Инспекторатът към Висшия съдебен съвет пак отказва публичност на проверките срещу Лозан Панов

Лозан Панов, председател на Върховния касационен съд

© Георги Кожухаров

Лозан Панов, председател на Върховния касационен съдГлавният съдебен инспектор Тодора Точкова намери нови причини да не бъде предоставена информация на Лозан Панов за проверките, които Инспекторатът към Висшия съдебен съвет /ИВСС/ е извършвал спрямо него. Това се разбира от нейното ново писмо до председагеля на ВКС Лозан Панов.


Първо Теодора Точкова беше посочила като мотив за отказ, че информация не може да се разпространява, за да не бъдат дискредитирани магистратите, спрямо които е извършвана проверката. След като в своето писмо от 13 януари Панов даде съгласието си да бъдат огласени документите от проверките заради надделяващ обществен интерес, с което основанието на Точкова отпадна, сега тя посочва други причини за отказ.


Трети лица, които се споменават в проверките", трябвало да дадат съгласието си
Тъй наречените "трети лица" възникват в сюжета заради това, че Точкова интерпретира искането на Лозан Панов по Закона за достъп до обществена информация /ЗДОИ/, а според този закон е необходимо съгласието на третите лица. Това налагало и да се удължи срокът за разглеждане искането на Панов с 14 дни.


Главен инспекор Точкова стига до ЗДОИ и оттам до третите лица, тъй като - пише тя, в Закона за съдебната власт /ЗСВ/ нямало "предвиден специален ред за предоставяне на копия на документите от приключените проверки". Освен това в исканите документи се съдържала информация, която представлява служебна тайна, а пък такава информация - според друг закон - Закона за класифицираната информация, можела да се предоставя след 6 месеца от придобиването й.


От писмото се разбира, че дори и да са изминали 6 месеца, търсенето на съгласие от третите лица остава като условие, без което информация на проверяваното лице - в случая председателя на ВКС, не може да бъде предоставена.


Като приема получения днес - петък, отговор от главния инспектор за опит отново да бъде осуетена възможността обществото да получи пълната и коректна информация за извършените проверки и за резултатите от тях,


председателят на ВКС приканва третите лица, които и да са те, да дадат своето съгласие за предоставяне на информацията


Дори и при отказ от тяхна страна, напомня в писмо Лозан Панов, Законът за достъп до обществена информация предвижда възможността информацията да бъде предоставена със заличаване на техните данни. А има и норма в този закон /чл. 31, ал. 5/, която гласи, че не е необходимо съгласието на третото лице в случаите, когато "то е задължен субект и отнасящата се до него информация е обществена информация по смисъла на този закон, както и когато е налице надделяващ обществен интерес от разкриването ú".


Новият отговор на Теодора Точкова, чийто мандат като главен съдебен инспекгор е вече изтекъл, както и на осаналите инспектори, но това е последна грижа на управляващото мнозинство, показва че се проявява безгранична изобретателност в четенето на законите, само за да не стане публична информацията от трите проверки, водени спрямо - всъщност срещу - Лозан Панов.


По същия начин от Инспектората криха проверката по скандалния случай "Цумгейт", касаещ бившия главен прокурор Сотир Цацаров, докато накрая съдът задължи да бъде огласена и се разбра, че е била формална проверката, колкото да бъде оневинен. А ВСС закри случая с отказ да бъде обсъден и да бъде изслушана Теодора Точкова.

Ключови думи към статията:

Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Весело

  Лозан ще ги побърка тези от ВСС 😂👍
  Колкото по-не обичат публичност, той толкова повече го изисква...

 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  Ще ги покажат когато съдът или изборната загуба ги принудят.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на Софи
  Софи
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Ако ВСС публикува проверките, ще стане ясно, че "мотивите" за тези проверки за изфабрикувани!

  ВСС - бухалката на Баце и Пеефски!

 4. 4 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  Мен пък ме интересува друго. Не ме вълнуват донкихотовските роли на Панов, вятърните мелници не са прокуратурата.
  Би било добре да видим дали има и такива разяснения към съдиите по линия на гилдията, в които да им се казва, че е добре да дават по-леки, съответно либерални присъди при тежки престъпления към личността.
  Не мога да повярвам, че всички вадят пачки и връзки, затова си мисля, че така обучават съдиите. Повод е последната присъда за двойния убиец от София, приятелката и детето. Да дадеш 20 години за такова деяние е просто несъвместимо с морала, нека да разберем има ли такава линия. Преди беше предсрочното освобождение на Джок ножарят, обидно ниската присъда за убиеца от Бяла Слатина и т.н.
  Просто ми обяснете как на цигането от Русе му дадоха 30 години за убийство и изнасилване, а сега на този изверг 20 години за две убийства и заплаха, като едното убийство е на едногодишно дете????

 5. 5 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Весело


  ,,Първо Теодора Точкова беше посочила като мотив за отказ, че информация не може да се разпространява, за да не бъдат дискредитирани магистратите, спрямо които е извършвана проверката.”

  😄😄😄

 6. 6 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2392 Весело

  ЛозанЪ да си проверява болтовете на джантите, за да не се налага от Мерцедес пак да обясняват, че не им се саморазвиват. За една ЦаЦа става "на въпрос".

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 7. 7 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  Ще ги покажат когато съдът или изборната загуба ги принудят.
  —цитат от коментар 2 на КМЕТ В СЯНКА


  И Инспектората към ВСС ли ще се явява на избори?

 8. 8 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8282 Неутрално

  Страхуват ли се, срамуват ли се, май е второто.

 9. 9 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Лозан ще ги побърка тези от ВСС 😂👍Колкото по-не обичат публичност, той толкова повече го изисква...
  —цитат от коментар 1 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Ако г-н Лозан Панов се кандидатира за Президент,
  ще разбие и Радев и Борисов

 10. 10 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Любопитно

  ,,А има и норма в този закон /чл. 31, ал. 5/, която гласи, че не е необходимо съгласието на третото лице в случаите, когато "то е задължен субект и отнасящата се до него информация е обществена информация по смисъла на този закон, както и когато е налице надделяващ обществен интерес от разкриването ú".”

  Знаете ги вие ,,нормите” и ,,надделяващият обществен интерес”, но ПОНЯКОГА ,,не искате да си го причинявате”, нали?...

 11. 11 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2697 Гневно

  "опит отново да бъде осуетена възможността обществото да получи пълната и коректна информация за извършените проверки и за резултатите от тях" - не е опит, рутина е, мислене и действие, което е стил на работа на БГ институции - стари, изпитани кадри, подвластни на всичко друго, но не и на истината. Е, все някога ще има справедливост, въпреки всякакви лица.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 12. 12 Профил на F
  F
  Рейтинг: 104 Неутрално

  Пореден пример за върховенство НАД закона.

 13. 13 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  [quote#9:"hrx16647690"][/quote]

  Абсолютно! Ще вземе някъде към 1,2%.

 14. 14 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1270 Неутрално

  Гербаво-депесарските бухалки се гърчат.Няма да е зле,по-често да се говори за лустрация на мафиотския слугинаж.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 15. 15 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1340 Неутрално

  Пак ще повторя, че когато ГЕРБ паднат от власт, ще има един дълъг, мъчителен период, в който техните "калинки" ще трябва да бъдат вадени една по една, като кърлежи, от местата, на които са инсталирани и са се окопали. Защото ще саботират и пречат на процеса по оздравяване на страната. Ще трябва да се въоръжим с много пинсети.

 16. 16 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 5198 Любопитно

  Тази дама си има Баш Шеф , няКОЙ с възможности да влияе и на климата тук....

 17. 17 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Весело

  "Главният съдебен инспектор Тодора Точкова намери нови причини да не бъде предосгавена информация на Лозан Панов за проверките, които Инспекторатът към Висшия съдебен съвет /ИВСС/ е извършвал спрямо него. Това се разбира от нейното ново писмо до председагеля на ВКС Лозан Панов."

  Лозан вече започна да се гаври с ОПГ - то във ВСС и шпицкомандата му в инспектората ! Ептен ги взе на подбив, вече не знаят каква глупост да измислят, пък и наближават избори ! Ами ако следващият министър на правосъдието реши да спазва закона и започне разследване срещу калинките на властта във ВСС, след като главния прокурор е отстранен предсрочно ?

 18. 18 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Любопитно

  До коментар [#13] от "von_seeckt":

  Аз пък на теб ти се чудя В КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ УБЕЖДАВАШ?
  В ефективността на какво точно?

 19. 19 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  До коментар [#13] от "von_seeckt":Аз пък на теб ти се чудя В КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ УБЕЖДАВАШ?В ефективността на какво точно?
  —цитат от коментар 18 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Чак пък да убеждавам! Просто казвам, че кряскате за стотици, а въсщност сте една дузина хора, от която нищо не зависи. Тъжно за вас, но факт!

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  До коментар [#7] от "nema_labavo":

  Нали такава е процедурата. Всички са ги "избирали".
  Това не го ли знаеш?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 22. 24 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Който не е удобен на мафията и на статуквото бива подлаган на репресии и натиск.. не ви ли се струва познато?...

 23. 25 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2626 Любопитно

  Какво го проверяват Лозан Панов?
  Какво искат от него?
  Какво не е ,,съобразил”?...

 24. 26 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3095 Весело

  До коментар [#9] от "hrx16647690":

  Това сериозно ли? Та неговата кандидатура беше оттеглена от АРГОнавтите само при споменаването му

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 25. 27 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  До коментар [#21] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ааа, не си говорил за изборите, които са по-скоро.

 26. 28 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":

  "Чак пък да убеждавам! Просто казвам, че кряскате за стотици, а въсщност сте една дузина хора, от която нищо не зависи. Тъжно за вас, но факт!"

  Да ! Колко съдържателен аргумент срещу случващото се у нас ! Не искаш да си част от кочината - е, значи " кряскаш за стотици", а фоне ? Ами всички да си вземем багажите и към терминал 2 ? Никой няма да " кряка" както се изрази веднъж премиера относно " мисирките" ! Поне последния да огаси лампата ! Тихо, без да създава дискомфорт на такива като тебе, разбира се......

 27. 29 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  До коментар [#13] от "von_seeckt":Аз пък на теб ти се чудя В КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ УБЕЖДАВАШ?В ефективността на какво точно?
  —цитат от коментар 18 на Аз съм българче обичам наште планини зелени  В нищо не се опитва да ни убеждава насекомото, просто си изкарва допълнение към пенсийката .

  « А тез витрини са обсипани,
  с безброй жадуващи неща ... «

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 28. 30 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  [quote#20:"von_seeckt"][/quote]


  Аз си спомням за една монолитна партия, която се избираше с 99,9 % и от която всичко зависеше, но която вече не съществува и лекичко си трайка в очакване на благинки от дечицата си - ГЕРБ и БСП .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 29. 31 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":

  Грешиш. Много повече сме. Ще се изненадате. А ГЕРБ са пътници. Не го разбирате още може би. Ако не през април, то след 3-4 месеца.

 30. 32 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":"Чак пък да убеждавам! Просто казвам, че кряскате за стотици, а въсщност сте една дузина хора, от която нищо не зависи. Тъжно за вас, но факт!" Да ! Колко съдържателен аргумент срещу случващото се у нас ! Не искаш да си част от кочината - е, значи " кряскаш за стотици", а фоне ? Ами всички да си вземем багажите и към терминал 2 ? Никой няма да " кряка" както се изрази веднъж премиера относно " мисирките" ! Поне последния да огаси лампата ! Тихо, без да създава дискомфорт на такива като тебе, разбира се......
  —цитат от коментар 28 на samoedin


  Не сте вие, които оправите кочината. Вие сте неспособни за това. Всъщност за какво ли въобще сте способни?

 31. 33 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  До коментар [#19] от "von_seeckt":Грешиш. Много повече сме. Ще се изненадате. А ГЕРБ са пътници. Не го разбирате още може би. Ако не през април, то след 3-4 месеца.
  —цитат от коментар 31 на Vesselin Velkov


  Не съм апологет на Герб.

 32. 34 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  До коментар [#29] от "niksan1":

  Шофер, ами че аз съм по млад от тебе бе умнико ненагледен.

 33. 35 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 676 Неутрално

  До коментар [#34] от "von_seeckt":

  Навсякъде умните и можещите са малцинство... положението показва че борисовците в България са много повече; а тези които обясняват кой какво можел и кои колко били - са най-ужасните от всички.

 34. 36 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 440 Неутрално

  До коментар [#34] от "von_seeckt":Навсякъде умните и можещите са малцинство... положението показва че борисовците в България са много повече; а тези които обясняват кой какво можел и кои колко били - са най-ужасните от всички.
  —цитат от коментар 35 на Noname


  Нито сте едното, нито пък другото . Не се самозаблуждавай!

 35. 37 Профил на Ruse_Island
  Ruse_Island
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  Ако г-н Лозан Панов се кандидатира за Президент,
  ще разбие и Радев и Борисов
  —цитат от коментар 9 на hrx16647690


  Съмнява ме. Прекалено интелигентен изглежда, трябва да е Мачо Пикчо с някакви пагони и патриочно-простоват вид.

 36. 38 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Кога ще се образува проверка за зависимостите на Панов с партията, чиито активисти като Ристю ходят по улиците и скандират името му? И същата партия е финансирана от разследван.

 37. 39 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 1232 Неутрално

  Точкова, Запетайкова, Караянчева, Калинкова. Край нямат.

 38. 40 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#4] от "НеКой":

  ОбъркАл си се, пич. Никой ме може да дава инструкции на съдия относно решение по дело и присъда...при прокурорите е по- различно.

 39. 41 Профил на Nathan Cohen
  Nathan Cohen
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Според мен ако се стигне до това диктатурата да купят изборите и да продължат да мафиотизират официалните власти в България може да се стигне до гражданска война. Общественото доверие към прокуратурата и съдебната власт е под прага на политическо обществено. При 8-10% обществено доверие правоохранителните органи са нелегитимни и е необходимо само иска за да започне всеки да правораздава едновременно като съдия, и като изпълнител!

 40. 42 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#38] от "ggot":

  Като научиш български. Какво значи "зависимости на Панов с партия"?

 41. 43 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Неутрално

  До коментар [#32] от "von_seeckt":

  "Не сте вие, които оправите кочината. Вие сте неспособни за това. Всъщност за какво ли въобще сте способни?"

  Би ли посочил КОЙ я оправя кочината ? Имаш право на избор от целия досегашен " преход" ! И ако може КАК и какви са резултатите до момента !

 42. 44 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3529 Неутрално

  До коментар [#33] от "von_seeckt":

  " Не съм апологет на Герб."

  Не си ! Апологет на блатото си ! А като дойдеш в страната, за която само пишеш общи приказки, бързо възкликваш: какво било, аз не очаквах да е толкова зле.......

 43. 45 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#42] от "lz73":

  Кога ти ще го научиш български? Една партия с незавидно умен лидер, ходи по улиците и крещи името на Панов.
  https://bg-voice.com/христо-иванов-пред-осемте-джуджета/

 44. 46 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  До коментар [#18] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":
  Този е комуне от съветско време, троли. Вероятно за пари но и по убеждение.

 45. 47 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  цървула пеевски (хареса ми да го използвам)
  нещо леко се е понасралнапоследък.
  няма активност от каскета гешев, няма
  падане за дуспи от данс. май нещо
  некой му е понасвил сурмите на тоя боклук.

 46. 48 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 948 Весело

  Ако г-н Лозан Панов се кандидатира за Президент,
  ще разбие и Радев и Борисов[quote#9:"hrx16647690"]
  —цитат от коментар 13 на von_seeckt


  Абсолютно! Ще вземе някъде към 1,2%.[/quote]

  Не изглупявай- с огромната си популярност, с дългия си политически опит, и най- вече- с харизматичността си- 2% са му в кърпа вързани!

  Бъзикам се. Наистина има огромен шанс да отвее всеки, и да стане президент, със скромното условие- на изборите да участват само съфорумците от Дневник, и не всички... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 47. 49 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1428 Неутрално

  До коментар [#45] от "ggot":

  а ти кога бе данс.
  я гледай под прикритие и не се занимавай
  да се правиш на остроумен.

 48. 50 Профил на Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Рейтинг: 944 Неутрално

  Според мен проблемът им е, че няма какво да покажат. В смисъл такъв, че документацията реално не съществува. Последните години се кара яко през просото и не изобщо никой не си прави труда дори за бутафория.

 49. 51 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Мен пък ме интересува друго. Не ме вълнуват донкихотовските роли на Панов, вятърните мелници не са прокуратурата.Би било добре да видим дали има и такива разяснения към съдиите по линия на гилдията, в които да им се казва, че е добре да дават по-леки, съответно либерални присъди при тежки престъпления към личността.Не мога да повярвам, че всички вадят пачки и връзки, затова си мисля, че така обучават съдиите. Повод е последната присъда за двойния убиец от София, приятелката и детето. Да дадеш 20 години за такова деяние е просто несъвместимо с морала, нека да разберем има ли такава линия. Преди беше предсрочното освобождение на Джок ножарят, обидно ниската присъда за убиеца от Бяла Слатина и т.н.Просто ми обяснете как на цигането от Русе му дадоха 30 години за убийство и изнасилване, а сега на този изверг 20 години за две убийства и заплаха, като едното убийство е на едногодишно дете????
  —цитат от коментар 4 на НеКой


  В устрема си да защитиш статуквото дори когато има очевадни факти ти отново не си по темата. Поне замълчи от кумова срама

 50. 52 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#49] от "mihail_p":

  Вие като почетатели на тази партия, как така пропускате техните действия. Те с мегафон скандираха името на Панов, а вие сте го пропуснали. Най-добре е да се разгледа случаят от ВСС и Панов да отговаря за връзките си с тази партия.

 51. 53 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  [quote#9:"hrx16647690"][/quote]

  Засега съпартийци на Панов разбиха само големите протести от първите дни, нали все пак Борисов го е назначил.

 52. 54 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  Е как тая ще се съгласи да се огласи невинността на Лозан Панов и да стане явна поръчката за омаскаряване и тормоз?!

 53. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 56 Профил на oby29701602
  oby29701602
  Рейтинг: 27 Неутрално

  Кога ти ще го научиш български?
  —цитат от коментар 45 на ggot


  Моля?

 55. 57 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#45] от "ggot":

  Илитерат. Пише се "зависимост от", а не "зависимост с"....

 56. 58 Профил на Benedikt Fahnenträger
  Benedikt Fahnenträger
  Рейтинг: 439 Весело

  Идва скоро краят на мандата на Панов и после ще му покажат проверките :)

 57. 59 Профил на Momchil Cholakov
  Momchil Cholakov
  Рейтинг: 186 Неутрално

  До коментар [#4] от "НеКой":

  Доста жалък опит за разводняване на темата, ама толкова вие капацитета на тъпите тролове:)

 58. 60 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#57] от "lz73":

  Илитерат си ти, затова продължавай да правиш нови профили и да пишеш повече глупости, защото вече не дава по 30 лв., за да ходиш напред-назад. Всичко си е правилно написано, а като стане Панов от партията и външните хора ще го пишат така, засега само вие си го знаете.

 59. 61 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 1232 Неутрално

  До коментар [#32] от "von_seeckt":

  Като ти гледам правописа ми е ясно ти лично на какво си способен. Всъщност, Путин и путинолизците, Бойко и бойколизците, Караянчева и всички други кухи лейки, на такива като тебе разчитат.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK