Ски зона Пампорово възобновява работа на 16 януари

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Ски зона Пампорово възобновява работа на 16 януари


На 16 януари Пампорово отново ще бъде достъпен за зимни спортове, а операторът на ски зоната обяви запазване на промоционалните цени на лифт картите до 22 януари включително.


През последните 5 денонощия снежните оръдия в Пампорово работят с пълен капацитет и произвеждат сняг по пистите. Очаква се в събота да бъдат отлично подготвени и отворени минимум 70% от ски зоната, а в следващите дни да бъдат пуснати още писти и курортът да заработи почти изцяло.


За радост на всички времето най-после се нормализира и в курорта, освен изкуствен сняг, през последните дни има и периодични снеговалежи, които допринасят за значителното подобряване на условията за ски и сноуборд.
Ски зона Пампорово възобновява работа на 16 януари


Цената на дневната лифт карта остава 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете до 22 януари включително, като от "Пампорово" АД препоръчват всички посетители да закупуват картите си директно през новия онлайн магазин на www.pamporovo.me, за да направят преживяването си по-приятно, като избегнат напълно чакането на опашки и прекарат повече време по пистите.


Ски зона Пампорово възобновява работа на 16 януари

© Пампорово АД


До 22 януари в сила ще бъде също и промоционален период в някои от по-големите хотели в курорта, като 5- звездните "Перелик" и "Орловец", които ще продават с 20% отстъпка и също могат да бъдат резервирани директно през онлайн магазина на Пампорово.


Освен ски и сноуборд по белите писти в курорта посетителите могат да се възползват и от други интересни активности на открит,о предлагани от Туристически център "Пампорово", сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.


Ски зона Пампорово възобновява работа на 16 януари


Следващата неделя - 24 януари, от центъра организират второто поредно издание на събитието "Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска", което има за цел да популяризира спорта сред повече хора в страната, а желаещите да опитат имат шанса да получат първия си урок лично от олимпийската ни шампионка Екатерина Дафовска.


За актуална информация за отворени писти и работещи съоръжения, метеорологичната обстановка и всичко в Пампорово следете сайта www.pamporovo.me и социалните канали на курорта или се обадете на 070017702


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK