Правителството раздаде 160 млн. - за пенсионери, музиканти, църквата, армията и ремонти в София

Правителството раздаде 160 млн. - за пенсионери, музиканти, църквата, армията и ремонти в София

© Пресцентър Министерски съветРаздадени над 160 млн. лева - за музиканти, пенсионери, модернизиране на армията, православен храм и ремонти в столицата. Така изглеждаше първото заседание на Министерски съвет в условия на предизборна кампания, която започна на 5 март.


Най-много пари днес бяха отделени за пенсионерите. За изплащане на 50 лева добавка на всеки от тях през април правителството гласува отпускането на 105 млн. по бюджета на държавното обществено осигуряване. Средствата са осигурени за сметка на преструктуриране на разходите и/или трансферите по централния бюджет за 2021 г.


С близо 29 млн. лева по бюджета на Министерството на отбраната за 2021 г., ще се извърши второ авансово плащане по договор за реализация на инвестиционен проект "Модернизация на Т-72 за нуждите на танковите формирования от Сухопътни войски".
Допълнителни 10 млн. лв. по бюджета си получава Столична община за основен ремонт и изграждане на улици и булеварди, улично осветление, светофарни уредби, релсов път; изграждане на видеонаблюдение; реконструкция на сграда за детско лечебно заведение и придобиване на софтуер.


Министерството на здравеопазването ше разполага с допълнителни 7 млн. лв., с които да бъдат осигурени лични предпазни средства, медицински изделия, лекарствени продукти и дезинфектант за борбата с пандемията от COVID-19. На база анализ за изразходваните количества за предходни периоди е установено, че наличностите от лични предпазни средства и материали в склада и тези, които вече са предоставени на лечебните заведения към 1 февруари, биха били достатъчни за период от около два месеца при тези нива на заболеваемост и при настоящото потребление.


След разговор с премиера Бойко Борисов в събота, около 1000 музиканти на свободна практика ще получат еднократно по пет минимални заплати, за което Министерството на културата получи близо 4.3 млн. лева.


С 3 милиона лева Българската православна църква - Българска патриаршия трябва да ремонтира манастирския комплекс "Рождество Христово" - Шипка и конкретно сградата на бившата Семинария. През миналата година за ремонт на камбанарията в комплекса са отделени 1.6 млн. лева.


Правителството отпусна 2 млн. лева по Програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски градини, ясли и училища в периода 2020 - 2022 г. Средствата са за стартирали проекти за разширение и реконструкция на училища и за строеж на нова детска градина.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (71)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 692 Неутрално

  По-жалкото е друго - как много хора и институции са готови да се продадат за жълти стотинки!А после реват, че Костов им е съсипал живота!

 2. 2 Профил на liz31552545
  liz31552545
  Рейтинг: 180 Неутрално

  Тая държава закон за бюджета няма ли си...

 3. 3 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално
 4. 4 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 339 Неутрално
 5. 5 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Само някой да посмее да НЕ гласува за ГЕРБ/ДПС!
  Ако партията от либералното семейство в Европа - Д(п)С иска да влезе отново по легитимен начин във властта, дали ще е достатъчно само да прекъсне напълно връзките си с Делян Пеевски/Ирена Кръстева? И да остави Ахмед Доган като заложник в сараите му, откъдето веднъж или два пъти годишно почетният председател да произнася поредната високопарна реч, издаваща душевното му разстройство? Дали обаче техният бизнес партньор, член на семейството на европейската народна партия - ГЕРБ, са готови на такава стъпка и каква политическа цена са склонни да платят за този порочен политически брак, като се има предвид, че избора на водачите от партийните листи на ГЕРБ са съгласувани чрез посредничеството на бедняка милионер Влади Горанов с Ирена Кръстева (МАМАН). МАМАН някак си тайнствено, изведнъж се оказа големият бос на корпорацията ДПС?
  Известно е само на тесен кръг, че майката на ШИШИ с помоща на руското посолство стана истинският лидер на икономическото крило на корпорацията, което постепенно във времето сложи на пързалката самозабравилия се философ, като го насочи да резонира морфично в предвидливо построените (за да е по-далече от МАМАН и ШИШИ) морски сараи. Да се вживява като вожд на политическото крило в Росенец. Подкрепиха му още повече самочувствието, като задължиха ГЕРБ да му направи дарение - ТЕЦ Варна, чийто ремонт и пристанищната инфраструктура се оказа подходяща внезапно да приеме зелени човечета, заедно с корабите и самолетите им. В подкрепа на последното е, че на много важни ключови позиции през третият мандат на ГЕРБ се настаниха хора, които добре обслужваха военни и бизнес интереси на Москва в България под вещото управление на МАМАН. Същите скроиха компромата с чекмеджетата, като предупреждение да внимава БиБи какви ги върши - да не сгафи някъде с някоя глупост. Съдържанието на чекмеджетата значително ги улесни, защото в подземния свят практиката е охранителите след всяка смяна да си вземат възнаграждението сами. Не се допуска охраняваният да им дава пари на ръка. Така е правил Дон Корлеоне, Пабло Ескобар и т.н. МАМАН беше известна някога в средите на ДС с кодовото име МАДАМ. Заслугите да е уважаван член в тези структуре е на Цоло Радев, много влиятелна БКП номенклатурра на врачанско. На всичко отгоре е и неин баща. Подкрепена по тази линия и в стремежа си да направи ШИШИ нещо като българският Путин, МАДАМ изглежда стана жертва на собствената си свръх амбиция, арогантност, безскрупулност, гьон суратлък и усещане за недосегаемост/безнаказаност. Но за всеки случай се премести да живее в луксозно имение в Белгия, което още повече засили усещането и за недосегаемост. Гангстерските сделки, които правеше с ШИШИ я поставиха в условията на пълна зависимост от Путин, който я наблюдаваше под лупа и я задължи чрез влиянието си върху властта да задължава правителството да отклонява значителни финансови ресурси към Москва под формата на финансирани с български пари големи икономически и военни проекти (понастоящем, не случайно, военното министерство се оглавява изцяло от хора на Москва), с които направи още по-зависима България от Москва.

 6. 6 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 439 Весело

  Най-сладката предизборна кампания е тази, направена с чужди пари.

 7. 7 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2859 Неутрално

  След мен и потоп!
  —цитат от коментар 3 на Роси


  Спокойно, ние ще платим сметката, нека минат само "изборите" ....

 8. 8 Профил на Георги Христов
  Георги Христов
  Рейтинг: 738 Неутрално

  Ама то не че предизборно, как може така да си помислите :) Просто сега им е дошъл редът :) Ама и на тиквата и иде редът скоро.....

 9. 9 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3072 Весело

  Давай баце, давай ! Да му мислят , тези ,които ще плащат после ...
  И на фъндъка 10 млн за ремонт на ремонта

 10. 10 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3072 Весело

  Давай баце, давай ! Да му мислят , тези ,които ще плащат после ...
  И на фъндъка 10 млн за ремонт на ремонта

 11. 11 Профил на witch_doctor
  witch_doctor
  Рейтинг: 669 Неутрално

  Раздавайте, защото повече няма да можете!

 12. 12 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1813 Неутрално

  Завидяхте на пенсионерите за 25-те евро, браво.
  А на изборите обещавате 2500 лв. заплата...

 13. 13 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2438 Весело

  Сега всеки който няма да гласува за Бойко и не харесва политиката му е морално, да върне парите, ако ги счита за предизборна уйдурма. Това ще бъде много силен ход. Представяте ли си какво ще пишат световните агенций за българите - за пример ще ги дават, как се отстояват принципи.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 14. 14 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  Най-сладката предизборна кампания е тази, направена с чужди пари.
  —цитат от коментар 6 на danubian.whale


  Как чужди, парите са български и се дават за български граждани /Пенсионери,певци ,и др./ ,за български лекари,за български църкви,манастири, детски градини...Някой може ли да има нещо против това ?

 15. 15 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 2048 Неутрално

  Интересно Т72 , какво ше им модернизират ? Принципно с по 1 млн на коруба, може да инсталираш доста приличен термо прицел, стига да има зелена светлина по политическа линия от продавача. Французите , ЕС ортаци, са едни от най добрите в тая област .

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 16. 16 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1825 Неутрално

  "Раздаде" е много силна дума. Личи си насоката на публикацията.

 17. 17 Профил на potop
  potop
  Рейтинг: 92 Неутрално

  Дават се пари на църквата, която е най-богатата организация в България и освен това не плаща данъци?!?
  Дават се пари на музиканти, които вземат по няколко хилядарки на участие и не плащат никакви данъци?!?
  Значи ли всичко това че държавата ни дели на две групи - едните само плащаме данъци, а другите само получават наготово?

 18. 18 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 968 Весело

  За пенсионерите по 50 лева...... За свободните музиканти по 3250 чисто........ Аааааа неее!..... Братя роми гласа ви не струва 50 лв. а минимум 3250 лв..... не бъдете прости, не позволявайте да ви дискриминират, вие всички сте "свободни музиканти" и "свободни артисти".......3250 чисто може и без осигуровки .......

 19. 19 Профил на vincenzo76
  vincenzo76
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Интересно Т72 , какво ше им модернизират ? Принципно с по 1 млн на коруба, може да инсталираш доста приличен термо прицел, стига да има зелена светлина по политическа линия от продавача. Французите , ЕС ортаци, са едни от най добрите в тая област .
  —цитат от коментар 15 на schwimmwagen


  Системата за управление на огъня!Ще инсталита израелска на "Елбит".Предполагам,че ще има и нови радиостанции!

 20. 20 Профил на KRAFTWERK
  KRAFTWERK
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Така се печелят избори .......щом вързаха и дедо поп с пачка , ще е мирно селото ....и маТряла

 21. 21 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Малей, тези раздават като за последно. Това не благоприятства ли машинациите?

  Едно нещо съм разбралл
  Никой не раздава по-щедро от този, който има някаква полза да раздава! Всички големи благодетели го правят поради конкретна и не толкова добра причина.

  Какво става? Ще фалира ли държавата след година-две?

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4334 Любопитно

  Поредната порция "щедро" раздаване на пари на данъкоплатците!

 24. 24 Профил на PETZL
  PETZL
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Пак за брадати караконджули и софиенци. Ай сотир ще им плаща сметките. Къш на село.👎💩😛😎

  99,9% от всички хора, умрели от рак, приживе са яли краставици.
 25. 25 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4334 Любопитно

  До коментар [#1] от "Капабланка":


  До коментар [#2] от "liz31552545":


  До коментар [#3] от "Роси":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Човек като събере вашите три коментара може спокойно на "сглоби " картинката" на днешна България!

 26. 26 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2176 Весело

  Много бе! Цели 160 млн . Пенсионери ,музиканти , армия и църква ще цъфнат и ще вържат!

 27. 27 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 791 Любопитно

  До коментар [#12] от "НеКой":
  Раздаването на калпак по 50 лв тия които взимат 300 и на тия които взимат 1440 лева е или комунизъм или популизъм .
  А майки с деца през втората година са оставени на 380 лева, трета година тези пари не са увеличени с един лев , но децата не могат да гласуват .
  Въпрос на приоритети .


 28. 28 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  алоо, пенсиите, нали си знаете, че след изборите ще му ги върнете за 'паспортизацията"... че и с маичка хахахах

 29. 29 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  Малко се дава според мен. Ако и да е предизборно. Дайте като в щатите, първо по 600 долара на всеки, и после по 1200 долара на всеки.

  ДБ=БКП
 30. 30 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  И двуетажни къщи под наем за жълти стотинки раздава
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10159791258566189
  Фирма на Георги Харизанов плаща 416 лв. наем на Софийска община за двуетажна къща

 31. 31 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1378 Неутрално

  До коментар [#30] от "Наблюдател":

  Спретната двуетажна къща с РЗП 150 кв.м. в София може да се наеме срещу скромните 416 лв. на месец от Столична община. Толкова плаща от 2013 г. фирмата “Бест Брендс” ЕООД, която е на съпругата на главния пропагандист на ГЕРБ Георги Харизанов. Информацията за цената и параметрите на договора бяха предоставени след запитване по реда на ЗДОИ от кмета на район Красна Поляна. Самият Харизанов и съпругата му обитават апартамент под наем в луксозна сграда на пъпа на София, чийто собственик е офшорна фирма, свързана с ТИМ. Фирмата на съпругата на Харизанов се явява партньор на българския клон на офшорката.

 32. 32 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  От някои коментари виждам, че като дойдат БКП и ДпС на власт и България щяла да цъфне и да върже... Досега винаги управлението нас БКП върви с ДпС.

  ДБ=БКП
 33. 33 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  БКП като беше на власт и даде веднъж на пенсионерите еднократно 5 лв. помощ... Мисля че беше по времето на Орешарски. 5 лв...

  ДБ=БКП
 34. 34 Профил на
  Рейтинг: 410 Неутрално

  София има милиард и половина бюджет, не може ли да се справи без държавно финансиране? Най-богатия град в държавата, вместо да допринася за бюджета, смуче от всичко и всички.

 35. 35 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  До коментар [#32] от "anonim440":

  управлението на

  ДБ=БКП
 36. 36 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  Примоция сфирка 50 лева

  За трети път правителството на промяната е изрисувано. ПП+ИТН+ДБ +БСП. Първите две два шанса бяха проиграни от политическите тролове от ИТН.
 37. 37 Профил на oka00919299
  oka00919299
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Добре де плюем по правителството , ама я кажете кои са били по успешни в историята на " прехода " , дайте да чуем ??

 38. 38 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Добре де плюем по правителството , ама я кажете кои са били по успешни в историята на " прехода " , дайте да чуем ??
  —цитат от коментар 37 на oka00919299


  Ако имаха опция да смучат еврофондове, вероятно всички.

 39. 39 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  Г-н Борисов е строг, но справедлив:
  1.На „Газпром даде 2,6 млрд. лв. да си построят тръбата от Турция до Сърбия;
  2.На Доган даде 350 млн. лв. да си удълбае частното пристанище и 52 млн. лв. за студен резерв;
  3.На Цеко Минев даде 160 млн. лв. да си ги има в банката.
  4.На Георги Гергов даде 43,2 млн. лв. за „дупката“ във Варна.
  5.А на пенсионерите даде по 50 лв.!
  Честито!!!

 40. 40 Профил на Една Мутра
  Една Мутра
  Рейтинг: 0 Неутрално

  След мен и потоп!
  —цитат от коментар 3 на Роси


  Споко а Роси скоро няма да има след ГЕРБ :-)

 41. 41 Профил на Една Мутра
  Една Мутра
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#5] от "Анти Шишковци":


  доста хора смятат ха гласуват за ГЕРБ ако се съди по социологическите проучвания - защо ли ?

 42. 42 Профил на Lich King
  Lich King
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Добре де плюем по правителството , ама я кажете кои са били по успешни в историята на " прехода " , дайте да чуем ??
  —цитат от коментар 37 на oka00919299
  Ами прав си! Няма по успешни в краденето от ОПГ гроб!

 43. 43 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1485 Разстроено

  Малко, но от сърце!

  Малинчо
 44. 44 Профил на Малинчо Паков
  Малинчо Паков
  Рейтинг: 1485 Разстроено

  Музиката да свир - на гладно три бири!

  Малинчо
 45. 45 Профил на ivo
  ivo
  Рейтинг: 964 Неутрално

  Никакви пари за църквата! Тия измамници сами да се издържат, ако могат!

  Не на глобалистите и глобуса! Make Earth Flat Again!
 46. 46 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 813 Неутрално

  Гледах последното публикувано проучване и щях да падна от дивана. 17 % харесват Караянчева. 17 % от българите/българките мечтаят да бъдат наречени от Борисов по съответния начин. Люба Кулезич каза, че вагиналния прякор се е лепнал като венерически болест. Не само на Караянчева.

 47. 47 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  До коментар [#5] от "Анти Шишковци":
  А глупавите американци през цялото това време са гледали потресени и се чудели какви майстори са тия руснаци. Германските фондации Фридрих Еберт, Фридрих Енгелс Фридрих Зайдел и останалите са давали пари за бедните и сираците.

 48. 48 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  До коментар [#17] от "PoToP":държавата ни дели на две групи

  Ами например : Гришо Димитров играе тенис на частно. Играе професионално, за себе си. За което държавата му плаща (до сега над 600 000) и печели до тук над 18 млн долара. За победата в Акапулко взе 350 000 долара, Плевналиев му даде още 100 000 лева за да не са му малко.

 49. 49 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  До коментар [#33] от "anonim440":Много си късопаметен. Когато Станишев беше на власт, за 4 години 5( ПЕТ) пъти увеличава пенсиите. За Коледа даде последователно 30, 50 и 100 лева.

 50. 50 Профил на Пацо Талпата
  Пацо Талпата
  Рейтинг: 2769 Неутрално

  До коментар [#13] от "DDR":

  няма какво да връщам, ни съм поп ни пенсионер... ама за една камбаднария са дали повечео тколкото за детски градини, училища и т.н. :) :)
  Ок, това е екстра, предполагам че в бюджета също са дали ...
  Абе дашни ора.

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 51. 51 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1436 Неутрално

  Сега всеки който няма да гласува за Бойко и не харесва политиката му е морално, да върне парите
  —цитат от коментар 13 на DDR


  Само ако ББ ми върне данъците за последните 11 години!!

 52. 52 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  Здраво купуване на гласове,но като няма прокуратура и опозиция така ще е...

 53. 53 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1878 Неутрално

  До # 17 Църквата не трябва да получава помощи,защото по закон е отделена от държавата. Все едно папата да получава помощи от италианската държава. Църквата без туй само взема и нищо не дава,но Тиквата знае,че и поповете са хора и имат право на глас,а за него всеки глас е важен,а Гешев пак не вижда нарушение,защото между други е и църквата.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  "Най-много пари днес бяха отделени за пенсионерите. За изплащане на 50 лева добавка на всеки от тях през април правителството гласува отпускането на 105 млн. по бюджета на държавното обществено осигуряване."

  Как това да не е купуване на гласове? 50-те лева бяха първо за три месеца - август, септември и октомври. Защото Бойко Борисов беше напълнил гащите и се готвеше за предсрочни избори през ноември.

  След това станаха до месец март т.г. Така и ги записаха в бюджета на държавното обществено осигуряване. Защото изборите щяха да бъдат в края на март.

  После хлъцнаха, че изборите са през април. И сега се сгърчиха да "преструктурират" бюджета на ДОО та да изкрънкат малко пари и за месец април.

  Това мащабното и безочливо купуване на гласове би опрадало всякакъв вот и коалиция анти-ГЕРБ след изборите - също толкова безогледно и безскпупулно да бъдат изритани от властта.

 56. 56 Профил на iq146
  iq146
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Жълтопаветната гмеж сън ги не лови! Борисов раздавал пари. Току-виж спечелил за пореден път изборите. И с тая Джипка не се трае вече. Не остана национален обект да не се е похвалил с него! Как така ще се хвали с това, което е построил и инвестирал с парите на държавата? Няма право да се хвали, ами ако те дойдат след него, ще трябва и те да строят, вместо да крадат, както крадоха предшествениците им от СДС и ДСБ, партизаните на Костов!

 57. 57 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Любопитно

  До коментар [#56] от "iq146":

  ....както крадоха предшествениците им от СДС ......
  —цитат от коментар 56 на iq146


  Я сега ни светнете как точно стоят нещата - Бойко Борисов защо прави коалиция със СДС според вас? Да могат те да си докрадат покрай него или да може той да ошлайфа хайдуклъка покрай тях?

 58. 58 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Любопитно

  До коментар [#55] от "Един препатил":

  Герберунгелите обещаха и записаха в бюджета на ДОО, че на пенсионерите, получаващи пенсии от 300,01 лв. до 359,00 лв. за месец април ще бъдат изплатени еднократно по 120 лв. "за храна". Няма майтап - така са го записали в бюджета! Виж им акъла - тези ще ядат, а другите с пенсии от 300 лв. и 360 лв. ще гледат!

  Това го бяха измислили като компромисен вариант за това, че в април няма да има по 50 лв. за всички пенсионери. Явно сега виждат, че нещата с изборите отиват на провала за тях, та са взели спешни мерки по герберски - ще дават по 50 лв. на калпак и през април. Много ми е интересно какво ще направят със 120-те лева, дето са записани в бюджета - навярно тях ще ги преструктурират - по герберски.

  Абсолютни жалкари!

 59. 59 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1426 Гневно

  ТИКВАТА продължава с опитите да си купи победа на изборите. Типично по мутренски! Едновременно с това втората му цел е: След него да остане "изгорена земя". Не си ли дава сметка, че по този начин няма да се спаси от затвора. Животът му ще завърши зад решетките на килията. Само че след това дълго време ще трябва да лекуваме раните на страната, причинени от престъпната му дейност.

 60. 60 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1426 Гневно

  До коментар [#56] от "iq146":

  Първо: Въпросният примат нищо не е построил – откраднал е. Прехвалените му магистрали се превръщат в руини в края на първата година след откриването им. Второ: Предателите от така нареченото СДС в момента му се продадоха за 20 000 лв., за да станат съучастници в кражбите и смокиново листо, с което ГЕРБ да си прикрива срамните части.

 61. 61 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  Няма никакво сравнение,
  с Жановото управление.

 62. 62 Профил на Michael Jordan
  Michael Jordan
  Рейтинг: 1563 Неутрално

  Грамадна предизборна пропаганда се развива,
  от тези, гдето доказаха, че за нищо не ги бива.

 63. 63 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Лош Борисов, раздал пари за училища и детсйи градини, за ремонти на улици в София, за някакъв манастир и тем подобни пръскания на пари!

 64. 64 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  Караконджулите в раса взеха да стават много нагли,. Не стига че са вдигнали таксите на църковните услуги, не стига че получават заплати от държавата, вземат наеми от имоти и не плащат данъци, ами ще им се наливат милиони. В страна,където църквата е отделена от държавата по конституция,се създава привилегирована каста от клирици, сякаш сме Русия или Иран.

 65. 65 Профил на iq146
  iq146
  Рейтинг: 615 Неутрално

  До коментар [#56] от "iq146":
  —цитат от коментар 57 на Един препатил


  Коригирам се, онова СДС, Костококото, май беше ОДС. От него се пръкна и ДСБ, дето напоследък олевяха до брутален джендъризъм. Та ония партизани крадоха така, както не беше крал никой до тоя момент. Но после, в интерес на истината, бяха задминати от царските ЮПИ-крадци и крадливата тройна коалиция, царете на заменките, Батко и Братко, откраднали над 500 млн. от пътища, без НИЩО да построят и розовото Бентли на Масларката! И т.н., и т.н...Помним, помним, едно "ПРОСТЕТЕ" не казаха ония разбойници и сегашните им наследници, затова ние, тъпите грозници, гласуваме за "простака" Борисов. Зер сме по-прости и от него, нали? 😏😀

 66. 66 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  Борисов и дъртофелникът Ананиев, да кажат с колко е нараснал външния дълг на България.

 67. 67 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  "Допълнителни 10 млн. лв. по бюджета си получава Столична община за основен ремонт и изграждане на улици и булеварди, улично осветление, светофарни уредби, релсов път; изграждане на видеонаблюдение; реконструкция на сграда за детско лечебно заведение и придобиване на софтуер."

  Данчето да не остане назад в краденето. Нищо, че днес изглеждаше като ударена с мокър парцал, докато мънкаше поредните лъжи,явно предчувствайки какво се задава.

 68. 68 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  До коментар [#65] от "iq146":

  Така, както сте подредили нещата излиза, че гласувате за Борисов защото той краде най-много от всички.

  Не става ясно само дали не четете какво пишете или чистосърдечно си признавате, че и Вие лично сте в далаверата.

 69. 69 Профил на xtx52699812
  xtx52699812
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#14] от "uvtest":

  Имам против, особено в този момент! Когато искаш да се правиш на дарител и благодетел трябва да извадиш от собствения си джоб а не с държавни пари!

 70. 70 Профил на xtx52699812
  xtx52699812
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#23] от "bat_plamen":

  Проблемът е, че той си купи достатъчно гласове за да продължи своето бандитско управление!

 71. 71 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1470 Неутрално

  До коментар [#69] от "xtx52699812": трябва да извадиш от собствения си джоб а не с държавни пари!

  Ами той държавните ги смята за свои, затова се е така залепил за властта!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK