Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати

Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати

© СкрийншотЛидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че ще бъде водач на листа във Варна и Стара Загора за предстоящите на 4 април парламентарни избори. В петък вечер (26 февруари) той представи част от екипа на формацията в различни ресори, без обаче да уточнява дали всички те ще са кандидат-депутати. Сред по-популярните имена са имунологът от БАН Андрей Чорбанов, бившият директор на НЕК Иван Хиновски, бившият секретар на МВР по времето на Богомил Бонев - Николай Радулов, световната шампионка по шах Антоанета Стефанова.


С включване в 19 ч. по телевизия "Седем-осми" и във фейсбук, заявено ден по-рано с анонса, че ще каже и направи нещо много важно, Трифонов обяви, че създаването на политически проект и участието на избори е било единственото, което му е останало, за да узакони решенията на инициирания от него референдум през 2016 г. "Въпреки всички опити този политически проект да бъде спрян, в крайна сметка логиката и закона победиха и "Има такъв народ" ще участва на предстоящите парламентарни избори. Има успешни и кадърни българи, но тях политиката ги отвращава, защото сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние ", заяви Трифонов. След това добави, че зад политическия му проект са застанали "качествени, отговорни и достойни българи" и започна да ги представя групирани според сферата, в която са компетентни. Като за всяка сфера представяше трима човека и един от тях говореше за ключови политики на партията. А цялата предизборна програма беше обещата за публикуване на следващия ден.


Само в сектор здравеопазване, с който започна Трифонов представи четирима експерта - имунологът от БАН проф. Андрей Чорбанов, хирургът, доброволец в българската база в Афганистан д-р Ивайло Христов, кардиологът д-р Николай Драгнев, д-р Силви Кирилов, бивш болничен директор. Последва изложение за приоритетите на партията в сферата от д-р Христов. Сред тях е промяна на сегашния модел на здравеопазване, изваждане на лечебните заведения извън търговския закон, създаване на електронно досие на пациента, демонополизация на здравната каса и различни видове здравноосигурителни пакети.
Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


Така, с говорител в различните групи, последва представянето на целия екип. За сектор икономика и финанси- Трифонов представи икономическите експерти Любомир Каримански и Пламен Данаилов, както и икономическия съветник в "КТ Подкрепа" Мика Зайкова.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


В сектор правосъдие бяха представени магистърът по европейско международно право адв. Александър Рашев, юристът Андрей Михайлов и главният асистент в Юридическия факултет на Софийския университет и адвокат в Софийската адвокатска колегия Паунита Петрова. Акценти в приоритетите на партията са пряк избор на главен прокурор и извеждане на прокуратурата от състава на съдебната власт в независим орган. Създаване на висш прокурорски съвет, съдебен контрол върху всички актове на прокуратурата, засягащи пряко интересите на гражданите. Цялостна реформа в състава на ВСС с премахване квотата на Народното събрание и прокуратурата. Закриване на специализираните съдилища и прокуратури.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


Експертите на партията в сферата на образованието е съставен от учителката по история в село Черноочене Юлия Чортленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев, преподавател в университети в Япония и Виетнам.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


Говорителят на триото в туризма бе представеният като експерт в областта Ивайло Кожухаров. Останалите са Мирослава Колева и Виктор Гетов.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


В сектор земеделие Трифонов представи ветеринарният лекар Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право Пламен Абровски и инженерът по горско стопанство Данаил Найденов. Срокът за изпълнение на повечето от изброените мерки е двегодишен, обясни Абровски. Причината - в следващите две години България трябва да изготви схемите и мерките, на базата, на които ще бъдат предоставени субсидиите за новия програмен период на европейско финансиране. Представената цел е то да започне в подреден и ефективен земеделски сектор.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


Водещо лице на енергийните специалисти е бившият директор на НЕК Иван Хиновски, останалите са енергийният консултант Благой Голубарев и главният асистент в Института за икономически изследвания в БАН Теодора Пенева.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


В сектор спорт бяха показани световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и треньорът на националния отбор по хокей Станислав Кънчев. Ревизия на спортното министерството и федерациите за последните 10 години, обяви като цел Василев. Също така ревизия на акционерните дружества "Национална спортна база", "Академика 2011" и "Сердика спортни имоти", одит на структурите към министерството и проверка на държавните инвестиции в спортни проекти и съоръжения през последните 10 г.


В сектор вътрешна сигурност проф. Николай Радулов акцентира върху ревизия на МВР и специалните служби, както и пълна проверка на дейността, финансовото състояние и наличните ресурси за последните 10 години. С него бяха бившият офицер от НСО Светлин Стоянов и експертът по сигурност Николай Бойчев.


Слави Трифонов ще води листите във Варна и Стара Загора и представи още кандидати


Накрая Трифонов обяви, че цялата програма на партията ще бъде наличнав събота онлайн. "Изборите са на 4 април, ние сме готови. Желая ви мъдрост, свободна воля, смелост и гражданска позиция. И между другото аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора", каза той за финал. Според предварителните информации, тъй като част от партиите все още не са обявили своите листи - това означава, че той няма да влезе в пряк сблъсък с лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов.


Сред представените не бе нито един член на изпълнителния съвет на партията, в който са сценаристите на вечерното шоу на Трифонов. До този момент те са основните представители на "Има такъв народ", като на внасянето на нужните документи и подписи в ЦИК за регистрация за изборите отидоха Тошко Йорданов, Филип Станев и репортера в "Седем-осми" Станислав Балабанов. Не беше представени и екип за "Култура".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (192)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Селдън
  Селдън
  Рейтинг: 8 Неутрално

  На Чорбанов ме изгуби, жалко, че беше първият представен.

 2. 2 Профил на xex02646215
  xex02646215
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А аз пък мислех, че Антоанета Стефанова е умна жена.

 3. 3 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  Жалкаря -чалгар.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 4. 4 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2123 Весело

  Чалгарите във Варна и Ст.Загора са щастливи.

 5. 5 Профил на Peacock
  Peacock
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Е дежурно плюете срещу Слави!

  Но представянето беше силно!

  Аз ще гласувам за Демоктратична България!

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Весело

  Във Варна става много интересно, все отбор "юнаци"! И как никоя партия не протестира срещу клипа на Марешки, за изявлението му, че "милиони българи посещават аптеки Марешки", което естествено е груб популизъм, и тъпа лъжа. При 360 на брой негови аптеки и завишен дневен прием от 300 човека/ден, всеки може да пресметне за какво става дума на месец, още повече, че 108 000 души на месец, са едни и същи всеки един друг месец, да прибавим и 10% външни, случайни, което си е огромен толеранс, предвид строго селектирания вид клиенти, които посещават тези обекти, лъжата е огромна.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 8. 8 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7291 Неутрално
 9. 9 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 596 Неутрално

  Надявам се Славчо да помогне да се освободим от мутрите, но се и притеснявам да не стане както с "патриотите". При всички случаи , към момента е последователен а листата от имена е съставена от читави и некомпрометирани личности.
  Успех на всички които ще помогнат да си върнем Държавата !

  Stupid people make me sick
 10. 10 Профил на Dobromir Dobrev
  Dobromir Dobrev
  Рейтинг: 191 Неутрално

  Поредното чучело на мафията и патерица, жаден за власт клоун. Съжалявам онези, които ще му се вържат на изборите.

 11. 11 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 464 Неутрално

  Референдумът на Слави беше с изсмукани от пръстите въпроси. Много хора гласуваха, но сега ако попитам какво важно ги питаха, вероятно няма да получа отговор.

 12. 12 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 971 Неутрално

  С баба Мъка Зайкова Славчо ще връща плановата икономика и петилетките.

 13. 13 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2771 Неутрално

  Славчо изтъпани една камара претенденти за народни представители, все умни и красиви. Те изрецетираха плана за ресора, който си отговаря. В общия случай същите неща, дето ги говорят Волен, Нинова, ДБ и другите.

  Обаче на Славчо мязаше на смесица между партиен пленум и Златния Орфей и двете издания от 1960-те само дето бяха в по-хубави дрешки облечени и бяха по-кратки. :)

 14. 14 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 686 Неутрално

  Стигнах до Чорбанов и спрях!

 15. 15 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 935 Весело

  Ех, тез три неща от референдума ...
  Хубаво, ще ги преживеем, ама освен тях, има ли тази партия други идеи?!
  Или като се приемат въпросните три и ще се оттегли от политиката ...

 16. 16 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2123 Разстроено

  Надявам се Славчо да помогне да се освободим от мутрите, но се и притеснявам да не стане както с "патриотите". При всички случаи , към момента е последователен а листата от имена е съставена от читави и некомпрометирани личности. Успех на всички които ще помогнат да си върнем Държавата !
  —цитат от коментар 9 на Хакуна Матата !


  Да , точно поръчковия и меркантилен чалгар ще ни спаси от мутрите и ще ни върне държавата.Трай коньо за зелена трева.

 17. 17 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Ех, тез три неща от референдума ...Хубаво, ще ги преживеем, ама освен тях, има ли тази партия други идеи?!Или като се приемат въпросните три и ще се оттегли от политиката ...
  —цитат от коментар 15 на Zippie


  Днес споменаха някои от идеите, а утре ще публикуват пълната програма

 18. 18 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1902 Весело

  До коментар [#9] от "Хакуна Матата !":

  "Успех на всички които ще помогнат да си върнем Държавата !"

  Чакай бе, вие я хулихте и поливахте с помия по целия свят, който открито ви се изсмя в очите.
  За какво ви е такава държава?
  Още повече, че днес вече разбрахме, че сте СВОБОДНИ от държавата България -вашето кредо се символизира от "Интернационала", "Белла Чао" и вдигнатото юмруче на "Рот фронт"..
  Само да не кажеш, че смехът ви е отрезвил.
  Никой няма да повярва-при вас отрезняване от болшевизма няма!

 19. 19 Профил на Konstant Ray
  Konstant Ray
  Рейтинг: 272 Любопитно

  Поредният римейк от създателите на герб

 20. 20 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4828 Неутрално

  До коментар [#9] от "Хакуна Матата !":

  Славчо е пръв другар с всички мутри! Бе другар с Илия Павлов, Васил и Георги Илиеви! И други мутри също!

 21. 21 Профил на Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Рейтинг: 295 Неутрално

  Успех на Слави и сценаристите му - знайни и незнайни. Но ако се коалира с ГЕРБ, не се учудвайте - нито винете международното положение. Аз ще гласувам за партията на жена ми, тя не си пада нито по чалга, нито по Веселин Маринов, даже май не харесва и Ъпсурт.

  кравосмешението прави зелката ^¥^
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на Митко Палаузофф
  Митко Палаузофф
  Рейтинг: 530 Неутрално
 24. 24 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 935 Неутрално

  До коментар [#17] от "Българин Бг":

  Благодаря!
  Ще я погледна с любопитство програмата като излезе.

 25. 25 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 678 Неутрално

  До коментар [#20] от "vassilun":

  "Славчо е пръв другар с всички мутри! Бе другар с Илия Павлов, Васил и Георги Илиеви! И други мутри също!"

  Славчо от 20 години не е спирал да работи, за разлика от някои други политици от близкото и далечно минало.

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 27. 27 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 538 Неутрално

  С идеята за мажоритарните избори Слави ми се изясни и не проявявам любопитство към други негови идеи. Явно смята да е БоБо 2 и да управлява с Бсп и Дпс до пенсия.

 28. 28 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1706 Неутрално

  Слави Трифонов съвсем се състари за десетина години. Само липсата на брада и бели коси помага, за да не придобие вид на отшелник. Още от последните му 5-6 години в бТВ той се беше превърнал в един мърморещ нацупен дядка. Нищо общо с онзи весел млад човек во първите 10 години от шоуто му. Няма го вече живецът в погледа му. Може би страда от някаква тежка емоционална неуравновесеност или депресия.

  Аз не го виждам Слали като депутат. Той дори пропускаше да води своето шоу с месеци, а какво да говорим за присъствието му всеки ден в НС. Той сам декларира, че неговата партия ще бъде съставена от експерти и млади хора. Със сигурност ще спечели място в НС, но по всяка вероятност ще се откаже от него, за да даде път на по-млади и по-опитни кандидати.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 29. 29 Профил на element 05
  element 05
  Рейтинг: 27 Гневно

  Мачкай Слави , направо им пусна торпедото. Ще стигне целта и ще торпилира герп. Все още има хора които не вярват че ще ликвидираш герп, но само ти можеш да го направиш. С мутрите по мутренски. Кандидатите са ти направо супер , със страхотни идеи , реализирали се хора , а не цървули. Много добре. Очакванията се потвърдиха напълно. Имаше прости елементи които мислеха че ти си поредния който ще се урежда. Не са познали , това което си подбрал е армия , армия и то от изключително грамотни хора , професионалисти. Нещастниците от герп могат само да треперят , защото не могат да противопоставят подобни личности , а най-обикновени тапети начело с Баш тулуп. Мачкай Слави , само напред и ПОБЕДА!!!!

 30. 30 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4828 Неутрално

  До коментар [#25] от "moreee":

  Не съм писал никъде, че Славчо не работи! Само припомням, че бе другар с всички мутри. Помня как плака в ефир, когато му казаха, че Илия Павлов е бил застрелян!

 31. 31 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално


  Моето скромно предвиждане е, че в следващото Народно събрание парламентарната група на "Има такъв народ" просто ще се разпадне.

 32. 32 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Доста нездраво подпухнало е лицето на Трифонов на снимката. Не знам как е с гласа - не съм го чувал от години ни на яве, ни по ТВ.

 33. 33 Профил на ntonev
  ntonev
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Жалкаря -чалгар.
  —цитат от коментар 3 на deepblue


  Разбирам, че "чалгар" хваща дикиш сред платеното тролене.

  Ала нужно ли е да припомням, че настоящият (псевдо) премиер също е чалгар. При това от по-низката класа - чалгар потребител и консуматор (а не създател на продукт, все пак).
  Навремето, още като кмет, ходеше лично да посреща и целува ЦЕЦА Величкович, защото му била любимата певачка.

 34. 34 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#10] от "Dobromir Dobrev":

  В държавата, направена от Борисов на цирк, клоуните като трифонов са на почит. Следващия популист, на път да влезе в парламента за да си осигури "народна пенсия". Камъните още не са спряли да падат от небето. Но както се казва, всеки народ си заслужава правителството. Жалко!

 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4828 Неутрално

  До коментар [#31] от "Един препатил":

  Моето предвиждане е, че следващото народно събрание няма да успее да излъчи правителство! Ще има няколко неуспешни опита и нови избори през късна есен!

 36. 36 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 678 Неутрално

  Предлага пряк избор на главен прокурор. Аз съм ЗА!!!

 37. 37 Профил на dzenlandia
  dzenlandia
  Рейтинг: 13 Неутрално

  Колкото и да не харесвам Трифонов не мога да отрека, че представянето беше силно, а програмата му всеобхватна. Ако някой се е чудил каква партия е ИТН, то след тази програма е очевидно, че е дясно-център. Със сигурност ще привлече доста гласоподаватели и ще вземе от периферията както на ДБ, така и на Цветанов и ВМРО.

  ДБ например, години след създаването си все още не е представила пред обществото пълноценна програма за управление, а разчита само и единствено на повтарянето "реформа в прокуратурата" до припадък, сякаш това е единственият въпрос, който се очаква едно правителство да управлява.

 38. 38 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 812 Неутрално

  Браво на Слави! Лично познавам повечето от тях. Особено Чобанов. Изключителен човек. Чалгар, ама подбира свестни хора. И Рейгън беше от Холивуд и сапунен артист, както и Шварченегер, но какво направи. Съсипа руснаците. Ще видим. И Бойко тръгна добре, но никого не е разчитал на интелигентни играчи. Само си е измивал ъцете с тях.

 39. 39 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Доста див популизъм, без реални идеи. Известни с нещо личности, но какво реално ги обединява? Каква програма имат?

  Но нищо необичайно за българската политическа сцена. БСП/ГЕРБ са същите безпринципни партии. Иначе нямаше да има плосък данък при "левите" и държавни бензиностанции при "десните", ако реално имаха програма и цели, а не просто популистки приказки, насочени към определена част от електората, едните към проруските, другите към прозападните. Ама и едните и другите нямат спестявания в рубли, но пък не връщат руски енергийни проекти

  Не ме търсете преди обяд
 40. 40 Профил на moreee
  moreee
  Рейтинг: 678 Неутрално

  До коментар [#30] от "vassilun":

  "Не съм писал никъде, че Славчо не работи! Само припомням, че бе другар с всички мутри. Помня как плака в ефир, когато му казаха, че Илия Павлов е бил застрелян!"

  Не Славчо даде възможност на мутрите да грабят. Не той управляваше когато Косьо Самоковеца стана милионер и главен митничар на републиката.

 41. 41 Профил на Manol Nedyalkov
  Manol Nedyalkov
  Рейтинг: 565 Неутрално

  До коментар [#35] от "vassilun":
  Съгласен съм. А и ми се струва, че ГЕРБ биха желали точно това.

 42. 42 Профил на Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Vαζελιν Αλbιωνοβ
  Рейтинг: 295 Весело

  До коментар [#31] от "Един препатил":

  На прабългари и славяни, или сме доста повече :)

  кравосмешението прави зелката ^¥^
 43. 43 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 201 Неутрално

  Популизъм и измекярщина струи от партията на Мутрочалгаря. Ще се разпаднат, управляващите ще си купуват депутати от тях, а Славчо удобно ще цирика колко са продажни хората. Какви изобщо за тия, които днес представиха? Много жалко за Антоанета Стефанова. За другите нищо не може да се каже. Както едно време беше ГЕРБ. Славчо Мутрочалгаря върви по утъпкани патеки.

 44. 44 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Божееее, най-пошлото от ,,ентъртеймънта" в България направи партия, че и листи с кандидат-депутати. Явно, тщеславието в тези хора е огромно.
  Айде, няма нужда - по-добре да научим Борисов да свири на виола и да пее....

 45. 45 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2066 Неутрално

  До коментар [#7] от "hamiltonf":

  Специално за клипа на Марешки съм изумен , че никой не протестира. Аз не разбирам, това предизборна агитация ли е или търговка реклама . Щото съм убеден ,че тия неща не могат се комбинират 2 в 1.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 201 Неутрално

  Колкото и да не харесвам Трифонов не мога да отрека, че представянето беше силно, а програмата му всеобхватна. Ако някой се е чудил каква партия е ИТН, то след тази програма е очевидно, че е дясно-център. Със сигурност ще привлече доста гласоподаватели и ще вземе от периферията както на ДБ, така и на Цветанов и ВМРО. ДБ например, години след създаването си все още не е представила пред обществото пълноценна програма за управление, а разчита само и единствено на повтарянето "реформа в прокуратурата" до припадък, сякаш това е единственият въпрос, който се очаква едно правителство да управлява.
  —цитат от коментар 37 на dzenlandia


  Тук нелицеприятно се вижда за какво е създадена партията на мутрочалгаря и каква роля и цел ще играе в играта на тронове. Тоя платен трол ясно откроява целите. Славчо и партията му я гласят за ГЕРБ2. То е видимо от космоса. Същия авторитарен лидер, като боко и тато, същите от кол и въже нагаждачи, същата "център-дясно" популистка политика, същите безброй знайни и незнайни калинки. И Боко Тиквата дойде на сцената по същия начин, да събаря тройната коалиция и Доган го бил поръчал. Ела ги виж сега, как се целуват интимно. Същия ще е и мутрочалгаря.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2066 Неутрално

  Слави успя да избере възможно най неподходящия момент да се включи в политиката. Без ковид, сега щеше да бичи концерти по села и паланки , което би му дигнало гласоподавателите му поне с 30 процента. В стил Бареков.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1436 Весело

  До коментар [#49] от "schwimmwagen":

  "Без ковид, сега щеше да бичи концерти по села и паланки , което би му дигнало гласоподавателите му поне с 30 процента"

  Беше тая, сега селяните от паланките имат айфони и интернет и Трифонов (иначе действително качествен шоубиз професионалист) е НАПЪЛНО безинтересен в тая голяма картинка

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 52. 52 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  До коментар [#9] от "Хакуна Матата !":листата от имена е съставена от читави и некомпрометирани личности.

  Е, тъкмо ще се компроментират.

 53. 53 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1095 Гневно

  Тоя дето весели мутрите ще управлява с тях, прогрес...

  Гнус ме е!

 54. 54 Профил на kwy38371721
  kwy38371721
  Рейтинг: 828 Неутрално

  Преди поне имаше някакви ценностни хора в политиката.Сега - пожарникар - премиер,военен летец - президент,чалгаджия-кандидат за парламента,приватизаторка на Техноимпекс - шеф на БСП,адвокат без един ден трудов стаж-мераклия за премиер,прокурор ,от времето на Тодор Живков,-пръв демократ, червена адвокатка,защитавала най-големите престъпници,-ще бори корупцията,като кандидат за парламента.
  И след това - защо не гласуват българите.

 55. 55 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#35] от "vassilun":

  Предвиждането Ви, че следващото Народно събрание няма да може да излъчи правителство най-вероятно ще се сбъдне.

  За избори през късната есен не съм толкова сигурен - зависи от президента. Той от една страна не може безкрайно да бави свикването на Народното събрание и завъртането на парламентарната рулетка. От друга страна едва ли ще иска да продължава живота на правителството на Бойко Борисов.

  Ако президентът нито сгъстява програмата, нито протака прекомерно най-вероятно следващите избори ще бъдат в средата на август.

  Та и ако след тях пак не се стигне до съставяне на правителство назначеното от него служебно правителство да проведе и третите за годината парламентарни, и президентските избори.

 56. 56 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1758 Неутрално

  Малко лирика за настроение


  Беше задушно, телата ни лепнеха.
  Клони бе свела млада бреза.
  Птици заспали, литнаха. Седна ти. В
  еднага и казах...
  Ще ти скъсам гъза! Ще ти скъсам гъза!

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 57. 57 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1692 Неутрално

  Положението е :"Здравейте циркаджии"!!!

 58. 58 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  Референдума на който Слави се позовава, беше една голяма измама! Хората гласуваха за президент, а Славчо им пробута и своите глупости. Гласяваха за да не му строшат хатъра. " Айде и една бюлетника на Слави да пуснем ".
  Ако това беше САМО референдум на Слави, щяха да гласуват само балерините на Магаданс.
  Много хора( и аз включително) гласуваха против неговите точки. Но той брои всички за гласували.
  Няма сега да обяясняват какви глупости предложи.

 59. 59 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Знам, че в страната има известен неприязън към ръководни кадри и меринджеи, ама все пак има доста голяма разлика между това да ръководиш министерство и да си добър експерт в някоя област. Най-добрият учител на света няма да е най-добрият министър. Защо всички партии залагат на хора без управленски опит

  Не ме търсете преди обяд
 60. 60 Профил на Cv St
  Cv St
  Рейтинг: 130 Весело

  Годжи кой район ще води ?

 61. 62 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  Доста приемлив състав , но без изрично политическо поведение след изборите , шансът не е особено голям.....за сериозна тежест в парла-мента.

 62. 63 Профил на kya05558835
  kya05558835
  Рейтинг: 158 Неутрално

  След изборите ще отиде бай Слави с букетче цветя при ортака си.

 63. 64 Профил на ZyklonA
  ZyklonA
  Рейтинг: 191 Неутрално

  Надявам се да влезе доста мощно в парламента и да обърка плановете на разни, знайни и незнайни партийки за отвличане на вот и да разбърка л а й н а т а в парламета, да се размиришат тези ми ти фекалии и да се построи най-накрая канализация в която да отплуват комунистическите мижитурки, които 30г. След падането на комунизма все още дърпат юздите в БГ.

 64. 65 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  По- добро не е излизало досега.Като си помисля че трябва да сравнявам с ПКП Караянчева и спирам дотук

  Sic transit gloria mundi
 65. 66 Профил на ZyklonA
  ZyklonA
  Рейтинг: 191 Неутрално
 66. 67 Профил на Съдебна Реформа Сега
  Съдебна Реформа Сега
  Рейтинг: 20 Весело

  Да не вземе ИМА ТАКЪВ НАРОД да бие ГЕРБ

 67. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 69 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 343 Неутрално

  Много от хората в този форум умеят да хулят и да лепят етикети. Най-вероятно повечето от тези хора дори няма да се вдигнат да гласуват. Това са хората, които 20 години ги мързи да отделят 1 час, за да отидат до урните. Това са хората, които казват "За какво да гласувам като ще е същото!", но пък на маса са най-компетентните политолози и политчески анализатори. Поздрави на всички тези хора! Продължавайте все така... "Наведена главица сабя не я сече!", ама така наведени един ви "оправя с 200" вече няколко години!

 69. 70 Профил на esk431063202
  esk431063202
  Рейтинг: 571 Неутрално

  партията на сценаристите тикога не говори за дпс ?

 70. 71 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#62] от "Николай Бучков":

  Впечатлението е по-скоро, че хора със способности и амбиции са се писали в партията на Слави за да влязат в парламента, а след това всеки да следва собствените си идеи.

  Иначе как да си обясним за какво аджеба Мика Зайкова ще си хортува със Слави Трифонов?

  А може това и да е целта на Слави - "Шоуто трябва да продължи!".

 71. 72 Профил на d04
  d04
  Рейтинг: 131 Неутрално

  Мен ме е срам, че такова извращение на политиката като ИТН би могло не просто да влезе в Народното събрание, а да е с над 10% според проучванията. Причините са повече от ясни за всички, които разбират поне малко в поне една сфера от живота. А останалите, като непрекъснато коментиращия със снимка на дъгата, ще гласуват за Слави Трифонов. Явно на учиндолеца му трябваха около 20 години, за да осъзнае, че единствения начин да си купи "едно ферари в цвят червен" е да стане народен представител.

 72. 73 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1589 Неутрално

  „... експертът по сигурност и бивш главен секретар на МВР Николай Радулов...”
  Мафията с поредена заявка за зам. в МВР. С подобни реформа в министерството никога няма да има.

 73. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 75 Профил на Blaga Yankova
  Blaga Yankova
  Рейтинг: 246 Неутрално

  Предлага пряк избор на главен прокурор. Аз съм ЗА!!!
  —цитат от коментар 36 на moreee


  Предлага и отделяне на прокуратулата от съдебната власт и съдебен контрол на актовете им !!!!!!!!!!Хайде бухайте отрицателен вот ЧЕ СТЕ И ПРОТИВ ТОВА !!!!!!

 75. 76 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Голям рев от ДБ-тата, Слави ще вземе двоен на техния резултат без да се напъва особено

 76. 77 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  Да не вземе ИМА ТАКЪВ НАРОД да бие ГЕРБ
  —цитат от коментар 67 на НЕнаГЕРББСПДПС


  Със сигурност ще бие ДБ.

 77. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 79 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1758 Неутрално

  То беа специалисти от Кембридж то беа професионалисти от Америка.

  Накрая - Мика Зайкова от пенсионерския клъб.

  Маестрото да меси каймата за Байраковите кебапчета, инак - кривия макарон.

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 79. 80 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 823 Неутрално
 80. 81 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  Шоуто на слави се увеличи с много клоуни! Да видим кого ще обслужват след изборите? Директно са залепнали за ГЕРБ, по "необходимост и неизбежност" за да могат да реализират програмата си. Ала бала! Това ще е най-смешната "партия" на изборите!!! Нали са шоумени?!
  —цитат от коментар 74 на quatro_4x3


  Във всички случаи има по-смешна.
  Която няма да прави коалиция с БСП, ако БСП я покани, но ще приеме коалиция с БСП, ако БСП ги подкрепи.
  Същата партия отказа сътрудничество на сините, но пристана на зелените.

 81. 82 Профил на kikoni
  kikoni
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Слави - това новият Бареков ли е или не? Скоро ще разберем. Но признавам, че е по-добър от предшественика си.

  kikoni
 82. 83 Профил на Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Предлага пряк избор на главен прокурор. Аз съм ЗА!!!
  —цитат от коментар 36 на moreee


  И защо ви е главен прокурор, като той не върши нищо съществено?

  Освен да организира политически ПиАр акции?

  В партията на Трифонов, дори не са достигнали до дебата, че фигурата на главен прокурор е излишна...

  Отделно на мен не ми известна държава, в която да се практикува пряк избор на магистрати, освен в Сащ на щатско ниво.

  На федерално те пак се избират от друг държавен орган.

 83. 84 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1589 Неутрално

  До [#75] от "Blaga Yankova":
  Главен прокурор не трябва да има. Както няма главен съдия, адвокат, нотариус, банкер, хирург, журналист, пожарникар, имунолог или гинеколок. И от липсата им държавта не е пропаднала.

 84. 85 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  Тез другари не ги познавам. Може и да са добри хора, почтени и професионалисти, но може и да не са.
  Самият Чалгар на снимката изглежда твърде зле. Не е в добро здраве. Аз на негово място щях да се заселя на екзотичен остров и да си живуркам.

 85. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 87 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1731 Весело

  Бойко Борисов номер 2 и Тодор Живков номер 3....

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 87. 88 Профил на birdman
  birdman
  Рейтинг: 904 Неутрално

  Мика Зайкова икономическия експерт ? Вие не нормални ли сте ? Да бяхте извикали Жан Виденов и Румен Гечев !

 88. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 90 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 641 Неутрално

  До коментар [#47] от "Are de":

  Очаквам утре сикаджия да каже, че всичко това е и в неговата програма.

  А за публиката ще остане да се чуди дали този път са се разбрали за 50-те % и градинката от преди 11 г.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 90. 91 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 1966 Весело

  До коментар [#66] от "ZyklonA":

  Чалгар?! Викаш, преди Слави българите слушаха Малер и четяха Кант? Лош човек, ей!

  Sic transit gloria mundi
 91. 92 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1371 Неутрално

  До [#75] от "Blaga Yankova":Главен прокурор не трябва да има. Както няма главен съдия, адвокат, нотариус, банкер, хирург, журналист, пожарникар, имунолог или гинеколок. И от липсата им държавта не е пропаднала.
  —цитат от коментар 84 на Ще върнем България в Европа


  Голям тюрлю гювеч си написал! Главният прокурор е началникът на прокуратурата. По същия начин, по който всяка държавна институция си има началник.
  Да махнем ли президента, защото президентството няма нужда от него???

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 92. 93 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2704 Неутрално

  Да си спомним защо се скараха Бойко и Слави: При съставянето на първото правителство на ГЕРБ, Слави е искал да посочи половината министри. Не се е приело и са се скарали. Този път ДБ с грешките си ще му даде шанс да посочва министри.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 93. 94 Профил на kikoni
  kikoni
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Слави май е новият Бареков. По-добър е от предшественика си. Признавам.

  kikoni
 94. 95 Профил на Съдебна Реформа Сега
  Съдебна Реформа Сега
  Рейтинг: 20 Любопитно

  Слави Трифонов Президент !

 95. 96 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5428 Любопитно

  С едно зрънце са по от митьо пищова или георгиев с тиквата отпред :))))).

 96. 97 Профил на Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Ша Шчупат държавата на Пеевски
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#92] от "quatro_4x3":

  Абе като нищо не разбираш и няма какво да кажеш, що не си мълчиш?

  Няма самостоятелна институция "прокуратура" в България! Няма даже вече "Главна прокуратура" на която да бъде шеф Главния прокурор!

 97. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 99 Профил на pepisky
  pepisky
  Рейтинг: 747 Неутрално

  В Италия комикът Бепе Грило с Движението 5 звезди спечели през 2018 парламентарните избори и в различни формати партията участва в правителството до сега. Надявам се при нас да не се случи това.

 99. 100 Профил на Kalinoff Ivan
  Kalinoff Ivan
  Рейтинг: 354 Неутрално

  До коментар [#38] от "evtimvz":

  Ти дори и името му незнаеш , Чорбанов , а не Чобанов ....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK