"Те обещаха": Студенти събират предизборните обещания на политиците на едно място

"Те обещаха": Студенти събират предизборните обещания на политиците на едно място


Студенти ще събират предизборните обещания на политиците на едно място, за да може да проследят дали впоследствие са спазени. Това ще се случва в сайта Reddit.com, а платформата се казва: "Те обещаха".


Организацията е на студенти, които през октомври се включиха в антиправителствените протести с различни прояви.


"Reddit" е нещо като социална мрежа, форум с много теми и подтеми. Всеки потребител ще може да качва линк, текст или снимка на обещание, като всяка партия има различен таг. "Идеята е всичко обещано да е на едно място и впоследствие да може много лесно да се провери кой какво щедро е обещавал и какво всъщност е свършил", казаха пред "Дневник" от "Студентския протест".


Към вторник, 16 февруари, в "Те обещаха" има над 60 регистрирани потребители, но всеки може да ползва платформата, дори и без официална регистрация. Обещанията за трите дни, откакто съществува, са седем.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK