Но ето че стана бедата,
  заспалата - цопна в чорбата.

  Какво ли се случи накрая?
  Чорбата изхвърлиха - с Мая.
  С мухите лайнарки - така е!

 69. 69 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  Тримата глупаци ще яхат кюстендилската метла :-). Боже, боже за това ли бяха всичките простотии от лятото. Остава сега само и чичлемето да се приобщи и карикатурката ще е пълна

 70. 70 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3043 Неутрално

  Има ли поне един отбор който да не е на руското посолство?

 71. 71 Профил на dzenlandia
  dzenlandia
  Рейтинг: 45 Неутрално

  До коментар [#63] от "Petleshev":

  Да съм казал някъде, че ГЕРБ не го правят. Напротив, те също са ортаци с Пеевски. Темата в момента е за Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски и "отровното" трио. Да ми се опитва някой да представи Маяма за чиста сълза, нямаща нищо общо със задкулисието е нелепо и смехотворно.

 72. 72 Профил на ART
  ART
  Рейтинг: 341 Неутрално

  Тия тримата лъснаха. Никоя партия не си позволи да яхне протеста, но тримата глупака го направиха. Отвратително.

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 74. 74 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  [quote#60:"Сенсей НАНАЙ"][/quote]

  Я пак - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-protesti-sreshtu-kabineta/maia-manolova-az-predlozhih-delian-peevski-5993578 , но щом казваш че не е тя, сигурно е Ристьо

 75. 75 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#63] от "Petleshev":Да съм казал някъде, че ГЕРБ не го правят. Напротив, те също са ортаци с Пеевски. Темата в момента е за Мая Манолова Костинбродска-Галева, предложителката на Пеевски и "отровното" трио. Да ми се опитва някой да представи Маяма за чиста сълза, нямаща нищо общо със задкулисието е нелепо и смехотворно.
  —цитат от коментар 71 на dzenlandia


  Че какво общо има със задкулисието, освен една снимка, която не е ясно при какви обстоятелства е правена? Ама с факти.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 361 Неутрално

  До коментар [#5] от "Moni":

  Що така? Пъпчивият й мъж няма ли да гласува за нея!?!?

 78. 78 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1648 Неутрално

  За съжаление, познавайки арман точно така си го представях- протестираш срещу борисов - получаваш маяма галева- костинбродска...ами честито!!!

 79. 79 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски

 80. 80 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  До коментар [#54] от "Рим":


  Смени тревата, че почна да бъркаш мечти и реалност

 81. 81 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3768 Весело

  В България нещата се повтарят с някаква удивителна последователност в която се настъпва една и съща мотика вече трийсе години!

  klimentm
 82. 82 Профил на victor_victim
  victor_victim
  Рейтинг: 361 Неутрално

  До коментар [#75] от "Сенсей НАНАЙ":

  Задкулисно преследва Баце ................хахах

 83. 83 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Интересно кой въобще ще гласува за тези?

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 84. 84 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1961 Неутрално

  "Тримата добавят, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов."Какъв е смисълът от това, като до редовните избори остават около 3 месеца? Напълно излишно е.
  —цитат от коментар 51 на Vorknkx


  Смисълът е, че в условията на масови протести, хората се политизират, активността на изборите ще нарасне!
  В такъв случай партиите останали само с твърди ядра (като "герб", "мвро", "воля") увисват!
  Така че целта на всички извънпарламентарни сили трябва да бъде - масови протести непосредствено преди изборите!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#74] от "zkm24533265":

  Репликата "Аз предложих Делян Пеевски" е очевидно несериозна и иронична. Разбира се, репликата е глупава и не й прави чест, но по никакъв начин не потвърждава, че точно тя е предложила Пеевски и неслучайно няма нито един друг факт, който да потвърждава това твърдение.

 87. 87 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  За съжаление, познавайки арман точно така си го представях- протестираш срещу борисов - получаваш маяма галева- костинбродска...ами честито!!!
  —цитат от коментар 78 на selqnin


  Мая е в пъти по-добре от Борисов.

 88. 88 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  [quote#87:"Сенсей НАНАЙ"][/quote]

  Мдам умственото разстройство при някой хора е силно - другарката Пеевски, Галева и Ванко 1 ... мутреса та друнка

 89. 89 Профил на parallelepiped
  parallelepiped
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Когато се гласуваше избора на свинята за шеф на ДАНС, тя не беше ли една от пламенните защитнички на това решение от трибуната на НС?

 90. 90 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Интересно кой въобще ще гласува за тези?
  —цитат от коментар 83 на anonim440


  С приобщаването на "триото" имат шансове за поне 5-6%. В коалицията е и Татяна Дончева. Може даже и повече да вземат.

  Иначе, с нетърпение чакам кафевите пропагандатори да обърнете плочата като ви подшушнат, че тая коалиция ще открадне гласове от ДБ. Тогава ще станат мили и драги, или поне ще забравите за тяхното съществуване.

 91. 91 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  До коментар [#74] от "zkm24533265":Репликата "Аз предложих Делян Пеевски" е очевидно несериозна и иронична. Разбира се, репликата е глупава и не й прави чест, но по никакъв начин не потвърждава, че точно тя е предложила Пеевски и неслучайно няма нито един друг факт, който да потвърждава това твърдение.
  —цитат от коментар 86 на Сенсей НАНАЙ


  Факт е че го каза другито са си твой детски мечти

 92. 92 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1988 Весело

  "Отровното трио" (Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов) обяви, че е постигнато принципно съгласие с "Изправи се.бг", гражданската платформа на Мая Манолова, за общо явяване на предстоящите парламентарни избори."

  При отпадъчните политически продукти взаимната погнуса е обединяващ фактор.
  Сега очаквам същото да направят Боец, Възраждане, анархистите и другите ОФ-ейци.
  За ДБ не говоря, щого те още от местните избори са в далаверата.

 93. 93 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  До коментар [#84] от "Рим":


  “ Смисълът е, че в условията на масови протести, ” муахахаха масови протести какъв веселяк, пий си хапченцата, папкай и чичковците няма да ти сложат ризката с дългите ракавки

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  До коментар [#90] от "Сенсей НАНАЙ":

  Ще започнете и вие да се сещате, че за ДБ няма да гласува никой, та отсега си измисляте оправдания.

  ДБ=БКП върли фенове на Резидента и Галева
 97. 97 Профил на zkm24533265
  zkm24533265
  Рейтинг: 21 Неутрално

  До коментар [#94] от "Сенсей НАНАЙ":

  Я ти ми кажи вашия вожд и мислител, колко дни трудов стаж по специалността има и колко лева е изкарал сам в своя живот. Човека не може сам да се оправи, но ще оправя държавата. Къвто вожда, такива и зомбираните последователи

 98. 98 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#90] от "Сенсей НАНАЙ":Ще започнете и вие да се сещате, че за ДБ няма да гласува никой, та отсега си измисляте оправдания.
  —цитат от коментар 96 на anonim440


  Ти на базата на какво се "сещаш", гений? А, да, сетих се: на патологичната ти омраза към ДБ. Не бъркай прогнози с желания.

 99. 99 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1988 Весело

  До коментар [#28] от "4ort":

  "И още три от Кмета,, Храбреца и Гърнеца."

  Че откога в България някой може да гласува с никовете си?
  Щото горните тримца са си едно гласче - можеш да ги смяташ поотделно само в анкетите на "Дневник".

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK