Какво представлява "Девирал" и защо е добре да ни е под ръка в грипния сезон

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Какво представлява "Девирал" и защо е добре да ни е под ръка в грипния сезон


Със застудяването на времето, по-малкото часове активно слънцегреене и настъпването на есента и зимата настинките и вирусните инфекции занимават съзнанието ни много по-често. Всеки се опитва да направи максимума за себе си и семейството си в грипния сезон.


Ето защо е добре да сме информирани и подготвени за продукти, които биха могли да бъдат благоприятни при първи симптоми на настинка или грип.
"Девирал" е продукт, събрал в себе си натурални съставки, които спомагат оптималната и балансирана функция на имунната система и я подкрепят при първи симптоми на вирусни инфекции.


"Девирал" е хранителна добавка, подходяща за прием при първи симптоми на остри вирусни инфекции и грип, както и след контакт с хора, болни от грип или друго вирусно заболяване.


Да разгледаме подробно формулата на "Девирал", за да направим своя информиран избор за подкрепящ продукт в сезона на грипа.


Защо "Девирал" съдържа андрографис?


Това растение е познато още като "Кралят на горчивите билки. В ботаническото семейство на това растение се намират повече от 40 вида, но за най-важното от тях е посочвано "Andrographis paniculata", което сe съдържа в хранителната добавка "Девирал".


Ценната съставка, която се съдържа в него е андрографолид. Той е известен със своите дълбоко проучени противовъзпалителни ефекти. Освен това има множество съвременни клинични проучвания, затвърждаващи противовирусните характеристики на това вещество, което показва тенденция да противодейства на вирусната репликация, както и да намалява нивата на провъзпалителните цитокини като интерлевкини 1/3, 6 и други.


Андрографолидът също модулира имунния отговор на гостоприемника и намалява производството на интерлевкин 2 в Т-клетките. Предишни изследвания съобщават, че андрографолидът е в състояние да модулира вродения имунен отговор чрез регулиране както на класическото, така и на алтернативното активиране на макрофаги.
Другото изключително важно нещо, което трябва да се знае за този растителен извлек, е, че клинично показва много ниска токсичност дори при използването на много високи дози.


Защо "Девирал" съдържа сладък корен екстракт?


Съвременни контролирани проучвания показват, че съединението глициризин, което се извлича от растението сладък корен, има широк спектър от антивирусни действия, в това число и потискане на репликацията на няколко вируса в множество клинични изпитвания. В допълнение към инхибирането на репликацията на вируса, глициризинът е способен да инхибира адсорбцията и проникването на вируса по време на ранните стъпки на репликационния му цикъл. Неотдавнашно проучване беше проведено през 2006 година с използване на екстракт Glycyrrhiza uralensis в култура от човешки бронхиални епителни клетки на човек, заразени с грипен щам H1N1. Данните показват, че екстрактът може да бъде от полза за лечение на възпалителни процеси, свързани с вирусна инфекция.


Защо "Девирал" съдържа африкански здравец екстракт?


В клинични изпитвания растението демонстрира обещаващи антивирусни ефекти, включително потискане репликацията на респираторни вируси. Екстрактът съдържа множество различни метаболити и е доказано, че инхибира вируси, свързани с респираторни заболявания като грипни вируси и херпесен вирус.


Защо "Девирал" съдържа минерала цинк?


Цинкът е основен микроелемент, който е от решаващо значение за растежа и развитието на човешкото тяло и за поддържането на оптимална имунна функция. Цинкът може да се счита за "балансьор" на имунната система, тъй като адекватната функция на почти всички видове имунни клетки е в силна зависимост от него. През последните 50 години се натрупа изобилие от доказателства, които демонстрират антивирусната активност на цинка срещу различни вируси чрез множество механизми на действие.


Защо "Девирал" съдържа витамин С ?


В множество клинични изпитвания витамин С показва качества на съпътстващо средство при предотвратяването и лекуването на респираторни и системни инфекции, като засилва различните функции на имунните клетки. За профилактика на инфекция се препоръчва диетичен прием на витамин С, който осигуряват поне адекватни, ако не и наситени, плазмени нива (т.е. 100-200 mg/ден), които оптимизират нивата на клетките и тъканите.


Епидемиологичните проучвания показват, че дефицитът на витамин С все още е сравнително често срещан при западните популации, а дефицитът на витамин С е четвъртият водещ дефицит на хранителни вещества в Съединените щати.


Причините включват намален прием в комбинация с ограничени запаси на тяло. Повишените нужди възникват поради замърсяване на околната среда, тютюнопушене, борба с инфекции и заболявания с окислителни и възпалителни компоненти, например диабет тип 2 и други.


Вече знаете защо "Девирал" е доказан продукт, който може да подкрепи организма в борбата с вируси и настинки в това време на годината. Не забравяйте да го държите винаги под ръка, за да може още при първа проява на неразположение да дадете на тялото си необходими натурални вещества, които то да използва своевременно.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK